Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 12 λεπτά , happiness79 είπε:

Η ζωή είναι όλο ανατροπές! Είδατε που σκεφτόμουν χθες αν θα προχωρήσουμε με αυτό το ένα ελεγμένο έμβρυο, ή μήπως κάναμε μερικούς φυσικούς κύκλους ακόμα, για να βάλουμε δύο? Ε, σήμερα βγήκε θετικός στον κόβιντ ο άντρας μου! Άρα αυτό τι σημαίνει για το σπέρμα, ω-ε-ω? Ότι για το επόμενο 3μηνο το ξεχνάμε? Μέχρι στιγμής έχει κάνει μόνο δέκατα, αλλά παίρνει ντεπόν, δεν ξέρω χωρίς ντεπόν μήπως ανέβαινε περισσότερο. Ξέρετε πότε γίνεται ζημιά στο σπέρμα, όταν ανεβαίνει ο πυρετός ή και μόνο από την τάση να ανέβει? 

Αληθεια ; Πω πω περαστικα καταρχας νομιζω ομως οτι ο πυρετός επηρεζει Μονο τωρα για δεκατα δεν γνωριζω ισως αν το περασει ηπια να μην εχει σημασια.. 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

21 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

χαχα.. ναι για το πιο θα κατσει..με εκανες και γελασα.. ειναι θεμα νομικου πλαισιου..λογω του οτι ειναι 3 γενετικα υλικά. Σε κάποιες χώρες επιτρεπεται..εχει να κανει με τη νομοθεσια..μη το ψαχνεις..δεν ειναι μονο ιατρικο.. ειναι σαν τα ορια ηλικιας στη δοτρια..πχ στην αλβανια ειναι 53? για αυτο υπαρχουν τουλαχιστον 2 ελληνιδες που πηγαν με τον γιατρο τους και τα εμβρυα απο εδω εκει..

Θα σου πω κατι και για μενα ωστε να παρεις θαρρος να προχωρησεις με αυτο το ενα. Ειχα 3 εμβρυα 3ων ημερων. μεταφερα τα 2 και πηρα κουλουρι. αυτο που εχω καταψυξη ειναι 6 ημερων. μου ειπε ο γιατρος που επι λεξη: Να προσπαθησουμε 6 μηνες μηπως βρουμε 2 καινουριες βλαστοκυστες αλλιως να παω με δοτρια.. τον ρωταω 1 και 1 που εχω? οχι μου λεει 2 καινουρια.. Η σκεψη μου ειναι.. γιατι αυτο να παει στα ξεχασμενα? αν δε βρω τις βλαστοκυστες να το συζητησω να μεταφερω αυτο το ενα.. δε ξερω τι μου επιφυλασει το μελλον..αλλα παντου γινονται θαυματα γιατι οχι και σε μενα η εσενα?

Ομολογώ ότι μπερδεύτηκα! Γιατί το είπε αυτό ο γιατρός σου? Τι ποιότητας είναι η βλαστοκύστη που έχετε? Μήπως είναι χαμηλής ποιότητας και θέλει να προσπαθήσετε με καλύτερες? Ή μήπως θέλει να σου μεταφέρει 3 και γι' αυτό το λέει? 

19 ώρες πρίν, Maroxmarox είπε:

@happiness79 το παράθυρο εμφύτευσης με ποια εξέταση το βλέπουμε ;

Με το EPA test! Σ' ευχαριστώ πολύ για τις ευχές! Σου εύχομαι κι εγώ σύντομα να είσαι με φουσκωμένη κοιλίτσα! ❤️

• Μου αρέσει 1

21 minutes ago, happiness79 said:

Η ζωή είναι όλο ανατροπές! Είδατε που σκεφτόμουν χθες αν θα προχωρήσουμε με αυτό το ένα ελεγμένο έμβρυο, ή μήπως κάναμε μερικούς φυσικούς κύκλους ακόμα, για να βάλουμε δύο? Ε, σήμερα βγήκε θετικός στον κόβιντ ο άντρας μου! Άρα αυτό τι σημαίνει για το σπέρμα, ω-ε-ω? Ότι για το επόμενο 3μηνο το ξεχνάμε? Μέχρι στιγμής έχει κάνει μόνο δέκατα, αλλά παίρνει ντεπόν, δεν ξέρω χωρίς ντεπόν μήπως ανέβαινε περισσότερο. Ξέρετε πότε γίνεται ζημιά στο σπέρμα, όταν ανεβαίνει ο πυρετός ή και μόνο από την τάση να ανέβει? 

Λενε οταν ανεβασει πυρετο αλλα να σου πω τπτ δεν ειναι σιγουρο οτι θα το χαλασει τοσο πολυ! Ρωτα κ εναν ανδρολογο, τι θα σου πει-προτεινει κ εκεινος. Ισως δεν χρειαζεται να περιμενεις 3 μηνες. Επισης μηπως ειναι ενας οιωνος να βαλεις αυτο το ενα εμβρυακι κ να ειναι το μωρακι σου κ να μην ξανασχοληθεις με εξωσωματικες κλπ;;;; Καμια φορα η ζωη, η τυχη οπως θελεις πες το μας δειχνει τον δρομο…στο ευχομαι ολοψυχα! Περαστικα σας κ προσεχε να μην κολλησεις! Κ ολα να πανε πολυ καλα!!

• Μου αρέσει 2

19 ώρες πρίν, Καντι είπε:

Nομικά που το στηρίζουν δεν ξερω, αλλα θα σου πω οτι εμπειρικά οταν κανεις την αυχενική , β επιπεδου κλπ για να βγει το αποτέλεσμα υπολογίζουν την ηλικία της μητέρας ή της δοτριας για να βγει το αποτέλεσμα  ακομα και δυο χρόνια μετα τα 35 μας εκτινάσσουν τα ποσοστά. Οποτε αν εισαι 35 και η δότρια 25 ειναι τεράστιο το ποσοστό σφάλματος.

Αυτη ειναι μια γενικη αντίληψη και αποδεκτή για άλλες περιπτώσεις. Η @happiness79 αν ειναι γεννημένη το 79 ειναι 43 χρόνων. Δεν ειναι κατάλληλη η ηλικία για πειράματα καθως πολλές φορές ενα μη υγιες έμβρυο αν παλλινδρομησει παρασύρει και το δεύτερο σε περιπτωση δίδυμης κύησης. Επισης αν απο τα 5 έμβρυα που έστειλε τα 4 είχαν χρωμοσωμικες ανωμαλίες παίζει με την τύχη της με ενα ποσοστό 20%  να πετύχει δεύτερο υγιες.

@Καντι μου άνοιξες τα μάτια! Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ! Δεν είχα σκεφτεί πόσο επικίνδυνο είναι να παρασυρθεί ένα υγιές έμβρυο από ένα μη υγιές που αποβάλλεται. Μάλλον γι' αυτό ο γιατρός μου δεν ήταν υπέρ των τριών εμβρύων, που μου είχαν συστήσει οι εμβρυολόγοι την τελευταία φορά. Έχεις δίκιο, μάλλον είναι καλύτερα να πορευτούμε με αυτό ένα και καλό εμβρυάκι μας! Θα τα συζητήσουμε φυσικά και με το γιατρό όλα αυτά.

Όσο για την ηλικία μου, ε, όχι και 43!!! Νοέμβρη του '79 έχω γεννηθεί, λίγο πριν μπει το 80! Χαχα! 42 δηλώνω και για να είμαι ακριβής 42 και 4,5 μηνών! Πέρα από την πλάκα τώρα, τα στατιστικά που λες τα σκέφτομαι κι εγώ, εννοείται. Τα έμβρυα που είχαμε την τελευταία φορά ήταν 9, μου έβαλαν τα 3 και δεν έγινε καν εμφύτευση. Από τα 6 που έμειναν και θελήσαμε να τα στείλουμε για προεμφυτευτικό, το ένα είδαν ότι δεν εξελίσσονταν όπως θα έπρεπε και το χάσαμε και έτσι φτάσαμε στα 5, που από αυτά έχουμε το ένα και τυχερό μας! Οπότε το στατιστικό που υπολογίζεις εσύ 20% είναι μάλλον αισιόδοξο και μη ρεαλιστικό. Στην πραγματικότητα πιο χαμηλό φαίνεται να είναι. Γι' αυτό και αναρωτιέμαι αν έχει νόημα να κάνω μερικούς φυσικούς κύκλους ακόμα... 

πρίν από 51 λεπτά , happiness79 είπε:

Περαστικά του κορίτσι μου! Εσύ τη γλίτωσες?

Πάντως κι εγώ την ίδια απορία έχω! Την περασμένη βδομάδα βγήκε θετικος κ ο άντρας μου! Έκανε μόνο μια μέρα ένα 37.7 (εγκεφαλικο εγώ φυσικά). Τον μπουκωσα στις βιταμίνες και τα αντιοξειδωτικά και ο Θεός μαζί μας :P

Διαφημίσεις

9 ώρες πρίν, eva13232 είπε:

γεια σας κι από μένα !!!!

ετών 42 και είμαι σε προσπάθεια συλλογής ωαρίων με femara με τον σφακ και έχω κάνει ήδη δύο ωοληψίες και τα ωάρια το πρώτο ακατάλληλο - δε γονιμοποιήθηκε και το δεύτερο γονιμοποιήθηκε μεν αλλά προχώρησε ανώμαλα και θα το πέταγαν.

είμαι στα πατώματα και φοβάμαι ότι ούτε με εξωσωματική τελικά θα τα καταφέρω. έχω ήδη μιλήσει με κάποιες γυναίκες στην ηλικία μου που τα κατάφεραν και πήρα κουράγιο, αλλά μετά και τη δεύτερη αποτυχία έπεσα πολύ και δεν ξέρω αν θα πάρω τα πάνω μου.

Απλά να πω ότι είμαι εδώ και σας παρακολουθώ , και ζω τον ίδιο αγώνα .... αυτό σε πρώτη φάση! Δεν ξέρω τι άλλο να πω ή να μοιραστώ....

Κορίτσι μου, σε νιώθω απόλυτα. Είμαστε συνομήλικες. Έχω κάνει μέχρι τώρα 4 αποτυχημένες εμβρυομεταφορές, πριν από αυτές 3 σπερματεγχύσεις και πιο πριν 1 χρόνο με ελεύθερες επαφές. Είναι δύσκολο αυτό που περνάμε και μερικές φορές το να βρούμε το κουράγιο μοιάζει άθλος. Όμως το θέλουμε πολύ και γι' αυτό το προσπαθούμε. Η κάθε μία γυναίκα βέβαια έχει τα δικά της όρια και καλό είναι να τα σεβόμαστε και να πάμε μέχρι εκεί που αντέχουμε. Εγώ αυτή τη στιγμή έχω ένα υγιές έμβρυο, το μοναδικό που δεν έχει χρωμοσωμικές ανωμαλίες, ύστερα από τα αποτελέσματα του προεμφυτευτικού ελέγχου, που πήρα την απάντηση μόλις χθες. Σκέφτομαι να πορευτώ με αυτό, είτε μόνο του, είτε να κάνω μερικούς φυσικούς κύκλους ακόμα για να βάλουμε δύο, αν αποφασίσουμε ότι έχει νόημα κάτι τέτοιο. Σκεφτόμαστε πολύ σοβαρά την περίπτωση της δότριας ωαρίων. Το σκεφτόμασταν έντονα μέχρι να λάβουμε τα χθεσινά αποτέλεσμα. Δεν είναι μια απλή απόφαση, αλλά είναι μία επιλογή, που ευτυχώς έχουμε. Σε περίπτωση που δεν προχωρήσει και η επόμενη εμβρυομεταφορά, νομίζω ότι θα έρθει η ώρα που θα στραφούμε στη δωρεά. Το πάμε βήμα βήμα. Σου λέω την ιστορία μου για να ξέρεις ότι δεν είσαι μόνη. Γιατί δεν είσαι. Προσπάθησε να μαζέψεις το κουράγιο σου, γιατί αυτή η διαδικασία θέλει γερό στομάχι. Αλλά ως εκεί που αντέχεις. Τρόποι να γίνουμε μανούλες υπάρχουν, το σημαντικότερο όμως είναι τα παιδιά μας να έχουν γερές μητέρες, γιατί μητέρες θα γίνουμε. ❤️

7 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Κι εγώ στις 4 ωοληψίες με femara είχα πετυχημένες τις 2 μόνο. Στις 2 πρώτες πήραμε 3 άριστες βλαστοκύστες και είχα χαρεί πάρα πολύ αλλά η 3η και η 4 είχαν 1 που δεν γονιμοποιήθηκε καν και 2 άδεια. Και είναι και άλλα κορίτσια εδώ που το femara δεν τους ταίριαξε καθόλου και μετά έκαναν εντελώς φυσικό και είχαν καλό αποτέλεσμα. Γιατί δεν δοκιμάζεις και έναν μήνα χωρίς καθόλου φάρμακα? Ίσως σου ταιριάξει καλύτερα

@eva13232 έχει δίκιο η Κατερίνα που σου λέει για φυσικούς. Θέλουν μεν υπομονή γιατί μαζεύεις ένα ένα τα ωάρια, όμως έχουν πιο "ασφαλή" αποτελέσματα, γιατί δεν ζορίζεται ο οργανισμός από τις ορμόνες και παράγει συνήθως πιο ποιοτικά ωάρια. Προσωπικά είμαι ένα από τα παραδείγματα που αναφέρει, που με femara δεν είχα κανένα αποτέλεσμα (3 συνολικά, όλα όμως ήταν κυστικά), ενώ οι φυσικοί κύκλοι πήγαιναν πολύ καλά! Αξίζει να το δοκιμάσεις! Επίσης μπορείς να ψάξεις λίγο και το κομμάτι της διατροφής (υπάρχουν τροφές που βοηθάνε και άλλες που δεν κάνουν καλό στην ποιότητα των ωαρίων), όπως και βιταμίνες που μπορούν να ενισχύσουν τον οργανισμό σου. Θα τα καταφέρεις! 

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

1 hour ago, happiness79 είπε:

Κοπέλα μου εγω θα σου πω ότι το περάσαμε και οι 2 την Πρωτοχρονιά για λίγες μέρες!!!Ο άντρας μου τριπλά εμβολιασμένος!!!Έκανε για κάνα 2 μέρες λίγα δέκατα τύπου 37,3 με ανώτερο εκεί νομίζω 37,5 και είχε και λίγο πονόλαιμο και λίγο μπούκωμα!!!Τον Φλεβάρη έμεινα φυσιολογικά έγκυος!!Οπότε είναι όλα πολύ πολύ σχετικά!!!!Μπορεί και να μην τον επηρεάσει και καθολου!!!Και όντως λέγανε ότι και καλά αν περάσεις covid επηρεάζεται το σπερμα σου και θέλει κάνα τρίμηνο για να φτιάξει!!!Έχω την αίσθηση ότι ο πυρετός μόνο επηρεάζει το σπερμα!!!

• Μου αρέσει 1

5 hours ago, Angel* said:

Κορίτσια καλησπέρα! Έχω ένα ραντεβού στο Έλενα στο τμήμα αποβολών την Δευτέρα 28/3 12.00μμ το οποίο θα πρέπει τελικά να ακυρώσω.  Μήπως θέλει κάποια κοπέλα να συνεννοηθούμε για να μπει κατευθείαν να το κλείσει?

Γεια σου κοπέλα μου!αν δεν το έδωσες θα το ηθελα!

5 hours ago, Σ-1994 said:

Πήρα 8 ημέρες προγεστερονη πριν την ετ

12η μέρα σήμερα με βλαστοκυστες 5ης μέρας η χοριακη μου 5 στην 9η μέρα ήταν 6 προσπαθώ να δω από εδώ και πέρα τι έγινε αν μπορεί κάποια κοπέλα να μου δώσει πληροφορίες για την περίπτωση μου καλοδεχούμενες 

Αυτό με τις 8 ημέρες με προβληματιζει μόνο..τα άλλα είναι πολυπαραγοντικά.

Δηλαδή ξεκίνησες προγεστερονη πχ Παρασκευή και τα έβαλες μια εβδομάδα μετά;

αυτο είναι λάθος πρωτόκολλο σίγουρα 

xu6xp2.png

14 minutes ago, mominthemaking said:

Ναι ξεκίνησα Σάββατο και τα έβαλα το επόμενο Σάββατο , μπορείς να μου πεις τι ξέρεις για αυτό ; Προσπαθώ μόνη μου από το μηδέν ξεκίνησα  από την μια μέρα στην άλλη βρέθηκα σε αυτή την κατάσταση τον Σεπτέμβριο ουτε ηξερα τι σήμαινε εξωσωματική  δεν θέλω να μου λέει ο γιατρός ότι θέλει και εγώ σαν χαζό κοριτσάκι να λέω ναι ναι ναι  ή επειδή είμαι νέα να με κάνει ότι νάνε 

γιατι πήγα για ετ 8η μέρα προγεστερονης ενώ όλες πάτε 5η ; ( χωρίς κανένα λόγο )
αν ξέρετε κάτι πείτε μου σας παρακαλώ 

1 ώρα πρίν, happiness79 είπε:

Ομολογώ ότι μπερδεύτηκα! Γιατί το είπε αυτό ο γιατρός σου? Τι ποιότητας είναι η βλαστοκύστη που έχετε? Μήπως είναι χαμηλής ποιότητας και θέλει να προσπαθήσετε με καλύτερες? Ή μήπως θέλει να σου μεταφέρει 3 και γι' αυτό το λέει? 

Με το EPA test! Σ' ευχαριστώ πολύ για τις ευχές! Σου εύχομαι κι εγώ σύντομα να είσαι με φουσκωμένη κοιλίτσα! ❤️

Είναι 33 στα 34, δε νομίζω ότι επιτρέπεται πάνω από 2.. Λογικά λόγω ποιοτητας.. Ειναι τρίτης μέρας 6 κυττάρων.. Αλλά αν δε "βρω" Αλλά εγώ δε το αφήνω.. Καμιά φορά τα outsiders κερδίζουν.. 

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σας,

Είμαι καινούργια στην παρέα και ίσως η μεγαλύτερη σε ηλικία....45  plus κάτι μήνες. Μπήκαμε στην διαδικάσια της εξωσωματικης απο τον περάσμενο Σεπτέμβρίο λόγω ανεξηγητης υπογονιμότητας και έχω κάνει 8 ωολήψιες από τις οποίες έχουν προκύψει μόλις 2 έμβρυα 3 ημερων. Σύμφωνα με τον γιατρό μου στο Γεν......ις δεν είμαι κοντά στην εμμηνόπαυση παρόλο που έχω χαμηλή ΑΜΗ (λογικο λόγω ηλικίας). Έχω δοκιμάσει διεγερση, τροποποιημενο και φυσικό. Το πρωτο έμβρυο προέκυψε στην πρώτη ωοληψία και το δεύτερο στην τελευταία και μάλιστα με φυσικό σε δευτερη φάση του κύκλου .  Πέρασα μεγάλη απογόητευση και στεναχωρια όταν συνολικα μου είχαν πάρει 16 ωάρια μεσα σε 6 μήνες και κανενα δεν προχωρουσε. Ο γιατρός προτεινε prp  ωοθυκων...κατι που θα κανω στην επόμενη ωολήψια, εχω ήδη κάνει  ΕRA MAP (βρέθηκε μετατοπισμένο παράθυρο εμφύτευσης), αφαιρεση πολύποδα, υστεροσκόπηση, ngs.

Υπάρχει κάποια "μεγαλοκοπέλα" σαν και μένα που να προσπάθει με δικά της ωάρια ή κάποια που να έχει πετύχει σε αυτήν την ηλικία?

Επίσης στον επόμενο κύκλο ο γιατρός μου είπε να πάρω clomifene σε συνδιασμό με μικρη δόση Ovaleap (έχει παρόμοια σύσταση με τα Gonal) και ότι θα κάνω 2 Ovitrelle. Έχει τύχει σε καμία να κάνει 2 Ovitrelle. Ξέρω βέβαια ότι βοηθάνε στην τελική ωρίμανση του ωαρίου.

Εύχομαι σε όλες μας να έχουμε υπομονή και πίστη μέχρι να πετύχουμε το θαύμα 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 22 λεπτά , Mary1976 είπε:

Καλησπέρα σας,

Είμαι καινούργια στην παρέα και ίσως η μεγαλύτερη σε ηλικία....45  plus κάτι μήνες. Μπήκαμε στην διαδικάσια της εξωσωματικης απο τον περάσμενο Σεπτέμβρίο λόγω ανεξηγητης υπογονιμότητας και έχω κάνει 8 ωολήψιες από τις οποίες έχουν προκύψει μόλις 2 έμβρυα 3 ημερων. Σύμφωνα με τον γιατρό μου στο Γεν......ις δεν είμαι κοντά στην εμμηνόπαυση παρόλο που έχω χαμηλή ΑΜΗ (λογικο λόγω ηλικίας). Έχω δοκιμάσει διεγερση, τροποποιημενο και φυσικό. Το πρωτο έμβρυο προέκυψε στην πρώτη ωοληψία και το δεύτερο στην τελευταία και μάλιστα με φυσικό σε δευτερη φάση του κύκλου .  Πέρασα μεγάλη απογόητευση και στεναχωρια όταν συνολικα μου είχαν πάρει 16 ωάρια μεσα σε 6 μήνες και κανενα δεν προχωρουσε. Ο γιατρός προτεινε prp  ωοθυκων...κατι που θα κανω στην επόμενη ωολήψια, εχω ήδη κάνει  ΕRA MAP (βρέθηκε μετατοπισμένο παράθυρο εμφύτευσης), αφαιρεση πολύποδα, υστεροσκόπηση, ngs.

Υπάρχει κάποια "μεγαλοκοπέλα" σαν και μένα που να προσπάθει με δικά της ωάρια ή κάποια που να έχει πετύχει σε αυτήν την ηλικία?

Επίσης στον επόμενο κύκλο ο γιατρός μου είπε να πάρω clomifene σε συνδιασμό με μικρη δόση Ovaleap (έχει παρόμοια σύσταση με τα Gonal) και ότι θα κάνω 2 Ovitrelle. Έχει τύχει σε καμία να κάνει 2 Ovitrelle. Ξέρω βέβαια ότι βοηθάνε στην τελική ωρίμανση του ωαρίου.

Εύχομαι σε όλες μας να έχουμε υπομονή και πίστη μέχρι να πετύχουμε το θαύμα 

Καλησπέρα. To  σπέρμα το έχετε δει σε εξειδικευμένο ουρολόγο; Ίσως αυτό ευθύνεται που δεν έχετε έμβρυα/βλαστοκύστες.

37 minutes ago, Σ-1994 said:

Ναι ξεκίνησα Σάββατο και τα έβαλα το επόμενο Σάββατο , μπορείς να μου πεις τι ξέρεις για αυτό ; Προσπαθώ μόνη μου από το μηδέν ξεκίνησα  από την μια μέρα στην άλλη βρέθηκα σε αυτή την κατάσταση τον Σεπτέμβριο ουτε ηξερα τι σήμαινε εξωσωματική  δεν θέλω να μου λέει ο γιατρός ότι θέλει και εγώ σαν χαζό κοριτσάκι να λέω ναι ναι ναι  ή επειδή είμαι νέα να με κάνει ότι νάνε 

γιατι πήγα για ετ 8η μέρα προγεστερονης ενώ όλες πάτε 5η ; ( χωρίς κανένα λόγο )
αν ξέρετε κάτι πείτε μου σας παρακαλώ 

Ρωτησε το γιατρο σου με ποια λογικη το εκανε....συνηθως τα βαζουν μετα απο 5-6 μερες προγεστερόνης..δεν το εχω ξαναακουσει αλλα παλι δεν ειμαι ειδικος...

δεν ειναι η δουλεια μας να ξερουμε φυσικα!

λυπάμαι πολύ που δεν πηγε καλά..εννοείται να ρωτήσεις και να απαιτήσεις να μάθεις....

• Μου αρέσει 1

xu6xp2.png

1 hour ago, mominthemaking είπε:

@mominthemaking Καλησπέρα, το έδωσα κορίτσι μου στην @Kallo νωρίτερα το απόγευμα. 

• Ευχαριστώ 1

8 ώρες πρίν, Bookthiefy είπε:

Λοιπόν κορίτσια πήγα σήμερα 3η μέρα περιόδου για υπέρηχο, 10 είχα ραντεβού 9 με πήραν. Όλα τσακ μπαμ πολύ ευχαριστημενη από αυτή την αποψη. Στο ιασω είμαι. ΑΛΛΑ ένιωσα άσχημα γιατι και στην γραμματεία και ο συμβολαιογραφος που μίλησα ανέφεραν συνέχεια όταν έδωσα τα στοιχεία μου το ποσό μικρή είμαι κλπ κλπ. Και ειπώθηκε δυνατά και έπρεπε να απαντήσω για επιβεβαίωση και ένιωσα όλα τα βλέμματα πάνω μου λες και δεν είναι ελεύθερο να το κάνει οποίος θέλει λες και στις μικρές ηλικίες δεν υπάρχουν προβλήματα. Κρίμα. 

Λυπάμαι που ένιωσες έτσι. Υπάρχουν πολλά στερεότυπα στα μυαλά των ανθρώπων που η κοινωνία αναπαράγει με μεγάλη "επιτυχία", δυστυχώς. Μη μασάς! Σκέψου ότι είσαι ξεχωριστή, όπως όλοι είμαστε ξεχωριστοί άλλωστε ❤️ Σίγουρα δεν είσαι δακτυλοδεικτούμενη. Υπάρχουν κι άλλες κοπέλες στη θέση σου, αλλά έχουν συνηθίσει σ' αυτά τα κέντρα να βλέπουν μεγαλύτερες ηλικίες. Είσαι πρωτοπόρα, μπορείς να το δεις κι έτσι! 

8 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Κοριτσια μου μια γνωμη θελω. Περιμενω εντος των ημερων να αδιαθετησω για να κανω και την ετ. Ωστοσο.. ενω εχω εδω και μερες συμπτωματα περιοδου, σημερα ειδα ατο σκουπισμα διαφανη βλεννη. Ξερετε τι συμβαινει; αυτη την εχω 1 μερα πριν την ωορηξια συνηθως. Αν ομως εχω ωορηξια τωρα, γτ εχω συμπτωματα περιοδου τοσες μερες;? Το θεμα μου ειναι οτι ανυπομονω να αδιαθετησω για να κανω ετ, και ξενερωσα με την βλεννη σημερα..

Υπάρχει περίπτωση να είσαι έγκυος? Βρε, λες??!!! 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...