Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 24 λεπτά , N.Angel είπε:

Ναι ειναι σαν την γκοναλ κ εχει μεσα ενα ενεσακι μονο. Ενεσακια αλλα εχεις; 

Α μπράβο! Ναι αυτή είναι! ♥️♥️♥️

Ναι ναι, ενεσακια έχουμε πολλά!! Να είναι καλά κάποια άλλα κορίτσια, που τώρα χαίρονται τα θαυματακια τους αγκαλίτσα και τις αγαπώ πάρα μα πάρα πολύ, όπου μας είχαν δώσει ότι τους είχε περισσέψει από τα ενεσακια που έχει μέσα στο κουτί της gonal..:wub:

πρίν από 26 λεπτά , silvy22 είπε:

Βαλτην στο εξώφυλλο στο προφίλ σου κ γώ πουρεγκον έχω <_<

Α ναι.. δε το σκέφτηκα.. κάτσε να βρω και πως γίνεται...:lol:

πρίν από 30 λεπτά , silvy22 είπε:

Βαλτην στο εξώφυλλο στο προφίλ σου κ γώ πουρεγκον έχω <_<

1 hour ago, happiness79 είπε:

Αν θέλεις μόνο την πένα, έχω πένα puregon, που είναι ίδια με την ovitrelle σαν τρόπο χρήσης και βάζεις το φάρμακο μέσα. Δεν ξέρω αν μπορείς να περάσεις το φάρμακο από την ovitrelle που έχεις μέσα στη συσκευή και να τη χρησιμοποιήσεις. Αν σου κανει ευχαρίστως να στη δώσω αν σε βολεύει! Είμαι Αθήνα! 

πρίν από 31 λεπτά , N.Angel είπε:

Ναι ειναι σαν την γκοναλ κ εχει μεσα ενα ενεσακι μονο. Ενεσακια αλλα εχεις; 

Ανέβασα στο προφίλ μου τη καινούργια μορφή της ovitrelle για να τη δείτε πως είναι...

• Μου αρέσει 1

OiAXp2.pngbfhkp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

7 hours ago, Kallo said:

Ρε κορίτσια στο Έλενα έχει τόση μεγάλη αναμονή? Μπήκα να κλείσω ραντεβού και βγάζει 16 Μαΐου

Καλησπέρα κοπέλα μου. Εγώ έχω ραντεβού 31 Μαρτίου αλλά κατάφερα και βρήκα μία ακύρωση για αύριο. Μόλις τελειώσω, για να είμαι σίγουρη ότι όλα έγιναν όπως πρέπει, θα το ακυρώσω το άλλο, οπότε αν θες μπορούμε να συνεννοηθούμε να μπεις να το κλείσεις εσύ.

eardp2.png

Γειά σας κορίτσια,
είμαι καινούρια στο forum και ζητάω τη βοήθεια σας. Μένω κρήτη , θελω να κανω εξωσωματικη ...ποιοσ ειναι ο καλυτεροσ γυναικολογοσ για εξωσωματικη στην κρητη? δεν θελω να χανω χρονο εχω χαμηλη αμη

6 hours ago, winspert said:

Ναι το προλαβαμε...ολα καλα!!! Σε ευχαριστώ πολύ!

Ολα καλα πηγαν...Τωρα περιμενω βημα βημα τη συνέχεια...Στο Μητέρα που ημουν μου ειχε πει ο τοτε γιατρός μου να το προμηθευτώ εγώ προκειμένου να μου το χορηγήσουν...Οταν το ζητησα στο φαρμακείο πήραν τηλέφωνο στη φαρμακαποθηκη και απο εκει τους ειπαν πως εχει καταργηθει πλέον και δεν μπορουν να το φερουν. Το γιατρό ομως δεν τον πειραξε γιατί μου ειχε ξεκαθαρίσει πως δεν πολυπιστευε στα nk και πως θα μου το χορηγουσε μονο και μονο επειδη το ηθελα εγω... επειδή το ειχα πάρει και τη φορά που ειχα μεινει έγκυος...Τωρα δεν εχω φτασει σε φάση εμβρυομεταφορας αλλα στα βιαστικά που το ειχα πει στο γιατρό μου,μου ειχε πει πως αν θελω θα μου το χορηγήσουν..Δεν το συζητησαμε εκτενώς...Οποτε δεν ξερω τι ισχυει...

Συγχαρητήρια! Σε πήραν σήμερα να σου σου πουν αν γονιμοποιήθηκε ή αύριο θα σου πουν? Τελικά πότε θα κάνεις την υστεροσκόπηση?

1 hour ago, μάφιν said:

Καλησπερα κοριτσια, παρακαλώ για βοήθεια αν γνωρίζει κάποια. Αδιαθετησα χθες το μεσημέρι μετά από 48 μέρες με duphaston και πονάω αφόρητα συνέχεια. Παίρνω ντεπόν 1000άρι και δεν με πιάνει. Έχω αρχίσει να απελπίζομαι. Αυριο το πρωί θα πάω για υπέρηχο και θα ξεκινήσω διέγερση. Ξερετε γιατί πρέπει να παίρνουμε μόνο ντεπόν; Το νουροφεν απαγορεύεται; Γνωρίζετε αν επιτρέπεται Κάποιο άλλο παυσίπονο;

Ξέρω ότι σίγουρα δεν κάνει να πάρεις αντιφλεγμονώδη. Μίας φίλης μου της ακύρωσαν τον κύκλο επειδή είχε πάρει χωρίς να ρωτήσει. Για οποιοδήποτε άλλο απλό παυσίπονο μπορεί να μην υπάρχει πρόβλημα αλλά καλύτερα να ρωτήσεις τον γιατρό σου

@Kiddo δεν ξερω, ίσως να πω και βλακεία, αλλά δεν γίνεται να υπολογίσει την ποσότητα που θέλει για την κάθε ένεση και μετα να την ξαναχρησιμοποιήσει? Δεν κάνει να ξανάτρυπηθείς με την ίδια σύριγγα?

• Ευχαριστώ 1

eardp2.png

πρίν από 27 λεπτά , Aliciaflux είπε:

Γειά σας κορίτσια,
είμαι καινούρια στο forum και ζητάω τη βοήθεια σας. Μένω κρήτη , θελω να κανω εξωσωματικη ...ποιοσ ειναι ο καλυτεροσ γυναικολογοσ για εξωσωματικη στην κρητη? δεν θελω να χανω χρονο εχω χαμηλη αμη

Που μένεις; 

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 21 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Συγχαρητήρια! Σε πήραν σήμερα να σου σου πουν αν γονιμοποιήθηκε ή αύριο θα σου πουν? Τελικά πότε θα κάνεις την υστεροσκόπηση?

Ευχαριστώ πολύ κοριτσακι μου...Αυριο θα με παρουν...Θα συζητησω με το γιατρό αν θα προλάβουμε τον επόμενο κυκλο για εμβρυομεταφορα και αν ναι ισως την κάνουμε μεσα στην εβδομάδα...

• Μου αρέσει 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 26 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Ξέρω ότι σίγουρα δεν κάνει να πάρεις αντιφλεγμονώδη. Μίας φίλης μου της ακύρωσαν τον κύκλο επειδή είχε πάρει χωρίς να ρωτήσει. Για οποιοδήποτε άλλο απλό παυσίπονο μπορεί να μην υπάρχει πρόβλημα αλλά καλύτερα να ρωτήσεις τον γιατρό σου

@Kiddo δεν ξερω, ίσως να πω και βλακεία, αλλά δεν γίνεται να υπολογίσει την ποσότητα που θέλει για την κάθε ένεση και μετα να την ξαναχρησιμοποιήσει? Δεν κάνει να ξανάτρυπηθείς με την ίδια σύριγγα?

Όχι Κατερίνα μου.. καταρχήν δεν έχει πάνω δοσομετρητή για να υπολογιστεί η δόση και κατά δεύτερον δε κάνει ποτέ να επαναχρησιμοποιούνται οι ίδιες βελόνες!! Είναι πολύ επικίνδυνο κάτι τέτοιο..!

• Ευχαριστώ 1

OiAXp2.pngbfhkp3.png

Κοριτσαρες και για Θεσσαλονίκη αν υπάρχει καμία κοπέλα που προτείνει καποιο κεντρο/εξωσωματικό; Εμείς κάναμε μια πρώτη επαφή με ένα κεντρο δυο αδερφών, μιας και η γυναικολόγος μου μας το πρότεινε για έναν συγκεκριμένο εξωσωματικό που συνεργάζεται μαζί τους. Οποια πληροφορία είναι πολύτιμη ♥️

6 minutes ago, Kiddo said:

Όχι Κατερίνα μου.. καταρχήν δεν έχει πάνω δοσομετρητή για να υπολογιστεί η δόση και κατά δεύτερον δε κάνει ποτέ να επαναχρησιμοποιούνται οι ίδιες βελόνες!! Είναι πολύ επικίνδυνο κάτι τέτοιο..!

Πίστευα ότι από τον ίδιο χρήστη και με λίγο οινόπνευμα ότι θα γίνεται. Ευτυχώς δεν έχει χρειαστεί ποτέ να το κάνω :lol:

• Χαχα 1

eardp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Πίστευα ότι από τον ίδιο χρήστη και με λίγο οινόπνευμα ότι θα γίνεται. Ευτυχώς δεν έχει χρειαστεί ποτέ να το κάνω :lol:

Όχι όχι δεν σχετίζεται με το χρήστη.. έχει να κάνει με τα μικρόβια και όταν χάνει την αποστείρωση της η βελόνα και επαναχρησιμοποιηθεί μπορεί να περάσουν μέσα στο σώμα, στο αίμα και να έχεις άλλα μεγαλύτερα προβλήματα υγείας μετά..

• Ευχαριστώ 1

OiAXp2.pngbfhkp3.png

1 hour ago, Aliciaflux said:

Γειά σας κορίτσια,

πρίν από 30 λεπτά , Tselek είπε:

Κοριτσαρες και για Θεσσαλονίκη αν υπάρχει καμία κοπέλα που προτείνει καποιο κεντρο/εξωσωματικό; Εμείς κάναμε μια πρώτη επαφή με ένα κεντρο δυο αδερφών, μιας και η γυναικολόγος μου μας το πρότεινε για έναν συγκεκριμένο εξωσωματικό που συνεργάζεται μαζί τους. Οποια πληροφορία είναι πολύτιμη ♥️

Σου προτείνω το Fer...lía του Γεν..σις και συγκεκριμένα τον γυναικολόγο Θ.Σ. Μπες στο σαιτ της κλινικής και θα τον δεις. Προσωπικά έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη από όλη την κλινική : γιατρος,νοσηλεύτριες και εμβρυολογοι . Καλή επιτυχία κοπέλα μου ❤️

πρίν από 29 λεπτά , Kiddo είπε:

Να πω και εγώ μια βλακεια; δεν τις έχω δει βέβαια τις καινούργιες πως είναι αλλά δεν μπορεί να μεταφέρει το φάρμακο σε μια απλή σύριγγα και να κάνει την δόση που θέλει αλλάζοντας απλά βελόνες;; 

πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Σου προτείνω το Fer...lía του Γεν.. και συγκεκριμένα τον γυναικολόγο Θ.Σ. Μπες στο σαιτ της κλινικής και θα τον δεις. Προσωπικά έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη από όλη την κλινική : γιατρος,νοσηλεύτριες και εμβρυολογοι . Καλή επιτυχία κοπέλα μου ❤️

Ποσο σ´ευχαριστω;! Θα το κοιτάξω! Και σε σένα ο,τι καλύτερο με υγεία εύχομαι ♥️

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...