Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

6 ώρες πρίν, Kate92 είπε:

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου! Ο εξωσωματιστης Μου είπε να κρατήσω αντίγραφα από όλα. Και τα δικαιολογητικά να τα στείλω με κούριερ. Είμαι σε επαρχιακή πολη κ η επιτροπή είναι σε άλλο νομό. Οπότε με τη σαλπιγγογραφια δεν ξέρω αν πρέπει να τη στείλω ολόκληρη. Θα επικοινωνήσω αύριο μαζί του για να ρωτήσω. Είναι η πρώτη μου προσπάθεια και θα κάνω μια απόπειρα σε δημόσιο νοσοκομείο, πριν απευθυνθώ σε ιδιωτικό κέντρο στην Αθήνα. Μου έδωσε γραπτώς οδηγίες. Θα ρωτήσω και τη γραμματέα του για την ασφαλιστική ικανότητα. Σε ευχαριστώ πολύ και πάλι! Δεν ξέρω σε τι φάση είσαι εσύ, αλλά σου εύχομαι ο,τι καλύτερο!

Κάνε και ένα τηλέφωνο στην επιτροπή για να ρωτήσεις τις απορίες σου

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

7 ώρες πρίν, Kate92 είπε:

Τη σαλπιγγογραφια τη στέλνω "ολόκληρη" έτσι? Και τη γνωμάτευση και την "πλάκα". Αν χρειαστεί ξανά σαλπιγγογραφια η σε περίπτωση που αλλάξω γιατρό, θα πρέπει να την ξανακάνω? Το διαγνωστικό κέντρο μπορεί να μου δώσει αντίγραφο άραγε?

Δεύτερον, στη λίστα με τα δικαιολογητικά αναφέρει και "βιβλιάριο υγείας με ασφαλιστική ικανότητα". Θέλει φωτοτυπία της πρώτης σελίδας?

Mόνο τη γνωμάτευση και κρατάς αντίγραφο. Printscreen ασφ. ικανότητας από το άτλας. Το ελέγχουν κι αυτοί online.

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 58 λεπτά , Makelen είπε:

Εμενα με ειχαν παρει Κυριακη γυρω στις 12.30. Αλλα αν παρεις εσυ παλι θα σου πουν. 

Κοριτσι πρεπει να εχεις παλια λιστα δικαιολογητικων επιτροπης. Εχει αλλαξει. Στειλε μου αν θελεις προσωπικο μηνυμα, να σου γραψω το σταθερο μου να με παρεις να σε βοηθησω. Προσφατα περασα κι εγω..

πρίν από 12 λεπτά , Vk79 είπε:

Κάνε και ένα τηλέφωνο στην επιτροπή για να ρωτήσεις τις απορίες σου

πρίν από 6 λεπτά , Troia είπε:

Mόνο τη γνωμάτευση και κρατάς αντίγραφο. Printscreen ασφ. ικανότητας από το άτλας. Το ελέγχουν κι αυτοί online.

Ευχαριστώ κορίτσια! Πάλι καλά είστε κι εσείς!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου, καλησπέρα...

Έχω χάσει δυστυχώς πολλές σελίδες συζήτησης.. 

Θα ήθελα να ζητήσω μια τεράστια χάρη από όσες μπορούν να βοηθήσουν...

Εάν έχει κάποια το παλιό κουτί της ovitrelle με τη πένα, που δε θα χρειαστεί άμεσα ώστε να κάνουμε ανταλλαγή με τη καινούργια ovitrelle, που δε μπορούμε πλέον να τη βρούμε και χρειαζόμαστε μόνο αυτή για τη θεραπεία του συζύγου..

Άνοιξα και αντίστοιχο θέμα χθες εξηγώντας τη κατάσταση λεπτομερώς...

Όποια μπορεί να βοηθήσει ας μου στείλει ένα πμ... Ευχαριστώ..! 

• Μου αρέσει 1

OiAXp2.pngbfhkp3.png

20 minutes ago, Kiddo said:

Εάν έχει κάποια το παλιό κουτί της ovitrelle με τη πένα, που δε θα χρειαστεί άμεσα ώστε να κάνουμε ανταλλαγή με τη καινούργια ovitrelle, που δε μπορούμε πλέον να τη βρούμε και χρειαζόμαστε μόνο αυτή για τη θεραπεία του συζύγου..

Κοριτσι μου εχω μια ovitrelle που εληξε τον 2/22 δεν ξερω αν ειναι η παλια κ αν δεν υπρχει προβλημα γιατι τωρα μολις εληξε…Την εχω απο περυσι κ δεν την χρησιμοποιησα τλκ κ ειναι συνεχεια στο ψυγειο. Λεει ειναι 250. Εγω βρισκομαι Θες/νικη.

• Μου αρέσει 1

Καλησπερα κοριτσια, παρακαλώ για βοήθεια αν γνωρίζει κάποια. Αδιαθετησα χθες το μεσημέρι μετά από 48 μέρες με duphaston και πονάω αφόρητα συνέχεια. Παίρνω ντεπόν 1000άρι και δεν με πιάνει. Έχω αρχίσει να απελπίζομαι. Αυριο το πρωί θα πάω για υπέρηχο και θα ξεκινήσω διέγερση. Ξερετε γιατί πρέπει να παίρνουμε μόνο ντεπόν; Το νουροφεν απαγορεύεται; Γνωρίζετε αν επιτρέπεται Κάποιο άλλο παυσίπονο;

• Λυπημένη/-ος 2

πρίν από 7 λεπτά , N.Angel είπε:

Κοριτσι μου εχω μια ovitrelle που εληξε τον 2/22 δεν ξερω αν ειναι η παλια κ αν δεν υπρχει προβλημα γιατι τωρα μολις εληξε…Την εχω απο περυσι κ δεν την χρησιμοποιησα τλκ κ ειναι συνεχεια στο ψυγειο. Λεει ειναι 250. Εγω βρισκομαι Θες/νικη.

Αχχ σε ευχαριστώ τόσο πολύ!!! :wub:

Ειλικρινά δε ξέρω αν κάνει λόγο του ότι έχει λήξει... Θα πρέπει να ρωτήσω το γιατρό πρώτα... Με το που τον δούμε πάλι θα το ρωτήσω και θα σου στείλω πμ!! Εάν δε σου είναι πρόβλημα, κράτησε τη σε παρακαλώ πολύ για λίγο ακόμα.... Μη τη πετάξεις....!!! ♥️♥️♥️♥️♥️

OiAXp2.pngbfhkp3.png

πρίν από 35 λεπτά , froufrou80 είπε:

Δυστυχώς δεν γονιμοποιηθηκε.. Θα παρω αυριο τηλ να μου πουν λεπτομέρειες... Ευχαριστώ για την σκέψη:x

Λυπάμαι πολύ κορίτσι μου... Εύχομαι την επόμενη φορά να πάνε όλα καλά! 

πρίν από 11 λεπτά , μάφιν είπε:

Καλησπερα κοριτσια, παρακαλώ για βοήθεια αν γνωρίζει κάποια. Αδιαθετησα χθες το μεσημέρι μετά από 48 μέρες με duphaston και πονάω αφόρητα συνέχεια. Παίρνω ντεπόν 1000άρι και δεν με πιάνει. Έχω αρχίσει να απελπίζομαι. Αυριο το πρωί θα πάω για υπέρηχο και θα ξεκινήσω διέγερση. Ξερετε γιατί πρέπει να παίρνουμε μόνο ντεπόν; Το νουροφεν απαγορεύεται; Γνωρίζετε αν επιτρέπεται Κάποιο άλλο παυσίπονο;

Μάφιν μου, θα σου έλεγα καλύτερα να τηλεφωνήσεις στον γιατρό σου και να τον ρωτήσεις, γιατί εμείς δεν είμαστε γιατροί όσο καλή πρόθεση κι αν έχουμε να βοηθάμε. Μη γίνει κάτι που δεν πρέπει, αλλά ούτε να ταλαιπωρείσαι άδικα. Ελπίζω να βρεθεί κάτι που να σε ανακουφίσει. Καλή αρχή αύριο και καλή επιτυχία! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

13 minutes ago, Kiddo said:

Αχχ σε ευχαριστώ τόσο πολύ!!! :wub:

Ειλικρινά δε ξέρω αν κάνει λόγο του ότι έχει λήξει... Θα πρέπει να ρωτήσω το γιατρό πρώτα... Με το που τον δούμε πάλι θα το ρωτήσω και θα σου στείλω πμ!! Εάν δε σου είναι πρόβλημα, κράτησε τη σε παρακαλώ πολύ για λίγο ακόμα.... Μη τη πετάξεις....!!! ♥️♥️♥️♥️♥️

Θα την κρατησω εννοειται! ❤️
Ρωτησε τον κ οποτε θελεις στειλε μου! Αν θελεις να σου στειλω κ φωτο αν ειναι η παλια! 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 40 λεπτά , Kiddo είπε:

Αν θέλεις μόνο την πένα, έχω πένα puregon, που είναι ίδια με την ovitrelle σαν τρόπο χρήσης και βάζεις το φάρμακο μέσα. Δεν ξέρω αν μπορείς να περάσεις το φάρμακο από την ovitrelle που έχεις μέσα στη συσκευή και να τη χρησιμοποιήσεις. Αν σου κανει ευχαρίστως να στη δώσω αν σε βολεύει! Είμαι Αθήνα! 

πρίν από 3 λεπτά , N.Angel είπε:

Θα την κρατησω εννοειται! ❤️
Ρωτησε τον κ οποτε θελεις στειλε μου! Αν θελεις να σου στειλω κ φωτο αν ειναι η παλια! 

Η παλιά είναι σε μορφή πένας.. πως είναι η gonal για παράδειγμα..;! Αν την έχεις λίγο σαν εικόνα... Μπορείς να ρυθμίσεις τη δόση και ταυτόχρονα η βελονιτσα βγαίνει και κουμπώνει άλλη ώστε να μπορεί να γίνει και δεύτερη και τρίτη χρήση.. σε αντίθεση, η καινούργια είναι σε μορφή γυάλινης σύριγγας, ενοποιημένη με βελόνα χωρίς αναγραφόμενες δοσολογίες.. είναι μονοδοσικη ένεση δηλαδή για χρήση μόνο από γυναίκες.. σε απάντηση της εταιρείας μου είπαν ότι δεν υπήρξε η πρόβλεψη για χρήση από άντρες... Τεσπα.. πως είναι η orgalutran για παράδειγμα..; Έτσι την έκαναν...

Ναι ναι θα σου στείλω με το που μάθω, να ξέρεις και εσύ! Σε ευχαριστώ αλήθεια πάρα πολύ!!!! ♥️♥️♥️♥️♥️

πρίν από 8 λεπτά , happiness79 είπε:

Αν θέλεις μόνο την πένα, έχω πένα puregon, που είναι ίδια με την ovitrelle σαν τρόπο χρήσης και βάζεις το φάρμακο μέσα. Δεν ξέρω αν μπορείς να περάσεις το φάρμακο από την ovitrelle που έχεις μέσα στη συσκευή και να τη χρησιμοποιήσεις. Αν σου κανει ευχαρίστως να στη δώσω αν σε βολεύει! Είμαι Αθήνα! 

Όχι όχι.. καμία σχέση... Σε ευχαριστώ όμως για τη πρόθεση!! ♥️♥️♥️♥️♥️

Δε μπορώ να ανεβάσω και φωτογραφίες εδώ για να δείξω πως είναι...

• Μου αρέσει 1

OiAXp2.pngbfhkp3.png

27 minutes ago, Kiddo said:

Η παλιά είναι σε μορφή πένας.. πως είναι η gonal για παράδειγμα..;! Αν την έχεις λίγο σαν εικόνα... Μπορείς να ρυθμίσεις τη δόση και ταυτόχρονα η βελονιτσα βγαίνει και κουμπώνει άλλη ώστε να μπορεί να γίνει και δεύτερη και τρίτη χρήση.. σε αντίθεση, η καινούργια είναι σε μορφή γυάλινης σύριγγας, ενοποιημένη με βελόνα χωρίς αναγραφόμενες δοσολογίες.. είναι μονοδοσικη ένεση δηλαδή για χρήση μόνο από γυναίκες.. σε απάντηση της εταιρείας μου είπαν ότι δεν υπήρξε η πρόβλεψη για χρήση από άντρες... Τεσπα.. πως είναι η orgalutran για παράδειγμα..; Έτσι την έκαναν...

Ναι ναι θα σου στείλω με το που μάθω, να ξέρεις και εσύ! Σε ευχαριστώ αλήθεια πάρα πολύ!!!! ♥️♥️♥️♥️♥️

Ναι ειναι σαν την γκοναλ κ εχει μεσα ενα ενεσακι μονο. Ενεσακια αλλα εχεις; 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 29 λεπτά , Kiddo είπε:

Βαλτην στο εξώφυλλο στο προφίλ σου κ γώ πουρεγκον έχω <_<

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...