Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 37 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Άν ήταν άλλο ένα θα είχες περισσοτερες πιθανότητες αλλά μπορείς εφόσον κανείς φυσικούς να μαζευες άλλο ένα χωρίς προεμφυτευτικό εκτός κι αν αντέχετε το κόστος . Εγω μπορεί να έβαζα και το ένα το καλό βέβαια. 

Η τσέπη μας δεν αντέχει πολλά ακόμα. Εδώ και ένα μήνα ο άντρας μου είναι χωρίς δουλειά και έχουμε ήδη ζοριστεί. Αλλά σκέφτομαι ότι μόνο ελεγμένα έχουν νόημα μάλλον. Οπότε είναι δύσκολη απόφαση. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 6 λεπτά , happiness79 είπε:

Η τσέπη μας δεν αντέχει πολλά ακόμα. Εδώ και ένα μήνα ο άντρας μου είναι χωρίς δουλειά και έχουμε ήδη ζοριστεί. Αλλά σκέφτομαι ότι μόνο ελεγμένα έχουν νόημα μάλλον. Οπότε είναι δύσκολη απόφαση. 

Θα χρειαστείς μήνες όμως για να μαζέψεις. Εκτοσ Κι αν κάνεις τροποποιημένο κύκλο έτσι ώστε να πάρεις πάνω από ένα σε ένα κύκλο. Τα χρήματα δυστυχώς είναι ένα σοβαρό πρόβλημα .

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 55 λεπτά , happiness79 είπε:

Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ ❤️ Μα ναι, είμαι χαρούμενη!!! Είχα πει ότι αν έχουμε ένα καλό θα κάνω πάρτυ!!! So... It' s party time!!!! Χαχαχα!! Ναι, θα μπορούσαν να είναι καλύτερα τα νέα, όπως πάντα μπορούν να είναι όλα καλύτερα γενικά, αλλά εγώ είχα προετοιμαστεί για τα χειρότερα, οπότε τώρα χαίρομαι! Και να σου πω κάτι, έχω μπουχτίσει να λυπάμαι και να ματαιώνομαι. Είναι ώρα να χαρώ! Άντε τώρα!! Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είμαι ρεαλίστρια. Ξέρω ότι υπάρχουν πιθανότητες να βγάλει ένα έμβρυο στην πορεία κάποιο σύνδρομο. Αλλά οκ, υπάρχουν κι άλλα τόσα που δε βγάζουν και όλα πάνε καλά. Ή ότι μπορεί κάτι άλλο να πάει στραβά. Πάντως είμαι ελεγμένη για όλα τώρα πια, μου το επιβεβαίωσαν και στο Έλενα. Περιμένω μόνο τις απαντήσεις από τις καμπύλες σακχάρου και ινσουλίνης συν κάποιες επαναληπτικές ορμονολογικές και τέρμα. 

Καλησπέρα!  Να σε ρωτήσω γιατί κάνατε προεμφυτικο? Και ποσο σας στοίχισε?  Από ότι ξέρω 1+1 (δοτριας) δε γίνεται.. Μπράβο για το ένα το καλό!!! Ένα χρειάζομαστε.. Όποτε οι πιθανοτητες ειξαι με το μέρος σου! 

• Ευχαριστώ 1

1 ώρα πρίν, happiness79 είπε:

Βγήκε η απάντηση του προεμφυτευτικού ελέγχου και έχουμε ένα καλό έμβρυο! Τα υπόλοιπα 4 έχουν χρωμοσωμικές ανωμαλίες. Το ενδομήτριό μου είναι καθαρό από μικρόβια. Το παράθυρο εμφύτευσης έδειξε ότι θέλω μία μέρα παραπάνω προγεστερόνη. Επίσης χθες βγήκε ο καρυότυπος του άντρα μου, ευτυχώς φυσιολογικός (εγώ τον είχα κάνει παλιότερα και είναι οκ). Είμαι ακόμα πολύ ταραγμένη από τα νέα!!! Έχω μέσα μου χαρά γι' αυτό το έμβρυο, χαίρομαι που βρέθηκε ένα καλό! Έχω βέβαια και σκέψεις, για το αν είναι ασφαλές να προχωρήσουμε με ένα έμβρυο, τι σημαίνει αυτό σαν πιθανότητες επιτυχίας και αν έχει νόημα να κάνω μερικούς φυσικούς κύκλους ακόμα, ή μήπως να προχωρήσουμε συνδυαστικά με δότρια. Από την άλλη σκέφτομαι ένα και καλό θέλουμε και γιατί να μην προχωρήσουμε με αυτό το ένα... Την Τρίτη θα συναντηθούμε με το γιατρό για να συζητήσουμε. Να δούμε τι θα μας πει κι αυτός! Ουφ! Αχ και βαχ!!! ❤️

Εγω λέω να βάλεις αυτο το ενα , εχεις και την απάντηση για το παράθυρο ολα καλα θα πανε!!!

απαγορευεται απο τον νόμο να βάζεις δικο σου ωάριο και δοτριας ταυτόχρονα.

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

wRSzp2.pngUIzHp2.png

2 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Βγήκε η απάντηση του προεμφυτευτικού ελέγχου και έχουμε ένα καλό έμβρυο! Τα υπόλοιπα 4 έχουν χρωμοσωμικές ανωμαλίες. Το ενδομήτριό μου είναι καθαρό από μικρόβια. Το παράθυρο εμφύτευσης έδειξε ότι θέλω μία μέρα παραπάνω προγεστερόνη. Επίσης χθες βγήκε ο καρυότυπος του άντρα μου, ευτυχώς φυσιολογικός (εγώ τον είχα κάνει παλιότερα και είναι οκ). Είμαι ακόμα πολύ ταραγμένη από τα νέα!!! Έχω μέσα μου χαρά γι' αυτό το έμβρυο, χαίρομαι που βρέθηκε ένα καλό! Έχω βέβαια και σκέψεις, για το αν είναι ασφαλές να προχωρήσουμε με ένα έμβρυο, τι σημαίνει αυτό σαν πιθανότητες επιτυχίας και αν έχει νόημα να κάνω μερικούς φυσικούς κύκλους ακόμα, ή μήπως να προχωρήσουμε συνδυαστικά με δότρια. Από την άλλη σκέφτομαι ένα και καλό θέλουμε και γιατί να μην προχωρήσουμε με αυτό το ένα... Την Τρίτη θα συναντηθούμε με το γιατρό για να συζητήσουμε. Να δούμε τι θα μας πει κι αυτός! Ουφ! Αχ και βαχ!!! ❤️

Ένα και καλό χρειάζεστε! Και εύχομαι να είναι το τυχερό σας! Όλα θα πάνε καλά! Πίστεψε το, ηρέμησε και κάνε ο,τι σε κάνει εσένα να νιώθεις καλύτερα! :x

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

2 hours ago, happiness79 said:

Συγχαρητήρια ρε κορίτσι!!! Ένα βήμα πιο κοντά στο παιδάκι σου. Ένα και τυχερό να είναι ❤️ !!!
Να ρωτήσω εγώ κάτι? Τα έμβρυα που βγαίνουν με χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι βέβαιο ότι δεν μπορούν να προχωρήσουν και αν προχωρήσουν θα έχουν πρόβλημα σίγουρα? Ή είναι κάτι που υπάρχει πιθανότητα να αλλάξει στην πορεία?

2 hours ago, Giouli36 said:

Κοπέλα μου εμείς από βιταμίνες πήραμε μόνο τις profertil οι οποίες κοστίζουν περίπου 65 € το μηνα!!Συνολικά πρέπει να της πήρε ο άντρας μου για πάνω από 1 χρόνο σίγουρα!!Του έπεσε σίγουρα ο κατακερματισμος γιατί από 28 του πήγε 21 σε ένα τρίμηνο που έκανε επανέλεγχο, και το σπερμοδιαγραμμα γενικά του έβγαινε κάθε φορά και καλύτερο!!!Σημειωτέον όλα αυτά σε διάστημα 1μιση χρόνου τουλάχιστον!!Δηλαδή εκεί που το πρωτο έλεγε ολιγοασθενοτερατοσπερμια, το δεύτερο έλεγε οριακή ολιγοασθενοτερατοσπερμια, το τρίτο δεν έλεγε τίποτα απλά ήταν βελτιωμένες οι τιμές και ούτω καθεξής!!Εμάς θεωρώ ότι τον βοηθησε και οι αντιβιωσεις που πήραμε το καλοκαίρι για τα μικροβια που βρέθηκαν στην μητρα μου!!

Εγώ έμεινα φυσιολογικά έγκυος τον Φλεβάρη!!Δεν χρειάστηκε να κανω 4η εξωσωματικη τουλάχιστον ακόμα!!!!Είναι νωρίς ακόμα οπότε κρατάω μικρό καλαθι!!

Σε ευχαριστώ πολύ! Είχατε πολύ καλή εξέλιξη, μακάρι να λειτουργήσει και σε μας. Εμείς θα πάρουμε τις fertilsan M από Γερμανία που έχουν 90€ για 3 μήνες. Εδώ είναι πολύ ακριβές. 
Να έχεις μία τέλεια εγκυμοσύνη εύχομαι! Να σου πάνε όλα κατ'ευχήν! 

• Ευχαριστώ 1

eardp2.png

πρίν από 7 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Συγχαρητήρια ρε κορίτσι!!! Ένα βήμα πιο κοντά στο παιδάκι σου. Ένα και τυχερό να είναι ❤️ !!!
Να ρωτήσω εγώ κάτι? Τα έμβρυα που βγαίνουν με χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι βέβαιο ότι δεν μπορούν να προχωρήσουν και αν προχωρήσουν θα έχουν πρόβλημα σίγουρα? Ή είναι κάτι που υπάρχει πιθανότητα να αλλάξει στην πορεία?

Σε ευχαριστώ πολύ! Είχατε πολύ καλή εξέλιξη, μακάρι να λειτουργήσει και σε μας. Εμείς θα πάρουμε τις fertilsan M από Γερμανία που έχουν 90€ για 3 μήνες. Εδώ είναι πολύ ακριβές. 
Να έχεις μία τέλεια εγκυμοσύνη εύχομαι! Να σου πάνε όλα κατ'ευχήν! 

Σ'ευχαριστω πολύ κοπέλα μου!!!Είναι πολύ νωρίς ακόμη αλλά ελπίζω να φτάσω μέχρι τέλους με ένα υγιές μωράκι!!!

Επίσης να σου πω ότι αν ένα έμβρυο έχει χρωμοσωματικες ανωμαλίες αυτό σημαίνει ότι ανάλογα την ανωμαλία θα έχει κάποιες συνέπειες!!!Πχ η αδερφή μου μετά το πρώτο της παιδάκι είχε μείνει έγκυος σε κοριτσάκι και στον 5ο μήνα μετά από νομίζω αμνιοπαρακεντηση που έκανε της είπανε ότι το κοριτσάκι της έχει μια συγκεκριμένη χρωμοσωματικη ανωμαλία και πήγε σε γενετιστή και της εξήγησε τις πιθανότητες που εχει να βγει το παιδάκι της με συγκεκριμένα προβλήματα!!Αυτή η ανωμαλία συνέβαινε μόνο σε κοριτσακια!!!Η απόφαση της ήταν να τερματίσει την εγκυμοσύνη!!Και γω το ίδιο θα έκανα!!!

• Ευχαριστώ 1
  • Λυπημένη/-ος 1

1 hour ago, νικηαντωνια81 είπε:

Θα χρειαστείς μήνες όμως για να μαζέψεις. Εκτοσ Κι αν κάνεις τροποποιημένο κύκλο έτσι ώστε να πάρεις πάνω από ένα σε ένα κύκλο. Τα χρήματα δυστυχώς είναι ένα σοβαρό πρόβλημα .

Τι να σου πω, μία φορά έχω δοκιμάσει φυσικό τροποποιημένο με femara και από τα 3 που βλέπαμε ήταν όλα κυστικά και ο γιατρός είπε ότι δε μου ταίριαξε. Θεωρώ τους απλούς φυσικούς πιο ασφαλείς, ότι έχουν πιο σίγουρα αποτελέσματα, άσε που έχω πάρει πολύ ορμόνη ως τώρα και δε θέλω να φορτώσω παραπάνω τον οργανισμό μου. Το πόσο καιρός θα χρειαστεί είναι σχετικό, ανάλογα με το πόσα πούμε ότι θέλουμε να μαζέψουμε. Αν έχουμε άλλο ένα καλό θεωρώ ότι αρκεί. Ίσως κι αυτό που έχουμε ήδη να αρκεί δηλαδή. Το σκέφτομαι. Θέλω να δείξω εμπιστοσύνη σ' αυτό το ένα! 

• Μου αρέσει 1

5 minutes ago, Giouli36 said:

Σ'ευχαριστω πολύ κοπέλα μου!!!Είναι πολύ νωρίς ακόμη αλλά ελπίζω να φτάσω μέχρι τέλους με ένα υγιές μωράκι!!!

Επίσης να σου πω ότι αν ένα έμβρυο έχει χρωμοσωματικες ανωμαλίες αυτό σημαίνει ότι ανάλογα την ανωμαλία θα έχει κάποιες συνέπειες!!!Πχ η αδερφή μου μετά το πρώτο της παιδάκι είχε μείνει έγκυος σε κοριτσάκι και στον 5ο μήνα μετά από νομίζω αμνιοπαρακεντηση που έκανε της είπανε ότι το κοριτσάκι της έχει μια συγκεκριμένη χρωμοσωματικη ανωμαλία και πήγε σε γενετιστή και της εξήγησε τις πιθανότητες που εχει να βγει το παιδάκι της με συγκεκριμένα προβλήματα!!Αυτή η ανωμαλία συνέβαινε μόνο σε κοριτσακια!!!Η απόφαση της ήταν να τερματίσει την εγκυμοσύνη!!Και γω το ίδιο θα έκανα!!!

Κατάλαβα. Οπότε αν ξέρεις από πριν δεν υπάρχει λόγος να το ρισκάρεις. 

eardp2.png

Κοριτσια μου παιζει ρολο τι ωρα θα κανω την Ε2 κατα τη διαρκεια διεγερσης?
Γιατι ο γιατρος μου χει πει να παω προς μεσημερι.Οι ορμονες δεν πρεπει να γινονται πρωι?

Διαφημίσεις

1 hour ago, Malntalia είπε:

Καλησπέρα!  Να σε ρωτήσω γιατί κάνατε προεμφυτικο? Και ποσο σας στοίχισε?  Από ότι ξέρω 1+1 (δοτριας) δε γίνεται.. Μπράβο για το ένα το καλό!!! Ένα χρειάζομαστε.. Όποτε οι πιθανοτητες ειξαι με το μέρος σου! 

Σ' ευχαριστώ πολύ για την ενθάρρυνση! Δεν ξέρω να σου απαντήσω ακριβώς πόσο κόστισε, γιατί εμείς το κάναμε ένα πακέτο που πήγαν όλα Ισπανία για έλεγχο, δείγμα των εμβρύων, δείγμα του ενδομητρίου για τυχόν ύπαρξη μικροβίων συν παράθυρο εμφύτευσης. Συνολικά για όλα αυτά δώσαμε 3.430€. Επίσης απ' ότι κατάλαβα εξαρτάται από το πόσα έμβρυα ελέγχονται. Όταν είναι πολλά κάνουν καλύτερη τιμή. Εμείς είχαμε αρχικά 6, αλλά τελικά στείλαμε 5 γιατί το ένα δεν αναπτυσσόταν όπως θα έπρεπε μετά την απόψυξη. 

1 hour ago, Καντι είπε:

Εγω λέω να βάλεις αυτο το ενα , εχεις και την απάντηση για το παράθυρο ολα καλα θα πανε!!!

απαγορευεται απο τον νόμο να βάζεις δικο σου ωάριο και δοτριας ταυτόχρονα.

Σ' ευχαριστώ για την απάντηση! Δεν ήξερα ότι απαγορεύεται! Γιατί, θα τσακωθούν? Τέλος πάντων. Ναι, το σκέφτομαι αυτό που λες. Θα δούμε τι θα μας πει και ο γιατρός την Τρίτη και θα τα σκεφτούμε. 

• Χαχα 1

6 minutes ago, despina. said:

Κοριτσια μου παιζει ρολο τι ωρα θα κανω την Ε2 κατα τη διαρκεια διεγερσης?
Γιατι ο γιατρος μου χει πει να παω προς μεσημερι.Οι ορμονες δεν πρεπει να γινονται πρωι?

Δέσποινα μου σαν προτετοιμασία στο doctor any time λέει μόνο να μην έχεις πάρει τα χάπια του θυρεοειδή. Δεν λεει κάτι άλλο

Και βρήκα και αυτό "Κατά κανόνα, η μέτρηση των βασικών ορμονών του κύκλου δεν επηρεάζεται από τη διατροφή, οπότε δεν απαιτείται καμία ιδιαίτερη προετοιμασία, δίαιτα" 

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

πρίν από 41 λεπτά , Kate92 είπε:

Ένα και καλό χρειάζεστε! Και εύχομαι να είναι το τυχερό σας! Όλα θα πάνε καλά! Πίστεψε το, ηρέμησε και κάνε ο,τι σε κάνει εσένα να νιώθεις καλύτερα! :x

Έτσι όπως τα λες είναι, σ' ευχαριστώ! ❤️

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...