Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 57 λεπτά , mominthemaking είπε:

στο γεν..αθην...δε φταιει ο γιατρος, απλά δεν ειναι απο τα μεγαλα ονόματα και τον αφήνουν πάντα στο τέλος..

Πολύ στεναχωριέμαι για αυτό που σου συνέβη ..και βέβαια τι σημαίνει τον αφήνουν τελευταίο;; ...λυπηρο

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

7 minutes ago, Maroxmarox said:

Πολύ στεναχωριέμαι για αυτό που σου συνέβη ..και βέβαια τι σημαίνει τον αφήνουν τελευταίο;; ...λυπηρο

οτι εχουν προτεραιοτητα τα μεγαλα ονοματα γιατι εχουν μετα 1.000.000 ραντεβου και πρεπει να προλαβουν...εδω μπηκαν με το ετσι θελω και μας πηραν τον υπερηχο μια φορα σε εμβρυομεταφορα!!!

• Μπερδεμένη/-ος 2
  • Λυπημένη/-ος 3

xu6xp2.png

πρίν από 8 λεπτά , mominthemaking είπε:

οτι εχουν προτεραιοτητα τα μεγαλα ονοματα γιατι εχουν μετα 1.000.000 ραντεβου και πρεπει να προλαβουν...εδω μπηκαν με το ετσι θελω και μας πηραν τον υπερηχο μια φορα σε εμβρυομεταφορα!!!

Κάνεις πλάκα ...δεν μπορώ να το διανοηθω..παρεμεινες εκεί ;

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Πώς επιβεβαιώσατε ότι είστε ξανά ασφαλισμένοι??? Έχω κλείσει ραντεβού με τον εφκα σε μια βδομάδα για να δω τι παίζει, αλλά έχω μια ανησυχία μήπως ούτε τότε ξέρω σίγουρα αν θα είμαι οκ! Μη φτάσει η μέρα που πρέπει να πάω να κάνω ήρεμη την προλακτίνη και μου ανέβει στο Θεό αν μου πούνε πάλι ότι φαίνομαι ανασφάλιστη!

Λένε πάντως ότι όταν σκαλώνουν στα τοιχώματα και δε βγαίνουν εύκολα, είναι επειδή δεν είναι ώριμα, συνήθως.

@happiness79 σε θέλω χαλαρή ότι ότι και να γίνει γιατί θα σου ανέβει η προλακτίνη πραγματικά !!!

πρίν από 4 λεπτά , mominthemaking είπε:

μια τελευταια εμβρυομεταφορα θα κανω εκει και τελος...

Σου εύχομαι μια θετικότατη χοριακη και μια καλή εγκυμοσύνη να έχεις !!

• Μου αρέσει 1

4 hours ago, happiness79 said:

Πώς επιβεβαιώσατε ότι είστε ξανά ασφαλισμένοι??? Έχω κλείσει ραντεβού με τον εφκα σε μια βδομάδα για να δω τι παίζει, αλλά έχω μια ανησυχία μήπως ούτε τότε ξέρω σίγουρα αν θα είμαι οκ! Μη φτάσει η μέρα που πρέπει να πάω να κάνω ήρεμη την προλακτίνη και μου ανέβει στο Θεό αν μου πούνε πάλι ότι φαίνομαι ανασφάλιστη!

Kαταρχάς μπορείς να τσεκάρεις online στο site του efta. Πατάς την ασφαλιστική ικανότητα, βάζεις τους κωδικούς σου και βλέπεις. Εμάς μας το έφτιαξαν επιτοπου. Δηλαδή μολις βγήκε ο άντρας μου από τον Εφκα μπήκαμε και ήταν ασφαλισμένος κανονικά. Εγώ σαν προστατευόμενο μέλος χρειάστηκε να κάνω μία άλλη διαδικασία αλλά και αυτή ήταν πολύ γρήγορη.

4 hours ago, winspert said:

Κορίτσια...μετα απο υστεροσκοπηση, επηρεάζεται ο κύκλος; Έρχεται νωριτερα, αργότερα ή οταν ηταν να έρθει;

Εμένα μου ήρθε κανονικότατα 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

eardp2.png

9 ώρες πρίν, froufrou80 είπε:

Τι σημαίνει θα ξέρουμε αν είναι ώριμο σε 2 ώρες;...... Κ εγώ θα πληρωσω σαν να ήταν την διαδικασία; Κ τι σημαίνει το πηραμε το ωάριο;; Εχω εκνευριστεί παρα πολυ.. Δεν το εχω ξανακούσει αυτό πραγματικά.... Μπορώ να παρω στο εμβρυολογικο να μου στείλουν με email την έκθεση;

Κορίτσι μου αισχος πραγματικά!! Στο Ιασώ όταν ξύπνησα από ωοληψια αμέσως ήρθε ο γιατρός κ μου είπε ότι πήραν το ωάριο μου και ηταγ γεμάτο. Αυτό το βλέπουν αμέσως. 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 20 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Κορίτσι μου αισχος πραγματικά!! Στο Ιασώ όταν ξύπνησα από ωοληψια αμέσως ήρθε ο γιατρός κ μου είπε ότι πήραν το ωάριο μου και ηταγ γεμάτο. Αυτό το βλέπουν αμέσως. 

Ο γιατρός θεωρεί πως δεν ήταν ενημερωμενη η εμβρυολογος. . . Αλλά στο τέλος μου είπε ότι πανω στον πανικό μπορεί να γίνονται κ αυτά.....???? Αυτόν τον ενημέρωσαν για empty zone δεν κατάλαβα τι είναι... Πάντως υποστηρίζει πως ωάριο υπήρχε κ απλά δεν έγινε η γονιμοποίηση.... Εγώ αυριο θα ζητήσω γραπτή έκθεση.... Τώρα μπορεί να γράψουν ο, τι τους συμφέρει σε αυτην... Γενικα ξενέρωμα.. . 

Είναι δωρεάν η γραπτή έκθεση ή θα την πληρωσω κ αυτήν;; Στο εμβρυολογικο θα παρω λογικά έτσι;

• Μπερδεμένη/-ος 1

Διαφημίσεις

59 minutes ago, Maroxmarox said:

Σου εύχομαι μια θετικότατη χοριακη και μια καλή εγκυμοσύνη να έχεις !!

μακάρι!!!απο το στόμα σου και στου Θεού τ'αυτί!!

8 minutes ago, froufrou80 said:

Ο γιατρός θεωρεί πως δεν ήταν ενημερωμενη η εμβρυολογος. . . Αλλά στο τέλος μου είπε ότι πανω στον πανικό μπορεί να γίνονται κ αυτά.....???? Αυτόν τον ενημέρωσαν για empty zone δεν κατάλαβα τι είναι... Πάντως υποστηρίζει πως ωάριο υπήρχε κ απλά δεν έγινε η γονιμοποίηση.... Εγώ αυριο θα ζητήσω γραπτή έκθεση.... Τώρα μπορεί να γράψουν ο, τι τους συμφέρει σε αυτην... Γενικα ξενέρωμα.. . 

Είναι δωρεάν η γραπτή έκθεση ή θα την πληρωσω κ αυτήν;; Στο εμβρυολογικο θα παρω λογικά έτσι;

φυσικά και είναι δωρεάν!!!!!ναι ναι εκει θα παρεις

• Μου αρέσει 2

xu6xp2.png

2 hours ago, winspert said:

Πλακα κανεις; Γιατί;;;

Την έκανα μια μέρα πριν την περίοδο και δεν ήρθε ποτέ .Μου είπαν ότι είναι συνηθισμένο να διαταραχθεί ο κύκλος αλλά στον επόμενο κύκλο ήρθε κανονικά μόνο που κράτησε έξι μέρες αντί για τρεις !

• Μου αρέσει 1

πρίν από 33 λεπτά , froufrou80 είπε:

Επομένως αυτή η φορά θα χρεωθεί κανονικά, ότι είναι η μία από τις τρεις του πακέτου?? Κρίμα ρε γαμώτο. Ότι κι αν έχει συμβεί είναι τόσο κρίμα. Επειδή πραγματικά πιστεύω ότι κάπως αντισταθμίζονται στη ζωή όλα, θέλω να ελπίζω ότι αυτή σου η ταλαιπωρία τώρα μαζί με την απογοήτευση που ζεις, ότι θα γυρίσει και ότι θα έρθει κάτι πολύ καλό μετά. Σου το εύχομαι ❤️

πρίν από 24 λεπτά , KONNA28 είπε:

Την έκανα μια μέρα πριν την περίοδο και δεν ήρθε ποτέ .Μου είπαν ότι είναι συνηθισμένο να διαταραχθεί ο κύκλος αλλά στον επόμενο κύκλο ήρθε κανονικά μόνο που κράτησε έξι μέρες αντί για τρεις !

Α ναι? Κι εγώ που νόμιζα ότι δεν ήρθε επειδή ήσουν έγκυος! Παραπληροφόρησα όλο το φόρουμ! Λες να είναι προφητικό? 

• Χαχα 3

6 ώρες πρίν, winspert είπε:

Κορίτσια...μετα απο υστεροσκοπηση, επηρεάζεται ο κύκλος; Έρχεται νωριτερα, αργότερα ή οταν ηταν να έρθει;

Νωρίτερα, το θεμα ειναι οτι επειδη θα εχεις αίματακι να καταλάβεις ποια ειναι η πρώτη μερα περιοδου.

• Ευχαριστώ 1

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Κορίτσια καλησπέρα έχω να μπω κ να γράψω πολύ καιρό. Μετά από δύο αποτυχημένες προσπάθειες πήγαμε για υιοθεσία κ περιμένοντας είπαμε τώρα να κάνουμε μια τελευταία προσπάθεια. Άλλαξα κέντρο από το Γεν πήγα στο Ια.. και άλλαξα εντελώς πρωτόκολο. Έκανα 2 φυσικούς κ κατάψυξη και τώρα femara+meriofert. Αν κάποια γνωρίζει: είναι φυσιολογικό οτι μου είπαν άλλα για αμοιβή γιατρού στην αρχή κ άλλα τώρα; Υπάρχει φιξ τιμή για το νοσοκομείο όντως κ μετά η μαία του γιατρού παρέλειψε να μου πει για την αμοιβή του για ε/τ. Μου είχε πει σύνολο ένα Α ποσό κ τώρα μου λέει οτι είναι διπλάσιο.. Και από αιματολογικές είναι νορμάλ να μην κάνω καθόλου Ε2 κ fsh για αυτό το πρωτόκολλο; Επίσης αν το έχει κάνει κάποια έκανε φρεσκια ε/τ; Ευχαριστώ πολύ!!! 

• Μπερδεμένη/-ος 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...