Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 34 λεπτά , happiness79 είπε:

Σε καταλαβαίνω. Αν θέλεις πάντως να το μοιραστείς, αυτό δε σημαίνει απαραίτητα ότι χρειάζεται να λες πολλές λεπτομέρειες. Ότι σε βοηθάει εσένα. Εγώ μια λέω, μια δε λέω, τους έχω τρελάνει, χαχαχ!! Εύχομαι να πάνε καλά τα πράγματα για εσάς και να πετύχετε σύντομα μια εγκυμοσύνη με γερό/ά μωράκι/α! 

Έχεις απόλυτο δίκιο. Αχ ένοιωσα πολύ καλύτερα με αυτά που μου είπες. Έτσι θα κάνω 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

48 minutes ago, Makelen said:

Καλησπερα κοριτσι μου. Ηθελα να σου γραψω κ νωριτερα αλλα φοβηθηκα οτι θα σε απογοητευσω. Τωρα ομως αρχιζω κ τσατιζομαι με αυτα που βλεπω οτι κανει ο γιατρος σου.. κ θα σου μιλησω ανοιχτα! Τα εχει κανει μανταρα απο την αρχη.. Με κερασακι στην τουρτα.. να σου δινει ελπιδες με αρνητικη χοριακη τοσων ημερων! Κουκλα μου το 5 ειναι αρνητικο.. Και οι μερες που εχουν περασει κ εκανες την εξεταση ειναι αρκετα προχωρημενες ωστε να ειναι λαθος. Επρεπε ηδη να σου εχει κοψει τα φαρμακα.. να ηρεμησει ο οργανισμος σου. Θα σε συμβουλευα να ηρεμησεις κι εσυ οσο μπορεις.. κ να αρχισεις να ψαχνεις αλλον γιατρο για την επομενη προσπαθεια.. Ευχομαι ο.τι καλυτερο κοριτσι μου❤

Έχεις δίκιο σε ευχαριστω μα πως να αλλάξω όλες μου οι βλαστοκυστες είναι εκεί …

πρίν από 5 λεπτά , Σ-1994 είπε:

Τις μεταφερεις με εταιρια κουριερ ειδικη για αυτη τη δουλεια. Εγω μετεφερα το σπερμα του συζυγου που καταψυξαμε σε φιαλιδια πριν 5 χρονια. Κοστισε 70 ευρω. Μπορω να σου βρω το τηλ αν θες να ρωτησεις.

• Μου αρέσει 1

10 ώρες πρίν, Kallo είπε:

Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση. Στις οικογένειες σας και στους φίλους σας το είχατε πει όταν ξεκινήσατε διαδικασίες? Η αλήθεια είναι πως το σκέφτομαι πολύ αν θα το πω ή όχι. Δεν ξέρω τι να κάνω. Σας στήριξαν ή είναι ένα επιπλέον άγχος? Γιατί ήδη έχω παρά πολύ άγχος και δεν ξέρω αν θα αντέχω κι άλλο 

Καλησπέρα! Εμείς στους γονείς δεν το χαμε πει, γιατί δεν θέλαμε να βάλουμε κι άλλο άγχος στο κεφάλι μας και επιπλέον εξηγήσεις σε περίπτωση αποτυχίας. Στους πολύ καλούς μας φίλους το είπαμε, όταν πλέον είχαμε κάνει την εμβρυομεταφορα (δλδ δεν ξέρανε ότι ξεκινήσαμε τη διαδικασία, αν και ήξεραν ότι είμαστε έτοιμοι για εξωσωματική). Ωστόσο, τους είπαμε ότι σε αυτή τη φάση είμαστε, το ξεχνάμε, δεν θέλουμε να το συζητάμε, θα σας πούμε το αποτέλεσμα. Και πραγματικά, μια φορά εγώ ξεκίνησα τη συζήτηση σλίγες μέρες πριν τη χοριακή με τις φίλες μου, γιατί νόμιζα ότι απέτυχε και είχα πέσει ψυχολογικά. Όταν τελικά τα καταφέραμε, το είπαμε και τους γονείς μας, για να ξέρουν κι αυτοί.

Στην προσπάθεια για το αδερφάκι το είπαμε και στους γονείς μας, γιατί κάποιος έπρεπε να κρατά τον μικρό. Πολλές επισκέψεις σε γιατρούς κλπ κλπ, δεν γινόταν να λέμε συνεχώς δικαιολογίες, ιδίως όταν έπρεπε να φύγουμε πρωί πρωί. 

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Σ-1994 είπε:

Ναι ξεκίνησα Σάββατο και τα έβαλα το επόμενο Σάββατο , μπορείς να μου πεις τι ξέρεις για αυτό ; Προσπαθώ μόνη μου από το μηδέν ξεκίνησα  από την μια μέρα στην άλλη βρέθηκα σε αυτή την κατάσταση τον Σεπτέμβριο ουτε ηξερα τι σήμαινε εξωσωματική  δεν θέλω να μου λέει ο γιατρός ότι θέλει και εγώ σαν χαζό κοριτσάκι να λέω ναι ναι ναι  ή επειδή είμαι νέα να με κάνει ότι νάνε 

γιατι πήγα για ετ 8η μέρα προγεστερονης ενώ όλες πάτε 5η ; ( χωρίς κανένα λόγο )
αν ξέρετε κάτι πείτε μου σας παρακαλώ 

Δεν ειναι λογικό να κανατε μεταφορά τοσο αργά. Δεν θες να γράψεις τα αρχικά του γιατρου να σου πουν εμπειρίες απο κοριτσια που τον είχαν;

1 hour ago, Angel* είπε:

Κοριτσια sos, ειμαι στην 2η μερα με puregon 150 μοναδες. Η αμπουλα ειναι 300 μοναδες . Αφου εκανα την ενεση σημερα , πηγα να βγαλω απο την πενα την αμπουλα να την πεταξω και ειδα οτι εχει ακομη φαρμακο μεσα. Τι γίνεται? Ειμαι σιγουρη οτι εχω ακολουθησει τα βηματα οπως πρεπει 

Πάντα έχουν λιγο παραπανω συνήθως 50 μονάδες. Εγω δεν τις πετούσα, τρυπιωμουν δυο φορές.

• Μου αρέσει 2

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 16 λεπτά , Σ-1994 είπε:

μεταφερονται σε οποιο κεντρο θες. κι απο τα κεντρα εχουν συνεργασια με αντιστοιχες εταιριες κουριερ… μα ειλικρινα… ποιος ειναι αυτος ο αμπαλος γιατρος πχια;;; αν δεν το γραφεις δημοσια, εστω με αρχικα κλπ θα θελα πολυ να μου τον στειλεις σε πμ… ειμαι σε αναζητηση γιατρου…μην παω κ πεσω πανω του…

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

13 minutes ago, Makelen said:

Τις μεταφερεις με εταιρια κουριερ ειδικη για αυτη τη δουλεια. Εγω μετεφερα το σπερμα του συζυγου που καταψυξαμε σε φιαλιδια πριν 5 χρονια. Κοστισε 70 ευρω. Μπορω να σου βρω το τηλ αν θες να ρωτησεις.

Το έχω ακούσει πως γίνεται αλλά για περισσότερα χρήματα εκτός αυτού ρε κορίτσια με όλες αυτές τις ατυχίες έχω τρομάξει φοβάμαι μην γίνει κάτι και τις χάσουμε στην μεταφορά , μετά είναι και το άλλο η διαχείριση και τα υλικά που θα χρησιμοποιήσουν αν είναι διαφορετικά και παίξει ρόλο φοβάμαι τα πάντα τώρα 

5 minutes ago, Καντι said:

Δεν ειναι λογικό να κανατε μεταφορά τοσο αργά. Δεν θες να γράψεις τα αρχικά του γιατρου να σου πουν εμπειρίες απο κοριτσια που τον είχαν;

Πάντα έχουν λιγο παραπανω συνήθως 50 μονάδες. Εγω δεν τις πετούσα, τρυπιωμουν δυο φορές.

Στην Θεσσαλονίκη είμαι έχει δικό του κέντρο στην Χαριλάου 

4 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

@Καντι μου άνοιξες τα μάτια! Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ! Δεν είχα σκεφτεί πόσο επικίνδυνο είναι να παρασυρθεί ένα υγιές έμβρυο από ένα μη υγιές που αποβάλλεται. Μάλλον γι' αυτό ο γιατρός μου δεν ήταν υπέρ των τριών εμβρύων, που μου είχαν συστήσει οι εμβρυολόγοι την τελευταία φορά. Έχεις δίκιο, μάλλον είναι καλύτερα να πορευτούμε με αυτό ένα και καλό εμβρυάκι μας! Θα τα συζητήσουμε φυσικά και με το γιατρό όλα αυτά.

Όσο για την ηλικία μου, ε, όχι και 43!!! Νοέμβρη του '79 έχω γεννηθεί, λίγο πριν μπει το 80! Χαχα! 42 δηλώνω και για να είμαι ακριβής 42 και 4,5 μηνών! Πέρα από την πλάκα τώρα, τα στατιστικά που λες τα σκέφτομαι κι εγώ, εννοείται. Τα έμβρυα που είχαμε την τελευταία φορά ήταν 9, μου έβαλαν τα 3 και δεν έγινε καν εμφύτευση. Από τα 6 που έμειναν και θελήσαμε να τα στείλουμε για προεμφυτευτικό, το ένα είδαν ότι δεν εξελίσσονταν όπως θα έπρεπε και το χάσαμε και έτσι φτάσαμε στα 5, που από αυτά έχουμε το ένα και τυχερό μας! Οπότε το στατιστικό που υπολογίζεις εσύ 20% είναι μάλλον αισιόδοξο και μη ρεαλιστικό. Στην πραγματικότητα πιο χαμηλό φαίνεται να είναι. Γι' αυτό και αναρωτιέμαι αν έχει νόημα να κάνω μερικούς φυσικούς κύκλους ακόμα... 

Εντάξει δεν ειναι σύνηθες , αλλα ειναι κατι που το εχουμε διαβάσει κάποιες φορές εδώ μεσα.

ε ρεαλιστικό ειναι, βλαστοκυστες μετράμε σε αυτην ηλικία , ασε τι υπήρχε την τριτη μερα.

• Μου αρέσει 1

wRSzp2.pngUIzHp2.png

πρίν από 9 λεπτά , Σ-1994 είπε:

Το έχω ακούσει πως γίνεται αλλά για περισσότερα χρήματα εκτός αυτού ρε κορίτσια με όλες αυτές τις ατυχίες έχω τρομάξει φοβάμαι μην γίνει κάτι και τις χάσουμε στην μεταφορά , μετά είναι και το άλλο η διαχείριση και τα υλικά που θα χρησιμοποιήσουν αν είναι διαφορετικά και παίξει ρόλο φοβάμαι τα πάντα τώρα 

μπορει να σου φανω καπως κυνικη.. αλλα με ολα οσα εχεις γραψει, θεωρω πως ο συγκεκριμενος γιατρος εκμεταλλευεται το νεαρο της ηλικιας σας και σας βλεπει σαν ευκολα πελατακια που οτι κι αν κανει, δεν φερνετε αντιρρηση, δεν εχετε αποψη και δεν μπορειτε να προβαλετε αναστημα.. βρες αλλο γιατρο στο ιδιο κεντρο στην τελικη.. μη μεταφερεις τα εμβρυα, αλλα τουλ βρες ενα φυσιολογικο επαγγελματια… ποσες ειναι οι βλαστοκυστες;;

πρίν από 11 λεπτά , *Μυρτώ είπε:

Καλησπέρα! Εμείς στους γονείς δεν το χαμε πει, γιατί δεν θέλαμε να βάλουμε κι άλλο άγχος στο κεφάλι μας και επιπλέον εξηγήσεις σε περίπτωση αποτυχίας. Στους πολύ καλούς μας φίλους το είπαμε, όταν πλέον είχαμε κάνει την εμβρυομεταφορα (δλδ δεν ξέρανε ότι ξεκινήσαμε τη διαδικασία, αν και ήξεραν ότι είμαστε έτοιμοι για εξωσωματική). Ωστόσο, τους είπαμε ότι σε αυτή τη φάση είμαστε, το ξεχνάμε, δεν θέλουμε να το συζητάμε, θα σας πούμε το αποτέλεσμα. Και πραγματικά, μια φορά εγώ ξεκίνησα τη συζήτηση σλίγες μέρες πριν τη χοριακή με τις φίλες μου, γιατί νόμιζα ότι απέτυχε και είχα πέσει ψυχολογικά. Όταν τελικά τα καταφέραμε, το είπαμε και τους γονείς μας, για να ξέρουν κι αυτοί.

Στην προσπάθεια για το αδερφάκι το είπαμε και στους γονείς μας, γιατί κάποιος έπρεπε να κρατά τον μικρό. Πολλές επισκέψεις σε γιατρούς κλπ κλπ, δεν γινόταν να λέμε συνεχώς δικαιολογίες, ιδίως όταν έπρεπε να φύγουμε πρωί πρωί. 

Νομίζω πως η λύση είναι αυτό που μου είπε μια άλλη κοπέλα. Ότι αν θέλω να το πω να το πω αλλά να βάλω και τα όρια μου για να μην με αγχωσουν. Να μην έχουμε συνέχεια ερωτήσεις 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , Σ-1994 είπε:

Στην Θεσσαλονίκη είμαι έχει δικό του κέντρο στην Χαριλάου 

Οκ προσωπικα δεν εχω καμια αποψη απο πάνω. Ισως να ρωτούσες την @anoulious ή την @Mary H

wRSzp2.pngUIzHp2.png

6 minutes ago, Pagotoula said:

μπορει να σου φανω καπως κυνικη.. αλλα με ολα οσα εχεις γραψει, θεωρω πως ο συγκεκριμενος γιατρος εκμεταλλευεται το νεαρο της ηλικιας σας και σας βλεπει σαν ευκολα πελατακια που οτι κι αν κανει, δεν φερνετε αντιρρηση, δεν εχετε αποψη και δεν μπορειτε να προβαλετε αναστημα.. βρες αλλο γιατρο στο ιδιο κεντρο στην τελικη.. μη μεταφερεις τα εμβρυα, αλλα τουλ βρες ενα φυσιολογικο επαγγελματια… ποσες ειναι οι βλαστοκυστες;;

Δεν έχει άλλο γιατρό εκεί είναι one man show μακάρι να το έκανε μόνο σε εμένα γιατί όλες μας βλέπω είμαστε πρόβατα επίσης δεν κάνει εξατομικευμένη ιατρική τέλος αυτό συμβαίνει μου έδωσε 300 μονάδες μενοπουρ με ΑΜΗ 7,4 τι να λέμε τώρα αλλά είχα πει ποσο λάθος μπορεί να πάει η ετ δεν ήξερα ότι μπορείς να κανείς μαλακια και εκεί 

• Λυπημένη/-ος 1

πρίν από 7 λεπτά , Σ-1994 είπε:

Δεν έχει άλλο γιατρό εκεί είναι one man show μακάρι να το έκανε μόνο σε εμένα γιατί όλες μας βλέπω είμαστε πρόβατα επίσης δεν κάνει εξατομικευμένη ιατρική τέλος αυτό συμβαίνει μου έδωσε 300 μονάδες μενοπουρ με ΑΜΗ 7,4 τι να λέμε τώρα αλλά είχα πει ποσο λάθος μπορεί να πάει η ετ δεν ήξερα ότι μπορείς να κανείς μαλακια και εκεί 

ναι ναι σε θυμαμαι με την υπερδιεγερση … τα λεγαμε και τοτε αν θυμασαι…απορουσα με τις μοναδες.. κ σου λεγα πως εμενα αντιστοιχα στα 29 μου δινε 50μοναδες λογω υποψιας υπερδιεργερσης… τι να λεμε τωρα… πακετο να μην εχει αλλους γιατρους… εχεις πολλα εμβρυα σε δαυτον;

1 hour ago, happiness79 είπε:

Ευχαριστώ! Δεν ξέρω αν τη γλύτωσα ή όχι, θα δείξει! Την περασμένη Πέμπτη είδαμε τον πεθερό μου που την ίδια μέρα αργότερα βγήκε θετικός. Ο άντρας μου εμφάνισε συμπτώματα χθες που ήταν 6η μέρα, αλλά με αρνητικό τεστ και σήμερα βγήκε θετικός. Εσύ απ' ότι κατάλαβα τη σκαπούλαρες, ε? Περαστικά και στον δικό σου άντρα! 

Ευχαριστώ!! Εγώ είμαι τώρα θετική! Ο άντρας μου δεν ξέρει πότε ήρθε σε επαφή με κρούσμα. Τετάρτη βράδυ είχε κάνει σελφ τεστ γιατί είχε πονολαιμο, αρνητικό! Πέμπτη πρωι καραθετικο και απομονωθηκαμε. Εγώ Κυριακή είχα ξηρότητα στο λαιμό. Δευτέρα θετική. Έκτοτε δεν έχω κανένα συμπτωμα. Ελπίζω εσύ να εισαι πιο τυχερή!

• Μου αρέσει 1

9 minutes ago, Pagotoula said:

ναι ναι σε θυμαμαι με την υπερδιεγερση … τα λεγαμε και τοτε αν θυμασαι…απορουσα με τις μοναδες.. κ σου λεγα πως εμενα αντιστοιχα στα 29 μου δινε 50μοναδες λογω υποψιας υπερδιεργερσης… τι να λεμε τωρα… πακετο να μην εχει αλλους γιατρους… εχεις πολλα εμβρυα σε δαυτον;

Έχω άλλες 7 δυο άριστες ακόμη και οι υπόλοιπες χαμηλότερα αλλά διέγερση και βιοψία όρχεων  ξανά που είμαι υποτίθεται είμαι και υγιέστατη μετά από αυτά που τράβηξα έχω πάθει φοβία με την διέγερση σαν εφιάλτης μου φαίνεται και είναι και επιβαρυντικά για τον οργανισμό όλα αυτά , στα καλά καθούμενα τώρα ότι δεν έχω πάρει όλη μου τη ζωή τα πήρα τώρα 

• Λυπημένη/-ος 3

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...