Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

52 minutes ago, Troia said:

Στο Ιασώ δίνουν γραπτή αναφορά πολύ αναλυτική

6 minutes ago, Pagotoula said:

ισχυει κ με φωτογραφιες..

Και στο Γεν δίνουν αναφορά και φωτογραφίες αλλά νομίζω δεν έγραφε βαθμολογία, εκτός κι αν θυμάμαι λάθος. Πάντως η εμβρυολόγος μου είχε πει "έχουμε δυο άριστες βλαστοκύστες" και την ρώτησα "τι βαθμολογίας?" και μου λέει "γνωρίζετε από αυτά?" της λέω "κάτι λίγα ξέρω" και έτσι μου είπε. Δεν ήταν καθόλου αρνητική πάντως να δώσει απλώς δεν ήξερε αν γνωρίζω τι σημαίνει  

eardp2.png

πρίν από 4 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Και στο Γεν δίνουν αναφορά και φωτογραφίες αλλά νομίζω δεν έγραφε βαθμολογία, εκτός κι αν θυμάμαι λάθος. Πάντως η εμβρυολόγος μου είχε πει "έχουμε δυο άριστες βλαστοκύστες" και την ρώτησα "τι βαθμολογίας?" και μου λέει "γνωρίζετε από αυτά?" της λέω "κάτι λίγα ξέρω" και έτσι μου είπε. Δεν ήταν καθόλου αρνητική πάντως να δώσει απλώς δεν ήξερε αν γνωρίζω τι σημαίνει  

μα το σημαντικοτερο σημειο στην εκθεση των βλαστοκυστεων ειναι η βαθμολογια

2 ώρες πρίν, silvy22 είπε:

Σ ευχαριστώ για την απάντηση με βοηθάει πολύ , άρα η χρωμοσωμικη ανωμαλία υπάρχει ήδη στο έμβρυο ; 
εγω το σκεφτόμουν ότι στην αρχή σχηματίζονται τα όργανα του εμβρύου , μηπως ο κοβιντ το επηρέασε 

Η χρωμοσομικη ανωμαλία ειτε υπαρχει ηδη δεν επηρεάζεται απο εξωγενείς παράγοντες μπορει να φανει απο πολυ νωρις λογος μη εμφύτευσης μπορει και στη πορεια ιδιατερα των πρωτων μηνων.. για αυτο αλλωστε κ ο προεμφυτευτικος δεν ειναι πανάκεια γιατι ενα έμβρυο ελεγμένο στο σταδιο της βλαστυκυστης μπορει να βγαλει μετα την οποιαδήποτε ανωμαλία σε περαιτέρω σταδιο ανάπτυξης του.. δεν ειναι κατι ομως το οποιο επηρεάζεται απο αλλους παράγοντες οι αποβολές του πρωτου τριμήνου αφορουν στο 50%!χρωμοσωμικες ανωμαλίες και σε ενα αλλο ποσοστό θεματα μήτρας, θρομβοφιλιες η θυρεοειδή.. απλα ετυχε μην βασανίζεσαι αδίκως.. ακομα και να εκανες βιοψια στο σταδιο που ηταν και να έβλεπες καποιο αποτελεσμα δε σημαινει κατι για καποιο επομενο έμβρυο.. θεμα τύχης..

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 15 λεπτά , ksvolimi είπε:

Η χρωμοσομικη ανωμαλία ειτε υπαρχει ηδη δεν επηρεάζεται απο εξωγενείς παράγοντες μπορει να φανει απο πολυ νωρις λογος μη εμφύτευσης μπορει και στη πορεια ιδιατερα των πρωτων μηνων.. για αυτο αλλωστε κ ο προεμφυτευτικος δεν ειναι πανάκεια γιατι ενα έμβρυο ελεγμένο στο σταδιο της βλαστυκυστης μπορει να βγαλει μετα την οποιαδήποτε ανωμαλία σε περαιτέρω σταδιο ανάπτυξης του.. δεν ειναι κατι ομως το οποιο επηρεάζεται απο αλλους παράγοντες οι αποβολές του πρωτου τριμήνου αφορουν στο 50%!χρωμοσωμικες ανωμαλίες και σε ενα αλλο ποσοστό θεματα μήτρας, θρομβοφιλιες η θυρεοειδή.. απλα ετυχε μην βασανίζεσαι αδίκως.. ακομα και να εκανες βιοψια στο σταδιο που ηταν και να έβλεπες καποιο αποτελεσμα δε σημαινει κατι για καποιο επομενο έμβρυο.. θεμα τύχης..

Σ ευχαριστώ αγαπημένη

ναι ο γιατρός δεν είναι υπέρ του προεμφυτευτικου μας είπε 25% των κυήσεων καταλήγει σε παλινδρομη !!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , silvy22 είπε:

Σ ευχαριστώ αγαπημένη

ναι ο γιατρός δεν είναι υπέρ του προεμφυτευτικου μας είπε 25% των κυήσεων καταλήγει σε παλινδρομη !!!

Ετσι ειναι και δυστυχως η ηλικια εδω παιζει το ρολο της οποτε απλα προχωραμε παρακάτω και θα ερθει Οσο αυξάνεται η ηλικια αυξάνεται κ το ποσοστό παλινδρομης.. πως θα προχωρήσεις τωρα; Εχετε αποφασισει;

πρίν από 5 λεπτά , ksvolimi είπε:

Ετσι ειναι και δυστυχως η ηλικια εδω παιζει το ρολο της οποτε απλα προχωραμε παρακάτω και θα ερθει Οσο αυξάνεται η ηλικια αυξάνεται κ το ποσοστό παλινδρομης.. πως θα προχωρήσεις τωρα; Εχετε αποφασισει;

Ναι το ξέρω 

μόλις αδιαθετήσω σε 40 μέρες θα κάνουμε φυσικό 

και έχω πάρει φάρμακα για διέγερση , θελουμε να μαζέψουμε εμβρυακια ! 

• Μου αρέσει 5

Διαφημίσεις

22 minutes ago, silvy22 said:

Ναι το ξέρω 

μόλις αδιαθετήσω σε 40 μέρες θα κάνουμε φυσικό 

και έχω πάρει φάρμακα για διέγερση , θελουμε να μαζέψουμε εμβρυακια ! 

Θα πάτε ωστόσο σε κάποιον άλλον γιατρό; σε ανδρολόγο ή στο Έλενα κτλ;

eardp2.png

πρίν από 36 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Θα πάτε ωστόσο σε κάποιον άλλον γιατρό; σε ανδρολόγο ή στο Έλενα κτλ;

Εγω θα παω στο Έλενα στην Οικονομ θελει να με δει και ο αντρας μου στον ασβεστη κ ενδοκρινολογο
δεν εχουμε κατι αλλο να δουμε αρχες μαιου εχω κ γω ενδοκρινολογο

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, Hope.2019 είπε:

Γεια σας κορίτσια. Πρόκειται να προχωρήσω σε εμβρυομεταφορά με κατεψυγμενα εμβρυα 5ης μερας Μαιο λεω. Την Τριτη θα παω στον γιατρο να συζητησουμε , να με δει γενικα γιατι εχει και 1 χρονο που γεννησα το πρωτο μου παιδακι μετα την πρωτη επιτυχημενη εμβρυομεταφορα και γενικα να μου εξηγησει και την διαδικασια. Γιατι την πρωτη εμβρυομεταφορα την εκανα με φρεσκα εμβρυα. ΕΙμαι στο Γεν..Αθηνα με εξωτερικο συνεργατη ομως τον Βαμβακ... στο Παλαιο Φαληρο. Γενικα καταλαβα οτι θα με παει σε τεχτητο κυκλο γιατι κατι μου ειπε στο τηλεφωνο οτι θα ξεκινησουμε προετοιμασια απο τον προηγουμενο κυκλο απο αυτον της εμβρυομεταφορας. Γενικα κοριτσια γνωριζεται αν στο κεντρο αυτο ακολουθουν συγκεκριμενη διαδικασιας προετοιμασιας? Γενικα οτιδηποτε πληροφορια εχετε πειτε μου αν θελετε να ειμαι λιγο προετοιμασμενη ως το τι πρεπει να ρωτησω. Επισης βρε κοριτσια στο Γεν.. θυμαμαι την πρωτη φορα μου ειχαν πει βαλαμε δυο παρα πολυ καλα εμβρυα, δεν  μου ειχαν πει ακριβως τι διαιρεσεις ειχαν κανει και εγω σαν πρωταρα και απειρη δεν ηξερα να ρωτησω.. και σκεφτομαι τωρα μηπως τωρα θα επρεπε να παω πιο προετοιμασμενη να ρωτησω? Δεν θα επρεπε να ξερω ακριβως τι βαζω? Εχω 10 εμβρυα καταψυξη 8 5ης μερας και 2 6ης μερας. Αυτο ξερω μόνο.

Παρε τηλ στο έμβρυολογικό ρωτα την βαθμολογία απο τα έμβρυα που βάλατε και να σου πουν την βαθμολογία απο αυτα που καταψύξατε. Αλλα οπως σου έγραψαν παραπανω απο την ώρα της απόψυξης ως την μεταφορά μπορει να αλλάξει η βαθμολογία.

• Μου αρέσει 2

wRSzp2.pngUIzHp2.png

17 ώρες πρίν, marina39 είπε:

Η μαία του. Τέλοσπάντων το αποδέχτηκα τώρα δεν μπορώ να κάνω κι αλλιώς.. το μόνο μου αγχος είναι αν πρέπει να κάνω τώρα ΕΤ ή να τα καταψύξω.. (αφου μάθω μεθαύριο πως προχωρούν στην 3η τους μέρα βέβαια).. Δεν φαίνεται να έχει κάνει κάποια εδώ το πρωτόκολο μου femara+meriofert (τυπου gonal). Για αυτό μόνο προβληματίζομαι τα βάζω ή τα αφήνω.. κ οτι μου έβαλαν ΕΤ 17η μέρα δν ξέρω είναι νωρίς ή όχι.. ούτε υπέρηχο να δουν ενδομήτριο ούτε αιματολογικές μου βαλαν ως το Σάββατο..  

Σε αυτή την φάση θα σου πω ότι καλα κάνεις και ψάχνεσαι. Αλλά μην το σκέφτεσαι εφόσον το ξεκίνησες. Ακολούθησε τις οδηγίες του γιατρού σου και ρώτησε σε ότι δεν είσαι σίγουρη. Είναι κρίμα να έχεις παραπάνω άγχος επειδή έχεις κενά και απορίες για την όλη διαδικασία. Εγώ χτες έφαγα φλασια με τα φάρμακα και πήρα τηλέφωνο να ρωτήσω πότε ξεκινάω γιατι δεν μου είχαν πει σχεδόν τίποτα! Ούτε ποτέ θα κάνω ενέσεις ουτε τι άλλες εξετάσεις θα κάνω τπτ τπτ.

16 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Σχετικά με την εμπιστοσύνη στους γιατρούς... Σκέφτομαι ότι είναι τόσο μα τόσο σημαντικό... Προσωπικά χωρίς εμπιστοσύνη δεν ξέρω αν θα μπορούσα να συνεχίσω. Έχω σκεφτεί ανά διαστήματα ότι κλονίζεται, αλλά ευτυχώς είναι παροδικό. Συζητάω με τον γιατρό μου και την ξαναβρίσκω, γιατί μου εξηγεί, καταλαβαίνω και πάει λέγοντας. Μερικές φορές στην προσπάθεια μας να κάνουμε το καλύτερο βάζουμε τρικλοποδιά στον εαυτό μας. Άθελά μας φυσικά. Προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο, αλλά δεν είμαστε γιατροί και σίγουρα δεν μπορούμε να ξέρουμε με βεβαιότητα ποιο είναι πράγματι το καλύτερο. 

Ναι κι εγώ το ίδιο με σένα νιώθω! Στάνταρ μέρα για ωοληψία δεν είχα, είναι κάθε φορά ανάλογα με τον κύκλο και με τον ρυθμό ανάπτυξης του κάθε ωαρίου στον φυσικό, ενώ στον κύκλο με φάρμακα προσπαθούν να βρούνε τη χρυσή τομή ώστε να πετύχουν όσο περισσότερα ωάρια όταν θα είναι στο κατάλληλο μέγεθος. Η ανάπτυξη φαίνεται από την οιστραδιόλη και από εκεί και πέρα η ovitrelle βοηθάει στην τελική ωρίμανση. 

Προφανώς αν κάνεις ετ τώρα, θα σε πάει με φυσικό κύκλο χωρίς φάρμακα, άρα τη μέρα την καθορίζουν τα έμβρυα σου, ώστε να συμβαδίζουν με το ενδομήτριο. Παρ' όλα αυτά θεωρώ ότι δε γίνεται να σε πάει για ετ στα τύφλα χωρίς να έχει μετρήσει το ενδομήτριό σου. Εκτός κι αν το υπολόγισε στον τελευταίο υπέρηχο που σου έκανε και απλά δε σε ενημέρωσε. Δεν ξέρω, μήπως να τον ρωτήσεις?? 

Αυτό με αγχώνει και εμένα γιατί διάβασα ότι τα φάρμακα ξεκινάνε από την 2η μέρα περιόδου και εγώ θα πάω να με δουν την 3η και μου είπαν να μην ξεκινήσω φάρμακα. Επίσης έχω μικρούς κύκλους γενικά. Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για τον γιατρό και ήταν πολύ εξυπηρετικοί όλοι στο ιατρείο αλλα τωρα νιώθω ότι δεν ξέρω που πάνε τα 4. Εσύ ποια μέρα ξεκίνησες φάρμακα;

4 minutes ago, Bookthiefy said:

Σε αυτή την φάση θα σου πω ότι καλα κάνεις και ψάχνεσαι. Αλλά μην το σκέφτεσαι εφόσον το ξεκίνησες. Ακολούθησε τις οδηγίες του γιατρού σου και ρώτησε σε ότι δεν είσαι σίγουρη. Είναι κρίμα να έχεις παραπάνω άγχος επειδή έχεις κενά και απορίες για την όλη διαδικασία. Εγώ χτες έφαγα φλασια με τα φάρμακα και πήρα τηλέφωνο να ρωτήσω πότε ξεκινάω γιατι δεν μου είχαν πει σχεδόν τίποτα! Ούτε ποτέ θα κάνω ενέσεις ουτε τι άλλες εξετάσεις θα κάνω τπτ τπτ.

Πωπω... ε αναλαμβάνουν όλοι περισσότερους ασθενείς από ότι πρεπει μωρέ για αυτό.. καλή επιτυχία σου εύχομαι!!! 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...