Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Απ ότι κατάλαβα ναι πάλι πρέπει να περάσεις επιτροπή γιατί εγώ επέμεινα λίγο και μου είχε πει αυτό σαν κόλλημα. Τυχερή είσαι που έχει μικρούς κύκλους εγώ πρέπει να περιμένω 35-40 μέρες. 
      Όλα καλά θα πάνε! Ξεκουράσου, να περάσουν οι γιορτές με τον άντρα σου ήρεμα, κάντε σεξ, απολαύστε την ηρεμία σας και σας εύχομαι του χρόνου τα Χριστούγεννα να μην έχετε ηρεμία αλλά ένα μικροσκοπικό πλασματάκι να σκούζει και να σας γεμίζει χαμόγελα 😂

Κορίτσια μου ερώτηση, 10 Ιανουαρίου έχω ραντεβού για να δούμε τ επόμενα βήματα για την επόμενη εμβρυομεταφορα  μιας και αυτήν δεν προχώρησε, έχω 4ββ 3αβ 2αβ βλαστοκυστες 5 ημερών που περιμένουν, μπορώ να επιλέξω ποια θα βάλω ή όχι???έχετε κάποιο τίπ να προτείνετε ή κάποια ερώτηση που μπορώ να κάνω στον γιατρό?

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

2 hours ago, silvy22 said:

Αχ δεν το πιστεύω :D

Αστα θα με φάει η αγωνία ….

πρέπει να βγω αρνητική να πάω να κάνω χοριακη :-(

Αχ κορίτσι μου δεν φαντάζεσαι πόσο χάρηκα! Είμαστε στον ίδιο γιατρό και πολύ κοντά στις μέρες σε ότι κάνουμε και σε είχα πολλή έγνοια. Μετρούσα τις μέρες κι εγώ μαζί σου χαχα 
Εύχομαι και την Δευτέρα η χοριακή να είναι τεράστια! :wub:

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 6 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Αχ κορίτσι μου δεν φαντάζεσαι πόσο χάρηκα! Είμαστε στον ίδιο γιατρό και πολύ κοντά στις μέρες σε ότι κάνουμε και σε είχα πολλή έγνοια. Μετρούσα τις μέρες κι εγώ μαζί σου χαχα 
Εύχομαι και την Δευτέρα η χοριακή να είναι τεράστια! :wub:

Μακαρι κατερινούλα να πετύχεις κ σύ 

Ίσα ίσα τα βγάζαμε αυτά τα εμβρυακια και τα βάζαμε ε θα κάτσει που θα πάει 

απο Τετάρτη χοριακη κ αν …

έμπλεξα κ με τον κορώνα 

• Μου αρέσει 1

6 minutes ago, silvy22 said:

Μακαρι κατερινούλα να πετύχεις κ σύ 

Ίσα ίσα τα βγάζαμε αυτά τα εμβρυακια και τα βάζαμε ε θα κάτσει που θα πάει 

απο Τετάρτη χοριακη κ αν …

έμπλεξα κ με τον κορώνα 

Είπαμε βήμα βήμα όλα. Το πρώτο και πιο σημαντικό έγινε. Με ηρεμία τώρα πάμε για το επόμενο :)

eardp2.png

πρίν από 6 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Είπαμε βήμα βήμα όλα. Το πρώτο και πιο σημαντικό έγινε. Με ηρεμία τώρα πάμε για το επόμενο :)

Αυτό το πρώτο είναι πολύ σημαντικό για μένα , να πάνε όλα καλά να ακολουθήσουν και τα επόμενα :wub:

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, silvy22 είπε:

Καλημέρα !!!!! 8η μερα σήμερα !!!! Ανέβασα στο προφίλ μου ένα τεστ που μοιάζει θετικό ++++++ για πείτε κ ‘σείς δεν έχω ματαξαναδει

δεν πιστεύω να πιάνει τον κοβιντ :rolleyes:
:wub::wub::wub:

Συγχαρητήρια!!Είσαι εγκυος!!!Τώρα σειρά έχει μια μεγάλη χοριακη!!!Μπορείς να μιλήσεις με το γιατρο σου να σου πει τι θα κάνεις με τον covid!!Πάντως εγώ που κόλλησα ήμουν θετική για 8 μέρες με σελίδα τεστ!!

πρίν από 34 λεπτά , silvy22 είπε:

Χαϊδεύω χαϊδεύω έχω κ τις μελανιές απο την prolutex αν έχει βρει καμία κανα κόλπο; με πονάνε πολύ μέχρι την επόμενη μέρα 

Δυστυχώς δεν υπάρχει κόλπο κ; Ι σκέψου τιε έκανα και 40 ημέρες μετά την γέννα!! Δν υπάρχουν ουνννννννν

πρίν από 14 λεπτά , Dindindan είπε:

Τα cyclacur σας προκαλούν κι εσάς έντονη ακμή;;;

Εγώ βγάζω εξανθήματα στα πλαϊνά της κοιλιάς και φαγούρα και βάζω ένα λαδακι 

στο πρόσωπο δεν είδα κάτι 

πρίν από 13 λεπτά , Giouli36 είπε:

Συγχαρητήρια!!Είσαι εγκυος!!!Τώρα σειρά έχει μια μεγάλη χοριακη!!!Μπορείς να μιλήσεις με το γιατρο σου να σου πει τι θα κάνεις με τον covid!!Πάντως εγώ που κόλλησα ήμουν θετική για 8 μέρες με σελίδα τεστ!!

Μιλήσαμε χθες μου έδωσε οδηγίες είναι νωρίς ακόμη να τον ΠΑΡω για το τεστακι σκέφτομαι να κανω πάλι την Τρίτη και βλέπουμε … οι γιατροί τα εμπιστεύονται τα τεστ ; 8 μέρες κλείνω την άλλη Παρασκευή … να πάνε όλα καλά και ας πάω κατευθείαν για υπερυχο χαχα 

πρίν από 11 λεπτά , Marilena21 είπε:

Δυστυχώς δεν υπάρχει κόλπο κ; Ι σκέψου τιε έκανα και 40 ημέρες μετά την γέννα!! Δν υπάρχουν ουνννννννν

Σοκ ! Όλες στην κοιλιά ή και σε αλλά σημεία ; Κάνες prolutex k αντιπηκτικές ;

πρίν από 6 λεπτά , Marilena21 είπε:

Τώρα που είπες cyclacur τα βρίσκετε εύκολα; γιατί όταν ξεκίνησω ετ να ξέρω.. 

Εγώ θέλω ένα κουτί τη μέρα σκέψου , αν πας σε φαρμακοποιό γνωστό σου θα σου μαζέψει σε δυο με Τρις μέρες πχ 10 με τη συνταγή , εγώ όπου περνάω παίρνω πχ δυο, γενικά δίνουν 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

7 minutes ago, Marilena21 said:

Τώρα που είπες cyclacur τα βρίσκετε εύκολα; γιατί όταν ξεκίνησω ετ να ξέρω.. 

Ναι τα βρίσκεις σχετικά ευκολα αλλά επειδή θες πολλά, τίποτα δεν είναι δεδομένο εγώ θα αγόραζα μερικά κουτιά. Έτσι κι αλλιώς είναι οικονομικά!

6 minutes ago, silvy22 said:

Εγώ θέλω ένα κουτί τη μέρα σκέψου , αν πας σε φαρμακοποιό γνωστό σου θα σου μαζέψει σε δυο με Τρις μέρες πχ 10 με τη συνταγή , εγώ όπου περνάω παίρνω πχ δυο, γενικά δίνουν 

Ακριβώς, για να μην πας να ζητήσεις δέκα, όπου πέρνας παίρνε 1-2.

πρίν από 48 λεπτά , silvy22 είπε:

Εγώ βγάζω εξανθήματα στα πλαϊνά της κοιλιάς και φαγούρα και βάζω ένα λαδακι 

στο πρόσωπο δεν είδα κάτι 

Μιλήσαμε χθες μου έδωσε οδηγίες είναι νωρίς ακόμη να τον ΠΑΡω για το τεστακι σκέφτομαι να κανω πάλι την Τρίτη και βλέπουμε … οι γιατροί τα εμπιστεύονται τα τεστ ; 8 μέρες κλείνω την άλλη Παρασκευή … να πάνε όλα καλά και ας πάω κατευθείαν για υπερυχο χαχα 

Σοκ ! Όλες στην κοιλιά ή και σε αλλά σημεία ; Κάνες prolutex k αντιπηκτικές ;

Sorry innohep εκανα χαχαχαχ σ όλη την εγκυμοσύνη και 40 ημέρες μετά. Και αυτες δν υπάρχουν. Και prolutex έκανα επίσης. Μόνο κοιλια τις έκανα. 

πρίν από 42 λεπτά , silvy22 είπε:

Ωραία!!! Θα του πω να με έχει υπόψην του από τώρα χαχχα

πρίν από 43 λεπτά , Dindindan είπε:

Ναι τα βρίσκεις σχετικά ευκολα αλλά επειδή θες πολλά, τίποτα δεν είναι δεδομένο εγώ θα αγόραζα μερικά κουτιά. Έτσι κι αλλιώς είναι οικονομικά!

Ακριβώς, για να μην πας να ζητήσεις δέκα, όπου πέρνας παίρνε 1-2.

Έχετε δίκαιο ναι βρε κορίτσια μου. 

2 ώρες πρίν, Angel* είπε:

@Nephele78 σ ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου. Οι τιμές μου είναι ΑΜΗ=0,2 PMOL (!) και FSH =7 έως και 30!  Γενικά πιστεύω με πάει έτσι επειδή έχω ήδη ένα παιδάκι και επειδή πρόσφατα έμεινα πάλι (κατέληξε σε παλίνδρομη).  Τώρα πως μένω τόσο εύκολα έγκυος με τέτοιες τιμές, τι να πω δεν ξέρω.

Μετά μου είπε εάν δεν πετύχουμε κάτι, prp  και μετά εξωσωματική μάλλον με φυσικούς κύκλους.

Ξέχασα να τον ρωτήσω το εξής: εάν η FSH και Ε2 στην αρχή του κύκλου είναι υψηλές, θα προχωρήσω στην διέγερση ή δεν έχει νόημα?

Ναι αν μενεις ευκολα μακαρι να πιασεις κ τωρα να ξεμπερδευεις.!!Ε τα ιδια εχουμε σχεδον ..αμη 0,3 ..απλα εγω δεν εχω δει fsh πανω απο 18.εγω που μαζευα με φυσικούς κ στο τέλος εκανα κ ενα τροποποιημενο ειχα παει απο μονη μου και εκανα 3 φορες fsh ε2 Lh 3η μερα κυκλου για να δω τι παιζει και αν θα ειναι καλος ο κυκλος που διαβαζα εδω.κ μετα του τα εδειχνα και μου ειχε πει οτι δεν χρειαζεται να τρεχω να κανω εξετασεις κ να μην εχω εμμονη για την fsh που ειναι υψηλη κ την πολυ χαμηλη αμη.. γιατι θα παμε πολυ καλά..εγω να σου πω την αληθεια νομιζα με κοροιδευε καθως δεν εμπιστευομαι κανεναν απο δαυτους,αλλα σωστος αποδείχτηκε.

1 ώρα πρίν, Dindindan είπε:

Τα cyclacur σας προκαλούν κι εσάς έντονη ακμή;;;

Δεν ειχα θεμα κανενα με αυτα κ είχα παρει και παρα πολλα στην εγκυμοσυνη 

1 ώρα πρίν, silvy22 είπε:

Αυτό το πρώτο είναι πολύ σημαντικό για μένα , να πάνε όλα καλά να ακολουθήσουν και τα επόμενα :wub:

Μακάρι να πανε ολα τελεια που πιστευω θα πανε.παιζει κ τα 2 να γαντζωθήκανε καλα διοτι ειναι νωρις κ εδειξε το τεστ!! Πολυ χαιρομαστε με θετικα !! μακαρι να μεινουνε ολες εγκυουλες συντομα!!περαστικα με κοβιτ γρηγορα..

• Μου αρέσει 1

πρίν από 17 λεπτά , Nephele78 είπε:

Ναι αν μενεις ευκολα μακαρι να πιασεις κ τωρα να ξεμπερδευεις.!!Ε τα ιδια εχουμε σχεδον ..αμη 0,3 ..απλα εγω δεν εχω δει fsh πανω απο 18.εγω που μαζευα με φυσικούς κ στο τέλος εκανα κ ενα τροποποιημενο ειχα παει απο μονη μου και εκανα 3 φορες fsh ε2 Lh 3η μερα κυκλου για να δω τι παιζει και αν θα ειναι καλος ο κυκλος που διαβαζα εδω.κ μετα του τα εδειχνα και μου ειχε πει οτι δεν χρειαζεται να τρεχω να κανω εξετασεις κ να μην εχω εμμονη για την fsh που ειναι υψηλη κ την πολυ χαμηλη αμη.. γιατι θα παμε πολυ καλά..εγω να σου πω την αληθεια νομιζα με κοροιδευε καθως δεν εμπιστευομαι κανεναν απο δαυτους,αλλα σωστος αποδείχτηκε.

Δεν ειχα θεμα κανενα με αυτα κ είχα παρει και παρα πολλα στην εγκυμοσυνη 

Μακάρι να πανε ολα τελεια που πιστευω θα πανε.παιζει κ τα 2 να γαντζωθήκανε καλα διοτι ειναι νωρις κ εδειξε το τεστ!! Πολυ χαιρομαστε με θετικα !! μακαρι να μεινουνε ολες εγκυουλες συντομα!!περαστικα με κοβιτ γρηγορα..

Ευχαριστώ πολύ για όλα, μακάρι να έχω 2 !!! 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 30 λεπτά , Nephele78 είπε:

@Nephele78 να σου πω την αλήθεια και μένα αυτήν την αίσθηση μου έδωσε. Δηλαδή του έλεγα εγώ για την υψηλή fsh κλπ κι εκείνος δεν έδινε και πολύ σημασία σε αυτό και μου ΄ελεγε άλλα. Είμαι επιφυλακτική καθώς δεν έχω κάνει αλλά ραντεβού με άλλα κέντρα. Τελοσπάντων, η κάθε κοπέλα είναι διαφορετική περίπτωση και αυτοί βλέποντας την καθεμία από μας , και έχοντας μεγάλη εμπειρία, προτείνουν τα αντίστοιχα (έτσι θέλω να πιστεύω τουλάχιστον).

Πόσους φυσικούς κύκλους έκανες? Είχες σταθερό κύκλο? Γιατί εγώ δεν έχω κάθε μήνα ωάριο και οι κύκλοι μου είναι μεγάλοι, μέσος όρος 45 ημερών.

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...