Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Καλησπέρα κοπέλα μου. Εγώ έχω ραντεβού 31 Μαρτίου αλλά κατάφερα και βρήκα μία ακύρωση για αύριο. Μόλις τελειώσω, για να είμαι σίγουρη ότι όλα έγιναν όπως πρέπει, θα το ακυρώσω το άλλο, οπότε αν θες μπορούμε να συνεννοηθούμε να μπεις να το κλείσεις εσύ.

Αχ ναι άμα γίνεται εννοείται. Ευχαριστώ πολύ 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

8 ώρες πρίν, Kiddo είπε:

Όχι Κατερίνα μου.. καταρχήν δεν έχει πάνω δοσομετρητή για να υπολογιστεί η δόση και κατά δεύτερον δε κάνει ποτέ να επαναχρησιμοποιούνται οι ίδιες βελόνες!! Είναι πολύ επικίνδυνο κάτι τέτοιο..!

το να βγαλετε το εμβολο σε μια κενη απλη συριγγα ινσουλινης (που εχει δοσομετρητη ωστε να μετραει) και να εγχυσει εκει την ποσοτητα;; οποτε να τρυπηθει με τη συριγγα ινσουλινης…κ μετα την υπολοιπη που εχει το ενεσακι να την κανει κανονικα; (Θα μπορει ετσι να υπολογισει ποση εχει μεινει και δεν θα επαναχρησιμοποιει τη βελονα). μπορει ακομα κ να χυνει το φαρμακο σε καποια απλη συριγγα κ να το τραβας ξανα με ενεση ινσουλινης που εχει πιο μικρη βελονα.. ετσι μια χαρα μπορεις κ μετρας.. το χω κανει η ιδια παμπολλες φορες. ρωτα το γιατρο, θεωρω ειναι η πιο ευκολη λυση. ειναι πολυ συνηθες για οσους θελουν να χρησιμοποιησουν ενεση ινσουλινης.

8 hours ago, Tselek said:

Κοριτσαρες και για Θεσσαλονίκη αν υπάρχει καμία κοπέλα που προτείνει καποιο κεντρο/εξωσωματικό; Εμείς κάναμε μια πρώτη επαφή με ένα κεντρο δυο αδερφών, μιας και η γυναικολόγος μου μας το πρότεινε για έναν συγκεκριμένο εξωσωματικό που συνεργάζεται μαζί τους. Οποια πληροφορία είναι πολύτιμη ♥️

Εγω εκανα στο εμβρυολαμπ με Χρι…ριδη κ εμεινε πολυ ικανοποιημενη κ απο ολη την ομαδα του κ απο την εμβρυολογο την Χατζη….σιδου. Οτι θελεις στειλε μου πμ να σου πω! Εγκυμοσυνη πετυχα αλλα απεβαλα, συνεχιζω ακομα εκει…Τωρα ειναι κ τι θα σου ταιριαξει…εχω ακουσει καλα λογια κ για το assisting nature κ fertilia.

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια καλημέρα! Ερώτηση για τις δασκάλες κατά προτιμηση αναπληρώτριες.. Τι κάνετε τη μέρα της ωοληψιας? Λείπετε όλη μέρα? Τι άδεια παιρνετε? Με τα κέντρα που αργουν πως το κΑνετε? 

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια! Σας παρακολουθώ, κυρίως σιωπηλά, χαίρομαι με τις επιτυχίες σας και λυπάμαι για τις αποτυχίες σας. Έχω μάθει πάρα πολλά από τις συζητήσεις σας, και σας ευγνωμονώ γι αυτό. Τέλος του μήνα έχω ραντεβού στο Έλενα στο τμήμα αποβολών και σε ενδοκρινολόγο. Σε αυτό τον κύκλο, ο οποίος περιμένω να ξεκινήσει αύριο μεθαύριο, θα ξεκινήσω διέγερση puregon 150. Την ημέρα που θα είμαι στο Έλενα, θα είμαι στην 7η μέρα κύκλου. Ήθελα να ρωτήσω, αν μπορώ να κάνω τις εξετάσεις που θα μου υποδείξουν, όντας σε κύκλο διέγερσης? Είναι σημαντικό για μένα να μην χάσω τον κύκλο αυτό για διέγερση αλλά να κάνω και το ραντεβού καθώς δεν μένω Αθήνα και μου είναι δύσκολο να το αναβάλω τώρα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την οποιαδήποτε βοήθεια.

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , Angel* είπε:

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια! Σας παρακολουθώ, κυρίως σιωπηλά, χαίρομαι με τις επιτυχίες σας και λυπάμαι για τις αποτυχίες σας. Έχω μάθει πάρα πολλά από τις συζητήσεις σας, και σας ευγνωμονώ γι αυτό. Τέλος του μήνα έχω ραντεβού στο Έλενα στο τμήμα αποβολών και σε ενδοκρινολόγο. Σε αυτό τον κύκλο, ο οποίος περιμένω να ξεκινήσει αύριο μεθαύριο, θα ξεκινήσω διέγερση puregon 150. Την ημέρα που θα είμαι στο Έλενα, θα είμαι στην 7η μέρα κύκλου. Ήθελα να ρωτήσω, αν μπορώ να κάνω τις εξετάσεις που θα μου υποδείξουν, όντας σε κύκλο διέγερσης? Είναι σημαντικό για μένα να μην χάσω τον κύκλο αυτό για διέγερση αλλά να κάνω και το ραντεβού καθώς δεν μένω Αθήνα και μου είναι δύσκολο να το αναβάλω τώρα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την οποιαδήποτε βοήθεια.

απο οσο γνωριζω αιματολογικες κι ορμονολογικες δεννμπορουν να αξιολογηθουν σε διεγερση.

• Μου αρέσει 2

On 19/3/2022 at 2:37 ΜΜ, Mar.Theo είπε:

Γειά σου κορίτσι μου !!! Έκανα ωοληψία την Τρίτη , μου πήραν 20,  γονιμοποιηθηκαν τα 14 κ αύριο περιμένω να μου πουν ποσα έφτασαν βλαστοκυστες για να καταψυξουμε ! Μέχρι την Πέμπτη ήμουν ξάπλα πρήξιμο κ πόνοι,  μετά όλα οκ κ τώρα κόλλησα γρίπη!!!! Περνάω υπέροχα χαχαχα!!!! Το μόνο που σκέφτομαι είναι τα εμβρυακια να τα καταφέρουν!!!!! Μου έστειλαν κ το πρωτόκολλο για την ετοιμασία του ενδομητριου κ λογικά σε καμία βδομάδα + αδιαθετω κ ξεκινάω!!! Καλή μας επιτυχία!!!!!

Εγώ θα σου πρότεινα να περιμένεις έναν μήνα ακόμα.. να επανέλθει 100% ο οργανισμός σου... Να ξεπριστουν και οι ωοθήκες... Να συνέλθεις και απ' την γρίπη... βέβαια ότι σου πει ο γιατρός σου!! Αλλά εμένα με απέτρεψε και η γιατρός να ξεκινήσω κατευθείαν..ίσως επειδή ήταν και πολύ σύντομα!

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

1 hour ago, Malntalia said:

Κορίτσια καλημέρα! Ερώτηση για τις δασκάλες κατά προτιμηση αναπληρώτριες.. Τι κάνετε τη μέρα της ωοληψιας? Λείπετε όλη μέρα? Τι άδεια παιρνετε? Με τα κέντρα που αργουν πως το κΑνετε? 

Καλημερα!! Απο την ημερα της ωοληψιας κ για 7 μερες δικαιουσαι αδεια υποβοηθ αναπαραγωγης ειτε εισαι αναπληρωτρια ειτε οχι! Θα σου δωσουν βεβαιωση απο το κεντρο, να το ζητησεις!

12 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Καλησπέρα κοπέλα μου. Εγώ έχω ραντεβού 31 Μαρτίου αλλά κατάφερα και βρήκα μία ακύρωση για αύριο. Μόλις τελειώσω, για να είμαι σίγουρη ότι όλα έγιναν όπως πρέπει, θα το ακυρώσω το άλλο, οπότε αν θες μπορούμε να συνεννοηθούμε να μπεις να το κλείσεις εσύ.

Είσαι οκ με τον Εφκα;;;

ugAHp3.png

jfV0p3.png

2 ώρες πρίν, Pagotoula είπε:

απο οσο γνωριζω αιματολογικες κι ορμονολογικες δεννμπορουν να αξιολογηθουν σε διεγερση.

@Pagotoula καλα τα λες, για τις ορμονολογικές σίγουρα καθώς @Angel* θα είσαι σε διέγερση. Για τις αιματολογικες δεν είμαι όμως σίγουρη πως θα έχεις πρόβλημα. Σου προτείνω να πάρεις τηλ την Οικονομοπουλου ή πρωι πρωι ή πιο μεσημεράκι (εως τις 15:00) που είναι και αστέρι και σουπερ εξυπηρετική να ρωτήσεις να το επιβεβαιωσεις. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 hour ago, N.Angel είπε:

Καλημερα!! Απο την ημερα της ωοληψιας κ για 7 μερες δικαιουσαι αδεια υποβοηθ αναπαραγωγης ειτε εισαι αναπληρωτρια ειτε οχι! Θα σου δωσουν βεβαιωση απο το κεντρο, να το ζητησεις!

Την έχω παρει αυτή με τις 7 μέρες για μια μεταφορά που έκανα τον Ιανουάριο (αποτυχημένη).. Εγώ απλά θέλω να λείψω τη μέρα της ωοληψιας.. Λόγω του ότι συνήθως τελειώνουμε 12 τη διαδικασία.. Μπορώ από αυτές τις 7 να πάρω τη μια? 

Κορίτσια καλημέρα! Ακουστε να μου πειτε τη γνώμη σάς! Sos! Την ημέρα της ωοληψιας με ενημερώνει ο γιατρός πως πήραμε το ωάριο επιτυχώς κ να δώσει ο συζυγος σπέρμα... Τον ρωτάω  ήταν ώριμο λοιπόν.. Κ μου λέει θα ξέρουμε σε 2 ώρες... Δεν μου άρεσε η απάντηση, αλλά λέω έτσι θα είναι η διαδικασία.... Χθες με ενημερώνει πως δεν γονιμοποιηθηκε..... 

Σήμερα λέω ας πάρω στο εμβρυολογικο να ρωτήσω τι έγινε.... Και τι μου λένε.... Πως δεν ήταν κατάλληλο για γονιμοποίηση ήταν άδειο, μόνο τα κοκκιωδη κυτταρα υπήρχαν... 

Συγνώμη λέω δεν το είδατε αυτό στην ωοληψια; Μου λέει στην αρχή εκτιμήσαμε πως ήταν ώριμο.......??????? !!!! 

Πείτε μου σας παρακαλω για πόση κοροϊδία μιλάμε???? 

• Μπερδεμένη/-ος 2

γεια σας κοριτσια! πραγματικα ειμαι πολυ χαρουμενη διοτι τα καταφεραμεε!!! ειχα δοκιμασει και αλλου καποιες φορες αλλα δεν μπορουσμε να... το πληγμα ηταν μεγαλο και προσπαθουσαμε αρκετο καιρο... ψαχναμε γενικα σε διαφορες πολεις για να δουμε κριτικες κτλ οποτε πηγαμε Θεσσαλονικη και γνωρισαμε την γλυκερια ζερβακακου... πολυ καλη και μας βοηθησε παρα πολυ... φοβομουν στην αρχη αλλα τελικα εγινε το θαυμα και ο θεος με αξιωσε να γινω κι εγω μαμα... ευχομαι καλη επιτυχια σε ολες τις μελλουσες μανουλες... τιποτα δνε ειναι ακατορθωτο...

• Μου αρέσει 12

4 minutes ago, froufrou80 said:

Κορίτσια καλημέρα! Ακουστε να μου πειτε τη γνώμη σάς! Sos! Την ημέρα της ωοληψιας με ενημερώνει ο γιατρός πως πήραμε το ωάριο επιτυχώς κ να δώσει ο συζυγος σπέρμα... Τον ρωτάω  ήταν ώριμο λοιπόν.. Κ μου λέει θα ξέρουμε σε 2 ώρες... Δεν μου άρεσε η απάντηση, αλλά λέω έτσι θα είναι η διαδικασία.... Χθες με ενημερώνει πως δεν γονιμοποιηθηκε..... 

Σήμερα λέω ας πάρω στο εμβρυολογικο να ρωτήσω τι έγινε.... Και τι μου λένε.... Πως δεν ήταν κατάλληλο για γονιμοποίηση ήταν άδειο, μόνο τα κοκκιωδη κυτταρα υπήρχαν... 

Συγνώμη λέω δεν το είδατε αυτό στην ωοληψια; Μου λέει στην αρχή εκτιμήσαμε πως ήταν ώριμο.......??????? !!!! 

Πείτε μου σας παρακαλω για πόση κοροϊδία μιλάμε???? 

Στο ΙΑΣ...αυτό ε; είναι απαράδεκτο οτι δε σας είπαν ότι ήταν άδειο. Τι εννουσαν λοιπον οτι δε γονιμοποιηθηκε; κανανε προσπαθεια με τον αερα;;;;;και γιατι να εμπαινε και ο συζυγος στην διαδικασια αυτη;;;

xu6xp2.png

πρίν από 16 λεπτά , mominthemaking είπε:

Στο ΙΑΣ...αυτό ε; είναι απαράδεκτο οτι δε σας είπαν ότι ήταν άδειο. Τι εννουσαν λοιπον οτι δε γονιμοποιηθηκε; κανανε προσπαθεια με τον αερα;;;;;και γιατι να εμπαινε και ο συζυγος στην διαδικασια αυτη;;;

Ε ναι στο Ιασ.... Δεν ξέρω πραγματικά, έχει κλονιστεί η εμπιστοσυνη μου κ στον γιατρό κ στο κέντρο.... Εννοειται πληρωσα τα 3πλασια χρήματα κ έχασα 1 από τις 3 φορές από το προγραμμα που ειχα μπει για τους φυσικούς.... 

Δεν μπήκαν καν στη διαδικασία, λέει, να ασχοληθούν με το σπέρμα.... Στην αρχή λέει εκτιμήσαμε πως ήταν κατάλληλο..... Πόση κοροϊδία;;;;;

Πώς να κινηθώ; Εννοείται θα το κάνω θέμα στο γιατρό.... 

Αλλά κ με το κέντρο κάτι πρεπει να κάνω.... Μπορουν να μου στείλουν με e mail τα αποτελέσματα της μη γονιμοποίησης;

• Μπερδεμένη/-ος 1
  • Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...