Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

Κορίτσια μου καλησπέρα!!!

Θα ήθελα την γνώμη όσων κοριτσιών γέννησαν την περιοδο του κορωνοιου καθώς και αυτών που είναι ήδη εγκυουλες!!!

Ο προβληματισμός μου έχει να κάνει με το εμβόλιο!!Εδώ να σημειώσω ότι έχω κάνει και τις 2 δόσεις του εμβολιου και ανήμερα Πρωτοχρονιά κόλλησα covid πριν να προλάβω να εμβολιαστω!!!(7 Ιανουαρίου είχα την 3η δοση). Τώρα όμως πλησιάζει η ληξη του πιστοποιητικου νοσησης και πρέπει να κάνω την 3η δοση!!Τότε υπολογίζω ότι θα είμαι, αν όλα πάνε καλά, 10-11η βδομάδα!!!Και η ερώτηση μου είναι το κάνω κανονικά (αυτή είναι η συμβουλή του γυναικολογου μου) ή περιμένω να κλείσω το τρίμηνο να κανω αυχενικη και το κάνω μετά???

Εμείς είμαστε μια ιδιαίτερη κατηγορία υποψηφίων μαμάδων που έχουμε φτύσει αίμα για να καταφέρουμε να μείνουμε έγκυες ποσω μάλλον να γεννησουμε τα παιδιά μας!!Απλά και μόνο στην ιδέα ότι μπορει να πάθει κάτι το έμβρυο από το εμβόλιο μου'ρχεται κόλπος!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 hours ago, kateriiina25 said:

Πως τα κατάφερες ρε κορίτσι? Μπράβο! Μπαίνω 10 φορές την μέρα εδώ και σχεδόν 2 εβδομάδες και δεν έχω καταφέρει να βρω ακύρωση πριν τις 31 που έχω το ραντεβού 

Γιατί δεν βλέπεις την Λευκού που είναι στην Θεσσαλονίκη? Έχω ακούσει τα καλύτερα. Έχω κι εγώ σήμερα ραντεβού μαζί της

Παίζει ρόλο όμως αν ανεβάσει πυρετό. Ο πυρετός καίει το σπέρμα 

Στην Λευκου παω! Εκει εκανα πολλες εξετασεις!

2 hours ago, Tselek said:
2 hours ago, happiness79 said:

Ε, αποκλείεται το Έλενα να είναι το μοναδικό στην Ελλάδα!!! Αυτό έλειπε! Σίγουρα θα υπάρχει κάτι αντίστοιχο στη Θεσσαλονίκη! 

Ο γιατρός μου πάντως μου έχει πει ότι και μια απλή ίωση αν συνοδεύεται από πυρετό, ότι μπορεί να επηρεάσει το σπέρμα... 

Εγω δεν εχω ακουσει τπτ για εδω Θεσσαλονικη αν καποια κοπελα απο εδω μεσα ξερει κατι ας μας πει θα ειναι πολυ βοηθητικο!!

θα ξανακανουμε επαναληπτικο σε 2-3 μηνες να δουμε…

2 hours ago, νικηαντωνια81 said:

Μαζί το συζητούσαμε ναι!!!!!! Και συμφωνω απόλυτα!

Τι βιταμιμες ομως να παρει κοριτσια, οταν οι γιατροι προτεινουν μονο αυτες;; Κ ειναι κ πανακριβες!! Εχω διαβασει οτι βοηθαει ο βασιλικος πολτος. Τωρα τι αλλο δεν ξερω…

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Pagotoula είπε:

ποια σας προτεινε; νομιζω σε χω ξαναρωτησει αλλα αν μπορεις ξαναπες μου. οι περισσοτεροι παντως αυτα δινουν δυστυχως.

Coq10 των 300mg και L-Glutathione complex. Και μαζί με αυτές βιτ. C και Ε που ο άντρας μου έπαιρνε από μόνος του έτσι κι αλλιώς.

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

4 minutes ago, zouko said:

Για καλύτερη ποιότητα ωαρίων προτέινεται η Coq10 και η DHEA πάντως.

Πολύ σωστά το Coq10 είναι πολύ καλό!

η DHEA θελει πολλή προσοχή όμως και μετά απο εξετάσεις!

Και επ ουδενί πάνω απο 25mg την ημέρα

• Μου αρέσει 1

xu6xp2.png

Διαφημίσεις

6 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Εμένα στο Ιασώ που είμαι ποτέ δε μου ζήτησαν πιστοποιητικό εμβολιασμού πάντως. Ζητάνε pcr 48 ώρες πρίν από ωοληψία ή εμβρυομεταφορά, ανεξαρτήτως εμβολίου ή όχι. Ρωτούσαν αν έχω κάνει το εμβόλιο και πότε ήταν η τελευταία δόση όταν μου έκαναν pcr, αλλά χωρίς να το ταυτοποιήσουν κάπως. 

Και γω στο Ιασω την ίδια εμπειρία είχα pcr έως 48 ώρες πριν σε προνομιακή τιμή 

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, Menikos είπε:

Καλημέρα κοριτσια ! Τώρα καταφερα να σας γραψω.....εκανα χτες τον υπέρηχο αλλα ο γιατρος δεν μπορεσε να δει κατι....ειναι χαμηλη ακομα (600) η χοριακη και ειναι λογικο να μην βλεπει κατι...εψαχνε πανω απο 20 λεπτα....στην μητρα παντως δεν φανηκε να υπάρχει κατι.....μια υποψια στην αριστερη σαλπιγγα μονο που ήταν τοσο αβεβαιο που μου ειπε οτι δεν το κραταμε σαν αποτελεσμα..... τωρα με εβαλε να επαναλαβω χοριακη και προγεστερονη αυριο και βλεποντας και κανοντας.....ζω το μαρτυριο της σταγονας.....μου ειπε για μεθοτρεξατη για να αποβαλω αλλα αφού αναίβει κι αλλο η χοριακη γιατι τωρα ακομα ειναι λεει πολυ χαμηλη για μια τετοια κινηση ( συν οτι εχει διαφορες παρενεργειες αυτη η "θεραπεια" συν οτι θα μπορεσουμε να ξαναπροσπαθησουμε σε 3-6 μήνες) δεν θελει να μου τη δωσει ακομα λεει .....

ο αντρας μου χτυπιεται να παω και σε αλλο γιατρο να μου κανει υπέρηχο...πιστεύτε εχει νοημα??γενικα τον δικο  μου γιατρο τον εμπιστευομαι απολυτα και δεν εχω λογο να τον αμφισβητω.....αλλα ο αλλος χτυπιεται...τι θα κανατε στη θεση μου??

Πολυ δύσκολο αυτο που περνας.... κι εγω θα πήγαινα και σε δεύτερο γιατρο μονο και μονο για να δω τι θα μου πει κι αν συμφωνούν μεταξυ τους.

3 ώρες πρίν, mominthemaking είπε:

Καλημέρα κοπέλα μου σε ευχαριστώ πολύ πολύ!

Εμένα το ca125 είναι πάντα γύρω στο 5 με φυσιολογικές τιμές <15...

Τί αντιβίωση σου έδωσε;;;

Και έχω κάνει και ανοιχτό χειρουργείο, δεν έχω ενδομητρίωση.

Μου σύστησε ο γιατρός να κάνω έναν 4d υπέρηχο, εχεί καμία σας εμπειρία με κάτι τέτοιο;

Χάλια τα πάω κ εγώ στις γονιμοποιήσεις...Εμένα το εμβρυολογικό δεν μπορούσε κάπως να το αποδώσει καθώς, ό,τι γονιμοποιείται γίνεται βλαστοκύστη.

Άλλα εμβρυολογικά το αποδίδουν στο εργαστήριο, ένας δυο γιατροί το απέδωσαν στην πολυκυστικότητα των ωοθηκών μου και τη μεταβολική διαταραχή που κάπου κρύβεται αλλά μάλλον υπάρχει. Οτι ειναι σκληρά τα ωάρια λόγω αυτού και δεν γονιμοποιούνται.

Νομίζω αυτό ισχύει γενικά. Μετά την 3η ημερα ενεργοποιείται το παπτρικό γονδιίωμα αρα πχ αν βλεπεις να φτανουν 3ης ημερας αλλα οχι βλαστοκύστες τότε φταίει σπέρμα κατακερματισμός κλπ. στις μη γονιμοποιήσεις και μεχρι 3ης ημερας "ενοχοποιειται" και το ωαριο.

4d εκανα με την σαλπιγγογραφια μαζι στο ιασω πριν 3-4 χρόνια.

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Κορίτσια ετοιμάζομαι για δεύτερη ωοληψια στο καινούργιο κέντρο...Ωοθηλακιο περίπου 19 χιλιοστα, ενδομήτριο 9,5, E2 321 και LH 23,7 σήμερα. Οβιτρελ απόψε...Το μονο κακο ειναι οτι κανονιζαμε ωοληψια και υστεροσκοπηση μαζι αλλα επειδη θα γινει Κυριακή,δε γίνονται χειρουργεία τις Κυριακές μου ειπαν... Οποτε θα χρειαστεί και δεύτερο ταξιδι γι αυτο...Ελπιζω να κρατήσει το ωαριακι μου γιατί πρώτη φορα κανω οβιτρελ σε τετοιο μέγεθος...

• Μου αρέσει 2

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

3 minutes ago, Καντι said:

4d εκανα με την σαλπιγγογραφια μαζι στο ιασω πριν 3-4 χρόνια.

Εκεί μάλλον θα το κάνω κ εγώ.Να αποκλείσουμε κ αυτό. την αδενομυωση δηλαδη, αν και δε νομιζω οτι παιζει τοσο μεγαλο ρολο...

Κάπως μου λένε όλοι να πάρω γκλουκοφαζ λογω υποκλυκαιμιών,πριν την επομενη μεταφορά και επειδή δεν έχω μεγάλες διαφορες στις μετρησεις μου αν και ακολουθω πααααρα πολυ αυστηρη διατροφή και ινοσιτόλη κλπ....

Η καμπυλη μου ειναι πολυ προβληματική κανω φοβερες υπογλυκαιμιες και μεσα στην εγκυμοσυνη εκανα διαβητη..

Θυμησε μου @Pagotoula το επαιρνες κανονικα στην μεταφορα και στην εγκυμοσύνη ε;;;

μου κανει ρε γμτ πονο στο στομαχι και μου προκαλει σαν ανακατωσουρα....πως το παιρνετε οσες το παιρνετε; με το φαγητο; μετά το φαγητό;;;

xu6xp2.png

5 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Έχεις να προτείνεις μήπως κάποιον καλό ανδρολόγο-ουρολόγο? Εμείς είμαστε τώρα σε αναμονή αποτελεσμάτων του προεμφυτευτικού ελέγχου των εμβρύων μας και σκεφτόμαστε τι θα κάνουμε αν πάρουμε από εκεί άσχημα νέα και μας πούνε ότι δεν έχουμε κανένα καλό έμβρυο. Η Οικονομοπούλου μας είπε σε αυτή την περίπτωση οπωσδήποτε να δούμε το σπέρμα, γιατί έχουμε 3 καλά μεν σπερμοδιαγράμματα, τα οποία όμως έγιναν προ διετίας. Και δεν έχουμε ελέγξει πιο ειδικούς παράγοντες στο σπέρμα μέχρι τώρα. Οπότε είναι πολύ πιθανό να χρειαστούμε κάποιον εξειδικευμένο.  

Ασβέστης, Μακαρούνης και Ανδρίτσος. Εμείς πήγαμε στον 1ο, αλλά εδώ μέσα έχουν γράψει κοπέλες που τους έχουν βοηθήσει και οι άλλοι 2.

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , winspert είπε:

Κορίτσια ετοιμάζομαι για δεύτερη ωοληψια στο καινούργιο κέντρο...Ωοθηλακιο περίπου 19 χιλιοστα, ενδομήτριο 9,5, E2 321 και LH 23,7 σήμερα. Οβιτρελ απόψε...Το μονο κακο ειναι οτι κανονιζαμε ωοληψια και υστεροσκοπηση μαζι αλλα επειδη θα γινει Κυριακή,δε γίνονται χειρουργεία τις Κυριακές μου ειπαν... Οποτε θα χρειαστεί και δεύτερο ταξιδι γι αυτο...Ελπιζω να κρατήσει το ωαριακι μου γιατί πρώτη φορα κανω οβιτρελ σε τετοιο μέγεθος...

Ελα Με το καλό , δεν ήξερα ότι κάνει και Κυριακές … και γώ έλεγα για αύριο αλλα Μου ειπε είναι κλειστά τα χειρουργεία … σήμερα χαμός γινόταν είχαν 22 Χειρουρ και 50 ωοληψιες … του λέω σας έβγαλα και όνομα «αερικό» χχχααα 

κρατήσου ωαριακιιιιι

• Ευχαριστώ 1
  • Χαχα 3

1 ώρα πρίν, Giouli36 είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα!!!

Θα ήθελα την γνώμη όσων κοριτσιών γέννησαν την περιοδο του κορωνοιου καθώς και αυτών που είναι ήδη εγκυουλες!!!

Ο προβληματισμός μου έχει να κάνει με το εμβόλιο!!Εδώ να σημειώσω ότι έχω κάνει και τις 2 δόσεις του εμβολιου και ανήμερα Πρωτοχρονιά κόλλησα covid πριν να προλάβω να εμβολιαστω!!!(7 Ιανουαρίου είχα την 3η δοση). Τώρα όμως πλησιάζει η ληξη του πιστοποιητικου νοσησης και πρέπει να κάνω την 3η δοση!!Τότε υπολογίζω ότι θα είμαι, αν όλα πάνε καλά, 10-11η βδομάδα!!!Και η ερώτηση μου είναι το κάνω κανονικά (αυτή είναι η συμβουλή του γυναικολογου μου) ή περιμένω να κλείσω το τρίμηνο να κανω αυχενικη και το κάνω μετά???

Εμείς είμαστε μια ιδιαίτερη κατηγορία υποψηφίων μαμάδων που έχουμε φτύσει αίμα για να καταφέρουμε να μείνουμε έγκυες ποσω μάλλον να γεννησουμε τα παιδιά μας!!Απλά και μόνο στην ιδέα ότι μπορει να πάθει κάτι το έμβρυο από το εμβόλιο μου'ρχεται κόλπος!!!

Καλησπέρα, κι εγώ φοβόμουν να κάνω τη τρίτη δόση. Είχα κλείσει ραντεβού πριν τη τελευταία εμβρυομεταφορα και με σκοπό αν μου πει ο γιατρός να το καθυστερησω, να το κάνω. Αλλά μου είπε τελικά να την κάνω τη τρίτη δόση, ήμουν μόλις στην 7η εβδομαδα. Οπότε τον εμπιστεύτηκα, πήρα και ντεπον λίγη ώρα μετά και την επόμενη μέρα γιατί μου είπε να αποφύγω τον πυρετό και τέλος. Θεώρησα πιο ασφαλές να το κάνω παρά να κολλήσω και να φοβάμαι περισσότερο. Πλέον έχω ξεχάσει τη σκέψη ότι μπορεί να πάθει κάτι το εμβρυο. Κάνουμε τόσες σκέψεις και έχουμε τόσα άγχη, ας μην έχουμε κι αυτο. Και σίγουρα η κάθε γυναίκα προχωράει συμβουλευόμενη τον γιατρό της που ξέρει το ιστορικό της. Ελπίζω να σε βοήθησα.

• Μου αρέσει 3

T4Rzp2.png

4 minutes ago, silvy22 said:

Ελα Με το καλό , δεν ήξερα ότι κάνει και Κυριακές … και γώ έλεγα για αύριο αλλα Μου ειπε είναι κλειστά τα χειρουργεία … σήμερα χαμός γινόταν είχαν 22 Χειρουρ και 50 ωοληψιες … του λέω σας έβγαλα και όνομα «αερικό» χχχααα 

κρατήσου ωαριακιιιιι

αγαπη μου σου στελνω μια τεραστια αγκαλια, να προσεχεις τον εαυτο σου να τρως καλα αυτες τις ημερες και σιγα σιγα να επανελθεις...και ολα θα πανε καλα!!!

θα τα καταφερουμε !!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

xu6xp2.png

πρίν από 9 λεπτά , mominthemaking είπε:

Εκεί μάλλον θα το κάνω κ εγώ.Να αποκλείσουμε κ αυτό. την αδενομυωση δηλαδη, αν και δε νομιζω οτι παιζει τοσο μεγαλο ρολο...

Κάπως μου λένε όλοι να πάρω γκλουκοφαζ λογω υποκλυκαιμιών,πριν την επομενη μεταφορά και επειδή δεν έχω μεγάλες διαφορες στις μετρησεις μου αν και ακολουθω πααααρα πολυ αυστηρη διατροφή και ινοσιτόλη κλπ....

Η καμπυλη μου ειναι πολυ προβληματική κανω φοβερες υπογλυκαιμιες και μεσα στην εγκυμοσυνη εκανα διαβητη..

Θυμησε μου @Pagotoula το επαιρνες κανονικα στην μεταφορα και στην εγκυμοσύνη ε;;;

μου κανει ρε γμτ πονο στο στομαχι και μου προκαλει σαν ανακατωσουρα....πως το παιρνετε οσες το παιρνετε; με το φαγητο; μετά το φαγητό;;;

ναι ναι κανονικα και απο πριν. εχω προδιαθεση διαβητη,σπω και διαβητικη μανα. το χω παντρευτει το γλουκο. το επαιρνα εξαρχης μετα το μεσημεριανο. η ενδορινολογος μου ελεγε πως αν μου εκανε πονους στο στομαχι διαρροιες κλπ, πρεπει να μειωθει η δοση στο μισο κ να μεινει εκει, δηλ να παιρνω μισο τη μερα!

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 12 λεπτά , mominthemaking είπε:

Γκουκο εγω εδώ !!! Ναι κανονικά πριν την ετ μου αύξησε και τη δόση , στην εγκυμοσύνη μέχρι 11w6d κανονικά 

εμενα σε κάποια φάση μ έκανε πολλές διάρροιες , έπαιρνα και προβιοτικά , το παίρνω μετά το φαγητό , επίσης ίδια σύσταση έχει και το glocostop που είναι αναβράζον και κάθεται καλύτερα 

εμενα με βοήθησε πολύ στις ξαφνικές πείνες κ μπορώ και ακολουθώ τη δίαιτα μου χωρίς ξεσπάσματα, και με τα ωαριακια καλά πάμε 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...