Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 13 λεπτά , happiness79 είπε:

Εννοείς προεμφυτευτικό έλεγχο εμβρύων? 

Ναι, βέβαια η φίλη μου δε φτάνει καν να έχει έμβρυα για προεμφυτευτικό, αλλά θυμάμαι μια κοπέλα να είχε γράψει ότι πήγε σε γενετιστή και θα ήθελα να μου πει την ιστορία της μήπως και μπορέσω να βοηθήσω τη φίλη μου. Για το συγκεκριμένο ζευγάρι σκέφτηκα το γενετιστή επειδή δεν γονιμοποιούνται τα ωάριά της, από την άλλη με ένα υγιέστατο παιδάκι δεν ξέρω αν τίθεται θέμα βλάβης στο dna...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 ώρα πρίν, N.Angel είπε:

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια!! Σας διαβαζω τον τελευταιο καιρο κ μαθαινω τα νεα σας! Ποσο κουραγιο δινει η μια στην αλλη! Ευτυχως που υπαρχουν τα φορουμ κ μαθαινουμε τοσα πολλα κ παιρνουμε δυναμη! 
Εκανα περυσι μια προσπαθεια εξωσωμ με προεμφυτευτικο κ απεβαλα. Τωρα με νεα δεδομενα σκεφτομαι να ξαναπροσπαθησω.. Εχω δυστυχως μια κλειστη σαλπιγγα κ μια αλλη οχι τοσο διαβατη..κ οσον αφορα το σπερμα μαλλον κακο το βλεπω..σε ποσοτητα μεν 71 εκ/μλ αλλα μολις 1% κανονικες μορφες κ χαμηλη ζωηρη κινητηκοτητα 13% την 1 ωρα, νωθρη 37%. 
Ο ανδρολογος που πηγαμε μας ειπε οτι ειναι μια χαρα εχει ποσοτητα κ θα βρεθουν καλα..εντωμεταξυ βγηκε θετικος κ στο ουρεοπλασμα κ δν του εδωσε αντιβιωση γιατι δεν ειναι ενεργη λοιμωξη λεει! Καπως μου ακουγονται ολα αυτα κοριτσια; Εσεις τι γνωμη εχετε απο δικες σας εμπειριες;  Εκλεισα ηδη ραντεβου κ σε αλλον ανδρολογο να παρω δευτερη γνωμη.

Γεια σου κορίτσι μου! Για τα ανδρολογικά δεν έχω καθόλου γνώσεις γιατί μέχρι στιγμής δεν έχει χρειαστεί να ψάξουμε περισσότερο το σπέρμα (ήταν καλά τα πρώτα σπερμοδιαγράμματα), όμως σκέφτομαι ότι αφού είχες μια αποβολή, γιατί δεν κλείνεις ένα ραντεβού στο τμήμα αποβολών του Έλενα? Θα ήταν καλό να ελέγξεις όλους τους παράγοντες, για να είσαι καλυμμένη στην επόμενη προσπάθεια! Είναι πολύ καλό τμήμα και η γιατρός κ. Οικονομοπούλου πάρα πολύ αξιόλογη! 

πρίν από 9 λεπτά , Pagotoula είπε:

τον παλιο δεν τον εχω δει ακομα. θα τον δουμε τελικα κοντα στο Πασχα. θα δω κι ακομα εναν στο ιασω. κ ειμαι πολυ θετικη κ με τον γκαραβ. οποτε επειδη οσους ειδα σε αλλα κεντρα τους εχω απορριψει (υγεια και σερουμ, καθως και γενεσις και ευγονια που εχω δει στο παρελθον), μαλλον για ιασω με βλεπω παλι. ευτυχως απο το κεντρο κ το εμβρυολογικο ειμαι υπερικανοποιημενη

Για το Γκαραβ. έχω ακούσει κι εγώ καλά λόγια από κοπέλα που έγραφε εδώ. Κι επίσης το Ιασώ εγώ το συστήνω, έχω πολύ καλή εμπειρία, το ίδιο κι εσύ, νομίζω...

1 ώρα πρίν, N.Angel είπε:

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια!! Σας διαβαζω τον τελευταιο καιρο κ μαθαινω τα νεα σας! Ποσο κουραγιο δινει η μια στην αλλη! Ευτυχως που υπαρχουν τα φορουμ κ μαθαινουμε τοσα πολλα κ παιρνουμε δυναμη! 
Εκανα περυσι μια προσπαθεια εξωσωμ με προεμφυτευτικο κ απεβαλα. Τωρα με νεα δεδομενα σκεφτομαι να ξαναπροσπαθησω.. Εχω δυστυχως μια κλειστη σαλπιγγα κ μια αλλη οχι τοσο διαβατη..κ οσον αφορα το σπερμα μαλλον κακο το βλεπω..σε ποσοτητα μεν 71 εκ/μλ αλλα μολις 1% κανονικες μορφες κ χαμηλη ζωηρη κινητηκοτητα 13% την 1 ωρα, νωθρη 37%. 
Ο ανδρολογος που πηγαμε μας ειπε οτι ειναι μια χαρα εχει ποσοτητα κ θα βρεθουν καλα..εντωμεταξυ βγηκε θετικος κ στο ουρεοπλασμα κ δν του εδωσε αντιβιωση γιατι δεν ειναι ενεργη λοιμωξη λεει! Καπως μου ακουγονται ολα αυτα κοριτσια; Εσεις τι γνωμη εχετε απο δικες σας εμπειριες;  Εκλεισα ηδη ραντεβου κ σε αλλον ανδρολογο να παρω δευτερη γνωμη.

Να πάτε μόνο σε εξειδικευμένο ουρολόγο/ανδρολόγο. Ανοσοποιητικό έλεγχο έχεις κάνει εσύ; Μήπως δηλαδή έχεις κάποιο αυτοάνοσο που δεν το γνωρίζεις κι αυτό επηρεάζει;

• Μου αρέσει 1

πρίν από 6 λεπτά , Troia είπε:

Ναι, βέβαια η φίλη μου δε φτάνει καν να έχει έμβρυα για προεμφυτευτικό, αλλά θυμάμαι μια κοπέλα να είχε γράψει ότι πήγε σε γενετιστή και θα ήθελα να μου πει την ιστορία της μήπως και μπορέσω να βοηθήσω τη φίλη μου. Για το συγκεκριμένο ζευγάρι σκέφτηκα το γενετιστή επειδή δεν γονιμοποιούνται τα ωάριά της, από την άλλη με ένα υγιέστατο παιδάκι δεν ξέρω αν τίθεται θέμα βλάβης στο dna...

Έλα ντε, πολύ περίεργο ακούγεται... Αυτό πάντως που συνήθως λένε ότι ευθύνεται όταν δε γονιμοποιούνται τα ωάρια, είναι συνήθως το σπέρμα. Το οποίο (όπως και τα ωάρια) δεν είναι κάτι σταθερό στην ποιότητα του. Υποθέτω βέβαια ότι θα το έχουν ελέγξει. Αλλά λένε ότι ακόμα και μια απλή ίωση με πυρετό μπορεί να βλάψει προσωρινά το σπέρμα. 

πρίν από 4 λεπτά , happiness79 είπε:

Έλα ντε, πολύ περίεργο ακούγεται... Αυτό πάντως που συνήθως λένε ότι ευθύνεται όταν δε γονιμοποιούνται τα ωάρια, είναι συνήθως το σπέρμα. Το οποίο (όπως και τα ωάρια) δεν είναι κάτι σταθερό στην ποιότητα του. Υποθέτω βέβαια ότι θα το έχουν ελέγξει. Αλλά λένε ότι ακόμα και μια απλή ίωση με πυρετό μπορεί να βλάψει προσωρινά το σπέρμα. 

Σε αυτό έχεις δίκιο, οταν οηγα για ωοληψια ετυχε να ειναι μια κοπελα για ετ. Πιασαμε την κουβεντα και μ ειπε οτι ειχε κολλήσει ο αντρας της covid και λογω αυτου το σπερμα δεν ειχε καλη μορφολογία. Και γενικα μ ειπε οτι και η απλή ιωση επηρεάζει 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 24 λεπτά , Troia είπε:

Μήπως ψάχνεις την Chrisi21?  Έγραψε πρόσφατα για προεμφυτευτικο. Για παλιότερα κι εγώ δε θυμάμαι.

πρίν από 34 λεπτά , Αγάπ είπε:

@MargeauΚαλημέρα μόλις διάβασα το μήνυμα  ότι βρήκες ραντεβού στο Ιατρείο Ελέγχου Αποβολών στο Ελενα!Καλή επιτυχία με τις προσπάθειες σας  ;)

Εγώ ακομα θα ήθελα να αλλάξω το ραντεβού που έχω για 14 Απρίλη και να πάω κάποια άλλη ημερομηνία (π.χ. την εβδομάδα μετά το Πασχα), εάν έχει κάποια άλλη ραντεβού που δεν την βολεύει ας μου στείλει!!

Να έχετε όλες μια υπέροχη ημέρα με προπάντων με θετική ενέργεια!!!

Σ'ευχαριστώ! Έψαχνα για μέχρι αρχές Απριλίου και ευτυχώς βρήκα! Καλή επιτυχία και σε σένα!!!

πρίν από 31 λεπτά , happiness79 είπε:

Α, ναι, αυτό σίγουρα! Οπότε λογικά δε θα καθυστερήσεις, αφού θέλεις μόνο να σου δει τις εξετάσεις και να σου πει μια γνώμη για το πώς να προχωρήσεις! Δεν αποκλείεται βέβαια να σου ζητήσει να κάνεις και κάποια ακόμα, αλλά δεν αργούν όλες πολύ, οπότε φαντάζομαι ότι δε θα έχεις θέμα! 

Σ'ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Έχω ρίξει το τρέξιμο της ζωής μου αυτους τους τελευταίους μήνες. Είχα πάει στο Έλενας και την προηγούμενη βδομάδα στο ενδοκρινολογικό να ρωτήσω τι μπορώ να κάνω με τους πολύποδες. Και εκείνο το ραντεβού έτσι από σποντα το είχα βρει! 

Χαχα άσχετο αλλά μόλις βρήκα πώς μπορούν να μπουν δυο τρεις παραθέσεις μαζί. Λολ

• Χαχα 2

πρίν από 23 λεπτά , Troia είπε:

Για το Γκαραβ. έχω ακούσει κι εγώ καλά λόγια από κοπέλα που έγραφε εδώ. Κι επίσης το Ιασώ εγώ το συστήνω, έχω πολύ καλή εμπειρία, το ίδιο κι εσύ, νομίζω...

Να πάτε μόνο σε εξειδικευμένο ουρολόγο/ανδρολόγο. Ανοσοποιητικό έλεγχο έχεις κάνει εσύ; Μήπως δηλαδή έχεις κάποιο αυτοάνοσο που δεν το γνωρίζεις κι αυτό επηρεάζει;

Έχεις να προτείνεις μήπως κάποιον καλό ανδρολόγο-ουρολόγο? Εμείς είμαστε τώρα σε αναμονή αποτελεσμάτων του προεμφυτευτικού ελέγχου των εμβρύων μας και σκεφτόμαστε τι θα κάνουμε αν πάρουμε από εκεί άσχημα νέα και μας πούνε ότι δεν έχουμε κανένα καλό έμβρυο. Η Οικονομοπούλου μας είπε σε αυτή την περίπτωση οπωσδήποτε να δούμε το σπέρμα, γιατί έχουμε 3 καλά μεν σπερμοδιαγράμματα, τα οποία όμως έγιναν προ διετίας. Και δεν έχουμε ελέγξει πιο ειδικούς παράγοντες στο σπέρμα μέχρι τώρα. Οπότε είναι πολύ πιθανό να χρειαστούμε κάποιον εξειδικευμένο. 

Κορίτσια να ρωτησω και κατι μιας κ λετε για προεμφ. Ελεγχο κλπ! 

Δεν έχουμε κάνει κάποιες εξετάσεις! Ειναι απαραίτητες; δεν έχει αναφερθεί ποτε κάτι από τον γιατρο, ουτε και απο μενα! 

1)Κατακερματισμο σπερματος (το σπερμοδιαγραμμα ηταν άψογο) 

2) θρομβοφιλιας (εχω κανει μια μεταλλαξη και βγηκε ετεροζυγωτης) το οποιο δεν εχω ιδεα τι σημαινει! By the way η 1η μ ξαδεφη εχασε το πρωτο της μωρο λογω θρομβοφιλιας! 

πρίν από 51 λεπτά , happiness79 είπε:

εμενα μου ειχαν πει οι εμβρυολογοι του ιασω οτι για τα γονιμοποιημενα ωαρια που δεν προχωρανε μετα την 3η μερα καθως και για περιπτωσεις βιοχημικων/παλινδρομων, συνγθως ευθυνεται το σπερμα. τα ωαρια μου ειχαν πει οτι δειχνουν τη δυναμικη τους κατα τη γονιμοποιηση η μεχρι την τριτη μερα.

• Μου αρέσει 2
  • Μπερδεμένη/-ος 1

Διαφημίσεις

26 minutes ago, winspert said:

Κορίτσια...η κοπελα με τη χοριακη που ανεβοκατεβαινε εγραψε τι ειδαν στον υπερηχο εχθες;

Καλημέρα κοριτσια ! Τώρα καταφερα να σας γραψω.....εκανα χτες τον υπέρηχο αλλα ο γιατρος δεν μπορεσε να δει κατι....ειναι χαμηλη ακομα (600) η χοριακη και ειναι λογικο να μην βλεπει κατι...εψαχνε πανω απο 20 λεπτα....στην μητρα παντως δεν φανηκε να υπάρχει κατι.....μια υποψια στην αριστερη σαλπιγγα μονο που ήταν τοσο αβεβαιο που μου ειπε οτι δεν το κραταμε σαν αποτελεσμα..... τωρα με εβαλε να επαναλαβω χοριακη και προγεστερονη αυριο και βλεποντας και κανοντας.....ζω το μαρτυριο της σταγονας.....μου ειπε για μεθοτρεξατη για να αποβαλω αλλα αφού αναίβει κι αλλο η χοριακη γιατι τωρα ακομα ειναι λεει πολυ χαμηλη για μια τετοια κινηση ( συν οτι εχει διαφορες παρενεργειες αυτη η "θεραπεια" συν οτι θα μπορεσουμε να ξαναπροσπαθησουμε σε 3-6 μήνες) δεν θελει να μου τη δωσει ακομα λεει .....

ο αντρας μου χτυπιεται να παω και σε αλλο γιατρο να μου κανει υπέρηχο...πιστεύτε εχει νοημα??γενικα τον δικο  μου γιατρο τον εμπιστευομαι απολυτα και δεν εχω λογο να τον αμφισβητω.....αλλα ο αλλος χτυπιεται...τι θα κανατε στη θεση μου??

• Μου αρέσει 1
  • Μπερδεμένη/-ος 1
  • Λυπημένη/-ος 1

12 ώρες πρίν, Καντι είπε:

Πιστεύω οτι ο γιατρος που επισκέφτηκες ειναι πολυ σωστός και τίμιος. Ετσι ειναι τα πράγματα διεγείρεις τις ωοθήκες οταν έχουν καταβολές , οταν δεν έχουν ομως , τι να κατεβάσουν;  Να ξέρεις οι περισσότεροι γιατροι καταφεύγουν στην διέγερση που ειναι η εύκολη λύση και όχι στους φυσικούς που έχουν στενή παρακολουθηση.

Και εγώ έτσι πιστεύω, ότι είναι πρωτίστως άνθρωπος και μετά επιστήμονας. Βέβαια θα επιμείνω και σε μια μίνι διέγερση, ίσα ίσα για να ξέρω ότι εξαντηλησα κάθε πιθανότητα. Καλή συνέχεια σου εύχομαι!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , Menikos είπε:

Καλημέρα κοριτσια ! Τώρα καταφερα να σας γραψω.....εκανα χτες τον υπέρηχο αλλα ο γιατρος δεν μπορεσε να δει κατι....ειναι χαμηλη ακομα (600) η χοριακη και ειναι λογικο να μην βλεπει κατι...εψαχνε πανω απο 20 λεπτα....στην μητρα παντως δεν φανηκε να υπάρχει κατι.....μια υποψια στην αριστερη σαλπιγγα μονο που ήταν τοσο αβεβαιο που μου ειπε οτι δεν το κραταμε σαν αποτελεσμα..... τωρα με εβαλε να επαναλαβω χοριακη και προγεστερονη αυριο και βλεποντας και κανοντας.....ζω το μαρτυριο της σταγονας.....μου ειπε για μεθοτρεξατη για να αποβαλω αλλα αφού αναίβει κι αλλο η χοριακη γιατι τωρα ακομα ειναι λεει πολυ χαμηλη για μια τετοια κινηση ( συν οτι εχει διαφορες παρενεργειες αυτη η "θεραπεια" συν οτι θα μπορεσουμε να ξαναπροσπαθησουμε σε 3-6 μήνες) δεν θελει να μου τη δωσει ετσι λεει ακομα .....

ο αντρας μου χτυπιεται να παω και σε αλλο γιατρο να μου κανει υπέρηχο...πιστεύτε εχει νοημα??γενικα τον δικο  μου γιατρο τον εμπιστευομαι απολυτα και δεν εχω λογο να τον αμφισβητω.....αλλα ο αλλος χτυπιεται...τι θα κανατε στη θεση μου??

Αχ βρε κοριτσακι μου...Αυτο ειναι χειρότερο απο το να ηξερες πως εχει τελειωσει... Καταλαβαίνω αυτο που λες αλλα ισως να ηταν καλύτερα να πας και σε εναν γιατρό ακομα για δεύτερη γνωμη..

• Μου αρέσει 2

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

11 ώρες πρίν, Nephele78 είπε:

Δε παιζει ρολο!η fsh σου ειναι σχετικα καλη οποτε με μινι διεγερση κατι θα γινει πιστευω δηλ.3 μπορει, κ το λεω σε συγκριση με μενα.αλλα αν θες να κανεις με πολλες μοναδες να ξερεις οτι η διεγερση κανει ζημια στα ωαρια οταν εκβιαζουμε τις ωοθηκες να μας δωσουν κστι που δεν εχουν! Εγω ας πουμε εκανα διεγερση κ κατεβασα 3 ωαρια κ ηταν ακαταλληλα.

@Nephele78 Θα το προσπαθήσω, όσο άσκοπο και να ισχυρίζεται ο γιατρός ότι είναι και ο,τι γίνει! Στην τελικη η φύση (έστω και λίγο τροποποιημένη) έχει τον τελευταίο λόγο! Καλή επιτυχία στις προσπάθειες σου!

πρίν από 6 λεπτά , Menikos είπε:

Καλημέρα κοριτσια ! Τώρα καταφερα να σας γραψω.....εκανα χτες τον υπέρηχο αλλα ο γιατρος δεν μπορεσε να δει κατι....ειναι χαμηλη ακομα (600) η χοριακη και ειναι λογικο να μην βλεπει κατι...εψαχνε πανω απο 20 λεπτα....στην μητρα παντως δεν φανηκε να υπάρχει κατι.....μια υποψια στην αριστερη σαλπιγγα μονο που ήταν τοσο αβεβαιο που μου ειπε οτι δεν το κραταμε σαν αποτελεσμα..... τωρα με εβαλε να επαναλαβω χοριακη και προγεστερονη αυριο και βλεποντας και κανοντας.....ζω το μαρτυριο της σταγονας.....μου ειπε για μεθοτρεξατη για να αποβαλω αλλα αφού αναίβει κι αλλο η χοριακη γιατι τωρα ακομα ειναι λεει πολυ χαμηλη για μια τετοια κινηση ( συν οτι εχει διαφορες παρενεργειες αυτη η "θεραπεια" συν οτι θα μπορεσουμε να ξαναπροσπαθησουμε σε 3-6 μήνες) δεν θελει να μου τη δωσει ακομα λεει .....

Εξαρτάται το μηχάνημα που εχει ο γιατρός σου. Αν είναι σύγχρονο δεν χρειαζετε να πας αλλού γιατί με χοριακη 600 γενικα δεν φαινετε τιποτα κ επίσης με χοριακη 600 δεν κινδυνεύεις για κάτι μέσα σε λίγες μέρες. Το καλύτερο που θα μπορούσες να κάνεις είναι να πας σε ένα μαιευτήριο σύγχρονο εκεί έχουν λιγο μεγαλύτερη εμπειρία με την έννοια ότι βλέπουν αρκετά περιστατικά 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...