Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

9 minutes ago, Moomin said:

Καλησπέρα, κι εγώ φοβόμουν να κάνω τη τρίτη δόση. Είχα κλείσει ραντεβού πριν τη τελευταία εμβρυομεταφορα και με σκοπό αν μου πει ο γιατρός να το καθυστερησω, να το κάνω. Αλλά μου είπε τελικά να την κάνω τη τρίτη δόση, ήμουν μόλις στην 7η εβδομαδα. Οπότε τον εμπιστεύτηκα, πήρα και ντεπον λίγη ώρα μετά και την επόμενη μέρα γιατί μου είπε να αποφύγω τον πυρετό και τέλος. Θεώρησα πιο ασφαλές να το κάνω παρά να κολλήσω και να φοβάμαι περισσότερο. Πλέον έχω ξεχάσει τη σκέψη ότι μπορεί να πάθει κάτι το εμβρυο. Κάνουμε τόσες σκέψεις και έχουμε τόσα άγχη, ας μην έχουμε κι αυτο. Και σίγουρα η κάθε γυναίκα προχωράει συμβουλευόμενη τον γιατρό της που ξέρει το ιστορικό της. Ελπίζω να σε βοήθησα.

γλυκούλα μου δεν ήξερα ότι είσαι έγκυος!!!Συγχαρητήρια!!!Αχ συμμαθήτριες σιγά σιγά να φτάνουμε στο τέλος!Εύχομαι να πάνε όλα καλά μέχρι τέλους!!!!!!Σε φιλώ πολύ πολύ γλυκά!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

xu6xp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 44 λεπτά , mominthemaking είπε:

αγαπη μου σου στελνω μια τεραστια αγκαλια, να προσεχεις τον εαυτο σου να τρως καλα αυτες τις ημερες και σιγα σιγα να επανελθεις...και ολα θα πανε καλα!!!

θα τα καταφερουμε !!!

Θα τα καταφέρουμε !!! ❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 4

4 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Πως τα κατάφερες ρε κορίτσι? Μπράβο! Μπαίνω 10 φορές την μέρα εδώ και σχεδόν 2 εβδομάδες και δεν έχω καταφέρει να βρω ακύρωση πριν τις 31 που έχω το ραντεβού 

Γιατί δεν βλέπεις την Λευκού που είναι στην Θεσσαλονίκη? Έχω ακούσει τα καλύτερα. Έχω κι εγώ σήμερα ραντεβού μαζί της

Παίζει ρόλο όμως αν ανεβάσει πυρετό. Ο πυρετός καίει το σπέρμα 

Μάλλον έτυχε κάποια κοπέλα να έχει μόλις ακυρώσει. Είμαι τυχερή σε κάτι τέτοια. Λέτε να παίξω και κανένα τζόκερ?:lol:

• Χαχα 1

57 minutes ago, silvy22 said:

Ελα Με το καλό , δεν ήξερα ότι κάνει και Κυριακές … και γώ έλεγα για αύριο αλλα Μου ειπε είναι κλειστά τα χειρουργεία … σήμερα χαμός γινόταν είχαν 22 Χειρουρ και 50 ωοληψιες … του λέω σας έβγαλα και όνομα «αερικό» χχχααα 

κρατήσου ωαριακιιιιι

Πήγες σήμερα στο Γεν βρε Silvy? Αν το ήξερα θα σου είχα πει να βρεθούμε. 7 παρά πήγα εγώ. Εσύ?

1 hour ago, winspert said:

Κορίτσια ετοιμάζομαι για δεύτερη ωοληψια στο καινούργιο κέντρο...Ωοθηλακιο περίπου 19 χιλιοστα, ενδομήτριο 9,5, E2 321 και LH 23,7 σήμερα. Οβιτρελ απόψε...Το μονο κακο ειναι οτι κανονιζαμε ωοληψια και υστεροσκοπηση μαζι αλλα επειδη θα γινει Κυριακή,δε γίνονται χειρουργεία τις Κυριακές μου ειπαν... Οποτε θα χρειαστεί και δεύτερο ταξιδι γι αυτο...Ελπιζω να κρατήσει το ωαριακι μου γιατί πρώτη φορα κανω οβιτρελ σε τετοιο μέγεθος...

Αλήθεια γιατί δεν κάνατε αύριο ωοληψία και υστεροσκόπηση μαζί? Δεν γινόταν Σάββατο? Πάντως δεν πιστεύω να το χάσετε, είναι και το voltaren που νομίζω το καθυστερεί. Όλα καλά θα πάνε. 

Και θα κάνεις ταξίδι δύο μέρες σερί? Πω πω ζόρικο αυτό

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

4 ώρες πρίν, Giouli36 είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα!!!

Θα ήθελα την γνώμη όσων κοριτσιών γέννησαν την περιοδο του κορωνοιου καθώς και αυτών που είναι ήδη εγκυουλες!!!

Ο προβληματισμός μου έχει να κάνει με το εμβόλιο!!Εδώ να σημειώσω ότι έχω κάνει και τις 2 δόσεις του εμβολιου και ανήμερα Πρωτοχρονιά κόλλησα covid πριν να προλάβω να εμβολιαστω!!!(7 Ιανουαρίου είχα την 3η δοση). Τώρα όμως πλησιάζει η ληξη του πιστοποιητικου νοσησης και πρέπει να κάνω την 3η δοση!!Τότε υπολογίζω ότι θα είμαι, αν όλα πάνε καλά, 10-11η βδομάδα!!!Και η ερώτηση μου είναι το κάνω κανονικά (αυτή είναι η συμβουλή του γυναικολογου μου) ή περιμένω να κλείσω το τρίμηνο να κανω αυχενικη και το κάνω μετά???

Εμείς είμαστε μια ιδιαίτερη κατηγορία υποψηφίων μαμάδων που έχουμε φτύσει αίμα για να καταφέρουμε να μείνουμε έγκυες ποσω μάλλον να γεννησουμε τα παιδιά μας!!Απλά και μόνο στην ιδέα ότι μπορει να πάθει κάτι το έμβρυο από το εμβόλιο μου'ρχεται κόλπος!!!

Καλησπέρα Γιούλη ,

Μην ανησυχείς για το εμβόλιο,καθώς όπως υποστηρίζει η Ελληνική  Μαιευτική - Γυναικολογική Εταιρεία δεν επηρεάζει το έμβρυο. Τόσο ο γυναικολόγος της εξωσωματικής όσο και ο γυναικολόγος που με παρακολουθεί στην εγκυμοσύνη (είμαι επτά εβδομάδων),μου είχαν πει να το κάνω(έχω κάνει 3 δόσεις) διότι δεν υπάρχουν παρενέργειες στο έμβρυο,σε αντίθεση με τον κοβιντ όπου μια έγκυος έχει πολλές πιθανότητες να νοσησει βαριά. Μίλα με τον γιατρό σου και θα δεις ότι θα σε καθησυχάσει. Σου εύχομαι μια τελειομηνη,γλυκιά εγκυμοσύνη ❤️

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

πρίν από 48 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Αλήθεια γιατί δεν κάνατε αύριο ωοληψία και υστεροσκόπηση μαζί? Δεν γινόταν Σάββατο? Πάντως δεν πιστεύω να το χάσετε, είναι και το voltaren που νομίζω το καθυστερεί. Όλα καλά θα πάνε. 

Ουτε Σάββατο κανουν μου ειπε. Τωρα θα δούμε ποια μερα θα ανέβουμε για την υστεροσκοπηση...Θα το συζητήσουμε με το γιατρό...αν προλάβουμε να κάνουμε εμβρυομεταφορα στον αμεσως επόμενο κυκλο θα γινει μεσα στην εβδομάδα η υστεροσκοπηση...αλλιως λίγο παρακατω

• Μου αρέσει 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 51 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Πήγες σήμερα στο Γεν βρε Silvy? Αν το ήξερα θα σου είχα πει να βρεθούμε. 7 παρά πήγα εγώ. Εσύ?

Ναι 7:30 ήμουν εκεί κ έφυγα 1 !!!! Γνώρισα πολλά κορίτσια σήμερα , έμαθα 5 νέες ιστορίες πολύ διαφορετικές μεταξύ τους … τι ωραία να νιώθεις ότι σε καταλαβαίνουν και να καταλαβαίνεις κ συ το γολγοθά της διπλανής σου

όπως και μείς εδώ …

ο καλός μου ο γιατρός μου κράταγε το χέρι μέχρι να κοιμηθώ και μου έλεγε «και στις χαρές σου» ❤️❤️❤️

πρίν από 12 λεπτά , winspert είπε:

Ουτε Σάββατο κανουν μου ειπε. Τωρα θα δούμε ποια μερα θα ανέβουμε για την υστεροσκοπηση...Θα το συζητήσουμε με το γιατρό...αν προλάβουμε να κάνουμε εμβρυομεταφορα στον αμεσως επόμενο κυκλο θα γινει μεσα στην εβδομάδα η υστεροσκοπηση...αλλιως λίγο παραλατω

Εχε στο νου σου ότι θέλει συγκεκριμένες μέρες του κύκλου στις είπαν ; Και μένα έτσι Μου είπε Σάββατο δεν κάνουν 

• Μου αρέσει 4

1 ώρα πρίν, mominthemaking είπε:

γλυκούλα μου δεν ήξερα ότι είσαι έγκυος!!!Συγχαρητήρια!!!Αχ συμμαθήτριες σιγά σιγά να φτάνουμε στο τέλος!Εύχομαι να πάνε όλα καλά μέχρι τέλους!!!!!!Σε φιλώ πολύ πολύ γλυκά!!

Να σαι καλά σε ευχαριστώ πολύ! Ναι το λέω και δεν το πιστεύω ακόμα. Αυτό ακριβώς, άντε να φτάσουμε στο τέλος, με ένα μωράκι αγκαλίτσα. Εύχομαι τα καλύτερα :wub:

1 hour ago, silvy22 είπε:

Θα τα καταφέρουμε !!! ❤️❤️❤️

Καλή ανάρρωση και εύχομαι πραγματικά η επόμενη φορά να είναι η τυχερή. Τίποτα δεν είναι δεδομένο σε αυτή τη ζωή όμως κάποτε έρχεται το θαυματακι μας ♥️

• Μου αρέσει 3

T4Rzp2.png

πρίν από 6 λεπτά , Moomin είπε:

Να σαι καλά σε ευχαριστώ πολύ! Ναι το λέω και δεν το πιστεύω ακόμα. Αυτό ακριβώς, άντε να φτάσουμε στο τέλος, με ένα μωράκι αγκαλίτσα. Εύχομαι τα καλύτερα :wub:

Καλή ανάρρωση και εύχομαι πραγματικά η επόμενη φορά να είναι η τυχερή. Τίποτα δεν είναι δεδομένο σε αυτή τη ζωή όμως κάποτε έρχεται το θαυματακι μας ♥️

Ευχαριστώ πολύ ! Θα έρθει που θα πάει , μια ανέφελη και τελειομηνη εγκυμοσύνη εύχομαι !

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 24 λεπτά , silvy22 είπε:

Εχε στο νου σου ότι θέλει συγκεκριμένες μέρες του κύκλου στις είπαν ; Και μένα έτσι Μου είπε Σάββατο δεν κάνουν 

Η κοπελα που μιλησαμε και της ειπα για την υστεροσκοπηση μου ειπε πως μπορώ να το κανονισω απο εβδομάδα να παω...Δεν ξερω...Θα ρωτησω το γιατρό την Κυριακή...Σε ευχαριστώ

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , winspert είπε:

Η κοπελα που μιλησαμε και της ειπα για την υστεροσκοπηση μου ειπε πως μπορώ να το κανονισω απο εβδομάδα να παω...Δεν ξερω...Θα ρωτησω το γιατρό την Κυριακή...Σε ευχαριστώ

Αν θυμάμαι είναι 11η με 18η , καλά αποτελέσματα να έχεις !

4 ώρες πρίν, Giouli36 είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα!!!

Θα ήθελα την γνώμη όσων κοριτσιών γέννησαν την περιοδο του κορωνοιου καθώς και αυτών που είναι ήδη εγκυουλες!!!

Ο προβληματισμός μου έχει να κάνει με το εμβόλιο!!Εδώ να σημειώσω ότι έχω κάνει και τις 2 δόσεις του εμβολιου και ανήμερα Πρωτοχρονιά κόλλησα covid πριν να προλάβω να εμβολιαστω!!!(7 Ιανουαρίου είχα την 3η δοση). Τώρα όμως πλησιάζει η ληξη του πιστοποιητικου νοσησης και πρέπει να κάνω την 3η δοση!!Τότε υπολογίζω ότι θα είμαι, αν όλα πάνε καλά, 10-11η βδομάδα!!!Και η ερώτηση μου είναι το κάνω κανονικά (αυτή είναι η συμβουλή του γυναικολογου μου) ή περιμένω να κλείσω το τρίμηνο να κανω αυχενικη και το κάνω μετά???

Εμείς είμαστε μια ιδιαίτερη κατηγορία υποψηφίων μαμάδων που έχουμε φτύσει αίμα για να καταφέρουμε να μείνουμε έγκυες ποσω μάλλον να γεννησουμε τα παιδιά μας!!Απλά και μόνο στην ιδέα ότι μπορει να πάθει κάτι το έμβρυο από το εμβόλιο μου'ρχεται κόλπος!!!

@Giouli36 ειχα ακριβώς τον ίδιο προβληματισμο. Έκανα την 3η δόση μετά την αυχενική τελικά. Πράξε όπως νιώθεις. Εγω σκέφτηκα πως στο 1ο τρίμηνο γινεται η οργανογέννεση οποτε δεν θέλησα να έχω την οποιαδήποτε αμφιβολία μελλοντικά, αν συμβεί το οτιδήποτε. Για να μην παρεξηγηθώ, οι οδηγίες αναφέρουν, απο όσα αποτελέσματα έχουν μεχρι στιγμής, πως το εμβόλιο ενδείκνυται σε όλα τα τρίμηνα. Στην δική μου περιπτωση να προσθεσω πως δουλευα τηλεργασια μεχρι την αυχενική οπότε δεν είχα σημαντικό φόβο να κολλήσω. Αν εσύ ομως εργάζεσαι ή συναναστρέφεςαι με αρκετο κόσμο, ζύγισέ το και δες μήπως το κάνεις πριν. Καλή επιτυχία με τα αποτελέσματα της αυχενικής :wub:

2 ώρες πρίν, winspert είπε:

Κορίτσια ετοιμάζομαι για δεύτερη ωοληψια στο καινούργιο κέντρο...Ωοθηλακιο περίπου 19 χιλιοστα, ενδομήτριο 9,5, E2 321 και LH 23,7 σήμερα. Οβιτρελ απόψε...Το μονο κακο ειναι οτι κανονιζαμε ωοληψια και υστεροσκοπηση μαζι αλλα επειδη θα γινει Κυριακή,δε γίνονται χειρουργεία τις Κυριακές μου ειπαν... Οποτε θα χρειαστεί και δεύτερο ταξιδι γι αυτο...Ελπιζω να κρατήσει το ωαριακι μου γιατί πρώτη φορα κανω οβιτρελ σε τετοιο μέγεθος...

@winspert yes yes μια χαρά θα κρατήσει

2 ώρες πρίν, mominthemaking είπε:

Εκεί μάλλον θα το κάνω κ εγώ.Να αποκλείσουμε κ αυτό. την αδενομυωση δηλαδη, αν και δε νομιζω οτι παιζει τοσο μεγαλο ρολο...

Κάπως μου λένε όλοι να πάρω γκλουκοφαζ λογω υποκλυκαιμιών,πριν την επομενη μεταφορά και επειδή δεν έχω μεγάλες διαφορες στις μετρησεις μου αν και ακολουθω πααααρα πολυ αυστηρη διατροφή και ινοσιτόλη κλπ....

Η καμπυλη μου ειναι πολυ προβληματική κανω φοβερες υπογλυκαιμιες και μεσα στην εγκυμοσυνη εκανα διαβητη..

Θυμησε μου @Pagotoula το επαιρνες κανονικα στην μεταφορα και στην εγκυμοσύνη ε;;;

μου κανει ρε γμτ πονο στο στομαχι και μου προκαλει σαν ανακατωσουρα....πως το παιρνετε οσες το παιρνετε; με το φαγητο; μετά το φαγητό;;;

@mominthemaking επαιρνα κι εγώ γκλούκο. Επρεπε να παίρνω 2 χάπια ολόκληρα των 1000. Αποπειράθηκα 5 φορες να το ξεκινησω και το εκοβα αρον αρον γιατι ημουν χαλια (ναυτιες κτλ). Τα κατάφερα όταν αύξανα πολυυυυ σιγα τη δόση δηλ. μισο χαπι για 3-4 βδομάδες, προσθήκη άλλου μισου για 3-4 βδομάδες κτλ. Μόνο έτσι το πήρα κανονικα για αρκετο διαστημα χωρίς κανένα πρόβλημα. αα επίσης έπαιρνα Γκλουκοφρέν, όχι Γκλουκοφαζ. Μου ειχε πει η γιατρος ειναι πιο καλα ανεκτο (λόγω εκδόχων λογικα γιατι η δραστική είναι η ίδια)

• Ευχαριστώ 2

1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα Γιούλη ,

Μην ανησυχείς για το εμβόλιο,καθώς όπως υποστηρίζει η Ελληνική  Μαιευτική - Γυναικολογική Εταιρεία δεν επηρεάζει το έμβρυο. Τόσο ο γυναικολόγος της εξωσωματικής όσο και ο γυναικολόγος που με παρακολουθεί στην εγκυμοσύνη (είμαι επτά εβδομάδων),μου είχαν πει να το κάνω(έχω κάνει 3 δόσεις) διότι δεν υπάρχουν παρενέργειες στο έμβρυο,σε αντίθεση με τον κοβιντ όπου μια έγκυος έχει πολλές πιθανότητες να νοσησει βαριά. Μίλα με τον γιατρό σου και θα δεις ότι θα σε καθησυχάσει. Σου εύχομαι μια τελειομηνη,γλυκιά εγκυμοσύνη ❤️

Έτσι και γω ...έκανα 3η δόση λίγες μέρες μετα την ωοληψία και της γρίπης λίγες μέρες πριν την ωοληψία 

Μάλιστα αναβαλαμε την εμβρυομεταφορα τον Ιανουάριο λόγω του τεράστιου αριθμού κρουσμάτων 

Συζήτησε με το γιατρό τις ανησυχίες σου και μετά αποφασίζεις 

Η δική μου απόφαση ήταν να το κάνω ακριβώς γιατί προσπάθησα πολύ, με ήθελα προστατευμενη

• Μου αρέσει 2

37 minutes ago, KoraliaP said:

@Giouli36 ειχα ακριβώς τον ίδιο προβληματισμο. Έκανα την 3η δόση μετά την αυχενική τελικά. Πράξε όπως νιώθεις. Εγω σκέφτηκα πως στο 1ο τρίμηνο γινεται η οργανογέννεση οποτε δεν θέλησα να έχω την οποιαδήποτε αμφιβολία μελλοντικά, αν συμβεί το οτιδήποτε. Για να μην παρεξηγηθώ, οι οδηγίες αναφέρουν, απο όσα αποτελέσματα έχουν μεχρι στιγμής, πως το εμβόλιο ενδείκνυται σε όλα τα τρίμηνα. Στην δική μου περιπτωση να προσθεσω πως δουλευα τηλεργασια μεχρι την αυχενική οπότε δεν είχα σημαντικό φόβο να κολλήσω. Αν εσύ ομως εργάζεσαι ή συναναστρέφεςαι με αρκετο κόσμο, ζύγισέ το και δες μήπως το κάνεις πριν. Καλή επιτυχία με τα αποτελέσματα της αυχενικής :wub:

@winspert yes yes μια χαρά θα κρατήσει

@mominthemaking επαιρνα κι εγώ γκλούκο. Επρεπε να παίρνω 2 χάπια ολόκληρα των 1000. Αποπειράθηκα 5 φορες να το ξεκινησω και το εκοβα αρον αρον γιατι ημουν χαλια (ναυτιες κτλ). Τα κατάφερα όταν αύξανα πολυυυυ σιγα τη δόση δηλ. μισο χαπι για 3-4 βδομάδες, προσθήκη άλλου μισου για 3-4 βδομάδες κτλ. Μόνο έτσι το πήρα κανονικα για αρκετο διαστημα χωρίς κανένα πρόβλημα. αα επίσης έπαιρνα Γκλουκοφρέν, όχι Γκλουκοφαζ. Μου ειχε πει η γιατρος ειναι πιο καλα ανεκτο (λόγω εκδόχων λογικα γιατι η δραστική είναι η ίδια)

σε ευχαριστώ πολύ γλυκούλα μου. Γιατί το έπαιρνες αν επιτρέπεται; 

κορίτσια καμία εμπειρία με υπογλυκαιμίες και γκλουκο;αυτό που με προβληματίζει είναι ότι κάποιοι μου το δινουν καποιοι λενε σιγουρα οχι...τι να πιστεψω τι να κανω δεν ξερω πια..

5 hours ago, Kate33 said:

Κορίτσια καλησπέρα!

Θα ήθελα να ρωτήσω εάν έχει πάρει καμία την βιταμινη ρεσβερατρολη.

διαβασα μια έρευνα που έλεγε ότι η ρεσβερατρολη και η μελατονινη βοηθανε πολύ στην ποιότητα των ωαρίων σε περίπτωση ενδομητριωσης.

το έχετε ακούσει;

γεια σου κοπελα μου. Για τη μελατονίνη ξέρω ότι βοηθάει στην ποιότητα μέχρι 3 mg την ημέρα . Το ξέρω εντός εισαγωγικών, ό,τι έχω διαβάσει στη βιβλιογραφία. 

Τωρα για τη ρεσβερατρόλη λίγο που το έψαξα, δεν βρήκα ενθαρρυντικά αποτελέσματα. Σου παραθέτω μια προσφατη έρευνα αν τη γκουγκλαρεις θα τη δεις. Ουσιαστικά λέει ότι σε "πείραμα" που έκανα με πολλές γυναίκες σε ομάδες, αυτές που ΔΕΝ παίρνανε ρεσβερατρόλη είχαν καλύτερα αποτελέσματα.

After matching patients by age at the time of oocyte retrieval, grade and developmental stage of embryos, number of embryos transferred, and fresh or vitrified-warmed embryo transfer, multivariate logistic regression analysis showed that resveratrol supplementation is strongly associated with a decrease in clinical pregnancy rate [odds ratio (OR) 0.539, 95% confidence interval (CI) 0.341-0.853] and an increased risk of miscarriage (OR 2.602, 95% CI 1.070-6.325).

• Μου αρέσει 1

xu6xp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...