Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, winspert είπε:

Εγω θα σου πω οτι οι επισημες πληροφορίες οσον αφορα τον εμβολιασμο στην εγκυμοσύνη αναφέρουν συγκεκριμένα *data zero* που σημαινει πως δεν υπάρχουν επαρκεις έρευνες και στοιχεία περι αυτου...Φυσικα αν εσυ αισθάνεσαι πιο ασφαλης να το κανεις,το συζητας με το γυναικολογο σου και προχωρας... Οπως ειπες οι προβληματισμοί και τα αγχη δε σταματουν ποτε...

Και που τις βρισκει κανεις αυτες τις "επίσημες πληροφοριες" ;  

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

27 minutes ago, Kiddo said:

Όχι όχι, δε τηλεφωνείς κάπου..

Εκεί στο πρώτο όροφο που θα πάς για το ραντεβού σου, μια κοπέλα που θα κρατήσει τα στοιχεία σου θα σε παραπέμψει ύστερα σε γιατρό που θα είναι διαθέσιμος για να σε δει.. εκεί λοιπόν σε αυτή τη κοπέλα μπορείς να ζητήσεις να σε δει συγκεκριμένος γιατρός ώστε να δώσει τη καρτέλα σου στο γιατρό που ζήτησες.. είναι πολύ καλή και ευγενική.. εάν υπάρχει η δυνατότητα να σε δει ο γιατρός που ζήτησες θα το κάνει..! Μια φορά μόνο δε γινόταν να με δει η γιατρός που ζήτησα και με παρέπεμψε σε άλλον αλλά όλες τις υπόλοιπες φορές με έβαλε στο γιατρό που ζήτησα!

Αυτό σε πρωινό ραντεβού.. εάν τώρα θέλεις μόνο συγκεκριμένος γιατρός να σε δει σίγουρα κλείνεις απογευματινό ραντεβού.. 

Α ευχαριστώ πολύ! Θα περασω πρωτα απο τα ταμεια για παραπεμπτικο οπως οταν πας στο τμημα καθεξιν αποβολων;

Κι αν επιτρέπεται εσυ θα μου συστηνες καποιον ενδοκρινολογο συγκεκριμενο;

Και παλι ευχαριστω για την απαντηση σου

25 minutes ago, marmaki said:

Ευχαριστώ πολύ! Μου λύνετε μυστήριο χρόνων!!
Κι επειδή το χω από μικρή έχω μάθει τρόπο αντιμετώπισης. Κάθομαι, κι αν δεν συνέλθω ξαπλώνω με λυγισμένα γόνατα μέχρι να συνέλθω και προλαβαίνω και δεν χάνω τις αισθήσεις μου, έχω ξαπλώσει σε πεζοδρόμιο, σε τραμ κτλ 

Ένας γυναικολόγος μου πε να κάνω την καμπύλη σακχάρου πριν καμια 10αρια μέρες, θα του δείξω την εξέταση σε λίγες ημέρες που θα ξαναπάω... Να το στείλω λέτε και στον ενδοκρινολόγο μου κι ας μη μου τη ζήτησε αυτός αυτή την εξέταση για πιο ειδική γνώμη;
Από το διαγνωστικό αφού έφυγα με πήρε έντρομη λίγο η κοπέλα να φάω κάτι για να μην πεσω κάτω!
Ευχαριστώ πολύ!

30 minutes ago, Makelen said:

Ξεκαθαρα στην υπογλυκαιμια οφειλονται οι ζαλαδες κ οι λιποθυμιες! Μολις ζαλιζεσαι να τρως μια κουταλια ζαχαρη για να προλαβαινεις μη χανεις τις αισθησεις σου

Προσοχή!!!Οχι ζάχαρη στις υπογλυκαιμίες!!!!!

με το που σου πέφτει το σάκχαρο να τρως πρωτεΐνη και λίπος και στο τέλος υδατάνθρακα.Αλλιώς κινδυνεύει να πέσει κ άλλο το σάκχαρο…

αυτο είναι αντιδραστική υπογλυκαιμία.Δηλαδή λόγω της γλυκόζης ο οργανισμός παράγει πιο πολύ ινσουλίνη για να το ρίξει..

ειναι πολύ πολύ χαμηλό το 38….

να πας οπωσδήποτε σε ενδοκρινολόγο αγάπη μου 

κοριτσια όλες εσυ που έχετε υπογλυκαιμίες,έχετε και σπω;;;η πολύκυστικες ;;

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

xu6xp2.png

4 minutes ago, mominthemaking said:

με το που σου πέφτει το σάκχαρο να τρως πρωτεΐνη και λίπος και στο τέλος υδατάνθρακα.Αλλιώς κινδυνεύει να πέσει κ άλλο το σάκχαρο…

αυτο είναι αντιδραστική υπογλυκαιμία.Δηλαδή λόγω της γλυκόζης ο οργανισμός παράγει πιο πολύ ινσουλίνη για να το ρίξει..

Εγώ έχω ΣΠΩ

eardp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 20 λεπτά , mominthemaking είπε:

Εγω δεν εχω..!

2 ώρες πρίν, mominthemaking είπε:

Ιδια καμπυλη εχουμε φιλεναδααααααα μιλαμε ακριβως!! στο 120 εμενα 59. Ποσο καιρο το επαιρνες πριν την ετ;;

ευχαριστωωω

@mominthemaking χαχχα τρελό! πιασε κοκκινο μην τσακωθούμε :P

Ξεκίνησα γκλουκο πέρυσι τον Μάρτη, 1η ΕΤ Ιούνιο, 2η Ιούλιο, 3η ΕΤ επιτυχημένη Δεκέμβρη

2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Κι εγω εω υπογλυκαιμια. Στο 120' εχω 50. Αλλα δεν μου εχουν δωσει τιποτα. Πηγα να πεθανω απο αυτο.. επεσα για λιγο σε κωμα. Μονο να αλλαξω τη διατροφη μου ειπαν.. και απο τοτε που εκανα σωστη διατροφη.. δεν ξαναεπαθα τιποτα. Λετε να πρεπει να κανω κατι αλλο; τον αλλο μηνα εχω ετ

@Makelen Καλό ειναι στην περίπτωσή μας να συνεχίσεις να κάνεις σωστή διατροφή για να αποφύγεις τις αυξομειώσεις της γλυκόζης. Μην αγχώνεσαι. Good luck!!

2 ώρες πρίν, mominthemaking είπε:

αχ παναγια μου....επικίνδυνο!θελει μια αξιολογηση απο ενδοκρινολόγο, μετρας καθολου με μετρητή; οχι απαραίτητα, εγω εκανα στην πρωτη μου εγκυμοσύνη (δεν πηγε καλα) διαβητη και για αυτο το αξιολογουν παραπανω. Εγω 1.70 52 κιλά εν των μεταξύ...με διατροφή πολύ αυστηρή..κι ομως.

Εύχομαι να πάνε όλα καλά κοπέλα μου!Δυστυχως οχι δεν ξερω κατι αντιστοιχο..

@mominthemaking είσαι αδύνατη ε; δεν αστειευεσαι

1 hour ago, kateriiina25 είπε:

Εγώ έχω πάει σε 4 ενδοκρινολόγους για τις υπογλυκαιμίες και οι 3 μου έχουν πει να μην πάρω το gluco απλώς να κάνω μικρά και συχνά γεύματα και να μειώσω τα γλυκά και ότι επειδή είμαι αδύνατη δεν το χρειάζομαι. Η μία μόνο μου είπε να το ξεκινήσω αλλά δεν το έκανα ποτέ.

Οι μετρήσεις μου είναι:

0':85 / 60':96 / 120':64 / 180':96

Και ήμουν ακόμη εκεί στις 7:30. Κρίμα. Μπορεί και κάπου να διασταυρώθηκαν οι δρόμοι μας :rolleyes:

@kateriiina25 τώρα που το λες κι εμένα ο 2ος ενδο που πήγα (και συνεχίζω μαζί του) δεν τρελάθηκε ποτέ που ξεκίνησα το γκλούκο. Δεν το θεώρησε σουπερ απαραιτητο αν καταλαβα απο τα λεγόμενά του. 

πρίν από 38 λεπτά , mominthemaking είπε:

@mominthemaking ουτε ΣΠΩ ουτε πολυκυστικές εγω :roll:

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, chitaneta είπε:

Α ευχαριστώ πολύ! Θα περασω πρωτα απο τα ταμεια για παραπεμπτικο οπως οταν πας στο τμημα καθεξιν αποβολων;

Κι αν επιτρέπεται εσυ θα μου συστηνες καποιον ενδοκρινολογο συγκεκριμενο;

Και παλι ευχαριστω για την απαντηση σου

Ναι ακριβώς το ίδιο, για το όποιο ραντεβού στο Έλενα, για τα εξωτερικά ιατρεία κόβεις παράβολο!

Τη κ.Βενακη θα σου σύστηνα..! Είναι αρκετά αυστηρή όμως ως προς το ζάχαρο/διατροφή στην εγκυμοσύνη από όσο ξέρω από αγαπημένη φίλη..  φαντάζομαι βέβαια θα εξαρτηθεί και από τις εξετάσεις σου..

Τι ευχαριστείς βρε @chitaneta μου;!:roll:

OiAXp2.pngbfhkp3.png

Διαφημίσεις

49 minutes ago, Margeau said:

Κορίτσια να ρωτήσω; Με διέγερση σε ποια μέρα του κύκλου περίπου γίνεται η ωοληψία; Πωω φοβάμαι ότι θα πέσω μέσα στο Πάσχα. 

12η με 14η μέρα γίνεται συνήθως κοπέλα μου. Πότε ξεκινάς?

19 minutes ago, Σια 47 said:

Γειά σας κορίτσια τι λέτε με 3ων ημερών έχουμε πιθανότητες;

Φυσικά και έχεις πιθανότητες. Πολλές κοπέλες τα έχουν καταφέρει με 3ης μέρας. Πόσα έμβρυα έχετε?

eardp2.png

On 14/3/2022 at 8:44 ΜΜ, Mar.Theo είπε:

Σου ήρθε τόσο γρήγορα η περίοδος;;; κ μετά έκανες ετ στα καπάκια;; νερό δεν θέλει πολύ; νόμιζα ότι θέλει κ έχω φουλάρει κ ηκεκτρολητες!! Όταν λέμε ξάπλα- ξάπλα πάλι καλά που έχω βάλει άδεια μιας κ πίστευα θα τα κάνω όλα αυτή την εβδομάδα .... δεν ξανακάνω σχέδια...

Εμένα ναι πολύ γρήγορα.. η εμβρυομεταφορα εννοείται ακυρώθηκε.. και επέλεξα εγώ επειδή μου ήρθε πολύ γρήγορα περίοδος να μην την κάνω ούτε σε εκείνον τον κύκλο... Οπότε τώρα είμαι στην αναμονή..μόλις μου έρθει θα κάνω ετ.. πώς είσαι εσύ?? Πώς πήγε??

11 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Κοριτσια μου μια απορια.. Οταν κανεις ετ με κατεψυγμενα, απο ποτε μετραει η εγκυμοσυνη; απο την πρωτη μερα περιοδου του ιδιου κυκλου ή μετριεται αλλιως;;

Απο την μερα της ωορρηξιας ή ποτε εκανες ovitrelle  αφαιρείς δυο εβδομάδες.

• Μου αρέσει 1

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...