Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 35 λεπτά , Σ-1994 είπε:

Τις πρώτες τρεις μέρες πονούσε λίγο αλλά γενικά εγώ που τον έβλεπα μια χαρά κεφάτος ήταν τρία ράμματα κάνανε πολύ μικρή τομη και στην δουλειά επέτρεψε αμέσως καθηγητής είναι απλά είναι λίγο περίεργο το σημείο και θέλει λίγη προσοχή να φανταστείς παυσίπονο πήρε μόνο την πρώτη μέρα 

Αχ μακάρι. Γιατί τον σκέφτομαι και αυτόν. Δεν θέλω να πονάει 

πρίν από 28 λεπτά , Καντι είπε:

Εγω πάντα το ελεγα και μετα το μετάνιωνα στα μηδενικά γιατι όλοι ρωτούσαν , παρηγορούσαν, προέτρεπαν και εναν δικο τους γιατρο κλπ βεβαια οι γονείς μας , μας βοηθούσαν και οικονομικά . Στην τελευταια μεταφορά οταν ειπα απ έξω απ έξω οτι σκέφτομαι να κανω ετ τον Απρίλη, ενώ τον Μάρτιο ειχε αρχίσει ο κοβιντ, όλοι μα όλοι μου ειπαν να μην το τολμήσω με τέτοιες συνθήκες που ο κοσμος πεθαίνει κλπ. Οποτε το ήξερα μονο εγω και ο ανδρας μου και ηταν τεράστια η έκπληξη όλων στο θετικο!

Όλες μου λέτε δηλαδή ότι είναι καλύτερα να μην το πω? Αχ τα κατάφερες και είσαι έγκυος? Συγχαρητήρια 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 51 λεπτά , Καντι είπε:
4 ώρες πρίν, Kallo είπε:

Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση. Στις οικογένειες σας και στους φίλους σας το είχατε πει όταν ξεκινήσατε διαδικασίες? Η αλήθεια είναι πως το σκέφτομαι πολύ αν θα το πω ή όχι. Δεν ξέρω τι να κάνω. Σας στήριξαν ή είναι ένα επιπλέον άγχος? Γιατί ήδη έχω παρά πολύ άγχος και δεν ξέρω αν θα αντέχω κι άλλο 

Εγω πάντα το ελεγα και μετα το μετάνιωνα στα μηδενικά γιατι όλοι ρωτούσαν , παρηγορούσαν, προέτρεπαν και εναν δικο τους γιατρο κλπ βεβαια οι γονείς μας , μας βοηθούσαν και οικονομικά . Στην τελευταια μεταφορά οταν ειπα απ έξω απ έξω οτι σκέφτομαι να κανω ετ τον Απρίλη, ενώ τον Μάρτιο ειχε αρχίσει ο κοβιντ, όλοι μα όλοι μου ειπαν να μην το τολμήσω με τέτοιες συνθήκες που ο κοσμος πεθαίνει κλπ. Οποτε το ήξερα μονο εγω και ο ανδρας μου και ηταν τεράστια η έκπληξη όλων στο θετικο!

Εγω το χω πει μονο στους γονεις μου γιατι με στηριζουν (οχι οικονομικα,αλλα ψυχολογικα).Στα πεθερικα μου δεν το χουμε πει κατοπιν παροτρυνσης και του αντρα μου γιατι ενω θα μας βοηθουσαν οικονομικως ειμαι σιγουρη οτι θα μας αγχωναν.
Οποτε παιζει ρολο και το αν ξερεις πώς θα σε αγχωσουν.Το θα σε αγχωσουν για μενα ειναι και το πηγαινε στον ταδε που ξερω.Οχι,δε θελω να παω στον ταδε!Νομιζω οτι εμεις ξερουμε καλυτερα μετα απο τοσο ψαξιμο.

Σημερα ας πουμε ο αντρας μου ετυχε να συζητησει σε ποιον γιατρο ειμαστε με εναν φιλο του,πραγμα που κανει επανειλημενως και δε θελω γιατι οπως λετε ο καθενας εχει κατι να πει.Στη δεδομενη φαση που εχω καταληξει σε γιατρο και μαλιστα προπαραμονες ωοληψιας δε θελω να ακουσω κατι κακο για το γιατρο.Δε με ενδιαφερει εκτος και μου το πει καποια κοπελα απο εδω που εχει περασει ο,τι περναω εγω και ξερει.Ειδικα απο αντρα δε δεχομαι συμβουλες.Νομιζω ουτε οι ιδιοι οι αντρες μας δε μας καταλαβαινουν.

Οποτε λοιπον,αυτος αρχισε να του λεει μπροστα μου γιατι δε μου ειπες νωριτερα οτι ειστε σε αυτον και αυτος ειναι βιομηχανια και ειχε παει ενα ζευγαρι και δεν τα καταφεραν κτλ.
Ενω εγω ξερω οτι στο οικονομικο εχει φερθει πολυ σωστα και σε μενα και σε αλλες κοπελες και οτι πολλα ζευγαρια εχουν πετυχει.Αρα ολα ειναι υποκειμενικα.Λες και δεν ειναι ολοι στο το κομματι της εξωσωματικης βιομηχανια!

• Μου αρέσει 5

34 minutes ago, despina. said:

Κοριτσια E2 1070 ειναι πολυ για 7η μερα διεγερσης?

Νομίζω είναι καλά για 9 ωοθυλάκια. Είναι περίπου 100-120 ανά ωάριο. Μπορεί να είναι είναι και λίγο υψηλή, ίσως έχει και άλλα που δεν φάνηκαν ακόμα. 

eardp2.png

πρίν από 6 λεπτά , despina. είπε:

Εγω το χω πει μονο στους γονεις μου γιατι με στηριζουν (οχι οικονομικα,αλλα ψυχολογικα).Στα πεθερικα μου δεν το χουμε πει κατοπιν παροτρυνσης και του αντρα μου γιατι ενω θα μας βοηθουσαν οικονομικως ειμαι σιγουρη οτι θα μας αγχωναν.
Οποτε παιζει ρολο και το αν ξερεις πώς θα σε αγχωσουν.Το θα σε αγχωσουν για μενα ειναι και το πηγαινε στον ταδε που ξερω.Οχι,δε θελω να παω στον ταδε!Νομιζω οτι εμεις ξερουμε καλυτερα μετα απο τοσο ψαξιμο.

Σημερα ας πουμε ο αντρας μου ετυχε να συζητησει σε ποιον γιατρο ειμαστε με εναν φιλο του,πραγμα που κανει επανειλημενως και δε θελω γιατι οπως λετε ο καθενας εχει κατι να πει.Στη δεδομενη φαση που εχω καταληξει σε γιατρο και μαλιστα προπαραμονες ωοληψιας δε θελω να ακουσω κατι κακο για το γιατρο.Δε με ενδιαφερει εκτος και μου το πει καποια κοπελα απο εδω που εχει περασει ο,τι περναω εγω και ξερει.Ειδικα απο αντρα δε δεχομαι συμβουλες.Νομιζω ουτε οι ιδιοι οι αντρες μας δε μας καταλαβαινουν.

Οποτε λοιπον,αυτος αρχισε να του λεει μπροστα μου γιατι δε μου ειπες νωριτερα οτι ειστε σε αυτον και αυτος ειναι βιομηχανια και ειχε παει ενα ζευγαρι και δεν τα καταφεραν κτλ.
Ενω εγω ξερω οτι στο οικονομικο εχει φερθει πολυ σωστα και σε μενα και σε αλλες κοπελες και οτι πολλα ζευγαρια εχουν πετυχει.Αρα ολα ειναι υποκειμενικα.Λες και δεν ειναι ολοι σε αυτο το κομματι της εξωσωματικη βιομηχανια.

Ναι και εγώ πιστεύω πως και οι γονείς μου και οι γονείς του συντρόφου μου θα μας στηρίξουν ψυχολογικά. Είναι όλοι πολλοί καλοί. Αυτό που όλοι τα ξέρουν όλα, και έχουν γνώμη για τα πάντα δεν υπάρχει. Εννοείται πως όλο αυτό είναι μια βιομηχανία. Εσύ θα κοιτάξεις μόνο την επιλογή σου και δεν θα ακούς κανέναν. Εξάλλου για τον κάθε ο γιατρό υπάρχουν διαφορετικές απόψεις κάποιες θα τα έχουν καταφέρει μαζί του και κάποιες άλλες όχι. Το θέμα είναι να είναι πάνω από όλα άνθρωπος και να αισθάνεσαι εσύ καλά μαζί του 

• Μου αρέσει 1

6 hours ago, Bookthiefy said:

Σε ευχαριστώ πολύ! Και σε εσένα εύχομαι να πάνε όλα καλά και να κάνεις με το καλό την διεργεση όταν έρθει η ώρα. Μάλλον θα πάω με αυτόν που συνεργάζεται το Ιασώ.

Σε ευχαριστώ πολύ. Πήρα 2 κοντά μου και μου είπαν πάνω κάτω τις ίδιες τιμές. Οπότε θα πάω μάλλον χωρίς απόδειξη με αυτόν που συνεργάζεται το κέντρο. 85€ μου είπαν μαύρα.

Πηρα τηλέφωνο και σε άλλους συμβολαιογραφους και δεν μου είπε κάποιος ότι δεν το χρειάζομαι. Ελπίζω να μην με πιάσανε κορόιδο. Εγώ έχω σύντροφο αλλα δεν είμαι παντρεμένη.

5 hours ago, Bookthiefy said:

Λοιπόν κορίτσια πήγα σήμερα 3η μέρα περιόδου για υπέρηχο, 10 είχα ραντεβού 9 με πήραν. Όλα τσακ μπαμ πολύ ευχαριστημενη από αυτή την αποψη. Στο ιασω είμαι. ΑΛΛΑ ένιωσα άσχημα γιατι και στην γραμματεία και ο συμβολαιογραφος που μίλησα ανέφεραν συνέχεια όταν έδωσα τα στοιχεία μου το ποσό μικρή είμαι κλπ κλπ. Και ειπώθηκε δυνατά και έπρεπε να απαντήσω για επιβεβαίωση και ένιωσα όλα τα βλέμματα πάνω μου λες και δεν είναι ελεύθερο να το κάνει οποίος θέλει λες και στις μικρές ηλικίες δεν υπάρχουν προβλήματα. Κρίμα. 

Καταψυξη τα ωαρια κανεις ετσι;; Ποσο χρονων εισαι αν επιτρεπεται; Δεν ξερω αν το ανεφερες καπου κ μου ξεφευγει, συγνωμη. Ο κοσμος θα πει πολλα, εσυ κανεις οτι καλυτερο για εσενα και μπραβο σου!! Αν ειχα κ εγω λιγο περισσοτερο μυαλο θα το εκανα ολο αυτο νωριτερα…

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Angel* είπε:

Κορίτσια καλησπέρα! Έχω ένα ραντεβού στο Έλενα στο τμήμα αποβολών την Δευτέρα 28/3 12.00μμ το οποίο θα πρέπει τελικά να ακυρώσω.  Μήπως θέλει κάποια κοπέλα να συνεννοηθούμε για να μπει κατευθείαν να το κλείσει?

Κορίτσι μου εάν δεν το έδωσες σε κάποια κοπέλα θα το ήθελα εγώ το ραντεβού 

πρίν από 12 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Νομίζω είναι καλά για 9 ωοθυλάκια. Είναι περίπου 100-120 ανά ωάριο. Μπορεί να είναι είναι και λίγο υψηλή, ίσως έχει και άλλα που δεν φάνηκαν ακόμα. 

Ρωτησα το γιατρο και μου πε 200 για καθε ωοθυλακιο,αρα ειμαστε καλα.Αλλά στα καλα του καθουμενου ενω μου χε πει για υπερηχο τη Δευτερα,μου πε η γραμματεας του το Σαββατο να κανω ή υπερηχο,οχι σε αυτον γιατι θα λειπει ή E2 και PRG να βγουν αυθημερον.Κι εγω ηθελα να φυγω 3ημερο.
Τελικα τον παιρνω και μου λεει δε με ενδιαφερει για υπερηχο,αλλα για E2,η PRG δε με ενδιαφερει.Mου φαινεται η γραμματεας του κανει χαλασμενο τηλεφωνο.
Οντως μονο η E2 μας ενδιαφερει?

2 hours ago, despina. said:

Γεια σας κοριτσια!
Κανω το μακρυ πρωτοκολλο στο Μητερα και ειμαι στην 7η μερα διεγερσης.
Σημερα εκανα πρωτη φορα υπερηχο,ειδε περιπου 9 (γυρω στα 15mm) και τη Δευτερα εχω παλι υπερηχο.Το ενδομητριο μου ειπε πολυ καλο.Μαλλον Τεταρτη-Πεμπτη παμε για ωοληψια.Δεν ξερω αν ειναι καλος ο αριθμος,βασικα μικρος μου φανηκε αν και ο γιατρος μου φανηκε ενθουσιωδης.Αλλα εχω την ελπιδα οπως μου πε κι αυτος οτι θα ναι περισσοτερα,γιατι και την προηγουμενη φορα στον 1ο υπερηχο εβλεπαν 9,μετα 11 και τελικα πηραν 16.

Για πειτε μου τη γνωμη σας γιατι ειμαι λιγο στεναχωρημένη.Μου φανηκαν λιγα.Δεδομενου οτι την προηγουμενη φορα με 14 (απο τα 16 τα  2 ηταν αδεια),πηραμε μονο 3 βλαστοκυστες.Λετε στον επομενο υπερηχο να φανουν κι αλλα?Ειναι νωρις ακομα?

Εν τω μεταξυ σαν πολλες δεν ειναι οι μερες διεγερσης?Μεχρι την αλλη Τεταρτη-Πεμπτη ειναι 13-14 μερες.

Αρχικα για τις μερες διεγερσης σου αφηνουν μια μερα κενη κ χωρις ενεσεις οποτε εισαι οκ. Καθε φορα δεν ειναι ιδιες οι μερες, δεν ξερω τι βλεπουν κ πως τις οριζουν. Δευτερον, να σου πω οτι δεν μπορουν σιγουρα να δουν ολα σου τα ωαρια, σε εμενα εβλεπαν καμια 12 κ τλκ πηραν 17, απο αυτα τα 8 ηταν καλα…οποτε να μην ανησυχεις κ επιπλεον καθε κυκλος δεν ειναι ιδιος, οπως παιζουν κ τα φαρμακα που θα παρεις. Το σημαντικο ειναι οσα κ αν παρεις απο αυτα τα περισσοτερα να γινουν βλαστοκυστες.  Οπως κ να εχει σου ευχομαι να παρεις πολλα κ ποιοτικα ωαρια!!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 43 λεπτά , N.Angel είπε:

Είμαι 23 αλλα έχω ΠΩΑ λόγω κάποιων προβλημάτων υγείας που το προκαλούν και λόγω οργανισμού φυσικά. Το ανακάλυψα πολύ νωρίς ευτυχως πριν αρχίσουν να μειώνονται σημαντικά τα αποθέματα. Απλά και από θέμα χρόνου δεν έχει σημασία η ηλικία μου, εφόσον συμβαίνει αυτό.

Διαφημίσεις

7 minutes ago, Bookthiefy said:

Είμαι 23 αλλα έχω ΠΩΑ λόγω κάποιων προβλημάτων υγείας που το προκαλούν και λόγω οργανισμού φυσικά. Το ανακάλυψα πολύ νωρίς ευτυχως πριν αρχίσουν να μειώνονται σημαντικά τα αποθέματα. Απλά και από θέμα χρόνου δεν έχει σημασία η ηλικία μου, εφόσον συμβαίνει αυτό.

Κ παρα πολυ καλα κανεις!! Θα εχουν κ καλυτερη ποιοτητα τα ωαρια σου κ μπορει να παρεις κ αρκετα λογω ηλικιας! Χιλια μπραβο σου που μεριμνεις για το μελλον σου! Ασχετο αν τα χρησιμοποιησεις η οχι θα εχεις επιλογη! 

• Μου αρέσει 2

Η ζωή είναι όλο ανατροπές! Είδατε που σκεφτόμουν χθες αν θα προχωρήσουμε με αυτό το ένα ελεγμένο έμβρυο, ή μήπως κάναμε μερικούς φυσικούς κύκλους ακόμα, για να βάλουμε δύο? Ε, σήμερα βγήκε θετικός στον κόβιντ ο άντρας μου! Άρα αυτό τι σημαίνει για το σπέρμα, ω-ε-ω? Ότι για το επόμενο 3μηνο το ξεχνάμε? Μέχρι στιγμής έχει κάνει μόνο δέκατα, αλλά παίρνει ντεπόν, δεν ξέρω χωρίς ντεπόν μήπως ανέβαινε περισσότερο. Ξέρετε πότε γίνεται ζημιά στο σπέρμα, όταν ανεβαίνει ο πυρετός ή και μόνο από την τάση να ανέβει? 

• Λυπημένη/-ος 3

5 ώρες πρίν, Kallo είπε:

Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση. Στις οικογένειες σας και στους φίλους σας το είχατε πει όταν ξεκινήσατε διαδικασίες? Η αλήθεια είναι πως το σκέφτομαι πολύ αν θα το πω ή όχι. Δεν ξέρω τι να κάνω. Σας στήριξαν ή είναι ένα επιπλέον άγχος? Γιατί ήδη έχω παρά πολύ άγχος και δεν ξέρω αν θα αντέχω κι άλλο 

Εμείς δεν το είπαμε σε κανέναν από τις οικογένειές μας. Το ήξεραν μόνο κάποιοι λίγοι φίλοι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού κι αυτοί δεν ήξεραν πότε θα γίνονταν οι προσπάθειες, οπότε δεν είχαμε ερωτήσεις κτλ. που θα μας άγχωναν. Όταν κάναμε τις προσπάθειες το ξέραμε μόνο εμείς κι αυτό τελικά ήταν καλή απόφαση, γιατί ήμαστε ήρεμοι, χωρίς πολλές πολλές ερωτήσεις, γνώμες κτλ. Το ίδιο θέλω να κάνω κι όταν προσπαθήσουμε για 2ο.

• Μου αρέσει 1

21 ώρες πρίν, despina. είπε:

Εχει διαφορα απο την εξεταση του Νικα?
Προγεστερονη παιρνουμε ακομα κι οταν η ετ γινεται με φρεσκα?

Για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω ακριβώς τι βλέπουν στην εξέταση του Νικα... Νομίζω ο γιατρός μου δε την πιστεύει, αλλά δεν ξέρω τις διαφορές... Όσο για την προγεστερόνη, έχω καταλάβει ότι παίρνεις σε κάθε περίπτωση εξωσωματικής. 

21 ώρες πρίν, ksvolimi είπε:

Αχ.. εγω περιμενω την 21η μερα στις 8/04 να ξεκινησω αρβεκαπ απο τη μια ανυπομονώ απο την αλλη εκμεταλλεύομαι το διάστημα να ασχοληθω και με τιποτα αλλο και μάλλον εκει κοντα στη Πρωτομαγιά να τα υποδεχτώ..❤️❤️❤️ Πασχαλινά και πρωτομαγιάτικα έμβρυα.. θα βαλω και τα τρια κι οτι γινει..χαχαχαχα

Προγεστερονη εφοσον εισαι με τεχνητό κυκλο θα παρεις ειτε με φρέσκα ειτε κατεψυγμένα στην περιπτωση που προχωρήσεις σε ΕΤ σε φυσικό κυκλο θα παρεις πολυ λιγοτερη και αυτο μετα απο την Εμβρυομεταφορα η θα στη μετραει και αναλογα θα προσαρμόζει ..

Τυχερά τα ανοιξιάτικα έμβρυα! Μαζί με τη φύση που ανθίζει θα ανθίσουν κι αυτά, αφού ριζώσουν καλά! Με το καλό!!! 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 16 λεπτά , N.Angel είπε:

Κ παρα πολυ καλα κανεις!! Θα εχουν κ καλυτερη ποιοτητα τα ωαρια σου κ μπορει να παρεις κ αρκετα λογω ηλικιας! Χιλια μπραβο σου που μεριμνεις για το μελλον σου! Ασχετο αν τα χρησιμοποιησεις η οχι θα εχεις επιλογη! 

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Με κάνεις να νιώθω καλύτερα. Και όλα τα κορίτσια που μου απάντησαν και ηρέμησα. Μακάρι να πάνε όλα καλά γιατί τίποτα δεν είναι δεδομένο όπως έμαθα πρόσφατα. Και σε εσένα εύχομαι να πάνε όλα καλά. 

πρίν από 11 λεπτά , happiness79 είπε:

Η ζωή είναι όλο ανατροπές! Είδατε που σκεφτόμουν χθες αν θα προχωρήσουμε με αυτό το ένα ελεγμένο έμβρυο, ή μήπως κάναμε μερικούς φυσικούς κύκλους ακόμα, για να βάλουμε δύο? Ε, σήμερα βγήκε θετικός στον κόβιντ ο άντρας μου! Άρα αυτό τι σημαίνει για το σπέρμα, ω-ε-ω? Ότι για το επόμενο 3μηνο το ξεχνάμε? Μέχρι στιγμής έχει κάνει μόνο δέκατα, αλλά παίρνει ντεπόν, δεν ξέρω χωρίς ντεπόν μήπως ανέβαινε περισσότερο. Ξέρετε πότε γίνεται ζημιά στο σπέρμα, όταν ανεβαίνει ο πυρετός ή και μόνο από την τάση να ανέβει? 

Ωχ! Περαστικά κορίτσι μου. Να προσέχεις μην κολλήσεις και εσυ. Εγώ δεν έχω εμπειρία από αυτά καλύτερα να σου πουν τα άλλα κορίτσια, αλλά απ ότι έχω διαβάσει ο πυρετός επηρεάζει το σπερμα. Αν κάνω λάθος διορθώστε με.

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...