Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

14 ώρες πρίν, mominthemaking είπε:

σε ευχαριστώ πολύ γλυκούλα μου. Γιατί το έπαιρνες αν επιτρέπεται; 

κορίτσια καμία εμπειρία με υπογλυκαιμίες και γκλουκο;αυτό που με προβληματίζει είναι ότι κάποιοι μου το δινουν καποιοι λενε σιγουρα οχι...τι να πιστεψω τι να κανω δεν ξερω πια..

Καλημέρα!

πετάγομαι να πω κι εγώ την εμπειρία μου με τα glucophage. Καμπύλη ζαχάρου  74 - 88 - 41, ο τότε ενδοκρινολόγος μου( ο κ. Μηλ... στο Έλενα) δεν ήθελε να πάρω glucophage (πρότεινε τη γνωστή διατροφή μικρά γεύματα κάθε 2-2.5 ώρες), ο εξωσωματικός μου ήθελε να ξεκινήσω με μισό καθημερινά  για 1 μήνα κι έπειτα 1 ολόκληρο. Αποφάσισα να ακολουθήσω τον ενδοκρινολόγο. Πέντε μήνες αργότερα, πηγαίνοντας σε άλλη ενδοκρινολόγο, ξεκινώ τα glucophage 40 ημέρες πριν την εμβρυομεταφορά - όχι όμως λόγω της καμπύλης αλλά λόγω του ότι εκείνη θεωρεί ότι βοηθά και στην ποιότητα των ωαρίων αλλά και στην εμφύτευση. Δε μου προκάλεσαν καμία παρενέργεια και τα σταμάτησα τις πρώτες εβδομάδες της εγκυμοσύνης μου επειδή είχα αναγούλες. Καμπύλη εγκυμοσύνης 70 - 114 - 77, ίδια οδηγία, μικρά γεύματα κάθε 2-2.5 ώρες.

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

11 ώρες πρίν, Kiddo είπε:

Όχι όχι, δε τηλεφωνείς κάπου..

Εκεί στο πρώτο όροφο που θα πάς για το ραντεβού σου, μια κοπέλα που θα κρατήσει τα στοιχεία σου θα σε παραπέμψει ύστερα σε γιατρό που θα είναι διαθέσιμος για να σε δει.. εκεί λοιπόν σε αυτή τη κοπέλα μπορείς να ζητήσεις να σε δει συγκεκριμένος γιατρός ώστε να δώσει τη καρτέλα σου στο γιατρό που ζήτησες.. είναι πολύ καλή και ευγενική.. εάν υπάρχει η δυνατότητα να σε δει ο γιατρός που ζήτησες θα το κάνει..! Μια φορά μόνο δε γινόταν να με δει η γιατρός που ζήτησα και με παρέπεμψε σε άλλον αλλά όλες τις υπόλοιπες φορές με έβαλε στο γιατρό που ζήτησα!

Αυτό σε πρωινό ραντεβού.. εάν τώρα θέλεις μόνο συγκεκριμένος γιατρός να σε δει σίγουρα, κλείνεις απογευματινό ραντεβού.. 

Kαλημέρα! Έχεις να μου προτείνεις κάποιον καλό ενδοκρινολόγο στο Έλενα, που σου άρεσε ή έχεις ακούσει πολύ καλά λόγια γι΄αυτόν;

11 hours ago, Kiddo said:

Ναι ακριβώς το ίδιο, για το όποιο ραντεβού στο Έλενα, για τα εξωτερικά ιατρεία κόβεις παράβολο!

Τη κ.Βενακη θα σου σύστηνα..! Είναι αρκετά αυστηρή όμως ως προς το ζάχαρο/διατροφή στην εγκυμοσύνη από όσο ξέρω από αγαπημένη φίλη..  φαντάζομαι βέβαια θα εξαρτηθεί και από τις εξετάσεις σου..

Τι ευχαριστείς βρε @chitaneta μου;!:roll:

Ευχαριστώ! Να μην ευχαριστώ; :)

αφου καθε πληροφορια ειναι πολυτιμη!

Για την κ. Βενακη με βλέπω...αν ειναι αυστηρή στη διατροφή τι να κάνουμε; τουλαχιστον να εχω καποιον να με καθοδηγει σωστα για τη διατροφη! Μακαρι να την πετύχω!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 6 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Είχα κάνει μία απάντηση λίγο νωρίτερα σε ένα μήνυμα και μου το δείχνει κόκκινο και γράφει hidden. Ξέρετε γιατί?

κι εμενα ακριβως το ιδιο, πρωτη φορα

Διαφημίσεις

12 minutes ago, KoraliaP said:

κι εμενα ακριβως το ιδιο, πρωτη φορα

Ίσως ήταν κάποιο πρόβλημα του site. 

2 hours ago, Catalina2 said:

Καλημέρα!

πετάγομαι να πω κι εγώ την εμπειρία μου με τα glucophage. Καμπύλη ζαχάρου  74 - 88 - 41, ο τότε ενδοκρινολόγος μου( ο κ. Μηλ... στο Έλενα) δεν ήθελε να πάρω glucophage (πρότεινε τη γνωστή διατροφή μικρά γεύματα κάθε 2-2.5 ώρες), ο εξωσωματικός μου ήθελε να ξεκινήσω με μισό καθημερινά  για 1 μήνα κι έπειτα 1 ολόκληρο. Αποφάσισα να ακολουθήσω τον ενδοκρινολόγο. Πέντε μήνες αργότερα, πηγαίνοντας σε άλλη ενδοκρινολόγο, ξεκινώ τα glucophage 40 ημέρες πριν την εμβρυομεταφορά - όχι όμως λόγω της καμπύλης αλλά λόγω του ότι εκείνη θεωρεί ότι βοηθά και στην ποιότητα των ωαρίων αλλά και στην εμφύτευση. Δε μου προκάλεσαν καμία παρενέργεια και τα σταμάτησα τις πρώτες εβδομάδες της εγκυμοσύνης μου επειδή είχα αναγούλες. Καμπύλη εγκυμοσύνης 70 - 114 - 77, ίδια οδηγία, μικρά γεύματα κάθε 2-2.5 ώρες.

Καλημέρα! Είχες προηγούμενες αποτυχίες προτού πάρεις το gluco? Θεωρείς ότι έπαιξε ρόλο στην επιτυχία αυτή;

eardp2.png

13 ώρες πρίν, Kiddo είπε:

Ναι ακριβώς το ίδιο, για το όποιο ραντεβού στο Έλενα, για τα εξωτερικά ιατρεία κόβεις παράβολο!

Τη κ.Βενακη θα σου σύστηνα..! Είναι αρκετά αυστηρή όμως ως προς το ζάχαρο/διατροφή στην εγκυμοσύνη από όσο ξέρω από αγαπημένη φίλη..  φαντάζομαι βέβαια θα εξαρτηθεί και από τις εξετάσεις σου..

Τι ευχαριστείς βρε @chitaneta μου;!:roll:

3 ώρες πρίν, Effie99 είπε:

Kαλημέρα! Έχεις να μου προτείνεις κάποιον καλό ενδοκρινολόγο στο Έλενα, που σου άρεσε ή έχεις ακούσει πολύ καλά λόγια γι΄αυτόν;

Την ίδια που πρότεινα και στη @chitaneta μας! Και από το Μηλιώνη ήμουν ευχαριστημένη αλλά σαν πρώτη επιλογή, τη Βενακη!

• Μου αρέσει 1

OiAXp2.pngbfhkp3.png

Κορίτσια καλησπέρα. Θα ήθελα την βοήθεια σας. Προσπαθούμε για παιδάκι εδώ και πολλά χρόνια φυσιολογικά αλλά δεν ερχόταν. Ψαχτηκαμε παραπάνω και βρήκαμε πρόβλημα με το σπέρμα. Στις 06/05/21 το σπερμοδιαγραμμα έλεγε ολιγοασθενοαζωοσπερμια σοβαρότατο βαθμού και ότι ανευρέθησαν 4 σπερματοζωαρια και κάποια αμορφα και το ένα παρουσίαζε επιτόπια κίνηση. Μετά από συμβουλή του Ασβ πήρε androfertil τώρα είμαστε στον 4ο μήνα και πήγαμε και σε κέντρο εξωσωματικης για να ξεκινήσουμε διαδικασίες. Έκανε πάλι σπερμοδιαγραμμα και δεν βρήκαν κανένα σπερματοζωαριο. Είμαστε πολύ απογοητευμένοι και στεναχωρημενοι. Περιμένουμε να βγουν και οι αιματολογικες και η καλλιέργεια και να μιλήσουμε με τον γιατρό. Υπάρχει ελπίδα λέτε? Συγνώμη για το σεντόνι 

• Λυπημένη/-ος 1

πρίν από 4 λεπτά , Kallo είπε:

Κορίτσια καλησπέρα. Θα ήθελα την βοήθεια σας. Προσπαθούμε για παιδάκι εδώ και πολλά χρόνια φυσιολογικά αλλά δεν ερχόταν. Ψαχτηκαμε παραπάνω και βρήκαμε πρόβλημα με το σπέρμα. Στις 06/05/21 το σπερμοδιαγραμμα έλεγε ολιγοασθενοαζωοσπερμια σοβαρότατο βαθμού και ότι ανευρέθησαν 4 σπερματοζωαρια και κάποια αμορφα και το ένα παρουσίαζε επιτόπια κίνηση. Μετά από συμβουλή του Ασβ πήρε androfertil τώρα είμαστε στον 4ο μήνα και πήγαμε και σε κέντρο εξωσωματικης για να ξεκινήσουμε διαδικασίες. Έκανε πάλι σπερμοδιαγραμμα και δεν βρήκαν κανένα σπερματοζωαριο. Είμαστε πολύ απογοητευμένοι και στεναχωρημενοι. Περιμένουμε να βγουν και οι αιματολογικες και η καλλιέργεια και να μιλήσουμε με τον γιατρό. Υπάρχει ελπίδα λέτε? Συγνώμη για το σεντόνι 

@Kiddo

Διαφημίσεις

πρίν από 58 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Καλημέρα! Είχες προηγούμενες αποτυχίες προτού πάρεις το gluco? Θεωρείς ότι έπαιξε ρόλο στην επιτυχία αυτή;

Είχα μια εντελώς αποτυχημένη προσπάθεια και μια βιοχημική. Ανάμεσα στη βιοχημική και την τελευταία προσπάθεια, μεσολάβησαν 6 μήνες ως τη διέγερση/ωοληψία και 9-10 μήνες ως την (επιτυχημένη) εμβρυομεταφορά στη διάρκεια των οποίων άλλαξα πολλά πράγματα σε σχέση με πριν: ξεκίνησα βελονισμό κι ομοιοπαθητική, συνέχισα τη γυμναστική μου αλλά με μεγαλύτερη έμφαση στη γιόγκα και τις αναπνοές,  άλλαξα διατροφή, πήγα στην Τσεκούρα και εν τέλει, και στην Κιαπέκου (ενδοκρινολόγος) η η οποία μου έδωσε τα glucophage - οπότε, θεωρώ ότι όλα έπαιξαν το ρόλο τους και κατ' επέκταση ίσως και το glucophage. Αυτά από τη μεριά μου γιατί κι ο σύζυγος αντίστοιχα προχώρησε σε αλλαγές που σίγουρα βοήθησαν μιας και το θέμα μας ήταν το σπέρμα - κι ίσως η ηλικία μου, σύμφωνα με κάποιους (είχα κλείσει τα 42 όταν έκανα την τελευταία διέγερση). Νομίζω ότι κάθε αλλαγή σε σχέση με προηγούμενες, αποτυχημένες 'συνταγές' μπορεί να παίξει θετικό ρόλο!

• Μου αρέσει 4
  • Ευχαριστώ 1

15 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Μονο σωστη διατροφη μου ειπε. Να τρωω καθε 3-4 ωρες..(Εκανα παντα 2 γευματα την ημερα). και μου εδωσε οδηγιες.. να τρωω σαλατα πριν το φαγητο, παντα φρουτο μετα τα γευματα, ολα ολικης, χωρις λιπαρα κτλ Το ειχα πολλα χρονια.. Επεφτα ξερη με μισο ποτο.. κ παντα λεγαμε.. 'θα έπεσε σταχτη!'. Ολοι οι γιατροι το εριχναν στον χαμηλο αιμοτοκριτη. Οτι να ναι. Στα επειγοντα οταν ειδαν το ζαχαρο μου.. νομιζαν οτι εκαναν λαθος και μου ειπαν να παω να το ψαξω μονη μου..! 

Ήθελα να σε ρωτήσω, επειδή έχουμε τον ίδιο εξωσωματιστή. Ασχολήθηκε εκείνος με αυτό το θέμα ή το έλυσες από μόνη σου; Ρωτάω γιατί όταν πήγα σε αυτόν ήμουν ήδη έτοιμη από τις άλλες ειδικότητες και δεν ξέρω πώς αντιμετωπίζει μία γυναίκα που δεν έχει ψαχτεί καθόλου από πριν. Και ρωτάω γιατί κατά διαστήματα μου ζητάνε συστάσεις και δεν ξέρω τι να τους πω για το αν σε ψάχνει πριν από την προσπάθεια...

πρίν από 5 λεπτά , Catalina2 είπε:

Είχα μια εντελώς αποτυχημένη προσπάθεια και μια βιοχημική. Ανάμεσα στη βιοχημική και την τελευταία προσπάθεια, μεσολάβησαν 6 μήνες ως τη διέγερση/ωοληψία και 9-10 μήνες ως την (επιτυχημένη) εμβρυομεταφορά στη διάρκεια των οποίων άλλαξα πολλά πράγματα σε σχέση με πριν: ξεκίνησα βελονισμό κι ομοιοπαθητική, συνέχισα τη γυμναστική μου αλλά με μεγαλύτερη έμφαση στη γιόγκα και τις αναπνοές,  άλλαξα διατροφή, πήγα στην Τσεκούρα και εν τέλει, και στην Κιαπέκου (ενδοκρινολόγος) η η οποία μου έδωσε τα glucophage - οπότε, θεωρώ ότι όλα έπαιξαν το ρόλο τους και κατ' επέκταση ίσως και το glucophage. Αυτά από τη μεριά μου γιατί κι ο σύζυγος αντίστοιχα προχώρησε σε αλλαγές που σίγουρα βοήθησαν μιας και το θέμα μας ήταν το σπέρμα - κι ίσως η ηλικία μου, σύμφωνα με κάποιους (είχα κλείσει τα 42 όταν έκανα την τελευταία διέγερση). Νομίζω ότι κάθε αλλαγή σε σχέση με προηγούμενες, αποτυχημένες 'συνταγές' μπορεί να παίξει θετικό ρόλο!

όντως, η Κιαπέκου δίνει τα glucophage προληπτικά για την ποιότητα των ωαρίων.

16 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Κοριτσια μου μια απορια.. Οταν κανεις ετ με κατεψυγμενα, απο ποτε μετραει η εγκυμοσυνη; απο την πρωτη μερα περιοδου του ιδιου κυκλου ή μετριεται αλλιως;;

όπως και στη φυσική σύλληψη. Από την Τ.Ε.Ρ. Όταν μείνεις έγκυος (με το συγκεριμένο γυναικολόγο) ξεχνάς ότι είσαι από εξωσωματική (το λέω για τους περιορισμούς)...

13 ώρες πρίν, Lilian 28 είπε:

Εμένα ναι πολύ γρήγορα.. η εμβρυομεταφορα εννοείται ακυρώθηκε.. και επέλεξα εγώ επειδή μου ήρθε πολύ γρήγορα περίοδος να μην την κάνω ούτε σε εκείνον τον κύκλο... Οπότε τώρα είμαι στην αναμονή..μόλις μου έρθει θα κάνω ετ.. πώς είσαι εσύ?? Πώς πήγε??

Γειά σου κορίτσι μου !!! Έκανα ωοληψία την Τρίτη , μου πήραν 20,  γονιμοποιηθηκαν τα 14 κ αύριο περιμένω να μου πουν ποσα έφτασαν βλαστοκυστες για να καταψυξουμε ! Μέχρι την Πέμπτη ήμουν ξάπλα πρήξιμο κ πόνοι,  μετά όλα οκ κ τώρα κόλλησα γρίπη!!!! Περνάω υπέροχα χαχαχα!!!! Το μόνο που σκέφτομαι είναι τα εμβρυακια να τα καταφέρουν!!!!! Μου έστειλαν κ το πρωτόκολλο για την ετοιμασία του ενδομητριου κ λογικά σε καμία βδομάδα + αδιαθετω κ ξεκινάω!!! Καλή μας επιτυχία!!!!!

• Μου αρέσει 2

16 ώρες πρίν, Panagiotakats39 είπε:

Καλησπέρα!!!! Η πρώτη επέμβαση που έκανα το 2008, με ανοιχτό χειρουργείο κιόλας, ήταν μια πολύ μεγάλη κύστη στην αριστερή ωοθηκη, όπου χρειάστηκε να «κόψει» ένα μικρό κομμάτι από αυτήν διότι είχε κολλήσει πάνω της και την 2η επέμβαση λαπαροσκοπικά για ινομυωματα πάνω στην μήτρα… όταν πήγα αρχές Νοεμβρίου στο κέντρο που κάνω την εξωσωματική, τρελάθηκα από την στεναχώρια μου όταν μου είπε ο γιατρός μου ότι μπορεί να είναι ινομυωμα πάλι… ευτυχώς όμως όλα πήγαν καλά… 

Καλησπέρα η αντιβίωση που μου έδωσε ήταν Vibramycin 100ml… με το που την πήρα για 1 βδομάδα, κάθε 8 ώρες αν θυμάμαι καλά, πήγα έκανα ξανά εξετάσεις και από εκεί που η ca125 ήταν 10-12 φορές πάνω από το φυσιολογικό κατέβηκε παρά μα παρα πολύ… επειδή όμως ήθελε να σιγουρευτεί ότι η ca125 μου ανεβαίνει λόγω της αδενομυωσης που έχω, όταν αδιαθέτησα ήπια για άλλη μια βδομάδα την ίδια αντιβίωση, έκανα πάλι εξετάσεις κ εννοείται ότι ήταν πάλι η τιμή στον θεό! Εκεί ήταν που μου είπε προχώρησε άφοβα με την εξωσωματική!!! Αφού λοιπόν μου έδωσε το οκ ξεκίνησα την αγωγή της εξωσωματικής έχω κάνει την ωοληψια ήδη και μου έχουν κόψει την περίοδο εδώ κ 1 μήνα για να «μικρύνει» η μήτρα μου.. γύρω στης 14-15/4 θα κάνουμε την εμβρυομεταφορα! 

Σου εύχομαι μια θετικότατη χοριακη και μια καλυ εγκυμοσύνη,να σου πάνε όλα όπως τα έχεις ονειρευτεί κορίτσι μου!

On 18/3/2022 at 10:36 ΠΜ, Troia είπε:

Ναι, βέβαια η φίλη μου δε φτάνει καν να έχει έμβρυα για προεμφυτευτικό, αλλά θυμάμαι μια κοπέλα να είχε γράψει ότι πήγε σε γενετιστή και θα ήθελα να μου πει την ιστορία της μήπως και μπορέσω να βοηθήσω τη φίλη μου. Για το συγκεκριμένο ζευγάρι σκέφτηκα το γενετιστή επειδή δεν γονιμοποιούνται τα ωάριά της, από την άλλη με ένα υγιέστατο παιδάκι δεν ξέρω αν τίθεται θέμα βλάβης στο dna...

Γενετιστής Οικονόμου λέγεται μου έχει πει γνωστή μου με πολλές προσπάθειες εξωσωματικής,που τελικά τα κατάφερε χάρη σε αυτον

On 18/3/2022 at 11:56 ΠΜ, N.Angel είπε:

Σιγουρα το ουρεοπλασμα ειναι ενα μικροβιο που συναντουν πολυ συχνα μαλλον κ ισως τωρα ειναι αυτο που λες το κουβαλαει..γιατι υπαρχει στην χλωριδα μας απο οτι διαβασα.

Το θεμα ειναι οτι ρωτησα κ στο κεντρο κ μου ειπαν οτι το πρωτοκολλο τους ειναι να δινουν αντιβιωση οπωσδηποτε γιατι αλλιως δεν γονιμοποιουν τα ωαρια αν υπαρχει θετικη καλλιεργεια. Οποτε η αντιβιωση ειναι μαλλον μονοδρομος αν προχωρησουμε σε γονιμοποιηση, γιατι εχω ωαρια καταψυξη.

Ναι εχω κανει. Περυσι με την αποβολη εκανα ολες τις αιματολογικες, ανοσολογικες κ ορμονικες. Δεν ξερω ποιος ειναι εξειδικευμενος εδω στην Θεσσαλονικη. Θα παω σε καποιον που εμαθα οτι ο ιδιος ειχε θεμα με το σπερμα του κ το διορθωσε κ τλκ εκανε δυο παιδακια φυσικα. Κ αν δεν ικανοποιηθω θα δω αν γινεται να κανω ραντεβου ιντερνετικο με τον Ασβεστη.

@N.Angel για το ουρεοπλασμα γνωρίζω ότι πρέπει να πάρει αντιβίωση ,ο σύζυγός μου είχε προβλήματα με μικρόβια και συχνές αντιβιωσεις,αυτά ρίχνουν το σπέρμα κινητηκοτηυα μορφολογία όλα,θα πρότεινα να βρεις ένα καλό ουρολογο

On 18/3/2022 at 10:50 ΠΜ, Margeau είπε:

Μήπως ψάχνεις την Chrisi21?  Έγραψε πρόσφατα για προεμφυτευτικο. Για παλιότερα κι εγώ δε θυμάμαι.

Σ'ευχαριστώ! Έψαχνα για μέχρι αρχές Απριλίου και ευτυχώς βρήκα! Καλή επιτυχία και σε σένα!!!

Σ'ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Έχω ρίξει το τρέξιμο της ζωής μου αυτους τους τελευταίους μήνες. Είχα πάει στο Έλενας και την προηγούμενη βδομάδα στο ενδοκρινολογικό να ρωτήσω τι μπορώ να κάνω με τους πολύποδες. Και εκείνο το ραντεβού έτσι από σποντα το είχα βρει! 

Χαχα άσχετο αλλά μόλις βρήκα πώς μπορούν να μπουν δυο τρεις παραθέσεις μαζί. Λολ

@Margeau πηγές στο ενδοκρινολογικό στο Έλενα για τους πολύποδες ,σε βοήθησαν τι σου είπαν;

• Μου αρέσει 1

14 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

12η με 14η μέρα γίνεται συνήθως κοπέλα μου. Πότε ξεκινάς?

Φυσικά και έχεις πιθανότητες. Πολλές κοπέλες τα έχουν καταφέρει με 3ης μέρας. Πόσα έμβρυα έχετε?

Σ'ευχαριστώ κοπέλα μου! Τελικά δε θα γίνει η διέγερση τον Απρίλιο αλλά τον Μάιο. Ήμουν γεμάτη πολύποδες μέχρι και στον τράχηλο και επειδή ήταν αρκετά επεμβατική η υστεροσκόπηση μου είπε ότι πρέπει να περάσει ένας μήνας οπωσδήποτε για να ηρεμήσει το ενδομήτριο.

πρίν από 47 λεπτά , Maroxmarox είπε:

Σου εύχομαι μια θετικότατη χοριακη και μια καλυ εγκυμοσύνη,να σου πάνε όλα όπως τα έχεις ονειρευτεί κορίτσι μου!

Γενετιστής Οικονόμου λέγεται μου έχει πει γνωστή μου με πολλές προσπάθειες εξωσωματικής,που τελικά τα κατάφερε χάρη σε αυτον

@N.Angel για το ουρεοπλασμα γνωρίζω ότι πρέπει να πάρει αντιβίωση ,ο σύζυγός μου είχε προβλήματα με μικρόβια και συχνές αντιβιωσεις,αυτά ρίχνουν το σπέρμα κινητηκοτηυα μορφολογία όλα,θα πρότεινα να βρεις ένα καλό ουρολογο

@Margeau πηγές στο ενδοκρινολογικό στο Έλενα για τους πολύποδες ,σε βοήθησαν τι σου είπαν;

Πήγα στο Έλενα! Μου είπαν ότι ορμονικά είμαι άψογη και ότι στη φάση που είμαστε τώρα που ετοιμαζόμαστε για εξωσωματική δεν μπορώ να κάνω τίποτα πέρα απ' το να βρω έναν γιατρό που να τον εμπιστεύομαι και να γίνει ένας πολύ καλός προγραμματισμός. Σήμερα έκανα την υστεροσκόπηση μου, 3η στον αριθμό και ο γιατρός μου είπε ότι είναι θέμα οργανισμού. Ότι μάλλον το ενδομήτριο μου είναι πολύ δεκτικό στα οιστρογόνα με αποτέλεσμα να βομβαρδίζεται! Αυτά κορίτσια! Χαλαρώνω για λίγο καιρό ακόμα και αρχές Μαΐου ξεκινάω και γω! Ανυπομονώ!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...