Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 9 λεπτά , mominthemaking είπε:

Ειναι αλλο πραγμα το "μη καταλληλο" και αλλο το ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ χαχαχαχαχα.

Παντα το υγρο εχει κυτταρα, ειτε κοκκιωδη ειτε κυστικα. Το θεμα ειναι αν ΕΙΧΕ ΩΑΡΙΟ ....

απλα στο παρουσιαζουν ετσι για να σε μπερδεψουν 

φυσικα δεν ηταν καταλληλο για γονιμοποιηση αφου δεν υπηρχε!!!!

η ερωτηση ειναι : υπηρχε ωαριο στο υγρο που βρηκαν;

Δεν υπήρχε ωάριο... Για αυτό κ δεν χρησιμοποίησαν καθολου το σπέρμα.. Γιατί δεν μου το είπατε στην ωοληψια τους λέω; Η αρχική εκτίμηση ήταν λέει πως είχε......??????????  Τι είναι αυτά βρε κορίτσια;; Όμως φταίει κ ο γιατρός εδώ.... Εν τω μεταξυ εγω δεν μίλησα καθόλου με τους εμβρυολογους την ημέρα της ωοληψιας γιατί μου είπε πως δεν χρειάζεται. .... Θα δω τι θα μου πει σήμερα... 

• Μπερδεμένη/-ος 1
  • Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

5 minutes ago, froufrou80 said:

Δεν υπήρχε ωάριο... Για αυτό κ δεν χρησιμοποίησαν καθολου το σπέρμα.. Γιατί δεν μου το είπατε στην ωοληψια τους λέω; Η αρχική εκτίμηση ήταν λέει πως είχε......?????????? 

πώς το εκτίμησαν το φαντάστηκαν;;;;;χαχαχαχαχαχα

αφου φαινεται παιδια!

• Μου αρέσει 1

xu6xp2.png

πρίν από 3 λεπτά , mominthemaking είπε:

αφου φαινεται παιδια!

Τι κοροϊδία θεε μου! Μα καλά ποιος γιατρός του γεν...... το κάνει αυτό; 

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 6 λεπτά , mominthemaking είπε:

αφου φαινεται παιδια!

Εχω κανει 15 ωοληψιες σε δημόσια νοσοκομεία, αυτό το πραγμα ποτε!!! 

πρίν από 5 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Στο Ιασ.... Οπου γινόταν της τρελης το Σάββατο!! Νομίζω δεν θα ξανά πατήσω το ποδι μου!! 

• Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

4 minutes ago, νικηαντωνια81 said:

εμενα δεν ηταν θεμα γιατρου μαλλον...το χαναμε λογω καθυστερησης απιστευτης λογω ανοργανωσιας του κεντρου. Πηγαινα 7 το πρωι και εκανα ωοληψια 3 το μεσημερι.....οποτε που να το βρισκαμε;;;

αλλα ρωταγα πολυ ξεκαθαρα, ειχε μεσα ωαριο παιδια; και περιμενα να μου απαντησουν οι εμβρυολογοι

• Μου αρέσει 1

xu6xp2.png

εμενα δεν ηταν θεμα γιατρου μαλλον...το χαναμε λογω καθυστερησης απιστευτης λογω ανοργανωσιας του κεντρου. Πηγαινα 7 το πρωι και εκανα ωοληψια 3 το μεσημερι.....οποτε που να το βρισκαμε;;;

αλλα ρωταγα πολυ ξεκαθαρα, ειχε μεσα ωαριο παιδια; και περιμενα να μου απαντησουν οι εμβρυολογοι

Απαραδεκτα πραγματα.... 

3 minutes ago, froufrou80 said:

Απαραδεκτα πραγματα.... 

και γενικα εγω δεν μπορω να κραζω αλλα πλεον ειμαι πολυ αυστηρη και δεν δεχομαι να με ταλαιπωρουν χωρις λογο. Κοκκινη γραμμη!

• Μου αρέσει 1

xu6xp2.png

και γενικα εγω δεν μπορω να κραζω αλλα πλεον ειμαι πολυ αυστηρη και δεν δεχομαι να με ταλαιπωρουν χωρις λογο. Κοκκινη γραμμη!

Ουτε αποθέματα ψυχικά ουτε οικονομικά υπάρχουν κ πρεπει να μιλάμε! 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 13 λεπτά , froufrou80 είπε:

Εχω κανει 15 ωοληψιες σε δημόσια νοσοκομεία, αυτό το πραγμα ποτε!!! 

Στο Ιασ.... Οπου γινόταν της τρελης το Σάββατο!! Νομίζω δεν θα ξανά πατήσω το ποδι μου!! 

Α στο Ιας.... μπερδεύτηκα sorry! 

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 44 λεπτά , froufrou80 είπε:

Ουτε αποθέματα ψυχικά ουτε οικονομικά υπάρχουν κ πρεπει να μιλάμε! 

σε ποιο γιατρο εισαι;;

ημαρτον δηλ αν πρεπει να καθομαστε μπαστακες σαν τους μπαμπουλες μεχρι να μας πουν τι βρηκαν τελικα…

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

πρίν από 4 λεπτά , Pagotoula είπε:

σε ποιο γιατρο εισαι;;

ημαρτον δηλ αν πρεπει να καθομαστε μπαστακες σαν τους μπαμπουλες μεχρι να μας πουν τι βρηκαν τελικα…

Σου στέλνω πμ

2 ώρες πρίν, froufrou80 είπε:

Κορίτσια καλημέρα! Ακουστε να μου πειτε τη γνώμη σάς! Sos! Την ημέρα της ωοληψιας με ενημερώνει ο γιατρός πως πήραμε το ωάριο επιτυχώς κ να δώσει ο συζυγος σπέρμα... Τον ρωτάω  ήταν ώριμο λοιπόν.. Κ μου λέει θα ξέρουμε σε 2 ώρες... Δεν μου άρεσε η απάντηση, αλλά λέω έτσι θα είναι η διαδικασία.... Χθες με ενημερώνει πως δεν γονιμοποιηθηκε..... 

Σήμερα λέω ας πάρω στο εμβρυολογικο να ρωτήσω τι έγινε.... Και τι μου λένε.... Πως δεν ήταν κατάλληλο για γονιμοποίηση ήταν άδειο, μόνο τα κοκκιωδη κυτταρα υπήρχαν... 

Συγνώμη λέω δεν το είδατε αυτό στην ωοληψια; Μου λέει στην αρχή εκτιμήσαμε πως ήταν ώριμο.......??????? !!!! 

Πείτε μου σας παρακαλω για πόση κοροϊδία μιλάμε???? 

Οταν εκανα διεγερση κατεβασα 3 ωαρια και τα εβλεπε μια χαρα στον υπερηχο και οι ε2 κ Lh ηταν αψογες.πηγαμε λοιπον για ωοληψια οπου τα πηρε και τα 3 κ ολα καλά!!! οταν τα πηγανε στο εργαστηριο μου τηλ κ μου ειπανε δυστυχως δε γονιμοποιηθηκε κανενα γιατι ηταν ακαταλληλα.

πρίν από 4 λεπτά , Nephele78 είπε:

Οταν εκανα διεγερση κατεβασα 3 ωαρια και τα εβλεπε μια χαρα στον υπερηχο και οι ε2 κ Lh ηταν αψογες.πηγαμε λοιπον για ωοληψια οπου τα πηρε και τα 3 κ ολα καλά!!! οταν τα πηγανε στο εργαστηριο μου τηλ κ μου ειπανε δυστυχως δε γονιμοποιηθηκε κανενα γιατι ηταν ακαταλληλα.

Σε εμένα δεν μπήκαν καν στη διαδικασία γονιμοποίησης γιατί δεν είχε λέει ωάριο μέσα.... Δεν το είδαν εξ αρχής λέει!! Το είδαν μετά.... 

• Λυπημένη/-ος 1

1 ώρα πρίν, happiness79 είπε:

Παρ' τους τηλέφωνο να ρωτήσεις. Το τηλέφωνο του τμήματος αποβολών είναι το 2132051266. Καλή επιτυχία! 

@happiness79  @Pagotoula @KoraliaP Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας. Θα τους τηλεφωνήσω.

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...