Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 8 λεπτά , marina39 είπε:

Ναι ήταν 8.9 πριν την οωληψία το ενδομήτριο. 

Ε ρε συ, είναι πάρα πολύ καλό για τόσο νωρίς!!! Όσο περνάνε οι μέρες όλο και θα αυξάνεται εξάλλου! Γι' αυτό δεν είπε να στο ξαναμετρήσει! 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 8 λεπτά , marina39 είπε:

Αα οκ όχι εμένα δν προτειναν τίποτα για το αν δεν πάει καλά. Τέλοσπάντων θετική ενέργεια παίρνουμε περισσότερο η μια από την άλλη εδώ μέσα κ από τους συντρόφους μας παρά από τα κέντρα. Εύχομαι σε όλες καλά αποτελέσματα! 

Ετσι ακριβως! Καλη επιτυχία να εχεις!!!

wRSzp2.pngUIzHp2.png

22 minutes ago, Αγάπ said:

Δειτε πρώτα τι θα σας πει ο γιατρός και εάν πρέπει να πάρει βιταμίνες κάντε λίγο υπομονή και περιμένετε. Οι εξετάσεις δεν είναι τόσο άσχημες και οι βιταμινες/αντιοξειδωτικά μπορεί πραγματικά να βοηθήσουν στην περίπτωση σας. Δεν είναι κρίμα να πας για την επόμενη προσπάθεια γνωρίζοντας ότι μπορούσατε να βελτιώσετε ακόμα περισσότερο τις προδιαγραφές?

Ναι εννοείται θα περιμένω αν χρειαστεί. Μέσα σε 15 μέρες έχουμε δώσει 500€ σε εξετάσεις και γιατρούς για να προχωρήσουμε πιο "σωστοί" στην επόμενη προσπάθεια. Θα ήταν κρίμα να βιαστώ. Ο, τι μου πουν θα κάνω. 

• Μου αρέσει 4

eardp2.png

8 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Εγώ πολλή υπομονή δεν έχω για να είμαι ειλικρινής, αλλά αν πρέπει να περιμένω θα περιμένω, τι να κάνω? Δεν θέλω κιόλας να αργήσω λόγω της υστεροσκόπησης που είχα κάνει και πήρα κάποιες αντιβιώσεις, να μην επανέλθει η φλεγμονή αλλά νομίζω ο παράγοντας σπέρμα είναι πιο σημαντικός.
Αύριο θα μιλήσει ο άντρας μου με τον γιατρό να δούμε τι θα μας πει.
Οπότε στο τρίμηνο θα πρέπει να επαναλάβουμε τις εξετάσεις για να δούμε αν έπιασαν τόπο?
Απ' ότι έχω δει εδώ στο φόρουμ όμως σπάνια έχουν ικανοποιητικό αποτέλεσμα οι βιταμίνες και τα αντιοξειδωτικά, έτσι δεν είναι?

Καλημέρα κοπέλα μου!!Εμένα ο σύζυγος με ολιγοασθενοτερατοσπερμια και dfi 28% με βιταμίνες profertil(τις έπαιρνε βέβαια 1μιση χρονο) αλλά και ένα καλοκαίρι όπου και οι 2 πήραμε πολύ αντιβίωση, το σπερμοδιαγραμμα έφτιαξε σε όλα του και ο dfi νομίζω πέρσι πριν το καλοκαίρι είχε πέσει στο 21 χωρίς να τον ξαναελεγξουμε γιατί κοστίζει πολύ!!Τουλάχιστον εμας μας βοήθησαν οι συγκεκριμένες βιταμινες(βέβαια δώσαμε μια περιουσία, ακόμα μια εξωσωματικη κάναμε).Να φανταστείς τις 3 προσπάθειες εξωσωματικής τις κάναμε μ'αυτο το χαλια

σπερμα και το αποτέλεσμα ήταν κουλουρα (σε δημόσιο βεβαια).

Όσον αφορά την υστεροσκοπηση εγώ έκανα τον Σεπτέμβριο αφού ήδη είχα πάρει αντιβίωση και πήρα για μια βδομάδα ακόμη (και γω μικρόβια είχα στην μητρα) και τον Φλεβάρη έμεινα έγκυος φυσιολογικά!!!Θεωρώ ότι τουλάχιστον για 1 χρόνο μετά την αντιμετώπιση της φλεγμονής θα εισαι εντάξει!!

Μίλα και με τον γιατρό σου αλλά θεωρώ ότι καλό θα είναι  να περιμένετε για τουλάχιστον ένα τρίμηνο να πέσει έστω λίγο ο dfi!!Τουλάχιστον να κάνεις μια ολοκληρωμένη προσπάθεια και να έχεις τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις επιτυχίας!!

• Μου αρέσει 1

Εγώ πολλή υπομονή δεν έχω για να είμαι ειλικρινής, αλλά αν πρέπει να περιμένω θα περιμένω, τι να κάνω? Δεν θέλω κιόλας να αργήσω λόγω της υστεροσκόπησης που είχα κάνει και πήρα κάποιες αντιβιώσεις, να μην επανέλθει η φλεγμονή αλλά νομίζω ο παράγοντας σπέρμα είναι πιο σημαντικός.
Αύριο θα μιλήσει ο άντρας μου με τον γιατρό να δούμε τι θα μας πει.
Οπότε στο τρίμηνο θα πρέπει να επαναλάβουμε τις εξετάσεις για να δούμε αν έπιασαν τόπο?
Απ' ότι έχω δει εδώ στο φόρουμ όμως σπάνια έχουν ικανοποιητικό αποτέλεσμα οι βιταμίνες και τα αντιοξειδωτικά, έτσι δεν είναι?

Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Άλλους βοηθάει άλλους όχι. 

• Ευχαριστώ 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

Ναι εννοείται θα περιμένω αν χρειαστεί. Μέσα σε 15 μέρες έχουμε δώσει 500€ σε εξετάσεις και γιατρούς για να προχωρήσουμε πιο "σωστοί" στην επόμενη προσπάθεια. Θα ήταν κρίμα να βιαστώ. Ο, τι μου πουν θα κάνω. 

Και μας μας βοήθησαν τα αντιοξειδωτικά έπεσε σχεδόν 10 μονάδες το dfi, τωρα θα ξαναπάει στο γιατρό πριν την επόμενη προσπάθεια γιατί τα είχε σταματήσει το Φεβρουάριο 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 17 λεπτά , silvy22 είπε:

Και μας μας βοήθησαν τα αντιοξειδωτικά έπεσε σχεδόν 10 μονάδες το dfi, τωρα θα ξαναπάει στο γιατρό πριν την επόμενη προσπάθεια γιατί τα είχε σταματήσει το Φεβρουάριο 

Για πόσο διάστημα τα έπαιρνε; Μωρε δεν είναι πανάκεια και αυτά. 

Ο άντρας μου που πριν δέκα χρόνια εντοπίστηκε με σοβαρό πρόβλημα στο σπερμα ολιγοασθενοσπερμια λόγω κιρσοκηλης μας είπαν όποτε και έκανε εγχείρηση αλλά ποτέ δεν είπαν για κατακερματισμο κλπ κι έτσι δεν πήρε ποτέ βιταμίνες κ τα συναφή. 

Έμεινα αμέσως έγκυος βέβαια όποτε δε ξανά ασχοληθήκαμε. Τώρα που έχουμε αρχίσει προσπάθειες δεν το έχουμε ψάξει σε βάθος πέρα από απλό σπερμοδιαγραμμα το οποίο έχει βελτιωθεί αισθητά. 

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 33 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Για πόσο διάστημα τα έπαιρνε; Μωρε δεν είναι πανάκεια και αυτά. 

Ο άντρας μου που πριν δέκα χρόνια εντοπίστηκε με σοβαρό πρόβλημα στο σπερμα ολιγοασθενοσπερμια λόγω κιρσοκηλης μας είπαν όποτε και έκανε εγχείρηση αλλά ποτέ δεν είπαν για κατακερματισμο κλπ κι έτσι δεν πήρε ποτέ βιταμίνες κ τα συναφή. 

Έμεινα αμέσως έγκυος βέβαια όποτε δε ξανά ασχοληθήκαμε. Τώρα που έχουμε αρχίσει προσπάθειες δεν το έχουμε ψάξει σε βάθος πέρα από απλό σπερμοδιαγραμμα το οποίο έχει βελτιωθεί αισθητά. 

Απο Αύγουστο μέχρι Φλεβάρη παντως πετύχαμε εγκυμοσύνη , αλλαξε κ εσώρουχα κ προσεχε διατροφή περισσότερο αλκοόλ κτλ απλά επειδή θα κάνω μια διέγερση ακόμη τελευταίο χαρτί θέλω να είμαστε στα καλύτερα μας όλο με 2 καταλήγουμε 

πρίν από 20 λεπτά , silvy22 είπε:

Απο Αύγουστο μέχρι Φλεβάρη παντως πετύχαμε εγκυμοσύνη , αλλαξε κ εσώρουχα κ προσεχε διατροφή περισσότερο αλκοόλ κτλ απλά επειδή θα κάνω μια διέγερση ακόμη τελευταίο χαρτί θέλω να είμαστε στα καλύτερα μας όλο με 2 καταλήγουμε 

Μπορεί να ήταν και τυχαίο δεν ξέρεις.

Κι εμείς πετύχαμε εγκυμοσύνη με χάλια σπερμα. Που πάλι τυχαίο ήταν.

ugAHp3.png

jfV0p3.png

On 21/3/2022 at 7:19 ΠΜ, Pagotoula είπε:

το να βγαλετε το εμβολο σε μια κενη απλη συριγγα ινσουλινης (που εχει δοσομετρητη ωστε να μετραει) και να εγχυσει εκει την ποσοτητα;; οποτε να τρυπηθει με τη συριγγα ινσουλινης…κ μετα την υπολοιπη που εχει το ενεσακι να την κανει κανονικα; (Θα μπορει ετσι να υπολογισει ποση εχει μεινει και δεν θα επαναχρησιμοποιει τη βελονα). μπορει ακομα κ να χυνει το φαρμακο σε καποια απλη συριγγα κ να το τραβας ξανα με ενεση ινσουλινης που εχει πιο μικρη βελονα.. ετσι μια χαρα μπορεις κ μετρας.. το χω κανει η ιδια παμπολλες φορες. ρωτα το γιατρο, θεωρω ειναι η πιο ευκολη λυση. ειναι πολυ συνηθες για οσους θελουν να χρησιμοποιησουν ενεση ινσουλινης.

Καλημερα,μου το εξηγεις λιγο καλυτερα αυτο?
Εγω εχω θεμα με τις menopur,ενω ειναι λεπτη η βελονα για καποιο λογο δε μπορω να τρυπηθω,ενω με τις ινσουλινης τρυπιεμαι μια χαρα!
Οι συριγγες menopur ομως εχουν αλλη δοσομετρηση (με μοναδες κι οχι με ml που ειναι στις συριγγες ινσουλινης) ,οποτε αν τραβηξω απο το μπουκαλακι με τη δικια του συριγγα και στη συνεχεια τραβηξω το εμβολο για να βαλω την αλλη συριγγα,δημιουργειται κενο αερος,ασε που σηκωνεται και το υγρο μαζι και πεφτει εξω.Στη συνεχεια η αλλη συριγγα δε φτανει μεχρι κατω για να ρουφηξει το υγρο που εμεινε στην πρωτη συριγγα.
Δεν ξερω πώς να το μεταφερω οποτε απο συριγγα σε συριγγα!

Κοριτσια να ρωτησω και κατι ακομα?Αυριο μεσημερι παω για πρωτο υπερηχο μετα απο διεγερση.Δεν πειραζει να γινει τετοια ωρα η Ε2?Γιατι ξερω οτι οι ορμονολογικες γινονται πρωι

Διαφημίσεις

πρίν από 24 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Μπορεί να ήταν και τυχαίο δεν ξέρεις.

Κι εμείς πετύχαμε εγκυμοσύνη με χάλια σπερμα. Που πάλι τυχαίο ήταν.

μπορεί, και γω τωρα σκευτομαι μηπως που κολλησα κορωνα 8η μερα απο την ετ επηρεασε το εμβρυο.. αυτα τα αν και τα γιατι με τρωνε

• Μπερδεμένη/-ος 2
  • Λυπημένη/-ος 3

2 ώρες πρίν, Giouli36 είπε:

Καλημέρα κοπέλα μου!!Εμένα ο σύζυγος με ολιγοασθενοτερατοσπερμια και dfi 28% με βιταμίνες profertil(τις έπαιρνε βέβαια 1μιση χρονο) αλλά και ένα καλοκαίρι όπου και οι 2 πήραμε πολύ αντιβίωση, το σπερμοδιαγραμμα έφτιαξε σε όλα του και ο dfi νομίζω πέρσι πριν το καλοκαίρι είχε πέσει στο 21 χωρίς να τον ξαναελεγξουμε γιατί κοστίζει πολύ!!Τουλάχιστον εμας μας βοήθησαν οι συγκεκριμένες βιταμινες(βέβαια δώσαμε μια περιουσία, ακόμα μια εξωσωματικη κάναμε).Να φανταστείς τις 3 προσπάθειες εξωσωματικής τις κάναμε μ'αυτο το χαλια

σπερμα και το αποτέλεσμα ήταν κουλουρα (σε δημόσιο βεβαια).

Όσον αφορά την υστεροσκοπηση εγώ έκανα τον Σεπτέμβριο αφού ήδη είχα πάρει αντιβίωση και πήρα για μια βδομάδα ακόμη (και γω μικρόβια είχα στην μητρα) και τον Φλεβάρη έμεινα έγκυος φυσιολογικά!!!Θεωρώ ότι τουλάχιστον για 1 χρόνο μετά την αντιμετώπιση της φλεγμονής θα εισαι εντάξει!!

Μίλα και με τον γιατρό σου αλλά θεωρώ ότι καλό θα είναι  να περιμένετε για τουλάχιστον ένα τρίμηνο να πέσει έστω λίγο ο dfi!!Τουλάχιστον να κάνεις μια ολοκληρωμένη προσπάθεια και να έχεις τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις επιτυχίας!!

Καταφέρατε και ανεβάσατε το σπέρμα με το profertil? Εμένα ο άντρας μου έχει ολιγοασθενοαζωοσπερμια είμαστε τώρα στον τεταρτο μήνα που παίρνει profertil και χειροτέρεψε η κατάσταση. Πριν που είχε κάνει σπερμοδιαγραμμα του είχαν βρει 4 σπερματοζωαρια. Τώρα δεν βρήκαμε κανένα. Έχουμε στεναχωρεθει πολύ. Θα πάμε τώρα σε άλλον ανδρολογο που μου είπαν τα κορίτσια από εδώ μέσα να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε και τι θα μας πει και ο εξωσωματιστη μας. Αλλά μια απογοήτευση υπάρχει 

πρίν από 21 λεπτά , silvy22 είπε:

μπορεί, και γω τωρα σκευτομαι μηπως που κολλησα κορωνα 8η μερα απο την ετ επηρεασε το εμβρυο.. αυτα τα αν και τα γιατι με τρωνε

Δε νομίζω να επηρέασε. Καμία σχέση!

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Γεια σας κορίτσια. Πρόκειται να προχωρήσω σε εμβρυομεταφορά με κατεψυγμενα εμβρυα 5ης μερας Μαιο λεω. Την Τριτη θα παω στον γιατρο να συζητησουμε , να με δει γενικα γιατι εχει και 1 χρονο που γεννησα το πρωτο μου παιδακι μετα την πρωτη επιτυχημενη εμβρυομεταφορα και γενικα να μου εξηγησει και την διαδικασια. Γιατι την πρωτη εμβρυομεταφορα την εκανα με φρεσκα εμβρυα. ΕΙμαι στο Γεν..Αθηνα με εξωτερικο συνεργατη ομως τον Βαμβακ... στο Παλαιο Φαληρο. Γενικα καταλαβα οτι θα με παει σε τεχτητο κυκλο γιατι κατι μου ειπε στο τηλεφωνο οτι θα ξεκινησουμε προετοιμασια απο τον προηγουμενο κυκλο απο αυτον της εμβρυομεταφορας. Γενικα κοριτσια γνωριζεται αν στο κεντρο αυτο ακολουθουν συγκεκριμενη διαδικασιας προετοιμασιας? Γενικα οτιδηποτε πληροφορια εχετε πειτε μου αν θελετε να ειμαι λιγο προετοιμασμενη ως το τι πρεπει να ρωτησω. Επισης βρε κοριτσια στο Γεν.. θυμαμαι την πρωτη φορα μου ειχαν πει βαλαμε δυο παρα πολυ καλα εμβρυα, δεν  μου ειχαν πει ακριβως τι διαιρεσεις ειχαν κανει και εγω σαν πρωταρα και απειρη δεν ηξερα να ρωτησω.. και σκεφτομαι τωρα μηπως τωρα θα επρεπε να παω πιο προετοιμασμενη να ρωτησω? Δεν θα επρεπε να ξερω ακριβως τι βαζω? Εχω 10 εμβρυα καταψυξη 8 5ης μερας και 2 6ης μερας. Αυτο ξερω μόνο.

kJQgp2.png

1 hour ago, silvy22 είπε:

Οι αποβολές εχουν πολυ συγκεκριμένες αιτίες οταν αλλα πραγματα ειναι ελεγμένα οπως θυρεοειδής η θρομβοφιλια τοτε μονο οι χρωμοσωμικες ανωμαλίες ευθύνονται .. δε χάνονται ετσι τα έμβρυα απο ενα κρύωμα  μια  ιωση εστω κοβιντ η μια λαθος κινηση .. σε καμια περιπτωση δεν μπορεις να κανεις κατι για αυτο  δυστυχως  ειτε να βοηθησεις την εμφύτευση η το αντιθετο παλιότερα οι γυναικες καναν του κοσμου τα πραματα οταν θελανε να αποβάλουν και δε τα κατάφερναν..Μην σκεφτεσαι ετσι εσυ κανεις οτι χρειαζεται μεχρι εκει που περναει απο το χερι σου απο κει κ έπειτα ειναι θεμα εμβρύου ..❤️ 

• Μου αρέσει 6

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...