Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

13 ώρες πρίν, marina39 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα έχω να μπω κ να γράψω πολύ καιρό. Μετά από δύο αποτυχημένες προσπάθειες πήγαμε για υιοθεσία κ περιμένοντας είπαμε τώρα να κάνουμε μια τελευταία προσπάθεια. Άλλαξα κέντρο από το Γεν πήγα στο Ια.. και άλλαξα εντελώς πρωτόκολο. Έκανα 2 φυσικούς κ κατάψυξη και τώρα femara+meriofert. Αν κάποια γνωρίζει: είναι φυσιολογικό οτι μου είπαν άλλα για αμοιβή γιατρού στην αρχή κ άλλα τώρα; Υπάρχει φιξ τιμή για το νοσοκομείο όντως κ μετά η μαία του γιατρού παρέλειψε να μου πει για την αμοιβή του για ε/τ. Μου είχε πει σύνολο ένα Α ποσό κ τώρα μου λέει οτι είναι διπλάσιο.. Και από αιματολογικές είναι νορμάλ να μην κάνω καθόλου Ε2 κ fsh για αυτό το πρωτόκολλο; Επίσης αν το έχει κάνει κάποια έκανε φρεσκια ε/τ; Ευχαριστώ πολύ!!! 

Δεν υπογράψατε χαρτιά ; Δεν ελεγε το συνολικό ποσο; Ακομα κ οταν πηγες για ωοληψια (για μαύρα λεφτα) δεν σ έδωσαν ενα χαρτί με τι υπόλοιπο εχετε για εμβρυομεταφορα ;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 ώρα πρίν, Μπισκοτακι27 είπε:

Δεν υπογράψατε χαρτιά ; Δεν ελεγε το συνολικό ποσο; Ακομα κ οταν πηγες για ωοληψια (για μαύρα λεφτα) δεν σ έδωσαν ενα χαρτί με τι υπόλοιπο εχετε για εμβρυομεταφορα ;

Ούτε εγώ υπέγραψα τίποτα για την αμοιβή του γιατρού. Τα έδωσα όλα τη μέρα της ωοληψίας και μάλιστα μαύρα. Αλλά μου έκανε καλή τιμή.

• Μου αρέσει 1

3 hours ago, happiness79 said:

Μα καλά θυμόμουν λοιπόν!!! Απλά μπερδεύτηκα γιατί νόμιζα ότι έμεινες έγκυος αμέσως μετά την υστεροσκόπηση, φυσικά! Να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη και με το καλό να κρατήσεις το μωράκι σου γερό και τριανταφυλλένιο στην αγκαλιά σου! ❤️

Κορίτσι μου και σε σένα εύχομαι να τελειώσει γρήγορα η ταλαιπωρία σου και να ακούσουμε τα ευχάριστα !!!!!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

17 ώρες πρίν, marina39 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα έχω να μπω κ να γράψω πολύ καιρό. Μετά από δύο αποτυχημένες προσπάθειες πήγαμε για υιοθεσία κ περιμένοντας είπαμε τώρα να κάνουμε μια τελευταία προσπάθεια. Άλλαξα κέντρο από το Γεν πήγα στο Ια.. και άλλαξα εντελώς πρωτόκολο. Έκανα 2 φυσικούς κ κατάψυξη και τώρα femara+meriofert. Αν κάποια γνωρίζει: είναι φυσιολογικό οτι μου είπαν άλλα για αμοιβή γιατρού στην αρχή κ άλλα τώρα; Υπάρχει φιξ τιμή για το νοσοκομείο όντως κ μετά η μαία του γιατρού παρέλειψε να μου πει για την αμοιβή του για ε/τ. Μου είχε πει σύνολο ένα Α ποσό κ τώρα μου λέει οτι είναι διπλάσιο.. Και από αιματολογικές είναι νορμάλ να μην κάνω καθόλου Ε2 κ fsh για αυτό το πρωτόκολλο; Επίσης αν το έχει κάνει κάποια έκανε φρεσκια ε/τ; Ευχαριστώ πολύ!!! 

Παντως όπου ακούτε χαμηλότερη τιμη απο 3.500 στο σύνολο στην Αθηνα κατι παίζει. Να ειστε πονηρεμενες και ρωτάτε δυο και τρεις φορές τι περιλαμβάνει. Το σύνηθες που εχω διαβάσει ειναι να προσθέτουν 500 ευρώ στο τελος για κατάψυξη σε εναπομείναντα έμβρυα.

απο περιέργεια ποιο ηταν το αρχικό ποσό και πόσο θέλουν τωρα;

• Μου αρέσει 2

wRSzp2.pngUIzHp2.png

13 minutes ago, Kate92 said:

Κορίτσια καλησπέρα! Ο υπέρηχος που ζητάει η επιτροπή από γυναικολόγο πρέπει να γίνει σε συγκεκριμένες μέρες του κύκλου?

Εμένα μου τον είχαν κάνει μία μέρα τυχαία, νομίζω λίγο πριν την ωορρηξία είχε πέσει. Οι ορμονολογικές πάντως πρέπει να είναι συγκεκριμένη μέρα σίγουρα

Κορίτσια πήραμε σήμερα τις εξετάσεις του άντρα μου. Καλλιέργεια, χλαμύδια και cmv ήταν καθαρός. Είχε όμως χαμηλό ψευδάργυρο σπέρματος, κατακερματισμό 30,6% και οξειδωτικό στρες 9,1%. Ακόμα δεν έχουμε μιλήσει με τον Μακαρ. Αν ξέρει κάποια κοπέλα ας μου πει μία γνώμη. Προχωράμε σε διέγερση σύντομα με αυτά τα νούμερα ή μπα?

• Ευχαριστώ 1

eardp2.png

On 17/3/2022 at 10:06 ΜΜ, happiness79 είπε:

Όχι, δεν είχα γράψει κάτι τέτοιο. Σκέψου ότι η θεία μου είναι γενετήστρια, έχω δηλαδή πολύ δικό μου άνθρωπο, αλλά δεν έχει χρειαστεί να επέμβει ως τώρα σε κάτι, ενώ ξέρει την πορεία μας. Αν θεωρούσε ότι ήταν καλό να επέμβει θα το είχε κάνει σίγουρα. Ίσως χρειαστούμε τη γνώμη της για τα έμβρυα, ανάλογα το τι θα προκύψει, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει χρειαστεί. 

Καλώς όρισες Tselek και καλή αρχή τις προσπάθειες σας! Σκέφτομαι ότι η άποψη του γιατρού σου έχει βάση. Είναι κρίμα να ταλαιπωρήσεις τον οργανισμό σου με ορμόνες, με αμφίβολο αποτέλεσμα, τη στιγμή που υπάρχει η επιλογή των φυσικών κύκλων, που θεωρείται μάλιστα ότι δίνουν και πιο ποιοτικά ωάρια συγκριτικά με αυτά που προκύπτουν μετά από διέγερση. Το τι αξίζει και το τι όχι, είναι σχετικό. Εγώ που έχω κάνει 5 διεγέρσεις, συν φυσικούς κύκλους, σου λέω ότι μακάρι να είχα πάει μόνο με φυσικούς κύκλους όλες τις φορές. Αν είχα όταν ξεκινούσα τις γνώσεις που έχω τώρα, αυτό θα επέλεγα πάντως! Σκέψου το, πάρε κι άλλες γνώμες και αποφασίζεις! 

Οι οφειλές που έγραψα αφορούσαν το ταμείο μου και όχι εφορία ή κάτι άλλο. Δεν ξέρω αν σε βγάζει ανασφάλιστο αν έχεις αλλού οφειλές. 

Ναι, η Οικονομοπούλου είναι αιματολόγος στο τμήμα αποβολών του Έλενα. Για τον άντρα μου δε μου έγραψε εξετάσεις (δε νομίζω ότι μπορεί να συνταγογραφήσει σε άντρες), μου είπε όμως να δούμε ξανά το σπέρμα και με πιο ειδικές εξετάσεις, γιατί το μόνο που είχαμε ήταν 3 σπερμοδιαγράμματα, προ διετίας. Εχεις μήπως να προτείνεις κάποιον ανδρολόγο? 

Πρέπει να μηδενίσει πρώτα η χοριακή και μετά θα έρθει η περίοδος. Υπομονή... 

Ωχ, μπέρδεμα... Στη θέση σου νομίζω ότι δε θα το ρίσκαρα και θα άφηνα τη διαδικασία για τον επόμενο μήνα, αφού δεν έχεις ήδη ξεκινήσει τα φάρμακα. Γιατί δεν ξέρεις σε περίπτωση που νοσήσεις για πόσες μέρες θα σε βγάζουν θετική τα τεστ. Και για να μπεις στο χειρουργείο για ωοληψία θα σου ζητήσουν pcr (στο Ιασώ είσαι, σωστά?) Επίσης, υπάρχει ο κίνδυνος αν νοσήσεις να σου επηρεάσει την ποιότητα των ωαρίων. Οπότε σκέψου μήπως το αναβάλλεις για 1 μήνα. 

Νταξει τελικά δεν είχα κοβιντ την γλυτωσα αυτή τη φορά χαχα! Σε ευχαριστώ πάντως! 

17 ώρες πρίν, marina39 είπε:

Δεν ξέρω σε ποιον γιατρό είσαι, αλλά επειδή είμαι και εγώ στο στο ίδιο νοσοκομείο να σου πω ότι εμένα συνολικά θα πάει 2000 χωρίς τις εξετάσεις και τα φάρμακα, δηλαδή αυτά θα μπουν έξτρα στην τιμή.  Επίσης εγώ δεν θα κανω εμβρυομεταφορα ουτε θα γίνει γονιμοποίηση. Μόνο για την κρυοσυντηρηση η τιμή αυτή. Σε σχέση με άλλα κέντρα, είδα ότι είναι ακριβά. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 31 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Εμένα μου τον είχαν κάνει μία μέρα τυχαία, νομίζω λίγο πριν την ωορρηξία είχε πέσει. Οι ορμονολογικές πάντως πρέπει να είναι συγκεκριμένη μέρα σίγουρα

Κορίτσια πήραμε σήμερα τις εξετάσεις του άντρα μου. Καλλιέργεια, χλαμύδια και cmv ήταν καθαρός. Είχε όμως χαμηλό ψευδάργυρο σπέρματος, κατακερματισμό 30,6% και οξειδωτικό στρες 9,1%. Ακόμα δεν έχουμε μιλήσει με τον Μακαρ. Αν ξέρει κάποια κοπέλα ας μου πει μία γνώμη. Προχωράμε σε διέγερση σύντομα με αυτά τα νούμερα ή μπα?

Ευχαριστώ πολύ! Ναι, για τις ορμονολογικες μου είπε τρίτη μέρα του κύκλου. 

Δυστυχώς δεν ξέρω να σε βοηθήσω στο ερώτημα σου. Μόνο για τον κατακερματισμό ξέρω πως είναι κάπως υψηλός. Εμάς βγήκε 27% (με όριο το 25%) και είπε είναι ελαφρώς υψηλος και να πάρει αντιοξειδωτικά μέχρι να κάνουμε την προσπάθεια μας, που θα πέσει λογικά σε κανένα δίμηνο.

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Troia είπε:

Ούτε εγώ υπέγραψα τίποτα για την αμοιβή του γιατρού. Τα έδωσα όλα τη μέρα της ωοληψίας και μάλιστα μαύρα. Αλλά μου έκανε καλή τιμή.

Αυτό με την τιμή μπορείς να το διαπραγματευτεις; για καλύτερη τιμή. Εγώ δεν ρώτησα αλλα μου είπε ότι μπορώ να δώσω 1500 με κάρτα και τα υπόλοιπα μετρητά. 

Λοιπόν κορίτσια, μου ήρθε η περίοδος και πήρα τηλέφωνο για να κλείσω ραντεβού. Θα πάω μεθαύριο το πρωί γιατί δυστυχώς δεν είχε απόγευμα. Είχαμε πει να κάνουμε τις ενέσεις μαζί στις συναντήσεις μας, αλλά δεν μου είπε να την πάρω μαζί μου. Μπορεί κάποια να μου πει κάθε πότε κάνουμε τις ενέσεις; Θα είμαι 3η μέρα την Πέμπτη. Έχω πάρει 2 ενέσεις puregon 900ιων. Και 1 οβιτρελε. Για να ξέρω αν είναι να την πάρω τηλέφωνο αύριο να την ρωτήσω γιατι δεν θελω να την ζαλίσω αλλα ουτε να γίνει κάποιο λάθος γιατί δεν το έχω ξανακάνει και είναι η 1η φορα. 

Επίσης το είχα ξανασυζητησει εδώ με μια κοπέλα αν είναι μεγάλη η δοση 900 αλλα νόμιζα ότι είχα 1 και είπαμε ότι δεν είναι μεγάλη. Τωρα που μου είπε να πάρω 2; δηλαδή συνολικά πάει 1800; θα τρελαθώ καλε!! Ας με διορθώσει κάποια 

πρίν από 28 λεπτά , Bookthiefy είπε:

Αυτό με την τιμή μπορείς να το διαπραγματευτεις; για καλύτερη τιμή. Εγώ δεν ρώτησα αλλα μου είπε ότι μπορώ να δώσω 1500 με κάρτα και τα υπόλοιπα μετρητά.

Με το γιατρό φαντάζομαι ότι μπορείς να το διαπραγματευτείς. Εμείς είχαμε ήδη κάνει μαζί 4 σπερματεγχύσεις, οπότε μου έκοψε κάτι.

1 hour ago, Καντι είπε:

Παντως όπου ακούτε χαμηλότερη τιμη απο 3.500 στο σύνολο στην Αθηνα κατι παίζει. Να ειστε πονηρεμενες και ρωτάτε δυο και τρεις φορές τι περιλαμβάνει. Το σύνηθες που εχω διαβάσει ειναι να προσθέτουν 500 ευρώ στο τελος για κατάψυξη σε εναπομείναντα έμβρυα.

Αυτό μου συνέβη εμένα, αλλά η τιμή ήταν αρκετά πιο κάτω από 3.500...

• Ευχαριστώ 1

4 ώρες πρίν, ksvolimi είπε:

@happiness79 ειχαμε κανενα νεο;;;;;;;❤️

Δυστυχώς όχι ακόμα αγάπη μου... Σ' ευχαριστώ πολύ για τη σκέψη ❤️

3 ώρες πρίν, KONNA28 είπε:

Κορίτσι μου και σε σένα εύχομαι να τελειώσει γρήγορα η ταλαιπωρία σου και να ακούσουμε τα ευχάριστα !!!!!

Σ' ευχαριστώ πολύ πολύ ❤️ Για την ώρα είμαι σε αναμμένα κάρβουνα γιατί περιμένω την απάντηση του προεμφυτευτικού ελέγχου των εμβρύων μας!

2 ώρες πρίν, Καντι είπε:

απο περιέργεια ποιο ηταν το αρχικό ποσό και πόσο θέλουν τωρα;

Γιατί είναι περίεργο να πρόσθετουν χρήματα για κατάψυξη εμβρύων στο τέλος? Αφού δεν έχουν όλοι απόθεμα σε έμβρυα! Δηλαδή θα ήταν προτιμότερο να πληρώνουν όλοι κάτι για το οποίο μπορεί να μην χρειαστεί? 

1 ώρα πρίν, Bookthiefy είπε:

Λοιπόν κορίτσια, μου ήρθε η περίοδος και πήρα τηλέφωνο για να κλείσω ραντεβού. Θα πάω μεθαύριο το πρωί γιατί δυστυχώς δεν είχε απόγευμα. Είχαμε πει να κάνουμε τις ενέσεις μαζί στις συναντήσεις μας, αλλά δεν μου είπε να την πάρω μαζί μου. Μπορεί κάποια να μου πει κάθε πότε κάνουμε τις ενέσεις; Θα είμαι 3η μέρα την Πέμπτη. Έχω πάρει 2 ενέσεις puregon 900ιων. Και 1 οβιτρελε. Για να ξέρω αν είναι να την πάρω τηλέφωνο αύριο να την ρωτήσω γιατι δεν θελω να την ζαλίσω αλλα ουτε να γίνει κάποιο λάθος γιατί δεν το έχω ξανακάνει και είναι η 1η φορα. 

Επίσης το είχα ξανασυζητησει εδώ με μια κοπέλα αν είναι μεγάλη η δοση 900 αλλα νόμιζα ότι είχα 1 και είπαμε ότι δεν είναι μεγάλη. Τωρα που μου είπε να πάρω 2; δηλαδή συνολικά πάει 1800; θα τρελαθώ καλε!! Ας με διορθώσει κάποια 

Καλή σου αρχή και καλή επιτυχία! Τις ενέσεις τις puregon θα τις κάνεις κάθε μέρα ίδια ώρα (εμένα μου είχαν πει απόγευμα, 5-8 σταθερή ώρα). Ο γιατρός θα σου καθορίσει τη δόση. Μη σε τρομάζει που είναι δύο των 900, δε σημαίνει απαραίτητα ότι θα τις κάνεις όλες, θα σου τις μοιράσει σε μικρότερες δόσεις (πχ 300 μονάδες τη μέρα), μπορεί όμως να χρειαστεί να τις πάρεις και όλες, αυτό θα το κρίνει ο γιατρός σου καθώς θα σε παρακολουθεί. Την ovitrelle θα την κάνεις μία φορά βράδυ, συγκεκριμένη ώρα, που την ώρα θα σου την πει ο γιατρός σου και εξαρτάται από την ώρα που θα προγραμματιστεί η ωοληψία σου. Θα είναι η τελευταία ένεση που θα κάνεις και γίνεται το προ-προηγούμενο βράδυ από τη μέρα της ωοληψίας. Ακούγονται δύσκολα όλα αυτά, αλλά στην πορεία θα δεις ότι είναι πολύ πιο απλό από όσο νόμιζες, μπαίνει στον αυτόματο! Ότι χρειαστείς είμαστε εδώ! ❤️

• Ευχαριστώ 1

9 hours ago, silvy22 said:

Κορίτσι μου δηλ ποσο σου βγαινει συνολο μια ολοκληρωμενη ετ(διεγερση - ωοληψια-ετ)?

Με φυσικό 1600 κ με φάρμακα 1800 ενώ αρχικά μου παν 1200 κ 1400 αντίστοιχα.. 

7 hours ago, Μπισκοτακι27 said:

Τίποτα όχι. 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...