Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

5 minutes ago, Troia said:

Είναι ένας απλός υπέρηχος που γίνεται σε ειδικό μηχάνημα και σου δίνουν dvd και αναλυτική γνωμάτευση. 

Η μπουμπού νανουρίζεται στο στηθος μου κι έτσι βρήκα την ευκαιρία να σας γράψω. 

Αχ Παναγίτσα μου τι ωραία εικόνα!να μας αξιώσει ο θεός να την ζήσουμε όλες!!!

σε ευχαριστω και πάλι!

• Μου αρέσει 2

xu6xp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 15 λεπτά , Dwro είπε:

Σε ευχαριστω πολυ δηλαδη θελει παλι ολες τις νεες εξετασεις?Ειναι ιδιες μ αυτες που ζητουσαν τοτε?

Έχουν περάσει χρόνια που πέρασα και εγώ δεύτερη φορά. Νομίζω είναι τα ίδια και θέλεις και ένα χαρτί από το κέντρο που έκανες την πρώτη πρώτη προσπάθεια. 

• Ευχαριστώ 1

1 ώρα πρίν, Troia είπε:

Και η Τσεκούρα είχε πει ότι παρεμβαίνουν στο ανοσοποιητικό μας, οπότε δεν τα συνέστηνε...

Ρώτησα την Οικονομοπούλου γι' αυτό και μου απάντησε ότι έχουν κατηγορηθεί ότι παρεμβαίνουν στο ανοσοποιητικό όταν δίνονται σε μεγάλες δόσεις. Και γι' αυτό θέλει προσοχή η χρήση τους. Εγώ πήρα 2 φορές συνολικά, πριν από τις 2 τελευταίες εμβρυομεταφορές και μου είπε ότι δεν πειράζει για τόσο μικρές δόσεις, αλλά ότι δεν είναι και βέβαιο ότι βοηθάνε πράγματι, οπότε θεωρεί ότι δεν έχει νόημα να ξανακάνω. 

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Troia είπε:

Μια κοπέλα εδώ είχε γράψει ότι τα έψαχνε, δεν τα έβρισκε και της είχαν πει ότι δεν υπάρχουν πια. Νομίζω υπήρχε debate εδώ για το αν υπάρχουν ή όχι. Άλλες έλεγαν το ένα, άλλες το άλλο. Εγώ δε γνωρίζω, δεν έχω κάνει ποτέ.

Εγω το ειχα γραψει...Ειχα παει στο φαρμακείο και μου ειχαν πει πως εχουν καταργηθεί...Προφανως αν υπηρχαν αρκετα κομματια καπου θα κυκλοφορεί ακομα...

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

7 ώρες πρίν, winspert είπε:

Εγω το ειχα γραψει...Ειχα παει στο φαρμακείο και μου ειχαν πει πως εχουν καταργηθεί...Προφανως αν υπηρχαν αρκετα κομματια καπου θα κυκλοφορεί ακομα...

Τι εγινε; Το προλάβατε;

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Διαφημίσεις

8 ώρες πρίν, winspert είπε:

Καλημέρα! Πώς πήγε η ωοληψία σου κορίτσι? Ελπίζω όλα καλά! 

Για το Intralipids πάντως, εμένα μου το έκαναν στο κέντρο, δεν το είχα ψάξει μόνη μου σε φαρμακείο. Που σημαίνει ότι αν δεν τα έβρισκε το κέντρο εύκολα, γιατί να μου προτείνουν να το κάνω? Μήπως έχει καταργηθεί η πρόσβαση σε ιδιώτες? Και τα νοσοκομεία ή τα μεγάλα κέντρα έχουν? Γιατί σκέφτομαι ότι δε γίνεται να καταργηθεί, γιατί το Intralipids είναι ουσιαστικά η τροφή που δίνεται σε ορό σε αυτούς που δεν μπορούν να τραφούν από το στόμα. Άρα μου φαίνεται απίθανο να καταργηθεί, εκτός βέβαια κι αν αντικαταστάθηκε από κάποιο παρόμοιο σκεύασμα (όπως πχ συνέβη πέρυσι με τα cyclacur και τα divina) 

14 ώρες πρίν, Kallo είπε:

Μακάρι να υπάρχει λύση. Αυτήν την στιγμή δεν έχουμε κάποιον ανδρολογο. Είχαμε πάει στον ασβέστη αλλά μας είπε για εξωσωματικη και τα androfertil. Ξέρετε μήπως κάποιον άλλο πιο εξειδικευμένο? Τώρα τις εξετάσεις αυτές μας τις έδωσε ο εξωσωματιστης να τις κάνει 

Να πάτε οπωσδήποτε σε ανδρολογο και να μην περιμένετε από τον εξωσωματιστη γιατί δεν είναι ειδικότητα του! Οι βιταμίνες ειναι καλές αλλά σ εμάς δεν εκαναν το θαύμα τους ακομα, είναι ανάλογα την περίπτωση και ανάλογα τις βιταμίνες που ταιριάζουν σε κάθε οργανισμό. Τα γνωστά ονόματα ανδρολογων στην Αθήνα είναι Ασβέστης, Μακαρουνης, Ανδριτσος κι όπως μου είπαν κοπέλες από το γκρουπ εδώ οι 2 τελευταίοι έχουν εξειδίκευση στην microtese. Εμείς έχουμε τον άλλο μήνα ραντεβού σε έναν από τους παραπάνω, οπότε θα μπορώ να σ πω περισσοτερα από τον επόμενο μήνα. Μην στεναχωριέσαι και μην το αφήσεις, ξεκινά να το ψάχνεις, λύση υπάρχει και παιδάκι θα κάνετε!!

• Μου αρέσει 1

11 ώρες πρίν, Margeau είπε:

Το azoospermia factor είναι οι μικροελλειψεις στο χρωμόσωμα Υ. Λογικά και αυτό θα το έχετε κάνει μαζί με τον καρυότυπο. Τα σπερμοδιαγραμματα σας έχουν γίνει σε εξειδικευμένο εργαστήριο; Ουφ δύσκολη κατάσταση!

Αααα ναι το έχουμε κάνει και αυτό και ήταν καλό. Ναι το ενα το έχουμε κάνει στον λυμπεροπουλο και το άλλο το κάναμε στο κέντρο εξωσωματικης που πήγαμε τώρα. Ναι άστα είμαστε δύσκολη περίπτωση 

πρίν από 34 λεπτά , Αγάπ είπε:

Να πάτε οπωσδήποτε σε ανδρολογο και να μην περιμένετε από τον εξωσωματιστη γιατί δεν είναι ειδικότητα του! Οι βιταμίνες ειναι καλές αλλά σ εμάς δεν εκαναν το θαύμα τους ακομα, είναι ανάλογα την περίπτωση και ανάλογα τις βιταμίνες που ταιριάζουν σε κάθε οργανισμό. Τα γνωστά ονόματα ανδρολογων στην Αθήνα είναι Ασβέστης, Μακαρουνης, Ανδριτσος κι όπως μου είπαν κοπέλες από το γκρουπ εδώ οι 2 τελευταίοι έχουν εξειδίκευση στην microtese. Εμείς έχουμε τον άλλο μήνα ραντεβού σε έναν από τους παραπάνω, οπότε θα μπορώ να σ πω περισσοτερα από τον επόμενο μήνα. Μην στεναχωριέσαι και μην το αφήσεις, ξεκινά να το ψάχνεις, λύση υπάρχει και παιδάκι θα κάνετε!!

Θα πάρω να κλείσω ραντεβού στον μακαρουνη που έχω ακούσει πολύ καλά λόγια. Ναι εννοείται περιμένω νέα σου. Σε ευχαριστώ πολύ. Αχχχ μακάρι να υπάρχει λύση γιατί έχω στεναχωρεθει πολύ 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 47 λεπτά , Αγάπ είπε:

Για να κλείσω ραντεβού με τον μακαρουνη που θα πάρω? Στο locus medicus? 

Καλημέρα κορίτσια. Να έχουμε όλες μια όμορφη Κυριακή! Ξεκινάω να ετοιμάζω τα χαρτιά για την επιτροπή. Έχω τις εξής απορίες:

Τη σαλπιγγογραφια τη στέλνω "ολόκληρη" έτσι? Και τη γνωμάτευση και την "πλάκα". Αν χρειαστεί ξανά σαλπιγγογραφια η σε περίπτωση που αλλάξω γιατρό, θα πρέπει να την ξανακάνω? Το διαγνωστικό κέντρο μπορεί να μου δώσει αντίγραφο άραγε?

Δεύτερον, στη λίστα με τα δικαιολογητικά αναφέρει και "βιβλιάριο υγείας με ασφαλιστική ικανότητα". Θέλει φωτοτυπία της πρώτης σελίδας?

Τρίτον, μου συνταγογραφηθηκε υπερηχογράφημα νεφρών, ουρητήρων, κύστεως, μήτρας, ωοθηκών, σαλπίγγων. Πρέπει να γίνει από ακτινολογο υποθέτω. Στη λίστα των δικαιολογητικών αναφέρει γενικά υπερηχογράφημα έσω γεννητικών οργανων από ακτινολογο η γυναικολόγο. Οπότε τι ζητάω?

Επίσης, πρέπει όλα τα χαρτιά των εξετάσεων να είναι πρωτότυπα και με σφραγίδες. Τα υπόλοιπα πρέπει να είναι θεωρημένα όλα? Και οι φωτοτυπίες ταυτότητας, ληξιαρχική πράξη γάμου κλπ?

Συγγνώμη για το σεντόνι, αλλά είναι η πρώτη μου φορά και μόλις τα διάβασα πελαγωσα!

Διαφημίσεις

1 hour ago, Kallo είπε:

Αααα ναι το έχουμε κάνει και αυτό και ήταν καλό. Ναι το ενα το έχουμε κάνει στον λυμπεροπουλο και το άλλο το κάναμε στο κέντρο εξωσωματικης που πήγαμε τώρα. Ναι άστα είμαστε δύσκολη περίπτωση 

Θα πάρω να κλείσω ραντεβού στον μακαρουνη που έχω ακούσει πολύ καλά λόγια. Ναι εννοείται περιμένω νέα σου. Σε ευχαριστώ πολύ. Αχχχ μακάρι να υπάρχει λύση γιατί έχω στεναχωρεθει πολύ 

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Ελπίζω να βρείτε τον δρόμο σας γρήγορα. Εμείς έχουμε FSH 18 και πολύ φοβάμαι ότι στο μέλλον θα μπούμε στο κλαμπ της αζωοσπερμίας. Ελπίζω μέχρι τότε να τα έχουμε καταφέρει!

πρίν από 10 λεπτά , Margeau είπε:

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Ελπίζω να βρείτε τον δρόμο σας γρήγορα. Εμείς έχουμε FSH 18 και πολύ φοβάμαι ότι στο μέλλον θα μπούμε στο κλαμπ της αζωοσπερμίας. Ελπίζω μέχρι τότε να τα έχουμε καταφέρει!

Σας το εύχομαι με όλη την καρδιά μου να τα καταφέρετε γιατί όλες ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι όλο αυτό που περνάμε και πόσο άγχος έχει 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 55 λεπτά , Kate92 είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Να έχουμε όλες μια όμορφη Κυριακή! Ξεκινάω να ετοιμάζω τα χαρτιά για την επιτροπή. Έχω τις εξής απορίες:

Τη σαλπιγγογραφια τη στέλνω "ολόκληρη" έτσι? Και τη γνωμάτευση και την "πλάκα". Αν χρειαστεί ξανά σαλπιγγογραφια η σε περίπτωση που αλλάξω γιατρό, θα πρέπει να την ξανακάνω? Το διαγνωστικό κέντρο μπορεί να μου δώσει αντίγραφο άραγε?

Δεύτερον, στη λίστα με τα δικαιολογητικά αναφέρει και "βιβλιάριο υγείας με ασφαλιστική ικανότητα". Θέλει φωτοτυπία της πρώτης σελίδας?

Τρίτον, μου συνταγογραφηθηκε υπερηχογράφημα νεφρών, ουρητήρων, κύστεως, μήτρας, ωοθηκών, σαλπίγγων. Πρέπει να γίνει από ακτινολογο υποθέτω. Στη λίστα των δικαιολογητικών αναφέρει γενικά υπερηχογράφημα έσω γεννητικών οργανων από ακτινολογο η γυναικολόγο. Οπότε τι ζητάω?

Επίσης, πρέπει όλα τα χαρτιά των εξετάσεων να είναι πρωτότυπα και με σφραγίδες. Τα υπόλοιπα πρέπει να είναι θεωρημένα όλα? Και οι φωτοτυπίες ταυτότητας, ληξιαρχική πράξη γάμου κλπ?

Συγγνώμη για το σεντόνι, αλλά είναι η πρώτη μου φορά και μόλις τα διάβασα πελαγωσα!

Λοιπόν εγώ πέρασα το Σεπτέμβρη επιτροπη στην Αθήνα στο Μαρούσι 

Ο εξωσωματιστης με βοήθησε με τα χαρτιά και το φάκελο 

Με είχε συμβουλέψει να κρατήσω φωτοτυπίες από όλο το φάκελο

Την "πλακα" δεν μου την κράτησαν, μόνο τη γνωμάτευση 

Όσο αφορά την δυνατότητα ασφαλιστικής ικανότητας αυτό εκδίδεται μέσω Άτλας και μας το έκανε η γραμματεία

Η ληξιαρχική πραξη γαμου μέσω gov

Υπέρηχο μου έκανε ο εξωσωματιστης για την επιτροπή (δεν έκανα νεφρών, ουρητηρων, κύστεως)

Λίγη οργάνωση θέλει και βοήθεια από το γιατρό 

Απλά θα λες ότι είναι για την επιτροπη φαρμάκων εξωσωματικής και σου βάζουν τις απαραιτητες σφραγίδες 

Επεξεργάστηκαν by Vk79
  • Ευχαριστώ 1

16 ώρες πρίν, Nephele78 είπε:

Η φιλη σου έτυχε κ εμεινε εγκυος και νομιζει ότι τη βοηθησε ο φαρμακοτριφτης ο οικ.Τα ιντραλιπιντς θεωρητικα βοηθούν -πιο πολυ ψυχολογικα να νομιζεις οτι κατι κανεις..

Ωχ ευχαριστώ για τις πληροφορίες ,τον είχα υπόψιν για μελλοντική επίσκεψη..

14 ώρες πρίν, Troia είπε:

Είχε γράψει μία κοπέλα πρόσφατα ότι έχουν καταργηθεί, οπότε δε νομίζω ότι ήταν και πολύ καλό που τα έφερε εδώ ο Οικονόμου...

Έχουν πάει στον Ασβ. που τον βρήκε μια χαρά κι απλώς του έδωσε androfertil. Παρόλο που τις προσπάθειες τις έκαναν στο Ιασώ, ο γιατρός της κοπέλας είπε να μην πάρει ο άντρας της αντιβίωση...Στη δική μας περίπτωση θυμάμαι δεν είχε εμπλακεί καν ο εξωσωματιστής σε αυτό, μας το είχαν πει από το κέντρο.

Ότι κάνει πυρετό επηρεάζει την τρίμηνη απόδοση του σπέρματος,μας είχε πει ο βιολόγος ότι χάνεται ο κύκλος σπέρματος που είναι ανά τριμηνο ..

πρίν από 20 λεπτά , Vk79 είπε:

Λοιπόν εγώ πέρασα το Σεπτέμβρη επιτροπη στην Αθήνα στο Μαρούσι 

Ο εξωσωματιστης με βοήθησε με τα χαρτιά και το φάκελο 

Με είχε συμβουλέψει να κρατήσω φωτοτυπίες από όλο το φάκελο

Την "πλακα" δεν μου την κράτησαν, μόνο τη γνωμάτευση 

Όσο αφορά την δυνατότητα ασφαλιστικής ικανότητας αυτό εκδίδεται μέσω Άτλας και μας το έκανε η γραμματεία

Η ληξιαρχική πραξη γαμου μέσω gov

Υπέρηχο μου έκανε ο εξωσωματιστης για την επιτροπή (δεν έκανα νεφρών, ουρητηρων, κύστεως)

Λίγη οργάνωση θέλει και βοήθεια από το γιατρό 

Απλά θα λες ότι είναι για την επιτροπη φαρμάκων εξωσωματικής και σου βάζουν τις απαραιτητες σφραγίδες 

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου! Ο εξωσωματιστης Μου είπε να κρατήσω αντίγραφα από όλα. Και τα δικαιολογητικά να τα στείλω με κούριερ. Είμαι σε επαρχιακή πολη κ η επιτροπή είναι σε άλλο νομό. Οπότε με τη σαλπιγγογραφια δεν ξέρω αν πρέπει να τη στείλω ολόκληρη. Θα επικοινωνήσω αύριο μαζί του για να ρωτήσω. Είναι η πρώτη μου προσπάθεια και θα κάνω μια απόπειρα σε δημόσιο νοσοκομείο, πριν απευθυνθώ σε ιδιωτικό κέντρο στην Αθήνα. Μου έδωσε γραπτώς οδηγίες. Θα ρωτήσω και τη γραμματέα του για την ασφαλιστική ικανότητα. Σε ευχαριστώ πολύ και πάλι! Δεν ξέρω σε τι φάση είσαι εσύ, αλλά σου εύχομαι ο,τι καλύτερο!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...