Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 30 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Συγχαρητήρια ρε κορίτσι!!! Ένα βήμα πιο κοντά στο παιδάκι σου. Ένα και τυχερό να είναι ❤️ !!!
Να ρωτήσω εγώ κάτι? Τα έμβρυα που βγαίνουν με χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι βέβαιο ότι δεν μπορούν να προχωρήσουν και αν προχωρήσουν θα έχουν πρόβλημα σίγουρα? Ή είναι κάτι που υπάρχει πιθανότητα να αλλάξει στην πορεία?

Σε ευχαριστώ πολύ! Είχατε πολύ καλή εξέλιξη, μακάρι να λειτουργήσει και σε μας. Εμείς θα πάρουμε τις fertilsan M από Γερμανία που έχουν 90€ για 3 μήνες. Εδώ είναι πολύ ακριβές. 
Να έχεις μία τέλεια εγκυμοσύνη εύχομαι! Να σου πάνε όλα κατ'ευχήν! 

Να είσαι καλά γλυκιά μου! Και σε σένα εύχομαι να βγάλετε άκρη σύντομα και να γίνεις πολύ γρήγορα μανούλα!!!

Αν κάποιο έμβρυο έχει χρωμοσωμική ανωμαλία σημαίνει ότι έχει κάποιο γενετικό πρόβλημα και αυτό είναι κάτι που δε διορθώνεται. Πολλές φορές είναι και λόγος μη εμφύτευσης, ή αργότερα αποβολής. Αλλά ακόμα κι αν προχωρήσει η κύηση με ένα τέτοιο έμβρυο, στην πορεία θα φανεί ότι έχει θέμα. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, happiness79 said:

Η τσέπη μας δεν αντέχει πολλά ακόμα. Εδώ και ένα μήνα ο άντρας μου είναι χωρίς δουλειά και έχουμε ήδη ζοριστεί. Αλλά σκέφτομαι ότι μόνο ελεγμένα έχουν νόημα μάλλον. Οπότε είναι δύσκολη απόφαση. 

Δεν συμφωνώ δεν είναι πανάκεια ο προεμφυτευτικός. Να δοκιμάσεις κ χωρίς. 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 17 λεπτά , Angot είπε:

Γειά κοριτσια! Δλδ αν δεν κάνεις προεμφυτευτικο έλεγχο; είναι σα να λέμε παίζεις με τη φλόγα; 

σε ρωτάνε αν θες να κάνεις; ή το λες εσύ; 

Τις περισσότερες φορές όταν ένα έμβρυο έχει χρωμοσωμικές ανωμαλίες είτε δεν εμφυτεύεται, είτε αποβάλλεται. Η φύση συνήθως προνοεί. Είναι σπάνιες οι περιπτώσεις που προχωράει η εγκυμοσύνη φυσιολογικά σε αυτές τις περιπτώσεις. Αλλά αν προχωρήσει, προκύπτει το πρόβλημα στην πορεία. Εμείς κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο γιατί είχαμε πολλές αποτυχίες (4) και θέλαμε να δούμε τι γίνεται και αν έχουμε ελπίδες με τα υπόλοιπα έμβρυα που είχαμε. Έτσι από τα 6 προέκυψε 1 καλό. Δε σημαίνει ότι όταν δε γίνεται προεμφυτευτικός ότι είναι επικίνδυνο. Ίσα ίσα, που σπάνια προτείνεται. 

2 ώρες πρίν, ksvolimi είπε:

Υπεροχα ενα και καλο και τυχερό❤️

Σ' ευχαριστώ αγαπημένη! Περιμένουμε και τα δικά σου τυχερά με χαρά σύντομα! ❤️ 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 24 λεπτά , happiness79 είπε:

Σ' ευχαριστώ πολύ για την ενθάρρυνση! Δεν ξέρω να σου απαντήσω ακριβώς πόσο κόστισε, γιατί εμείς το κάναμε ένα πακέτο που πήγαν όλα Ισπανία για έλεγχο, δείγμα των εμβρύων, δείγμα του ενδομητρίου για τυχόν ύπαρξη μικροβίων συν παράθυρο εμφύτευσης. Συνολικά για όλα αυτά δώσαμε 3.430€. Επίσης απ' ότι κατάλαβα εξαρτάται από το πόσα έμβρυα ελέγχονται. Όταν είναι πολλά κάνουν καλύτερη τιμή. Εμείς είχαμε αρχικά 6, αλλά τελικά στείλαμε 5 γιατί το ένα δεν αναπτυσσόταν όπως θα έπρεπε μετά την απόψυξη. 

Αυτο γινεται μονο Ισπανια?
Και πώς δουλευει?Το κανεις μονο μια φορα?Θελω να πω σε ολους τους κυκλους ειναι ιδιο το παραθυρο εμφυτευσης?

πρίν από 4 λεπτά , despina. είπε:

Αυτο γινεται μονο Ισπανια?
Και πώς δουλευει?Το κανεις μονο μια φορα?Θελω να πω σε ολους τους κυκλους ειναι ιδιο το παραθυρο εμφυτευσης?

Το παράθυρο εμφύτευσης σου δείχνει πόσες μέρες πριν την ετ πρέπει να πάρεις προγεστερόνη! Οπότε είναι το ίδιο κάθε φορά! Δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει και αλλού με άλλη ονομασία, εγώ έκανα το ΕΡΑ test που γίνεται μόνο στην Ισπανία. 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 24 λεπτά , happiness79 είπε:

Το παράθυρο εμφύτευσης σου δείχνει πόσες μέρες πριν την ετ πρέπει να πάρεις προγεστερόνη! Οπότε είναι το ίδιο κάθε φορά! Δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει και αλλού με άλλη ονομασία, εγώ έκανα το ΕΡΑ test που γίνεται μόνο στην Ισπανία. 

Εχει διαφορα απο την εξεταση του Νικα?
Προγεστερονη παιρνουμε ακομα κι οταν η ετ γινεται με φρεσκα?

πρίν από 36 λεπτά , happiness79 είπε:

Τις περισσότερες φορές όταν ένα έμβρυο έχει χρωμοσωμικές ανωμαλίες είτε δεν εμφυτεύεται, είτε αποβάλλεται. Η φύση συνήθως προνοεί. Είναι σπάνιες οι περιπτώσεις που προχωράει η εγκυμοσύνη φυσιολογικά σε αυτές τις περιπτώσεις. Αλλά αν προχωρήσει, προκύπτει το πρόβλημα στην πορεία. Εμείς κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο γιατί είχαμε πολλές αποτυχίες (4) και θέλαμε να δούμε τι γίνεται και αν έχουμε ελπίδες με τα υπόλοιπα έμβρυα που είχαμε. Έτσι από τα 6 προέκυψε 1 καλό. Δε σημαίνει ότι όταν δε γίνεται προεμφυτευτικός ότι είναι επικίνδυνο. Ίσα ίσα, που σπάνια προτείνεται. 

Σ' ευχαριστώ αγαπημένη! Περιμένουμε και τα δικά σου τυχερά με χαρά σύντομα! ❤️ 

Αχ.. εγω περιμενω την 21η μερα στις 8/04 να ξεκινησω αρβεκαπ απο τη μια ανυπομονώ απο την αλλη εκμεταλλεύομαι το διάστημα να ασχοληθω και με τιποτα αλλο και μάλλον εκει κοντα στη Πρωτομαγιά να τα υποδεχτώ..❤️❤️❤️ Πασχαλινά και πρωτομαγιάτικα έμβρυα.. θα βαλω και τα τρια κι οτι γινει..χαχαχαχα

πρίν από 23 λεπτά , despina. είπε:

Εχει διαφορα απο την εξεταση του Νικα?
Προγεστερονη παιρνουμε ακομα κι οταν η ετ γινεται με φρεσκα?

Προγεστερονη εφοσον εισαι με τεχνητό κυκλο θα παρεις ειτε με φρέσκα ειτε κατεψυγμένα στην περιπτωση που προχωρήσεις σε ΕΤ σε φυσικό κυκλο θα παρεις πολυ λιγοτερη και αυτο μετα απο την Εμβρυομεταφορα η θα στη μετραει και αναλογα θα προσαρμόζει ..

• Μου αρέσει 3

1 hour ago, happiness79 είπε:

Σ' ευχαριστώ πολύ για την ενθάρρυνση! Δεν ξέρω να σου απαντήσω ακριβώς πόσο κόστισε, γιατί εμείς το κάναμε ένα πακέτο που πήγαν όλα Ισπανία για έλεγχο, δείγμα των εμβρύων, δείγμα του ενδομητρίου για τυχόν ύπαρξη μικροβίων συν παράθυρο εμφύτευσης. Συνολικά για όλα αυτά δώσαμε 3.430€. Επίσης απ' ότι κατάλαβα εξαρτάται από το πόσα έμβρυα ελέγχονται. Όταν είναι πολλά κάνουν καλύτερη τιμή. Εμείς είχαμε αρχικά 6, αλλά τελικά στείλαμε 5 γιατί το ένα δεν αναπτυσσόταν όπως θα έπρεπε μετά την απόψυξη. 

Σ' ευχαριστώ για την απάντηση! Δεν ήξερα ότι απαγορεύεται! Γιατί, θα τσακωθούν? Τέλος πάντων. Ναι, το σκέφτομαι αυτό που λες. Θα δούμε τι θα μας πει και ο γιατρός την Τρίτη και θα τα σκεφτούμε. 

χαχα.. ναι για το πιο θα κατσει..με εκανες και γελασα.. ειναι θεμα νομικου πλαισιου..λογω του οτι ειναι 3 γενετικα υλικά. Σε κάποιες χώρες επιτρεπεται..εχει να κανει με τη νομοθεσια..μη το ψαχνεις..δεν ειναι μονο ιατρικο.. ειναι σαν τα ορια ηλικιας στη δοτρια..πχ στην αλβανια ειναι 53? για αυτο υπαρχουν τουλαχιστον 2 ελληνιδες που πηγαν με τον γιατρο τους και τα εμβρυα απο εδω εκει..

Θα σου πω κατι και για μενα ωστε να παρεις θαρρος να προχωρησεις με αυτο το ενα. Ειχα 3 εμβρυα 3ων ημερων. μεταφερα τα 2 και πηρα κουλουρι. αυτο που εχω καταψυξη ειναι 6 ημερων. μου ειπε ο γιατρος που επι λεξη: Να προσπαθησουμε 6 μηνες μηπως βρουμε 2 καινουριες βλαστοκυστες αλλιως να παω με δοτρια.. τον ρωταω 1 και 1 που εχω? οχι μου λεει 2 καινουρια.. Η σκεψη μου ειναι.. γιατι αυτο να παει στα ξεχασμενα? αν δε βρω τις βλαστοκυστες να το συζητησω να μεταφερω αυτο το ενα.. δε ξερω τι μου επιφυλασει το μελλον..αλλα παντου γινονται θαυματα γιατι οχι και σε μενα η εσενα?

• Μπερδεμένη/-ος 1

20 ώρες πρίν, Καντι είπε:

Εξαρτάται τι εχεις κανει με τον συγκεκριμένο γιατρο και αν σε ξέρει και εισαι χρόνια ασθενής του. Κλπ Παντως  οι περισσότεροι αυτο το ποσο ζητάνε. Κι εγω την πρώτη φορα έδωσα αυτα τα χρηματα σ αυτόν που ειμαι τωρα , σε καθε προσπαθεια μειωνόταν το ποσο.

Το περίεργο ειναι να μην σου το λένε εξ αρχης οτι η κατάψυξη χρεώνεται.

τελος πάντων στην πρώτη μου προσπαθεια ήμουν περιχαρής που έδωσα 2.300 ενώ κάτω απο 3.000 δεν ζητούσε κανεις και το αποτέλεσμα ηταν μεταφορά 2 η μερα των εμβρύων. Εντελώς πεταμενα λεφτά!!!

Για μια προσπαθεια διέγερσης με ανταπόκριση, στο κέντρο που ήμουν αν δεν έμεναν έμβρυα και δεν πήγαινε καλα, ειχε συν 3 ωοληψιες φυσικού κυκλου.

Ωοληψια+ καλλιέργεια βλαστοκυστεων (καποιοι την χρεώνουν) + ετ + κατάψυξη.

@Καντι €3500 για 

Ωοληψια+ καλλιέργεια βλαστοκυστεων (καποιοι την χρεώνουν) + ετ + κατάψυξη και τρεις ωοληψιας εάν δε πας καλά ,καλά κατάλαβα;; Εάν έχεις έμβρυα και πας για δεύτερη εμβρυομεταφορα εάν η πρώτη αποτύχει ,τι στοιχίζει ;;

1 hour ago, ksvolimi είπε:

Αχ.. εγω περιμενω την 21η μερα στις 8/04 να ξεκινησω αρβεκαπ απο τη μια ανυπομονώ απο την αλλη εκμεταλλεύομαι το διάστημα να ασχοληθω και με τιποτα αλλο και μάλλον εκει κοντα στη Πρωτομαγιά να τα υποδεχτώ..❤️❤️❤️ Πασχαλινά και πρωτομαγιάτικα έμβρυα.. θα βαλω και τα τρια κι οτι γινει..χαχαχαχα

Προγεστερονη εφοσον εισαι με τεχνητό κυκλο θα παρεις ειτε με φρέσκα ειτε κατεψυγμένα στην περιπτωση που προχωρήσεις σε ΕΤ σε φυσικό κυκλο θα παρεις πολυ λιγοτερη και αυτο μετα απο την Εμβρυομεταφορα η θα στη μετραει και αναλογα θα προσαρμόζει ..

Κανω μακρυ πρωτοκολλο και μαλλον θα βαλουμε σε αυτο τον κυκλο.Αρα μετα την ωοληψια ξεκιναω προγεστερονη?Ακομα κι αν βαλω 3 ημερων?

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , despina. είπε:

Κανω μακρυ πρωτοκολλο και μαλλον θα βαλουμε σε αυτο τον κυκλο.Αρα μετα την ωοληψια ξεκιναω προγεστερονη?Ακομα κι αν βαλω 3 ημερων?

Ναι ξεκινάς μετά την ωοληψια και συνεχίζεις και μετά. Από ότι είχα διαβάσει επειδή δεν υπάρχει ωχρό σωμάτιο μετά την ωοληψια προσπαθούν να υποκαταστησουν τις ορμόνες που θα εκκρινονταν κανονικά αν υπήρχε ωχρό σωμάτιο 

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Σ' ευχαριστώ πολύ @silvy22 μου!!! Μωρέ να κάνω και φυσικούς, απλά σκέφτομαι ότι αν δεν κάνουμε προεμφυτευτικό στα νέα έμβρυα, τι νόημα έχει? Λίγες οι πιθανότητες να προκύψει κάτι καλό. Και από την άλλη αν κάνουμε, πόσο θα στοιχίζει κάθε φορά? Είναι αλλιώς να στέλνεις πολλά μαζί κι αλλιώς ένα ένα... (οικονομικά εννοώ). Είμαι 42 και ο καλός μου 31. Οπότε γι' αυτό σκέφτομαι και την επιλογή της δότριας. Αλλά δεν ξέρω αν επιτρέπεται να βάλουν ένα κι ένα, από διαφορετικά ωάρια το καθ' ένα. Όλα αυτά θέλω να τα δω. Βέβαια σκέφτομαι ότι μπορεί να πάμε με αυτό το ένα, αφού είναι ελεγμένο το γλυκό μου ❤️

@happiness79 κορίτσι μου χαίρομαι πολύ για το εμβρυακι σου ..εάν πας με φυσικούς ξανά δεν θα ελέγξεις τα νέα ..

Εφόσον οργανικά είσαι οκ μήπως να βάλεις αυτό το εμβρυακι σου αφού έχεις μεγάλες πιθανότητες θεωρώ να είναι το τυχερό σου ,εύχομαι να καθοδηγήθεις στη σωστή απόφαση και αυτή τη φορά μια θετικότατη χοριακη !!

• Ευχαριστώ 1

Να ρωτησω κατι?Πριν κανα 6μηνο που εκανα την 1η μου εξωσωματικη πληρωσαμε καταψυξη ενα χρονο για ενα εμβρυο που ειχε μεινει.
Σε λιγες μερες παμε παλι για ωοληψια.Αν μεινουν παλι εμβρυα πρεπει παλι να ξαναπληρωσω?

5 ώρες πρίν, marina39 είπε:

Πωπω... ε αναλαμβάνουν όλοι περισσότερους ασθενείς από ότι πρεπει μωρέ για αυτό.. καλή επιτυχία σου εύχομαι!!! 

Σε ευχαριστώ πολύ! Και σε εσένα το ιδιο να σου πάνε όλα καλά! Δεν έχει σημασία όμως πόσο κόσμο έχεις η δουλειά σου είναι αυτή. Όπως και εμείς δεν έχει σημασία ποση δουλειά έχουμε ανάλογα το τι κάνουμε, είναι η δουλειά μας και πρέπει να είμαστε σωστές. 

πρίν από 7 λεπτά , despina. είπε:

Να ρωτησω κατι?Πριν κανα 6μηνο που εκανα την 1η μου εξωσωματικη πληρωσαμε καταψυξη ενα χρονο για ενα εμβρυο που ειχε μεινει.
Σε λιγες μερες παμε παλι για ωοληψια.Αν μεινουν παλι εμβρυα πρεπει παλι να ξαναπληρωσω?

Καλησπέρα, απ όσο γνωρίζω ό,τι βάζεις στην κατάψυξη είτε είναι ωάρια είτε έμβρυα, πληρώνεις κανονικά. Εκτός και αν δεν θέλεις να τα αφήσεις κατάψυξη. Για τα έμβρυα δεν ξέρω τι παίζει γιατί εγώ θα κάνω μόνο με ωάρια αλλα μου είπαν ότι έχω την επιλογή να ζητήσω να καταστραφουν, οπότε θέλω.

Κορίτσια άλλο και τούτο παλι! Ενα ενα μου τα λένε και εκνευρίζομαι. Επειδή δεν είμαι παντρεμένη και θέλω να κάνω κρυοσυντηρηση πρέπει να κάνω μια συμβολαιογραφικη πράξη, η οποία κοστίζει 100€. Και το έμαθα μια μέρα πριν ξεκινήσω την διαδικασία. Δεν το έχω ξανά ακούσει, ξέρει κάποια κοπέλα να μου πει σχετικά με αυτο; 

4 ώρες πρίν, Καντι είπε:

Εγω λέω να βάλεις αυτο το ενα , εχεις και την απάντηση για το παράθυρο ολα καλα θα πανε!!!

απαγορευεται απο τον νόμο να βάζεις δικο σου ωάριο και δοτριας ταυτόχρονα.

@happiness79 το παράθυρο εμφύτευσης με ποια εξέταση το βλέπουμε ;

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...