Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου,  ας με διορθώσουν κ άλλες κοπέλες που γνωρίζουν καλύτερα, όμως έχω την εντύπωση πως κάποτε λένε ότι θα δοκιμάσουν με τρίτης μέρας γιατί ίσως αναπτύσσονται καλύτερα στο περιβάλλον της μήτρας παρα στο εργαστήριο, οπότε ίσως αξίζει κάποια 3ης μέρας να κρατηθούν 

Αυτό κάπου το έχω διαβάσει κ εγώ. Μάλιστα είχα γνωρίσει μια κοπέλα που έβαζε 3ης ημέρας μόνο για αυτό. Δε ξέρω τι ισχύει. Πραγματικά αν κρατούσα 3ης ημέρας θα είχα σίγουρα 5-6 τώρα. Αν έχει ακούσει κάτι κάποια κοπέλα ή το έχει δοκιμάσει στην ίδια ας μας πει.

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

1 hour ago, Nephele78 said:

Ναι αν μενεις ευκολα μακαρι να πιασεις κ τωρα να ξεμπερδευεις.!!Ε τα ιδια εχουμε σχεδον ..αμη 0,3 ..απλα εγω δεν εχω δει fsh πανω απο 18.εγω που μαζευα με φυσικούς κ στο τέλος εκανα κ ενα τροποποιημενο ειχα παει απο μονη μου και εκανα 3 φορες fsh ε2 Lh 3η μερα κυκλου για να δω τι παιζει και αν θα ειναι καλος ο κυκλος που διαβαζα εδω.κ μετα του τα εδειχνα και μου ειχε πει οτι δεν χρειαζεται να τρεχω να κανω εξετασεις κ να μην εχω εμμονη για την fsh που ειναι υψηλη κ την πολυ χαμηλη αμη.. γιατι θα παμε πολυ καλά..εγω να σου πω την αληθεια νομιζα με κοροιδευε καθως δεν εμπιστευομαι κανεναν απο δαυτους,αλλα σωστος αποδείχτηκε.

Δεν ειχα θεμα κανενα με αυτα κ είχα παρει και παρα πολλα στην εγκυμοσυνη 

Μακάρι να πανε ολα τελεια που πιστευω θα πανε.παιζει κ τα 2 να γαντζωθήκανε καλα διοτι ειναι νωρις κ εδειξε το τεστ!! Πολυ χαιρομαστε με θετικα !! μακαρι να μεινουνε ολες εγκυουλες συντομα!!περαστικα με κοβιτ γρηγορα..

Ίσως τότε φταίει κάτι άλλο και όχι τα χαπια

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 ώρες πρίν, Marilena21 είπε:

Τώρα που είπες cyclacur τα βρίσκετε εύκολα; γιατί όταν ξεκίνησω ετ να ξέρω.. 

Τώρα ναι, τα βρίσκεις εύκολα. Πριν κάμποσους μήνες που τα έψαχνα ήταν σε έλλειψη, αλλά τώρα κανένα πρόβλημα ευτυχώς! 

4 ώρες πρίν, Laky είπε:

Κούκλα μου συγχαρητήρια. Άντε με το καλό και η χοριακη. Ρε κορίτσια ήθελα να σας ρωτήσω. Όλες δυο βάζετε; Εγώ είμαι 39,5 αλλά δε θέλω να βάλω δύο γιατί φοβάμαι. Τι είναι τα 5Α και τα 3Β που λέτε;

4 ώρες πρίν, Laky είπε:

Κούκλα μου συγχαρητήρια. Άντε με το καλό και η χοριακη. Ρε κορίτσια ήθελα να σας ρωτήσω. Όλες δυο βάζετε; Εγώ είμαι 39,5 αλλά δε θέλω να βάλω δύο γιατί φοβάμαι. Τι είναι τα 5Α και τα 3Β που λέτε;

Σε καταλαβαίνω, κι εγώ στην αρχή είχα την ίδια ανησυχία, μετά βέβαια ευχόμουν με όλη μου την καρδιά να πιάσουν και τα δύο!! Εννοείται ότι δεν είναι απαραίτητο να βάλεις δύο. Αν έχεις ένα καλό, έχει εξίσου καλές πιθανότητες να προχωρήσει, σε σχέση με τα δύο. Εξαρτάται φυσικά και από το πόσες προσπάθειες έχεις κάνει. Αν είναι η πρώτη σου (που εύχομαι να είναι και τυχερή!) είναι φυσικό να το έχεις έγνοια. Θα σου έλεγα βέβαια να λάβεις υπόψην τη γνώμη του γιατρού σου, συζήτησε μαζί του την ανησυχία σου. Σκέψου ότι κι εγώ με τις ίδιες σκέψεις με σένα ξεκίνησα και τώρα βγάλαμε 3 και εύχομαι να γίνει το καλύτερο, όποιο και να είναι αυτό, σύμφωνα με το καλό που ξέρει η φύση! 

Όσο για τα νούμερα και τα γράμματα που ρωτάς, αφορούν την ποιότητα των βλαστοκυστών. Ο αριθμός που μπαίνει μπροστά αφορά το στάδιο ανάπτυξης της βλαστοκύστης, που ξεκινάει από το 1 και μεγαλώνοντας φτάνει μέχρι το 5 (ή το 6, ανάλογα με το εργαστήριο), δηλαδή όσο μεγαλύτερο το νούμερο τόσο πιο ανεπτυγμένη είναι η βλαστοκύστη. Τα γράμματα που ακολουθούν, αφορούν το πρώτο την ποιότητα αυτού που αργότερα θα σχηματίσει το έμβρυο και το δεύτερο γράμμα αυτό που θα γίνει ο σάκος και αξιολογούνται από το Α ως το C (υπάρχει και D, αλλά δεν τα κρατάνε επειδή δε δίνουν εγκυμοσύνες). Τα Α θεωρούνται άριστα, τα Β καλά και τα C μέτρια. 

17 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Έχω κάνει αρκετούς τροποποιημένους  φυσικούς κύκλους στο Ιασώ (λέω τροποποιημένους γιατί έκανα ovitrelle πριν την ωοληψία). Όμως μία φορά δεν "προλάβαμε" το ωάριο κι έτσι κάναμε σπερματέγχυση, μπας και γίνει κάτι (που τελικά δεν...). Οπότε τις επόμενες φορές έκανα Orgalutran ενέσεις που βοηθάνε να μην "σπάσει" το ωάριο πριν την ωοληψία. Είχα μείνει πολύ ευχαριστημένη, γενικά σε σχέση με τους κύκλους όπου έπαιρνα φάρμακα διέγερσης μου φάνηκε πολύ πιο ήπια διαδικασία αυτή των φυσικών κύκλων, γιατί και λιγότερο άγχος είχα και δεν είχα τα νεύρα που μου προκαλούσαν οι ορμόνες και είχα και σχεδόν πάντα πολύ καλά αποτελέσματα! Σκέφτεσαι να ξεκινήσεις? 

Σε ευχαριστώ παρα πολυ!! Σου εχω πμ

• Μου αρέσει 1

On 3/2/2022 at 10:19 ΜΜ, Visit a vis είπε:

Δεν ξέρω γιατί να προτείνει κανείς την εξωσωματική σε ζευγάρι που πετυχαίνει εύκολα εγκυμοσύνη. Ίσως να έλεγχε και τη μήτρα εξονυχιστικά. Καρυότυπο εμβρύου έχει κάνει; Μπορεί να ευθύνονται τρισωμίες που είναι συνήθεις στις ηλικίες κοντά στα 40. Τότε ίσως να χρειαζόταν προεμφυτευτικός. Αλλά με όσα διαβάζουμε, η Τύχη θα αποφασίσει. Στη θέση τους δεν θα κινούμουν προς την εξωσωματική. Το πακέτο των εξετάσεων το βρίσκω πολύ καλό και ικανοποιητικό. 

Θρομβοφιλια πολύ σημαντικό για αποβολες

Με τα φάρμακα της εξωσωματικής ήσασταν εντάξει;είχατε παρενέργειες; Τι να αναμενω δε ξέρω..

4 ώρες πρίν, Laky είπε:

Απορία έχω και εγώ,μετά την ωοληψια και το σπέρμα που θα δωθεί, σας ενημερώνουν και εγγράφως για τα έμβρυα; Ποιότητα κτλ,επειδή είναι η πρώτη μου ε τ οποιαδήποτε πληροφορία θα ήταν χρησιμη

πρίν από 26 λεπτά , Maroxmarox είπε:

Με τα φάρμακα της εξωσωματικής ήσασταν εντάξει;είχατε παρενέργειες; Τι να αναμενω δε ξέρω..

Απορία έχω και εγώ,μετά την ωοληψια και το σπέρμα που θα δωθεί, σας ενημερώνουν και εγγράφως για τα έμβρυα; Ποιότητα κτλ,επειδή είναι η πρώτη μου ε τ οποιαδήποτε πληροφορία θα ήταν χρησιμη

Δίνουν ένα έγγραφο για την ποιότητά τους. Αλλά και τι με αυτό; Μπορείς να τα ελέγξεις; Γενικά, είναι πολύ εύκολο να σε εκμεταλλευτεί κάποιος στη διαδικασία της εξωσωματικής. Εμπιστεύσου και προχώρα χωρίς άγχος, αλλά με μάτια ανοιχτά. 
Όσον αφορά τα φάρμακα, ορμόνες είναι, κάπως κάπου κάποτε σε κάποιους μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα. Ρισκάρεις. Για τον γιατρό μου η κλομιφαίνη επιβαρύνει πολύ περισσότερο από όλα τα άλλα που παίρνουμε. Ακόμη, έχει αποδειχθεί ότι οι υπογόνιμες γυναίκες είμαστε πιο επιρρεπείς στον καρκίνο…ασχέτως κατανάλωσης ή μη ορμονών. 

Η Τύχη… καλή τύχη σας εύχομαι από καρδιάς!!! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 45 λεπτά , Visit a vis είπε:

Δίνουν ένα έγγραφο για την ποιότητά τους. Αλλά και τι με αυτό; Μπορείς να τα ελέγξεις; Γενικά, είναι πολύ εύκολο να σε εκμεταλλευτεί κάποιος στη διαδικασία της εξωσωματικής. Εμπιστεύσου και προχώρα χωρίς άγχος, αλλά με μάτια ανοιχτά. 
Όσον αφορά τα φάρμακα, ορμόνες είναι, κάπως κάπου κάποτε σε κάποιους μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα. Ρισκάρεις. Για τον γιατρό μου η κλομιφαίνη επιβαρύνει πολύ περισσότερο από όλα τα άλλα που παίρνουμε. Ακόμη, έχει αποδειχθεί ότι οι υπογόνιμες γυναίκες είμαστε πιο επιρρεπείς στον καρκίνο…ασχέτως κατανάλωσης ή μη ορμονών. 

Η Τύχη… καλή τύχη σας εύχομαι από καρδιάς!!! 

Καλή Τύχη εύχομαι! Ευχαριστώ για την απαντηση

πρίν από 5 λεπτά , Maroxmarox είπε:

Καλή Τύχη εύχομαι! Ευχαριστώ για την απαντηση

Και ναι απλά προχωραμε..η εκμετάλλευση στο φουλ ..ένα χρόνο τώρα αυτό ζω..

1 ώρα πρίν, happiness79 είπε:

Τώρα ναι, τα βρίσκεις εύκολα. Πριν κάμποσους μήνες που τα έψαχνα ήταν σε έλλειψη, αλλά τώρα κανένα πρόβλημα ευτυχώς! 

Σε καταλαβαίνω, κι εγώ στην αρχή είχα την ίδια ανησυχία, μετά βέβαια ευχόμουν με όλη μου την καρδιά να πιάσουν και τα δύο!! Εννοείται ότι δεν είναι απαραίτητο να βάλεις δύο. Αν έχεις ένα καλό, έχει εξίσου καλές πιθανότητες να προχωρήσει, σε σχέση με τα δύο. Εξαρτάται φυσικά και από το πόσες προσπάθειες έχεις κάνει. Αν είναι η πρώτη σου (που εύχομαι να είναι και τυχερή!) είναι φυσικό να το έχεις έγνοια. Θα σου έλεγα βέβαια να λάβεις υπόψην τη γνώμη του γιατρού σου, συζήτησε μαζί του την ανησυχία σου. Σκέψου ότι κι εγώ με τις ίδιες σκέψεις με σένα ξεκίνησα και τώρα βγάλαμε 3 και εύχομαι να γίνει το καλύτερο, όποιο και να είναι αυτό, σύμφωνα με το καλό που ξέρει η φύση! 

Όσο για τα νούμερα και τα γράμματα που ρωτάς, αφορούν την ποιότητα των βλαστοκυστών. Ο αριθμός που μπαίνει μπροστά αφορά το στάδιο ανάπτυξης της βλαστοκύστης, που ξεκινάει από το 1 και μεγαλώνοντας φτάνει μέχρι το 5 (ή το 6, ανάλογα με το εργαστήριο), δηλαδή όσο μεγαλύτερο το νούμερο τόσο πιο ανεπτυγμένη είναι η βλαστοκύστη. Τα γράμματα που ακολουθούν, αφορούν το πρώτο την ποιότητα αυτού που αργότερα θα σχηματίσει το έμβρυο και το δεύτερο γράμμα αυτό που θα γίνει ο σάκος και αξιολογούνται από το Α ως το C (υπάρχει και D, αλλά δεν τα κρατάνε επειδή δε δίνουν εγκυμοσύνες). Τα Α θεωρούνται άριστα, τα Β καλά και τα C μέτρια. 

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου για την ενημέρωση. Είναι η πρώτη μου προσπάθεια που θα κάνω κι έτσι είμαι αρκετά ανήσυχη. Ευτυχώς είστε κι όλες εσείς και μαθαίνουμε κι εμείς. Για την ώρα έκανα τη Δευτέρα σαλπιγγογραφια και εχθές κολποσκόπηση και βιοψία και μπορώ να πω πως πονάω αρκετά ακόμη. Θέλω να πιστεύω πως τον άλλο μήνα θα μπορέσω να ξεκινήσω.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 23 λεπτά , Laky είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου για την ενημέρωση. Είναι η πρώτη μου προσπάθεια που θα κάνω κι έτσι είμαι αρκετά ανήσυχη. Ευτυχώς είστε κι όλες εσείς και μαθαίνουμε κι εμείς. Για την ώρα έκανα τη Δευτέρα σαλπιγγογραφια και εχθές κολποσκόπηση και βιοψία και μπορώ να πω πως πονάω αρκετά ακόμη. Θέλω να πιστεύω πως τον άλλο μήνα θα μπορέσω να ξεκινήσω.

Καλή αρχή και σου εύχομαι να γίνουν όλα εύκολα και γρήγορα για σένα! Υπομονή για τον πόνο, πάρε τη φροντίδα που χρειάζεσαι και θα περάσει κι αυτό! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 21 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Κορίτσια μόλις παρέλαβα τις εξετάσεις 2ης μέρας.
FSH 8,3 / E2 47 / PRG 0,5

Πώς τις βλέπετε; 

Η ΑΜΗ παραμένει σταθερή όλες τις ημέρες του κύκλου; Μόνο αυτές κάνουμε τη δεύτερη ημέρα; Επίσης κορίτσι τη PRG δε τη κάνουμε την 21η ημέρα;

Διαφημίσεις

Καλησπερα σας, 

μου εχουν  περισσέψει 180 μονάδες μενοπουρ .. το μπουκαλάκι ανοίχτηκε πριν τρεις ημερες αν κάποια εχει ανάγκη να συμπληρώσει αυτες τις μοναδεσ το φάρμακο ειναι πολυ καλα συντηρημένο αλλα σε δυο τρεις μερες θα το πετάξω.. βρίσκομαι κέντρο Αθήνας . 

πρίν από 7 λεπτά , Mommy39 είπε:

Καλησπερα σας, 

μου εχουν  περισσέψει 180 μονάδες μενοπουρ .. το μπουκαλάκι ανοίχτηκε πριν τρεις ημερες αν κάποια εχει ανάγκη να συμπληρώσει αυτες τις μοναδεσ το φάρμακο ειναι πολυ καλα συντηρημένο αλλα σε δυο τρεις μερες θα το πετάξω.. βρίσκομαι κέντρο Αθήνας . 

Μην το πετάξεις μπορει να χρησιμοποιηθεί για ενα μήνα απο το άνοιγμα,

wRSzp2.pngUIzHp2.png

On 4/2/2022 at 3:16 ΜΜ, winspert είπε:

Ελα ρε συ...Πολυ καλο ποσοστό...Εμενα βγαζει ελαχιστα σπερματοζωάρια...Αλλα ειναι αρνητικος στο να κανει βιοψια...οποτε παλεύουμε με αυτα που έχουμε...

Ειχα μια απορια αλλα με καλυψες...

Ωωωω τελεια!!!! Εύχομαι μια τριψηφια χοριακη κοριτσάκι μου!!!!

Οταν λες τροποποιημένο,τι ακριβώς θα κανεις; Το φάρμακα και σε τι ποσότητες; Καλη επιτυχία σου εύχομαι!!!

Περαστικα βρε κοριτσακι μου...Δε νομιζω πως θα επηρεασει σε κατι...Δεν εχεις και κανα συμπτωμα ιδιαιτερο...Ευχομαι γρηγορα αρνητικό σελφ τεστ και θετικοτατο τεστ εγκυμοσύνης!!!

Τροποιημενο με χαμηλες δοσεις φαρμακων, κλομιφαινη μου ειπε αλλα θα μου δωσει ακριβωσ δοσολογιες πριν αρχισουμε μετα απο καπιες ακομη εξετασεις... Να δουμε πως παει και αν οχι σε 2 κυκλους θα παμε με κανονικη θεραπεια εξωσωματικης... εχω μπερδευτει λιγο μωρε κοριτσια... 

πρίν από 30 λεπτά , Mommy39 είπε:

Καλησπερα σας, 

Και εγω κεντρο ειμαι, δεν χρειαζομαι τ φαρμακο, να πιουμε ενα καφεδακι ομως πολυ θα βολευε!

2 ώρες πρίν, Maroxmarox είπε:

Εσύ ποτέ ξεκινάς κορίτσι μου?

1 ώρα πρίν, Laky είπε:

Σε εξωσωματική θα προχωρήσεις?? Γτ να κάνεις σαλπιγγογραφια τότε??

πρίν από 56 λεπτά , Laky είπε:

Η ΑΜΗ παραμένει σταθερή όλες τις ημέρες του κύκλου; Μόνο αυτές κάνουμε τη δεύτερη ημέρα; Επίσης κορίτσι τη PRG δε τη κάνουμε την 21η ημέρα;

Η ΑΜΗ είναι στην ουσία το απόθεμά σου σε ωάρια.. αλλά δεν την διαβάζουν ποτέ μόνη τής..συνήθως συνδυαστικά με fsh.. παραμένει ίδια..όσο μεγαλώνεις πέφτει,είναι η λογικη.. πολλές φορές όμως όμως μπορεί να ναι πολύ χαμηλή πολύ πριν 35-40..τότε έχουμε πρόωρη εμμηνόπαυση...

Κορίτσια έχει κάποια οπίσθια μήτρα.. .??Εχω αγχωθει λίγο για την εμβρυομεταφορα..μήπως δεν καταφέρουν να πάνε εκεί που πρέπει.. πονεσατε στην εμβρυομεταφορα?? 

πρίν από 19 λεπτά , Lilian 28 είπε:

Εσύ ποτέ ξεκινάς κορίτσι μου?

Σε εξωσωματική θα προχωρήσεις?? Γτ να κάνεις σαλπιγγογραφια τότε??

Η ΑΜΗ είναι στην ουσία το απόθεμά σου σε ωάρια.. αλλά δεν την διαβάζουν ποτέ μόνη τής..συνήθως συνδυαστικά με fsh.. παραμένει ίδια..όσο μεγαλώνεις πέφτει,είναι η λογικη.. πολλές φορές όμως όμως μπορεί να ναι πολύ χαμηλή πολύ πριν 35-40..τότε έχουμε πρόωρη εμμηνόπαυση...

Ναι εξωσωματική θα κάνω. Η Σαλπιγγογραφια βγήκε φυσιολογική αλλά στο τέστ ΠΑΠ φάνηκαν κάτι άτυπα κύτταρα και ο γιατρός ζήτησε να κάνω κολποσκόπηση. Νομίζω αυτή την εβδομάδα δε σταμάτησα ποτέ να πονάω. Πραγματικά! Αν όλα πάνε καλά μόλις αδιαθετησω τον Μάρτιο ξεκινάω. Δε μου είπε ο γιατρός να μην κάνω σαλπιγγογραφια. Δε ξέρω γιατί.

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...