Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 17 λεπτά , Angot είπε:

Ναι ναι ειναι κτίριο λιγο πιο περα απο το μητερα . Εμενα ειναι ο γιατρός μου στο Μητέρα. Ειναι και η 1η μου οποτε πηγα απευθειας εκει, χωρις να το ψαξω. 

Ναι, φυσικό είναι, κι εγώ λόγω του γιατρού μου είμαι στο κέντρο που είμαι. Έχω και στο Μητέρα έναν πολύ αγαπημένο γιατρό που κάνει μάλιστα και ετ, και έχω πει ότι όταν με το καλό μείνω έγκυος θα πάω σ' αυτόν για να με παρακολουθεί! Αυτός που είμαι τώρα στο Ιασώ κάνει μόνο εξωσωματική και δεν αναλαμβάνει το μετά εξάλλου! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, happiness79 είπε:

Χμμμμ... Κατάλαβα! Υπολόγισε όμως ότι οι εξετάσεις που θα σου κάνουν στο Έλενα θέλουν τουλάχιστον 2 βδομάδες μέχρι να βγουν, μπορεί και 3...

Έχω πολύ αναλυτικό έλεγχο από το καλοκαίρι που είχα πάει σε αιματολόγους στο Ιπποκράτειο. Απλώς όταν πήγα για τα αποτελέσματα έλειπε η γιατρινα που θα τις έβλεπε και μου έδωσε κάποια άλλη γιατρός οδηγίες. Θέλω όμως να με δουν και στο Έλενας γιατί εκεί θα ξέρουν να μου δώσουν πιο εξειδικευμένες οδηγίες για τη φάση της εξωσωματικής. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 31 λεπτά , Pagotoula είπε:

λογικα παλι στο ιασω με κοβω,,, στα αλλα κεντρα που εχω δει δεν με ενεπνευσαν ουτε οι γιατροι ουτε τα ιδια τα κεντρα

Κατέληξες σε γιατρό (σε έχω στο νου μου γι' αυτό το θέμα, καλά το κατάλαβες :-o); Τον παλιό σου τον είδες;

πρίν από 3 λεπτά , happiness79 είπε:

Ναι, φυσικό είναι, κι εγώ λόγω του γιατρού μου είμαι στο κέντρο που είμαι. Έχω και στο Μητέρα έναν πολύ αγαπημένο γιατρό που κάνει μάλιστα και ετ, και έχω πει ότι όταν με το καλό μείνω έγκυος θα πάω σ' αυτόν για να με παρακολουθεί! Αυτός που είμαι τώρα στο Ιασώ κάνει μόνο εξωσωματική και δεν αναλαμβάνει το μετά εξάλλου! 

Ποιον εχεις; στειλε μ inbox

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , Troia είπε:

Eίχε γράψει μία κοπέλα ότι τους είχε προτείνει προεμφυτευτικό έλεγχο. Αλλά ποια ήταν, δε θυμάμαι καθόλου. Η φίλη μου τα πάει χάλια στις γονιμοποιήσεις. Και το μυστήριο είναι ότι είναι ελεγμένοι πλήρως σαν ζευγάρι κι επίσης έχουν ένα υγιέστατο παιδάκι από φυσική σύλληψη...

Εννοείς προεμφυτευτικό έλεγχο εμβρύων? 

1 ώρα πρίν, happiness79 είπε:

Είχε γράψει μία κοπέλα ότι έχει κλείσει ραντεβού αλλά θέλει να το πάει πιο μετά και να το ανταλλάξει με κάποιο άλλο ραντεβού για αργότερα. Οπότε δες αν έχει να κλείσεις, μήπως τα κάνετε τράμπα! Δε θυμάμαι όμως να σου πω ποια κοπέλα είναι, αλλά λογικά θα παρακολουθεί. 

Τι συγνώμη καλέ, αλίμονο!!! Δε θυμάμαι ποια το είχε γράψει. Προσπαθώ να καταλάβω πάντως πώς θα μπορούσε ο γενετιστής να βοηθήσει σε αυτή τη φάση. Πέρα από το να γράψει κάποιες πιο ειδικές γενετικές εξετάσεις ζεύγους ώστε να ελεγχθούν κάποιοι παράγοντες που θα μπορούσαν ενδεχομένως να δημιουργήσουν πρόβλημα στα έμβρυα, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο... Καλή επιτυχία στη φίλη σου!! 

@MargeauΚαλημέρα μόλις διάβασα το μήνυμα  ότι βρήκες ραντεβού στο Ιατρείο Ελέγχου Αποβολών στο Ελενα!Καλή επιτυχία με τις προσπάθειες σας  ;)

Εγώ ακομα θα ήθελα να αλλάξω το ραντεβού που έχω για 14 Απρίλη και να πάω κάποια άλλη ημερομηνία (π.χ. την εβδομάδα μετά το Πασχα), εάν έχει κάποια άλλη ραντεβού που δεν την βολεύει ας μου στείλει!!

Να έχετε όλες μια υπέροχη ημέρα με προπάντων με θετική ενέργεια!!!

1 ώρα πρίν, N.Angel είπε:

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια!! Σας διαβαζω τον τελευταιο καιρο κ μαθαινω τα νεα σας! Ποσο κουραγιο δινει η μια στην αλλη! Ευτυχως που υπαρχουν τα φορουμ κ μαθαινουμε τοσα πολλα κ παιρνουμε δυναμη! 
Εκανα περυσι μια προσπαθεια εξωσωμ με προεμφυτευτικο κ απεβαλα. Τωρα με νεα δεδομενα σκεφτομαι να ξαναπροσπαθησω.. Εχω δυστυχως μια κλειστη σαλπιγγα κ μια αλλη οχι τοσο διαβατη..κ οσον αφορα το σπερμα μαλλον κακο το βλεπω..σε ποσοτητα μεν 71 εκ/μλ αλλα μολις 1% κανονικες μορφες κ χαμηλη ζωηρη κινητηκοτητα 13% την 1 ωρα, νωθρη 37%. 
Ο ανδρολογος που πηγαμε μας ειπε οτι ειναι μια χαρα εχει ποσοτητα κ θα βρεθουν καλα..εντωμεταξυ βγηκε θετικος κ στο ουρεοπλασμα κ δν του εδωσε αντιβιωση γιατι δεν ειναι ενεργη λοιμωξη λεει! Καπως μου ακουγονται ολα αυτα κοριτσια; Εσεις τι γνωμη εχετε απο δικες σας εμπειριες;  Εκλεισα ηδη ραντεβου κ σε αλλον ανδρολογο να παρω δευτερη γνωμη.

Μου ακουγεται λιγο περιεργο γτ κ μενα ο συζηγος ειχε ενα μικροβιο κ εκανε για 3 μηνες θεραπεια με αντιβιωση κ ειδικη διατροφη κ μετα πηγαμε για εξωσωματικη. Τωρα σιγουρα οι γιατροι ειναι αρμοδιοι  να μας καθοδηγησουν. Αν κατι σε προβληματιζει πολυ ορθα εκλεισες ραντεβου να παρεις κ αλλη γνωμη. Ευχομαι να πανε ολα κατ ευχην!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , Margeau είπε:

Έχω πολύ αναλυτικό έλεγχο από το καλοκαίρι που είχα πάει σε αιματολόγους στο Ιπποκράτειο. Απλώς όταν πήγα για τα αποτελέσματα έλειπε η γιατρινα που θα τις έβλεπε και μου έδωσε κάποια άλλη γιατρός οδηγίες. Θέλω όμως να με δουν και στο Έλενας γιατί εκεί θα ξέρουν να μου δώσουν πιο εξειδικευμένες οδηγίες για τη φάση της εξωσωματικής. 

Α, ναι, αυτό σίγουρα! Οπότε λογικά δε θα καθυστερήσεις, αφού θέλεις μόνο να σου δει τις εξετάσεις και να σου πει μια γνώμη για το πώς να προχωρήσεις! Δεν αποκλείεται βέβαια να σου ζητήσει να κάνεις και κάποια ακόμα, αλλά δεν αργούν όλες πολύ, οπότε φαντάζομαι ότι δε θα έχεις θέμα! 

πρίν από 7 λεπτά , Troia είπε:

Κατέληξες σε γιατρό (σε έχω στο νου μου γι' αυτό το θέμα, καλά το κατάλαβες :-o); Τον παλιό σου τον είδες;

τον παλιο δεν τον εχω δει ακομα. θα τον δουμε τελικα κοντα στο Πασχα. θα δω κι ακομα εναν στο ιασω. κ ειμαι πολυ θετικη κ με τον γκαραβ. οποτε επειδη οσους ειδα σε αλλα κεντρα τους εχω απορριψει (υγεια και σερουμ, καθως και γενεσις και ευγονια που εχω δει στο παρελθον), μαλλον για ιασω με βλεπω παλι. ευτυχως απο το κεντρο κ το εμβρυολογικο ειμαι υπερικανοποιημενη

Διαφημίσεις

11 ώρες πρίν, Καντι είπε:

Πιστεύω οτι ο γιατρος που επισκέφτηκες ειναι πολυ σωστός και τίμιος. Ετσι ειναι τα πράγματα διεγείρεις τις ωοθήκες οταν έχουν καταβολές , οταν δεν έχουν ομως , τι να κατεβάσουν;  Να ξέρεις οι περισσότεροι γιατροι καταφεύγουν στην διέγερση που ειναι η εύκολη λύση και όχι στους φυσικούς που έχουν στενή παρακολουθηση.

@Tselek Θα συμφωνήσω με την Καντι, αν και για την ώρα έχω μόνο θεωρητική γνώση επί του θέματος!! Επίσης, σε έρευνες διάβασα ότι όσο λιγότερα φάρμακα χρησιμοποιούνται τόσο πιο δεκτικό είναι το ενδομήτριο.

Καλή επιτυχία!!!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 3 λεπτά , Αγάπ είπε:

@Tselek Θα συμφωνήσω με την Καντι, αν και για την ώρα έχω μόνο θεωρητική γνώση επί του θέματος!! Επίσης, σε έρευνες διάβασα ότι όσο λιγότερα φάρμακα χρησιμοποιούνται τόσο πιο δεκτικό είναι το ενδομήτριο.

Καλή επιτυχία!!!

Σ ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία! Καλή επιτυχία και σε σένα σε οοοοο,τι κανεις! ❤️

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, N.Angel είπε:

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια!! Σας διαβαζω τον τελευταιο καιρο κ μαθαινω τα νεα σας! Ποσο κουραγιο δινει η μια στην αλλη! Ευτυχως που υπαρχουν τα φορουμ κ μαθαινουμε τοσα πολλα κ παιρνουμε δυναμη! 
Εκανα περυσι μια προσπαθεια εξωσωμ με προεμφυτευτικο κ απεβαλα. Τωρα με νεα δεδομενα σκεφτομαι να ξαναπροσπαθησω.. Εχω δυστυχως μια κλειστη σαλπιγγα κ μια αλλη οχι τοσο διαβατη..κ οσον αφορα το σπερμα μαλλον κακο το βλεπω..σε ποσοτητα μεν 71 εκ/μλ αλλα μολις 1% κανονικες μορφες κ χαμηλη ζωηρη κινητηκοτητα 13% την 1 ωρα, νωθρη 37%. 
Ο ανδρολογος που πηγαμε μας ειπε οτι ειναι μια χαρα εχει ποσοτητα κ θα βρεθουν καλα..εντωμεταξυ βγηκε θετικος κ στο ουρεοπλασμα κ δν του εδωσε αντιβιωση γιατι δεν ειναι ενεργη λοιμωξη λεει! Καπως μου ακουγονται ολα αυτα κοριτσια; Εσεις τι γνωμη εχετε απο δικες σας εμπειριες;  Εκλεισα ηδη ραντεβου κ σε αλλον ανδρολογο να παρω δευτερη γνωμη.

@N.Angel Από την μικρή εμπειρία μου πιστεύω ότι έχουν βάση όσα σου είπε αλλά καλό είναι πάντα να παίρνει και μια δεύτερη γνώμη. Όσο για το ουρεοπλασμα δεν ξέρω....Αλλά σ εμάς που βρέθηκε κυτταρομεγαλοιος στο σπερμα καθώς είναι μια ιογενής κατάσταση....Δηλαδή θα μεταφέρει για πάντα τον ιό ο οργανισμός του χωρίς να νοσεί όμως....μας είπε ότι 15 μέρες πριν να δώσει σπέρμα θα πάρει ένα χάπι κατά του κυτταρομεγαλοιου για να μπορεσουμε όσο το δυνατόν να πάρουμε καλύτερο σπέρμα.

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...