Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 7 λεπτά , Margeau είπε:

Καλησπέρα! Του βρήκαν 0 σπερματοζωάρια στο δείγμα? Δηλαδή σας μίλησαν για αζωοσπερμια? Ακόμα κι έτσι να είναι, η αζωοσπερμια μπορεί να είναι είτε αποφρακτική ή μη αποφρακτική. Στην αποφρακτική, με βιοψία στους όρχεις ανευρίσκονται σπερματοζωάρια καλής ποιότητας. Στην μη αποφρακτική τα πράγματα είναι κάπως πιο δύσκολα. Ένας είναι ο τρόπος να το ελέγξετε αυτό. Ορμονικός έλεγχος. Αν η FSH του είναι φυσιολογική τότε μάλλον πρόκειται για αποφρακτική. Αν είναι ανεβασμένη τότε θα είναι πιο περίπλοκη η κατάσταση.

Μας είχαν πει ότι έχει κρυπτοαζωοσπερμια. Κάτι τέτοιο. Δεν είναι αποφρακτικο ούτε μη αποφρακτικο. Στην ουσία δεν έχουμε βρει τον λόγο που γίνεται αυτό. Είναι ανεξήγητο αυτό. Η fsh είναι καλη. Η lh είναι ανεβασμένη

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

4 ώρες πρίν, Maroxmarox είπε:

Intralipids? Δεν τα γνωρίζω ,είναι καλό που τα έφερε στην Ελλάδα;

Διάβασα περίπου τι είναι ,θεωρείται καλό πριν την εμβρυομεταφορα ,συνηθίζουν εδώ να το κάνουν στην Ελλάδα;

Είχε γράψει μία κοπέλα πρόσφατα ότι έχουν καταργηθεί, οπότε δε νομίζω ότι ήταν και πολύ καλό που τα έφερε εδώ ο Οικονόμου...

On 18/3/2022 at 10:42 ΠΜ, happiness79 είπε:

Έλα ντε, πολύ περίεργο ακούγεται... Αυτό πάντως που συνήθως λένε ότι ευθύνεται όταν δε γονιμοποιούνται τα ωάρια, είναι συνήθως το σπέρμα. Το οποίο (όπως και τα ωάρια) δεν είναι κάτι σταθερό στην ποιότητα του. Υποθέτω βέβαια ότι θα το έχουν ελέγξει. Αλλά λένε ότι ακόμα και μια απλή ίωση με πυρετό μπορεί να βλάψει προσωρινά το σπέρμα. 

Έχουν πάει στον Ασβ. που τον βρήκε μια χαρά κι απλώς του έδωσε androfertil. Παρόλο που τις προσπάθειες τις έκαναν στο Ιασώ, ο γιατρός της κοπέλας είπε να μην πάρει ο άντρας της αντιβίωση...Στη δική μας περίπτωση θυμάμαι δεν είχε εμπλακεί καν ο εξωσωματιστής σε αυτό, μας το είχαν πει από το κέντρο.

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 3 λεπτά , Troia είπε:

Είχε γράψει μία κοπέλα πρόσφατα ότι έχουν καταργηθεί, οπότε δε νομίζω ότι ήταν και πολύ καλό που τα έφερε εδώ ο Οικονόμου...

Τι εννοείς ότι έχουν καταργηθεί? 3 Φλεβάρη που έκανα την τελευταία μου ετ μου έκαναν Intralipids πάντως... 

πρίν από 44 λεπτά , Kallo είπε:

Μας είχαν πει ότι έχει κρυπτοαζωοσπερμια. Κάτι τέτοιο. Δεν είναι αποφρακτικο ούτε μη αποφρακτικο. Στην ουσία δεν έχουμε βρει τον λόγο που γίνεται αυτό. Είναι ανεξήγητο αυτό. Η fsh είναι καλη. Η lh είναι ανεβασμένη

Αν σου πω ότι δεν το έχω ξανακουσει αυτό... Έχετε κάνει καρυότυπο και azoospermia factor?

πρίν από 33 λεπτά , happiness79 είπε:

Τι εννοείς ότι έχουν καταργηθεί? 3 Φλεβάρη που έκανα την τελευταία μου ετ μου έκαναν Intralipids πάντως... 

Μια κοπέλα εδώ είχε γράψει ότι τα έψαχνε, δεν τα έβρισκε και της είχαν πει ότι δεν υπάρχουν πια. Νομίζω υπήρχε debate εδώ για το αν υπάρχουν ή όχι. Άλλες έλεγαν το ένα, άλλες το άλλο. Εγώ δε γνωρίζω, δεν έχω κάνει ποτέ.

On 18/3/2022 at 12:53 ΜΜ, mominthemaking είπε:

Μου σύστησε ο γιατρός να κάνω έναν 4d υπέρηχο, εχεί καμία σας εμπειρία με κάτι τέτοιο;

Χάλια τα πάω κ εγώ στις γονιμοποιήσεις...Εμένα το εμβρυολογικό δεν μπορούσε κάπως να το αποδώσει καθώς, ό,τι γονιμοποιείται γίνεται βλαστοκύστη.

Άλλα εμβρυολογικά το αποδίδουν στο εργαστήριο, ένας δυο γιατροί το απέδωσαν στην πολυκυστικότητα των ωοθηκών μου και τη μεταβολική διαταραχή που κάπου κρύβεται αλλά μάλλον υπάρχει. Οτι ειναι σκληρά τα ωάρια λόγω αυτού και δεν γονιμοποιούνται.

Ναι, έχω κάνει εγώ 4d υπέρηχο. Πες μου, τι θέλεις να ρωτήσεις;

Η δική σου ιστορία ταιριάζει κάπως με της φίλης μου από την άποψη ότι πήγε στο Σουβατζόγλου για έλεγχο και της είχε πει οτι μία μέτρηση στην καμπύλη ινσουλίνης της ταιριάζει για υπέρβαρους, αλλά εκείνη είναι αδύνατη, ίσως και λιποβαρής. Αλλά επειδή όλα τα άλλα ήταν καλά, το προσπέρασε. Το ίδιο κι η Τσεκούρα. Τώρα ο εξωσωματιστής της τη στέλνει σε νέο, συνεργαζόμενο ενδοκρινολόγο για να την ξαναελέγξει. Της μετέφερα κι αυτό περί σκληρών ωαρίων για να ρωτήσει τους εμβρυολόγους του Ιασώ που έχει ραντεβού για αποτίμηση της κατάστασης.

• Ευχαριστώ 1
  • Μπερδεμένη/-ος 1

Διαφημίσεις

πρίν από 26 λεπτά , Margeau είπε:

Αν σου πω ότι δεν το έχω ξανακουσει αυτό... Έχετε κάνει καρυότυπο και azoospermia factor?

Μας έχουν πει ότι μπορεί να κάνει σπερμοδιαγραμμα και να βρεθουνε κάποια σπερματοζωαρια. Και μετά να κάνει πάλι και να μην βρεθουνε. Μπορεί να πηγαίνει κάπως έτσι. Καρυοτυπο έχουμε κάνει και όλα καλά. Το άλλο δεν το ξέρω. Τι είναι? 

2 ώρες πρίν, Nephele78 είπε:

Η φιλη σου έτυχε κ εμεινε εγκυος και νομιζει ότι τη βοηθησε ο φαρμακοτριφτης ο οικ.Τα ιντραλιπιντς θεωρητικα βοηθούν -πιο πολυ ψυχολογικα να νομιζεις οτι κατι κανεις..

Και η Τσεκούρα είχε πει ότι παρεμβαίνουν στο ανοσοποιητικό μας, οπότε δεν τα συνέστηνε...

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

2 ώρες πρίν, Nephele78 είπε:

Η φιλη σου έτυχε κ εμεινε εγκυος και νομιζει ότι τη βοηθησε ο φαρμακοτριφτης ο οικ.Τα ιντραλιπιντς θεωρητικα βοηθούν -πιο πολυ ψυχολογικα να νομιζεις οτι κατι κανεις..

Γελάω γιατι θυμαμαι το υπέρδιπλο σεντόνι που μου έστειλες μετα πορίσματα του. Και οτι φυσικα οτι δεν μπορείς να μείνεις εγκυος.

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1
  • Λυπημένη/-ος 1

wRSzp2.pngUIzHp2.png

πρίν από 16 λεπτά , Kallo είπε:

Μας έχουν πει ότι μπορεί να κάνει σπερμοδιαγραμμα και να βρεθουνε κάποια σπερματοζωαρια. Και μετά να κάνει πάλι και να μην βρεθουνε. Μπορεί να πηγαίνει κάπως έτσι. Καρυοτυπο έχουμε κάνει και όλα καλά. Το άλλο δεν το ξέρω. Τι είναι? 

Το azoospermia factor είναι οι μικροελλειψεις στο χρωμόσωμα Υ. Λογικά και αυτό θα το έχετε κάνει μαζί με τον καρυότυπο. Τα σπερμοδιαγραμματα σας έχουν γίνει σε εξειδικευμένο εργαστήριο; Ουφ δύσκολη κατάσταση!

• Μου αρέσει 1

42 minutes ago, Troia said:

Μια κοπέλα εδώ είχε γράψει ότι τα έψαχνε, δεν τα έβρισκε και της είχαν πει ότι δεν υπάρχουν πια. Νομίζω υπήρχε debate εδώ για το αν υπάρχουν ή όχι. Άλλες έλεγαν το ένα, άλλες το άλλο. Εγώ δε γνωρίζω, δεν έχω κάνει ποτέ.

Ναι, έχω κάνει εγώ 4d υπέρηχο. Πες μου, τι θέλεις να ρωτήσεις;

Η δική σου ιστορία ταιριάζει κάπως με της φίλης μου από την άποψη ότι πήγε στο Σουβατζόγλου για έλεγχο και της είχε πει οτι μία μέτρηση στην καμπύλη ινσουλίνης της ταιριάζει για υπέρβαρους, αλλά εκείνη είναι αδύνατη, ίσως και λιποβαρής. Αλλά επειδή όλα τα άλλα ήταν καλά, το προσπέρασε. Το ίδιο κι η Τσεκούρα. Τώρα ο εξωσωματιστής της τη στέλνει σε νέο, συνεργαζόμενο ενδοκρινολόγο για να την ξαναελέγξει. Της μετέφερα κι αυτό περί σκληρών ωαρίων για να ρωτήσει τους εμβρυολόγους του Ιασώ που έχει ραντεβού για αποτίμηση της κατάστασης.

Σε ευχαριστω! Καλα έκανες και της το μετέφερες..θα ηθελα να μας πεις τι θα της πούνε αν θελεις και σου επιτρέπει και η ίδια…

για τον υπερηχο,γίνεται κάπως διαφορετικά από τους συνηθισμένους;έχει κάποιο σκιαγραφικό η κάτι τέτοιο; Η απλός υπέρηχος είναι;και απλα η απεικόνιση αλλάζει;

τι κάνει η μπουμπου;;;να μας τη φιλήσεις!!!

xu6xp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 42 λεπτά , Troia είπε:

Και η Τσεκούρα είχε πει ότι παρεμβαίνουν στο ανοσοποιητικό μας, οπότε δεν τα συνέστηνε...

Μια χαρα τα λεει η Τσεκ!

πρίν από 27 λεπτά , Καντι είπε:

Γελάω γιατι θυμαμαι το υπέρδιπλο σεντόνι που μου έστειλες μετα πορίσματα του. Και οτι φυσικα οτι δεν μπορείς να μείνεις εγκυος.

Ασε εκνευριζομαι τοσο οταν τον θυμαμαι..Ειχε πει οτι αν δε κανω τη 3η μηνη θεραπεια του δε θα μεινω εγκυος κ ειπε και να μη μαζευω κιολας γιατι ειναι δωρο αδωρο!κ του ειπα μα μαζεψα ηδη 2 εμβρυα απο φυσικους κ μου ειπανε ειναι καλα κ ειπε οτι δεν ειναι καλα ετσι φαινονται κ οτι σιγουρα θα εχουν προβλημα.!!!μα πως τα λεει αυτα θεε μου αυτα;;;δοξα τω θεω τα μωρακια μου υγιέστατα ειναι κοιμουνται διπλα μου,να χτυπησω ξυλο..!

• Μου αρέσει 6

πρίν από 7 λεπτά , mominthemaking είπε:

για τον υπερηχο,γίνεται κάπως διαφορετικά από τους συνηθισμένους;έχει κάποιο σκιαγραφικό η κάτι τέτοιο; Η απλός υπέρηχος είναι;και απλα η απεικόνιση αλλάζει;

τι κάνει η μπουμπου;;;να μας τη φιλήσεις!!!

Είναι ένας απλός υπέρηχος που γίνεται σε ειδικό μηχάνημα και σου δίνουν dvd και αναλυτική γνωμάτευση. 

Η μπουμπού νανουρίζεται στο στηθος μου κι έτσι βρήκα την ευκαιρία να σας γράψω. 

πρίν από 7 λεπτά , Nephele78 είπε:

Μια χαρα τα λεει η Τσεκ!

Και να 'ξερες πόσο μου στοιχίζει που δε μπορώ να τη συμβουλευτώ πια...

• Μου αρέσει 3

Καλησπερα κοριτσια να κανω μια ερωτηση τελειως πληροφοριακα?Ειχα περασει επιτροπη για εξωσωματικη το 2017,μου εδωσαν 2 χαρτια δηλαδη απο 1 για καθε προσπαθεια στο συνολο 2 εγκριθηκαν δηλαδη.Τελικα χρησιμοποιησα μονο το 1 χαρτι πηρα δηλαδη για 1 προσπαθεια φαρμακα.Η ερωτηση μου ειναι η εξης τωρα αν θελω παλι να παρω φαρμακα το χαρτι εκεινο ειναι ακυρο?Θελει ξανα νεες εξετασεις να περασω παλι για να με εγκρινουν?

πρίν από 15 λεπτά , Dwro είπε:

Καλησπερα κοριτσια να κανω μια ερωτηση τελειως πληροφοριακα?Ειχα περασει επιτροπη για εξωσωματικη το 2017,μου εδωσαν 2 χαρτια δηλαδη απο 1 για καθε προσπαθεια στο συνολο 2 εγκριθηκαν δηλαδη.Τελικα χρησιμοποιησα μονο το 1 χαρτι πηρα δηλαδη για 1 προσπαθεια φαρμακα.Η ερωτηση μου ειναι η εξης τωρα αν θελω παλι να παρω φαρμακα το χαρτι εκεινο ειναι ακυρο?Θελει ξανα νεες εξετασεις να περασω παλι για να με εγκρινουν?

Καλησπέρα. Ναι πρέπει να περάσεις πάλι με όλα τα χαρτιά από την αρχή. Κρατάει ένα χρόνο η έγκριση. Έπρεπε δηλ να πάρεις τα φαρμακα και για τις δύο προσπάθειες μέσα σε ένα χρόνο. Τώρα αν περάσεις θα πάρεις για δεύτερη και τρίτη προσπάθεια. 

πρίν από 11 λεπτά , Ελισάβετ καπ 2 είπε:

Καλησπέρα. Ναι πρέπει να περάσεις πάλι με όλα τα χαρτιά από την αρχή. Κρατάει ένα χρόνο η έγκριση. Έπρεπε δηλ να πάρεις τα φαρμακα και για τις δύο προσπάθειες μέσα σε ένα χρόνο. Τώρα αν περάσεις θα πάρεις για δεύτερη και τρίτη προσπάθεια. 

Σε ευχαριστω πολυ δηλαδη θελει παλι ολες τις νεες εξετασεις?Ειναι ιδιες μ αυτες που ζητουσαν τοτε?

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...