Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 35 λεπτά , Kallo είπε:

Ναι καταλαβαίνω απόλυτα. Και εγω το φοβάμαι το κακό το μάτι και τα κακά τα λόγια. Θα ήθελα να το πω μόνο στην οικογένεια μου και στου συντρόφου μου φυσικά. Και να μείνει μόνο εκεί. Να μην το που σε κανέναν. Και ιδιαίτερα σε σόγια 

Εννοείται αν έχεις υποστήριξη και αν σε κάνει να νιώθεις καλά να το πεις! Πολλές φορές όταν μιλάμε στα σωστά άτομα είναι 1000 φορές καλύτερα από αν δεν μιλούσαμε καν.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια μου μιλησα με μια φιλη κ μου ειπε το οτι εχω διαφανη βλεννα δευτερη φορα μεσα στον ιδιο κυκλο, ισως σημαινει δευτερη ωορηξια. Μου φαινεται πολυ λογικο εφοσον σιγουρα (λογω των ορμονων στον προηγ κυκλο) πρεπει αυτο τον μηνα να ειχα αρκετα ωοθυλακια.. οποτε να εκανα δυο ωορηξιες. Το εψαξα κ σε παλαιοτερα φορουμς κ οντως.. αυτο πρεπει να συμβαινει. Αυτο που δεν ξερω ομως ειναι ποτε θα ερθει η περιοδος μου. Θα παει βασει της ημερομηνιας της πρωτης ωορηξιας.. ή της υποτιθεμενης 2ης;? Ξερει καποια κοπελα να μου πει;? Σας εχει συμβει κατι αναλογο;?

2 hours ago, eva13232 said:

ναι εχω σταθερό κύκλο και τους τελευταίους 9 μήνες που το παρακολουθώ πολύ στενά κάνω κάθε μήνα ωορρηξία. στην αρχή είχαμε ελευθερες επαφές και δεν προέκυψε κάτι και τώρα τους τελευταίους 2 μήνες ήταν χάλια η ποιότητα και μόνη μου υπέθεσα οτι ειναι χαλια η ποιότητα -γιατι αλλο πρόβλημα δεν υπαρχει πέραν της ηλικιας μου - και για αυτό δεν πέυτυχα φυσιολογικά.

την επόμενη φορά θα του το πω, εννοώ να δοκιμάσω χωρίς φεμάρα. υπάρχουν όντως γυναίκες που χωρίς αυτά πηγαν καλύτερα ? μήπως ηταν κι αυτό τυχαίο?

δεν ξέρω, έχω εμπιστοσύνη στο σφακ αλλα νοιωθω απίστευτη θλίψη

αλήθεια εσύ σε τι φάση είσαι ?

Ναι είναι κάποια κορίτσια. Η @winspert πχ νομίζω είχε προσπαθήσει με femara 2 φορές και δεν είχε κανενα αποτέλεσμα και μετα 2 φορές χωρίς τίποτα απο φάρμακα και εχει μια βλαστοκύστη και αλλο ενα σε εξέλιξη. Θα σου πει και η ίδια όταν το δει. Εφοσον εχεις κανονικά ωορρηξία, το femara υποτίθεται το παίρνεις σαν πολύ ήπια διέγερση μήπως και κάνεις περισσότερα ωάρια, δεν προσφέρει κάτι στην ποιότητα των ωαρίων απ’όσο ξέρω. Εγώ το παίρνω γιατί διαφορετικά δεν έχω ωορρηξία. 
Εγώ προχώρησα σε ετ με τα 2 άριστα που είχαμε αλλά δεν πέτυχε. Τώρα είμαστε με τον άντρα μου στο ψάξιμο με ανδρολόγους, αιματολόγους και πολλές εξετάσεις να δούμε πως θα προχωρήσουμε στην επόμενη. Είμαστε στον ίδιο γιατρό

1 hour ago, Kallo said:

Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση. Στις οικογένειες σας και στους φίλους σας το είχατε πει όταν ξεκινήσατε διαδικασίες? Η αλήθεια είναι πως το σκέφτομαι πολύ αν θα το πω ή όχι. Δεν ξέρω τι να κάνω. Σας στήριξαν ή είναι ένα επιπλέον άγχος? Γιατί ήδη έχω παρά πολύ άγχος και δεν ξέρω αν θα αντέχω κι άλλο 

Εγώ στην πρώτη προσπάθεια το είχα πει σχεδόν σε όλους (κοντινούς συγγενείς και φίλους), είχα τόσο ενθουσιασμό που δεν ήθελα να το κρύψω και μου άρεσε κιόλας να το συζητάω. Εκ των υστέρων όμως, όταν απέτυχε η προσπάθεια, το μετάνιωσα πάρα πολύ γιατί εκτός από την δική μου στεναχώρια είχα να διαχειριστώ και τους άλλους που ήθελαν να μάθουν, να μου σταθούν κτλ. Τώρα δεν έχω πει τίποτα σε κανέναν, μόνο τα πεθερικά μου ξέρουν λίγα πράγματα για τις εξετάσεις του άντρα μου.

54 minutes ago, Σ-1994 said:

Πήρα 8 ημέρες προγεστερονη πριν την ετ

12η μέρα σήμερα με βλαστοκυστες 5ης μέρας η χοριακη μου 5 στην 9η μέρα ήταν 6 προσπαθώ να δω από εδώ και πέρα τι έγινε αν μπορεί κάποια κοπέλα να μου δώσει πληροφορίες για την περίπτωση μου καλοδεχούμενες 

Λυπάμαι κοπέλα μου που δεν εξελίχθηκε η εγκυμοσύνη καλά, πάντως είχες σίγουρα εμφύτευση και αυτό είναι καλό. Έχετε πρόβλημα στο σπέρμα αν θυμάμαι καλά? Αν ναι, τι?

46 minutes ago, Angel* said:

Κορίτσια καλησπέρα! Έχω ένα ραντεβού στο Έλενα στο τμήμα αποβολών την Δευτέρα 28/3 12.00μμ το οποίο θα πρέπει τελικά να ακυρώσω.  Μήπως θέλει κάποια κοπέλα να συνεννοηθούμε για να μπει κατευθείαν να το κλείσει?

@Kallo βρήκες τελικά ραντεβού? @silvy22 μου ευχαριστώ αλλά εγώ έχω πάει ήδη. Είχα βρει ακύρωση

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

4 minutes ago, kateriiina25 said:

Ναι είναι κάποια κορίτσια. Η @winspert πχ νομίζω είχε προσπαθήσει με femara 2 φορές και δεν είχε κανενα αποτέλεσμα και μετα 2 φορές χωρίς τίποτα απο φάρμακα και εχει μια βλαστοκύστη και αλλο ενα σε εξέλιξη. Θα σου πει και η ίδια όταν το δει. Εφοσον εχεις κανονικά ωορρηξία, το femara υποτίθεται το παίρνεις σαν πολύ ήπια διέγερση μήπως και κάνεις περισσότερα ωάρια, δεν προσφέρει κάτι στην ποιότητα των ωαρίων απ’όσο ξέρω. Εγώ το παίρνω γιατί διαφορετικά δεν έχω ωορρηξία. 
Εγώ προχώρησα σε ετ με τα 2 άριστα που είχαμε αλλά δεν πέτυχε. Τώρα είμαστε με τον άντρα μου στο ψάξιμο με ανδρολόγους, αιματολόγους και πολλές εξετάσεις να δούμε πως θα προχωρήσουμε στην επόμενη. Είμαστε στον ίδιο γιατρό

Εγώ στην πρώτη προσπάθεια το είχα πει σχεδόν σε όλους (κοντινούς συγγενείς και φίλους), είχα τόσο ενθουσιασμό που δεν ήθελα να το κρύψω και μου άρεσε κιόλας να το συζητάω. Εκ των υστέρων όμως, όταν απέτυχε η προσπάθεια, το μετάνιωσα πάρα πολύ γιατί εκτός από την δική μου στεναχώρια είχα να διαχειριστώ και τους άλλους που ήθελαν να μάθουν, να μου σταθούν κτλ. Τώρα δεν έχω πει τίποτα σε κανέναν, μόνο τα πεθερικά μου ξέρουν λίγα πράγματα για τις εξετάσεις του άντρα μου.

Λυπάμαι κοπέλα μου που δεν εξελίχθηκε η εγκυμοσύνη καλά, πάντως είχες σίγουρα εμφύτευση και αυτό είναι καλό. Έχετε πρόβλημα στο σπέρμα αν θυμάμαι καλά? Αν ναι, τι?

@Kallo βρήκες τελικά ραντεβού? @silvy22 μου ευχαριστώ αλλά εγώ έχω πάει ήδη. Είχα βρει ακύρωση

Είμαστε με βιοψία όρχεων δεν ξέρουμε τίποτα για το σπερμα βρήκαν αρκετό ώστε να γονιμοποιήσουν 30 ωαρια δεν έγινε κάποια περαιτέρω εξέταση στο σπερμα ούτε και περίσσεψε φοβάμαι ότι δεν έγιναν όπως έπρεπε τα πράγματα ποιος θα μπορέσει να μου λύσει αυτές τις απορίες που να απευθύνω ; Σε κάποιον άλλον εξωσωματικό ίσως ; Ποσο κρίμα δυο άριστες βλαστοκυστες να πάνε έτσι από βλακίες και κακό προγραμματισμό μακάρι να έχω άδικο αλλά έχω αμφιβολίες 

5 minutes ago, Σ-1994 said:

Είμαστε με βιοψία όρχεων δεν ξέρουμε τίποτα για το σπερμα βρήκαν αρκετό ώστε να γονιμοποιήσουν 30 ωαρια δεν έγινε κάποια περαιτέρω εξέταση στο σπερμα ούτε και περίσσεψε φοβάμαι ότι δεν έγιναν όπως έπρεπε τα πράγματα ποιος θα μπορέσει να μου λύσει αυτές τις απορίες που να απευθύνω ; Σε κάποιον άλλον εξωσωματικό ίσως ; Ποσο κρίμα δυο άριστες βλαστοκυστες να πάνε έτσι από βλακίες και κακό προγραμματισμό μακάρι να έχω άδικο αλλά έχω αμφιβολίες 

Βρε κορίτσι μου δεν υπήρχε κακός προγραμματισμός. Μην το σκέφτεσαι αυτό. Λογικά είναι θέμα εμβρύου το ότι δεν προχώρησε. Γι αυτό σε ρώτησα για το σπέρμα. Όταν λες δεν είχατε κάνει καμία εξέταση τι εννοείς? Πως αποφασίσατε να πάτε για βιοψία όρχεων? Τι πρόβλημα έχει ο άντρας σου?

eardp2.png

Διαφημίσεις

11 minutes ago, kateriiina25 said:

Βρε κορίτσι μου δεν υπήρχε κακός προγραμματισμός. Μην το σκέφτεσαι αυτό. Λογικά είναι θέμα εμβρύου το ότι δεν προχώρησε. Γι αυτό σε ρώτησα για το σπέρμα. Όταν λες δεν είχατε κάνει καμία εξέταση τι εννοείς? Πως αποφασίσατε να πάτε για βιοψία όρχεων? Τι πρόβλημα έχει ο άντρας σου?

Δεν εκσπερματώνει κατά τον οργασμο για αυτό κάναμε εξωσωματική 8η μέρα με προγεστερονη δεν είναι πρόβλημα ;

πρίν από 22 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Αυτό φοβάμαι και εγώ τι θα γίνει σε περίπτωση αποτυχίας. Που θα στεναχωρεθουν όλοι πολύ και σίγουρα θα έχουν και πολλές ερωτήσεις πως και που. Έχω κλείσει ραντεβού 16μαιου είναι μακρυά. Ήθελα κάτι πιο κοντινό. Απλά αρχές του άλλου μήνα περιμένω να μου έρθει περίοδος να πάω να κάνω εξετάσεις αίματος και ορμονολογικες που μου έχει γράψει ο εξωσωματιστης και δεν ξέρω πρέπει να πάω νωρίτερα από αυτό στο Ελενα ή δεν θα έχει ουσία? 

πρίν από 21 λεπτά , Σ-1994 είπε:

Κορίτσι μου επειδή μάλλον και εμείς θα προχωρήσουμε σε βιοψία μπορείς να μου πεις πως ήταν για τον άντρα σου? Πονάει? Γιατί το έχω δει στο ίντερνετ πως γίνεται και έχω φρικάρει λίγο 

πρίν από 28 λεπτά , kateriiina25 είπε:

λυπάμαι που δεν προχώρησαν τα 2 .... έμαθες γιατί ? αν κατάλαβα καλά υπάρχει θέμα με το σπέρμα, ε?

υπάρχει περίπτωση τα φεμαρα να μην προσδίδουν κάτι στην ποιότητα των ωαρίων αλλά μήπως την χαλάνε ????

δεν ξέρω τι να σκεφτώ ... οι εξετάσεις μου ήταν πολύ καλές και στις δύο ωοληψίες και τα ωάρια κακά.... δεν ξέρω βεβαια ακριβώς τι ρόλο παίζουν ολες οι αλλες εξετάσεις πχ οιστραδιολη και LH και προγεστερόνη. αν κάποια ξέρει ας με βοήθησει μηπως και μάθω περισσότερα ..... και καταλάβω λίγο καλύτερα .... μηπως και δεν πέφτω από τα συννεφάκια μου κάθε φορά ....

• Μου αρέσει 1

Γεια σας κοριτσια!
Κανω το μακρυ πρωτοκολλο στο Μητερα και ειμαι στην 7η μερα διεγερσης.
Σημερα εκανα πρωτη φορα υπερηχο,ειδε περιπου 9 (γυρω στα 15mm) και τη Δευτερα εχω παλι υπερηχο.Το ενδομητριο μου ειπε πολυ καλο.Μαλλον Τεταρτη-Πεμπτη παμε για ωοληψια.Δεν ξερω αν ειναι καλος ο αριθμος,βασικα μικρος μου φανηκε αν και ο γιατρος μου φανηκε ενθουσιωδης.Αλλα εχω την ελπιδα οπως μου πε κι αυτος οτι θα ναι περισσοτερα,γιατι και την προηγουμενη φορα στον 1ο υπερηχο εβλεπαν 9,μετα 11 και τελικα πηραν 16.

Για πειτε μου τη γνωμη σας γιατι ειμαι λιγο στεναχωρημένη.Μου φανηκαν λιγα.Δεδομενου οτι την προηγουμενη φορα με 14 (απο τα 16 τα  2 ηταν αδεια),πηραμε μονο 3 βλαστοκυστες.Λετε στον επομενο υπερηχο να φανουν κι αλλα?Ειναι νωρις ακομα?

Εν τω μεταξυ σαν πολλες δεν ειναι οι μερες διεγερσης?Μεχρι την αλλη Τεταρτη-Πεμπτη ειναι 13-14 μερες.

• Μου αρέσει 2

28 minutes ago, Kallo said:

Έχω κλείσει ραντεβού 16μαιου είναι μακρυά. Ήθελα κάτι πιο κοντινό.

Γι αυτό σε έβαλα κάτω από το post της @Angel* γιατί θέλει να ακυρώσει ραντεβού για 28 Μαρτίου. Δες λίγο πιο πάνω

20 minutes ago, eva13232 said:

λυπάμαι που δεν προχώρησαν τα 2 .... έμαθες γιατί ? αν κατάλαβα καλά υπάρχει θέμα με το σπέρμα, ε?

υπάρχει περίπτωση τα φεμαρα να μην προσδίδουν κάτι στην ποιότητα των ωαρίων αλλά μήπως την χαλάνε ????

δεν ξέρω τι να σκεφτώ ... οι εξετάσεις μου ήταν πολύ καλές και στις δύο ωοληψίες και τα ωάρια κακά.... δεν ξέρω βεβαια ακριβώς τι ρόλο παίζουν ολες οι αλλες εξετάσεις πχ οιστραδιολη και LH και προγεστερόνη. αν κάποια ξέρει ας με βοήθησει μηπως και μάθω περισσότερα ..... και καταλάβω λίγο καλύτερα .... μηπως και δεν πέφτω από τα συννεφάκια μου κάθε φορά ....

Μπορεί να ήταν τυχαίο που δεν πέτυχε, μπορεί να έφταιξε και το σπέρμα. Δν μπορούμε να ξέρουμε, ακόμα τουλάχιστον 

Μπορεί και σε κάποιες κοπέλες να την χαλάνε, δεν ξέρω. Εγώ πάντως το έπαιρνα ένα χρόνο σερί και είχα κάθε μήνα ωορρηξία και καλό κύκλο. Όμως μόνο από τις 4 ωοληψίες ξέρω αποτέλεσμα και ήταν 50-50. Νομίζω δεν γίνεται να ξέρεις αν φταίει αυτό ή τα ωάρια σου. Μόνο με πολλές ωοληψίες που έχεις δοκιμάσει και τους δύο τρόπους θα μπορέσεις να καταλάβεις τι σου ταιριάζει 

• Λυπημένη/-ος 1

eardp2.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, Kallo said:

Αυτό φοβάμαι και εγώ τι θα γίνει σε περίπτωση αποτυχίας. Που θα στεναχωρεθουν όλοι πολύ και σίγουρα θα έχουν και πολλές ερωτήσεις πως και που. Έχω κλείσει ραντεβού 16μαιου είναι μακρυά. Ήθελα κάτι πιο κοντινό. Απλά αρχές του άλλου μήνα περιμένω να μου έρθει περίοδος να πάω να κάνω εξετάσεις αίματος και ορμονολογικες που μου έχει γράψει ο εξωσωματιστης και δεν ξέρω πρέπει να πάω νωρίτερα από αυτό στο Ελενα ή δεν θα έχει ουσία? 

Κορίτσι μου επειδή μάλλον και εμείς θα προχωρήσουμε σε βιοψία μπορείς να μου πεις πως ήταν για τον άντρα σου? Πονάει? Γιατί το έχω δει στο ίντερνετ πως γίνεται και έχω φρικάρει λίγο 

Τις πρώτες τρεις μέρες πονούσε λίγο αλλά γενικά εγώ που τον έβλεπα μια χαρά κεφάτος ήταν τρία ράμματα κάνανε πολύ μικρή τομη και στην δουλειά επέτρεψε αμέσως καθηγητής είναι απλά είναι λίγο περίεργο το σημείο και θέλει λίγη προσοχή να φανταστείς παυσίπονο πήρε μόνο την πρώτη μέρα 

3 ώρες πρίν, Kallo είπε:

Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση. Στις οικογένειες σας και στους φίλους σας το είχατε πει όταν ξεκινήσατε διαδικασίες? Η αλήθεια είναι πως το σκέφτομαι πολύ αν θα το πω ή όχι. Δεν ξέρω τι να κάνω. Σας στήριξαν ή είναι ένα επιπλέον άγχος? Γιατί ήδη έχω παρά πολύ άγχος και δεν ξέρω αν θα αντέχω κι άλλο 

Εγω πάντα το ελεγα και μετα το μετάνιωνα στα μηδενικά γιατι όλοι ρωτούσαν , παρηγορούσαν, προέτρεπαν και εναν δικο τους γιατρο κλπ βεβαια οι γονείς μας , μας βοηθούσαν και οικονομικά . Στην τελευταια μεταφορά οταν ειπα απ έξω απ έξω οτι σκέφτομαι να κανω ετ τον Απρίλη, ενώ τον Μάρτιο ειχε αρχίσει ο κοβιντ, όλοι μα όλοι μου ειπαν να μην το τολμήσω με τέτοιες συνθήκες που ο κοσμος πεθαίνει κλπ. Οποτε το ήξερα μονο εγω και ο ανδρας μου και ηταν τεράστια η έκπληξη όλων στο θετικο!

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Κοριτσια μου μιλησα με μια φιλη κ μου ειπε το οτι εχω διαφανη βλεννα δευτερη φορα μεσα στον ιδιο κυκλο, ισως σημαινει δευτερη ωορηξια. Μου φαινεται πολυ λογικο εφοσον σιγουρα (λογω των ορμονων στον προηγ κυκλο) πρεπει αυτο τον μηνα να ειχα αρκετα ωοθυλακια.. οποτε να εκανα δυο ωορηξιες. Το εψαξα κ σε παλαιοτερα φορουμς κ οντως.. αυτο πρεπει να συμβαινει. Αυτο που δεν ξερω ομως ειναι ποτε θα ερθει η περιοδος μου. Θα παει βασει της ημερομηνιας της πρωτης ωορηξιας.. ή της υποτιθεμενης 2ης;? Ξερει καποια κοπελα να μου πει;? Σας εχει συμβει κατι αναλογο;?

Βάση της πρώτης ωορρηξιας. Στην δεύτερη δεν μπορει να υπάρξει φυσιολογική εγκυμοσυνη μονο να σου πάρουν  το ωάριο και να το γονιμοποιήσουν.

wRSzp2.pngUIzHp2.png

πρίν από 7 λεπτά , Καντι είπε:

Εγω πάντα το ελεγα και μετα το μετάνιωνα στα μηδενικά γιατι όλοι ρωτούσαν , παρηγορούσαν, προέτρεπαν και εναν δικο τους γιατρο κλπ βεβαια οι γονείς μας , μας βοηθούσαν και οικονομικά . Στην τελευταια μεταφορά οταν ειπα απ έξω απ έξω οτι σκέφτομαι να κανω ετ τον Απρίλη, ενώ τον Μάρτιο ειχε αρχίσει ο κοβιντ, όλοι μα όλοι μου ειπαν να μην το τολμήσω με τέτοιες συνθήκες που ο κοσμος πεθαίνει κλπ. Οποτε το ήξερα μονο εγω και ο ανδρας μου και ηταν τεράστια η έκπληξη όλων στο θετικο!

Βάση της πρώτης ωορρηξιας. Στην δεύτερη δεν μπορει να υπάρξει φυσιολογική εγκυμοσυνη μονο να σου πάρουν  το ωάριο και να το γονιμοποιήσουν.

Τέλεια! Σ ευχαριστω πολυ..!

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, Hope.2019 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ Κάντι μου. Τωρα Τρίτη εχω ραντεβού με τον γιατρό μου και θα συζυτησουμε. Οποτε καλυτερα οταν θα ειναι να κανω την μεταφορα μολις τα βγαλουν απο καταψυξη και ερθει η ωρα να τα βαλουμε θα ρωτησω! Υποθετω θα βαλουν τα καλυτερα βαθμολογικα κατα σειρα. Ισχυει οτι μετα την καταψυξη μπορει και να καταστραφει καποιο? Εσυ Καντι μου την τελευταία εμβρυομεταφορα που εκανες στο παιδάκι σου ηταν απο καταψυξη ? και με τι πρωτοκολλο? Εαν εχεις χρονο θα με ενδιεφερε να μου γραψεις.. Σκεφτομαι βρε Καντι μου και μηπως ρωτουσα τον γιατρο για υστεροσκοπηση παλι. Την πρωτη φορα ειχα κανει με διαφορα ενος τριμηνου. Δεν ειχε βρεθει κατι κακο μονο ενα μικρο πολυποδακι. Αλλα πετυχαμε μετα εμφυτευση και στα δυο εμβρυα ασχετα αν προχωρησε τελικα το ενα μετα. Δεν ξερω αν ηταν τυχαιο βεβαια και θα γινοταν ετσι κι αλλιως γιατι ηταν η πρωτη εμβρυομεταφορα και μαλιστα στον ιδιο κυκλο της οωληψιας  που ειχα παθει υπερδιεγερση! Αστα αλλο κεφαλαιο αυτο.  Δεν ξερω αν και αυτο επαιξε καπου ρολο..Τωρα δεν ξερω αν θα εχει νοημα να κανω παλι υστερο ή θα ειναι κατι περιττο. Συγγνωμη για το μεγαλο κειμενο και αν σε κουρασα. 

Δεν θα σου πουν τότε, νομιζω για να μην σε αγχώσουν.

επισης πρεπει να μαθεις ανα ποσα τα κατέψυξαν. Καποια μπορει να χαθούν κατα την απόψυξη.

Ο μικρός ηταν ενα χρόνο κατάψυξη με πρωτόκολλο φυσικού η μεταφορά, παρακολουθηση ωορρηξιας, ovitrelle και μόνο προγεστερονη.

υστεροσκοπηση ο δικος μου γιατρος την εχει ως προαπαιτούμενο για να κανει μεταφορά. Οτι σου πει ο δικος σου.

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...