Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Maroxmarox είπε:

Γενετιστής Οικονόμου λέγεται μου έχει πει γνωστή μου με πολλές προσπάθειες εξωσωματικής,που τελικά τα κατάφερε χάρη σε αυτον

A, στον Οικονόμου; Φαρμακογενετιστής είναι. δηλ. κανονικά η δουλειά του είναι να σου λέει ποια φάρμακα σου ταιριάζουν. Και είναι άλλη μία πονεμένη ιστορία...Νομίζω είναι αυτός που έφερε τα intralipids στην Ελλάδα...

• Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, Troia είπε:

A, στον Οικονόμου; Φαρμακογενετιστής είναι. δηλ. κανονικά η δουλειά του είναι να σου λέει ποια φάρμακα σου ταιριάζουν. Και είναι άλλη μία πονεμένη ιστορία...Νομίζω είναι αυτός που έφερε τα intralipids στην Ελλάδα...

Intralipids? Δεν τα γνωρίζω ,είναι καλό που τα έφερε στην Ελλάδα;

2 ώρες πρίν, Margeau είπε:

Σ'ευχαριστώ κοπέλα μου! Τελικά δε θα γίνει η διέγερση τον Απρίλιο αλλά τον Μάιο. Ήμουν γεμάτη πολύποδες μέχρι και στον τράχηλο και επειδή ήταν αρκετά επεμβατική η υστεροσκόπηση μου είπε ότι πρέπει να περάσει ένας μήνας οπωσδήποτε για να ηρεμήσει το ενδομήτριο.

Πήγα στο Έλενα! Μου είπαν ότι ορμονικά είμαι άψογη και ότι στη φάση που είμαστε τώρα που ετοιμαζόμαστε για εξωσωματική δεν μπορώ να κάνω τίποτα πέρα απ' το να βρω έναν γιατρό που να τον εμπιστεύομαι και να γίνει ένας πολύ καλός προγραμματισμός. Σήμερα έκανα την υστεροσκόπηση μου, 3η στον αριθμό και ο γιατρός μου είπε ότι είναι θέμα οργανισμού. Ότι μάλλον το ενδομήτριο μου είναι πολύ δεκτικό στα οιστρογόνα με αποτέλεσμα να βομβαρδίζεται! Αυτά κορίτσια! Χαλαρώνω για λίγο καιρό ακόμα και αρχές Μαΐου ξεκινάω και γω! Ανυπομονώ!

@Margeau πηγές στο ενδοκρινολογικό του Έλενα η στο τμήμα αποβολών,συγνώμη δε καταλαβα

1 hour ago, Troia είπε:

Διάβασα περίπου τι είναι ,θεωρείται καλό πριν την εμβρυομεταφορα ,συνηθίζουν εδώ να το κάνουν στην Ελλάδα;

πρίν από 6 λεπτά , Maroxmarox είπε:

@Margeau πηγές στο ενδοκρινολογικό του Έλενα η στο τμήμα αποβολών,συγνώμη δε καταλαβα

Είχα πάει πριν δυο βδομάδες περίπου στο ενδοκρινολογικό για τους πολύποδες. Έχω ραντεβού τη Δευτέρα με το αποβολών για να δω την Οικονομοπούλου και να μου αξιολογήσει κάποιες εξετάσεις θρομβοφιλιας που έχω κάνει. :) 

πρίν από 3 λεπτά , Margeau είπε:

Είχα πάει πριν δυο βδομάδες περίπου στο ενδοκρινολογικό για τους πολύποδες. Έχω ραντεβού τη Δευτέρα με το αποβολών για να δω την Οικονομοπούλου και να μου αξιολογήσει κάποιες εξετάσεις θρομβοφιλιας που έχω κάνει. :) 

Ωραία ευχαριστώ πολύ ,επειδή αντιμετωπίζω συνεχές πρόβλημα με ινομυωματα ,είχα επισκεφθεί πολλούς ενδοκρινολόγους και μου λέγανε ότι δεν αντιμετωπίζεται ενδοκρινολογικά για αυτό σε ρώτησα ,θεωρείς ότι θα έπρεπε να τους επισκεφθώ;

18 ώρες πρίν, Kiddo είπε:

Ναι ακριβώς το ίδιο, για το όποιο ραντεβού στο Έλενα, για τα εξωτερικά ιατρεία κόβεις παράβολο!

Τη κ.Βενακη θα σου σύστηνα..! Είναι αρκετά αυστηρή όμως ως προς το ζάχαρο/διατροφή στην εγκυμοσύνη από όσο ξέρω από αγαπημένη φίλη..  φαντάζομαι βέβαια θα εξαρτηθεί και από τις εξετάσεις σου..

Τι ευχαριστείς βρε @chitaneta μου;!:roll:

@Kiddo ευχαριστούμε για τις πληροφορίες,θα προσπαθήσω και εγώ με τη κα Βενακη και εννοείται ότι κοιτάνε καμπύλες, και έχω χασιμοτο ,φαντάζομαι γραφει τις ανάλογες εξετάσεις ; Είναι ενδοκρινολόγοι γενικά η και ενδοκρ αναπαραγωγής,γνωρίζεις;

Διαφημίσεις

22 ώρες πρίν, Laky είπε:

Καλησπέρα κορίτσια. Είπα να γράψω σ αυτό το καφέ μήπως κάποια έχει ανάλογη εμπειρία. Προχθές 13η μετά την εμβρυομεταφορα δύο εμβρύων τριών ημερών η χοριακη μου έδειξε 73. Σήμερα, 48 ώρες μετά ανέβηκε στο 113. Δε διπλασιάστηκε. Ξέρω πως το 70 τις εκατό είναι οκ αλλά μου φαίνεται πολύ μικρή ως αριθμός. Μου φάνηκε πως ούτε ο γιατρός μου ενθουσιάστηκε και μου είπε να την επαναλάβω τη Τρίτη. Αλλά εγώ θα πάω τη Δευτέρα γιατί θα σκάσω. Υπάρχει κάποια κοπέλα που ξεκίνησε με χαμηλή χοριακη και η εγκυμοσύνη εξελίσσεται ομαλά;

Μπράβο κοπέλα μου, είσαι έγκυος!!! Νομίζω ότι με δύο έμβρυα δεν μπορείς πάντα να καταλάβεις εύκολα τι γίνεται, ιδίως στην αρχή της εγκυμοσύνης. Γιατί μπορεί το ένα πχ να εξελίσσεται λίγο πιο αργά αλλά να είναι οκ αυτό ή μπορεί να μην πηγαίνει καλά το ένα. Πάντως με αυτά τα νούμερα πιστεύω ότι το ένα σίγουρα πάει καλά, γιατί όχι και τα δύο! Σύντομα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο! Μέχρι τότε κουράγιο και υπομονή... Έχει αγωνία, το καταλαβαίνω... Εύχομαι να πάει πολύ πολύ καλά! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 18 λεπτά , happiness79 είπε:

Μπράβο κοπέλα μου, είσαι έγκυος!!! Νομίζω ότι με δύο έμβρυα δεν μπορείς πάντα να καταλάβεις εύκολα τι γίνεται, ιδίως στην αρχή της εγκυμοσύνης. Γιατί μπορεί το ένα πχ να εξελίσσεται λίγο πιο αργά αλλά να είναι οκ αυτό ή μπορεί να μην πηγαίνει καλά το ένα. Πάντως με αυτά τα νούμερα πιστεύω ότι το ένα σίγουρα πάει καλά, γιατί όχι και τα δύο! Σύντομα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο! Μέχρι τότε κουράγιο και υπομονή... Έχει αγωνία, το καταλαβαίνω... Εύχομαι να πάει πολύ πολύ καλά! 

Λες κορίτσι μου; Σ ευχαριστώ τόσο πολύ για τα ενθαρρυντικά σου λόγια. Δε ξέρεις πόσο κουράγιο μου δίνεις. Στενοχωρεθηκα πάρα πολύ που δεν είδα διπλασιασμό!

• Μου αρέσει 2

1 ώρα πρίν, Maroxmarox είπε:

Ωραία ευχαριστώ πολύ ,επειδή αντιμετωπίζω συνεχές πρόβλημα με ινομυωματα ,είχα επισκεφθεί πολλούς ενδοκρινολόγους και μου λέγανε ότι δεν αντιμετωπίζεται ενδοκρινολογικά για αυτό σε ρώτησα ,θεωρείς ότι θα έπρεπε να τους επισκεφθώ;

@Kiddo ευχαριστούμε για τις πληροφορίες,θα προσπαθήσω και εγώ με τη κα Βενακη και εννοείται ότι κοιτάνε καμπύλες, και έχω χασιμοτο ,φαντάζομαι γραφει τις ανάλογες εξετάσεις ; Είναι ενδοκρινολόγοι γενικά η και ενδοκρ αναπαραγωγής,γνωρίζεις;

Εγώ πήγα σε ενδοκρινολόγους, γιατί όλα αυτά είναι οιστρογονοεξαρτώμενα. Μήπως δηλαδή για κάποιο λόγο υπάρχει περίσσεια οιστρογόνων ή χαμηλή προγεστερόνη στο δεύτερο μισό του κύκλου ή κάποια ορμονική ανισορροπία. Η περίσσεια οιστρογόνων συμβαίνει στο δεύτερο μισό του κύκλου όταν δεν υπάρχει αρκετή προγεστερόνη να την εξισορροπήσει. Και αυτό συμβαίνει σε γυναίκες με άστατους ή ανωορρηκτικούς κύκλους. Για τα ινωμυωματα δεν ξέρω να σου πω πολλά. Στη μία ιστολογική μου βρήκαν και μένα στοιχεία από υποβλενογονιο ινωμυωμα. Και ίσως η αδενομυωση που μου είπαν ότι έχω να είναι τελικά ινομυωματα. Ποιος ξέρει. Νομίζω υπάρχει φαρμακευτική αγωγή αλλά εξαρτάται και σε τι φάση είσαι.

7 ώρες πρίν, Kallo είπε:

Κορίτσια καλησπέρα. Θα ήθελα την βοήθεια σας. Προσπαθούμε για παιδάκι εδώ και πολλά χρόνια φυσιολογικά αλλά δεν ερχόταν. Ψαχτηκαμε παραπάνω και βρήκαμε πρόβλημα με το σπέρμα. Στις 06/05/21 το σπερμοδιαγραμμα έλεγε ολιγοασθενοαζωοσπερμια σοβαρότατο βαθμού και ότι ανευρέθησαν 4 σπερματοζωαρια και κάποια αμορφα και το ένα παρουσίαζε επιτόπια κίνηση. Μετά από συμβουλή του Ασβ πήρε androfertil τώρα είμαστε στον 4ο μήνα και πήγαμε και σε κέντρο εξωσωματικης για να ξεκινήσουμε διαδικασίες. Έκανε πάλι σπερμοδιαγραμμα και δεν βρήκαν κανένα σπερματοζωαριο. Είμαστε πολύ απογοητευμένοι και στεναχωρημενοι. Περιμένουμε να βγουν και οι αιματολογικες και η καλλιέργεια και να μιλήσουμε με τον γιατρό. Υπάρχει ελπίδα λέτε? Συγνώμη για το σεντόνι 

Γεια σου κοπέλα μου!!! Μην στεναχωριέσαι γιατί εννοείται και υπάρχει λύση!!!!

Ο ανδρολογος σας θα εκτιμήσει την κατάσταση και θα σας κατευθύνει αναλόγως!! Διάβασε στο ίντερνετ και στο youtube να ενημερωθείς σχετικά με τις διαδικασίες microtese και εξωσωματική με μικρογονιμοποιηση!!

Εμείς ακόμα δεν έχουμε κάνει την διαδικασία γιατί δεν μενουμε Αθήνα και καθυστερούμε μέχρι να δούμε τους γιατρούς και να κάνουμε τις εξετάσεις.

Όλα θα πάνε καλά!!!

πρίν από 13 λεπτά , Αγάπ είπε:

Γεια σου κοπέλα μου!!! Μην στεναχωριέσαι γιατί εννοείται και υπάρχει λύση!!!!

Ο ανδρολογος σας θα εκτιμήσει την κατάσταση και θα σας κατευθύνει αναλόγως!! Διάβασε στο ίντερνετ και στο youtube να ενημερωθείς σχετικά με τις διαδικασίες microtese και εξωσωματική με μικρογονιμοποιηση!!

Εμείς ακόμα δεν έχουμε κάνει την διαδικασία γιατί δεν μενουμε Αθήνα και καθυστερούμε μέχρι να δούμε τους γιατρούς και να κάνουμε τις εξετάσεις.

Όλα θα πάνε καλά!!!

Μακάρι να υπάρχει λύση. Αυτήν την στιγμή δεν έχουμε κάποιον ανδρολογο. Είχαμε πάει στον ασβέστη αλλά μας είπε για εξωσωματικη και τα androfertil. Ξέρετε μήπως κάποιον άλλο πιο εξειδικευμένο? Τώρα τις εξετάσεις αυτές μας τις έδωσε ο εξωσωματιστης να τις κάνει 

Διαφημίσεις

8 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Είχα κάνει μία απάντηση λίγο νωρίτερα σε ένα μήνυμα και μου το δείχνει κόκκινο και γράφει hidden. Ξέρετε γιατί?

Μηπως εγραψες καποιο λινκ; 

πρίν από 14 λεπτά , Kallo είπε:

Μακάρι να υπάρχει λύση. Αυτήν την στιγμή δεν έχουμε κάποιον ανδρολογο. Είχαμε πάει στον ασβέστη αλλά μας είπε για εξωσωματικη και τα androfertil. Ξέρετε μήπως κάποιον άλλο πιο εξειδικευμένο? Τώρα τις εξετάσεις αυτές μας τις έδωσε ο εξωσωματιστης να τις κάνει 

@Kiddo

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Maroxmarox είπε:

Διάβασα περίπου τι είναι ,θεωρείται καλό πριν την εμβρυομεταφορα ,συνηθίζουν εδώ να το κάνουν στην Ελλάδα;

Η φιλη σου έτυχε κ εμεινε εγκυος και νομιζει ότι τη βοηθησε ο φαρμακοτριφτης ο οικ.Τα ιντραλιπιντς θεωρητικα βοηθούν -πιο πολυ ψυχολογικα να νομιζεις οτι κατι κανεις..

• Χαχα 2

1 ώρα πρίν, Kallo είπε:

Καλησπέρα! Του βρήκαν 0 σπερματοζωάρια στο δείγμα? Δηλαδή σας μίλησαν για αζωοσπερμια? Ακόμα κι έτσι να είναι, η αζωοσπερμια μπορεί να είναι είτε αποφρακτική ή μη αποφρακτική. Στην αποφρακτική, με βιοψία στους όρχεις ανευρίσκονται σπερματοζωάρια καλής ποιότητας. Στην μη αποφρακτική τα πράγματα είναι κάπως πιο δύσκολα. Ένας είναι ο τρόπος να το ελέγξετε αυτό. Ορμονικός έλεγχος. Αν η FSH του είναι φυσιολογική τότε μάλλον πρόκειται για αποφρακτική. Αν είναι ανεβασμένη τότε θα είναι πιο περίπλοκη η κατάσταση.

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...