Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

1 hour ago, Kallo είπε:

Κορίτσια πως ξέρουμε σε ποια επιτροπή ανήκουμε? Σε ποια πρέπει να πάμε? 

μπαίνεις με κωδ. taxis στο site του εοπυυ και το βλέπεις, αλλά στην αττική 2 υπάρχουν όλες κι όλες

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

9 hours ago, happiness79 said:

Καταλαβαίνω το να ακούς ότι θα σου κάνει ετ "οποίος έχει βάρδια" είναι πολύ κάπως... Έχει τύχει και σε μένα να λείπει ο γιατρός μου μια φορά (σε ωοληψία βέβαια, όχι σε ετ) και άλλη μια φορά παραλίγο να λείπει και αυτό που μου είχε πει είναι ότι θα σου την κάνει ο τάδε που είναι πολύ καλός και τον εμπιστεύομαι κλπ κλπ και σίγουρα είναι διαφορετικό αυτό, το να επιλέξει ο γιατρός σου κάποιον από το να βλέπεις ότι σε αφήνει στην τύχη (το λέω λίγο χοντρά τώρα, δεν είναι ακριβώς ότι σε αφήνει στην τύχη, με την έννοια ότι λογικά ο γιατρός σου θα θεωρεί ότι όλοι οι γιατροί που είναι εκεί είναι καλοί και φαντάζομαι ότι θα είναι) όμως καταλαβαίνω ότι εσύ αυτό μπορεί να σκέφτεσαι. Κι εγώ δηλαδή αυτό θα σκεφτόμουν στη θέση σου. Από την άλλη βέβαια αν είναι καλύτερα να γίνει τώρα, αυτό προέχει. Και σκέφτομαι πώς θα μπορούσες να είσαι οκ με αυτό. Αν του έλεγες πχ να επιλέξει αυτός έναν συγκεκριμένο γιατρό, για να μην αφεθείς στην τύχη? Ή να σου προτείνουμε κορίτσια από εδώ που είμαστε στο ίδιο κέντρο τους γιατρούς μας που εμπιστευόμαστε, ώστε να έχεις μερικά ονόματα να ζητήσεις κάποιον από αυτούς? Δεν ξέρω, σκέφτομαι τι μπορεί να προτιμούσα εγώ αν ήμουν στη θέση σου. Φυσικά μπορεί εσένα αυτά να μη σε καλύπτουν και να χρειάζεσαι κάτι άλλο. Αν μπορούμε να βοηθήσουμε κάπως, μας λες... Εύχομαι να πάει καλά όποτε κι αν γίνει! 

Ευχαριστώ πολύ, έτσι είναι νιώθεις οτι σε αφήνουν στην τύχη. Σου στέλνω πμ να μου πεις περισσότερα για ονόματα. Τώρα τι είναι καλύτερο τι να σου πω δεν τους εμπιστεύομαι γενικά. Μπαίνω κ διαβάζω δημοσιευμένες έρευνες από εξωτερικό για ivf από γιατρούς που κάνουν ερευνα κ δεν εργάζονται σε κέντρα εξωσωματικής κ από εκεί μια άκρη κάπως αχνά την βγάζεις... 

5 hours ago, Καντι said:

Παντως όπου ακούτε χαμηλότερη τιμη απο 3.500 στο σύνολο στην Αθηνα κατι παίζει. Να ειστε πονηρεμενες και ρωτάτε δυο και τρεις φορές τι περιλαμβάνει. Το σύνηθες που εχω διαβάσει ειναι να προσθέτουν 500 ευρώ στο τελος για κατάψυξη σε εναπομείναντα έμβρυα.

απο περιέργεια ποιο ηταν το αρχικό ποσό και πόσο θέλουν τωρα;

3500 για μια προσπάθεια;;;;;;; Δλδ οωληψία + ετ; 

4 hours ago, Bookthiefy said:

Νταξει τελικά δεν είχα κοβιντ την γλυτωσα αυτή τη φορά χαχα! Σε ευχαριστώ πάντως! 

Δεν ξέρω σε ποιον γιατρό είσαι, αλλά επειδή είμαι και εγώ στο στο ίδιο νοσοκομείο να σου πω ότι εμένα συνολικά θα πάει 2000 χωρίς τις εξετάσεις και τα φάρμακα, δηλαδή αυτά θα μπουν έξτρα στην τιμή.  Επίσης εγώ δεν θα κανω εμβρυομεταφορα ουτε θα γίνει γονιμοποίηση. Μόνο για την κρυοσυντηρηση η τιμή αυτή. Σε σχέση με άλλα κέντρα, είδα ότι είναι ακριβά. 

Α ναι τα φάρμακα δεν τα έβαλα μέσα ούτε την καλλιεργεια σε βλαστοκύστη ούτε εξετάσεις της βλαστοκύστης. Είναι το πιο ακριβό το Ιασώ όντως σε σχέση με όλα τα άλλα. 

9 hours ago, Troia said:

@marina39Μπαίνω σφήνα στη συζήτηση (είχαμε μιλήσει και παλιά μαζί). 29/10/21 είχα πάει στο Ιασώ για υπέρηχο και ο γιατρός μου μου γκρίνιαζε ότι είχε πάρα πολλή δουλειά, γιατί έκανε και τις ωοληψίες των συναδέλφων που έλειπαν σε άδεια λόγω της αργίας της 28ης Οκτωβρίου. Ναι, αυτό ακούγεται κάπως, αλλά εγώ από την άλλη λέω ότι αν μη τι άλλο είναι οργανωμένο κέντρο και δε χάνεται ωοληψία και εμβρυομεταφορά ακόμα κι αν πέσει πάνω σε αργία. Επειδή ήθελα να κάνω εμβρυομεταφορά σε φυσικό κύκλο, ο γιατρός μου μου είχε πει ότι ακόμα και Κυριακή να έπεφτε, θα την κάναμε, απλώς ήθελε οργάνωση ώστε να είναι ανοιχτό το εμβρυολογικό και η γραμματεία  κτλ. Συμφωνώ κι εγώ με τη @happiness79, ρώτα αν ξέρει το γιατρό της εφημερίας και πάρε πληροφορίες. Ρώτα μας κι εδώ, είμαστε πολλές που έχουμε εμπειρία από το Ιασώ.

Στα 40 μου έμεινα έγκυος με κατεψυγμένα. Είχα κάνει και εμβρυομεταφορά με φρέσκα που κατέληξε σε βιοχημική.

Τώρα βρήκα λίγο χρόνο να απαντήσω....

Αυτό που έλεγα εγώ στον εαυτό μου όταν ήμουν σε αυτή τη θέση είναι ότι απλώς δεν έχει έρθει ακόμα η σειρά μου. Έχουν προτεραιότητα άλλα ζευγάρια...

Ευχαριστώ πολύ! Θα σου στείλω πμ για γιατρούς. Τα κατεψυγμένα ήταν βλαστοκύστες; Και τι grading είχαν; Κ ήταν κατεψυγμένα για ποιόν λόγο; Γιατί δεν σου έκαναν fresh e/t? 

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Troia είπε:

μπαίνεις με κωδ. taxis στο site του εοπυυ και το βλέπεις, αλλά στην αττική 2 υπάρχουν όλες κι όλες

Αααα οκ ευχαριστώ πολύ. Θα μπω να δω. Μου είπαν ότι ανήκω στον Πειραιά αλλά δεν είμαι σίγουρη και πρέπει να πάρω να κλείσω ραντεβού 

4 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Δυστυχώς όχι ακόμα αγάπη μου... Σ' ευχαριστώ πολύ για τη σκέψη ❤️

Σ' ευχαριστώ πολύ πολύ ❤️ Για την ώρα είμαι σε αναμμένα κάρβουνα γιατί περιμένω την απάντηση του προεμφυτευτικού ελέγχου των εμβρύων μας!

Γιατί είναι περίεργο να πρόσθετουν χρήματα για κατάψυξη εμβρύων στο τέλος? Αφού δεν έχουν όλοι απόθεμα σε έμβρυα! Δηλαδή θα ήταν προτιμότερο να πληρώνουν όλοι κάτι για το οποίο μπορεί να μην χρειαστεί? 

Καλή σου αρχή και καλή επιτυχία! Τις ενέσεις τις puregon θα τις κάνεις κάθε μέρα ίδια ώρα (εμένα μου είχαν πει απόγευμα, 5-8 σταθερή ώρα). Ο γιατρός θα σου καθορίσει τη δόση. Μη σε τρομάζει που είναι δύο των 900, δε σημαίνει απαραίτητα ότι θα τις κάνεις όλες, θα σου τις μοιράσει σε μικρότερες δόσεις (πχ 300 μονάδες τη μέρα), μπορεί όμως να χρειαστεί να τις πάρεις και όλες, αυτό θα το κρίνει ο γιατρός σου καθώς θα σε παρακολουθεί. Την ovitrelle θα την κάνεις μία φορά βράδυ, συγκεκριμένη ώρα, που την ώρα θα σου την πει ο γιατρός σου και εξαρτάται από την ώρα που θα προγραμματιστεί η ωοληψία σου. Θα είναι η τελευταία ένεση που θα κάνεις και γίνεται το προ-προηγούμενο βράδυ από τη μέρα της ωοληψίας. Ακούγονται δύσκολα όλα αυτά, αλλά στην πορεία θα δεις ότι είναι πολύ πιο απλό από όσο νόμιζες, μπαίνει στον αυτόματο! Ότι χρειαστείς είμαστε εδώ! ❤️

Ευχαριστώ πάρα πολύ ! Αλήθεια νιώθω πάντα πιο ήρεμη όταν σας διαβάζω. Αχ τι τραβάμε εμείς οι γυναίκες για να μπορέσουμε να γίνουμε μανούλες. Με τα φάρμακα ουσιαστικά ελέγχουμε εμείς το πότε και πόσο γρήγορα θα ωριμάσουν τα ωάρια η είναι πάλι θέμα κύκλου το πότε θα είναι ωριμα; Εσύ είχες πάντα στάνταρ μέρα που γινόταν η ωοληψια; 

1 hour ago, marina39 είπε:

Ευχαριστώ πολύ, έτσι είναι νιώθεις οτι σε αφήνουν στην τύχη. Σου στέλνω πμ να μου πεις περισσότερα για ονόματα. Τώρα τι είναι καλύτερο τι να σου πω δεν τους εμπιστεύομαι γενικά. Μπαίνω κ διαβάζω δημοσιευμένες έρευνες από εξωτερικό για ivf από γιατρούς που κάνουν ερευνα κ δεν εργάζονται σε κέντρα εξωσωματικής κ από εκεί μια άκρη κάπως αχνά την βγάζεις... 

Α ναι τα φάρμακα δεν τα έβαλα μέσα ούτε την καλλιεργεια σε βλαστοκύστη ούτε εξετάσεις της βλαστοκύστης. Είναι το πιο ακριβό το Ιασώ όντως σε σχέση με όλα τα άλλα. 

Ευχαριστώ πολύ! Θα σου στείλω πμ για γιατρούς. Τα κατεψυγμένα ήταν βλαστοκύστες; Και τι grading είχαν; Κ ήταν κατεψυγμένα για ποιόν λόγο; Γιατί δεν σου έκαναν fresh e/t? 

Είναι πολλά τα λεφτά και φεύγουν σε 1 προσπάθεια που μπορεί και να μην έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Γ αυτό πρέπει να ρωτάμε τα πάντα. Είδα πιο πάνω ότι έγραψες την τιμή, συνολικά για όλα αυτά η τιμή είναι καλή. Σίγουρα παίζει ρόλο και το πόσα παίρνει ο γιατρός. Αυτό που είναι περίεργο είναι ότι σου είχαν πει στην αρχή άλλη και κατέληξες με άλλη. Ο γιατρός σου είχε πει την τιμή ή ρώτησες απευθείας εκει; 

• Μου αρέσει 1

10 minutes ago, Bookthiefy said:

Ευχαριστώ πάρα πολύ ! Αλήθεια νιώθω πάντα πιο ήρεμη όταν σας διαβάζω. Αχ τι τραβάμε εμείς οι γυναίκες για να μπορέσουμε να γίνουμε μανούλες. Με τα φάρμακα ουσιαστικά ελέγχουμε εμείς το πότε και πόσο γρήγορα θα ωριμάσουν τα ωάρια η είναι πάλι θέμα κύκλου το πότε θα είναι ωριμα; Εσύ είχες πάντα στάνταρ μέρα που γινόταν η ωοληψια; 

Είναι πολλά τα λεφτά και φεύγουν σε 1 προσπάθεια που μπορεί και να μην έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Γ αυτό πρέπει να ρωτάμε τα πάντα. Είδα πιο πάνω ότι έγραψες την τιμή, συνολικά για όλα αυτά η τιμή είναι καλή. Σίγουρα παίζει ρόλο και το πόσα παίρνει ο γιατρός. Αυτό που είναι περίεργο είναι ότι σου είχαν πει στην αρχή άλλη και κατέληξες με άλλη. Ο γιατρός σου είχε πει την τιμή ή ρώτησες απευθείας εκει; 

Η μαία του. Τέλοσπάντων το αποδέχτηκα τώρα δεν μπορώ να κάνω κι αλλιώς.. το μόνο μου αγχος είναι αν πρέπει να κάνω τώρα ΕΤ ή να τα καταψύξω.. (αφου μάθω μεθαύριο πως προχωρούν στην 3η τους μέρα βέβαια).. Δεν φαίνεται να έχει κάνει κάποια εδώ το πρωτόκολο μου femara+meriofert (τυπου gonal). Για αυτό μόνο προβληματίζομαι τα βάζω ή τα αφήνω.. κ οτι μου έβαλαν ΕΤ 17η μέρα δν ξέρω είναι νωρίς ή όχι.. ούτε υπέρηχο να δουν ενδομήτριο ούτε αιματολογικές μου βαλαν ως το Σάββατο..  

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 hour ago, Kallo είπε:

Αααα οκ ευχαριστώ πολύ. Θα μπω να δω. Μου είπαν ότι ανήκω στον Πειραιά αλλά δεν είμαι σίγουρη και πρέπει να πάρω να κλείσω ραντεβού 

Άρα Αιγάλεω.  Η γραμματέας είναι super εξυπηρετική!

7 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Εμένα μου τον είχαν κάνει μία μέρα τυχαία, νομίζω λίγο πριν την ωορρηξία είχε πέσει. Οι ορμονολογικές πάντως πρέπει να είναι συγκεκριμένη μέρα σίγουρα

Κορίτσια πήραμε σήμερα τις εξετάσεις του άντρα μου. Καλλιέργεια, χλαμύδια και cmv ήταν καθαρός. Είχε όμως χαμηλό ψευδάργυρο σπέρματος, κατακερματισμό 30,6% και οξειδωτικό στρες 9,1%. Ακόμα δεν έχουμε μιλήσει με τον Μακαρ. Αν ξέρει κάποια κοπέλα ας μου πει μία γνώμη. Προχωράμε σε διέγερση σύντομα με αυτά τα νούμερα ή μπα?

Φαντάζομαι θα του δώσει βιταμίνες κ τα συναφή για κανα τρίμηνο. Κ να περιμένετε. 

Εσεις τι θέλετε να κάνετε; Αν εχετε υπομονή περιμένετε κ ξεκινάτε από αργότερα.

• Ευχαριστώ 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

13 minutes ago, νικηαντωνια81 said:

Φαντάζομαι θα του δώσει βιταμίνες κ τα συναφή για κανα τρίμηνο. Κ να περιμένετε. 

Εσεις τι θέλετε να κάνετε; Αν εχετε υπομονή περιμένετε κ ξεκινάτε από αργότερα.

Εγώ πολλή υπομονή δεν έχω για να είμαι ειλικρινής, αλλά αν πρέπει να περιμένω θα περιμένω, τι να κάνω? Δεν θέλω κιόλας να αργήσω λόγω της υστεροσκόπησης που είχα κάνει και πήρα κάποιες αντιβιώσεις, να μην επανέλθει η φλεγμονή αλλά νομίζω ο παράγοντας σπέρμα είναι πιο σημαντικός.
Αύριο θα μιλήσει ο άντρας μου με τον γιατρό να δούμε τι θα μας πει.
Οπότε στο τρίμηνο θα πρέπει να επαναλάβουμε τις εξετάσεις για να δούμε αν έπιασαν τόπο?
Απ' ότι έχω δει εδώ στο φόρουμ όμως σπάνια έχουν ικανοποιητικό αποτέλεσμα οι βιταμίνες και τα αντιοξειδωτικά, έτσι δεν είναι?

eardp2.png

2 ώρες πρίν, marina39 είπε:

Σχετικά με την εμπιστοσύνη στους γιατρούς... Σκέφτομαι ότι είναι τόσο μα τόσο σημαντικό... Προσωπικά χωρίς εμπιστοσύνη δεν ξέρω αν θα μπορούσα να συνεχίσω. Έχω σκεφτεί ανά διαστήματα ότι κλονίζεται, αλλά ευτυχώς είναι παροδικό. Συζητάω με τον γιατρό μου και την ξαναβρίσκω, γιατί μου εξηγεί, καταλαβαίνω και πάει λέγοντας. Μερικές φορές στην προσπάθεια μας να κάνουμε το καλύτερο βάζουμε τρικλοποδιά στον εαυτό μας. Άθελά μας φυσικά. Προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο, αλλά δεν είμαστε γιατροί και σίγουρα δεν μπορούμε να ξέρουμε με βεβαιότητα ποιο είναι πράγματι το καλύτερο. 

1 hour ago, Bookthiefy είπε:

Ναι κι εγώ το ίδιο με σένα νιώθω! Στάνταρ μέρα για ωοληψία δεν είχα, είναι κάθε φορά ανάλογα με τον κύκλο και με τον ρυθμό ανάπτυξης του κάθε ωαρίου στον φυσικό, ενώ στον κύκλο με φάρμακα προσπαθούν να βρούνε τη χρυσή τομή ώστε να πετύχουν όσο περισσότερα ωάρια όταν θα είναι στο κατάλληλο μέγεθος. Η ανάπτυξη φαίνεται από την οιστραδιόλη και από εκεί και πέρα η ovitrelle βοηθάει στην τελική ωρίμανση. 

1 hour ago, marina39 είπε:

Η μαία του. Τέλοσπάντων το αποδέχτηκα τώρα δεν μπορώ να κάνω κι αλλιώς.. το μόνο μου αγχος είναι αν πρέπει να κάνω τώρα ΕΤ ή να τα καταψύξω.. (αφου μάθω μεθαύριο πως προχωρούν στην 3η τους μέρα βέβαια).. Δεν φαίνεται να έχει κάνει κάποια εδώ το πρωτόκολο μου femara+meriofert (τυπου gonal). Για αυτό μόνο προβληματίζομαι τα βάζω ή τα αφήνω.. κ οτι μου έβαλαν ΕΤ 17η μέρα δν ξέρω είναι νωρίς ή όχι.. ούτε υπέρηχο να δουν ενδομήτριο ούτε αιματολογικές μου βαλαν ως το Σάββατο..  

Προφανώς αν κάνεις ετ τώρα, θα σε πάει με φυσικό κύκλο χωρίς φάρμακα, άρα τη μέρα την καθορίζουν τα έμβρυα σου, ώστε να συμβαδίζουν με το ενδομήτριο. Παρ' όλα αυτά θεωρώ ότι δε γίνεται να σε πάει για ετ στα τύφλα χωρίς να έχει μετρήσει το ενδομήτριό σου. Εκτός κι αν το υπολόγισε στον τελευταίο υπέρηχο που σου έκανε και απλά δε σε ενημέρωσε. Δεν ξέρω, μήπως να τον ρωτήσεις?? 

Διαφημίσεις

12 ώρες πρίν, KONNA28 είπε:

Αχαχα την έκανα τον Οκτώβριο και τώρα είμαι έγκυος μετά από 3,5 μηνες με αντιβιωσεις ,εγχυσεις ,εξωσωματική και όλο αναποδιές τα καταφέραμε .Εύχομαι σύντομα και σε όλα τα κορίτσια να ακούσουν τα ευχάριστα 

Κορίτσι μου καλή λευτεριά να έχεις!!!:)

• Μου αρέσει 1

6 ώρες πρίν, Troia είπε:

Αυτό μου συνέβη εμένα, αλλά η τιμή ήταν αρκετά πιο κάτω από 3.500...

Εξαρτάται τι εχεις κανει με τον συγκεκριμένο γιατρο και αν σε ξέρει και εισαι χρόνια ασθενής του. Κλπ Παντως  οι περισσότεροι αυτο το ποσο ζητάνε. Κι εγω την πρώτη φορα έδωσα αυτα τα χρηματα σ αυτόν που ειμαι τωρα , σε καθε προσπαθεια μειωνόταν το ποσο.

5 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Γιατί είναι περίεργο να πρόσθετουν χρήματα για κατάψυξη εμβρύων στο τέλος? Αφού δεν έχουν όλοι απόθεμα σε έμβρυα! Δηλαδή θα ήταν προτιμότερο να πληρώνουν όλοι κάτι για το οποίο μπορεί να μην χρειαστεί? 

Το περίεργο ειναι να μην σου το λένε εξ αρχης οτι η κατάψυξη χρεώνεται.

τελος πάντων στην πρώτη μου προσπαθεια ήμουν περιχαρής που έδωσα 2.300 ενώ κάτω απο 3.000 δεν ζητούσε κανεις και το αποτέλεσμα ηταν μεταφορά 2 η μερα των εμβρύων. Εντελώς πεταμενα λεφτά!!!

2 ώρες πρίν, marina39 είπε:

Για μια προσπαθεια διέγερσης με ανταπόκριση, στο κέντρο που ήμουν αν δεν έμεναν έμβρυα και δεν πήγαινε καλα, ειχε συν 3 ωοληψιες φυσικού κυκλου.

Ωοληψια+ καλλιέργεια βλαστοκυστεων (καποιοι την χρεώνουν) + ετ + κατάψυξη.

wRSzp2.pngUIzHp2.png

38 minutes ago, happiness79 said:

Σχετικά με την εμπιστοσύνη στους γιατρούς... Σκέφτομαι ότι είναι τόσο μα τόσο σημαντικό... Προσωπικά χωρίς εμπιστοσύνη δεν ξέρω αν θα μπορούσα να συνεχίσω. Έχω σκεφτεί ανά διαστήματα ότι κλονίζεται, αλλά ευτυχώς είναι παροδικό. Συζητάω με τον γιατρό μου και την ξαναβρίσκω, γιατί μου εξηγεί, καταλαβαίνω και πάει λέγοντας. Μερικές φορές στην προσπάθεια μας να κάνουμε το καλύτερο βάζουμε τρικλοποδιά στον εαυτό μας. Άθελά μας φυσικά. Προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο, αλλά δεν είμαστε γιατροί και σίγουρα δεν μπορούμε να ξέρουμε με βεβαιότητα ποιο είναι πράγματι το καλύτερο. 

Ναι κι εγώ το ίδιο με σένα νιώθω! Στάνταρ μέρα για ωοληψία δεν είχα, είναι κάθε φορά ανάλογα με τον κύκλο και με τον ρυθμό ανάπτυξης του κάθε ωαρίου στον φυσικό, ενώ στον κύκλο με φάρμακα προσπαθούν να βρούνε τη χρυσή τομή ώστε να πετύχουν όσο περισσότερα ωάρια όταν θα είναι στο κατάλληλο μέγεθος. Η ανάπτυξη φαίνεται από την οιστραδιόλη και από εκεί και πέρα η ovitrelle βοηθάει στην τελική ωρίμανση. 

Προφανώς αν κάνεις ετ τώρα, θα σε πάει με φυσικό κύκλο χωρίς φάρμακα, άρα τη μέρα την καθορίζουν τα έμβρυα σου, ώστε να συμβαδίζουν με το ενδομήτριο. Παρ' όλα αυτά θεωρώ ότι δε γίνεται να σε πάει για ετ στα τύφλα χωρίς να έχει μετρήσει το ενδομήτριό σου. Εκτός κι αν το υπολόγισε στον τελευταίο υπέρηχο που σου έκανε και απλά δε σε ενημέρωσε. Δεν ξέρω, μήπως να τον ρωτήσεις?? 

Ναι ήταν 8.9 πριν την οωληψία το ενδομήτριο. 

πρίν από 32 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Εγώ πολλή υπομονή δεν έχω για να είμαι ειλικρινής, αλλά αν πρέπει να περιμένω θα περιμένω, τι να κάνω? Δεν θέλω κιόλας να αργήσω λόγω της υστεροσκόπησης που είχα κάνει και πήρα κάποιες αντιβιώσεις, να μην επανέλθει η φλεγμονή αλλά νομίζω ο παράγοντας σπέρμα είναι πιο σημαντικός.
Αύριο θα μιλήσει ο άντρας μου με τον γιατρό να δούμε τι θα μας πει.
Οπότε στο τρίμηνο θα πρέπει να επαναλάβουμε τις εξετάσεις για να δούμε αν έπιασαν τόπο?
Απ' ότι έχω δει εδώ στο φόρουμ όμως σπάνια έχουν ικανοποιητικό αποτέλεσμα οι βιταμίνες και τα αντιοξειδωτικά, έτσι δεν είναι?

Δειτε πρώτα τι θα σας πει ο γιατρός και εάν πρέπει να πάρει βιταμίνες κάντε λίγο υπομονή και περιμένετε. Οι εξετάσεις δεν είναι τόσο άσχημες και οι βιταμινες/αντιοξειδωτικά μπορεί πραγματικά να βοηθήσουν στην περίπτωση σας. Δεν είναι κρίμα να πας για την επόμενη προσπάθεια γνωρίζοντας ότι μπορούσατε να βελτιώσετε ακόμα περισσότερο τις προδιαγραφές?

• Μου αρέσει 2

6 minutes ago, Καντι said:

Εξαρτάται τι εχεις κανει με τον συγκεκριμένο γιατρο και αν σε ξέρει και εισαι χρόνια ασθενής του. Κλπ Παντως  οι περισσότεροι αυτο το ποσο ζητάνε. Κι εγω την πρώτη φορα έδωσα αυτα τα χρηματα σ αυτόν που ειμαι τωρα , σε καθε προσπαθεια μειωνόταν το ποσο.

Το περίεργο ειναι να μην σου το λένε εξ αρχης οτι η κατάψυξη χρεώνεται.

τελος πάντων στην πρώτη μου προσπαθεια ήμουν περιχαρής που έδωσα 2.300 ενώ κάτω απο 3.000 δεν ζητούσε κανεις και το αποτέλεσμα ηταν μεταφορά 2 η μερα των εμβρύων. Εντελώς πεταμενα λεφτά!!!

Για μια προσπαθεια διέγερσης με ανταπόκριση, στο κέντρο που ήμουν αν δεν έμεναν έμβρυα και δεν πήγαινε καλα, ειχε συν 3 ωοληψιες φυσικού κυκλου.

Ωοληψια+ καλλιέργεια βλαστοκυστεων (καποιοι την χρεώνουν) + ετ + κατάψυξη.

Αα οκ όχι εμένα δν προτειναν τίποτα για το αν δεν πάει καλά. Τέλοσπάντων θετική ενέργεια παίρνουμε περισσότερο η μια από την άλλη εδώ μέσα κ από τους συντρόφους μας παρά από τα κέντρα. Εύχομαι σε όλες καλά αποτελέσματα! 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...