Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 10 λεπτά , N.Angel είπε:

1)Για τον κατακερματισμο δυσκολα θα σου πουν να κανεις την εξεταση…γενικα κοστιζει αρκετα αλλα να σου πω εγω ειμαι της αποψης οτι αφου κανουμε ολη αυτην την διαδικασια κ θα μπεις κ σε προεμφυτευτικο καντε την να την εχετε, γιατι ποτε δεν ξερεις! Τουλαχιστον να ξερεις…

2)Εχω την ιδια μεταλλαξη μαλλον δεν θυμαμαι πως λεγεται κ μου ειπε η αιματολογος (Λευκου) πως δεν ειναι κατι…εφοσον κ οι υπολοιπες εξετασεις ειναι καλες..τωρα αν ξεκινησω προσπαθεια θα παω να την ξαναρωτησω! 

Ακριβως αυτο ειπε ο γιατρος. Δεν ειναι κατι! Κ δεν το συζητησαμε παλι. Εγω εχω και στιγμα δεν ξερω αν παιζει ρολο! 

πρίν από 11 λεπτά , happiness79 είπε:

Συνήθως δεν ζητάνε κατακερματισμό όταν το σπερμοδιάγραμμα είναι καλό. Και με εμάς αυτό έγινε και δε ζήτησαν. Τώρα μπορεί να χρειαστεί να το ψάξουμε (αν δεν προχωρήσουν τα έμβρυα μας), επειδή έχουμε πολλές αποτυχίες και τα κοιτάμε όλα. 

Για τη θρομβοφιλία αφού το ξέρετε θα σου δώσει αντιπηκτικές μετά την εμβρυομεταφορά και δε θα κινδυνεύεις από αποβολή, μην ανησυχείς! 

Θα του το αναφερω παλι οτι εχουμε κληρονομικοτητα! 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 13 λεπτά , happiness79 είπε:

Συνήθως δεν ζητάνε κατακερματισμό όταν το σπερμοδιάγραμμα είναι καλό. Και με εμάς αυτό έγινε και δε ζήτησαν. Τώρα μπορεί να χρειαστεί να το ψάξουμε (αν δεν προχωρήσουν τα έμβρυα μας), επειδή έχουμε πολλές αποτυχίες και τα κοιτάμε όλα. 

Για τη θρομβοφιλία αφού το ξέρετε θα σου δώσει αντιπηκτικές μετά την εμβρυομεταφορά και δε θα κινδυνεύεις από αποβολή, μην ανησυχείς! 

κοριτσια τωρα π λετε για κτακερματισμο κ μιας κ το συζητουσαμε κ τις προαλλες με την @νικηαντωνια81 αν θυμαμαι κ λεγαμε οτι γνκ το μονο π προτεινουν ειναι οι γνωστες βιταμινες ανδροφερτιλ φερτιλιμαξ κλπ που κ παλι τπτ δεν κανουν… μιλησαμε μεσω καποιων διασυνδεσεων κλπ μεσω σκαιπ με ενα ανδρολογο στο εξωτερικο κ μας ειπε οτι οι δοσολογιες αυτων των σκευασματων ειναι γελοιες κ δεν μπορουν να επιφερουν καμια αλλαγη κι οτι αυτες οι βιταμινες ειναι καθαρα θεμα μαρκετινγκ. μας ειπε οτι νοημα εχουν καποιες συγκεκριμενες βιταμινες (απο αυτες που περιλαμβανουν) αλλα σε τελειως διαφορετικες δοσολογιες (παααρα πολυεγαλυτερες) κ για συγκεκριμενα χρονικα διαστηματα εκαστη κ με εξετασεις κλπ.. γνκ ηταν πλ κατα των πολυβιταμινων

• Μου αρέσει 2

πρίν από 34 λεπτά , N.Angel είπε:

Σιγουρα το ουρεοπλασμα ειναι ενα μικροβιο που συναντουν πολυ συχνα μαλλον κ ισως τωρα ειναι αυτο που λες το κουβαλαει..γιατι υπαρχει στην χλωριδα μας απο οτι διαβασα.

Το θεμα ειναι οτι ρωτησα κ στο κεντρο κ μου ειπαν οτι το πρωτοκολλο τους ειναι να δινουν αντιβιωση οπωσδηποτε γιατι αλλιως δεν γονιμοποιουν τα ωαρια αν υπαρχει θετικη καλλιεργεια. Οποτε η αντιβιωση ειναι μαλλον μονοδρομος αν προχωρησουμε σε γονιμοποιηση, γιατι εχω ωαρια καταψυξη.

Ναι εχω κανει. Περυσι με την αποβολη εκανα ολες τις αιματολογικες, ανοσολογικες κ ορμονικες. Δεν ξερω ποιος ειναι εξειδικευμενος εδω στην Θεσσαλονικη. Θα παω σε καποιον που εμαθα οτι ο ιδιος ειχε θεμα με το σπερμα του κ το διορθωσε κ τλκ εκανε δυο παιδακια φυσικα. Κ αν δεν ικανοποιηθω θα δω αν γινεται να κανω ραντεβου ιντερνετικο με τον Ασβεστη.

Αν εισαι Θεσσαλονίκη, ψάχνεις ανδρολόγο και κατάλαβα σωστά, εμένα η γυναικολόγος μου στην επαρχία, μου σύστησε τη Ζεγκινιαδου (εργαστήριο ανδρολογιας και υπογονιμότητας) ως το πιο αξιόπιστο. Εμείς εκει κάναμε το σπερματοδιαγραμμα και ο εξωσωματικός ειπε ότι είναι απ τα καλύτερα κέντρα του νομου!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 24 λεπτά , N.Angel είπε:

Την προηγ εξωσωματικη την εκανα με αλλον συντροφο. Δυστυχως ειμαι Θεσσαλονικη κ δεν γινεται να κλεισω στο Ελενα..Ποσο θα το ηθελα ομως δεν ξερεις! Εχω διαβασει εδω τα καλυτερα!

Ε, αποκλείεται το Έλενα να είναι το μοναδικό στην Ελλάδα!!! Αυτό έλειπε! Σίγουρα θα υπάρχει κάτι αντίστοιχο στη Θεσσαλονίκη! 

πρίν από 23 λεπτά , N.Angel είπε:

Εγω ρωτησα σχετικα με τον κοβιντ αν παιζει ρολο στις τιμες του σπερμοδιαγραμματος κ μου ειπε κανενα!! Γιατι κ εμεις περασαμε κοβιντ μεσα Ιανουαριου.

Ο γιατρός μου πάντως μου έχει πει ότι και μια απλή ίωση αν συνοδεύεται από πυρετό, ότι μπορεί να επηρεάσει το σπέρμα... 

3 hours ago, Margeau said:

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ! Μπήκα τώρα το πρωί και βρήκα για τη Δευτέρα!!! 

Πως τα κατάφερες ρε κορίτσι? Μπράβο! Μπαίνω 10 φορές την μέρα εδώ και σχεδόν 2 εβδομάδες και δεν έχω καταφέρει να βρω ακύρωση πριν τις 31 που έχω το ραντεβού 

23 minutes ago, N.Angel said:

Την προηγ εξωσωματικη την εκανα με αλλον συντροφο. Δυστυχως ειμαι Θεσσαλονικη κ δεν γινεται να κλεισω στο Ελενα..Ποσο θα το ηθελα ομως δεν ξερεις! Εχω διαβασει εδω τα καλυτερα!

Γιατί δεν βλέπεις την Λευκού που είναι στην Θεσσαλονίκη? Έχω ακούσει τα καλύτερα. Έχω κι εγώ σήμερα ραντεβού μαζί της

21 minutes ago, N.Angel said:

Εγω ρωτησα σχετικα με τον κοβιντ αν παιζει ρολο στις τιμες του σπερμοδιαγραμματος κ μου ειπε κανενα!! Γιατι κ εμεις περασαμε κοβιντ μεσα Ιανουαριου.

Παίζει ρόλο όμως αν ανεβάσει πυρετό. Ο πυρετός καίει το σπέρμα 

eardp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , Pagotoula είπε:

κοριτσια τωρα π λετε για κτακερματισμο κ μιας κ το συζητουσαμε κ τις προαλλες με την @νικηαντωνια81 αν θυμαμαι κ λεγαμε οτι γνκ το μονο π προτεινουν ειναι οι γνωστες βιταμινες ανδροφερτιλ φερτιλιμαξ κλπ που κ παλι τπτ δεν κανουν… μιλησαμε μεσω καποιων διασυνδεσεων κλπ μεσω σκαιπ με ενα ανδρολογο στο εξωτερικο κ μας ειπε οτι οι δοσολογιες αυτων των σκευασματων ειναι γελοιες κ δεν μπορουν να επιφερουν καμια αλλαγη κι οτι αυτες οι βιταμινες ειναι καθαρα θεμα μαρκετινγκ. μας ειπε οτι νοημα εχουν καποιες συγκεκριμενες βιταμινες (απο αυτες που περιλαμβανουν) αλλα σε τελειως διαφορετικες δοσολογιες (παααρα πολυεγαλυτερες) κ για συγκεκριμενα χρονικα διαστηματα εκαστη κ με εξετασεις κλπ.. γνκ ηταν πλ κατα των πολυβιταμινων

Μαζί το συζητούσαμε ναι!!!!!! Και συμφωνω απόλυτα!

ugAHp3.png

jfV0p3.png

On 3/16/2022 at 9:49 PM, Panagiotakats39 said:

Καλησπέρα σας κ συγγνώμη για την παρέμβαση… έχω ίδια εμπειρία με αδενομυωση… κάνω ήδη θεραπεία για την συγκεκριμένη πάθηση, με ενέσεις όπου κ έχει κοπεί η περίοδος μου, διότι σε περίπου 1 μήνα θα κάνω εμβρυομεταφορα… για αυτό τον λόγο κιόλας κάνω κ την συγκεκριμένη θεραπεία… μέχρι να βρούμε αν είναι ινομυωμα η αδενομυωση, ταλαιπωρήθηκα παρά μα παρά πολύ γιατί έχω βεβαρημένο ιστορικό με 2 επεμβάσεις… ο εξωσωματικός μου (ειναι στο Ιασώ) μου ανέφερε ότι μάλλον ήταν αδενομυωση, αλλά με παρέπεμψε σε άλλον γιατρό να σιγουρευτούμε… δεν ξέρω αν επιτρέπεται να πω το όνομα του, αλλά θεωρώ ότι είναι από τους καλύτερους! Λέγεται Χειλαρης Γιωργος, με το που πήγα κ μου έκανε κολπίκο υπέρηχο, μου είπε ότι είναι αδενομυωση. Με έβαλε να κάνω εξετάσεις αίματος την ca125 όπου ήταν 10-20 φορές πάνω από το κανονικό και μου έδωσε αντιβίωση για 5 μέρες, όπου μετά όταν ξανά έκανα την εξέταση ca125 είχε πέσει εντελώς!  Ελπίζω να σε βοήθησα κάπως κ γιατί όχι…;; Να πας στον γιατρό τον συγκεκριμένο να σου λύσει τις απορίες σου. Καλή συνέχεια κ καλή επιτυχία!!!’ν

Καλημέρα κοπέλα μου σε ευχαριστώ πολύ πολύ!

Εμένα το ca125 είναι πάντα γύρω στο 5 με φυσιολογικές τιμές <15...

Τί αντιβίωση σου έδωσε;;;

Και έχω κάνει και ανοιχτό χειρουργείο, δεν έχω ενδομητρίωση.

Μου σύστησε ο γιατρός να κάνω έναν 4d υπέρηχο, εχεί καμία σας εμπειρία με κάτι τέτοιο;

2 hours ago, Troia said:

Eίχε γράψει μία κοπέλα ότι τους είχε προτείνει προεμφυτευτικό έλεγχο. Αλλά ποια ήταν, δε θυμάμαι καθόλου. Η φίλη μου τα πάει χάλια στις γονιμοποιήσεις. Και το μυστήριο είναι ότι είναι ελεγμένοι πλήρως σαν ζευγάρι κι επίσης έχουν ένα υγιέστατο παιδάκι από φυσική σύλληψη...

Χάλια τα πάω κ εγώ στις γονιμοποιήσεις...Εμένα το εμβρυολογικό δεν μπορούσε κάπως να το αποδώσει καθώς, ό,τι γονιμοποιείται γίνεται βλαστοκύστη.

Άλλα εμβρυολογικά το αποδίδουν στο εργαστήριο, ένας δυο γιατροί το απέδωσαν στην πολυκυστικότητα των ωοθηκών μου και τη μεταβολική διαταραχή που κάπου κρύβεται αλλά μάλλον υπάρχει. Οτι ειναι σκληρά τα ωάρια λόγω αυτού και δεν γονιμοποιούνται.

24 minutes ago, happiness79 said:

Αυτό που γράφω παραπάνω πάντως οι εμβρυολόγοι του Ιασώ μου το έχουν πει! Καλά, θα μας τρελάνουν?!!?? Κι ότι δεν θα προχωρούσαν σε βλαστοκύστες αν έφταιγε το σπέρμα (που η Οικονομοπούλου μου το αναίρεσε κατηγορηματικά!) Τώρα πραγματικά μπερδεύτηκα! 

Νομίζω αυτό ισχύει γενικά. Μετά την 3η ημερα ενεργοποιείται το παπτρικό γονδιίωμα αρα πχ αν βλεπεις να φτανουν 3ης ημερας αλλα οχι βλαστοκύστες τότε φταίει σπέρμα κατακερματισμός κλπ. στις μη γονιμοποιήσεις και μεχρι 3ης ημερας "ενοχοποιειται" και το ωαριο.

• Μου αρέσει 3

xu6xp2.png

πρίν από 43 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Μίλησες με τον γιατρό για το αποτέλεσμα της υστεροσκοπησης;

Ναι έχω 76% εντεροκοκο 

Και 19% λακτοβακιλους 

Οπότε κάνουμε θεραπεία με αντιβίωση και υπόθετα και βλέπουμε 

Ο γιατρός λέει ότι είναι ένα μικρό βίο που φεύγει εύκολα τώρα βλέπουμε 

Πάντως Μ αυτή τη μήτρα δύσκολο να γινόταν εμφύτευση Παρ όλο που ήταν άριστα τα δύο έμβρυα της πρώτης εμβρυομεταφορας αυτά

πρίν από 11 λεπτά , Ellidr είπε:

Ναι έχω 76% εντεροκοκο 

Και 19% λακτοβακιλους 

Οπότε κάνουμε θεραπεία με αντιβίωση και υπόθετα και βλέπουμε 

Ο γιατρός λέει ότι είναι ένα μικρό βίο που φεύγει εύκολα τώρα βλέπουμε 

Πάντως Μ αυτή τη μήτρα δύσκολο να γινόταν εμφύτευση Παρ όλο που ήταν άριστα τα δύο έμβρυα της πρώτης εμβρυομεταφορας αυτά

Ναι ναι μου είχες πει για την ύπαρξη μικρόβιο.

Απλα δεν είχαμε μιλήσει για την αντιμετώπιση.

Πόσο καιρό θα παίρνεις αντιβίωση;

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 3 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Ναι ναι μου είχες πει για την ύπαρξη μικρόβιο.

Απλα δεν είχαμε μιλήσει για την αντιμετώπιση.

Πόσο καιρό θα παίρνεις αντιβίωση;

15 μέρες αντιβίωση 

10 ο άντρας μου πρωί βράδυ ciproxin 

Και κολπικους βακιλους eva 

Μέχρι την επόμενη προσπάθεια 

Δε θα τους σταματήσω καθόλου

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 49 λεπτά , Pagotoula είπε:

όχι, εμάς δεν μας είχε δώσει αυτές ο Ασβ., αλλά αντοξειδωτικά...

@Kiddo καλησπερα! Ηθελα να σε ρωτησω... Εχω κλεισει σε ενδοκρινολογο κυησης στο Ελενα, στα πρωινα. Και κατι μου ειπε η Τροια οτι αν θελεις καποιον συγκεκριμενο, μπορεις να τηλεφωνησεις στην γραμματεια τους και να τους ρωτησεις;

πρίν από 23 λεπτά , Troia είπε:

όχι, εμάς δεν μας είχε δώσει αυτές ο Ασβ., αλλά αντοξειδωτικά...

ποια σας προτεινε; νομιζω σε χω ξαναρωτησει αλλα αν μπορεις ξαναπες μου. οι περισσοτεροι παντως αυτα δινουν δυστυχως.

1 hour ago, Tselek said:

Αν εισαι Θεσσαλονίκη, ψάχνεις ανδρολόγο και κατάλαβα σωστά, εμένα η γυναικολόγος μου στην επαρχία, μου σύστησε τη Ζεγκινιαδου (εργαστήριο ανδρολογιας και υπογονιμότητας) ως το πιο αξιόπιστο. Εμείς εκει κάναμε το σπερματοδιαγραμμα και ο εξωσωματικός ειπε ότι είναι απ τα καλύτερα κέντρα του νομου!

Εγω ξερω την Λυμπερη ανδροαναλυσις στην Θεσσαλονικη σαν το πιο αξιοπιστο ισως να υπαρχει κ αλλο δεν ξερω, ο ουρολογος μου ειπε δυο εμπιστευεται αυτο που πηγα κ ενα ακομα αλλα δεν θυμαμαι πως λεγεται. 

Κορίτσια καλησπέρα!

Θα ήθελα να ρωτήσω εάν έχει πάρει καμία την βιταμινη ρεσβερατρολη.

διαβασα μια έρευνα που έλεγε ότι η ρεσβερατρολη και η μελατονινη βοηθανε πολύ στην ποιότητα των ωαρίων σε περίπτωση ενδομητριωσης.

το έχετε ακούσει;

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...