Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια. Είπα να γράψω σ αυτό το καφέ μήπως κάποια έχει ανάλογη εμπειρία. Προχθές 13η μετά την εμβρυομεταφορα δύο εμβρύων τριών ημερών η χοριακη μου έδειξε 73. Σήμερα, 48 ώρες μετά ανέβηκε στο 113. Δε διπλασιάστηκε. Ξέρω πως το 70 τις εκατό είναι οκ αλλά μου φαίνεται πολύ μικρή ως αριθμός. Μου φάνηκε πως ούτε ο γιατρός μου ενθουσιάστηκε και μου είπε να την επαναλάβω τη Τρίτη. Αλλά εγώ θα πάω τη Δευτέρα γιατί θα σκάσω. Υπάρχει κάποια κοπέλα που ξεκίνησε με χαμηλή χοριακη και η εγκυμοσύνη εξελίσσεται ομαλά;

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 9 λεπτά , mominthemaking είπε:

Ιδια καμπυλη εχουμε φιλεναδααααααα μιλαμε ακριβως!! στο 120 εμενα 59. Ποσο καιρο το επαιρνες πριν την ετ;;

ευχαριστωωω

Κι εγω εω υπογλυκαιμια. Στο 120' εχω 50. Αλλα δεν μου εχουν δωσει τιποτα. Πηγα να πεθανω απο αυτο.. επεσα για λιγο σε κωμα. Μονο να αλλαξω τη διατροφη μου ειπαν.. και απο τοτε που εκανα σωστη διατροφη.. δεν ξαναεπαθα τιποτα. Λετε να πρεπει να κανω κατι αλλο; τον αλλο μηνα εχω ετ

• Μου αρέσει 1

4 minutes ago, Makelen said:

Κι εγω εω υπογλυκαιμια. Στο 120' εχω 50. Αλλα δεν μου εχουν δωσει τιποτα. Πηγα να πεθανω απο αυτο.. επεσα για λιγο σε κωμα. Μονο να αλλαξω τη διατροφη μου ειπαν.. και απο τοτε που εκανα σωστη διατροφη.. δεν ξαναεπαθα τιποτα. Λετε να πρεπει να κανω κατι αλλο; τον αλλο μηνα εχω ετ

αχ παναγια μου....επικίνδυνο!θελει μια αξιολογηση απο ενδοκρινολόγο, μετρας καθολου με μετρητή; οχι απαραίτητα, εγω εκανα στην πρωτη μου εγκυμοσύνη (δεν πηγε καλα) διαβητη και για αυτο το αξιολογουν παραπανω. Εγω 1.70 52 κιλά εν των μεταξύ...με διατροφή πολύ αυστηρή..κι ομως.

20 minutes ago, Laky said:

Καλησπέρα κορίτσια. Είπα να γράψω σ αυτό το καφέ μήπως κάποια έχει ανάλογη εμπειρία. Προχθές 13η μετά την εμβρυομεταφορα δύο εμβρύων τριών ημερών η χοριακη με Υ έδειξε 73. Σήμερα, 48 ώρες μετά ανέβηκε στο 113. Δε διπλασιάστηκε. Ξέρω πως το 70 τις εκατό είναι οκ αλλά μου φαίνεται πολύ μικρή ως αριθμός. Μου φάνηκε πως ούτε ο γιατρός μου ενθουσιάστηκε και μου είπε να την επαναλάβω τη Τρίτη. Αλλά εγώ θα πάω τη Δευτέρα γιατί θα σκάσω. Υπάρχει κάποια κοπέλα που ξεκίνησε με χαμηλή χοριακη και η εγκυμοσύνη εξελίσσεται ομαλά;

Εύχομαι να πάνε όλα καλά κοπέλα μου!Δυστυχως οχι δεν ξερω κατι αντιστοιχο..

• Μου αρέσει 1

xu6xp2.png

πρίν από 31 λεπτά , Laky είπε:

Καλησπέρα κορίτσια. Είπα να γράψω σ αυτό το καφέ μήπως κάποια έχει ανάλογη εμπειρία. Προχθές 13η μετά την εμβρυομεταφορα δύο εμβρύων τριών ημερών η χοριακη με Υ έδειξε 73. Σήμερα, 48 ώρες μετά ανέβηκε στο 113. Δε διπλασιάστηκε. Ξέρω πως το 70 τις εκατό είναι οκ αλλά μου φαίνεται πολύ μικρή ως αριθμός. Μου φάνηκε πως ούτε ο γιατρός μου ενθουσιάστηκε και μου είπε να την επαναλάβω τη Τρίτη. Αλλά εγώ θα πάω τη Δευτέρα γιατί θα σκάσω. Υπάρχει κάποια κοπέλα που ξεκίνησε με χαμηλή χοριακη και η εγκυμοσύνη εξελίσσεται ομαλά;

Και από χοριακή 19 έχω διαβάσει π´τι πήγε μια χαρά… καλή εγκυμοσύνη! 

• Μου αρέσει 1

On 17/3/2022 at 6:27 ΜΜ, Maroxmarox είπε:

Συγνωμη που παρεμβαίνω εάν έχεις οφειλές σε δημόσιους φορείς σε βγάζει ανασφαλιστο; Πχ και εφορία;

Καλησπέρα κορίτσι μου ,εύχομαι όλα να πάνε καλά ,όταν λες βεβαρημένο ιστορικό με 2 επεμβάσεις ,ινομυωματα να υποθεσω; Επίσης η αδενομυωση μπορεί να μπερδεύεται με ινομυωμα; Είμαι παθουσα με ινομυωματα για αυτό σε ρωτάω εάν επιτρεπεται

Σούπερ ! Μπράβο κορίτσι μου ,η Οικονομόπουλου είναι αιματολογος στο Ελενα σωστά; Για το σύζυγό σου έγραψε εξετάσεις;

On 17/3/2022 at 6:27 ΜΜ, Maroxmarox είπε:

ινομυωματα

Καλησπέρα!!!! Η πρώτη επέμβαση που έκανα το 2008, με ανοιχτό χειρουργείο κιόλας, ήταν μια πολύ μεγάλη κύστη στην αριστερή ωοθηκη, όπου χρειάστηκε να «κόψει» ένα μικρό κομμάτι από αυτήν διότι είχε κολλήσει πάνω της και την 2η επέμβαση λαπαροσκοπικά για ινομυωματα πάνω στην μήτρα… όταν πήγα αρχές Νοεμβρίου στο κέντρο που κάνω την εξωσωματική, τρελάθηκα από την στεναχώρια μου όταν μου είπε ο γιατρός μου ότι μπορεί να είναι ινομυωμα πάλι… ευτυχώς όμως όλα πήγαν καλά… 

On 16/3/2022 at 10:35 ΜΜ, Καντι είπε:

Πριν απο λίγα χρόνια ως ανασφάλιστος εμπαινες στο νοσοκομειο για εξετασεις και νοσηλεία και ερχόταν μετα στην εφορία η οφειλή σου. Που σημαίνει την επόμενη χρόνια, οποτε ως τότε θα ειχε διευθετηθεί το ζητημα σου και δεν νομιζω να πληρώσεις κατι τελικα.

Κατ αρχας ποσο χρόνων εισαι; Και ποσες προσπαθείς εχεις κανει;

εγω ειχα κανει τα πάντα δηλαδη υστεροσκοπηση και καρυοτυπος ειναι αυτονόητα. Τον  εκανα λόγω αποτυχιών 7 στο σύνολο.

Στα 38 μου εςτειλα 4 για έλεγχο και ηταν τα δυο υγιή και εμφυτεύτηκε μονο το ενα.

Καλησπέρα η αντιβίωση που μου έδωσε ήταν Vibramycin 100ml… με το που την πήρα για 1 βδομάδα, κάθε 8 ώρες αν θυμάμαι καλά, πήγα έκανα ξανά εξετάσεις και από εκεί που η ca125 ήταν 10-12 φορές πάνω από το φυσιολογικό κατέβηκε παρά μα παρα πολύ… επειδή όμως ήθελε να σιγουρευτεί ότι η ca125 μου ανεβαίνει λόγω της αδενομυωσης που έχω, όταν αδιαθέτησα ήπια για άλλη μια βδομάδα την ίδια αντιβίωση, έκανα πάλι εξετάσεις κ εννοείται ότι ήταν πάλι η τιμή στον θεό! Εκεί ήταν που μου είπε προχώρησε άφοβα με την εξωσωματική!!! Αφού λοιπόν μου έδωσε το οκ ξεκίνησα την αγωγή της εξωσωματικής έχω κάνει την ωοληψια ήδη και μου έχουν κόψει την περίοδο εδώ κ 1 μήνα για να «μικρύνει» η μήτρα μου.. γύρω στης 14-15/4 θα κάνουμε την εμβρυομεταφορα! 

Διαφημίσεις

1 hour ago, Laky είπε:

Καλησπέρα κορίτσια. Είπα να γράψω σ αυτό το καφέ μήπως κάποια έχει ανάλογη εμπειρία. Προχθές 13η μετά την εμβρυομεταφορα δύο εμβρύων τριών ημερών η χοριακη μου έδειξε 73. Σήμερα, 48 ώρες μετά ανέβηκε στο 113. Δε διπλασιάστηκε. Ξέρω πως το 70 τις εκατό είναι οκ αλλά μου φαίνεται πολύ μικρή ως αριθμός. Μου φάνηκε πως ούτε ο γιατρός μου ενθουσιάστηκε και μου είπε να την επαναλάβω τη Τρίτη. Αλλά εγώ θα πάω τη Δευτέρα γιατί θα σκάσω. Υπάρχει κάποια κοπέλα που ξεκίνησε με χαμηλή χοριακη και η εγκυμοσύνη εξελίσσεται ομαλά;

Κοριτσι μου ειναι 50-50! Ναι μεν δεν ειναι θετικο οτι δεν διπλασιάστηκε ωστοσο αν η επομενη που κανεις ειναι καλη τοτε πιθανότατα να πηρε μπρος και να παει εξαιρετικα αν ομως κ η επομενη δεν διπλασιαστεί τοτε ισως να μην προχωραει.. κανε υπομονή.. δεν μπορεις να κανεις κατι η  επομενη χοριακη θα το ξεκαθαρισει.. ευχομαι να παει καλα.. ❤️

• Μου αρέσει 1

2 hours ago, mominthemaking said:

κορίτσια καμία εμπειρία με υπογλυκαιμίες και γκλουκο;αυτό που με προβληματίζει είναι ότι κάποιοι μου το δινουν καποιοι λενε σιγουρα οχι...τι να πιστεψω τι να κανω δεν ξερω πια..

Εγώ έχω πάει σε 4 ενδοκρινολόγους για τις υπογλυκαιμίες και οι 3 μου έχουν πει να μην πάρω το gluco απλώς να κάνω μικρά και συχνά γεύματα και να μειώσω τα γλυκά και ότι επειδή είμαι αδύνατη δεν το χρειάζομαι. Η μία μόνο μου είπε να το ξεκινήσω αλλά δεν το έκανα ποτέ.

Οι μετρήσεις μου είναι:

0':85 / 60':96 / 120':64 / 180':96

4 hours ago, silvy22 said:

Ναι 7:30 ήμουν εκεί κ έφυγα 1 !!!! Γνώρισα πολλά κορίτσια σήμερα , έμαθα 5 νέες ιστορίες πολύ διαφορετικές μεταξύ τους … τι ωραία να νιώθεις ότι σε καταλαβαίνουν και να καταλαβαίνεις κ συ το γολγοθά της διπλανής σου

όπως και μείς εδώ …

ο καλός μου ο γιατρός μου κράταγε το χέρι μέχρι να κοιμηθώ και μου έλεγε «και στις χαρές σου» ❤️❤️❤️

Και ήμουν ακόμη εκεί στις 7:30. Κρίμα. Μπορεί και κάπου να διασταυρώθηκαν οι δρόμοι μας :rolleyes:

• Χαχα 1

eardp2.png

1 hour ago, mominthemaking είπε:

αχ παναγια μου....επικίνδυνο!θελει μια αξιολογηση απο ενδοκρινολόγο, μετρας καθολου με μετρητή; οχι απαραίτητα, εγω εκανα στην πρωτη μου εγκυμοσύνη (δεν πηγε καλα) διαβητη και για αυτο το αξιολογουν παραπανω. Εγω 1.70 52 κιλά εν των μεταξύ...με διατροφή πολύ αυστηρή..κι ομως.

Εύχομαι να πάνε όλα καλά κοπέλα μου!Δυστυχως οχι δεν ξερω κατι αντιστοιχο..

Μονο σωστη διατροφη μου ειπε. Να τρωω καθε 3-4 ωρες..(Εκανα παντα 2 γευματα την ημερα). και μου εδωσε οδηγιες.. να τρωω σαλατα πριν το φαγητο, παντα φρουτο μετα τα γευματα, ολα ολικης, χωρις λιπαρα κτλ Το ειχα πολλα χρονια.. Επεφτα ξερη με μισο ποτο.. κ παντα λεγαμε.. 'θα έπεσε σταχτη!'. Ολοι οι γιατροι το εριχναν στον χαμηλο αιμοτοκριτη. Οτι να ναι. Στα επειγοντα οταν ειδαν το ζαχαρο μου.. νομιζαν οτι εκαναν λαθος και μου ειπαν να παω να το ψαξω μονη μου..! 

• Μου αρέσει 2

10 ώρες πρίν, chitaneta είπε:

@Kiddo καλησπερα! Ηθελα να σε ρωτησω... Εχω κλεισει σε ενδοκρινολογο κυησης στο Ελενα, στα πρωινα. Και κατι μου ειπε η Τροια οτι αν θελεις καποιον συγκεκριμενο, μπορεις να τηλεφωνησεις στην γραμματεια τους και να τους ρωτησεις;

Όχι όχι, δε τηλεφωνείς κάπου..

Εκεί στο πρώτο όροφο που θα πάς για το ραντεβού σου, μια κοπέλα που θα κρατήσει τα στοιχεία σου θα σε παραπέμψει ύστερα σε γιατρό που θα είναι διαθέσιμος για να σε δει.. εκεί λοιπόν σε αυτή τη κοπέλα μπορείς να ζητήσεις να σε δει συγκεκριμένος γιατρός ώστε να δώσει τη καρτέλα σου στο γιατρό που ζήτησες.. είναι πολύ καλή και ευγενική.. εάν υπάρχει η δυνατότητα να σε δει ο γιατρός που ζήτησες θα το κάνει..! Μια φορά μόνο δε γινόταν να με δει η γιατρός που ζήτησα και με παρέπεμψε σε άλλον αλλά όλες τις υπόλοιπες φορές με έβαλε στο γιατρό που ζήτησα!

Αυτό σε πρωινό ραντεβού.. εάν τώρα θέλεις μόνο συγκεκριμένος γιατρός να σε δει σίγουρα, κλείνεις απογευματινό ραντεβού.. 

OiAXp2.pngbfhkp3.png

1 hour ago, Laky είπε:

Κοριτσι εχω φιλη που δεν ανεβαινε με τιποτα η χοριακη. Πολυ αργα.. χωρις διπλασιασμους.. μονο αυξησεις. Ηταν παντα πολυ πισω στις τιμες σε σχεση με την ημερα κυησης που βρισκοταν καθε φορα. Ολα τελεια πηγαν!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Μπορεί οι ζαλάδες/λιποθυμίες να οφείλονται σε υπογλυκαιμία δηλαδή; 

Παθαίνω περίπου μια ζαλάδα/λιποθυμία τον χρόνο αλλά ο ενδροκρινόλογος μου κι ένας άλλος παθολόγος μου έλεγαν μήπως έπεφτε η πίεση και να βάζω παραπάνω αλάτι κτλ... Σε χαμηλό αιματοκρίτη κι εμένα κι ο ενδοκρινολόγος μου είπε και να παχύνω κιολας ενώ είμαι κανονική (ΔΜΣ 21)!

Έκανα καμπύλη σακχάρου (με 75 γρ γλυκόζης) την περασμένη εβδομάδα κι έχω: 
0': 91
30': 81
60': 72
90': 50
120': 38

• Μου αρέσει 2

πρίν από 4 λεπτά , marmaki είπε:

Παθαίνω περίπου μια ζαλάδα/λιποθυμία τον χρόνο αλλά ο ενδροκρινόλογος μου κι ένας άλλος παθολόγος μου έλεγαν μήπως έπεφτε η πίεση και να βάζω παραπάνω αλάτι κτλ...

Ξεκαθαρα στην υπογλυκαιμια οφειλονται οι ζαλαδες κ οι λιποθυμιες! Μολις ζαλιζεσαι να τρως μια κουταλια ζαχαρη για να προλαβαινεις μη χανεις τις αισθησεις σου

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

7 minutes ago, marmaki said:

Παθαίνω περίπου μια ζαλάδα/λιποθυμία τον χρόνο αλλά ο ενδροκρινόλογος μου κι ένας άλλος παθολόγος μου έλεγαν μήπως έπεφτε η πίεση και να βάζω παραπάνω αλάτι κτλ... Σε χαμηλό αιματοκρίτη κι εμένα κι ο ενδοκρινολόγος μου είπε και να παχύνω κιολας ενώ είμαι κανονική (ΔΜΣ 21)!

Πέφτει αρκετά το σάκχαρο σου. Σου έχουν δώσει κάποια αγωγή για αυτό?

• Ευχαριστώ 1

eardp2.png

πρίν από 10 λεπτά , Makelen είπε:

Ξεκαθαρα στην υπογλυκαιμια οφειλονται οι ζαλαδες κ οι λιποθυμιες! Μολις ζαλιζεσαι να τρως μια κουταλια ζαχαρη για να προλαβαινεις μη χανεις τις αισθησεις σου

Ευχαριστώ πολύ! Μου λύνετε μυστήριο χρόνων!!
Κι επειδή το χω από μικρή έχω μάθει τρόπο αντιμετώπισης. Κάθομαι, κι αν δεν συνέλθω ξαπλώνω με λυγισμένα γόνατα μέχρι να συνέλθω και προλαβαίνω και δεν χάνω τις αισθήσεις μου, έχω ξαπλώσει σε πεζοδρόμιο, σε τραμ κτλ 

πρίν από 7 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Πέφτει αρκετά το σάκχαρο σου. Σου έχουν δώσει κάποια αγωγή για αυτό?

Ένας γυναικολόγος μου πε να κάνω την καμπύλη σακχάρου πριν καμια 10αρια μέρες, θα του δείξω την εξέταση σε λίγες ημέρες που θα ξαναπάω... Να το στείλω λέτε και στον ενδοκρινολόγο μου κι ας μη μου τη ζήτησε αυτός αυτή την εξέταση για πιο ειδική γνώμη;
Από το διαγνωστικό αφού έφυγα με πήρε έντρομη λίγο η κοπέλα να φάω κάτι για να μην πεσω κάτω!
Ευχαριστώ πολύ!

8 minutes ago, marmaki said:

Ευχαριστώ πολύ! Μου λύνετε μυστήριο χρόνων!!
Κι επειδή το χω από μικρή έχω μάθει τρόπο αντιμετώπισης. Κάθομαι, κι αν δεν συνέλθω ξαπλώνω με λυγισμένα γόνατα μέχρι να συνέλθω και προλαβαίνω και δεν χάνω τις αισθήσεις μου, έχω ξαπλώσει σε πεζοδρόμιο, σε τραμ κτλ 

Ένας γυναικολόγος μου πε να κάνω την καμπύλη σακχάρου πριν καμια 10αρια μέρες, θα του δείξω την εξέταση σε λίγες ημέρες που θα ξαναπάω... Να το στείλω λέτε και στον ενδοκρινολόγο μου κι ας μη μου τη ζήτησε αυτός αυτή την εξέταση για πιο ειδική γνώμη;
Από το διαγνωστικό αφού έφυγα με πήρε έντρομη λίγο η κοπέλα να φάω κάτι για να μην πεσω κάτω!
Ευχαριστώ πολύ!

Σίγουρα να την δείξεις και στον ενδοκρινολόγο σου, ειδικότητα του είναι. Ο γυναικολόγος μία γνώμη μπορεί να πει μόνο. 

• Ευχαριστώ 1

eardp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...