Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

23 minutes ago, kateriiina25 said:

Ναι το θυμάμαι. Εγώ χωρίς femara δυστυχώς δεν έχω καθόλου ωορηξία, οπότε είναι μονόδρομος. 

Εύχομαι να είναι τα τελευταία και τυχερά κοπέλα μου!!

Ευχαριστώ!!!!!

xu6xp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Ναι, ευτυχώς όλα καλά και για τους δυο μας. Είμαστε ασφαλισμένοι κανονικά

Πώς επιβεβαιώσατε ότι είστε ξανά ασφαλισμένοι??? Έχω κλείσει ραντεβού με τον εφκα σε μια βδομάδα για να δω τι παίζει, αλλά έχω μια ανησυχία μήπως ούτε τότε ξέρω σίγουρα αν θα είμαι οκ! Μη φτάσει η μέρα που πρέπει να πάω να κάνω ήρεμη την προλακτίνη και μου ανέβει στο Θεό αν μου πούνε πάλι ότι φαίνομαι ανασφάλιστη!

1 hour ago, kateriiina25 είπε:

Σε φυσικό τροποποιημένο με λήψη femara και ήταν κενά και τα δύο. Άντε και το ένα να είχε κολλήσει στα τοιχώματα αλλά και τα δύο μου φαίνεται υπερβολικό. Δεν ξερω, πραγματικά 

Πάντως στις προηγούμενες 3 ωοληψίες είχαμε μαζέψει 4 ωάρια χωρίς απώλειες. Εκ των οποίων το ένα δεν γονιμοποιήθηκε αλλά φαινόταν και από τις εξετάσεις ότι δεν πήγαινε καλά

Λένε πάντως ότι όταν σκαλώνουν στα τοιχώματα και δε βγαίνουν εύκολα, είναι επειδή δεν είναι ώριμα, συνήθως. 

1 hour ago, mominthemaking είπε:

ένα και καλό χαχαχαχαχα!

Απο τις 23 βρηκαμε 14 γονιμοποιηθηκαν τα 7 εχω μεταφέρει τα 5 με μια βιοχημική και μια διακοπή στην 13η εβδομάδα και ελπίζω στα δυο τελευταία που θα μεταφερω σε λιγο καιρο. αλλιως παλι απο την αρχη!

Κάθε φορά που διαβάζω την ιστορία σου θέλω να σε πάρω μια σφιχτή αγκαλιά! Όχι, μη το λες αυτό το φτου κι απ' την αρχή! Να μη χρειαστεί άλλη φορά!!! Λέω ήρθε η ώρα και αυτή τη φορά θα είναι η τυχερή σου!!! 

1 hour ago, winspert είπε:

Το εχω ξαναγραψει...Εγω πηρα δυο φορές φεμαρα...Πηραμε 1 την πρώτη και δυο τη δεύτερη φορα...Δε γονιμοποιηθηκε κανενα...Σε εμενα πιστεύω έφταιγαν τα φεμαρα...δεν μου ταιριαξαν

Μία φορά έχω πάρει femara και από τα 3 που βλέπαμε ήταν όλα κυστικά. Ο γιατρός μου είπε κατευθείαν ότι δε μου ταίριαξε το femara, το δοκιμάσαμε και αυτό ήταν, δε θα το ξαναπάρω. 

1 hour ago, kateriiina25 είπε:

Ναι το θυμάμαι. Εγώ χωρίς femara δυστυχώς δεν έχω καθόλου ωορηξία, οπότε είναι μονόδρομος. 

Εύχομαι να είναι τα τελευταία και τυχερά κοπέλα μου!!

Προφανώς εσένα σου ταιριάζουν τα femara! Δεν είμαστε όλες το ίδιο, ο κάθε οργανισμός με τις ιδιαιτερότητές του! Ευτυχώς εσύ βρήκες αυτό που σου ταιριάζει! 

πρίν από 11 λεπτά , winspert είπε:

Κορίτσια...μετα απο υστεροσκοπηση, επηρεάζεται ο κύκλος; Έρχεται νωριτερα, αργότερα ή οταν ηταν να έρθει;

Μία φορά έχω κάνει και δε θυμάμαι να μου είχε επηρεάσει τον κύκλο! 

@froufrou80 τι σου είπε ο γιατρός σου? 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

1 hour ago, N.Angel είπε:

Σορρυ εγω για την ετ καταλαβα! Δεν ξερω αν δινουν λογω της υποβοηθουμενης μια μερα μονο. Ισως να την παρεις σαν αναρρωτικη; Να σου γραψει ο γυναικολογος ας πουμε γυναικολογικη επεμβαση; 

Ααα οπότε μπορουμε να παρουμε "απλή" Αναρρωτικη με χαρτί απο γυναικολόγο οι αναπληρωτές.. Σορρυ Γ την Έρωτηση αλλά είμαι πρωτη φορα σε σχολείο.. 

1 hour ago, happiness79 said:

Κάθε φορά που διαβάζω την ιστορία σου θέλω να σε πάρω μια σφιχτή αγκαλιά! Όχι, μη το λες αυτό το φτου κι απ' την αρχή! Να μη χρειαστεί άλλη φορά!!! Λέω ήρθε η ώρα και αυτή τη φορά θα είναι η τυχερή σου!!! 

Μία φορά έχω πάρει femara και από τα 3 που βλέπαμε ήταν όλα κυστικά. Ο γιατρός μου είπε κατευθείαν ότι δε μου ταίριαξε το femara, το δοκιμάσαμε και αυτό ήταν, δε θα το ξαναπάρω. 

Προφανώς εσένα σου ταιριάζουν τα femara! Δεν είμαστε όλες το ίδιο, ο κάθε οργανισμός με τις ιδιαιτερότητές του! Ευτυχώς εσύ βρήκες αυτό που σου ταιριάζει! 

Μία φορά έχω κάνει και δε θυμάμαι να μου είχε επηρεάσει τον κύκλο! 

@froufrou80 τι σου είπε ο γιατρός σου? 

Σε ευχαριστώ πολύ γλυκούλα μου!!

Την έλαβα την αγκαλιά!!!Πιστεύω ότι θα σταθούμε τυχεροί αυτή τη φορά!!!!

1 hour ago, winspert said:

Κορίτσια...μετα απο υστεροσκοπηση, επηρεάζεται ο κύκλος; Έρχεται νωριτερα, αργότερα ή οταν ηταν να έρθει;

Εμένα ναι, μου είχε έρθει νωρίτερα περίοδος αλλά αν έκανες ωοληψία δε νομίζω ότι θα τον διαταράξει.

Την έκανες;; τί σου είπε ο σφ;;;

• Μου αρέσει 1

xu6xp2.png

πρίν από 40 λεπτά , mominthemaking είπε:

Εμένα ναι, μου είχε έρθει νωρίτερα περίοδος αλλά αν έκανες ωοληψία δε νομίζω ότι θα τον διαταράξει.

Την έκανες;; τί σου είπε ο σφ;;;

Θα παρω αυριο τηλέφωνο να δω αν υπάρχει διαθεσιμο ραντεβού για Τετάρτη ή Σάββατο; Την Πέμπτη δεν θα ειναι ο γιατρός εκει... Μακάρι αν ειναι να τον εοηρεασει τουλάχιστον να ερθει νωρίτερα και οχι αργότερα

• Μου αρέσει 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

1 hour ago, Malntalia said:

Ααα οπότε μπορουμε να παρουμε "απλή" Αναρρωτικη με χαρτί απο γυναικολόγο οι αναπληρωτές.. Σορρυ Γ την Έρωτηση αλλά είμαι πρωτη φορα σε σχολείο.. 

Νομιζω μεχρι τρεις μερες μετα περνας επιτροπη. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

5 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Θα σου στείλω πμ

Ναι, ευτυχώς όλα καλά και για τους δυο μας. Είμαστε ασφαλισμένοι κανονικά

Όταν δεν υπάρχει ωάριο μετράει κανονικά η ωοληψία μέσα στις 3 ή 4 που μπορεί να έχεις στο πακέτο. Σε επόμενη (έξτρα από το πακέτο) όμως που μπορεί να χρειαστείς, θα έχεις έκπτωση (στο Γεν συγκεκριμένα είναι -250€ όταν δεν υπάρχει ωάριο). Αν υπάρχει ωάριο και δεν γονιμοποιείται δεν έχεις καμία έκπτωση. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί χρειάστηκαν 2 ώρες να δουν ότι δεν υπάρχει ωάριο. Εμένα μου το είχαν πει αμέσως. Επειδή όμως δν είμαστε και εμβρυολόγοι να ξέρουμε, μπορεί πράγματι κάποιο ωοθυλάκιο να δείχνει ότι έχει ωάριο αλλά να μην είναι τελικά.  

Συγχαρητήρια!!! Άντε να ετοιμάζεται και η 2η βλαστοκύστη!!! 

Μου κάνει εντύπωση αυτό που λες. Κι εμείς καθυστερούμε κάθε φορά αλλά πάνω από 2 ώρες δεν έχω κάνει ποτέ. Άρα εσένα δεν γινόταν καν ωοληψία? Είχαν σπάσει ήδη? Ή απλώς ήταν άδεια τα ωοθυλάκια? Γιατί όταν είναι άδεια δεν φταίει ότι καθυστερήσατε.

@mominthemaking σε ποιο κέντρο με ποιον γιατρό;; Σοκ ..

3 ώρες πρίν, winspert είπε:

Εμένα κορίτσι μου μου ήρθε κανονικά!!Δεν είχα καμία απόκλιση!!Αλλά εγώ γενικά στον κύκλο μου δεν εχω διακυμανσεις!!!

• Μου αρέσει 1

10 minutes ago, Maroxmarox said:

@mominthemaking σε ποιο κέντρο με ποιον γιατρό;; Σοκ ..

στο γεν..αθην...δε φταιει ο γιατρος, απλά δεν ειναι απο τα μεγαλα ονόματα και τον αφήνουν πάντα στο τέλος..

xu6xp2.png

3 ώρες πρίν, N.Angel είπε:

Σορρυ εγω για την ετ καταλαβα! Δεν ξερω αν δινουν λογω της υποβοηθουμενης μια μερα μονο. Ισως να την παρεις σαν αναρρωτικη; Να σου γραψει ο γυναικολογος ας πουμε γυναικολογικη επεμβαση; 

Σαν αναρρωτική την παίρνεις με ιατρική γνωμάτευση (εμένα έγραψε λόγω ωοληψιας)

Κάνε και ένα τηλέφωνο στις άδειες στη διεύθυνση που ανήκεις ή στο τμήμα αναπληρωτών για να μάθεις τι χρειάζεται να γράφει η γνωμάτευση και τι σφραγίδες χρειάζονται 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...