Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 3 λεπτά , happiness79 είπε:

Τέλειααααα!!! Πολύ τυχερή που βρήκες τόσο σύντομα!!! Είναι πολύ αξιόλογη γιατρός! 

Σ'ευχαριστώ! Ήθελα να κάνω παράθεση και το δικό σου σχόλιο μαζί αλλά δεν ξέρω πώς γίνεται να βάλεις δύο παραθέσεις σε ένα μήνυμα. Θα κάνω διέγερση αρχές Απριλίου και πρέπει να δω αιματολόγο πρώτα. Σας ευχαριστώ πολύ όλες! Και τα κορίτσια που μου απάντησαν σε πμ! 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 3 λεπτά , Margeau είπε:

Σ'ευχαριστώ! Ήθελα να κάνω παράθεση και το δικό σου σχόλιο μαζί αλλά δεν ξέρω πώς γίνεται να βάλεις δύο παραθέσεις σε ένα μήνυμα. Θα κάνω διέγερση αρχές Απριλίου και πρέπει να δω αιματολόγο πρώτα. Σας ευχαριστώ πολύ όλες! Και τα κορίτσια που μου απάντησαν σε πμ! 

Χμμμμ... Κατάλαβα! Υπολόγισε όμως ότι οι εξετάσεις που θα σου κάνουν στο Έλενα θέλουν τουλάχιστον 2 βδομάδες μέχρι να βγουν, μπορεί και 3...

καλημερα κοριτσαρες.. να ρωτησω αν ξερει καποια… αν καποια ειναι ανεμβολιαστη η εχει ληξει το πιστοποιητικο εμβολιασμου, με τι καθεστως μπορει να κανει τους υπερηχους/ωοληψια/ετ στην φαση της διεγερσης;; μπαινει καθε φορα με ραπιντ η με μοριακο στο κεντρο; 

πρίν από 26 λεπτά , Pagotoula είπε:

καλημερα κοριτσαρες.. να ρωτησω αν ξερει καποια… αν καποια ειναι ανεμβολιαστη η εχει ληξει το πιστοποιητικο εμβολιασμου, με τι καθεστως μπορει να κανει τους υπερηχους/ωοληψια/ετ στην φαση της διεγερσης;; μπαινει καθε φορα με ραπιντ η με μοριακο στο κεντρο; 

Εμένα στο Ιασώ που είμαι ποτέ δε μου ζήτησαν πιστοποιητικό εμβολιασμού πάντως. Ζητάνε pcr 48 ώρες πρίν από ωοληψία ή εμβρυομεταφορά, ανεξαρτήτως εμβολίου ή όχι. Ρωτούσαν αν έχω κάνει το εμβόλιο και πότε ήταν η τελευταία δόση όταν μου έκαναν pcr, αλλά χωρίς να το ταυτοποιήσουν κάπως. 

πρίν από 7 λεπτά , happiness79 είπε:

Εμένα στο Ιασώ που είμαι ποτέ δε μου ζήτησαν πιστοποιητικό εμβολιασμού πάντως. Ζητάνε pcr 48 ώρες πρίν από ωοληψία ή εμβρυομεταφορά, ανεξαρτήτως εμβολίου ή όχι. Ρωτούσαν αν έχω κάνει το εμβόλιο και πότε ήταν η τελευταία δόση όταν μου έκαναν pcr, αλλά χωρίς να το ταυτοποιήσουν κάπως. 

το pcr το εκανες εκει; η σε οποιοδηποτε διαγνωστικο; κανονικα στις ιατρικες δομες κι εφοσον πας ο ιδιος για δικη σου επισκεψη (οχι ως συνοδος) δεν ζητανε ουτε πιστοποιητικο ουτε ραπιντ, αλλα ειπα να ρωτησω να ειμαι σιγουρη. στον αντρα σου ζητουσαν;

Διαφημίσεις

πρίν από 49 λεπτά , Pagotoula είπε:

Ζητανε μοριακο νομιζω. Ανεξαρτητως εμβολιασμου! 

Εμενα μου ζήτησαν πάντως, απο διαγνωστικο. Δεν μου εκαναν εκει! 

Σε ποιο κέντρο εισαι; 

Κορίτσια γενικά σε ποιο κεντρο ειστε; 

πρίν από 7 λεπτά , Angot είπε:

Σε ποιο κέντρο εισαι; 

μοριακο σε καθε υπερηχο; η στην ωοληψια κι ετ;

λογικα παλι στο ιασω με κοβω,,, στα αλλα κεντρα που εχω δει δεν με ενεπνευσαν ουτε οι γιατροι ουτε τα ιδια τα κεντρα

• Μου αρέσει 1

πρίν από 26 λεπτά , Pagotoula είπε:

το pcr το εκανες εκει; η σε οποιοδηποτε διαγνωστικο; κανονικα στις ιατρικες δομες κι εφοσον πας ο ιδιος για δικη σου επισκεψη (οχι ως συνοδος) δεν ζητανε ουτε πιστοποιητικο ουτε ραπιντ, αλλα ειπα να ρωτησω να ειμαι σιγουρη. στον αντρα σου ζητουσαν;

Το pcr είναι υποχρεωτικό για να μπεις στο χειρουργείο και το έκανα εκεί με 30€. Στην κεντρική είσοδο πλέον περνάς με πάσο, οπότε θέλει είτε εμβόλιο είτε ράπιντ μόνο για να μπει μέσα ο οποιοσδήποτε. Ο άντρας μου θα έπρεπε να κάνει κι εκείνος, μόνο εφόσον έδινε το σπέρμα εκεί. Το φέρναμε όμως από το σπίτι (εντός 30 λεπτών μας έχουν πει) για να γλυτώσουμε τα 30€ του pcr και γιατί του φαινόταν πιο απλό σαν διαδικασία έτσι.

πρίν από 9 λεπτά , Pagotoula είπε:

λογικα παλι στο ιασω με κοβω,,, στα αλλα κεντρα που εχω δει δεν με ενεπνευσαν ουτε οι γιατροι ουτε τα ιδια τα κεντρα

Όχι, για τους υπερήχους δε χρειάζεται τίποτα! Μπαίνεις με το πάσο και αυτό αρκεί. Μοριακό μόνο για όταν χρειάζεται να μπεις χειρουργείο θέλει (ωοληψία, ετ). Μια χαρά είναι το Ιασώ, γιατί έχει και πολύ καλό εμβρυολογικό. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , happiness79 είπε:

Το pcr είναι υποχρεωτικό για να μπεις στο χειρουργείο και το έκανα εκεί με 30€. Στην κεντρική είσοδο πλέον περνάς με πάσο, οπότε θέλει είτε εμβόλιο είτε ράπιντ μόνο για να μπει μέσα ο οποιοσδήποτε. Ο άντρας μου θα έπρεπε να κάνει κι εκείνος, μόνο εφόσον έδινε το σπέρμα εκεί. Το φέρναμε όμως από το σπίτι (εντός 30 λεπτών μας έχουν πει) για να γλυτώσουμε τα 30€ του pcr και γιατί του φαινόταν πιο απλό σαν διαδικασία έτσι.

απο οτι καταλαβα αρα στη γυναικα για τους υπερηχους αρκει δηλαδη το ραπιντ και για ωοληψια κι ετ το pcr;;; και για τον αντρα στην ωοληψια μονο θελει pcr (που δινει σπερμα) και τις υπολοιπες φορες μπαινει με ραπιντ; καλα τα συνοψιζω;;; αχαχαχαχ

πρίν από 5 λεπτά , happiness79 είπε:

Όχι, για τους υπερήχους δε χρειάζεται τίποτα! Μπαίνεις με το πάσο και αυτό αρκεί. Μοριακό μόνο για όταν χρειάζεται να μπεις χειρουργείο θέλει pcr (ωοληψία, ετ). Μια χαρά είναι το Ιασώ, γιατί έχει και πολύ καλό εμβρυολογικό. 

πρίν από 9 λεπτά , Pagotoula είπε:

Οχι μοριακο για ωοληψια και ετ 

Για υπέρηχο εγώ δεν εκανα τπτ.  

Ειμαι στο hygeiaivf ενωθηκε πλεον με το εμβρυογεννεσις

Διαφημίσεις

πρίν από 14 λεπτά , Angot είπε:

Σε ποιο κέντρο εισαι; 

Στο Ιασώ είμαι. Εσύ? 

πρίν από 3 λεπτά , Angot είπε:

Οχι μοριακο για ωοληψια και ετ 

Για υπέρηχο εγώ δεν εκανα τπτ.  

Ειμαι στο hygeiaivf ενωθηκε πλεον με το εμβρυογεννεσις

Τώρα είδα ότι έχεις απαντήσει ήδη! Το hygeiaivf είναι το τμήμα υποβοηθούμενης αναπαραγωγής του Μητέρα? 

πρίν από 2 λεπτά , happiness79 είπε:

Τώρα είδα ότι έχεις απαντήσει ήδη! Το hygeiaivf είναι το τμήμα υποβοηθούμενης αναπαραγωγής του Μητέρα? 

Ναι ναι ειναι κτίριο λιγο πιο περα απο το μητερα . Εμενα ειναι ο γιατρός μου στο Μητέρα. Ειναι και η 1η μου οποτε πηγα απευθειας εκει, χωρις να το ψαξω. 

1 ώρα πρίν, happiness79 είπε:

Τι συγνώμη καλέ, αλίμονο!!! Δε θυμάμαι ποια το είχε γράψει. Προσπαθώ να καταλάβω πάντως πώς θα μπορούσε ο γενετιστής να βοηθήσει σε αυτή τη φάση. Πέρα από το να γράψει κάποιες πιο ειδικές γενετικές εξετάσεις ζεύγους ώστε να ελεγχθούν κάποιοι παράγοντες που θα μπορούσαν ενδεχομένως να δημιουργήσουν πρόβλημα στα έμβρυα, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο... Καλή επιτυχία στη φίλη σου!! 

Eίχε γράψει μία κοπέλα ότι τους είχε προτείνει προεμφυτευτικό έλεγχο. Αλλά ποια ήταν, δε θυμάμαι καθόλου. Η φίλη μου τα πάει χάλια στις γονιμοποιήσεις. Και το μυστήριο είναι ότι είναι ελεγμένοι πλήρως σαν ζευγάρι κι επίσης έχουν ένα υγιέστατο παιδάκι από φυσική σύλληψη...

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...