Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , kate82 είπε:

Κορίτσι μου εγώ δε θ αναλύσω τίποτα, αυτό που έχω να σου πω μόνο είναι πάρε τον χρόνο σου γέμισε μπαταρίες χαμογέλασε και προχώρα, το τσιγάρο μην το ξαναβάλεις στο στόμα σου αν μπορείς, μακάρι να μπορούσα και εγώ να το κόψω θέλει πολύ δύναμη αυτό και δεν την έχω...

Προσπαθώ να μην. Είχα κάνει το βήμα ενώ έκανα χρόνια καπνό να το γυρίσω σε iqos. Οχι πως αυτό είναι καλύτερο αλλά τουλάχιστον δε βάζεις πίσσα στον οργανισμό σου. 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

59 minutes ago, silvy22 said:

Καλημέρα !!!!! 8η μερα σήμερα !!!! Ανέβασα στο προφίλ μου ένα τεστ που μοιάζει θετικό ++++++ για πείτε κ ‘σείς δεν έχω ματαξαναδει

δεν πιστεύω να πιάνει τον κοβιντ :rolleyes:
:wub::wub::wub:

Καλημέρα!!! Μπράβο γλυκια μου. Αντς τωρα μια τεράστια χοριακη περιμένουμε. 

Ποια θα σε κρ; ξιε καλε; εγώ έξι έκανα μέχρι τη χοριακη μήπως κι αλλάξει κάτι! Χαχχαχα

• Χαχα 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 34 λεπτά , Natassou85 είπε:

Εγω περιμενω περιοδο φεβρουαριου να ξεκινησω διαδικασια εμβρυομεταφορας ..εχω μια 3ββ και μια 4 βα μου ειπαν οτι δινουν εγκυμοσυνη κ θελω να ελπιζω κ γω ..ηλικιακα εισαι μικρουλα;

Είμαι 38 και 1 μήνα, προσπάθησε να είσαι ήρεμη και όλα θα πάνε καλά 

πρίν από 35 λεπτά , Fili είπε:

Καλημέρα!!! Μπράβο γλυκια μου. Αντς τωρα μια τεράστια χοριακη περιμένουμε. 

Ποια θα σε κρ; ξιε καλε; εγώ έξι έκανα μέχρι τη χοριακη μήπως κι αλλάξει κάτι! Χαχχαχα

Αλλα 3 έχω απόθεμα χαχα κοίταξα το στοκ 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 7 λεπτά , silvy22 είπε:

Είμαι 38 και 1 μήνα, προσπάθησε να είσαι ήρεμη και όλα θα πάνε καλά 

Αλλα 3 έχω απόθεμα χαχα κοίταξα το στοκ 

Κούκλα μου συγχαρητήρια. Άντε με το καλό και η χοριακη. Ρε κορίτσια ήθελα να σας ρωτήσω. Όλες δυο βάζετε; Εγώ είμαι 39,5 αλλά δε θέλω να βάλω δύο γιατί φοβάμαι. Τι είναι τα 5Α και τα 3Β που λέτε;

9 ώρες πρίν, Nephele78 είπε:

Ποσό δηλ ειναι οι τιμες  ; Κ ποσο ετων εισαι; Οποτε θελεις 900 μοναδες συνολο..Με 150 ναι ..είναι κ καλά ηπια.εγω εκανα τροποποιημενο φυσικο με 150 για 6 μερες και κατεβασα 2 ωαρια. βεβαια πηγαμε για εξωσωματικη γιατι σε μενα ουτε λογος για φυσικη συλληψη..εγω ειχα πληρωσει 480 ευρω μια πενα 900 μοναδες αλλΆ περγκοβερις που θεωρειτε το πιο ακριβο φαρμακο.οι πουρεγκον μπορει να κανουν 300€ περιπου υπολογιζω 

@Nephele78 σ ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου. Οι τιμές μου είναι ΑΜΗ=0,2 PMOL (!) και FSH =7 έως και 30!  Γενικά πιστεύω με πάει έτσι επειδή έχω ήδη ένα παιδάκι και επειδή πρόσφατα έμεινα πάλι (κατέληξε σε παλίνδρομη).  Τώρα πως μένω τόσο εύκολα έγκυος με τέτοιες τιμές, τι να πω δεν ξέρω.

Μετά μου είπε εάν δεν πετύχουμε κάτι, prp  και μετά εξωσωματική μάλλον με φυσικούς κύκλους.

Ξέχασα να τον ρωτήσω το εξής: εάν η FSH και Ε2 στην αρχή του κύκλου είναι υψηλές, θα προχωρήσω στην διέγερση ή δεν έχει νόημα?

1 ώρα πρίν, silvy22 είπε:

Καλημέρα !!!!! 8η μερα σήμερα !!!! Ανέβασα στο προφίλ μου ένα τεστ που μοιάζει θετικό ++++++ για πείτε κ ‘σείς δεν έχω ματαξαναδει

Συγχαρητήρια κορίτσι μου!!!! θετικότατο!!!!με το καλό να πάρουμε και τη τεράστια χοριακη :wub:

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, silvy22 είπε:

αχχχχ θα τρελαθω!! μπραβο βρε κοριτσι!!! συγχαρητηρια!!! <3 <3 <3:wub:

πρίν από 29 λεπτά , Laky είπε:

Κούκλα μου συγχαρητήρια. Άντε με το καλό και η χοριακη. Ρε κορίτσια ήθελα να σας ρωτήσω. Όλες δυο βάζετε; Εγώ είμαι 39,5 αλλά δε θέλω να βάλω δύο γιατί φοβάμαι. Τι είναι τα 5Α και τα 3Β που λέτε;

Εμενα δεν μου τις χαρακτήρισε με αριθμούς, κοιτά εμενα αν προχωρούσε ενα ακόμη μου έλεγε η εμβρυολογος να βάλω 3, παίζει ρόλο και ποδιές προσπάθειες έχεις κάνει , εμενα είναι η 3η

πρίν από 12 λεπτά , Faih 87 είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι μου!!!! θετικότατο!!!!με το καλό να πάρουμε και τη τεράστια χοριακη :wub:

Προσεύχομαι :)

πρίν από 8 λεπτά , nina21 είπε:

αχχχχ θα τρελαθω!! μπραβο βρε κοριτσι!!! συγχαρητηρια!!! <3 <3 <3:wub:

Ελα και στα δικά σου !!!

ελπιζω σύντομα να είμαστε στην ομάδα του Οκτωβρίου !!!

• Μου αρέσει 1

On 4/2/2022 at 12:58 ΠΜ, kateriiina25 είπε:

Είχα ακριβώς την ίδια απορία και έμπαινα για να την γράψω και είδα το ποστ σου. Σου ήρθε κιόλας περίοδος; Θυμάμαι έκανες ωοληψία μία εβδομάδα ακριβώς μετά από εμένα και εμένα μου ήρθε πριν λίγο. 

& @winspert πρώτη μερα ειναι οταν δεις κανονική ροη και πριν τις 7-8 το βράδυ.

On 4/2/2022 at 3:24 ΠΜ, Σ-1994 είπε:

Μου λέτε λίγο σας παρακαλώ την arvekap που είναι ενδομυϊκή ποιος θα μου την κάνει ;;:unsure: 

Παντως γινεται και υποδόρια, αλλα οτι σου ειπε ο γιατρος σου, διευκρίνησε το ομως.

23 ώρες πρίν, Laky είπε:

Κάνατε και βιοψία; Η μόνο την κολποσκόπηση;

Κι εμένα ο γιατρός μου είχε πει πως απλά σε έξι μήνες θα ξανακάνουμε ΠΑΠ κι ότι δεν χρειάζεται τίποτα. Τώρα όμως που μίλησα με τον γιατρό που θα κάνω την εξωσωματική μου ζήτησε και κολποσκόπηση. Κάνατε και βιοψία; Ή μόνο η εξέταση αρκεί;

Επειδη μου συνέβη σ ενα παπ πριν 10 χρόνια , οταν μου έκανε κόλποσκοπηση ο γιατρος που ηταν  εξειδικευμένος σ αυτο μου ειπε οτι δεν έβρισκε σημείο αλλοίωσης για να πάρει δείγμα.

18 ώρες πρίν, Ίνα 24 είπε:

Κορίτσια είμαι καινούργια στην ομάδα και θεοω τη βοήθεια σας! 

Λοιπόν είμαι στην 11 μέρα μετά την εμβρυομεταφορα, σήμερα έβγαλα τον σκύλο μου βόλτα και έπεσαν να με φάνε όλοι, λέτε να έχω κάποιο πρόβλημα? Την Δευτέρα θα πάω για χοριακη. Επίσης έχετε κάποια συμπτώματα εσείς μετά την εμβρυομεταφορα? 

Ουτε καν οτι εγινε εγινε πλεον. Καλη επιτυχία!

17 ώρες πρίν, Angel* είπε:

Καλησπερα σε ολα τα κορίτσια. Θα ηθελα την πολύτιμη βοήθειά σας.

Εκανα ραντεβού με τον κ. Παντο ο οποιος μου προτεινε ,πριν καταληξουμε σε εξωσωματικη (εχω υψηλη FSH χαμηλη ΑΜΗ), να κανω μια προσπαθεια ηπιας διεγερσης με ενεσεις puregon 150 για 6 μερες και προσπάθεια για φυσική συλληψη.

Οποτε θα χρειαστω 3 ενεσεις puregon 300.

1.Μηπως καποια κοπελα μπορει να μου πει ποσο κοστίζουν ?

2.Με τοσες μοναδες θεωρειται ήπια η διέγερση?

Ευχαριστώ πολυ εκ των προτερων.

90 ευρώ το κουτί 

11 ώρες πρίν, nina21 είπε:

υπομονη βρε κοριτσι μου! 

για πειτε μου λιγακι...οταν μεταφερουμε βλαστοκυστες ποτε γινεται η εμφυτευση?

Απο την έκτη έως την ένατη μερα ζωής του έμβρυου. Δηλαδη στις βλαστό 1-3 μερες μετα.

2 ώρες πρίν, silvy22 είπε:

8 μερα μετα την μεταφορά εεεε;;; Ε τότε ναι ναι ναι !!! Έρχεται το μπεμπέ!

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

wRSzp2.pngUIzHp2.png

πρίν από 6 λεπτά , Καντι είπε:

& @winspert πρώτη μερα ειναι οταν δεις κανονική ροη και πριν τις 7-8 το βράδυ.

Παντως γινεται και υποδόρια, αλλα οτι σου ειπε ο γιατρος σου, διευκρίνησε το ομως.

Επειδη μου συνέβη σ ενα παπ πριν 10 χρόνια , οταν μου έκανε κόλποσκοπηση ο γιατρος που ηταν  εξειδικευμένος σ αυτο μου ειπε οτι δεν έβρισκε σημείο αλλοίωσης για να πάρει δείγμα.

Ουτε καν οτι εγινε εγινε πλεον. Καλη επιτυχία!

90 ευρώ το κουτί 

Απο την έκτη έως την ένατη μερα ζωής του έμβρυου. Δηλαδη στις βλαστό 1-3 μερες μετα.

8 μερα μετα την μεταφορά εεεε;;; Ε τότε ναι ναι ναι !!! Έρχεται το μπεμπέ!

Ελπίζω να συνεχίσουν τα ++++

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , silvy22 είπε:

Ελπίζω να συνεχίσουν τα ++++

Συγχαρητήρια αααα!!!! Τέλεια τα νέα σου. Ευχομαι για όλες μας να έχουμε τέλειες χοριακης!!! Χάρηκα πολύ! 

πρίν από 18 λεπτά , Καντι είπε:

Το βγαζει αμέσως το αποτέλεσμα αυτο ε; Όχι μετα απο μισή ώρα;

Ναι στο 2 λεπτό 

πρίν από 14 λεπτά , Marilena21 είπε:

Συγχαρητήρια αααα!!!! Τέλεια τα νέα σου. Ευχομαι για όλες μας να έχουμε τέλειες χοριακης!!! Χάρηκα πολύ! 

Το 2022 να είναι τυχερό για όλα τα κορίτσια !!!

• Μου αρέσει 3

2 hours ago, silvy22 said:

Θετικό θετικόοοο! Ρε κορίτσια χαμός γίνεται! Η μια επιτυχία μετά την άλλη! Συγχαρητήρια καλή μου! Ηρεμία, θετικές σκέψεις και χάιδεμα κοιλίτσας μέχρι την χοριακή! :wub::wub:

• Μου αρέσει 1

πρίν από 6 λεπτά , koukouvagia είπε:

Θετικό θετικόοοο! Ρε κορίτσια χαμός γίνεται! Η μια επιτυχία μετά την άλλη! Συγχαρητήρια καλή μου! Ηρεμία, θετικές σκέψεις και χάιδεμα κοιλίτσας μέχρι την χοριακή! :wub::wub:

Χαϊδεύω χαϊδεύω έχω κ τις μελανιές απο την prolutex αν έχει βρει καμία κανα κόλπο; με πονάνε πολύ μέχρι την επόμενη μέρα 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...