Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 4 λεπτά , Tselek είπε:

@Nephele78 Θα το προσπαθήσω, όσο άσκοπο και να ισχυρίζεται ο γιατρός ότι είναι και ο,τι γίνει! Στην τελικη η φύση (έστω και λίγο τροποποιημένη) έχει τον τελευταίο λόγο! Καλή επιτυχία στις προσπάθειες σου!

Επειδή έχω και εγώ χαμηλή αμη πολύ χαμηλή μάλιστα 

Ο γιατρός μου μου είπε ότι οι ωοθήκες σου δε θέλουν πουσαρισμα αλλά χάδι  σε τέτοιες περιπτώσεις φυσικός τροποποιημένος ή εντελώς φυσικός 

Μη μπλέξεις με πλήρη διέγερση είναι ανούσιο

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, Αγάπ said:

@N.Angel Από την μικρή εμπειρία μου πιστεύω ότι έχουν βάση όσα σου είπε αλλά καλό είναι πάντα να παίρνει και μια δεύτερη γνώμη. Όσο για το ουρεοπλασμα δεν ξέρω....Αλλά σ εμάς που βρέθηκε κυτταρομεγαλοιος στο σπερμα καθώς είναι μια ιογενής κατάσταση....Δηλαδή θα μεταφέρει για πάντα τον ιό ο οργανισμός του χωρίς να νοσεί όμως....μας είπε ότι 15 μέρες πριν να δώσει σπέρμα θα πάρει ένα χάπι κατά του κυτταρομεγαλοιου για να μπορεσουμε όσο το δυνατόν να πάρουμε καλύτερο σπέρμα.

Σιγουρα το ουρεοπλασμα ειναι ενα μικροβιο που συναντουν πολυ συχνα μαλλον κ ισως τωρα ειναι αυτο που λες το κουβαλαει..γιατι υπαρχει στην χλωριδα μας απο οτι διαβασα.

Το θεμα ειναι οτι ρωτησα κ στο κεντρο κ μου ειπαν οτι το πρωτοκολλο τους ειναι να δινουν αντιβιωση οπωσδηποτε γιατι αλλιως δεν γονιμοποιουν τα ωαρια αν υπαρχει θετικη καλλιεργεια. Οποτε η αντιβιωση ειναι μαλλον μονοδρομος αν προχωρησουμε σε γονιμοποιηση, γιατι εχω ωαρια καταψυξη.

1 hour ago, Troia said:

Για το Γκαραβ. έχω ακούσει κι εγώ καλά λόγια από κοπέλα που έγραφε εδώ. Κι επίσης το Ιασώ εγώ το συστήνω, έχω πολύ καλή εμπειρία, το ίδιο κι εσύ, νομίζω...

Να πάτε μόνο σε εξειδικευμένο ουρολόγο/ανδρολόγο. Ανοσοποιητικό έλεγχο έχεις κάνει εσύ; Μήπως δηλαδή έχεις κάποιο αυτοάνοσο που δεν το γνωρίζεις κι αυτό επηρεάζει;

Ναι εχω κανει. Περυσι με την αποβολη εκανα ολες τις αιματολογικες, ανοσολογικες κ ορμονικες. Δεν ξερω ποιος ειναι εξειδικευμενος εδω στην Θεσσαλονικη. Θα παω σε καποιον που εμαθα οτι ο ιδιος ειχε θεμα με το σπερμα του κ το διορθωσε κ τλκ εκανε δυο παιδακια φυσικα. Κ αν δεν ικανοποιηθω θα δω αν γινεται να κανω ραντεβου ιντερνετικο με τον Ασβεστη.

• Μου αρέσει 1

12 minutes ago, winspert said:

Αχ βρε κοριτσακι μου...Αυτο ειναι χειρότερο απο το να ηξερες πως εχει τελειωσει... Καταλαβαίνω αυτο που λες αλλα ισως να ηταν καλύτερα να πας και σε εναν γιατρό ακομα για δεύτερη γνωμη..

Πραγματικά να ειχε τελειωσει θα ημουν σε καλυτερη κατασταση.....θα κοιτουσα τα επομενα βηματα ...τωρα μονο υπομονή μπορω να κανω....σε ευχαριστω

9 minutes ago, linaa said:

Εξαρτάται το μηχάνημα που εχει ο γιατρός σου. Αν είναι σύγχρονο δεν χρειαζετε να πας αλλού γιατί με χοριακη 600 γενικα δεν φαινετε τιποτα κ επίσης με χοριακη 600 δεν κινδυνεύεις για κάτι μέσα σε λίγες μέρες. Το καλύτερο που θα μπορούσες να κάνεις είναι να πας σε ένα μαιευτήριο σύγχρονο εκεί έχουν λιγο μεγαλύτερη εμπειρία με την έννοια ότι βλέπουν αρκετά περιστατικά 

Ειναι συγχρονο το μηχάνημά του και ειναι πολύ υπομονετικός και επίμονος στον υπέρηχο ώστε να έχουμε δει σε οποια περιπτωση ότι μπορούμε να δούμε...επίσης συμφωνώ μαζί σου ότι κανεις δεν θα μπορεσει να δει κατι με τοσο χαμηλη χοριακη και εφοσον δεν εχω συμπτωματα καθολου ουτε πόνο ούτε τιποτα ας περιμένω να δουμε τι θα γίνει.....ασε που δεν εχω καμια ορεξη να παω σε διαφορετικο γιατρο σε αυτη την κατασταση χωρις να ξερει καθολου το ιστορικο μου και να πρεπει να λεω παλι την ιστορια της ζωης μου κατα πασα πιθανότητα χωρις λογο

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, happiness79 said:

Γεια σου κορίτσι μου! Για τα ανδρολογικά δεν έχω καθόλου γνώσεις γιατί μέχρι στιγμής δεν έχει χρειαστεί να ψάξουμε περισσότερο το σπέρμα (ήταν καλά τα πρώτα σπερμοδιαγράμματα), όμως σκέφτομαι ότι αφού είχες μια αποβολή, γιατί δεν κλείνεις ένα ραντεβού στο τμήμα αποβολών του Έλενα? Θα ήταν καλό να ελέγξεις όλους τους παράγοντες, για να είσαι καλυμμένη στην επόμενη προσπάθεια! Είναι πολύ καλό τμήμα και η γιατρός κ. Οικονομοπούλου πάρα πολύ αξιόλογη! 

Την προηγ εξωσωματικη την εκανα με αλλον συντροφο. Δυστυχως ειμαι Θεσσαλονικη κ δεν γινεται να κλεισω στο Ελενα..Ποσο θα το ηθελα ομως δεν ξερεις! Εχω διαβασει εδω τα καλυτερα!

πρίν από 20 λεπτά , Ellidr είπε:

Ο γιατρός μου μου είπε ότι οι ωοθήκες σου δε θέλουν πουσαρισμα αλλά χάδι  σε τέτοιες περιπτώσεις φυσικός τροποποιημένος ή εντελώς φυσικός 

Μίλησες με τον γιατρό για το αποτέλεσμα της υστεροσκοπησης;

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, Angot said:

Σε αυτό έχεις δίκιο, οταν οηγα για ωοληψια ετυχε να ειναι μια κοπελα για ετ. Πιασαμε την κουβεντα και μ ειπε οτι ειχε κολλήσει ο αντρας της covid και λογω αυτου το σπερμα δεν ειχε καλη μορφολογία. Και γενικα μ ειπε οτι και η απλή ιωση επηρεάζει 

Εγω ρωτησα σχετικα με τον κοβιντ αν παιζει ρολο στις τιμες του σπερμοδιαγραμματος κ μου ειπε κανενα!! Γιατι κ εμεις περασαμε κοβιντ μεσα Ιανουαριου.

πρίν από 9 λεπτά , Menikos είπε:

Πραγματικά να ειχε τελειωσει θα ημουν σε καλυτερη κατασταση.....θα κοιτουσα τα επομενα βηματα ...τωρα μονο υπομονή μπορω να κανω....σε ευχαριστω

Ειναι συγχρονο το μηχάνημά του και ειναι πολύ υπομονετικός και επίμονος στον υπέρηχο ώστε να έχουμε δει σε οποια περιπτωση ότι μπορούμε να δούμε...επίσης συμφωνώ μαζί σου ότι κανεις δεν θα μπορεσει να δει κατι με τοσο χαμηλη χοριακη και εφοσον δεν εχω συμπτωματα καθολου ουτε πόνο ούτε τιποτα ας περιμένω να δουμε τι θα γίνει.....ασε που δεν εχω καμια ορεξη να παω σε διαφορετικο γιατρο σε αυτη την κατασταση χωρις να ξερει καθολου το ιστορικο μου και να πρεπει να λεω παλι την ιστορια της ζωης μου κατα πασα πιθανότητα χωρις λογο

Κανε την χοριακη αύριο όπως σου είπε . Ούτε κι εγω θα πήγαινα σε άλλο γιατρό. Οι άντρες μας έχουν άλλη άποψη . Κ ο δικός μου έτσι είναι 

ugAHp3.png

jfV0p3.png

54 minutes ago, Angot said:

Κορίτσια να ρωτησω και κατι μιας κ λετε για προεμφ. Ελεγχο κλπ! 

Δεν έχουμε κάνει κάποιες εξετάσεις! Ειναι απαραίτητες; δεν έχει αναφερθεί ποτε κάτι από τον γιατρο, ουτε και απο μενα! 

1)Κατακερματισμο σπερματος (το σπερμοδιαγραμμα ηταν άψογο) 

2) θρομβοφιλιας (εχω κανει μια μεταλλαξη και βγηκε ετεροζυγωτης) το οποιο δεν εχω ιδεα τι σημαινει! By the way η 1η μ ξαδεφη εχασε το πρωτο της μωρο λογω θρομβοφιλιας! 

1)Για τον κατακερματισμο δυσκολα θα σου πουν να κανεις την εξεταση…γενικα κοστιζει αρκετα αλλα να σου πω εγω ειμαι της αποψης οτι αφου κανουμε ολη αυτην την διαδικασια κ θα μπεις κ σε προεμφυτευτικο καντε την να την εχετε, γιατι ποτε δεν ξερεις! Τουλαχιστον να ξερεις…

2)Εχω την ιδια μεταλλαξη μαλλον δεν θυμαμαι πως λεγεται κ μου ειπε η αιματολογος (Λευκου) πως δεν ειναι κατι…εφοσον κ οι υπολοιπες εξετασεις ειναι καλες..τωρα αν ξεκινησω προσπαθεια θα παω να την ξαναρωτησω! 

πρίν από 57 λεπτά , Angot είπε:

Κορίτσια να ρωτησω και κατι μιας κ λετε για προεμφ. Ελεγχο κλπ! 

Δεν έχουμε κάνει κάποιες εξετάσεις! Ειναι απαραίτητες; δεν έχει αναφερθεί ποτε κάτι από τον γιατρο, ουτε και απο μενα! 

1)Κατακερματισμο σπερματος (το σπερμοδιαγραμμα ηταν άψογο) 

2) θρομβοφιλιας (εχω κανει μια μεταλλαξη και βγηκε ετεροζυγωτης) το οποιο δεν εχω ιδεα τι σημαινει! By the way η 1η μ ξαδεφη εχασε το πρωτο της μωρο λογω θρομβοφιλιας! 

Συνήθως δεν ζητάνε κατακερματισμό όταν το σπερμοδιάγραμμα είναι καλό. Και με εμάς αυτό έγινε και δε ζήτησαν. Τώρα μπορεί να χρειαστεί να το ψάξουμε (αν δεν προχωρήσουν τα έμβρυα μας), επειδή έχουμε πολλές αποτυχίες και τα κοιτάμε όλα. 

Για τη θρομβοφιλία αφού το ξέρετε θα σου δώσει αντιπηκτικές μετά την εμβρυομεταφορά και δε θα κινδυνεύεις από αποβολή, μην ανησυχείς! 

πρίν από 32 λεπτά , Ellidr είπε:

Έτσι! Φυσικό τροποποιημένο και ο Θεός βοηθός! Καλά αποτελέσματα στην προσπάθεια σου ❤️

Διαφημίσεις

πρίν από 15 λεπτά , N.Angel είπε:

Εγω ρωτησα σχετικα με τον κοβιντ αν παιζει ρολο στις τιμες του σπερμοδιαγραμματος κ μου ειπε κανενα!! Γιατι κ εμεις περασαμε κοβιντ μεσα Ιανουαριου.

αν περασε πυρετο, επηρεαζει

πρίν από 50 λεπτά , Pagotoula είπε:

εμενα μου ειχαν πει οι εμβρυολογοι του ιασω οτι για τα γονιμοποιημενα ωαρια που δεν προχωρανε μετα την 3η μερα καθως και για περιπτωσεις βιοχημικων/παλινδρομων, συνγθως ευθυνεται το σπερμα. τα ωαρια μου ειχαν πει οτι δειχνουν τη δυναμικη τους κατα τη γονιμοποιηση η μεχρι την τριτη μερα.

Αυτό που γράφω παραπάνω πάντως οι εμβρυολόγοι του Ιασώ μου το έχουν πει! Καλά, θα μας τρελάνουν?!!?? Κι ότι δεν θα προχωρούσαν σε βλαστοκύστες αν έφταιγε το σπέρμα (που η Οικονομοπούλου μου το αναίρεσε κατηγορηματικά!) Τώρα πραγματικά μπερδεύτηκα! 

πρίν από 16 λεπτά , N.Angel είπε:

Τι να σ πω εμενα ετσι μ ειπε, και ειχε κανει και 3 εξωσ. Δλδ Η κοπελα ηταν ψαγμενη. 

Για την γυναίκα μ ειπε δεν παιζει ρολο. Και γω περασα κοβιντ κ ο γυναικολόγος μ δεν μ ειπε οτι υπαρχει καποιο θεμα 

πρίν από 44 λεπτά , Menikos είπε:

Καλημέρα κοριτσια ! Τώρα καταφερα να σας γραψω.....εκανα χτες τον υπέρηχο αλλα ο γιατρος δεν μπορεσε να δει κατι....ειναι χαμηλη ακομα (600) η χοριακη και ειναι λογικο να μην βλεπει κατι...εψαχνε πανω απο 20 λεπτα....στην μητρα παντως δεν φανηκε να υπάρχει κατι.....μια υποψια στην αριστερη σαλπιγγα μονο που ήταν τοσο αβεβαιο που μου ειπε οτι δεν το κραταμε σαν αποτελεσμα..... τωρα με εβαλε να επαναλαβω χοριακη και προγεστερονη αυριο και βλεποντας και κανοντας.....ζω το μαρτυριο της σταγονας.....μου ειπε για μεθοτρεξατη για να αποβαλω αλλα αφού αναίβει κι αλλο η χοριακη γιατι τωρα ακομα ειναι λεει πολυ χαμηλη για μια τετοια κινηση ( συν οτι εχει διαφορες παρενεργειες αυτη η "θεραπεια" συν οτι θα μπορεσουμε να ξαναπροσπαθησουμε σε 3-6 μήνες) δεν θελει να μου τη δωσει ακομα λεει .....

ο αντρας μου χτυπιεται να παω και σε αλλο γιατρο να μου κανει υπέρηχο...πιστεύτε εχει νοημα??γενικα τον δικο  μου γιατρο τον εμπιστευομαι απολυτα και δεν εχω λογο να τον αμφισβητω.....αλλα ο αλλος χτυπιεται...τι θα κανατε στη θεση μου??

Νομίζω ότι συμφωνώ με τον άντρα σου για τη δεύτερη άποψη. Οι γιατροί όσο καλοί κι αν είναι δεν παύουν να είναι άνθρωποι που κάνουν μερικές φορές και λάθη. Είναι κρίμα να μην εξαντλήσετε όλες τις πιθανότητες πριν προχωρήσετε σε κάποια κίνηση. 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...