Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 5 λεπτά , froufrou80 είπε:

Σε εμένα δεν μπήκαν καν στη διαδικασία γονιμοποίησης γιατί δεν είχε λέει ωάριο μέσα.... Δεν το είδαν εξ αρχής λέει!! Το είδαν μετά.... 

Ναι τωρα καταλαβα που διαβασα κ τα υπολοιπα..εμενα υπήρχαν απλα ηταν χαλια και δεν γονιμοποιηθηκαν.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

13 hours ago, Kallo said:

Αχ ναι άμα γίνεται εννοείται. Ευχαριστώ πολύ 

Θα σου στείλω πμ

3 hours ago, νικηαντωνια81 said:

Είσαι οκ με τον Εφκα;;;

Ναι, ευτυχώς όλα καλά και για τους δυο μας. Είμαστε ασφαλισμένοι κανονικά

2 hours ago, froufrou80 said:

Τι σημαίνει θα ξέρουμε αν είναι ώριμο σε 2 ώρες;...... Κ εγώ θα πληρωσω σαν να ήταν την διαδικασία; Κ τι σημαίνει το πηραμε το ωάριο;; Εχω εκνευριστεί παρα πολυ.. Δεν το εχω ξανακούσει αυτό πραγματικά.... Μπορώ να παρω στο εμβρυολογικο να μου στείλουν με email την έκθεση;

Όταν δεν υπάρχει ωάριο μετράει κανονικά η ωοληψία μέσα στις 3 ή 4 που μπορεί να έχεις στο πακέτο. Σε επόμενη (έξτρα από το πακέτο) όμως που μπορεί να χρειαστείς, θα έχεις έκπτωση (στο Γεν συγκεκριμένα είναι -250€ όταν δεν υπάρχει ωάριο). Αν υπάρχει ωάριο και δεν γονιμοποιείται δεν έχεις καμία έκπτωση. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί χρειάστηκαν 2 ώρες να δουν ότι δεν υπάρχει ωάριο. Εμένα μου το είχαν πει αμέσως. Επειδή όμως δν είμαστε και εμβρυολόγοι να ξέρουμε, μπορεί πράγματι κάποιο ωοθυλάκιο να δείχνει ότι έχει ωάριο αλλά να μην είναι τελικά.  

1 hour ago, winspert said:

Κορίτσια μου,με πηραν σήμερα πως γονιμοποιηθηκε...Το πρώτο βημα εγινε...Αντε να δούμε....

@froufrou80,κοπελα μου λυπάμαι πολυ...Σε ποιο κέντρο εγινε αυτο;

Συγχαρητήρια!!! Άντε να ετοιμάζεται και η 2η βλαστοκύστη!!! 

1 hour ago, mominthemaking said:

εμενα δεν ηταν θεμα γιατρου μαλλον...το χαναμε λογω καθυστερησης απιστευτης λογω ανοργανωσιας του κεντρου. Πηγαινα 7 το πρωι και εκανα ωοληψια 3 το μεσημερι.....οποτε που να το βρισκαμε;;;

αλλα ρωταγα πολυ ξεκαθαρα, ειχε μεσα ωαριο παιδια; και περιμενα να μου απαντησουν οι εμβρυολογοι

Μου κάνει εντύπωση αυτό που λες. Κι εμείς καθυστερούμε κάθε φορά αλλά πάνω από 2 ώρες δεν έχω κάνει ποτέ. Άρα εσένα δεν γινόταν καν ωοληψία? Είχαν σπάσει ήδη? Ή απλώς ήταν άδεια τα ωοθυλάκια? Γιατί όταν είναι άδεια δεν φταίει ότι καθυστερήσατε.

• Ευχαριστώ 1

eardp2.png

9 minutes ago, kateriiina25 said:

Θα σου στείλω πμ

Ναι, ευτυχώς όλα καλά και για τους δυο μας. Είμαστε ασφαλισμένοι κανονικά

Όταν δεν υπάρχει ωάριο μετράει κανονικά η ωοληψία μέσα στις 3 ή 4 που μπορεί να έχεις στο πακέτο. Σε επόμενη (έξτρα από το πακέτο) όμως που μπορεί να χρειαστείς, θα έχεις έκπτωση (στο Γεν συγκεκριμένα είναι -250€ όταν δεν υπάρχει ωάριο). Αν υπάρχει ωάριο και δεν γονιμοποιείται δεν έχεις καμία έκπτωση. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί χρειάστηκαν 2 ώρες να δουν ότι δεν υπάρχει ωάριο. Εμένα μου το είχαν πει αμέσως. Επειδή όμως δν είμαστε και εμβρυολόγοι να ξέρουμε, μπορεί πράγματι κάποιο ωοθυλάκιο να δείχνει ότι έχει ωάριο αλλά να μην είναι τελικά.  

Συγχαρητήρια!!! Άντε να ετοιμάζεται και η 2η βλαστοκύστη!!! 

Μου κάνει εντύπωση αυτό που λες. Κι εμείς καθυστερούμε κάθε φορά αλλά πάνω από 2 ώρες δεν έχω κάνει ποτέ. Άρα εσένα δεν γινόταν καν ωοληψία? Είχαν σπάσει ήδη? Ή απλώς ήταν άδεια τα ωοθυλάκια? Γιατί όταν είναι άδεια δεν φταίει ότι καθυστερήσατε.

Έχω κανει 23 ωοληψίες εκεί.

Τις 9 δεν υπήρχε το ωάριο.

Από αυτές, τις 3 ήταν κυστικά. Που σημαίνει ότι δεν υπήρχε ωάριο εξ αρχής (το καταλαβαίνουν οι εμβρυολόγοι από το είδος των κυττάρων που συλλέγουν).

Τις υπόλοιπες 6 υπήρχε ωάριο και είτε δεν αναρροφήθηκε -πχ λόγω λάθος τεχνικής ή κόλλησε στο τοίχωμα, ή είχε ήδη σκάσει. Σε αυτή την περίπτωση κανονικά είναι ανήθικο να με τρυπήσουν αφού έχει ήδη σκάσει αλλά υπερηχογραφικά μπορεί να επιβεβαιωθεί κάποιες ώρες μετά και όχι τη στιγμή ακριβώς που σκάει.Παρόλα αυτά εμένα με τρύπαγαν.Οταν λοιπον εχω κανει την οβιτρελ πχ στις 10 και πρεπει να το παρουμε το αργοτερο μεχρι τις 2 το μεσημερι (γυρω στις 40 ωρες ειναι το οριο μετα την οβιτρελ) και το παιρνουμε στις 3 και μου λενε οτι δεν ειχε μεσα τι ακριβως να πιστεψω και να εμπιστευτω;

ισως ακουγομαι αυστηρη αλλα μου αρεσει τα πραγματα να γινονται επαγγελματικα και οταν δε γινονται να αναλαμβανονται οι σχετικες ευθυνες..

Υπαρχει και το συνδρομο του κενου ωοθυλακιου αλλα αυτο δεν ισχυει στην περιπτωση μου και αυτο επιβεβαιωνεται παντα και με ορμονικες εξετασεις. Οταν η οιστραδιολη ειναι πανω απο 200 σιγουρα ειτε ειναι κυστη ειτε υπαρχει ωαριο εντος του ωοθυλακιου..δε μπορει δηλαδη να ειναι εκ προοιμιου κενο

• Μου αρέσει 3

xu6xp2.png

Καλησπερα σας. 
εγω πάντως και μόνο για το άγχος που θα με διοχέτευε βλέποντας την κατάσταση ανοργάνωτη και χωρίς αίσθηση του χρόνου Δρν θα ξαναπηγαινα. Συγνώμη αλλά το να έχεις κανά ωοθυλακια πάω πάσο (το εχω πάθει). Το να μου δημιουργούνται όμως υποψίες οτι δεν πρόλαβαν λόγω λάθος δικό τους σηκώνει μήνυση. Τόσα φάρμακα έχουμε πάρει . Εμένα με ενδιαφέρει ο άλλος να είναι άνθρωπος. Ευτυχώς στο δικό μου κέντρο ήταν όλοι πολύ επεξηγηματικοί και επαγγελματίες. Στο γεν..α! Δεν είχα κανένα παράπονο και το κυριότερο δεν έφτασα ποτε στο σημείο να τους αμφισβητήσω ή να με κυριεύσει ανασφάλεια ! 

• Μου αρέσει 2

4 minutes ago, amelie77 said:

Καλησπερα σας. 
εγω πάντως και μόνο για το άγχος που θα με διοχέτευε βλέποντας την κατάσταση ανοργάνωτη και χωρίς αίσθηση του χρόνου Δρν θα ξαναπηγαινα. Συγνώμη αλλά το να έχεις κανά ωοθυλακια πάω πάσο (το εχω πάθει). Το να μου δημιουργούνται όμως υποψίες οτι δεν πρόλαβαν λόγω λάθος δικό τους σηκώνει μήνυση. Τόσα φάρμακα έχουμε πάρει . Εμένα με ενδιαφέρει ο άλλος να είναι άνθρωπος. Ευτυχώς στο δικό μου κέντρο ήταν όλοι πολύ επεξηγηματικοί και επαγγελματίες. Στο γεν..α! Δεν είχα κανένα παράπονο και το κυριότερο δεν έφτασα ποτε στο σημείο να τους αμφισβητήσω ή να με κυριεύσει ανασφάλεια ! 

Εχεις απολυτο δικιο...Πραγματικα εχω κουραστει ομως να ψαχνομαι...τουλαχιστον πλεον με ξερουν και θεωρω οτι με "φροντιζουν" οσο πρεπει...απαραδεκτο βεβαια οτι επρεπε να γινουν ολα αυτα για να γινει αυτο..

Ανασφαλεια δυστυχως με κυριευει σε ολες τις διαδικασιες εξωσωματικης γιατι κοντεψα να πεθανω μετα την πρωτη μου διεγερση με σοβαρη εσωτερικη αιμορραγια, οποτε θελω τα πραγματα να γινονται βασει πρωτοκολλου ασφαλειας και επαγγελματισμου...

πανω κατω παντου θα συμβουν αστοχιες..αρκει να λαμβανονται υποψιν και να μην επαναλαμβανονται..

• Μου αρέσει 3

xu6xp2.png

Διαφημίσεις

54 minutes ago, mominthemaking said:

Έχω κανει 23 ωοληψίες εκεί.

Τις 9 δεν υπήρχε το ωάριο.

Από αυτές, τις 3 ήταν κυστικά. Που σημαίνει ότι δεν υπήρχε ωάριο εξ αρχής (το καταλαβαίνουν οι εμβρυολόγοι από το είδος των κυττάρων που συλλέγουν).

Τις υπόλοιπες 6 υπήρχε ωάριο και είτε δεν αναρροφήθηκε -πχ λόγω λάθος τεχνικής ή κόλλησε στο τοίχωμα, ή είχε ήδη σκάσει. Σε αυτή την περίπτωση κανονικά είναι ανήθικο να με τρυπήσουν αφού έχει ήδη σκάσει αλλά υπερηχογραφικά μπορεί να επιβεβαιωθεί κάποιες ώρες μετά και όχι τη στιγμή ακριβώς που σκάει.Παρόλα αυτά εμένα με τρύπαγαν.Οταν λοιπον εχω κανει την οβιτρελ πχ στις 10 και πρεπει να το παρουμε το αργοτερο μεχρι τις 2 το μεσημερι (γυρω στις 40 ωρες ειναι το οριο μετα την οβιτρελ) και το παιρνουμε στις 3 και μου λενε οτι δεν ειχε μεσα τι ακριβως να πιστεψω και να εμπιστευτω;

ισως ακουγομαι αυστηρη αλλα μου αρεσει τα πραγματα να γινονται επαγγελματικα και οταν δε γινονται να αναλαμβανονται οι σχετικες ευθυνες..

Υπαρχει και το συνδρομο του κενου ωοθυλακιου αλλα αυτο δεν ισχυει στην περιπτωση μου και αυτο επιβεβαιωνεται παντα και με ορμονικες εξετασεις. Οταν η οιστραδιολη ειναι πανω απο 200 σιγουρα ειτε ειναι κυστη ειτε υπαρχει ωαριο εντος του ωοθυλακιου..δε μπορει δηλαδη να ειναι εκ προοιμιου κενο

Αυτό που περίμενες τόσες πολλές ώρες είναι πραγματικά απαράδεκτο. Δεν έχει τύχει ποτέ να περιμένω τόσο πολύ, γι αυτό και μου κάνει εντύπωση. 

Για τις ορμονικές πάντως που λες, κι εγώ την τελευταία φορά είχα 250 Ε2 και είχα 2 άδεια ωοθυλάκια χωρίς να έχουμε καθυστερήσει καθόλου. Μου είπαν ότι απλά τυχαίνει να είναι άδεια ανεξάρτητα με τις τιμές των ορμονών. Τώρα, αν μου είπαν ψέματα δεν ξέρω.  

eardp2.png

5 minutes ago, kateriiina25 said:

Αυτό που περίμενες τόσες πολλές ώρες είναι πραγματικά απαράδεκτο. Δεν έχει τύχει ποτέ να περιμένω τόσο πολύ, γι αυτό και μου κάνει εντύπωση. 

Για τις ορμονικές πάντως που λες, κι εγώ την τελευταία φορά είχα 250 Ε2 και είχα 2 άδεια ωοθυλάκια χωρίς να έχουμε καθυστερήσει καθόλου. Μου είπαν ότι απλά τυχαίνει να είναι άδεια ανεξάρτητα με τις τιμές των ορμονών. Τώρα, αν μου είπαν ψέματα δεν ξέρω.  

με διέγερση ή σε φυσικό;

Σε φυσικό δεν μπορεί να γίνει αυτό, δηλαδή να ανεβαίνει η οιστραδιόλη και να ήταν κενό...μπορεί φυσικά να σκάλωσαν στα τοιχώματα συμβαίνει!απλά όχι τόσες φορές και συνεχόμενα εννοεται

xu6xp2.png

7 minutes ago, mominthemaking said:

με διέγερση ή σε φυσικό;

Σε φυσικό δεν μπορεί να γίνει αυτό, δηλαδή να ανεβαίνει η οιστραδιόλη και να ήταν κενό...μπορεί φυσικά να σκάλωσαν στα τοιχώματα συμβαίνει!απλά όχι τόσες φορές και συνεχόμενα εννοεται

Σε φυσικό τροποποιημένο με λήψη femara και ήταν κενά και τα δύο. Άντε και το ένα να είχε κολλήσει στα τοιχώματα αλλά και τα δύο μου φαίνεται υπερβολικό. Δεν ξερω, πραγματικά 

Πάντως στις προηγούμενες 3 ωοληψίες είχαμε μαζέψει 4 ωάρια χωρίς απώλειες. Εκ των οποίων το ένα δεν γονιμοποιήθηκε αλλά φαινόταν και από τις εξετάσεις ότι δεν πήγαινε καλά

eardp2.png

4 minutes ago, kateriiina25 said:

Σε φυσικό τροποποιημένο με λήψη femara και ήταν κενά και τα δύο. Άντε και το ένα να είχε κολλήσει στα τοιχώματα αλλά και τα δύο μου φαίνεται υπερβολικό. Δεν ξερω, πραγματικά 

το άλλο μπορεί να ήταν κυστικό. συμβαίνει μερικές φορές. μπορεί απλά να μην τα "τσιμπησαν" καλά . κ αυτό συμβαίνει. την επομενη φορά θα είμαστε πιο τυχερές!

• Μου αρέσει 1

xu6xp2.png

Διαφημίσεις

3 minutes ago, kateriiina25 said:

Εσύ πόσα θες να μαζέψεις σύνολο και έχεις κάνει τόσες πολλές ωοληψίες?

ένα και καλό χαχαχαχαχα!

Απο τις 23 βρηκαμε 14 γονιμοποιηθηκαν τα 7 εχω μεταφέρει τα 5 με μια βιοχημική και μια διακοπή στην 13η εβδομάδα και ελπίζω στα δυο τελευταία που θα μεταφερω σε λιγο καιρο. αλλιως παλι απο την αρχη!

• Μου αρέσει 1

xu6xp2.png

πρίν από 7 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Πάντως στις προηγούμενες 3 ωοληψίες είχαμε μαζέψει 4 ωάρια χωρίς απώλειες. Εκ των οποίων το ένα δεν γονιμοποιήθηκε αλλά φαινόταν και από τις εξετάσεις ότι δεν πήγαινε καλά

Το εχω ξαναγραψει...Εγω πηρα δυο φορές φεμαρα...Πηραμε 1 την πρώτη και δυο τη δεύτερη φορα...Δε γονιμοποιηθηκε κανενα...Σε εμενα πιστεύω έφταιγαν τα φεμαρα...δεν μου ταιριαξαν

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

3 minutes ago, winspert said:

Το εχω ξαναγραψει...Εγω πηρα δυο φορές φεμαρα...Πηραμε 1 την πρώτη και δυο τη δεύτερη φορα...Δε γονιμοποιηθηκε κανενα...Σε εμενα πιστεύω έφταιγαν τα φεμαρα...δεν μου ταιριαξαν

Ναι το θυμάμαι. Εγώ χωρίς femara δυστυχώς δεν έχω καθόλου ωορηξία, οπότε είναι μονόδρομος. 

4 minutes ago, mominthemaking said:

ένα και καλό χαχαχαχαχα!

Απο τις 23 βρηκαμε 14 γονιμοποιηθηκαν τα 7 εχω μεταφέρει τα 5 με μια βιοχημική και μια διακοπή στην 13η εβδομάδα και ελπίζω στα δυο τελευταία που θα μεταφερω σε λιγο καιρο. αλλιως παλι απο την αρχη!

Εύχομαι να είναι τα τελευταία και τυχερά κοπέλα μου!!

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

4 hours ago, Malntalia said:

Την έχω παρει αυτή με τις 7 μέρες για μια μεταφορά που έκανα τον Ιανουάριο (αποτυχημένη).. Εγώ απλά θέλω να λείψω τη μέρα της ωοληψιας.. Λόγω του ότι συνήθως τελειώνουμε 12 τη διαδικασία.. Μπορώ από αυτές τις 7 να πάρω τη μια? 

Σορρυ εγω για την ετ καταλαβα! Δεν ξερω αν δινουν λογω της υποβοηθουμενης μια μερα μονο. Ισως να την παρεις σαν αναρρωτικη; Να σου γραψει ο γυναικολογος ας πουμε γυναικολογικη επεμβαση; 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...