Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

Κορίτσια, καλησπέρα! Από το έμβρυολογικο του Ιασώ τι ώρα ενημερώνουν τις Κυριακέςγια τις γονιμοποιησεις; Αν παρω εγω θα μου πουν, γιατί μου είπε πως θα με ενημέρωνε ο γιατρός μου... 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 ώρες πρίν, Kate92 είπε:

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου! Ο εξωσωματιστης Μου είπε να κρατήσω αντίγραφα από όλα. Και τα δικαιολογητικά να τα στείλω με κούριερ. Είμαι σε επαρχιακή πολη κ η επιτροπή είναι σε άλλο νομό. Οπότε με τη σαλπιγγογραφια δεν ξέρω αν πρέπει να τη στείλω ολόκληρη. Θα επικοινωνήσω αύριο μαζί του για να ρωτήσω. Είναι η πρώτη μου προσπάθεια και θα κάνω μια απόπειρα σε δημόσιο νοσοκομείο, πριν απευθυνθώ σε ιδιωτικό κέντρο στην Αθήνα. Μου έδωσε γραπτώς οδηγίες. Θα ρωτήσω και τη γραμματέα του για την ασφαλιστική ικανότητα. Σε ευχαριστώ πολύ και πάλι! Δεν ξέρω σε τι φάση είσαι εσύ, αλλά σου εύχομαι ο,τι καλύτερο!

Μόνο την γνωμάτευση θέλουν από την σαλπιγγογραφεια.  .  . Μην μπεις στον κόπο να την στείλεις όλη.  . . Κ σε όλες τις εξετάσεις οπωσδήποτε αντίγραφα.  . . Θέλει λίγο οργάνωση κ ένα-ένα τα μαζεύεις τα χαρτιά μπορεί στην αρχή να σου φαίνεται βουνό αλλά δεν ειναι !! Πάρε έναν όμορφο ντοσιέ κ ξεκινά ένα- ένα! Θα τα καταφέρεις!!! Καλή σου επιτυχία!!! Ότι χρειαστείς είμαστε όλες εδώ!! 

• Ευχαριστώ 1

2 ώρες πρίν, Maroxmarox είπε:

Ωχ ευχαριστώ για τις πληροφορίες ,τον είχα υπόψιν για μελλοντική επίσκεψη..

Ότι κάνει πυρετό επηρεάζει την τρίμηνη απόδοση του σπέρματος,μας είχε πει ο βιολόγος ότι χάνεται ο κύκλος σπέρματος που είναι ανά τριμηνο ..

Σου εστειλα και σενα το κατεβατό σε μηνυμα  οποτε οταν το διαβασεις ειναι σαν να εχεις παει…διοτι τα ιδια λεει σε ολες..γλυτωνεις κ τα 800€ που χρεωνει χαχαχα 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

5 ώρες πρίν, Καντι είπε:

Τι εγινε; Το προλάβατε;

Ναι το προλαβαμε...ολα καλα!!! Σε ευχαριστώ πολύ!

5 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Καλημέρα! Πώς πήγε η ωοληψία σου κορίτσι? Ελπίζω όλα καλά! 

Για το Intralipids πάντως, εμένα μου το έκαναν στο κέντρο, δεν το είχα ψάξει μόνη μου σε φαρμακείο. Που σημαίνει ότι αν δεν τα έβρισκε το κέντρο εύκολα, γιατί να μου προτείνουν να το κάνω? Μήπως έχει καταργηθεί η πρόσβαση σε ιδιώτες? Και τα νοσοκομεία ή τα μεγάλα κέντρα έχουν? Γιατί σκέφτομαι ότι δε γίνεται να καταργηθεί, γιατί το Intralipids είναι ουσιαστικά η τροφή που δίνεται σε ορό σε αυτούς που δεν μπορούν να τραφούν από το στόμα. Άρα μου φαίνεται απίθανο να καταργηθεί, εκτός βέβαια κι αν αντικαταστάθηκε από κάποιο παρόμοιο σκεύασμα (όπως πχ συνέβη πέρυσι με τα cyclacur και τα divina) 

Ολα καλα πηγαν...Τωρα περιμενω βημα βημα τη συνέχεια...Στο Μητέρα που ημουν μου ειχε πει ο τοτε γιατρός μου να το προμηθευτώ εγώ προκειμένου να μου το χορηγήσουν...Οταν το ζητησα στο φαρμακείο πήραν τηλέφωνο στη φαρμακαποθηκη και απο εκει τους ειπαν πως εχει καταργηθει πλέον και δεν μπορουν να το φερουν. Το γιατρό ομως δεν τον πειραξε γιατί μου ειχε ξεκαθαρίσει πως δεν πολυπιστευε στα nk και πως θα μου το χορηγουσε μονο και μονο επειδη το ηθελα εγω... επειδή το ειχα πάρει και τη φορά που ειχα μεινει έγκυος...Τωρα δεν εχω φτασει σε φάση εμβρυομεταφορας αλλα στα βιαστικά που το ειχα πει στο γιατρό μου,μου ειχε πει πως αν θελω θα μου το χορηγήσουν..Δεν το συζητησαμε εκτενώς...Οποτε δεν ξερω τι ισχυει...

• Μου αρέσει 6

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 22 λεπτά , winspert είπε:

Ολα καλα πηγαν...Τωρα περιμενω βημα βημα τη συνέχεια...Στο Μητέρα που ημουν μου ειχε πει ο τοτε γιατρός μου να το προμηθευτώ εγώ προκειμένου να μου το χορηγήσουν...Οταν το ζητησα στο φαρμακείο πήραν τηλέφωνο στη φαρμακαποθηκη και απο εκει τους ειπαν πως εχει καταργηθει πλέον και δεν μπορουν να το φερουν. Το γιατρό ομως δεν τον πειραξε γιατί μου ειχε ξεκαθαρίσει πως δεν πολυπιστευε στα nk και πως θα μου το χορηγουσε μονο και μονο επειδη το ηθελα εγω... επειδή το ειχα πάρει και τη φορά που ειχα μεινει έγκυος...Τωρα δεν εχω φτασει σε φάση εμβρυομεταφορας αλλα στα βιαστικά που το ειχα πει στο γιατρό μου,μου ειχε πει πως αν θελω θα μου το χορηγήσουν..Δεν το συζητησαμε εκτενώς...Οποτε δεν ξερω τι ισχυει...

Τέλεια ! Με το καλο μια βλαστοκυστουλα!

Και ο σ την ίδια άποψη εχει , αλλα τους το πήγαινα εγω και μου το έβαζαν. Στην τελευταια φορα πλεον ήμουν κι εγω σιγουρη οτι δεν βοηθάει και δεν το πηγα.

• Ευχαριστώ 1

wRSzp2.pngUIzHp2.png

2 ώρες πρίν, froufrou80 είπε:

Κορίτσια, καλησπέρα! Από το έμβρυολογικο του Ιασώ τι ώρα ενημερώνουν τις Κυριακέςγια τις γονιμοποιησεις; Αν παρω εγω θα μου πουν, γιατί μου είπε πως θα με ενημέρωνε ο γιατρός μου... 

Συνήθως μεσημέρι! Μπορείς να τους πάρεις κι εσύ βέβαια! Εύχομαι να έχεις πολύ καλά νέα! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 26 λεπτά , winspert είπε:

Με το καλό κορίτσι μου,σύντομα μια θετική χοριακη να χαρούμε όλες!! Ο Σφακ δε το πιστεύει ;

• Ευχαριστώ 1

1 ώρα πρίν, Kallo είπε:

Ρε κορίτσια στο Έλενα έχει τόση μεγάλη αναμονή? Μπήκα να κλείσω ραντεβού και βγάζει 16 Μαΐου

Έχει η αλήθεια είναι... Μπορεί όμως να βρεις από κάποια ακύρωση νωρίτερα! Ααα!! Είναι μια κοπέλα από εδώ που έχει ραντεβού πιο νωρίς και ήθελε να το ανταλλάξει για αργότερα, νομίζω η  @Αγάπ

πρίν από 40 λεπτά , Nephele78 είπε:

Σου εστειλα και σενα το κατεβατό σε μηνυμα  οποτε οταν το διαβασεις ειναι σαν να εχεις παει…διοτι τα ιδια λεει σε ολες..γλυτωνεις κ τα 800€ που χρεωνει χαχαχα 

800€??? Παναγία μου!!! Αναφέρεσαι στον Οικονόμου? Αν σε σου κάνει κόπο μου στέλνεις κι εμένα αυτό το κατεβατό που λες? Για να έχω μια ιδέα! Σ' ευχαριστώ πολύ!! 

πρίν από 30 λεπτά , winspert είπε:

Χαίρομαι για σένα! Καλή γονιμοποίηση να έχει το ωάριο σου κι εύχομαι να γίνει ένα πολύ υγιές έμβρυο που θα είναι το παιδάκι σου!!! 

Για τα Intralipids δεν ξέρω τι να πω... Πολύ κουβέντα έχει πέσει κι έχω μπερδευτεί! Κι αυτό το "στο κάνω αν θέλεις" δε μου ακούγεται ξεκάθαρο! Τελικά κάνει καλό, δεν κάνει τίποτα, ή μπορεί να κάνει και κακό? Ρητορική ερώτηση... 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 34 λεπτά , Καντι είπε:

Τέλεια ! Με το καλο μια βλαστοκυστουλα!

Και ο σ την ίδια άποψη εχει , αλλα τους το πήγαινα εγω και μου το έβαζαν. Στην τελευταια φορα πλεον ήμουν κι εγω σιγουρη οτι δεν βοηθάει και δεν το πηγα.

Σε ευχαριστώ παρα πολυ... μακαρι να παει και αυτό καλα...Κ εγω το σκέφτομαι πλεον αν θα το παρω γιατί και να μου το χορηγήσουν στο κέντρο,στις επαναληπτικές εδω στην πολη μου δεν θα το βρω οπότε δεν ξέρω αν έχει νόημα...

πρίν από 31 λεπτά , Maroxmarox είπε:

Με το καλό κορίτσι μου,σύντομα μια θετική χοριακη να χαρούμε όλες!! Ο Σφακ δε το πιστεύει ;

Σε ευχαριστώ κοπέλα μου. Μακάρι για ολες...Δεν προλάβαμε να το συζητήσουμε την προηγούμενη φορά...Θα τα πούμε οταν έρθει η ωρα της εμβρυομεταφορας...

πρίν από 31 λεπτά , happiness79 είπε:

@Αγάπ

Χαίρομαι για σένα! Καλή γονιμοποίηση να έχει το ωάριο σου κι εύχομαι να γίνει ένα πολύ υγιές έμβρυο που θα είναι το παιδάκι σου!!! 

Για τα Intralipids δεν ξέρω τι να πω... Πολύ κουβέντα έχει πέσει κι έχω μπερδευτεί! Κι αυτό το "στο κάνω αν θέλεις" δε μου ακούγεται ξεκάθαρο! Τελικά κάνει καλό, δεν κάνει τίποτα, ή μπορεί να κάνει και κακό? Ρητορική ερώτηση... 

Σε ευχαριστώ κοριτσάκι μου...Αμην Παναγία μου...Δεν ξερω κ εγω τι να πω....Ξεκαθαρη εικονα δεν εχω. Πάντως αν δεν κάνουν κάποιο καλο εύχομαι σίγουρα να μην κανουν κακο...

• Μου αρέσει 2

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 40 λεπτά , happiness79 είπε:

Συνήθως μεσημέρι! Μπορείς να τους πάρεις κι εσύ βέβαια! Εύχομαι να έχεις πολύ καλά νέα! 

Στο τηλεφωνο του Ιασώ, δεν το σηκώνει κανεις στο εμβρυολογικο... Λέει πως είναι κλειστό Κυριακές.. Γνωρίζετε άλλο τηλφ;

• Μπερδεμένη/-ος 1

Καλησπέρα σας ,

δεν ξέρω αν έγραψα σωστά πρώτη φορά κάνω εγγραφή για να γράψω . 
Είμαι 29 και έκανα ωοληψια και εμβρυομεταφορα με μηδέν έλεγχο μετά από σαλπιγγεκτομη αμφω . Θα ήθελα αν κάποια γνωρίσει κάποιο καλό γιατρό στην Αθήνα . Αν δεν επιτρέπετε να γραφτεί όνομα δημόσια παρακαλώ ας μου στείλετε inbox .νιώθω σε αδιέξοδο . Μου είπαν για κάποιο κύριο Σακ…. Στο ΡΕΑ . Οποία γνωρίζει ας με συμβουλέψει 

πρίν από 14 λεπτά , winspert είπε:

Σε ευχαριστώ παρα πολυ... μακαρι να παει και αυτό καλα...Κ εγω το σκέφτομαι πλεον αν θα το παρω γιατί και να μου το χορηγήσουν στο κέντρο,στις επαναληπτικές εδω στην πολη μου δεν θα το βρω οπότε δεν ξέρω αν έχει νόημα...

Σε ευχαριστώ κοπέλα μου. Μακάρι για ολες...Δεν προλάβαμε να το συζητήσουμε την προηγούμενη φορά...Θα τα πούμε οταν έρθει η ωρα της εμβρυομεταφορας...

Σε ευχαριστώ κοριτσάκι μου...Αμην Παναγία μου...Δεν ξερω κ εγω τι να πω....Ξεκαθαρη εικονα δεν εχω. Πάντως αν δεν κάνουν κάποιο καλο εύχομαι σίγουρα να μην κανουν κακο...

Η Οικονομοπούλου πάντως μου είπε ότι όταν δίνονται σε μεγάλες ποσότητες είναι πιθανό να προκαλέσουν παγκρεατίτιδα. 

πρίν από 12 λεπτά , froufrou80 είπε:

Στο τηλεφωνο του Ιασώ, δεν το σηκώνει κανεις στο εμβρυολογικο... Λέει πως είναι κλειστό Κυριακές.. Γνωρίζετε άλλο τηλφ;

Αλήθεια τώρα δεν έχεις ακόμα ενημέρωση?????? Δε νομίζω ότι υπάρχει άλλο τηλέφωνο... Γιατί δεν παίρνεις το γιατρό σου? Εκείνος θα μπορέσει να επικοινωνήσει μαζί τους και θα σε ενημερώσει! Μην μείνεις άλλο σε αγωνία! Μου έχει συμβεί κι εμένα μία φορά και ξέρω πόσο άσχημο είναι. 

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Mar.Theo είπε:

Μόνο την γνωμάτευση θέλουν από την σαλπιγγογραφεια.  .  . Μην μπεις στον κόπο να την στείλεις όλη.  . . Κ σε όλες τις εξετάσεις οπωσδήποτε αντίγραφα.  . . Θέλει λίγο οργάνωση κ ένα-ένα τα μαζεύεις τα χαρτιά μπορεί στην αρχή να σου φαίνεται βουνό αλλά δεν ειναι !! Πάρε έναν όμορφο ντοσιέ κ ξεκινά ένα- ένα! Θα τα καταφέρεις!!! Καλή σου επιτυχία!!! Ότι χρειαστείς είμαστε όλες εδώ!! 

Σ ευχαριστώ τόσο πολύ! Να είσαι καλά για την ενθάρρυνση! :D:x

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, froufrou80 είπε:

Εμενα με ειχαν παρει Κυριακη γυρω στις 12.30. Αλλα αν παρεις εσυ παλι θα σου πουν. 

6 ώρες πρίν, Kate92 είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Να έχουμε όλες μια όμορφη Κυριακή! Ξεκινάω να ετοιμάζω τα χαρτιά για την επιτροπή. Έχω τις εξής απορίες:

Τη σαλπιγγογραφια τη στέλνω "ολόκληρη" έτσι? Και τη γνωμάτευση και την "πλάκα". Αν χρειαστεί ξανά σαλπιγγογραφια η σε περίπτωση που αλλάξω γιατρό, θα πρέπει να την ξανακάνω? Το διαγνωστικό κέντρο μπορεί να μου δώσει αντίγραφο άραγε?

Δεύτερον, στη λίστα με τα δικαιολογητικά αναφέρει και "βιβλιάριο υγείας με ασφαλιστική ικανότητα". Θέλει φωτοτυπία της πρώτης σελίδας?

Τρίτον, μου συνταγογραφηθηκε υπερηχογράφημα νεφρών, ουρητήρων, κύστεως, μήτρας, ωοθηκών, σαλπίγγων. Πρέπει να γίνει από ακτινολογο υποθέτω. Στη λίστα των δικαιολογητικών αναφέρει γενικά υπερηχογράφημα έσω γεννητικών οργανων από ακτινολογο η γυναικολόγο. Οπότε τι ζητάω?

Επίσης, πρέπει όλα τα χαρτιά των εξετάσεων να είναι πρωτότυπα και με σφραγίδες. Τα υπόλοιπα πρέπει να είναι θεωρημένα όλα? Και οι φωτοτυπίες ταυτότητας, ληξιαρχική πράξη γάμου κλπ?

Συγγνώμη για το σεντόνι, αλλά είναι η πρώτη μου φορά και μόλις τα διάβασα πελαγωσα!

Κοριτσι πρεπει να εχεις παλια λιστα δικαιολογητικων επιτροπης. Εχει αλλαξει. Στειλε μου αν θελεις προσωπικο μηνυμα, να σου γραψω το σταθερο μου να με παρεις να σε βοηθησω. Προσφατα περασα κι εγω..

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...