Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια,

είναι να ξεκινήσω σήμερα διέγερση και μόλις πήρα τις αιματολογικές. Δεν είναι καλές: FSH 22, LH 7, E2 19..  Με αυτές τις τιμές λέτε να μου πουν να μην ξεκινήσω?

Περιμένω ενημέρωση και από το κέντρο.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 7 λεπτά , Angel* είπε:

Καλημέρα κορίτσια,

είναι να ξεκινήσω σήμερα διέγερση και μόλις πήρα τις αιματολογικές. Δεν είναι καλές: FSH 22, LH 7, E2 19..  Με αυτές τις τιμές λέτε να μου πουν να μην ξεκινήσω?

Περιμένω ενημέρωση και από το κέντρο.

αν γενικα οι τιμες σου παιζουν εκει, δηλ εχεις το συγκεκριμενο προφιλ πανω κατω ορμονολογικα, ξεκινας κανονικα.. αν γενικα ειναι εντελως διαφορετικες κι ετυχε σε αυτο τον κυκλο να χει τοοοοσο διαφορα, προφανως κι οχι. ο γιατρος σου το γνωριζει και κρινει…εμενα αν θυμαμαι στον κυκλο διεγερσης δεν μου χε κανει κανεξετασεις πριν τον 1ο υπερηχο…μετα δηλ μαζι με τους υπερηχους μου περνανε κι αιμα..αλλα με ειχα βαλει κι ελεγχα ορμονες τους τελευταιους 3 μηνες..και παντα ηταν ιδιες πανω κατω..

• Μου αρέσει 1

14 ώρες πρίν, marina39 είπε:

Ευχαριστώ πολύ! Θα σου στείλω πμ για γιατρούς. Τα κατεψυγμένα ήταν βλαστοκύστες; Και τι grading είχαν; Κ ήταν κατεψυγμένα για ποιόν λόγο; Γιατί δεν σου έκαναν fresh e/t? 

Τα κατεψυγμένα ήταν βλαστοκύστες. Για το grading θα πρέπει να ανατρέξω στο αρχείο μου, αλλά θα σου πω μόνο ότι η εμβρυομεταφορά που κατέληξε σε τελειόμηνη εγκυμοσύνη είχε ένα AB και ένα BC, το οποίο όμως όταν αποψύχθηκε άρχισε να αναπτύσσεται κι άλλο και ανέβηκε κατηγορία. Το δικό μου χαρτί όμως γράφει BC. Σου το λέω για να καταλάβεις ότι αυτά είναι σχετικά και να μην αγχώνεσαι. Κατεψυγμένα ήταν επειδή η διέγερση έδωσε 7 βλαστοκύστες, βάλαμε τις 2 πρώτες στον ίδιο κύκλο, αλλά το αποτέλεσμα ήταν βιοχημική. Τις υπόλοιπες τις καταψύξαμε και ακολούθησε νέα εμβρυομεταφορά με κατεψυγμένες που μου έδωσε την κόρη μου.

12 ώρες πρίν, Kallo είπε:

Ωραία. Τέλεια. Θα πάρω τηλέφωνο να κλείσω ραντεβού 

Και αν δεν σηκώνουν το τηλέφωνο, βρες το mail της γραμματείας και στείλε της mail, μαζί και το τηλέφωνό σου για να σε πάρει εκείνη

11 hours ago, happiness79 said:

Ε ρε συ, είναι πάρα πολύ καλό για τόσο νωρίς!!! Όσο περνάνε οι μέρες όλο και θα αυξάνεται εξάλλου! Γι' αυτό δεν είπε να στο ξαναμετρήσει! 

Αυτό ήταν 3 μερες πριν την οωληψία ναι. Μακάρι ρε συ να είναι καλό παρ’όλα τα φάρμακα... 

5 minutes ago, Troia said:

Τα κατεψυγμένα ήταν βλαστοκύστες. Για το grading θα πρέπει να ανατρέξω στο αρχείο μου, αλλά θα σου πω μόνο ότι η εμβρυομεταφορά που κατέληξε σε τελειόμηνη εγκυμοσύνη είχε ένα AB και ένα BC, το οποίο όμως όταν αποψύχθηκε άρχισε να αναπτύσσεται κι άλλο και ανέβηκε κατηγορία. Το δικό μου χαρτί όμως γράφει BC. Σου το λέω για να καταλάβεις ότι αυτά είναι σχετικά και να μην αγχώνεσαι. Κατεψυγμένα ήταν επειδή η διέγερση έδωσε 7 βλαστοκύστες, βάλαμε τις 2 πρώτες στον ίδιο κύκλο, αλλά το αποτέλεσμα ήταν βιοχημική. Τις υπόλοιπες τις καταψύξαμε και ακολούθησε νέα εμβρυομεταφορά με κατεψυγμένες που μου έδωσε την κόρη μου.

Και αν δεν σηκώνουν το τηλέφωνο, βρες το mail της γραμματείας και στείλε της mail, μαζί και το τηλέφωνό σου για να σε πάρει εκείνη

Α οκ είχες κάβα εσύ! Εγώ όχι μόνο δύο οπότε αν πάνε καλά θα τα βάλουμε. Το προηγούμενο ένα με φυσικό BC μου έδωσε την κουλούρα που λένε τα κορίτσια εδώ :)))

πρίν από 42 λεπτά , ksvolimi είπε:

Οι αποβολές εχουν πολυ συγκεκριμένες αιτίες οταν αλλα πραγματα ειναι ελεγμένα οπως θυρεοειδής η θρομβοφιλια τοτε μονο οι χρωμοσωμικες ανωμαλίες ευθύνονται .. δε χάνονται ετσι τα έμβρυα απο ενα κρύωμα  μια  ιωση εστω κοβιντ η μια λαθος κινηση .. σε καμια περιπτωση δεν μπορεις να κανεις κατι για αυτο  δυστυχως  ειτε να βοηθησεις την εμφύτευση η το αντιθετο παλιότερα οι γυναικες καναν του κοσμου τα πραματα οταν θελανε να αποβάλουν και δε τα κατάφερναν..Μην σκεφτεσαι ετσι εσυ κανεις οτι χρειαζεται μεχρι εκει που περναει απο το χερι σου απο κει κ έπειτα ειναι θεμα εμβρύου ..❤️ 

Σ ευχαριστώ για την απάντηση με βοηθάει πολύ , άρα η χρωμοσωμικη ανωμαλία υπάρχει ήδη στο έμβρυο ; 
εγω το σκεφτόμουν ότι στην αρχή σχηματίζονται τα όργανα του εμβρύου , μηπως ο κοβιντ το επηρέασε 

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , silvy22 είπε:

Σ ευχαριστώ για την απάντηση με βοηθάει πολύ , άρε οι χρωμοσωμικη ανωμαλία υπάρχει ήδη στο έμβρυο ; 
εγω το σκεφτόμουν ότι στην αρχή σχηματίζονται τα όργανα του εμβρύου , μηπως ο κοβιντ το επηρέασε 

Λυπάμαι πολύ γι' αυτό που σου συνέβη. Το έχω διαβάσει εδώ και μέρες, αλλά τώρα βρήκα την ευκαιρία να σου γράψω. Ήθελα να σου πω να μιλήσεις και με την Οικονομοπούλου, γιατί μπορεί να θέλει να σου κάνει εξετάσεις τώρα που το συμβάν είναι ακόμα πρόσφατο.

πρίν από 3 λεπτά , Troia είπε:

Λυπάμαι πολύ γι' αυτό που σου συνέβη. Το έχω διαβάσει εδώ και μέρες, αλλά τώρα βρήκα την ευκαιρία να σου γράψω. Ήθελα να σου πω να μιλήσεις και με την Οικονομοπούλου, γιατί μπορεί να θέλει να σου κάνει εξετάσεις τώρα που το συμβάν είναι ακόμα πρόσφατο.

Καλημέρα τροια μου σε ευχαριστώ έχω μιλήσει ναι την έχω ενημερώσει μου απαντάει κατευθείαν θα πάω να με δει είναι πολύ εξυπηρετική 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 11 λεπτά , Troia είπε:

Ααα οκ. Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες 

4 hours ago, Giouli36 said:

Καλημέρα κοπέλα μου!!Εμένα ο σύζυγος με ολιγοασθενοτερατοσπερμια και dfi 28% με βιταμίνες profertil(τις έπαιρνε βέβαια 1μιση χρονο) αλλά και ένα καλοκαίρι όπου και οι 2 πήραμε πολύ αντιβίωση, το σπερμοδιαγραμμα έφτιαξε σε όλα του και ο dfi νομίζω πέρσι πριν το καλοκαίρι είχε πέσει στο 21 χωρίς να τον ξαναελεγξουμε γιατί κοστίζει πολύ!!Τουλάχιστον εμας μας βοήθησαν οι συγκεκριμένες βιταμινες(βέβαια δώσαμε μια περιουσία, ακόμα μια εξωσωματικη κάναμε).Να φανταστείς τις 3 προσπάθειες εξωσωματικής τις κάναμε μ'αυτο το χαλια

σπερμα και το αποτέλεσμα ήταν κουλουρα (σε δημόσιο βεβαια).

Όσον αφορά την υστεροσκοπηση εγώ έκανα τον Σεπτέμβριο αφού ήδη είχα πάρει αντιβίωση και πήρα για μια βδομάδα ακόμη (και γω μικρόβια είχα στην μητρα) και τον Φλεβάρη έμεινα έγκυος φυσιολογικά!!!Θεωρώ ότι τουλάχιστον για 1 χρόνο μετά την αντιμετώπιση της φλεγμονής θα εισαι εντάξει!!

Μίλα και με τον γιατρό σου αλλά θεωρώ ότι καλό θα είναι  να περιμένετε για τουλάχιστον ένα τρίμηνο να πέσει έστω λίγο ο dfi!!Τουλάχιστον να κάνεις μια ολοκληρωμένη προσπάθεια και να έχεις τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις επιτυχίας!!

Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Άρα εσείς πετύχατε εγκυμοσύνη με την 4η φορά και αφού είχε καλυτερέψει το σπέρμα, ε? Ποια συμπληρώματα έπαιρνε και κόστισαν τόσο πολύ? Εκτός του dfi είχατε και άλλο θέμα σε κινητικότητα και μορφολογία? Γιατί ο δικός μου είναι σχετικά καλά σε αυτά.

3 hours ago, νικηαντωνια81 said:

Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Άλλους βοηθάει άλλους όχι. 

Σίγουρα. Η αλήθεια είναι ότι περίπου 2 χρόνια πριν είχε πάρει 3 μήνες τις βιταμίνες της Amitamin και μετά είχε τριπλασιαστεί η ποσότητα του σπέρματος άρα λογικά λειτουργούν σε εκείνον. Μακάρι να βοηθήσουν και στο dfi

3 hours ago, silvy22 said:

Και μας μας βοήθησαν τα αντιοξειδωτικά έπεσε σχεδόν 10 μονάδες το dfi, τωρα θα ξαναπάει στο γιατρό πριν την επόμενη προσπάθεια γιατί τα είχε σταματήσει το Φεβρουάριο 

Ποια αντιοξειδωτικά δίνουν συνήθως? Εσείς ποια παίρνατε?

1 hour ago, Hope.2019 said:

Γεια σας κορίτσια. Πρόκειται να προχωρήσω σε εμβρυομεταφορά με κατεψυγμενα εμβρυα 5ης μερας Μαιο λεω. Την Τριτη θα παω στον γιατρο να συζητησουμε , να με δει γενικα γιατι εχει και 1 χρονο που γεννησα το πρωτο μου παιδακι μετα την πρωτη επιτυχημενη εμβρυομεταφορα και γενικα να μου εξηγησει και την διαδικασια. Γιατι την πρωτη εμβρυομεταφορα την εκανα με φρεσκα εμβρυα. ΕΙμαι στο Γεν..Αθηνα με εξωτερικο συνεργατη ομως τον Βαμβακ... στο Παλαιο Φαληρο. Γενικα καταλαβα οτι θα με παει σε τεχτητο κυκλο γιατι κατι μου ειπε στο τηλεφωνο οτι θα ξεκινησουμε προετοιμασια απο τον προηγουμενο κυκλο απο αυτον της εμβρυομεταφορας. Γενικα κοριτσια γνωριζεται αν στο κεντρο αυτο ακολουθουν συγκεκριμενη διαδικασιας προετοιμασιας? Γενικα οτιδηποτε πληροφορια εχετε πειτε μου αν θελετε να ειμαι λιγο προετοιμασμενη ως το τι πρεπει να ρωτησω. Επισης βρε κοριτσια στο Γεν.. θυμαμαι την πρωτη φορα μου ειχαν πει βαλαμε δυο παρα πολυ καλα εμβρυα, δεν  μου ειχαν πει ακριβως τι διαιρεσεις ειχαν κανει και εγω σαν πρωταρα και απειρη δεν ηξερα να ρωτησω.. και σκεφτομαι τωρα μηπως τωρα θα επρεπε να παω πιο προετοιμασμενη να ρωτησω? Δεν θα επρεπε να ξερω ακριβως τι βαζω? Εχω 10 εμβρυα καταψυξη 8 5ης μερας και 2 6ης μερας. Αυτο ξερω μόνο.

Την βαθμολογία των εμβρύων δεν στην λένε αν δεν ρωτήσεις. Κι εγώ χρειάστηκε να την ζητήσω για να μου την πουν. Διαφορετικά λένε άριστα, πολύ καλά, μέτρια κτλ. Οι διαιρέσεις είναι στα 3ων ημερών. Στις βλαστοκύστες που έχεις εσύ δίνουν βαθμολογία. Μπορείς να ρωτήσεις και για τα 10 να ξέρεις. Τα πάρα πολύ καλά έμβρυα που είπες, πιθανότατα να ήταν 4ΑΒ ή κάτι τέτοιο. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

πρίν από 4 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Άρα εσείς πετύχατε πετύχατε εγκυμοσύνη με την 4η φορά και αφού είχε καλυτερέψει το σπέρμα, ε? Ποια συμπληρώματα έπαιρνε και κόστισαν τόσο πολύ? Ετκός του dfi είχατε και άλλο θέμα σε κινητικότητα και μορφολογία? Γιατί ο δικός μου είναι σχετικά καλά σε αυτά.

Σίγουρα. Η αλήθεια είναι ότι περίπου 2 χρόνια πριν είχε πάρει 3 μήνες τις βιταμίνες της Amitamin και μετά είχε τριπλασιαστεί η ποσότητα του σπέρματος άρα λογικά λειτουργούν σε εκείνον. Μακάρι να βοηθήσουν και στο dfi

Την βαθμολογία των εμβρύων δεν στην λένε αν δεν ρωτήσεις. Κι εγώ χρειάστηκε να την ζητήσω για να μου την πουν. Διαφορετικά λένε άριστα, πολύ καλά, μέτρια κτλ. Οι διαιρέσεις είναι στα 3ων ημερών. Στις βλαστοκύστες που έχεις εσύ δίνουν βαθμολογία. Μπορείς να ρωτήσεις και για τα 10 να ξέρεις. Τα πάρα πολύ καλά έμβρυα που είπες, πιθανότατα να ήταν 4ΑΒ ή κάτι τέτοιο. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Coq10 Olympian 2 χάπια την ημέρα 300mg

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 15 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Άρα εσείς πετύχατε εγκυμοσύνη με την 4η φορά και αφού είχε καλυτερέψει το σπέρμα, ε? Ποια συμπληρώματα έπαιρνε και κόστισαν τόσο πολύ? Εκτός του dfi είχατε και άλλο θέμα σε κινητικότητα και μορφολογία? Γιατί ο δικός μου είναι σχετικά καλά σε αυτά.

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσι μου. Όταν θα προχωρήσω θα ρωτήσω.. Το 4 τι ακριβως σημαινει ? Πχ αν εγω εχω 5ης μερας πρεπει να εχει το 5 μπροστα?  Δεν το ήξερα , διάβαζα εδώ όλα τα κορίτσια και λεω τι γινεται στο γενεσις δεν σου λενε? Οποτε θα ρωτησω.. να παω να δω και τι φαρμακα θα μου δωσουν για την εμβρυομεταφορα. Γενικα εχω αγχος και αγωνια για τα παντα. Δεν ξερω γιατι, ενω στο πρωτο παιδακι μου ημουν πιο ηρεμη. Τωρα μαλλον εχω ενημερωθει παραπανω και ειμαι λιγο πιο στην τσιτα. 

kJQgp2.png

14 minutes ago, Hope.2019 said:

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσι μου. Όταν θα προχωρήσω θα ρωτήσω.. Το 4 τι ακριβως σημαινει ? Πχ αν εγω εχω 5ης μερας πρεπει να εχει το 5 μπροστα?  Δεν το ήξερα , διάβαζα εδώ όλα τα κορίτσια και λεω τι γινεται στο γενεσις δεν σου λενε? Οποτε θα ρωτησω.. να παω να δω και τι φαρμακα θα μου δωσουν για την εμβρυομεταφορα. Γενικα εχω αγχος και αγωνια για τα παντα. Δεν ξερω γιατι, ενω στο πρωτο παιδακι μου ημουν πιο ηρεμη. Τωρα μαλλον εχω ενημερωθει παραπανω και ειμαι λιγο πιο στην τσιτα. 

Εάν βάλεις στο google «blastocyst grading» θα δεις τις βαθμολογίες. Ο αριθμός είναι για το εξωτερικό περίβλημα και οι άλλοι δύο για το εσωτερικό, είναι το διεθνές σύστημα gardner που ισχύει για όλους. Ο αριθμός δεν παει απαραίτητα με τη μέρα μπορεί να είναι 5ης μέρας κ να είναι 3ΑΑ πχ. Το καλύτερο είναι 5ΑΑ κ μετά 5ΑΒ κτλ κτλ. Βέβαια πολλά κορίτσια εδώ μέσα κ με BB k BC εκαναν παιδάκι οπότε είναι όλα σχετικά - καλή επιτυχία!! 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 5 λεπτά , marina39 είπε:

Εάν βάλεις στο google «blastocyst grading» θα δεις τις βαθμολογίες. Ο αριθμός είναι για το εξωτερικό περίβλημα και οι άλλοι δύο για το εσωτερικό, είναι το διεθνές σύστημα gardner που ισχύει για όλους. Ο αριθμός δεν παει απαραίτητα με τη μέρα μπορεί να είναι 5ης μέρας κ να είναι 3ΑΑ πχ. Το καλύτερο είναι 5ΑΑ κ μετά 5ΑΒ κτλ κτλ. Βέβαια πολλά κορίτσια εδώ μέσα κ με BB k BC εκαναν παιδάκι οπότε είναι όλα σχετικά - καλή επιτυχία!! 

Ευχαριστώ πολυ!

kJQgp2.png

πρίν από 42 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Στο Ιασώ δίνουν γραπτή αναφορά πολύ αναλυτική

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...