Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

Κοριτσια να ρωτησω κατι?Γιατι ο γιατρος εχει 3 γραμματεις και λενε ο,τι θελουν .Τις αντιπηκτικες για μετα την ετ τις γραφει παθολογος?
Την προηγουμενη φορα ο γυναικολογος κανονικα μου τις εγραψε.Ακομα κι ετσι να ναι δεν ειναι δικη τους δουλεια να συνεργαζονται με παθολογο και να τους τις γραφει?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

8 ώρες πρίν, Kallo είπε:

Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση. Στις οικογένειες σας και στους φίλους σας το είχατε πει όταν ξεκινήσατε διαδικασίες? Η αλήθεια είναι πως το σκέφτομαι πολύ αν θα το πω ή όχι. Δεν ξέρω τι να κάνω. Σας στήριξαν ή είναι ένα επιπλέον άγχος? Γιατί ήδη έχω παρά πολύ άγχος και δεν ξέρω αν θα αντέχω κι άλλο 

Ουφ. Μεγάλο θέμα ανοίγεις! Εμείς ναι, το είπαμε στις οικογένειες μας και στους φίλους μας, γιατί είμαστε πολύ ανοιχτοί και επιπλέον εμένα θα με δυσκόλευε περισσότερο το να το κρύβω, να χρειάζεται να παίξω θέατρο, άσε που δεν ήθελα με τίποτα να καταφύγω σε ψέματα. Υπήρξε όμως μία περίοδος που αυτό με δυσκόλεψε. Όταν συσσωρεύονται οι αποτυχίες έρχονται στιγμές που δε θέλεις να μιλήσεις σε άνθρωπο, δε θέλεις να το συζητήσεις, θέλεις απλά να ανοίξει η γη να σε καταπιεί. Τουλάχιστον εγώ το βίωσα και έτσι. Και τότε με είχε δυσκολέψει μέχρι και το μεγάλο ενδιαφέρον που μου έδειχναν οι οικείοι μου. Το δούλεψα όμως μέσα μου και με τη βοήθεια της θεραπεύτριας μου, έβαλα το όριο μου εκεί που νόμιζα. Ευχαρίστησα τους αγαπημένους μου για το ενδιαφέρον και τη στήριξη τους (που ήταν και είναι πράγματι πολύ υποστηρικτικοί) και σταμάτησα να ενημερώνω μετά από κάθε βήμα, είπα ότι θέλω να πάρω τις αποστάσεις μου από το θέμα και να μη το συζητάω πολύ. Οπότε μιλούσα γι' αυτό αν και όποτε ήθελα. Έτσι βρήκα τη χρυσή τομή που μου ταιριάζει. Δεν ξέρω τι σου ταιριάζει εσένα και πολύ πιθανό να μην ξέρεις ούτε εσύ ή ίδια ακόμα. Άσε που μπορεί να μεταβάλλεται κι όλας. Θα το βρεις όμως. Ακολούθησε αυτό που θέλεις και αυτό που σου βγαίνει. Και πάντα υπάρχει η επιλογή να αλλάξεις ρότα. Τώρα ξεκινάς απ' ότι κατάλαβα, ε? Καλή αρχή και καλή επιτυχία σου εύχομαι! 

8 ώρες πρίν, Kallo είπε:

Και εγώ από την μία θέλω να το πω για να μπορώ να το συζητάω να νοιώθω καλύτερα. Αλλά έχω παρά πολύ άγχος και δεν ξέρω αν θα αντέξω κι άλλο αν υπάρχουν συνέχεια ερωτήσεις. Από την άλλη δεν νοιώθω καλά να τους κρύβω κάτι τόσο σημαντικό και να τους αφήνω έξω από αυτό ιδίως τις οικογένειες μας. Δεν ξέρω είμαι σε δίλημμα. 

Αχ, μοιάζουμε πάρα πολύ! Ξαναγράφω  για να σου πω ότι κι εγώ ακριβώς αυτό που περιγράφεις είχα πάθει! Κάποια στιγμή απλά τους ζήτησα να μη μου κάνουν ερωτήσεις. Τους εξήγησα ότι με δυσκολεύει, όσο κι αν καταλάβαινα ότι το κάνουν από ενδιαφέρον και μόνο. Το κατάλαβαν πιστεύω και λειτούργησε. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 12 λεπτά , happiness79 είπε:

Ουφ. Μεγάλο θέμα ανοίγεις! Εμείς ναι, το είπαμε στις οικογένειες μας και στους φίλους μας, γιατί είμαστε πολύ ανοιχτοί και επιπλέον εμένα θα με δυσκόλευε περισσότερο το να το κρύβω, να χρειάζεται να παίξω θέατρο, άσε που δεν ήθελα με τίποτα να καταφύγω σε ψέματα. Υπήρξε όμως μία περίοδος που αυτό με δυσκόλεψε. Όταν συσσωρεύονται οι αποτυχίες έρχονται στιγμές που δε θέλεις να μιλήσεις σε άνθρωπο, δε θέλεις να το συζητήσεις, θέλεις απλά να ανοίξει η γη να σε καταπιεί. Τουλάχιστον εγώ το βίωσα και έτσι. Και τότε με είχε δυσκολέψει μέχρι και το μεγάλο ενδιαφέρον που μου έδειχναν οι οικείοι μου. Το δούλεψα όμως μέσα μου και με τη βοήθεια της θεραπεύτριας μου, έβαλα το όριο μου εκεί που νόμιζα. Ευχαρίστησα τους αγαπημένους μου για το ενδιαφέρον και τη στήριξη τους (που ήταν και είναι πράγματι πολύ υποστηρικτικοί) και σταμάτησα να ενημερώνω μετά από κάθε βήμα, είπα ότι θέλω να πάρω τις αποστάσεις μου από το θέμα και να μη το συζητάω πολύ. Οπότε μιλούσα γι' αυτό αν και όποτε ήθελα. Έτσι βρήκα τη χρυσή τομή που μου ταιριάζει. Δεν ξέρω τι σου ταιριάζει εσένα και πολύ πιθανό να μην ξέρεις ούτε εσύ ή ίδια ακόμα. Άσε που μπορεί να μεταβάλλεται κι όλας. Θα το βρεις όμως. Ακολούθησε αυτό που θέλεις και αυτό που σου βγαίνει. Και πάντα υπάρχει η επιλογή να αλλάξεις ρότα. Τώρα ξεκινάς απ' ότι κατάλαβα, ε? Καλή αρχή και καλή επιτυχία σου εύχομαι! 

Αχ, μοιάζουμε πάρα πολύ! Ξαναγράφω  για να σου πω ότι κι εγώ ακριβώς αυτό που περιγράφεις είχα πάθει! Κάποια στιγμή απλά τους ζήτησα να μη μου κάνουν ερωτήσεις. Τους εξήγησα ότι με δυσκολεύει, όσο κι αν καταλάβαινα ότι το κάνουν από ενδιαφέρον και μόνο. Το κατάλαβαν πιστεύω και λειτούργησε. 

Νομίζω ότι αυτό που είπες ότι έβαλες όρια είναι το καλύτερο. Θέλω και εγώ να το πω στις οικογένειες μας γιατί δεν μου αρέσει να τους λέω ψέματα καθώς έχουμε και πολύ στενές επαφές. Είμαστε πολύ δεμένη οικογένεια. Ναι ναι τωρα ξεκινάω. Το Σάββατο φαντάσου ότι θα είναι η δεύτερη φορά που πάμε στο κέντρο. Απλά τα πράγματα είναι δύσκολα γιατί έχουμε σοβαρό θέμα με το σπέρμα. Οπότε λέω να δω τι θα μας πει ο γιατρός στο κέντρο, να πάμε μετά και σε έναν εξειδικευμένο ανδρολογο και ανάλογα το θα μας πουν μετά να το πούμε στους δικούς μας. Δηλαδή μόνο αν μας δώσουν ελπίδες. Αλλιώς δεν χρειάζεται να τους βάλω σε τέτοιες διαδικασίες και να τους στεναχωρω

• Μου αρέσει 1

7 ώρες πρίν, Σ-1994 είπε:

Πήρα 8 ημέρες προγεστερονη πριν την ετ

12η μέρα σήμερα με βλαστοκυστες 5ης μέρας η χοριακη μου 5 στην 9η μέρα ήταν 6 προσπαθώ να δω από εδώ και πέρα τι έγινε αν μπορεί κάποια κοπέλα να μου δώσει πληροφορίες για την περίπτωση μου καλοδεχούμενες 

Λυπάμαι πολύ κορίτσι μου. Το έχω περάσει και ξέρω πώς είναι. Το πάρα πολύ θετικό είναι ότι είχες εμφύτευση, που δυστυχώς όμως δεν προχώρησε. Συνήθως αυτό συμβαίνει γιατί η φύση προνοεί και αν κάτι δεν πηγαίνει καλά, το σταματάει. Συνήθως έχει να κάνει με το έμβρυο, όταν δηλαδή κάτι δεν πάει καλά με το έμβρυο και δεν είναι υγιές συμβαίνει αυτό. Προσπάθησε να σκεφτείς ότι ήταν για καλό και ότι την επόμενη φορά θα πάνε όλα τέλεια. Το σώμα σου μπορεί και αυτό δεν είναι αυτονόητο,  αφού έκανες μια φορά εμφύτευση, θα ξανακάνεις! Σου εύχομαι η επόμενη φορά να είναι η τυχερή σου! 

6 ώρες πρίν, eva13232 είπε:

υπάρχει περίπτωση τα φεμαρα να μην προσδίδουν κάτι στην ποιότητα των ωαρίων αλλά μήπως την χαλάνε ????

δεν ξέρω τι να σκεφτώ ... οι εξετάσεις μου ήταν πολύ καλές και στις δύο ωοληψίες και τα ωάρια κακά.... δεν ξέρω βεβαια ακριβώς τι ρόλο παίζουν ολες οι αλλες εξετάσεις πχ οιστραδιολη και LH και προγεστερόνη. αν κάποια ξέρει ας με βοήθησει μηπως και μάθω περισσότερα ..... και καταλάβω λίγο καλύτερα .... μηπως και δεν πέφτω από τα συννεφάκια μου κάθε φορά ....

Κι εγώ έχω γενικά καλές εξετάσεις και όχι κάποιο πρόβλημα, πέρα την ηλικία μου. Που βέβαια όταν ξεκίνησα διαδικασίες ήμουν 39, όχι 42 που είμαι τώρα. Και καλά ωάρια δύσκολα βρίσκαμε, που αυτό φαινόταν εκ του αποτελέσματος, γιατί ουσιαστικά δεν έχουμε κανένα άλλο λόγο που να εξηγεί τις τόσες αποτυχίες μας. Όσο για τα femara, ή οποιαδήποτε άλλο φάρμακο διέγερσης, δεν χαλάνε ούτε φτιάχνουν την ποιότητα των ωαρίων. Όμως, έχω διαβάσει ότι όταν δεν έχουμε είτε πολλά είτε καλά ωάρια, οι ορμόνες αυτές ζορίζουν τον οργανισμό να δώσει κάτι παραπάνω, από αυτό το παραπάνω που όμως δεν του περισσεύει, με αποτέλεσμα να μην αποδίδει τόσο καλά. Ενώ χωρίς φάρμακα είναι καλύτερα σε κάποιες τέτοιες περιπτώσεις. 

• Μου αρέσει 1

10 minutes ago, happiness79 said:

Λυπάμαι πολύ κορίτσι μου. Το έχω περάσει και ξέρω πώς είναι. Το πάρα πολύ θετικό είναι ότι είχες εμφύτευση, που δυστυχώς όμως δεν προχώρησε. Συνήθως αυτό συμβαίνει γιατί η φύση προνοεί και αν κάτι δεν πηγαίνει καλά, το σταματάει. Συνήθως έχει να κάνει με το έμβρυο, όταν δηλαδή κάτι δεν πάει καλά με το έμβρυο και δεν είναι υγιές συμβαίνει αυτό. Προσπάθησε να σκεφτείς ότι ήταν για καλό και ότι την επόμενη φορά θα πάνε όλα τέλεια. Το σώμα σου μπορεί και αυτό δεν είναι αυτονόητο,  αφού έκανες μια φορά εμφύτευση, θα ξανακάνεις! Σου εύχομαι η επόμενη φορά να είναι η τυχερή σου! 

Σε ευχαριστω καλή μου για τα λόγια σου με συγκηνεις  ήταν σοκ αλλά θα προσπαθήσω να το δω θετικά πάντα η πρώτη φορά σε ότι κάνουμε είναι δύσκολη , να σε ρωτήσω μήπως και ξέρεις πήγα για ετ 8η μέρα προγεστερονης είχα πάρει ήδη μια εβδομάδα δηλαδή και αναρωτιέμαι μήπως ήταν πολύ ώριμο το ενδομήτριο και δεν βρήκαν "γόνιμο" έδαφος τα έμβρυα ; Επίσης θα ήθελα την γνώμη σου στο ότι μου είπαν να συνεχίσω τα φάρμακα και Δευτέρα να κανω πάλι χοριακη .. από την μια λες να το εξαντλήσω από τη άλλη μήπως δίνουν ψεύτικες ελπίδες ; Ξέρω πως έχει τελειώσει η προσπάθεια ουσιαστικά 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Κοριτσια sos, ειμαι στην 2η μερα με puregon 150 μοναδες. Η αμπουλα ειναι 300 μοναδες . Αφου εκανα την ενεση σημερα , πηγα να βγαλω απο την πενα την αμπουλα να την πεταξω και ειδα οτι εχει ακομη φαρμακο μεσα. Τι γίνεται? Ειμαι σιγουρη οτι εχω ακολουθησει τα βηματα οπως πρεπει 

6 ώρες πρίν, despina. είπε:

Γεια σας κοριτσια!
Κανω το μακρυ πρωτοκολλο στο Μητερα και ειμαι στην 7η μερα διεγερσης.
Σημερα εκανα πρωτη φορα υπερηχο,ειδε περιπου 9 (γυρω στα 15mm) και τη Δευτερα εχω παλι υπερηχο.Το ενδομητριο μου ειπε πολυ καλο.Μαλλον Τεταρτη-Πεμπτη παμε για ωοληψια.Δεν ξερω αν ειναι καλος ο αριθμος,βασικα μικρος μου φανηκε αν και ο γιατρος μου φανηκε ενθουσιωδης.Αλλα εχω την ελπιδα οπως μου πε κι αυτος οτι θα ναι περισσοτερα,γιατι και την προηγουμενη φορα στον 1ο υπερηχο εβλεπαν 9,μετα 11 και τελικα πηραν 16.

Για πειτε μου τη γνωμη σας γιατι ειμαι λιγο στεναχωρημένη.Μου φανηκαν λιγα.Δεδομενου οτι την προηγουμενη φορα με 14 (απο τα 16 τα  2 ηταν αδεια),πηραμε μονο 3 βλαστοκυστες.Λετε στον επομενο υπερηχο να φανουν κι αλλα?Ειναι νωρις ακομα?

Εν τω μεταξυ σαν πολλες δεν ειναι οι μερες διεγερσης?Μεχρι την αλλη Τεταρτη-Πεμπτη ειναι 13-14 μερες.

Μια χαρά μου φαίνεται ο αριθμός που βλέπετε για τη μέρα που είσαι! Θα δεις ότι θα είναι περισσότερα τελικά! Βέβαια το σημαντικότερο είναι να είναι καλά κι ας μην είναι τόσα πολλά! Τώρα αν δεν κάνω λάθος με 3ης μέρας δε θα πας? Άρα δε θα έχετε το ρίσκο ότι μπορεί να χάσετε πολλά περιμένοντας αν θα φτάσουν σε βλαστοκύστες. Μπορεί να σου πάει καλύτερα έτσι! Think positive! 

πρίν από 50 λεπτά , happiness79 είπε:

Λυπάμαι που ένιωσες έτσι. Υπάρχουν πολλά στερεότυπα στα μυαλά των ανθρώπων που η κοινωνία αναπαράγει με μεγάλη "επιτυχία", δυστυχώς. Μη μασάς! Σκέψου ότι είσαι ξεχωριστή, όπως όλοι είμαστε ξεχωριστοί άλλωστε ❤️ Σίγουρα δεν είσαι δακτυλοδεικτούμενη. Υπάρχουν κι άλλες κοπέλες στη θέση σου, αλλά έχουν συνηθίσει σ' αυτά τα κέντρα να βλέπουν μεγαλύτερες ηλικίες. Είσαι πρωτοπόρα, μπορείς να το δεις κι έτσι! 

Υπάρχει περίπτωση να είσαι έγκυος? Βρε, λες??!!! 

Δεν ειναι καλο το σπερμα ωστε να υποθεσω οτι ειμαι εγκυος. Ασε οτι βρισκομαι στην 25η μερα του κυκλου.. νομιζω πολυ νωρις για να ειχα συμπτωμα. Συνεχιζω παντως να τις εχω τις βλεννες κ με αγχωνει αν ειναι πρωτη ή δευτερη ωορηξια. Ξερεις αν ο επομενος κυκλος μετα τη διεγερση μπορει να μεγαλωσει;? Συνηθως εχω 27-30.

4 ώρες πρίν, despina. είπε:

Ρωτησα το γιατρο και μου πε 200 για καθε ωοθυλακιο,αρα ειμαστε καλα.Αλλά στα καλα του καθουμενου ενω μου χε πει για υπερηχο τη Δευτερα,μου πε η γραμματεας του το Σαββατο να κανω ή υπερηχο,οχι σε αυτον γιατι θα λειπει ή E2 και PRG να βγουν αυθημερον.Κι εγω ηθελα να φυγω 3ημερο.
Τελικα τον παιρνω και μου λεει δε με ενδιαφερει για υπερηχο,αλλα για E2,η PRG δε με ενδιαφερει.Mου φαινεται η γραμματεας του κανει χαλασμενο τηλεφωνο.
Οντως μονο η E2 μας ενδιαφερει?

Αυτό που καταλαβαίνω, είναι επειδή είναι 2ος υπέρηχος, ότι δεν είναι τόσο τρομερό και να μη γίνει, αφού θα λείπεις. Αν ήταν πρώτος πχ ή πιο μετά θα ήταν θέμα. Η Ε2 θα του δώσει μια εικόνα για το πώς αναπτύσσονται. 

3 ώρες πρίν, N.Angel είπε:

Λενε οταν ανεβασει πυρετο αλλα να σου πω τπτ δεν ειναι σιγουρο οτι θα το χαλασει τοσο πολυ! Ρωτα κ εναν ανδρολογο, τι θα σου πει-προτεινει κ εκεινος. Ισως δεν χρειαζεται να περιμενεις 3 μηνες. Επισης μηπως ειναι ενας οιωνος να βαλεις αυτο το ενα εμβρυακι κ να ειναι το μωρακι σου κ να μην ξανασχοληθεις με εξωσωματικες κλπ;;;; Καμια φορα η ζωη, η τυχη οπως θελεις πες το μας δειχνει τον δρομο…στο ευχομαι ολοψυχα! Περαστικα σας κ προσεχε να μην κολλησεις! Κ ολα να πανε πολυ καλα!!

Αχ αυτό που είπες ότι μπορεί αυτό να είναι το μωράκι μας και να μην ξανασχοληθώ με εξωσωματικές μου ακούγεται μαγικό!!! Μακάρι!!! ❤️

• Μου αρέσει 1

πρίν από 17 λεπτά , happiness79 είπε:

Μια χαρά μου φαίνεται ο αριθμός που βλέπετε για τη μέρα που είσαι! Θα δεις ότι θα είναι περισσότερα τελικά! Βέβαια το σημαντικότερο είναι να είναι καλά κι ας μην είναι τόσα πολλά! Τώρα αν δεν κάνω λάθος με 3ης μέρας δε θα πας? Άρα δε θα έχετε το ρίσκο ότι μπορεί να χάσετε πολλά περιμένοντας αν θα φτάσουν σε βλαστοκύστες. Μπορεί να σου πάει καλύτερα έτσι! Think positive! 

Ναι με 3ης θα παω λογικα!Ηταν το σεναριο που μου χε πει πριν ξεκινησουμε αναλογα ποσα θα εκανα. :wub:

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Kate92 είπε:

Περαστικά του κορίτσι μου! Εσύ τη γλίτωσες?

Πάντως κι εγώ την ίδια απορία έχω! Την περασμένη βδομάδα βγήκε θετικος κ ο άντρας μου! Έκανε μόνο μια μέρα ένα 37.7 (εγκεφαλικο εγώ φυσικά). Τον μπουκωσα στις βιταμίνες και τα αντιοξειδωτικά και ο Θεός μαζί μας :P

Ευχαριστώ! Δεν ξέρω αν τη γλύτωσα ή όχι, θα δείξει! Την περασμένη Πέμπτη είδαμε τον πεθερό μου που την ίδια μέρα αργότερα βγήκε θετικός. Ο άντρας μου εμφάνισε συμπτώματα χθες που ήταν 6η μέρα, αλλά με αρνητικό τεστ και σήμερα βγήκε θετικός. Εσύ απ' ότι κατάλαβα τη σκαπούλαρες, ε? Περαστικά και στον δικό σου άντρα! 

πρίν από 20 λεπτά , Σ-1994 είπε:

Σε ευχαριστω καλή μου για τα λόγια σου με συγκηνεις  ήταν σοκ αλλά θα προσπαθήσω να το δω θετικά πάντα η πρώτη φορά σε ότι κάνουμε είναι δύσκολη , να σε ρωτήσω μήπως και ξέρεις πήγα για ετ 8η μέρα προγεστερονης είχα πάρει ήδη μια εβδομάδα δηλαδή και αναρωτιέμαι μήπως ήταν πολύ ώριμο το ενδομήτριο και δεν βρήκαν "γόνιμο" έδαφος τα έμβρυα ; Επίσης θα ήθελα την γνώμη σου στο ότι μου είπαν να συνεχίσω τα φάρμακα και Δευτέρα να κανω πάλι χοριακη .. από την μια λες να το εξαντλήσω από τη άλλη μήπως δίνουν ψεύτικες ελπίδες ; Ξέρω πως έχει τελειώσει η προσπάθεια ουσιαστικά 

Καλησπερα κοριτσι μου. Ηθελα να σου γραψω κ νωριτερα αλλα φοβηθηκα οτι θα σε απογοητευσω. Τωρα ομως αρχιζω κ τσατιζομαι με αυτα που βλεπω οτι κανει ο γιατρος σου.. κ θα σου μιλησω ανοιχτα! Τα εχει κανει μανταρα απο την αρχη.. Με κερασακι στην τουρτα.. να σου δινει ελπιδες με αρνητικη χοριακη τοσων ημερων! Κουκλα μου το 5 ειναι αρνητικο.. Και οι μερες που εχουν περασει κ εκανες την εξεταση ειναι αρκετα προχωρημενες ωστε να ειναι λαθος. Επρεπε ηδη να σου εχει κοψει τα φαρμακα.. να ηρεμησει ο οργανισμος σου. Θα σε συμβουλευα να ηρεμησεις κι εσυ οσο μπορεις.. κ να αρχισεις να ψαχνεις αλλον γιατρο για την επομενη προσπαθεια.. Ευχομαι ο.τι καλυτερο κοριτσι μου❤

• Μου αρέσει 4

2 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Είναι 33 στα 34, δε νομίζω ότι επιτρέπεται πάνω από 2.. Λογικά λόγω ποιοτητας.. Ειναι τρίτης μέρας 6 κυττάρων.. Αλλά αν δε "βρω" Αλλά εγώ δε το αφήνω.. Καμιά φορά τα outsiders κερδίζουν.. 

Τα 3ης μέρας δεν ξέρω πώς τα αξιολογούν, αλλά μπορούν ίσως να σου πούνε άλλες κοπέλες γνώμη. Νομίζω όμως ότι καλά θεωρούνται αυτά με τις 8 διαιρέσεις. Αλλά μη το δέσεις κόμπο αυτό που σου λέω γιατί μπορεί να μη θυμάμαι καλά! 

πρίν από 45 λεπτά , Kallo είπε:

Νομίζω ότι αυτό που είπες ότι έβαλες όρια είναι το καλύτερο. Θέλω και εγώ να το πω στις οικογένειες μας γιατί δεν μου αρέσει να τους λέω ψέματα καθώς έχουμε και πολύ στενές επαφές. Είμαστε πολύ δεμένη οικογένεια. Ναι ναι τωρα ξεκινάω. Το Σάββατο φαντάσου ότι θα είναι η δεύτερη φορά που πάμε στο κέντρο. Απλά τα πράγματα είναι δύσκολα γιατί έχουμε σοβαρό θέμα με το σπέρμα. Οπότε λέω να δω τι θα μας πει ο γιατρός στο κέντρο, να πάμε μετά και σε έναν εξειδικευμένο ανδρολογο και ανάλογα το θα μας πουν μετά να το πούμε στους δικούς μας. Δηλαδή μόνο αν μας δώσουν ελπίδες. Αλλιώς δεν χρειάζεται να τους βάλω σε τέτοιες διαδικασίες και να τους στεναχωρω

Σε καταλαβαίνω. Αν θέλεις πάντως να το μοιραστείς, αυτό δε σημαίνει απαραίτητα ότι χρειάζεται να λες πολλές λεπτομέρειες. Ότι σε βοηθάει εσένα. Εγώ μια λέω, μια δε λέω, τους έχω τρελάνει, χαχαχ!! Εύχομαι να πάνε καλά τα πράγματα για εσάς και να πετύχετε σύντομα μια εγκυμοσύνη με γερό/ά μωράκι/α! 

πρίν από 35 λεπτά , Σ-1994 είπε:

Να είσαι καλά κορίτσι μου κι όλα θα γίνουν ❤️

Έχω διαβάσει αυτό που γράφεις αν οι 8 μέρες προγεστερόνης ήταν πολλές και ειλικρινά δεν ξέρω να σου απαντήσω... 

Τώρα γιατί σου είπαν να συνεχίσεις τα φάρμακα με χοριακή 5 είναι απορίας άξιο. Ειδικά εφόσον είχες ξανακάνει χοριακή νωρίτερα και είδες ότι έπεσε, δεν υπάρχει ελπίδα. Στη θέση σου θα ξαναέκανα χοριακή και θα έκοβα τα φάρμακα αν επιβεβαιωνόταν το αποτέλεσμα. Όχι τίποτα άλλο, αλλά να παίρνεις τζάμπα φάρμακα δεν είναι μόνο εξοργιστικό, είναι και εν δυνάμει επικίνδυνο! 

πρίν από 38 λεπτά , Angel* είπε:

Κοριτσια sos, ειμαι στην 2η μερα με puregon 150 μοναδες. Η αμπουλα ειναι 300 μοναδες . Αφου εκανα την ενεση σημερα , πηγα να βγαλω απο την πενα την αμπουλα να την πεταξω και ειδα οτι εχει ακομη φαρμακο μεσα. Τι γίνεται? Ειμαι σιγουρη οτι εχω ακολουθησει τα βηματα οπως πρεπει 

Έχουν πάντα λίγο παραπάνω ποσότητα από αυτό που αναγράφουν, για καλό και για κακό. Μη σε ανησυχεί, όλα καλά τα έκανες εσύ! 

πρίν από 33 λεπτά , Makelen είπε:

Δεν ειναι καλο το σπερμα ωστε να υποθεσω οτι ειμαι εγκυος. Ασε οτι βρισκομαι στην 25η μερα του κυκλου.. νομιζω πολυ νωρις για να ειχα συμπτωμα. Συνεχιζω παντως να τις εχω τις βλεννες κ με αγχωνει αν ειναι πρωτη ή δευτερη ωορηξια. Ξερεις αν ο επομενος κυκλος μετα τη διεγερση μπορει να μεγαλωσει;? Συνηθως εχω 27-30.

Α, αν είσαι μετά από διέγερση αναμένονται μεταβολές, η επόμενη περίοδος συνήθως καθυστερεί. Είναι άστατη σίγουρα. Εντάξει, εγώ μωράκια ονειρεύομαι και είπα μήπως έγινε το θαύμα! Ποτέ δεν ξέρεις! 

• Μου αρέσει 3

2 hours ago, Troia said:

Καλησπέρα. To  σπέρμα το έχετε δει σε εξειδικευμένο ουρολόγο; Ίσως αυτό ευθύνεται που δεν έχετε έμβρυα/βλαστοκύστες.

Σε ουρολόγο δεν έχουμε πάει γιατι οτι εξετασεις εχουμε κανει για το σπέρμα εχουνε βγει καλές, εξαλλου το προβλημα κυριως είναι ότι τα ωάρια δεν ειναι κατάλληλα για γονιμοποίηση

πρίν από 31 λεπτά , happiness79 είπε:

Τα 3ης μέρας δεν ξέρω πώς τα αξιολογούν, αλλά μπορούν ίσως να σου πούνε άλλες κοπέλες γνώμη. Νομίζω όμως ότι καλά θεωρούνται αυτά με τις 8 διαιρέσεις. Αλλά μη το δέσεις κόμπο αυτό που σου λέω γιατί μπορεί να μη θυμάμαι καλά! 

Σε καταλαβαίνω. Αν θέλεις πάντως να το μοιραστείς, αυτό δε σημαίνει απαραίτητα ότι χρειάζεται να λες πολλές λεπτομέρειες. Ότι σε βοηθάει εσένα. Εγώ μια λέω, μια δε λέω, τους έχω τρελάνει, χαχαχ!! Εύχομαι να πάνε καλά τα πράγματα για εσάς και να πετύχετε σύντομα μια εγκυμοσύνη με γερό/ά μωράκι/α! 

Να είσαι καλά κορίτσι μου κι όλα θα γίνουν ❤️

Έχω διαβάσει αυτό που γράφεις αν οι 8 μέρες προγεστερόνης ήταν πολλές και ειλικρινά δεν ξέρω να σου απαντήσω... 

Τώρα γιατί σου είπαν να συνεχίσεις τα φάρμακα με χοριακή 5 είναι απορίας άξιο. Ειδικά εφόσον είχες ξανακάνει χοριακή νωρίτερα και είδες ότι έπεσε, δεν υπάρχει ελπίδα. Στη θέση σου θα ξαναέκανα χοριακή και θα έκοβα τα φάρμακα αν επιβεβαιωνόταν το αποτέλεσμα. Όχι τίποτα άλλο, αλλά να παίρνεις τζάμπα φάρμακα δεν είναι μόνο εξοργιστικό, είναι και εν δυνάμει επικίνδυνο! 

Έχουν πάντα λίγο παραπάνω ποσότητα από αυτό που αναγράφουν, για καλό και για κακό. Μη σε ανησυχεί, όλα καλά τα έκανες εσύ! 

Α, αν είσαι μετά από διέγερση αναμένονται μεταβολές, η επόμενη περίοδος συνήθως καθυστερεί. Είναι άστατη σίγουρα. Εντάξει, εγώ μωράκια ονειρεύομαι και είπα μήπως έγινε το θαύμα! Ποτέ δεν ξέρεις! 

Χαχ Να εισαι καλα κοριτσι μου! Δεν θα με χαλαγε καθολου να ημουν ηδη εγκυος.. αλλα το θεωρω απιθανο. Να εισαι καλα κ παλι! Τωρα αν οντως η περιοδος καθυστερει μετα τη διεγερση.. τοτε με βλεπω να αδιαθετω σε καμια 15αρια μερες.. και αντε να περασουν..! Παλι στο περιμενε θα μεινω!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...