Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

5 ώρες πρίν, Kallo είπε:

Καταφέρατε και ανεβάσατε το σπέρμα με το profertil? Εμένα ο άντρας μου έχει ολιγοασθενοαζωοσπερμια είμαστε τώρα στον τεταρτο μήνα που παίρνει profertil και χειροτέρεψε η κατάσταση. Πριν που είχε κάνει σπερμοδιαγραμμα του είχαν βρει 4 σπερματοζωαρια. Τώρα δεν βρήκαμε κανένα. Έχουμε στεναχωρεθει πολύ. Θα πάμε τώρα σε άλλον ανδρολογο που μου είπαν τα κορίτσια από εδώ μέσα να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε και τι θα μας πει και ο εξωσωματιστη μας. Αλλά μια απογοήτευση υπάρχει 

Καλησπέρα κορίτσι μου!!!Η αλήθεια είναι ότι δεν βοηθούν τους παντες οι βιταμίνες!!!Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει και με τι πρόβλημα έχει ο καθένας!!!Εμείς είχαμε θέμα στον αριθμό, στην κινητικότητα και στην μορφολογία!!!Το σπερμα του άνδρα μου έφτιαχνε προοδικα με τον καιρό!!!Συνολικά σκέψου ότι έπαιρνε για 1 χρόνο συνεχόμενα τις συγκεκριμένες βιταμίνες!!Αλλά θεωρώ ότι τον βοήθησε και οι αντιβιωσεις που πήραμε και οι 2 για δική μου ενδομητριτιδα!!!

Θα σε συμβούλευα να απευθυνθητε σε έναν καλό και εξειδικευμένο ουρολόγο για να σας βοηθήσει με την περίπτωση σας!!!Εμείς μόνοι μας τις πήραμε τις βιταμίνες και το ραντεβού με τον ουρολόγο (στην επαρχία ειμαι) το κάναμε 3 βδομάδες πριν μεινω εγκυος!!Αλλά μας είχε πει πως οι συγκεκριμένες βιταμίνες ήταν πολύ καλές και κάναμε καλά που τις παίρναμε!!!

Επίσης μην απογοητευεσαι και μην στενοχωριεσαι!!@Το σπερμα φτιάχνει σχετικά εύκολα!!!Υπομονή, πίστη και δύναμη θέλει!!Να ξέρεις ότι όλα γίνονται στην ώρα τους!!Πλέον το πιστεύω!!!Σου εύχομαι καλή επιτυχία!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 12 λεπτά , Giouli36 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου!!!Η αλήθεια είναι ότι δεν βοηθούν τους παντες οι βιταμίνες!!!Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει και με τι πρόβλημα έχει ο καθένας!!!Εμείς είχαμε θέμα στον αριθμό, στην κινητικότητα και στην μορφολογία!!!Το σπερμα του άνδρα μου έφτιαχνε προοδικα με τον καιρό!!!Συνολικά σκέψου ότι έπαιρνε για 1 χρόνο συνεχόμενα τις συγκεκριμένες βιταμίνες!!Αλλά θεωρώ ότι τον βοήθησε και οι αντιβιωσεις που πήραμε και οι 2 για δική μου ενδομητριτιδα!!!

Θα σε συμβούλευα να απευθυνθητε σε έναν καλό και εξειδικευμένο ουρολόγο για να σας βοηθήσει με την περίπτωση σας!!!Εμείς μόνοι μας τις πήραμε τις βιταμίνες και το ραντεβού με τον ουρολόγο (στην επαρχία ειμαι) το κάναμε 3 βδομάδες πριν μεινω εγκυος!!Αλλά μας είχε πει πως οι συγκεκριμένες βιταμίνες ήταν πολύ καλές και κάναμε καλά που τις παίρναμε!!!

Επίσης μην απογοητευεσαι και μην στενοχωριεσαι!!@Το σπερμα φτιάχνει σχετικά εύκολα!!!Υπομονή, πίστη και δύναμη θέλει!!Να ξέρεις ότι όλα γίνονται στην ώρα τους!!Πλέον το πιστεύω!!!Σου εύχομαι καλή επιτυχία!!

Ναι θα πάμε το Σάββατο στον εξωσωματιστη μας να δούμε τι θα μας πει. Και την άλλη βδομάδα έχω σκοπό να πάμε σε έναν ουρολόγο που έχω ακούσει από τα κορίτσια εδώ μέσα να δούμε τι θα μας πει και αυτός. Αχ μακάρι να φτιάχνει το σπέρμα. Είναι η πρώτη μας φορά και έχω τρελαθεί λίγο με όλα αυτά που χρειάζονται μέχρι να φτάσουμε στην εξωσωματικη. Πολύ άγχος. Σε ευχαριστώ πολύ 

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Άρα εσείς πετύχατε εγκυμοσύνη με την 4η φορά και αφού είχε καλυτερέψει το σπέρμα, ε? Ποια συμπληρώματα έπαιρνε και κόστισαν τόσο πολύ? Εκτός του dfi είχατε και άλλο θέμα σε κινητικότητα και μορφολογία? Γιατί ο δικός μου είναι σχετικά καλά σε αυτά.

Σίγουρα. Η αλήθεια είναι ότι περίπου 2 χρόνια πριν είχε πάρει 3 μήνες τις βιταμίνες της Amitamin και μετά είχε τριπλασιαστεί η ποσότητα του σπέρματος άρα λογικά λειτουργούν σε εκείνον. Μακάρι να βοηθήσουν και στο dfi

Ποια αντιοξειδωτικά δίνουν συνήθως? Εσείς ποια παίρνατε?

Την βαθμολογία των εμβρύων δεν στην λένε αν δεν ρωτήσεις. Κι εγώ χρειάστηκε να την ζητήσω για να μου την πουν. Διαφορετικά λένε άριστα, πολύ καλά, μέτρια κτλ. Οι διαιρέσεις είναι στα 3ων ημερών. Στις βλαστοκύστες που έχεις εσύ δίνουν βαθμολογία. Μπορείς να ρωτήσεις και για τα 10 να ξέρεις. Τα πάρα πολύ καλά έμβρυα που είπες, πιθανότατα να ήταν 4ΑΒ ή κάτι τέτοιο. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Κοπέλα μου εμείς από βιταμίνες πήραμε μόνο τις profertil οι οποίες κοστίζουν περίπου 65 € το μηνα!!Συνολικά πρέπει να της πήρε ο άντρας μου για πάνω από 1 χρόνο σίγουρα!!Του έπεσε σίγουρα ο κατακερματισμος γιατί από 28 του πήγε 21 σε ένα τρίμηνο που έκανε επανέλεγχο, και το σπερμοδιαγραμμα γενικά του έβγαινε κάθε φορά και καλύτερο!!!Σημειωτέον όλα αυτά σε διάστημα 1μιση χρόνου τουλάχιστον!!Δηλαδή εκεί που το πρωτο έλεγε ολιγοασθενοτερατοσπερμια, το δεύτερο έλεγε οριακή ολιγοασθενοτερατοσπερμια, το τρίτο δεν έλεγε τίποτα απλά ήταν βελτιωμένες οι τιμές και ούτω καθεξής!!Εμάς θεωρώ ότι τον βοηθησε και οι αντιβιωσεις που πήραμε το καλοκαίρι για τα μικροβια που βρέθηκαν στην μητρα μου!!

Εγώ έμεινα φυσιολογικά έγκυος τον Φλεβάρη!!Δεν χρειάστηκε να κανω 4η εξωσωματικη τουλάχιστον ακόμα!!!!Είναι νωρίς ακόμα οπότε κρατάω μικρό καλαθι!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 10 λεπτά , happiness79 είπε:

Βγήκε η απάντηση του προεμφυτευτικού ελέγχου και έχουμε ένα καλό έμβρυο! Τα υπόλοιπα 4 έχουν χρωμοσωμικές ανωμαλίες. Το ενδομήτριό μου είναι καθαρό από μικρόβια. Το παράθυρο εμφύτευσης έδειξε ότι θέλω μία μέρα παραπάνω προγεστερόνη. Επίσης χθες βγήκε ο καρυότυπος του άντρα μου, ευτυχώς φυσιολογικός (εγώ τον είχα κάνει παλιότερα και είναι οκ). Είμαι ακόμα πολύ ταραγμένη από τα νέα!!! Έχω μέσα μου χαρά γι' αυτό το έμβρυο, χαίρομαι που βρέθηκε ένα καλό! Έχω βέβαια και σκέψεις, για το αν είναι ασφαλές να προχωρήσουμε με ένα έμβρυο, τι σημαίνει αυτό σαν πιθανότητες επιτυχίας και αν έχει νόημα να κάνω μερικούς φυσικούς κύκλους ακόμα, ή μήπως να προχωρήσουμε συνδυαστικά με δότρια. Από την άλλη σκέφτομαι ένα και καλό θέλουμε και γιατί να μην προχωρήσουμε με αυτό το ένα... Την Τρίτη θα συναντηθούμε με το γιατρό για να συζητήσουμε. Να δούμε τι θα μας πει κι αυτός! Ουφ! Αχ και βαχ!!! ❤️

Ενα καλο και δυνατό εμβρυακι! μπράβο! ξεκαθάρισε το τοπίο!
τι ωραια νεα για το ενδομήτριο! να δουμε τι θα πει και ο γιατρός!
εγω θα εκανα φυσικο να μεζέψω ενα ακόμη, για περισ πιθανότητες!
η καντι ειχε βάλει 2 ελεγμένα, και το ενα εμφυτευτηκε κ εχει το ζουζουνο της
τι ηλικίες έχετε?

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, Angel* είπε:

Καλημέρα κορίτσια,

είναι να ξεκινήσω σήμερα διέγερση και μόλις πήρα τις αιματολογικές. Δεν είναι καλές: FSH 22, LH 7, E2 19..  Με αυτές τις τιμές λέτε να μου πουν να μην ξεκινήσω?

Περιμένω ενημέρωση και από το κέντρο.

Εγω πήγα να κάνω κατάψυξη ακριβώς λόγω πωα και υψηλής FSH οπότε μην σε αγχώνει. Εκτός και αν δεν έχεις ξαναδεί τέτοια τιμή και έτυχε να πέσεις σε κακό κύκλο. Τότε θα είναι και για σένα καλύτερα να πας στον επόμενο κύκλο 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 11 λεπτά , Giouli36 είπε:

Κοπέλα μου εμείς από βιταμίνες πήραμε μόνο τις profertil οι οποίες κοστίζουν περίπου 65 € το μηνα!!Συνολικά πρέπει να της πήρε ο άντρας μου για πάνω από 1 χρόνο σίγουρα!!Του έπεσε σίγουρα ο κατακερματισμος γιατί από 28 του πήγε 21 σε ένα τρίμηνο που έκανε επανέλεγχο, και το σπερμοδιαγραμμα γενικά του έβγαινε κάθε φορά και καλύτερο!!!Σημειωτέον όλα αυτά σε διάστημα 1μιση χρόνου τουλάχιστον!!Δηλαδή εκεί που το πρωτο έλεγε ολιγοασθενοτερατοσπερμια, το δεύτερο έλεγε οριακή ολιγοασθενοτερατοσπερμια, το τρίτο δεν έλεγε τίποτα απλά ήταν βελτιωμένες οι τιμές και ούτω καθεξής!!Εμάς θεωρώ ότι τον βοηθησε και οι αντιβιωσεις που πήραμε το καλοκαίρι για τα μικροβια που βρέθηκαν στην μητρα μου!!

Εγώ έμεινα φυσιολογικά έγκυος τον Φλεβάρη!!Δεν χρειάστηκε να κανω 4η εξωσωματικη τουλάχιστον ακόμα!!!!Είναι νωρίς ακόμα οπότε κρατάω μικρό καλαθι!!

εξαιρετική πρόοδος! με το καλό να πάρεις το μωράκι σου αγκαλίτσα!

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 6 λεπτά , happiness79 είπε:

Βγήκε η απάντηση του προεμφυτευτικού ελέγχου και έχουμε ένα καλό έμβρυο! Τα υπόλοιπα 4 έχουν χρωμοσωμικές ανωμαλίες. Το ενδομήτριό μου είναι καθαρό από μικρόβια. Το παράθυρο εμφύτευσης έδειξε ότι θέλω μία μέρα παραπάνω προγεστερόνη. Επίσης χθες βγήκε ο καρυότυπος του άντρα μου, ευτυχώς φυσιολογικός (εγώ τον είχα κάνει παλιότερα και είναι οκ). Είμαι ακόμα πολύ ταραγμένη από τα νέα!!! Έχω μέσα μου χαρά γι' αυτό το έμβρυο, χαίρομαι που βρέθηκε ένα καλό! Έχω βέβαια και σκέψεις, για το αν είναι ασφαλές να προχωρήσουμε με ένα έμβρυο, τι σημαίνει αυτό σαν πιθανότητες επιτυχίας και αν έχει νόημα να κάνω μερικούς φυσικούς κύκλους ακόμα, ή μήπως να προχωρήσουμε συνδυαστικά με δότρια. Από την άλλη σκέφτομαι ένα και καλό θέλουμε και γιατί να μην προχωρήσουμε με αυτό το ένα... Την Τρίτη θα συναντηθούμε με το γιατρό για να συζητήσουμε. Να δούμε τι θα μας πει κι αυτός! Ουφ! Αχ και βαχ!!! ❤️

Κοπέλα μου τα νέα είναι καλά!!!Το ξέρω ότι θα μπορούσαν να είναι και καλύτερα!!Αλλά αυτή τη στιγμή έχεις αυτά τα δεδομένα και πρέπει να πορευτεις με αυτά!!Θεωρώ πολύ καλό το ότι είσαι καθαρή από μικρόβια και ο άντρας σου είναι μια χαρά με τον καρυοτυπο!!!Δεν ξέρω πως να σε συμβουλεψω να προχωρησεις!!!Αυτή τη στιγμή έχεις ένα ελεγμένο έμβρυο το οποίο ξέρεις ότι δεν έχει χρωμοσωματικες ανωμαλίες!!Αν κάνεις φυσικούς να μαζέψεις κι άλλα έμβρυα αυτά δεν θα είναι ελεγμένα!!!Οπότε πρέπει να σκεφτείς αν θες να στείλεις και αυτά για προεμφυτευτικο και να βάλεις περισσότερα!!

Πάντως έχεις απόλυτο δίκιο ένα καλό έμβρυο χρειαζόμαστε!!Και πολύ καλή ψυχολογία και πίστη ότι θα τα καταφέρουμε!!Οπότε why not???Αν πριν κάνεις τη μεταφορά έχεις ελέγξεις όλες τις παραμέτρους όσο αφορά εσένα έχεις παρά πολύ καλές πιθανότητες να μείνεις έγκυος και να έχεις και μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!Ότι και να επιλέξεις να ξέρεις θα είναι για καλό!!!Εμείς θα είμαστε στο πλευρό σου!!!Σου στέλνω όλη την θετικη μου ενέργεια!!

πρίν από 6 λεπτά , silvy22 είπε:

εξαιρετική πρόοδος! με το καλό να πάρεις το μωράκι σου αγκαλίτσα!

Σ'ευχαριστω πολύ πολύ αγαπημένη μου!!!Σου στέλνω μια τεράστια αγκαλιά!!!!!!!

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 9 λεπτά , silvy22 είπε:

Ενα καλο και δυνατό εμβρυακι! μπράβο! ξεκαθάρισε το τοπίο!
τι ωραια νεα για το ενδομήτριο! να δουμε τι θα πει και ο γιατρός!
εγω θα εκανα φυσικο να μεζέψω ενα ακόμη, για περισ πιθανότητες!
η καντι ειχε βάλει 2 ελεγμένα, και το ενα εμφυτευτηκε κ εχει το ζουζουνο της
τι ηλικίες έχετε?

Σ' ευχαριστώ πολύ @silvy22 μου!!! Μωρέ να κάνω και φυσικούς, απλά σκέφτομαι ότι αν δεν κάνουμε προεμφυτευτικό στα νέα έμβρυα, τι νόημα έχει? Λίγες οι πιθανότητες να προκύψει κάτι καλό. Και από την άλλη αν κάνουμε, πόσο θα στοιχίζει κάθε φορά? Είναι αλλιώς να στέλνεις πολλά μαζί κι αλλιώς ένα ένα... (οικονομικά εννοώ). Είμαι 42 και ο καλός μου 31. Οπότε γι' αυτό σκέφτομαι και την επιλογή της δότριας. Αλλά δεν ξέρω αν επιτρέπεται να βάλουν ένα κι ένα, από διαφορετικά ωάρια το καθ' ένα. Όλα αυτά θέλω να τα δω. Βέβαια σκέφτομαι ότι μπορεί να πάμε με αυτό το ένα, αφού είναι ελεγμένο το γλυκό μου ❤️

• Μου αρέσει 1

πρίν από 23 λεπτά , happiness79 είπε:

Κορίτσι μου καλή επιτυχία σου εύχομαι! Να νιώθεις αισιόδοξη πρέπει γιατι 1 και καλό χρειάζεται! Όλα θα πάνε καλά.

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , happiness79 είπε:

Σ' ευχαριστώ πολύ @silvy22 μου!!! Μωρέ να κάνω και φυσικούς, απλά σκέφτομαι ότι αν δεν κάνουμε προεμφυτευτικό στα νέα έμβρυα, τι νόημα έχει? Λίγες οι πιθανότητες να προκύψει κάτι καλό. Και από την άλλη αν κάνουμε, πόσο θα στοιχίζει κάθε φορά? Είναι αλλιώς να στέλνεις πολλά μαζί κι αλλιώς ένα ένα... (οικονομικά εννοώ). Είμαι 42 και ο καλός μου 31. Οπότε γι' αυτό σκέφτομαι και την επιλογή της δότριας. Αλλά δεν ξέρω αν επιτρέπεται να βάλουν ένα κι ένα, από διαφορετικά ωάρια το καθ' ένα. Όλα αυτά θέλω να τα δω. Βέβαια σκέφτομαι ότι μπορεί να πάμε με αυτό το ένα, αφού είναι ελεγμένο το γλυκό μου ❤️

πιπινι ο καλός σου, ναι μπορείς να προχωρήσεις μ αυτο δεν βλέπω κανένα εμπόδιο ❤️

• Χαχα 2

πρίν από 12 λεπτά , Giouli36 είπε:

Κοπέλα μου τα νέα είναι καλά!!!Το ξέρω ότι θα μπορούσαν να είναι και καλύτερα!!Αλλά αυτή τη στιγμή έχεις αυτά τα δεδομένα και πρέπει να πορευτεις με αυτά!!Θεωρώ πολύ καλό το ότι είσαι καθαρή από μικρόβια και ο άντρας σου είναι μια χαρά με τον καρυοτυπο!!!Δεν ξέρω πως να σε συμβουλεψω να προχωρησεις!!!Αυτή τη στιγμή έχεις ένα ελεγμένο έμβρυο το οποίο ξέρεις ότι δεν έχει χρωμοσωματικες ανωμαλίες!!Αν κάνεις φυσικούς να μαζέψεις κι άλλα έμβρυα αυτά δεν θα είναι ελεγμένα!!!Οπότε πρέπει να σκεφτείς αν θες να στείλεις και αυτά για προεμφυτευτικο και να βάλεις περισσότερα!!

Πάντως έχεις απόλυτο δίκιο ένα καλό έμβρυο χρειαζόμαστε!!Και πολύ καλή ψυχολογία και πίστη ότι θα τα καταφέρουμε!!Οπότε why not???Αν πριν κάνεις τη μεταφορά έχεις ελέγξεις όλες τις παραμέτρους όσο αφορά εσένα έχεις παρά πολύ καλές πιθανότητες να μείνεις έγκυος και να έχεις και μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!Ότι και να επιλέξεις να ξέρεις θα είναι για καλό!!!Εμείς θα είμαστε στο πλευρό σου!!!Σου στέλνω όλη την θετικη μου ενέργεια!!

Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ ❤️ Μα ναι, είμαι χαρούμενη!!! Είχα πει ότι αν έχουμε ένα καλό θα κάνω πάρτυ!!! So... It' s party time!!!! Χαχαχα!! Ναι, θα μπορούσαν να είναι καλύτερα τα νέα, όπως πάντα μπορούν να είναι όλα καλύτερα γενικά, αλλά εγώ είχα προετοιμαστεί για τα χειρότερα, οπότε τώρα χαίρομαι! Και να σου πω κάτι, έχω μπουχτίσει να λυπάμαι και να ματαιώνομαι. Είναι ώρα να χαρώ! Άντε τώρα!! Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είμαι ρεαλίστρια. Ξέρω ότι υπάρχουν πιθανότητες να βγάλει ένα έμβρυο στην πορεία κάποιο σύνδρομο. Αλλά οκ, υπάρχουν κι άλλα τόσα που δε βγάζουν και όλα πάνε καλά. Ή ότι μπορεί κάτι άλλο να πάει στραβά. Πάντως είμαι ελεγμένη για όλα τώρα πια, μου το επιβεβαίωσαν και στο Έλενα. Περιμένω μόνο τις απαντήσεις από τις καμπύλες σακχάρου και ινσουλίνης συν κάποιες επαναληπτικές ορμονολογικές και τέρμα. 

• Μου αρέσει 5

Κοριτσια καλησπερα σας, 

Θα μπορουσε να με βοηθήσει καποια κοπελα που να εχει κανει λαπαροσκοπηση. Εμενα το πρόβλημα μου ειναι οι υδροσαλπιγγες που σας το χω ξαναναφερει. Θα μπορουσε οποια κοπελα ειχε παρομοιο θεμα η εκανε γενικα λαπαροσκοπηση με τον κ. Παντο θεσσα/κη να μου στειλει μήνυμα σε ποια κλινικη ειναι κ ποσο κοστιζει??? Θα με βοηθούσατε παρα παρα πολυ γιατι εχω πελαγωσει. Στειλ τε μου  προσωπικο μήνυμα για οποια δεν θελει να πει δημοσια τιμες κ κλινικες. Ευχαριστω εκ των προτερων!!!! 

πρίν από 39 λεπτά , happiness79 είπε:

Άν ήταν άλλο ένα θα είχες περισσοτερες πιθανότητες αλλά μπορείς εφόσον κανείς φυσικούς να μαζευες άλλο ένα χωρίς προεμφυτευτικό εκτός κι αν αντέχετε το κόστος . Εγω μπορεί να έβαζα και το ένα το καλό βέβαια. 

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 52 λεπτά , happiness79 είπε:

Υπεροχα ενα και καλο και τυχερό❤️

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...