Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 4 λεπτά , Kallo είπε:

Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση. Στις οικογένειες σας και στους φίλους σας το είχατε πει όταν ξεκινήσατε διαδικασίες? Η αλήθεια είναι πως το σκέφτομαι πολύ αν θα το πω ή όχι. Δεν ξέρω τι να κάνω. Σας στήριξαν ή είναι ένα επιπλέον άγχος? Γιατί ήδη έχω παρά πολύ άγχος και δεν ξέρω αν θα αντέχω κι άλλο 

Εγω κοριτσι μου για τον λογο που περιγραφεις και επειδη διπλα στη λεξη αγχος και απαισιοδοξια γραφει το ονομα μου χαχαχαχα, δεν  το ειπα σε κανενα. Πιστευω θα μου εδιναν παραπανω αγχος αθελα τους και μονο που θα ρωτουσαν πως ειμαι. Οποτε το κρατησαμε για εμας.. Οπως νοιωθει η καθε κοπελα ομως. Αλλες τις βοηθα ψυχολογικα να το συζητουν.

• Μου αρέσει 1

kJQgp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 8 λεπτά , Hope.2019 είπε:

Εγω κοριτσι μου για τον λογο που περιγραφεις και επειδη διπλα στη λεξη αγχος και απαισιοδοξια γραφει το ονομα μου χαχαχαχα, δεν  το ειπα σε κανενα. Πιστευω θα μου εδιναν παραπανω αγχος αθελα τους και μονο που θα ρωτουσαν πως ειμαι. Οποτε το κρατησαμε για εμας.. Οπως νοιωθει η καθε κοπελα ομως. Αλλες τις βοηθα ψυχολογικα να το συζητουν.

Και εγώ από την μία θέλω να το πω για να μπορώ να το συζητάω να νοιώθω καλύτερα. Αλλά έχω παρά πολύ άγχος και δεν ξέρω αν θα αντέξω κι άλλο αν υπάρχουν συνέχεια ερωτήσεις. Από την άλλη δεν νοιώθω καλά να τους κρύβω κάτι τόσο σημαντικό και να τους αφήνω έξω από αυτό ιδίως τις οικογένειες μας. Δεν ξέρω είμαι σε δίλημμα. 

• Μου αρέσει 1

12 hours ago, Σ-1994 said:

Καλησπέρα ! Αύριο θα πάω για χοριακη  δεν προβλέπεται καλή εξέλιξη και έχω πικραθεί πολύ λόγω αστοχιών με σκοπό ισως το οικονομικό όφελος ,

έχετε  ακούσει για ετ παγωμένης 5ης μέρας στην 25η μέρα του κύκλου 8η μέρα προγεστερονης σε τεχνητό κύκλο ;

γιατί μας βάλανε όλες μαζί για ετ σαν τα πρόβατα το Σάββατο και υποψιάζομαι ότι δεν έγινε για καλό..

Έβαλα δυο βλαστοκυστες 4 ΑΑ και ενώ είχα αχνό θετικό τεστ ούρων δεν σκουραίνει και σήμερα έπρεπε να βγάζει μάτι κανονικά προβλήματα υγείας δεν έχω κάτω από 30 είμαι είναι και θέμα τύχης οκ αλλά 25η μέρα ;;;

Σας παρακαλώ όσες ξέρετε να με βοηθήσετε γιατί δεν θέλω να με κοροϊδέψει ο γιατρός θέλω να πάω προετημασμενη 

•  

Σε ποιο κέντρο έγινε αυτό αγάπη μου;

τι εννοείς 8 ημέρες προγεστερονης;

ψυχραιμια να δούμε τι έχει γίνει…

xu6xp2.png

πρίν από 25 λεπτά , Kallo είπε:

Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση. Στις οικογένειες σας και στους φίλους σας το είχατε πει όταν ξεκινήσατε διαδικασίες? Η αλήθεια είναι πως το σκέφτομαι πολύ αν θα το πω ή όχι. Δεν ξέρω τι να κάνω. Σας στήριξαν ή είναι ένα επιπλέον άγχος? Γιατί ήδη έχω παρά πολύ άγχος και δεν ξέρω αν θα αντέχω κι άλλο 

εγώ πολύ συνειδητά δεν είπα και δεν θέλω να πω , προτιμώ να νομίζουν ότι δεν το έχω καν στο κεφάλι μου παρά να με ρωτάνε και να αγχώνομαι και να νοιώθω ότι με λυπούνται. η να τους στενοχωρήσω με ότι περνάω... είμαστε εγώ και ο άντρας μου σε αυτό , ευτυχώς μου δίνει πολλή δύναμη και με στηρίζει ,ακόμα κι όταν διαλύομαι όπως αυτές τις ημέρες .....

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, Bookthiefy είπε:

Λοιπόν κορίτσια πήγα σήμερα 3η μέρα περιόδου για υπέρηχο, 10 είχα ραντεβού 9 με πήραν. Όλα τσακ μπαμ πολύ ευχαριστημενη από αυτή την αποψη. Στο ιασω είμαι. ΑΛΛΑ ένιωσα άσχημα γιατι και στην γραμματεία και ο συμβολαιογραφος που μίλησα ανέφεραν συνέχεια όταν έδωσα τα στοιχεία μου το ποσό μικρή είμαι κλπ κλπ. Και ειπώθηκε δυνατά και έπρεπε να απαντήσω για επιβεβαίωση και ένιωσα όλα τα βλέμματα πάνω μου λες και δεν είναι ελεύθερο να το κάνει οποίος θέλει λες και στις μικρές ηλικίες δεν υπάρχουν προβλήματα. Κρίμα. 

Μα κατάψυξη ωαρίων πήγες να κάνεις κιόλας που τώρα θεωρείται και της μόδας και το κάνουν και κοπέλες χωρίς να έχουν πρόβλημα και πολύ καλά κάνουν! Το facebook χρηματοδοτεί την κατάψυξη ωαρίων στις υπαλλήλους του ανεξαρτήτως ηλικίας αν δεν κάνω λάθος. 

Να μην νιώθεις καθόλου άσχημα κορίτσι μου!!! Εσύ κάνεις το σωστό και φροντίζεις για το μέλλον σου και προλαμβάνεις το πρόβλημα που βρήκες! Μακάρι να μην χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις τα ωαριάκια που θα πάρεις τώρα από την κατάψυξη και να μείνεις φυσιολογικά έγκυος αλλά κάνεις πολύ καλά και αγνόησε τα οποιαδήποτε βλέμματα ή οτιδήποτε σχετικό!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

6 minutes ago, Kallo said:

Εγώ δεν έχω πει κάτι. Το ήξερε μόνο μια φίλη μου (κολλητη) οποία είχε κάνει ήδη 2 φορές εξωσωματική, και μιλάγαμε για όλα τα διαδικαστικά και τις εμπειρίες της. Η μαμά μου απλώς ξέρει οτι είναι ένας τρόπος τον οποίο έχουμε σκεφτεί αλλα δεν ξέρει τι έχουμε κάνει και πως. Σήμερα που θα πάω για υπέρηχο (είμαι 8w5d) θα τους το ανακοινώσουμε( εννοώ στους γονείς/αδέρφια).

Ο κύριος λόγος είναι οτι δεν θέλω ούτε να αγχώνονται , ούτε να στεναχωρηθούν εαν κάτι δεν πάει καλά.. Δεν είναι οτι δεν θα μας στήριζαν , ίσα ίσα, ξέρω οτι θα ήταν δίπλα μας για ότι θέλαμε (και οι δικοί μου και του συζύγου) , αλλα δεν θέλαμε να ανησυχούν.

• Μου αρέσει 2

πρίν από 15 λεπτά , eva13232 είπε:

εγώ πολύ συνειδητά δεν είπα και δεν θέλω να πω , προτιμώ να νομίζουν ότι δεν το έχω καν στο κεφάλι μου παρά να με ρωτάνε και να αγχώνομαι και να νοιώθω ότι με λυπούνται. η να τους στενοχωρήσω με ότι περνάω... είμαστε εγώ και ο άντρας μου σε αυτό , ευτυχώς μου δίνει πολλή δύναμη και με στηρίζει ,ακόμα κι όταν διαλύομαι όπως αυτές τις ημέρες .....

Ναι το καταλαβαίνω απόλυτα. Και εγώ σκέφτομαι ότι αν τους το πούμε θα στεναχωρηθουν και θα αγχωθουν και αυτοί και εμείς περισσότερο. Το ότι έχεις τον άντρα σου δίπλα σου να σε στηρίζει σε όλα είναι πολύ σημαντικό. Κορίτσι μου αν και δεν ξέρω γιατί δεν είσαι καλά, εύχομαι όλα να φτιάξουν και όλα να πάνε καλά. Κάνε πολλές αγκαλίτσες με τον αντρουλη σου που πάντα βοηθάνε

πρίν από 12 λεπτά , zouko είπε:

Εγώ δεν έχω πει κάτι. Το ήξερε μόνο μια φίλη μου (κολλητη) οποία είχε κάνει ήδη 2 φορές εξωσωματική, και μιλάγαμε για όλα τα διαδικαστικά και τις εμπειρίες της. Η μαμά μου απλώς ξέρει οτι είναι ένας τρόπος τον οποίο έχουμε σκεφτεί αλλα δεν ξέρει τι έχουμε κάνει και πως. Σήμερα που θα πάω για υπέρηχο (είμαι 8w5d) θα τους το ανακοινώσουμε( εννοώ στους γονείς/αδέρφια).

Ο κύριος λόγος είναι οτι δεν θέλω ούτε να αγχώνονται , ούτε να στεναχωρηθούν εαν κάτι δεν πάει καλά.. Δεν είναι οτι δεν θα μας στήριζαν , ίσα ίσα, ξέρω οτι θα ήταν δίπλα μας για ότι θέλαμε (και οι δικοί μου και του συζύγου) , αλλα δεν θέλαμε να ανησυχούν.

Συγχαρητήρια κορίτσι μου. Όλα να πάνε τέλεια εύχομαι. Και εγώ το έχω πει στην κολλητή μου και με στηρίζει πολύ και το σημαντικότερο με ακούει. Τώρα για τους υπόλοιπους πραγματικά δεν ξέρω. Θα το σκεφτούμε καλά και αναλόγως θα πράξουμε 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 55 λεπτά , Kallo είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ. Και σε εσένα να πάνε όλα καλά εύχομαι. Όχι όχι το χρειάζεσαι. Και σε εμάς το είπαν επειδή δεν είμαστε παντρεμένοι. Ααα 85€ καλά είναι. 

Μπροστά σε όλα αυτά τα λεφτά που δίνουμε και εγώ θεώρησα ότι είναι καλά με την έννοια ότι θα μπορούσε και περισσότερα. 

πρίν από 3 λεπτά , Bookthiefy είπε:

Μπροστά σε όλα αυτά τα λεφτά που δίνουμε και εγώ θεώρησα ότι είναι καλά με την έννοια ότι θα μπορούσε και περισσότερα. 

Ναι όντως. Πάντα βγαίνει και κάτι καινούριο που δεν περιμέναμε 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 44 λεπτά , Kallo είπε:

Ουτε εγώ το έχω πει και ούτε θέλω. Είναι κάτι πολύ προσωπικό για τον καθένα να γνωρίζει. Μόνο η οικογένεια μου και ο συντροφος μου το ξέρουν. Εμένα είναι και περίεργος ο κύκλος από την μεριά του πατέρα μου όποτε καταλαβαίνεις ότι μόνο καλοπροαιρετοι δεν θα ήταν. Επίσης πιστεύω πολύ ότι όταν κάποιος δεν σου δίνει ευχή από την ψυχή του ή ότι αν υπάρχουν στόματα πίσω από την πλάτη σου που θα σε σχολιάζουν, πάντα πάει κάτι στραβα. Προσωπική άποψη!!! Γ αυτόν τον λόγο το ξέρουν λίγοι και καλοί αυτοί που ξέρω ότι με αγαπάνε και θέλουν το καλό μου.

Διαφημίσεις

30 minutes ago, mominthemaking said:

Σε ποιο κέντρο έγινε αυτό αγάπη μου;

τι εννοείς 8 ημέρες προγεστερονης;

ψυχραιμια να δούμε τι έχει γίνει…

Πήρα 8 ημέρες προγεστερονη πριν την ετ

12η μέρα σήμερα με βλαστοκυστες 5ης μέρας η χοριακη μου 5 στην 9η μέρα ήταν 6 προσπαθώ να δω από εδώ και πέρα τι έγινε αν μπορεί κάποια κοπέλα να μου δώσει πληροφορίες για την περίπτωση μου καλοδεχούμενες 

• Λυπημένη/-ος 4

πρίν από 22 λεπτά , marmaki είπε:

Μα κατάψυξη ωαρίων πήγες να κάνεις κιόλας που τώρα θεωρείται και της μόδας και το κάνουν και κοπέλες χωρίς να έχουν πρόβλημα και πολύ καλά κάνουν! Το facebook χρηματοδοτεί την κατάψυξη ωαρίων στις υπαλλήλους του ανεξαρτήτως ηλικίας αν δεν κάνω λάθος. 

Να μην νιώθεις καθόλου άσχημα κορίτσι μου!!! Εσύ κάνεις το σωστό και φροντίζεις για το μέλλον σου και προλαμβάνεις το πρόβλημα που βρήκες! Μακάρι να μην χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις τα ωαριάκια που θα πάρεις τώρα από την κατάψυξη και να μείνεις φυσιολογικά έγκυος αλλά κάνεις πολύ καλά και αγνόησε τα οποιαδήποτε βλέμματα ή οτιδήποτε σχετικό!

Ευχαριστώ πάρα πολύ! Στεναχωρηθηκα ή αλήθεια είναι αλλα μετά σκέφτηκα πως αυτή την ηλικία είτε εισαι μεγάλη είτε μικρή την έχουν κάνει καραμέλα! 

πρίν από 10 λεπτά , Bookthiefy είπε:

Ουτε εγώ το έχω πει και ούτε θέλω. Είναι κάτι πολύ προσωπικό για τον καθένα να γνωρίζει. Μόνο η οικογένεια μου και ο συντροφος μου το ξέρουν. Εμένα είναι και περίεργος ο κύκλος από την μεριά του πατέρα μου όποτε καταλαβαίνεις ότι μόνο καλοπροαιρετοι δεν θα ήταν. Επίσης πιστεύω πολύ ότι όταν κάποιος δεν σου δίνει ευχή από την ψυχή του ή ότι αν υπάρχουν στόματα πίσω από την πλάτη σου που θα σε σχολιάζουν, πάντα πάει κάτι στραβα. Προσωπική άποψη!!! Γ αυτόν τον λόγο το ξέρουν λίγοι και καλοί αυτοί που ξέρω ότι με αγαπάνε και θέλουν το καλό μου.

Ναι καταλαβαίνω απόλυτα. Και εγω το φοβάμαι το κακό το μάτι και τα κακά τα λόγια. Θα ήθελα να το πω μόνο στην οικογένεια μου και στου συντρόφου μου φυσικά. Και να μείνει μόνο εκεί. Να μην το που σε κανέναν. Και ιδιαίτερα σε σόγια 

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια καλησπέρα! Έχω ένα ραντεβού στο Έλενα στο τμήμα αποβολών την Δευτέρα 28/3 12.00μμ το οποίο θα πρέπει τελικά να ακυρώσω.  Μήπως θέλει κάποια κοπέλα να συνεννοηθούμε για να μπει κατευθείαν να το κλείσει?

πρίν από 4 λεπτά , Angel* είπε:

Κορίτσια καλησπέρα! Έχω ένα ραντεβού στο Έλενα στο τμήμα αποβολών την Δευτέρα 28/3 12.00μμ το οποίο θα πρέπει τελικά να ακυρώσω.  Μήπως θέλει κάποια κοπέλα να συνεννοηθούμε για να μπει κατευθείαν να το κλείσει?

@kateriiina25

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...