Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου,  ας με διορθώσουν κ άλλες κοπέλες που γνωρίζουν καλύτερα, όμως έχω την εντύπωση πως κάποτε λένε ότι θα δοκιμάσουν με τρίτης μέρας γιατί ίσως αναπτύσσονται καλύτερα στο περιβάλλον της μήτρας παρα στο εργαστήριο, οπότε ίσως αξίζει κάποια 3ης μέρας να κρατηθούν 

Αυτό κάπου το έχω διαβάσει κ εγώ. Μάλιστα είχα γνωρίσει μια κοπέλα που έβαζε 3ης ημέρας μόνο για αυτό. Δε ξέρω τι ισχύει. Πραγματικά αν κρατούσα 3ης ημέρας θα είχα σίγουρα 5-6 τώρα. Αν έχει ακούσει κάτι κάποια κοπέλα ή το έχει δοκιμάσει στην ίδια ας μας πει.

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

3 ώρες πρίν, Angel* είπε:

@Nephele78 να σου πω την αλήθεια και μένα αυτήν την αίσθηση μου έδωσε. Δηλαδή του έλεγα εγώ για την υψηλή fsh κλπ κι εκείνος δεν έδινε και πολύ σημασία σε αυτό και μου ΄ελεγε άλλα. Είμαι επιφυλακτική καθώς δεν έχω κάνει αλλά ραντεβού με άλλα κέντρα. Τελοσπάντων, η κάθε κοπέλα είναι διαφορετική περίπτωση και αυτοί βλέποντας την καθεμία από μας , και έχοντας μεγάλη εμπειρία, προτείνουν τα αντίστοιχα (έτσι θέλω να πιστεύω τουλάχιστον).

Πόσους φυσικούς κύκλους έκανες? Είχες σταθερό κύκλο? Γιατί εγώ δεν έχω κάθε μήνα ωάριο και οι κύκλοι μου είναι μεγάλοι, μέσος όρος 45 ημερών.

Έκανα 1η διεγερση 300 μοναδες τη μερα κ ενω εβλεπε στον υπερηχο 3 ωαρια κ οι εξ.αιματος ε2,Lh ηταν μια χαρα κ τα τσιμπησε κ τα 3 στην ωοληψια..τα πηγαν εργαστηριο κ μου ειπανε οτι ειναι ακαταλληλα!!εκει τρελαθηκα κ μου λεει «μην ανησυχεις καθολου -θα παμε με φυσικους κ θα παμε πολυ καλα»εκει ημουν σιγουρη οτι με κοροιδευει!!εκανα 3 φυσικους κ μετα μου ειπε ας κανουμε κ εναν τροποποιημενο να παρουμε εστω 2 .ολα γινανε οπως μου τα ειπε.τα καταψυχαμε ως 3ης παντα γιατι ελεγε ειναι πιο δυνατα..σχεδον σταθερη περιοδο δηλ απο 28 εως 31 μερες κ αιμα ειχα μονο 1,5 μερα το πολυ ..δηλ προςεμμηνοπαυση μου ειχε πει..κ ωορηξια νωρις 10η μέρα ..ολα γονιμοποιηθηκανε κ δεν χασαμε κανενα..ειναι κ θεμα τυχης θεωρω κ εργαστηριου κ εμπειρίας γιατρου κ καλού σπερματος ,η ωρα μου να γινω μανα ;!..

3 ώρες πρίν, Dindindan είπε:

Ίσως τότε φταίει κάτι άλλο και όχι τα χαπια

Ίσως γινεται σε σενα κάποιου ειδους αντίδραση.;; καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος .

3 ώρες πρίν, Maroxmarox είπε:

Θρομβοφιλια πολύ σημαντικό για αποβολες

Με τα φάρμακα της εξωσωματικής ήσασταν εντάξει;είχατε παρενέργειες; Τι να αναμενω δε ξέρω..

Απορία έχω και εγώ,μετά την ωοληψια και το σπέρμα που θα δωθεί, σας ενημερώνουν και εγγράφως για τα έμβρυα; Ποιότητα κτλ,επειδή είναι η πρώτη μου ε τ οποιαδήποτε πληροφορία θα ήταν χρησιμη

Εμένα τηλεφωνικά παντα απο το εργαστηριο. Και τη μερα της ετ μου δινανε μια φωτογραφια απλα..αν ζητούσα εγγράφως μια εκθεση θα μου δινανε.

1 hour ago, Mommy39 είπε:

Καλησπερα σας, 

μου εχουν  περισσέψει 180 μονάδες μενοπουρ .. το μπουκαλάκι ανοίχτηκε πριν τρεις ημερες αν κάποια εχει ανάγκη να συμπληρώσει αυτες τις μοναδεσ το φάρμακο ειναι πολυ καλα συντηρημένο αλλα σε δυο τρεις μερες θα το πετάξω.. βρίσκομαι κέντρο Αθήνας . 

@Clouds εψαχνε 

1 ώρα πρίν, kateriiina25 είπε:

Κορίτσια μόλις παρέλαβα τις εξετάσεις 2ης μέρας.
FSH 8,3 / E2 47 / PRG 0,5

Πώς τις βλέπετε; 

Εγω τις βλεπω μια χαραααα!!!

πρίν από 24 λεπτά , Laky είπε:

Ναι εξωσωματική θα κάνω. Η Σαλπιγγογραφια βγήκε φυσιολογική αλλά στο τέστ ΠΑΠ φάνηκαν κάτι άτυπα κύτταρα και ο γιατρός ζήτησε να κάνω κολποσκόπηση. Νομίζω αυτή την εβδομάδα δε σταμάτησα ποτέ να πονάω. Πραγματικά! Αν όλα πάνε καλά μόλις αδιαθετησω τον Μάρτιο ξεκινάω. Δε μου είπε ο γιατρός να μην κάνω σαλπιγγογραφια. Δε ξέρω γιατί.

@Lilian 28η σαλπιγγογραφια ειναι απαραιτητη γιατι πχ μπορει καποια να εχει υδροσαλπιγγες κ να «σκοτώνονται» τα εμβρυα

• Ευχαριστώ 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα σας, 

Έκανα σημερα ωοληψια . Μετα επειδη πόναγα στη κοιλια σαΝ να εχω κράμπες περιοδου.. με βάλανε στον υπερηχο και με πόναγε μεχρι και το εργαλείο του υπερήχου ..μου εκανε τόση εντύπωση γιατι ο υπέρηχος ποτε δεν ποναει.. ειδε μεσα στην ωοθηκη αιμα μου είπανε να νην ανησυχώ και οτι εγινε απο τα τσιμπινατα και οτι ειναι κατι συχνό.. σας εχει τύχει;;;

επισης απο την ωοθηκη πηρανε δυο ώριμα ωάρια κι δυο ανώριμα ( τα ανώριμα πιςτευω με σκοπιμότητα Τα πηρανε διότι μου είχανε πει αν δε ανταποκριθώ στη διέγερση θα με χρεώνανε σαν φυσικο κυκλο) .. 

διεκρινησα δηλαδή με ποσά ωάρια θα με χρεώσετε φυσικο κυκλο η απάντηση ηταν : ενα = φυσικός κύκλος Αντε για δυο ωάρια ( χαριστικά δηλαδή) δε θα σε χρεώσουμε εξωσωματική .. όποτε πιςτευω πηρανε και τα αλλα δυο ανώριμα με σκοπιμότητα  για να λενε οτι πηρανε και οτι πέτυχε η διέγερση..

οταν μίλησα με τον υπεύθυνο του κέντρου  ποσά πήρατε μου απαντησε 3!!!! Ειδα το χαρτί σχηματισμένα δυο ωάρια μεγάλα ενα κατω απο μια γραμμή και ενα αλλο πολυ ποιο κατω .μ.μου ανέφερε Οτι το τρίτο δεν το υπολογίζω γιατι συνήθως δεν δίνει εγκυμοσυνη... Φανταστείτε το τέταρτο.. 

Άσχετα με την προσπάθεια τη δίκη μου και το αποτέλεσμα  ΔΕΝ τους συνιστώ..

οποτε θα ήθελα να σας ρωτήσω εάν γνωρίζεται για το αιμα μεσα στην ωοθηκη μετα απο ωοληψια τι προβληματα μπορει να προκύψουν αν ειναι ανησυχητικό πιτε θα περαςει.. 

οποια θελει να μάθει ποιο κέντρο ηταν ας μου στειλει μηνυμα .. 

• Λυπημένη/-ος 10

2 hours ago, Laky said:

Η ΑΜΗ παραμένει σταθερή όλες τις ημέρες του κύκλου; Μόνο αυτές κάνουμε τη δεύτερη ημέρα; Επίσης κορίτσι τη PRG δε τη κάνουμε την 21η ημέρα;

AMH εχω να κανω 4 χρόνια. Μόνο αυτές μου ζήτησαν και 8η μέρα θα κάνω E2 και LH. Συνήθως δεν κάνω 2η μέρα. Τώρα μπήκα σε κύκλο για ετ. PRG νομίζω πρώτη φορά μου ζήτησε εκτός κι αν δεν θυμάμαι καλά. 

eardp2.png

2 ώρες πρίν, Lilian 28 είπε:

Εσύ ποτέ ξεκινάς κορίτσι μου?

Σε εξωσωματική θα προχωρήσεις?? Γτ να κάνεις σαλπιγγογραφια τότε??

Η ΑΜΗ είναι στην ουσία το απόθεμά σου σε ωάρια.. αλλά δεν την διαβάζουν ποτέ μόνη τής..συνήθως συνδυαστικά με fsh.. παραμένει ίδια..όσο μεγαλώνεις πέφτει,είναι η λογικη.. πολλές φορές όμως όμως μπορεί να ναι πολύ χαμηλή πολύ πριν 35-40..τότε έχουμε πρόωρη εμμηνόπαυση...

Κορίτσια έχει κάποια οπίσθια μήτρα.. .??Εχω αγχωθει λίγο για την εμβρυομεταφορα..μήπως δεν καταφέρουν να πάνε εκεί που πρέπει.. πονεσατε στην εμβρυομεταφορα?? 

Καλησπέρα κορίτσι μου!!Εγώ έχω οπίσθια μήτρα!!Η αλήθεια είναι ότι το κατάλαβα στις σπερματεγχυσεις που πέθανα στον πόνο!!Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να το πεις στον γιατρό σου και να σου κάνει υπέρηχο για να βλέπει πως προχωράει μην πηγαίνει στα τύφλα!!

Και στις 3 εξωσωματικες έτσι τις έκανα και δεν πονεσα καθόλου ασχέτως αποτελέσματος!!

2 ώρες πρίν, Lilian 28 είπε:

Εσύ ποτέ ξεκινάς κορίτσι μου?

Σε εξωσωματική θα προχωρήσεις?? Γτ να κάνεις σαλπιγγογραφια τότε??

Η ΑΜΗ είναι στην ουσία το απόθεμά σου σε ωάρια.. αλλά δεν την διαβάζουν ποτέ μόνη τής..συνήθως συνδυαστικά με fsh.. παραμένει ίδια..όσο μεγαλώνεις πέφτει,είναι η λογικη.. πολλές φορές όμως όμως μπορεί να ναι πολύ χαμηλή πολύ πριν 35-40..τότε έχουμε πρόωρη εμμηνόπαυση...

Κορίτσια έχει κάποια οπίσθια μήτρα.. .??Εχω αγχωθει λίγο για την εμβρυομεταφορα..μήπως δεν καταφέρουν να πάνε εκεί που πρέπει.. πονεσατε στην εμβρυομεταφορα?? 

Έχω κι εγώ οπίσθια κλίση μήτρας και δεν είναι καθόλου πρόβλημα, με έχει διαβεβαιώνει ο γιατρός μου γι' αυτό! Όσο για την εμβρυομεταφορά δεν πονάει καθόλου, μην ανησυχείς! 

πρίν από 14 λεπτά , Giouli36 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου!!Εγώ έχω οπίσθια μήτρα!!Η αλήθεια είναι ότι το κατάλαβα στις σπερματεγχυσεις που πέθανα στον πόνο!!Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να το πεις στον γιατρό σου και να σου κάνει υπέρηχο για να βλέπει πως προχωράει μην πηγαίνει στα τύφλα!!

Και στις 3 εξωσωματικες έτσι τις έκανα και δεν πονεσα καθόλου ασχέτως αποτελέσματος!!

Αλήθεια? Εγώ δεν είχα καθόλου πόνο στις σπερματεγχύσεις! Όσο για τον υπέρηχο, αν εννοείς κατά τη διάρκεια της εξωσωματικής, εννοείται ότι κάνουν υπέρηχο εκείνη την ώρα, για να δούνε το κατάλληλο σημείο που είναι καλό να τα τοποθετήσουν. 

Διαφημίσεις

πρίν από 33 λεπτά , happiness79 είπε:

Έχω κι εγώ οπίσθια κλίση μήτρας και δεν είναι καθόλου πρόβλημα, με έχει διαβεβαιώνει ο γιατρός μου γι' αυτό! Όσο για την εμβρυομεταφορά δεν πονάει καθόλου, μην ανησυχείς! 

Αλήθεια? Εγώ δεν είχα καθόλου πόνο στις σπερματεγχύσεις! Όσο για τον υπέρηχο, αν εννοείς κατά τη διάρκεια της εξωσωματικής, εννοείται ότι κάνουν υπέρηχο εκείνη την ώρα, για να δούνε το κατάλληλο σημείο που είναι καλό να τα τοποθετήσουν. 

Δυστυχώς εγώ πεθανα στον πόνο γιατί δεν μου έκανε υπερηχο όταν μου έκανε την έγχυση!!!Δε θέλω να το σκέφτομαι γιατί συγχυζομαι!!!Και κάθε φορά που βάζω σωληνάκι για οποιαδήποτε εξεταση πάλι πονάω πολύ, όπως στην βιοψία ενδομητριου που έκανα όταν μου έβαλε το σωληνάκι για να φτάσει στην μήτρα!!!

Ωραία πράγματα!!!!!!!

Επίσης το αυτονόητο στις εξωσωματικες να ξέρεις δεν ισχύει για τα δημόσια νοσοκομεία τουλάχιστον όσον αφορά την εμπειρία μου!!Εγώ ποτέ δεν είδα φωτογραφίες των εμβρύων ας πούμε, ούτε μου είπαν πολλά πράγματα για την δυναμική τους!!!Αλλά μου έγινε μάθημα έστω τώρα στα γεράματα για να πάω σε ιδιωτική κλινική!!!!

πρίν από 16 λεπτά , Giouli36 είπε:

Δυστυχώς εγώ πεθανα στον πόνο γιατί δεν μου έκανε υπερηχο όταν μου έκανε την έγχυση!!!Δε θέλω να το σκέφτομαι γιατί συγχυζομαι!!!Και κάθε φορά που βάζω σωληνάκι για οποιαδήποτε εξεταση πάλι πονάω πολύ, όπως στην βιοψία ενδομητριου που έκανα όταν μου έβαλε το σωληνάκι για να φτάσει στην μήτρα!!!

Ωραία πράγματα!!!!!!!

Επίσης το αυτονόητο στις εξωσωματικες να ξέρεις δεν ισχύει για τα δημόσια νοσοκομεία τουλάχιστον όσον αφορά την εμπειρία μου!!Εγώ ποτέ δεν είδα φωτογραφίες των εμβρύων ας πούμε, ούτε μου είπαν πολλά πράγματα για την δυναμική τους!!!Αλλά μου έγινε μάθημα έστω τώρα στα γεράματα για να πάω σε ιδιωτική κλινική!!!!

Πωπω, ταλαιπώρια... Ελπίζω τα βάσανα σου να τελειώσουν σύντομα και ο μόνος επόμενος πόνος να είναι αυτός της γέννας! 

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω εμπειρία από δημόσιο νοσοκομείο σε αυτό τον τομέα και νόμιζα ότι παντού κάνουν υπέρηχο πριν. Ελπίζω η επόμενη εμπειρία σου να είναι η καλύτερη και η τυχερή!!! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 6 λεπτά , happiness79 είπε:

Πωπω, ταλαιπώρια... Ελπίζω τα βάσανα σου να τελειώσουν σύντομα και ο μόνος επόμενος πόνος να είναι αυτός της γέννας! 

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω εμπειρία από δημόσιο νοσοκομείο σε αυτό τον τομέα και νόμιζα ότι παντού κάνουν υπέρηχο πριν. Ελπίζω η επόμενη εμπειρία σου να είναι η καλύτερη και η τυχερή!!! 

Σ'ευχαριστω πολύ κοπέλα μου!!!Απ'οτι διάβασα και συ έχεις ταλαιπωρηθεί πολύ!!Σου εύχομαι λοιπόν σύντομα μ ένα γερό μωράκι!!

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Mommy39 είπε:

Καλησπέρα σας, 

Έκανα σημερα ωοληψια . Μετα επειδη πόναγα στη κοιλια σαΝ να εχω κράμπες περιοδου.. με βάλανε στον υπερηχο και με πόναγε μεχρι και το εργαλείο του υπερήχου ..μου εκανε τόση εντύπωση γιατι ο υπέρηχος ποτε δεν ποναει.. ειδε μεσα στην ωοθηκη αιμα μου είπανε να νην ανησυχώ και οτι εγινε απο τα τσιμπινατα και οτι ειναι κατι συχνό.. σας εχει τύχει;;;

επισης απο την ωοθηκη πηρανε δυο ώριμα ωάρια κι δυο ανώριμα ( τα ανώριμα πιςτευω με σκοπιμότητα Τα πηρανε διότι μου είχανε πει αν δε ανταποκριθώ στη διέγερση θα με χρεώνανε σαν φυσικο κυκλο) .. 

διεκρινησα δηλαδή με ποσά ωάρια θα με χρεώσετε φυσικο κυκλο η απάντηση ηταν : ενα = φυσικός κύκλος Αντε για δυο ωάρια ( χαριστικά δηλαδή) δε θα σε χρεώσουμε εξωσωματική .. όποτε πιςτευω πηρανε και τα αλλα δυο ανώριμα με σκοπιμότητα  για να λενε οτι πηρανε και οτι πέτυχε η διέγερση..

οταν μίλησα με τον υπεύθυνο του κέντρου  ποσά πήρατε μου απαντησε 3!!!! Ειδα το χαρτί σχηματισμένα δυο ωάρια μεγάλα ενα κατω απο μια γραμμή και ενα αλλο πολυ ποιο κατω .μ.μου ανέφερε Οτι το τρίτο δεν το υπολογίζω γιατι συνήθως δεν δίνει εγκυμοσυνη... Φανταστείτε το τέταρτο.. 

οποτε θα ήθελα να σας ρωτήσω εάν γνωρίζεται για το αιμα μεσα στην ωοθηκη μετα απο ωοληψια τι προβληματα μπορει να προκύψουν αν ειναι ανησυχητικό πιτε θα περαςει.. 

Αχ βρε κορίτσι...ούτε που βαδίζουμε ξέρουμε ούτε και μπορούμε να ξέρουμε.Ειναι δυστυχώς η κάθε μια μόνη της μέσα στο δωμάτιο του «πόνου»!Ευτυχως που υπάρχουν και αυτά τα φόρουμ και συσπειρωνόμαστε λίγο!Ευχομαι παρ’ολα αυτά να πάνε όλα υπέροχα με τα ωαριακια σου και να σου δώσουν τα μωρά που τόσο ποθείς!

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, Laky είπε:

Ναι εξωσωματική θα κάνω. Η Σαλπιγγογραφια βγήκε φυσιολογική αλλά στο τέστ ΠΑΠ φάνηκαν κάτι άτυπα κύτταρα και ο γιατρός ζήτησε να κάνω κολποσκόπηση. Νομίζω αυτή την εβδομάδα δε σταμάτησα ποτέ να πονάω. Πραγματικά! Αν όλα πάνε καλά μόλις αδιαθετησω τον Μάρτιο ξεκινάω. Δε μου είπε ο γιατρός να μην κάνω σαλπιγγογραφια. Δε ξέρω γιατί.

Κορίτσι μου..στην εξωσωματική παρακάμπτονται οι σάλπιγγες..δεν χρειάζονται με λίγα λόγια.. οπότε δεν είχε νόημα να κάνεις σαλπιγγογραφια.. γτ είτε είναι βουλωμενες είτε όχι παρακάμπτονται!

• Μπερδεμένη/-ος 1

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , Lilian 28 είπε:

Κορίτσι μου..στην εξωσωματική παρακάμπτονται οι σάλπιγγες..δεν χρειάζονται με λίγα λόγια.. οπότε δεν είχε νόημα να κάνεις σαλπιγγογραφια.. γτ είτε είναι βουλωμενες είτε όχι παρακάμπτονται!

Δηλαδή όλες εσείς δε κάνατε σαλπιγγογραφια; 

3 ώρες πρίν, Nephele78 είπε:

Έκανα 1η διεγερση 300 μοναδες τη μερα κ ενω εβλεπε στον υπερηχο 3 ωαρια κ οι εξ.αιματος ε2,Lh ηταν μια χαρα κ τα τσιμπησε κ τα 3 στην ωοληψια..τα πηγαν εργαστηριο κ μου ειπανε οτι ειναι ακαταλληλα!!εκει τρελαθηκα κ μου λεει «μην ανησυχεις καθολου -θα παμε με φυσικους κ θα παμε πολυ καλα»εκει ημουν σιγουρη οτι με κοροιδευει!!εκανα 3 φυσικους κ μετα μου ειπε ας κανουμε κ εναν τροποποιημενο να παρουμε εστω 2 .ολα γινανε οπως μου τα ειπε.τα καταψυχαμε ως 3ης παντα γιατι ελεγε ειναι πιο δυνατα..σχεδον σταθερη περιοδο δηλ απο 28 εως 31 μερες κ αιμα ειχα μονο 1,5 μερα το πολυ ..δηλ προςεμμηνοπαυση μου ειχε πει..κ ωορηξια νωρις 10η μέρα ..ολα γονιμοποιηθηκανε κ δεν χασαμε κανενα..ειναι κ θεμα τυχης θεωρω κ εργαστηριου κ εμπειρίας γιατρου κ καλού σπερματος ,η ωρα μου να γινω μανα ;!..

Ίσως γινεται σε σενα κάποιου ειδους αντίδραση.;; καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος .

Εμένα τηλεφωνικά παντα απο το εργαστηριο. Και τη μερα της ετ μου δινανε μια φωτογραφια απλα..αν ζητούσα εγγράφως μια εκθεση θα μου δινανε.

@Clouds εψαχνε 

@Lilian 28η σαλπιγγογραφια ειναι απαραιτητη γιατι πχ μπορει καποια να εχει υδροσαλπιγγες κ να «σκοτώνονται» τα εμβρυα

Να σκοτώνονται τα έμβρυα εννοείς παρόλο που έχει γίνει η σύλληψη με εξωσωματική;

4 ώρες πρίν, Nephele78 είπε:

@Clouds εψαχνε 

Η υδροσαλπιγγα φαίνεται στον υπέρηχο..καθώς πριζεται.. όταν βλέπουμε σαλπιγγα στον υπέρηχο πρόκειται για υδροσαλπιγγα!!!επίσης στην σαλπιγγογραφια σου χορηγούν σκιαγραφικό που γεμίζουν οι σάλπιγγες.. για να δεις αν είναι υδροσαλπιγγα πρέπει να φύγει αυτό το υγρό!! Τα πέρασα και έμαθα.. κόντεψα  να χάσω την σάλπιγγα γτ μου έλεγε για υδροσαλπιγγα.. ενώ είχε μέσα το σκιαγραφικό υγρό!! Εν τέλη μετά από 2 μήνες έκανα λαπαροσκόπηση..αφού είχε αδειάσει απ το σκιαγραφικό.. και έκανα διάνοιξη.. δεν ήταν εννοείται υδροσαλπιγγα!!

πρίν από 14 λεπτά , Laky είπε:

Δηλαδή όλες εσείς δε κάνατε σαλπιγγογραφια; 

Να σκοτώνονται τα έμβρυα εννοείς παρόλο που έχει γίνει η σύλληψη με εξωσωματική;

Εγώ προσωπικά 2 έχω κάνει αλλά για να πάω φυσιολογικά και με σπερματεγχυση!

2 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Και εγώ πόνεσα στην σπερματεγχυση... Αλλά εκεί που πέθανα ήταν οι σαλπιγγογραφιες.. λιποθύμησα.. επειδή ήταν οπίσθια η μήτρα δεν μπορούσε να μου βάλει εκείνο το μανταλάκι.. και μόλις μου έλεγε ξεκινάμε.. εκείνο έφευγε.. και πάλι απ' την αρχή.. μέχρι που μάτωσα!! Για αυτό φοβάμαι!!

• Μπερδεμένη/-ος 1
  • Λυπημένη/-ος 1

πρίν από 22 λεπτά , Lilian 28 είπε:

Η υδροσαλπιγγα φαίνεται στον υπέρηχο..καθώς πριζεται.. όταν βλέπουμε σαλπιγγα στον υπέρηχο πρόκειται για υδροσαλπιγγα!!!επίσης στην σαλπιγγογραφια σου χορηγούν σκιαγραφικό που γεμίζουν οι σάλπιγγες.. για να δεις αν είναι υδροσαλπιγγα πρέπει να φύγει αυτό το υγρό!! Τα πέρασα και έμαθα.. κόντεψα  να χάσω την σάλπιγγα γτ μου έλεγε για υδροσαλπιγγα.. ενώ είχε μέσα το σκιαγραφικό υγρό!! Εν τέλη μετά από 2 μήνες έκανα λαπαροσκόπηση..αφού είχε αδειάσει απ το σκιαγραφικό.. και έκανα διάνοιξη.. δεν ήταν εννοείται υδροσαλπιγγα!!

Και εγώ πόνεσα στην σπερματεγχυση... Αλλά εκεί που πέθανα ήταν οι σαλπιγγογραφιες.. λιποθύμησα.. επειδή ήταν οπίσθια η μήτρα δεν μπορούσε να μου βάλει εκείνο το μανταλάκι.. και μόλις μου έλεγε ξεκινάμε.. εκείνο έφευγε.. και πάλι απ' την αρχή.. μέχρι που μάτωσα!! Για αυτό φοβάμαι!!

Πωπω... Λυπάμαι για την ταλαιπωρία σου! Στη σαλπιγγογραφία είχα πονέσει κι εγώ, περισσότερο βέβαια μετά την εξέταση είχα πόνο απ' όσο θυμάμαι, έχει περάσει και καιρός. 

4 ώρες πρίν, Laky είπε:

Εγω ξεκινάω σε καμιά δεκαριά ημέρες, αναμένω να αδιαθετησω,η πρώτη μου ναι

3 ώρες πρίν, Mommy39 είπε:

Καλησπέρα σας, 

Λυπάμαι για αυτό που πέρασες,δεν έχω εμπειρία και ς ξεκινάω την πρώτη μου ε τ ,σίγουρα τα κορίτσια εδώ θα γνωριζουν.

Μπορείς να με ενημερώσεις με πμ το κέντρο; 

3 ώρες πρίν, Mommy39 είπε:

Καλησπέρα σας, 

Ναι στείλε μου

πρίν από 53 λεπτά , Lilian 28 είπε:

Να σου πω και την εμπειρία μου, εγώ έχω οπίσθια κλίση, ενδομητριωση κ πονάω ακόμη και στον υπερυχο. Ωοληψια εκανα μόνο με μέθη ακόμη και ενα ωάριο έχω κάνει 4, σπερματέγχυση και 2 έμβρυο μεταφορές σχεδόν λιποθυμία , ως ποτέ στην τελευταία 3η στη σειρά πριν 8 μέρες έκανα μέθη πήγαν όλα καλά ήμουν πολύ ήρεμη ίσα που ποναγα μετά …70€ κόστισε παραπάνω κ ίσως αυτη η αλλαγη που έκανα και μου έφερε μια άχνη γραμμουλα +++ σήμερα στο τεστ 

Δεν συνηθίζεται στη μεταφορά να κανείς μεθη, εγώ το συζήτησα με το γιατρό και μου είπε κατευθείαν πάμε με μέθη 

επισης στη Σαλπιγογραφια με διαβάτες σάλπιγγες σχεδόν λιποθύμησα απο τον πόνο στο Λητω, είχα πάει μ αμάξι κ δεν μπορούσα να οδηγήσω αν φύγω 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...