Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 14 λεπτά , KoraliaP είπε:

@Pagotoula καλα τα λες, για τις ορμονολογικές σίγουρα καθώς @Angel* θα είσαι σε διέγερση. Για τις αιματολογικες δεν είμαι όμως σίγουρη πως θα έχεις πρόβλημα. Σου προτείνω να πάρεις τηλ την Οικονομοπουλου ή πρωι πρωι ή πιο μεσημεράκι (εως τις 15:00) που είναι και αστέρι και σουπερ εξυπηρετική να ρωτήσεις να το επιβεβαιωσεις. 

εμενα ο αιματολογος μ, μ ειχε να εχουν παρεμβληθει τουλ 6μηνες χωρις φαρμακα διεγερσης/ετ γιατι οι αιματολογικοι δεικτες επηρεαζονται απο αυτα.

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

24 minutes ago, froufrou80 said:

Ε ναι στο Ιασ.... Δεν ξέρω πραγματικά, έχει κλονιστεί η εμπιστοσυνη μου κ στον γιατρό κ στο κέντρο.... Εννοειται πληρωσα τα 3πλασια χρήματα κ έχασα 1 από τις 3 φορές από το προγραμμα που ειχα μπει για τους φυσικούς.... 

Δεν μπήκαν καν στη διαδικασία, λέει, να ασχοληθούν με το σπέρμα.... Στην αρχή λέει εκτιμήσαμε πως ήταν κατάλληλο..... Πόση κοροϊδία;;;;;

Πώς να κινηθώ; Εννοείται θα το κάνω θέμα στο γιατρό.... 

Αλλά κ με το κέντρο κάτι πρεπει να κάνω.... Μπορουν να μου στείλουν με e mail τα αποτελέσματα της μη γονιμοποίησης;

Φυσικά...να ζητησεις εκθεση σχετική και να εκφρασεις τη δυσαρέσκειά σου...λυπάμαι τόσο πολύ που το πέρασες αυτό...το εχω περασει αρκετες φορεσ στο γεν...

και στον  γιατρο να εκφρασεις τη δυσαρεσκεια σου επισης...το βλεπουν αμεσωσ οτι ειναι αδειο..μιλωντας εκ πειρας!μου εχει συμβει 5-6 φορες να ειναι αδειο

• Μου αρέσει 2

xu6xp2.png

2 ώρες πρίν, Lilian 28 είπε:

Εγώ θα σου πρότεινα να περιμένεις έναν μήνα ακόμα.. να επανέλθει 100% ο οργανισμός σου... Να ξεπριστουν και οι ωοθήκες... Να συνέλθεις και απ' την γρίπη... βέβαια ότι σου πει ο γιατρός σου!! Αλλά εμένα με απέτρεψε και η γιατρός να ξεκινήσω κατευθείαν..ίσως επειδή ήταν και πολύ σύντομα!

Εννοείται ότι με απέτρεψε για να ηρεμήσει ο οργανισμός μου . . . Θα περιμένω αλλά για μετά το Πάσχα για να είμαι κ πιο χαλαρή από την δουλειά μου.  .  . Τουλάχιστον να γίνει σωστά κ από ψυχολογία .  .  .  Εν το μεταξύ εγώ στην περίοδο πεθαίνω στους πόνους,  τι παίχτηκε κ τώρα δεν νοιώθω τίποτα απλά έχω πολύ αίμα .  . . Κ άλλη μια ερώτηση για όσες ξέρουν ξέρετε αν η κατάψυξη χρεώνεται ανά βλαστοκυστη... μπορεί να ρωτάω βλακεια ...αλλά το έχω απορία.  .  . Μου είπαν ότι είναι γύρω στα 400 το έτος αλλά θα μου πουν όταν μάθουμε το σύνολο των βλαστοκυστεων . . .

3 ώρες πρίν, Angel* είπε:

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια! Σας παρακολουθώ, κυρίως σιωπηλά, χαίρομαι με τις επιτυχίες σας και λυπάμαι για τις αποτυχίες σας. Έχω μάθει πάρα πολλά από τις συζητήσεις σας, και σας ευγνωμονώ γι αυτό. Τέλος του μήνα έχω ραντεβού στο Έλενα στο τμήμα αποβολών και σε ενδοκρινολόγο. Σε αυτό τον κύκλο, ο οποίος περιμένω να ξεκινήσει αύριο μεθαύριο, θα ξεκινήσω διέγερση puregon 150. Την ημέρα που θα είμαι στο Έλενα, θα είμαι στην 7η μέρα κύκλου. Ήθελα να ρωτήσω, αν μπορώ να κάνω τις εξετάσεις που θα μου υποδείξουν, όντας σε κύκλο διέγερσης? Είναι σημαντικό για μένα να μην χάσω τον κύκλο αυτό για διέγερση αλλά να κάνω και το ραντεβού καθώς δεν μένω Αθήνα και μου είναι δύσκολο να το αναβάλω τώρα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την οποιαδήποτε βοήθεια.

Παρ' τους τηλέφωνο να ρωτήσεις. Το τηλέφωνο του τμήματος αποβολών είναι το 2132051266. Καλή επιτυχία! 

• Μου αρέσει 2

Τι σημαίνει θα ξέρουμε αν είναι ώριμο σε 2 ώρες;...... Κ εγώ θα πληρωσω σαν να ήταν την διαδικασία; Κ τι σημαίνει το πηραμε το ωάριο;; Εχω εκνευριστεί παρα πολυ.. Δεν το εχω ξανακούσει αυτό πραγματικά.... Μπορώ να παρω στο εμβρυολογικο να μου στείλουν με email την έκθεση;

• Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

πρίν από 39 λεπτά , froufrou80 είπε:

Ε ναι στο Ιασ.... Δεν ξέρω πραγματικά, έχει κλονιστεί η εμπιστοσυνη μου κ στον γιατρό κ στο κέντρο.... Εννοειται πληρωσα τα 3πλασια χρήματα κ έχασα 1 από τις 3 φορές από το προγραμμα που ειχα μπει για τους φυσικούς.... 

Δεν μπήκαν καν στη διαδικασία, λέει, να ασχοληθούν με το σπέρμα.... Στην αρχή λέει εκτιμήσαμε πως ήταν κατάλληλο..... Πόση κοροϊδία;;;;;

Πώς να κινηθώ; Εννοείται θα το κάνω θέμα στο γιατρό.... 

Αλλά κ με το κέντρο κάτι πρεπει να κάνω.... Μπορουν να μου στείλουν με e mail τα αποτελέσματα της μη γονιμοποίησης;

Εννοείται να μιλήσεις με το γιατρό και να του πεις ότι δε γίνεται να χάσεις τη μία από τις τρεις φορές του πακέτου για ωάριο που σου είπαν ότι είναι άδειο!!! Επίσης ήταν απαράδεκτο που σας άφησαν να περιμένετε χωρίς να σας ενημερώσουν για το αποτέλεσμα της γονιμοποίησης, προφανώς επειδή αυτοί ήταν σίγουροι για το αποτέλεσμα εκ των προτέρων! Όλα αυτά να τα πεις στο γιατρό, και ότι κλονίζεται η εμπιστοσύνη σου και ότι περιμένεις από ένα μεγάλο κέντρο μια σοβαρή αντιμετώπιση! Πιστεύω ότι όταν μιλάς βρίσκεις το δίκιο σου! Και θα δεις ότι θα έχει αποτέλεσμα! Εννοείται βέβαια είναι εξοργιστικό να χρειάζεται να μπαίνεις σ' αυτή τη διαδικασία για να βρεις το δίκιο σου!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 22 λεπτά , mominthemaking είπε:

Φυσικά...να ζητησεις εκθεση σχετική και να εκφρασεις τη δυσαρέσκειά σου...λυπάμαι τόσο πολύ που το πέρασες αυτό...το εχω περασει αρκετες φορεσ στο γεν...

και στον  γιατρο να εκφρασεις τη δυσαρεσκεια σου επισης...το βλεπουν αμεσωσ οτι ειναι αδειο..μιλωντας εκ πειρας!μου εχει συμβει 5-6 φορες να ειναι αδειο

Σου έλεγαν κ εσένα πως είναι ώριμο ενώ δεν ήταν ; Μα είναι δυνατόν βρε παιδιά, σε χαζους νομίζουν πως απευθύνονται;

πρίν από 4 λεπτά , happiness79 είπε:

Εννοείται να μιλήσεις με το γιατρό και να του πεις ότι δε γίνεται να χάσεις τη μία από τις τρεις φορές του πακέτου για ωάριο που σου είπαν ότι είναι άδειο!!! Επίσης ήταν απαράδεκτο που σας άφησαν να περιμένετε χωρίς να σας ενημερώσουν για το αποτέλεσμα της γονιμοποίησης, προφανώς επειδή αυτοί ήταν σίγουροι για το αποτέλεσμα εκ των προτέρων! Όλα αυτά να τα πεις στο γιατρό, και ότι κλονίζεται η εμπιστοσύνη σου και ότι περιμένεις από ένα μεγάλο κέντρο μια σοβαρή αντιμετώπιση! Πιστεύω ότι όταν μιλάς βρίσκεις το δίκιο σου! Και θα δεις ότι θα έχει αποτέλεσμα! Εννοείται βέβαια είναι εξοργιστικό να χρειάζεται να μπαίνεις σ' αυτή τη διαδικασία για να βρεις το δίκιο σου!

Μου έστειλε ένα απλό μήνυμα ο γιατρός, βέβαια ήταν Κυριακή... Αν δεν έπαιρνα εγώ τηλ στο εμβρυολογικο δεν θα ήξερα.... 

7 minutes ago, froufrou80 said:

Τι σημαίνει θα ξέρουμε αν είναι ώριμο σε 2 ώρες;...... Κ εγώ θα πληρωσω σαν να ήταν την διαδικασία; Κ τι σημαίνει το πηραμε το ωάριο;; Εχω εκνευριστεί παρα πολυ.. Δεν το εχω ξανακούσει αυτό πραγματικά.... Μπορώ να παρω στο εμβρυολογικο να μου στείλουν με email την έκθεση;

αυτα ειναι τελειως επικοινωνιακα. Αν δεν το ειχες ψαξει δε θα μαθαινες ποτε οτι δεν υπηρχε ωαριο...παρτους και ζητα το αν και θα αργησουν να στο δωσουν εμενα ειχαν κανει κανα μηνα...αλλα ζητα τους τουλαχιστον γραπτα το τι εγινε αυτη το φορα...

5 minutes ago, froufrou80 said:

Σου έλεγαν κ εσένα πως είναι ώριμο ενώ δεν ήταν ; Μα είναι δυνατόν βρε παιδιά, σε χαζους νομίζουν πως απευθύνονται;

Μου έστειλε ένα απλό μήνυμα ο γιατρός, βέβαια ήταν Κυριακή... Αν δεν έπαιρνα εγώ τηλ στο εμβρυολογικο δεν θα ήξερα.... 

οχι, εγω παντα περιμενα την απαντηση του εμβρυολογικου δεν εφευγα αν δε μιλαγα μαζι τους γιατι μου ειχε συμβει πολλες φορες...

τωρα αν μας θεωρουν χαζους.....τι να σου πω....απλα μερικες φορες προσπαθουν να καλυψουν λαθη και παραλειψεις και εκπιζουν να μην ασχοληθεις παραπανω...ολοι κανουμε λαθη αλλα να τα παραδεχομαστε και να βλεπουμε τι μπορουμε να αλλαξουμε και να βελτιωθουμε ετσι το βλεπω εγω...ακομα και αν δεν το βρισκουμε, γιατι δεν το βρηκαμε; το χασαμε; μηπως δεν ηταν αρκετα ωριμο; απλα λαθος τεχνικη;

• Μου αρέσει 1

xu6xp2.png

4 minutes ago, winspert said:

Κορίτσια μου,με πηραν σήμερα πως γονιμοποιηθηκε...Το πρώτο βημα εγινε...Αντε να δούμε....

@froufrou80,κοπελα μου λυπάμαι πολυ...Σε ποιο κέντρο εγινε αυτο;

Μπράβο!!!με το καλό να γίνει μια φανταστική βλαστοκύστη!!

• Ευχαριστώ 1

xu6xp2.png

Διαφημίσεις

Έκλεισα σήμερα ραντεβου με τον γιατρό, να δω τι θα μου πει.... Κ μετα θα κινησω  τις διαδικασίες με το εμβρυολογικο να μου δώσουν την έκθεση και μήπως γλυτωσω τη 1 από τις 3 φορές του πακετου... 

πρίν από 6 λεπτά , winspert είπε:

Κορίτσια μου,με πηραν σήμερα πως γονιμοποιηθηκε...Το πρώτο βημα εγινε...Αντε να δούμε....

Τέλεια νέα!! Μπράβο!! 

Στο Ιασ.... 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 14 λεπτά , froufrou80 είπε:

Να σου πω τις δικές μου εμπειρίες μήπως σου φανούν χρήσιμες. Είμαστε στο ίδιο κέντρο. Μου έχει τύχει σε φυσικό κύκλο να είναι άδειο και να μου το λένε επί τόπου την ώρα της ωοληψίας, μου έχει τύχει και σε τροποποιημένο φυσικό με 3 ωοθηλάκια και ενώ ήμουν με μέθη να ξυπνάω και να μου λένε ότι ήταν και τα 3 κυστικά και δεν πήραμε κανένα. Και στις δύο περιπτώσεις δε με χρέωσαν την ωοληψία. Μου έχει τύχει και μετά από διέγερση να με ειδοποιούν την επόμενη μέρα ότι κάποιο τελικά δεν ήταν ώριμο και δεν γονιμοποιήθηκε, ενώ την προηγούμενη μέρα (της ωοληψίας) μου είχαν πει ότι "για την ώρα φαίνονται καλά". Από αυτά έχω καταλάβει ότι άλλο άδειο ωοθηλάκιο και άλλο όχι ώριμο. Όταν είναι άδειο το βλέπουν κατευθείαν. Όταν δεν είναι ώριμο αυτό φαίνεται μετά στη διαδικασία της γονιμοποίησης.

πρίν από 10 λεπτά , winspert είπε:

Συγχαρητήρια!!! Εύχομαι να γίνει μία άριστη βλαστοκύστη! 

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 16 λεπτά , happiness79 είπε:

Να σου πω τις δικές μου εμπειρίες μήπως σου φανούν χρήσιμες. Είμαστε στο ίδιο κέντρο. Μου έχει τύχει σε φυσικό κύκλο να είναι άδειο και να μου το λένε επί τόπου την ώρα της ωοληψίας, μου έχει τύχει και σε τροποποιημένο φυσικό με 3 ωοθηλάκια και ενώ ήμουν με μέθη να ξυπνάω και να μου λένε ότι ήταν και τα 3 κυστικά και δεν πήραμε κανένα. Και στις δύο περιπτώσεις δε με χρέωσαν την ωοληψία. Μου έχει τύχει και μετά από διέγερση να με ειδοποιούν την επόμενη μέρα ότι κάποιο τελικά δεν ήταν ώριμο και δεν γονιμοποιήθηκε, ενώ την προηγούμενη μέρα (της ωοληψίας) μου είχαν πει ότι "για την ώρα φαίνονται καλά". Από αυτά έχω καταλάβει ότι άλλο άδειο ωοθηλάκιο και άλλο όχι ώριμο. Όταν είναι άδειο το βλέπουν κατευθείαν. Όταν δεν είναι ώριμο αυτό φαίνεται μετά στη διαδικασία της γονιμοποίησης.

Συγχαρητήρια!!! Εύχομαι να γίνει μία άριστη βλαστοκύστη! 

Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου.. Το θέμα είναι πως στην περιπτωση μου υπήρχαν μονο τα κοκκιωδη κυτταρα κ ουτε καν λέει το έβαλαν για γονιμοποίηση.... Δεν ήταν λέει ωάριο κατάλληλο για γονιμοποίηση. .. 

πρίν από 22 λεπτά , winspert είπε:

έρχεται και η 2η βλαστοκυστούλα!!! icsi κανετε?

• Ευχαριστώ 1

7 minutes ago, froufrou80 said:

Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου.. Το θέμα είναι πως στην περιπτωση μου υπήρχαν μονο τα κοκκιωδη κυτταρα κ ουτε καν λέει το έβαλαν για γονιμοποίηση.... Δεν ήταν λέει ωάριο κατάλληλο για γονιμοποίηση. .. 

Ειναι αλλο πραγμα το "μη καταλληλο" και αλλο το ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ χαχαχαχαχα.

Παντα το υγρο εχει κυτταρα, ειτε κοκκιωδη ειτε κυστικα. Το θεμα ειναι αν ΕΙΧΕ ΩΑΡΙΟ ....

απλα στο παρουσιαζουν ετσι για να σε μπερδεψουν 

φυσικα δεν ηταν καταλληλο για γονιμοποιηση αφου δεν υπηρχε!!!!

η ερωτηση ειναι : υπηρχε ωαριο στο υγρο που βρηκαν;

• Μου αρέσει 1

xu6xp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...