Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 19 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Κι εγώ στις 4 ωοληψίες με femara είχα πετυχημένες τις 2 μόνο. Στις 2 πρώτες πήραμε 3 άριστες βλαστοκύστες και είχα χαρεί πάρα πολύ αλλά η 3η και η 4 είχαν 1 που δεν γονιμοποιήθηκε καν και 2 άδεια. Και είναι και άλλα κορίτσια εδώ που το femara δεν τους ταίριαξε καθόλου και μετά έκαναν εντελώς φυσικό και είχαν καλό αποτέλεσμα. Γιατί δεν δοκιμάζεις και έναν μήνα χωρίς καθόλου φάρμακα? Ίσως σου ταιριάξει καλύτερα

δεν ξέρω, ο γιατρός δεν μου το πρότεινε καν όταν του είπα μήπως να αλλάξουμε το φεμαρα ..... απλά το 2 στα 2 εμενα μου φαίνεται τραγικά απογοητευτικό και δεν θέλω να χάνω χρόνο και χρήμα ..... κυρίως όμως δεν θέλω να χάνω τις ελπίδες μου , γιατί τώρα αυτό έπαθα :-(

• Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

13 ώρες πρίν, marmaki είπε:

Ναι ισχύει, γράφει η συμβολαιογραφική πράξη ότι επιτρέπεις στο τάδε κέντρο να σου πάρει το γενετικό υλικό και κάτι τέτοια. Μου είπε η συμβολαιογράφος μου να μου στείλει μια παλιότερη σχετική πράξη που είχε κάνει για να έβλεπα τι γράφει αν ήθελα αλλά της είπα ότι δεν χρειάζεται και θα την δω μια και καλή σε 1-1,5 μήνα που θα κάνω κι εγώ τη διέγερση. 
Ξέρω ότι κάποια μεγάλα κέντρα συνεργάζονται με συμβολαιογράφους και σου βρίσκουν αυτοί αν θες συμβολαιογράφο.

Καλή επιτυχία στη διέγερση σου!!

Σε ευχαριστώ πολύ! Και σε εσένα εύχομαι να πάνε όλα καλά και να κάνεις με το καλό την διεργεση όταν έρθει η ώρα. Μάλλον θα πάω με αυτόν που συνεργάζεται το Ιασώ.

13 ώρες πρίν, Kallo είπε:

Εμείς πρόκειται να κάνουμε εξωσωματικη και δεν είμαστε παντρεμένοι με τον σύντροφο μου. Και μας ζήτησαν και έμας χαρτί από συμβολαιογράφο αναγνώρισης τέκνου. Στο κέντρο εξωσωματικης μας είπαν 150€ παίρνει η δικιά τους συμβολαιογράφος. Εμείς όμως ψαχτηκαμε μόνοι μας και βρήκαμε μια κοντά στο σπίτι μας και δώσαμε 80€. Οπότε ψαξτο. Πάρε πολλά τηλέφωνα σε διάφορους. Μην το αφήσεις έτσι 

Σε ευχαριστώ πολύ. Πήρα 2 κοντά μου και μου είπαν πάνω κάτω τις ίδιες τιμές. Οπότε θα πάω μάλλον χωρίς απόδειξη με αυτόν που συνεργάζεται το κέντρο. 85€ μου είπαν μαύρα.

2 ώρες πρίν, N.Angel είπε:

Καλημερα κοριτσι μου! Εγω εκανα καταψυξη τον Νοεβριο αλλα ημουν ελευθερη. Δεν πηγα σε συμβολαιογραφο. Μονο αν εχεις συντροφο κ δεν εισαι παντρεμενη κ θελεις να κανεις εξωσωματικη θα πρεπει να πας σε συμβολαιογραφο το οποιο κοστιζει 50-60 ευρω! Δεν ξερω αν πλεον το εκαναν κ στα παντρεμενα ζευγαρια ως υποχρεωτικο. 

Πηρα τηλέφωνο και σε άλλους συμβολαιογραφους και δεν μου είπε κάποιος ότι δεν το χρειάζομαι. Ελπίζω να μην με πιάσανε κορόιδο. Εγώ έχω σύντροφο αλλα δεν είμαι παντρεμένη.

10 minutes ago, eva13232 said:

δεν ξέρω, ο γιατρός δεν μου το πρότεινε καν όταν του είπα μήπως να αλλάξουμε το φεμαρα ..... απλά το 2 στα 2 εμενα μου φαίνεται τραγικά απογοητευτικό και δεν θέλω να χάνω χρόνο και χρήμα ..... κυρίως όμως δεν θέλω να χάνω τις ελπίδες μου , γιατί τώρα αυτό έπαθα :-(

Κοίτα, η αλήθεια είναι ότι μπορεί να είναι και τυχαίο γιατί κι εγώ αν είχα ξεκινήσει 2 μήνες μετά τις ωοληψίες θα είχα όπως κι εσύ 2 σερί αρνητικά αποτελέσματα. Αν θες δώσε άλλη μία ευκαιρία στο femara και μετά του λες να μην πάρεις τίποτα. Αποκλείεται να σου πει οχι αν θες να δοκιμάσεις και έτσι. Εσύ χωρίς φάρμακα έχεις σταθερό κύκλο? Κάνεις κανονικά ωορρηξία. 

eardp2.png

Λοιπόν κορίτσια πήγα σήμερα 3η μέρα περιόδου για υπέρηχο, 10 είχα ραντεβού 9 με πήραν. Όλα τσακ μπαμ πολύ ευχαριστημενη από αυτή την αποψη. Στο ιασω είμαι. ΑΛΛΑ ένιωσα άσχημα γιατι και στην γραμματεία και ο συμβολαιογραφος που μίλησα ανέφεραν συνέχεια όταν έδωσα τα στοιχεία μου το ποσό μικρή είμαι κλπ κλπ. Και ειπώθηκε δυνατά και έπρεπε να απαντήσω για επιβεβαίωση και ένιωσα όλα τα βλέμματα πάνω μου λες και δεν είναι ελεύθερο να το κάνει οποίος θέλει λες και στις μικρές ηλικίες δεν υπάρχουν προβλήματα. Κρίμα. 

• Μου αρέσει 1
  • Μπερδεμένη/-ος 4
  • Λυπημένη/-ος 1

πρίν από 9 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Κοίτα, η αλήθεια είναι ότι μπορεί να είναι και τυχαίο γιατί κι εγώ αν είχα ξεκινήσει 2 μήνες μετά τις ωοληψίες θα είχα όπως κι εσύ 2 σερί αρνητικά αποτελέσματα. Αν θες δώσε άλλη μία ευκαιρία στο femara και μετά του λες να μην πάρεις τίποτα. Αποκλείεται να σου πει οχι αν θες να δοκιμάσεις και έτσι. Εσύ χωρίς φάρμακα έχεις σταθερό κύκλο? Κάνεις κανονικά ωορρηξία. 

ναι εχω σταθερό κύκλο και τους τελευταίους 9 μήνες που το παρακολουθώ πολύ στενά κάνω κάθε μήνα ωορρηξία. στην αρχή είχαμε ελευθερες επαφές και δεν προέκυψε κάτι και τώρα τους τελευταίους 2 μήνες ήταν χάλια η ποιότητα και μόνη μου υπέθεσα οτι ειναι χαλια η ποιότητα -γιατι αλλο πρόβλημα δεν υπαρχει πέραν της ηλικιας μου - και για αυτό δεν πέυτυχα φυσιολογικά.

την επόμενη φορά θα του το πω, εννοώ να δοκιμάσω χωρίς φεμάρα. υπάρχουν όντως γυναίκες που χωρίς αυτά πηγαν καλύτερα ? μήπως ηταν κι αυτό τυχαίο?

δεν ξέρω, έχω εμπιστοσύνη στο σφακ αλλα νοιωθω απίστευτη θλίψη

αλήθεια εσύ σε τι φάση είσαι ?

Επεξεργάστηκαν by eva13232
προσθηκη

Διαφημίσεις

19 ώρες πρίν, Καντι είπε:

Παρε τηλ στο έμβρυολογικό ρωτα την βαθμολογία απο τα έμβρυα που βάλατε και να σου πουν την βαθμολογία απο αυτα που καταψύξατε. Αλλα οπως σου έγραψαν παραπανω απο την ώρα της απόψυξης ως την μεταφορά μπορει να αλλάξει η βαθμολογία.

Σε ευχαριστώ πολύ Κάντι μου. Τωρα Τρίτη εχω ραντεβού με τον γιατρό μου και θα συζυτησουμε. Οποτε καλυτερα οταν θα ειναι να κανω την μεταφορα μολις τα βγαλουν απο καταψυξη και ερθει η ωρα να τα βαλουμε θα ρωτησω! Υποθετω θα βαλουν τα καλυτερα βαθμολογικα κατα σειρα. Ισχυει οτι μετα την καταψυξη μπορει και να καταστραφει καποιο? Εσυ Καντι μου την τελευταία εμβρυομεταφορα που εκανες στο παιδάκι σου ηταν απο καταψυξη ? και με τι πρωτοκολλο? Εαν εχεις χρονο θα με ενδιεφερε να μου γραψεις.. Σκεφτομαι βρε Καντι μου και μηπως ρωτουσα τον γιατρο για υστεροσκοπηση παλι. Την πρωτη φορα ειχα κανει με διαφορα ενος τριμηνου. Δεν ειχε βρεθει κατι κακο μονο ενα μικρο πολυποδακι. Αλλα πετυχαμε μετα εμφυτευση και στα δυο εμβρυα ασχετα αν προχωρησε τελικα το ενα μετα. Δεν ξερω αν ηταν τυχαιο βεβαια και θα γινοταν ετσι κι αλλιως γιατι ηταν η πρωτη εμβρυομεταφορα και μαλιστα στον ιδιο κυκλο της οωληψιας  που ειχα παθει υπερδιεγερση! Αστα αλλο κεφαλαιο αυτο.  Δεν ξερω αν και αυτο επαιξε καπου ρολο..Τωρα δεν ξερω αν θα εχει νοημα να κανω παλι υστερο ή θα ειναι κατι περιττο. Συγγνωμη για το μεγαλο κειμενο και αν σε κουρασα. 

kJQgp2.png

Κοριτσια μου μια γνωμη θελω. Περιμενω εντος των ημερων να αδιαθετησω για να κανω και την ετ. Ωστοσο.. ενω εχω εδω και μερες συμπτωματα περιοδου, σημερα ειδα ατο σκουπισμα διαφανη βλεννη. Ξερετε τι συμβαινει; αυτη την εχω 1 μερα πριν την ωορηξια συνηθως. Αν ομως εχω ωορηξια τωρα, γτ εχω συμπτωματα περιοδου τοσες μερες;? Το θεμα μου ειναι οτι ανυπομονω να αδιαθετησω για να κανω ετ, και ξενερωσα με την βλεννη σημερα..

• Μου αρέσει 1

πρίν από 6 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσια μου μια γνωμη θελω. Περιμενω εντος των ημερων να αδιαθετησω για να κανω και την ετ. Ωστοσο.. ενω εχω εδω και μερες συμπτωματα περιοδου, σημερα ειδα ατο σκουπισμα διαφανη βλεννη. Ξερετε τι συμβαινει; αυτη την εχω 1 μερα πριν την ωορηξια συνηθως. Αν ομως εχω ωορηξια τωρα, γτ εχω συμπτωματα περιοδου τοσες μερες;? Το θεμα μου ειναι οτι ανυπομονω να αδιαθετησω για να κανω ετ, και ξενερωσα με την βλεννη σημερα..

Εγω αυτά τα υγρά τα βλέπω και πριν την περίοδο. Υπερβολικά πολλά διάφανα υγρά και ούτε πολύ υδαρη ουτε πολύ πηχτα.

Ενώ λευκά υγρά πηχτα τα βλέπω όταν είναι η ωορρηξία.

πρίν από 5 λεπτά , Bookthiefy είπε:

Εγω αυτά τα υγρά τα βλέπω και πριν την περίοδο. Υπερβολικά πολλά διάφανα υγρά και ούτε πολύ υδαρη ουτε πολύ πηχτα.

Ενώ λευκά υγρά πηχτα τα βλέπω όταν είναι η ωορρηξία.

Μακαρι να ειναι λογω περιοδου! Κουραστηκα με τις αναμονες συνεχεια!

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , Makelen είπε:

Μακαρι να ειναι λογω περιοδου! Κουραστηκα με τις αναμονες συνεχεια!

Θα είναι μην ανησυχείς! Πάντα όταν περιμένουμε την περίοδο με το ρολόι δεν έρχεται. Ηρέμησε, πάρε μια βαθιά ανάσα και προσπάθησε να ξεχαστεις και θα έρθει! 

πρίν από 3 λεπτά , Bookthiefy είπε:

Θα είναι μην ανησυχείς! Πάντα όταν περιμένουμε την περίοδο με το ρολόι δεν έρχεται. Ηρέμησε, πάρε μια βαθιά ανάσα και προσπάθησε να ξεχαστεις και θα έρθει! 

Σ ευχαριστω παρα πολυ κοριτσι μου.. να εισαι καλα! Κι εσυ ο.τι επιθυμεις!

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 46 λεπτά , Bookthiefy είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Και σε εσένα εύχομαι να πάνε όλα καλά και να κάνεις με το καλό την διεργεση όταν έρθει η ώρα. Μάλλον θα πάω με αυτόν που συνεργάζεται το Ιασώ.

Σε ευχαριστώ πολύ. Πήρα 2 κοντά μου και μου είπαν πάνω κάτω τις ίδιες τιμές. Οπότε θα πάω μάλλον χωρίς απόδειξη με αυτόν που συνεργάζεται το κέντρο. 85€ μου είπαν μαύρα.

Πηρα τηλέφωνο και σε άλλους συμβολαιογραφους και δεν μου είπε κάποιος ότι δεν το χρειάζομαι. Ελπίζω να μην με πιάσανε κορόιδο. Εγώ έχω σύντροφο αλλα δεν είμαι παντρεμένη.

Σε ευχαριστώ πολύ. Και σε εσένα να πάνε όλα καλά εύχομαι. Όχι όχι το χρειάζεσαι. Και σε εμάς το είπαν επειδή δεν είμαστε παντρεμένοι. Ααα 85€ καλά είναι. 

• Μου αρέσει 1

22 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Δεν αντιλέγω. Τώρα δεν βρίσκω και το χαρτί να δω τι έγραφε πάνω 

Εμενα κοριτσια παντως δεν μου ειχαν δωσει καποιο χαρτι στο Γεν... Μονο τις φωτογραφιες. Θυμαμαι τωρα που το λετε ειχα υπογραψει καποιο χαρτι που εγραφε ότι θα μπουν 10 εμβρυα καταψυξη και οτι βαζω δυο. Το χαρτι αυτο το κρατησαν αλλα δεν μου εδωσαν καποιο αντιγραφο. Τελοσπαντων, αυτη τη φορα θα ζητησω. Δεν ηξερα τοτε απο αυτα.

kJQgp2.png

Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση. Στις οικογένειες σας και στους φίλους σας το είχατε πει όταν ξεκινήσατε διαδικασίες? Η αλήθεια είναι πως το σκέφτομαι πολύ αν θα το πω ή όχι. Δεν ξέρω τι να κάνω. Σας στήριξαν ή είναι ένα επιπλέον άγχος? Γιατί ήδη έχω παρά πολύ άγχος και δεν ξέρω αν θα αντέχω κι άλλο 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...