Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

6 minutes ago, Stelito said:

Έχω ακούσει ότι αν έχει γίνει ένα συγκεκριμένο τεστ και βγάλει ότι πρέπει να γίνει η μεταφορά σε συγκεκριμένες μέρες προστερονης μόνο τότε αλλάζει αυτό. Αλλά μήπως δεν το μετρήσες σωστά? Γιατί να το κάνει αυτό? Γιατί να μην θέλει να πετύχεις? Νομίζω ότι στον τεχνητό κύκλο πάντως δεν πειράζει αν πας και 25 μερα

Καμία εξειδικευμένη εξέταση δεν έχω κάνει και πολύ φοβάμαι αυτή θα είναι η απάντηση του ότι δεν υπάρχει πρόβλημα ενώ εγώ βλέπω τα περισσότερα κορίτσια κάνουν ετ 18-20 μέρα όσο για το αν τον νοιάζει να πετύχω σου λέει βαλτές όλες Σάββατο που με βολεύει γιατί τρέχω να είμαι στο κέντρο συγκεκριμένη μέρα κάποιες θα πέσουμε ακριβώς κάποιες στο περίπου , μακάρι να λέω βλακείες τώρα και να αποδεχθεί ότι 25 η μέρα είναι οκ και οιστρογόνα πήρα περισσότερες μέρες από αυτά που βλέπω εδώ συν ότι τον Δεκέμβριο κατέληξα στα επείγοντα από υπερδιέγερση για τόσο "επιμελή" γιατρό μιλάμε που μόνο προσοχή προσωπική δεν μου έχει δώσει  και τότε τα έλεγα αλλά 27 χρόνος 300 μονάδες μενοπουρ με έσκισε αλλά η αλαζονεία δεν έχει όριο μακάρι να είμαι λάθος μακάρι 

• Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 6 λεπτά , Σ-1994 είπε:

Καμία εξειδικευμένη εξέταση δεν έχω κάνει και πολύ φοβάμαι αυτή θα είναι η απάντηση του ότι δεν υπάρχει πρόβλημα ενώ εγώ βλέπω τα περισσότερα κορίτσια κάνουν ετ 18-20 μέρα όσο για το αν τον νοιάζει να πετύχω σου λέει βαλτές όλες Σάββατο που με βολεύει γιατί τρέχω να είμαι στο κέντρο συγκεκριμένη μέρα κάποιες θα πέσουμε ακριβώς κάποιες στο περίπου , μακάρι να λέω βλακείες τώρα και να αποδεχθεί ότι 25 η μέρα είναι οκ και οιστρογόνα πήρα περισσότερες μέρες από αυτά που βλέπω εδώ συν ότι τον Δεκέμβριο κατέληξα στα επείγοντα από υπερδιέγερση για τόσο "επιμελή" γιατρό μιλάμε που μόνο προσοχή προσωπική δεν μου έχει δώσει  και τότε τα έλεγα αλλά 27 χρόνος 300 μονάδες μενοπουρ με έσκισε αλλά η αλαζονεία δεν έχει όριο μακάρι να είμαι λάθος μακάρι 

Πω με αγχωνεις έτσι όπως τα λες. Καλέ μπορεί να έχεις πάει σούπερ κάτσε να δεις

πρίν από 6 λεπτά , Σ-1994 είπε:

Σίγουρα έχεις δίκιο να είσαι κ λίγο καχύποπτη. Οκ.. επιτρέπεται να πεις σε ποιον είσαι? Είμαι καινούρια εδώ και δεν γνωρίζω. Διαβάζω όλη μέρα τις ιστορίες των κοριτσιών εδώ μπας κ παρηγορηθω

50 minutes ago, Σ-1994 said:

Καλησπέρα ! Αύριο θα πάω για χοριακη  δεν προβλέπεται καλή εξέλιξη και έχω πικραθεί πολύ λόγω αστοχιών με σκοπό ισως το οικονομικό όφελος ,

έχετε  ακούσει για ετ παγωμένης 5ης μέρας στην 25η μέρα του κύκλου 8η μέρα προγεστερονης σε τεχνητό κύκλο ;

γιατί μας βάλανε όλες μαζί για ετ σαν τα πρόβατα το Σάββατο και υποψιάζομαι ότι δεν έγινε για καλό..

Έβαλα δυο βλαστοκυστες 4 ΑΑ και ενώ είχα αχνό θετικό τεστ ούρων δεν σκουραίνει και σήμερα έπρεπε να βγάζει μάτι κανονικά προβλήματα υγείας δεν έχω κάτω από 30 είμαι είναι και θέμα τύχης οκ αλλά 25η μέρα ;;;

Σας παρακαλώ όσες ξέρετε να με βοηθήσετε γιατί δεν θέλω να με κοροϊδέψει ο γιατρός θέλω να πάω προετημασμενη 

Καταρχάς κοπέλα μου αν βλέπεις αχνό θετικό στο τεστ, σημαίνει ότι έχεις πετύχει εμφύτευση. Προχωρήσει δεν προχωρήσει σημαίνει ότι η μέρα που έκανες την ετ ήταν μια χαρά και απέδωσε. Αν τελικά δεν προχωρήσει (που ελπίζω να μην συμβεί) τότε θα φταίει κάτι άλλο. Πήγαινε αύριο για την χοριακή και μην προδικάζεις την εγκυμοσύνη σου.
Ξέρω πάντως ότι στον τεχνητό κύκλο δεν παίζει ρόλο η μέρα, και μία άλλη κοπέλα είχε αμφιβολία για τον ακριβώς αντίθετο λόγο, ότι ήταν πολύ νωρίς. Επίσης το ότι 4 γυναίκες έκαναν μαζί ετ δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Όλοι οι μεγάλοι γιατροί έχουν πάρα πολλές πελάτισσες. Είναι λογικό να συμπέσουν.

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

9 minutes ago, Stelito said:

Πω με αγχωνεις έτσι όπως τα λες. Καλέ μπορεί να έχεις πάει σούπερ κάτσε να δεις

Σίγουρα έχεις δίκιο να είσαι κ λίγο καχύποπτη. Οκ.. επιτρέπεται να πεις σε ποιον είσαι? Είμαι καινούρια εδώ και δεν γνωρίζω. Διαβάζω όλη μέρα τις ιστορίες των κοριτσιών εδώ μπας κ παρηγορηθω

Θα πω απλά ότι είμαι Θεσσαλονίκη για να μην βρω τον μπελά μου .. τι να πω εύχομαι να με καλύψει στην συνάντηση που θα κάνουμε μιας και γενικά τον έχω δει ελάχιστα από την αρχή της διαδικασιας  και να μου φύγει η καχυποψία γιατί είναι το χειρότερο από όλα ακόμα και από τις δυο εβδομάδες που περίμενα για την χοριακη να ξέρουν ποσο έχω ταλαιπωρηθεί και να παίζουν με την τύχη μου οποία κοπέλα ξέρει κάτι παραπάνω ας με διαφωτίσει 

4 minutes ago, kateriiina25 said:

Καταρχάς κοπέλα μου αν βλέπεις αχνό θετικό στο τεστ, σημαίνει ότι έχεις πετύχει εμφύτευση. Προχωρήσει δεν προχωρήσει σημαίνει ότι η μέρα που έκανες την ετ ήταν μια χαρά και απέδωσε. Αν τελικά δεν προχωρήσει (που ελπίζω να μην συμβεί) τότε θα φταίει κάτι άλλο. Πήγαινε αύριο για την χοριακή και μην προδικάζεις την εγκυμοσύνη σου.
Ξέρω πάντως ότι στον τεχνητό κύκλο δεν παίζει ρόλο η μέρα, και μία άλλη κοπέλα είχε αμφιβολία για τον ακριβώς αντίθετο λόγο, ότι ήταν πολύ νωρίς. Επίσης το ότι 4 γυναίκες έκαναν μαζί ετ δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Όλοι οι μεγάλοι γιατροί έχουν πάρα πολλές πελάτισσες. Είναι λογικό να συμπέσουν.

Ευχαριστω ,πολύ καθησυχαστικό το μνμ σου αλήθεια γιατί δεν με βλέπω να κοιμάμαι σήμερα αλλιώς, και πολύ εύστοχο αυτό που αναφέρεις με την εμφύτευση  γιατι την ένιωσα σιγουρα και είχα και το τεστ εκείνες τις δυο μέρες , δεν προδικάζω τίποτα απλά το πράγμα φαίνεται μόνο με θαύμα αυριο

ολα καλά αρκεί να ξέρω ότι δεν κάνω ανοησίες με τα πρωτόκολλα προκειμένου να βολεύει την είσπραξη 

• Μου αρέσει 1

22 minutes ago, Σ-1994 said:

Ευχαριστω ,πολύ καθησυχαστικό το μνμ σου αλήθεια γιατί δεν με βλέπω να κοιμάμαι σήμερα αλλιώς, και πολύ εύστοχο αυτό που αναφέρεις με την εμφύτευση  γιατι την ένιωσα σιγουρα και είχα και το τεστ εκείνες τις δυο μέρες , δεν προδικάζω τίποτα απλά το πράγμα φαίνεται μόνο με θαύμα αυριο

ολα καλά αρκεί να ξέρω ότι δεν κάνω ανοησίες με τα πρωτόκολλα προκειμένου να βολεύει την είσπραξη 

Κάτσε βρε 'σύ να βγει το αποτέλεσμα πρώτα και εξετάζεις μετά τους λόγους που μπορεί να μην πήγε καλά (αν δεν πάει καλά). Όσο υπάρχει ελπίδα μείνε αισιόδοξη και ήρεμη. Το πρώτο βήμα είναι να βγει θετική η χοριακή. Και μετά πάμε στο βήμα του διπλασιασμού. Ένα ένα  :rolleyes:

• Λυπημένη/-ος 1

eardp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 44 λεπτά , Σ-1994 είπε:

Θα πω απλά ότι είμαι Θεσσαλονίκη για να μην βρω τον μπελά μου .. τι να πω εύχομαι να με καλύψει στην συνάντηση που θα κάνουμε μιας και γενικά τον έχω δει ελάχιστα από την αρχή της διαδικασιας  και να μου φύγει η καχυποψία γιατί είναι το χειρότερο από όλα ακόμα και από τις δυο εβδομάδες που περίμενα για την χοριακη να ξέρουν ποσο έχω ταλαιπωρηθεί και να παίζουν με την τύχη μου οποία κοπέλα ξέρει κάτι παραπάνω ας με διαφωτίσει 

Περιμένουμε νέα σου!

7 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Μόνο εμβρυομεταφορά στο Γεν είναι 1500€. Το έχω πολύ πρόσφατο. Αν χρειαστείς πάλι ωοληψίες είναι από την αρχή όλο το πακέτο. Παρόλα αυτά κι εγώ πήρα μία γενναία έκπτωση που την ζήτησα στον γιατρό μου. Επίσης ο γλυκούλης, είπε ότι εγγυάται για μένα να τα δώσω όποτε μπορώ. 

Α ωραία! Γιατι εγω μιλούσα για το 2019! εγραψα αρχική τιμη τι ζητάνε , χωρις να υπολογίσω τι παίζει με τις αποδείξεις και φυσικα οπως ήδη εγραψα τι θα ζητήσει στο τελος ο γιατρος. Ο γλυκούλης δεν ειναι καθόλου παραδοπιστος πραγματικά βοηθάει με καθε τροπο.

• Μου αρέσει 2

wRSzp2.pngUIzHp2.png

10 ώρες πρίν, Kallo είπε:

Εμείς πρόκειται να κάνουμε εξωσωματικη και δεν είμαστε παντρεμένοι με τον σύντροφο μου. Και μας ζήτησαν και έμας χαρτί από συμβολαιογράφο αναγνώρισης τέκνου. Στο κέντρο εξωσωματικης μας είπαν 150€ παίρνει η δικιά τους συμβολαιογράφος. Εμείς όμως ψαχτηκαμε μόνοι μας και βρήκαμε μια κοντά στο σπίτι μας και δώσαμε 80€. Οπότε ψαξτο. Πάρε πολλά τηλέφωνα σε διάφορους. Μην το αφήσεις έτσι 

Κι εγώ είχα βρει με 60€  στη γειτονιά μου. Όσο για τη συμβολαιογράφο που μου σύστησε το κέντρο, δεν απάντησε ποτέ στο τηλέφωνο! 

7 ώρες πρίν, Σ-1994 είπε:

Ευχομαι τουλαχιστον να ειναι αψογη η χοριακη και ολα να εξελιχθουν οπως πρεπει..! ❤Ποια μερα ειναι σημερα απο την ετ;? Βλαστοκυστες ή 3ων ημερων εχεις βαλει;?

11 hours ago, Bookthiefy said:

Σε ευχαριστώ πολύ! Και σε εσένα το ιδιο να σου πάνε όλα καλά! Δεν έχει σημασία όμως πόσο κόσμο έχεις η δουλειά σου είναι αυτή. Όπως και εμείς δεν έχει σημασία ποση δουλειά έχουμε ανάλογα το τι κάνουμε, είναι η δουλειά μας και πρέπει να είμαστε σωστές. 

Καλησπέρα, απ όσο γνωρίζω ό,τι βάζεις στην κατάψυξη είτε είναι ωάρια είτε έμβρυα, πληρώνεις κανονικά. Εκτός και αν δεν θέλεις να τα αφήσεις κατάψυξη. Για τα έμβρυα δεν ξέρω τι παίζει γιατί εγώ θα κάνω μόνο με ωάρια αλλα μου είπαν ότι έχω την επιλογή να ζητήσω να καταστραφουν, οπότε θέλω.

Κορίτσια άλλο και τούτο παλι! Ενα ενα μου τα λένε και εκνευρίζομαι. Επειδή δεν είμαι παντρεμένη και θέλω να κάνω κρυοσυντηρηση πρέπει να κάνω μια συμβολαιογραφικη πράξη, η οποία κοστίζει 100€. Και το έμαθα μια μέρα πριν ξεκινήσω την διαδικασία. Δεν το έχω ξανά ακούσει, ξέρει κάποια κοπέλα να μου πει σχετικά με αυτο; 

Καλημερα κοριτσι μου! Εγω εκανα καταψυξη τον Νοεβριο αλλα ημουν ελευθερη. Δεν πηγα σε συμβολαιογραφο. Μονο αν εχεις συντροφο κ δεν εισαι παντρεμενη κ θελεις να κανεις εξωσωματικη θα πρεπει να πας σε συμβολαιογραφο το οποιο κοστιζει 50-60 ευρω! Δεν ξερω αν πλεον το εκαναν κ στα παντρεμενα ζευγαρια ως υποχρεωτικο. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , N.Angel είπε:

Καλημερα κοριτσι μου! Εγω εκανα καταψυξη τον Νοεβριο αλλα ημουν ελευθερη. Δεν πηγα σε συμβολαιογραφο. Μονο αν εχεις συντροφο κ δεν εισαι παντρεμενη κ θελεις να κανεις εξωσωματικη θα πρεπει να πας σε συμβολαιογραφο το οποιο κοστιζει 50-60 ευρω! Δεν ξερω αν πλεον το εκαναν κ στα παντρεμενα ζευγαρια ως υποχρεωτικο. 

Καλημέρα! Μα και χωρίς σύντροφο αν κάνεις κατάψυξη πάλι πρέπει να πας σε συμβολαιογράφο... Και φίλες μου το έκαναν πρόσφατα κι εγώ περνάω τη διαδικασία τώρα. Και μικρός γιατρός που δεν είναι σε κέντρο μου το έχει πει και τα μεγάλα κέντρα. Δεν ξέρω πως την γλύτωσες εσύ τη συμβολαιογραφική πράξη, χαχα!

γεια σας κι από μένα !!!!

ετών 42 και είμαι σε προσπάθεια συλλογής ωαρίων με femara με τον σφακ και έχω κάνει ήδη δύο ωοληψίες και τα ωάρια το πρώτο ακατάλληλο - δε γονιμοποιήθηκε και το δεύτερο γονιμοποιήθηκε μεν αλλά προχώρησε ανώμαλα και θα το πέταγαν.

είμαι στα πατώματα και φοβάμαι ότι ούτε με εξωσωματική τελικά θα τα καταφέρω. έχω ήδη μιλήσει με κάποιες γυναίκες στην ηλικία μου που τα κατάφεραν και πήρα κουράγιο, αλλά μετά και τη δεύτερη αποτυχία έπεσα πολύ και δεν ξέρω αν θα πάρω τα πάνω μου.

Απλά να πω ότι είμαι εδώ και σας παρακολουθώ , και ζω τον ίδιο αγώνα .... αυτό σε πρώτη φάση! Δεν ξέρω τι άλλο να πω ή να μοιραστώ....

• Μου αρέσει 2

πρίν από 8 λεπτά , eva13232 είπε:

ετών 42 και είμαι σε προσπάθεια συλλογής ωαρίων με femara με τον σφακ και έχω κάνει ήδη δύο ωοληψίες και τα ωάρια το πρώτο ακατάλληλο - δε γονιμοποιήθηκε και το δεύτερο γονιμοποιήθηκε μεν αλλά προχώρησε ανώμαλα και θα το πέταγαν.

είμαι στα πατώματα και φοβάμαι ότι ούτε με εξωσωματική τελικά θα τα καταφέρω. έχω ήδη μιλήσει με κάποιες γυναίκες στην ηλικία μου που τα κατάφεραν και πήρα κουράγιο, αλλά μετά και τη δεύτερη αποτυχία έπεσα πολύ και δεν ξέρω αν θα πάρω τα πάνω μου.

Απλά να πω ότι είμαι εδώ και σας παρακολουθώ , και ζω τον ίδιο αγώνα .... αυτό σε πρώτη φάση! Δεν ξέρω τι άλλο να πω ή να μοιραστώ....

Καλημερα κοριτσι μου κ καλη επιτυχια στον αγωνα σου..! Σιγουρα ειναι δυσκολο αυτο που περνας κ χρειαζεται υπομονη κ επιμονη. Ευχομαι στα επομενα ωαρια να εισαι πιο τυχερη.. και να εχεις και εμβρυα και εμφυτευση..❤

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Margeau είπε:

Κι εγώ είχα βρει με 60€  στη γειτονιά μου. Όσο για τη συμβολαιογράφο που μου σύστησε το κέντρο, δεν απάντησε ποτέ στο τηλέφωνο! 

Ε ωραία προχωρήστε με αυτήν τότε που είναι πιο φθηνή. Εννοείται πως ότι μπορούμε να γλυτώσουμε από λεφτά είναι καλό. Απλά πες από το κέντρο να σου δώσουν το χαρτί για να δείτε ακριβώς τι θέλει να γράφει. Γιατί το κάθε κέντρο γράφει τα δικά του 

1 hour ago, eva13232 said:

Κι εγώ στις 4 ωοληψίες με femara είχα πετυχημένες τις 2 μόνο. Στις 2 πρώτες πήραμε 3 άριστες βλαστοκύστες και είχα χαρεί πάρα πολύ αλλά η 3η και η 4 είχαν 1 που δεν γονιμοποιήθηκε καν και 2 άδεια. Και είναι και άλλα κορίτσια εδώ που το femara δεν τους ταίριαξε καθόλου και μετά έκαναν εντελώς φυσικό και είχαν καλό αποτέλεσμα. Γιατί δεν δοκιμάζεις και έναν μήνα χωρίς καθόλου φάρμακα? Ίσως σου ταιριάξει καλύτερα

eardp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...