Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια σοσ! Κατά πάσα πιθανότητα ήρθα σε επαφή με κρουσμα κοβιντ. Αλλά όπως ξέρετε είμαι στην διαδικασία διεργεσης και περιμένω περίοδο. Αν κόλλησα κοβιντ ακυρώνεται ο κυκλος; Κανονικά η περίοδος είναι να μου έρθει σε μια βδομάδα. Αν το περάσω τωρα και είμαι καλά στην 1η μέρα περιόδου μπορώ κανονικά να προχωρήσω; 

7 ώρες πρίν, silvy22 είπε:

ωραία νέα!!! πότε θα έχεις τα αποτελέσματα του προεμφυτευτικού?

Πολύ σύντομα... Γύρω στις 20 του μήνα μου είχαν πει... Αγωνία και λαχτάρα!!! 

7 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

@happiness79 και @νικηαντωνια81 μόλις γύρισε ο άντρας μου από τον ΕΦΚΑ και κατάφερε να το φτιάξει. Είπε στην είσοδο ότι δν μπορεί να περιμένει μέχρι 14 Απρίλη που του έδιναν ραντεβού γιατί υπάρχει θέμα υγείας με εξετάσεις, φάρμακα κτλ, ήταν μαζί και ένας άλλος κύριος 60αρης που είχε παρόμοιο πρόβλημα και τον έπεισαν να τους αφήσει να μπουν. Τους έστειλαν απευθείας στην υποδιευθύντρια και τους το έφτιαξε εκείνη την ώρα. Τώρα ο άντρας μου φαίνεται κανονικά ασφαλισμένος, εγώ σαν προστατευόμενο μέλος, όχι ακόμα δυστυχώς αλλά μας είπαν πως να το κάνουμε μέσω Ίντερνετ.  

Τέλεια νέα!!! Πάλι καλά!!! 

• Μου αρέσει 2

3 ώρες πρίν, Tselek είπε:

Καλησπέρα σε όλες-ους και συγγνώμη προκαταβολικά αν είναι άσχετο το μήνυμά μου στο θέμα αυτό. Είμαι 37, πάσχω από ΠΩΑ, με ΑΜΗ 0,10 και fsh 12. Απευθυνθήκαμε σ ένα κέντρο στη Θεσσαλονίκη για πληροφορίες και ο γιατρός μας συμβούλευσε να προχωρήσουμε σε εξωσωματική μόνο σε φυσικό κυκλο καθώς είναι απόλυτος ότι εγώ και με διέγερση, παλι ένα ωάριο θα δώσω. Έχει δοθεί ανάλογη κατεύθυνση σε άλλη κοπέλα εδώ; Δεν αξίζει όντως να προχωρήσω σε διέγερση, αναρωτιέμαι..;! σημειωτέον, το σπερμα του συζύγου είναι σε άριστη κατάσταση. 
ευχαριστω εκ των προτέρων! 

Στο λεει γιατι ειναι πολυ χαμηλη η αμη σου!εγω με αμη 0,3 και fsh 17 εκτος του οτι εκανα φυσικους,εκανα κ ενα φυσικο τροποποιημενο(150 μοναδες καθε μερα για 6 μερες) οπου κατεβασα 2 ωαρια κ γονιμοποιηθηκανε κ τα 2 με πολυ καλο σπερμα επισης..προτεινε του να ξεκινησετε ετσι κ σεις!!κ μετα μαζευεις με φυσικους καθε μηνα..

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

7 ώρες πρίν, Troia είπε:

Και όμως το έχω ξανακούσει. Κάνε υπέρηχο και στείλε μας τα νέα σου.

ήθελα να σε ρωτήσω εκ μέρους κάποιας φίλης μου. Εσύ είχες γράψει ότι μετά από αποτυχίες απευθύνθηκες σε γενετιστή; Μπορείς να μου γράψεις συνοπτικά την ιστορία σου μήπως και τη βοηθήσω;

Όχι, δεν είχα γράψει κάτι τέτοιο. Σκέψου ότι η θεία μου είναι γενετήστρια, έχω δηλαδή πολύ δικό μου άνθρωπο, αλλά δεν έχει χρειαστεί να επέμβει ως τώρα σε κάτι, ενώ ξέρει την πορεία μας. Αν θεωρούσε ότι ήταν καλό να επέμβει θα το είχε κάνει σίγουρα. Ίσως χρειαστούμε τη γνώμη της για τα έμβρυα, ανάλογα το τι θα προκύψει, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει χρειαστεί. 

4 ώρες πρίν, Tselek είπε:

Καλησπέρα σε όλες-ους και συγγνώμη προκαταβολικά αν είναι άσχετο το μήνυμά μου στο θέμα αυτό. Είμαι 37, πάσχω από ΠΩΑ, με ΑΜΗ 0,10 και fsh 12. Απευθυνθήκαμε σ ένα κέντρο στη Θεσσαλονίκη για πληροφορίες και ο γιατρός μας συμβούλευσε να προχωρήσουμε σε εξωσωματική μόνο σε φυσικό κυκλο καθώς είναι απόλυτος ότι εγώ και με διέγερση, παλι ένα ωάριο θα δώσω. Έχει δοθεί ανάλογη κατεύθυνση σε άλλη κοπέλα εδώ; Δεν αξίζει όντως να προχωρήσω σε διέγερση, αναρωτιέμαι..;! σημειωτέον, το σπερμα του συζύγου είναι σε άριστη κατάσταση. 

Καλώς όρισες Tselek και καλή αρχή τις προσπάθειες σας! Σκέφτομαι ότι η άποψη του γιατρού σου έχει βάση. Είναι κρίμα να ταλαιπωρήσεις τον οργανισμό σου με ορμόνες, με αμφίβολο αποτέλεσμα, τη στιγμή που υπάρχει η επιλογή των φυσικών κύκλων, που θεωρείται μάλιστα ότι δίνουν και πιο ποιοτικά ωάρια συγκριτικά με αυτά που προκύπτουν μετά από διέγερση. Το τι αξίζει και το τι όχι, είναι σχετικό. Εγώ που έχω κάνει 5 διεγέρσεις, συν φυσικούς κύκλους, σου λέω ότι μακάρι να είχα πάει μόνο με φυσικούς κύκλους όλες τις φορές. Αν είχα όταν ξεκινούσα τις γνώσεις που έχω τώρα, αυτό θα επέλεγα πάντως! Σκέψου το, πάρε κι άλλες γνώμες και αποφασίζεις! 

3 ώρες πρίν, Maroxmarox είπε:

Συγνωμη που παρεμβαίνω εάν έχεις οφειλές σε δημόσιους φορείς σε βγάζει ανασφαλιστο; Πχ και εφορία;

Καλησπέρα κορίτσι μου ,εύχομαι όλα να πάνε καλά ,όταν λες βεβαρημένο ιστορικό με 2 επεμβάσεις ,ινομυωματα να υποθεσω; Επίσης η αδενομυωση μπορεί να μπερδεύεται με ινομυωμα; Είμαι παθουσα με ινομυωματα για αυτό σε ρωτάω εάν επιτρεπεται

Σούπερ ! Μπράβο κορίτσι μου ,η Οικονομόπουλου είναι αιματολογος στο Ελενα σωστά; Για το σύζυγό σου έγραψε εξετάσεις;

Οι οφειλές που έγραψα αφορούσαν το ταμείο μου και όχι εφορία ή κάτι άλλο. Δεν ξέρω αν σε βγάζει ανασφάλιστο αν έχεις αλλού οφειλές. 

Ναι, η Οικονομοπούλου είναι αιματολόγος στο τμήμα αποβολών του Έλενα. Για τον άντρα μου δε μου έγραψε εξετάσεις (δε νομίζω ότι μπορεί να συνταγογραφήσει σε άντρες), μου είπε όμως να δούμε ξανά το σπέρμα και με πιο ειδικές εξετάσεις, γιατί το μόνο που είχαμε ήταν 3 σπερμοδιαγράμματα, προ διετίας. Εχεις μήπως να προτείνεις κάποιον ανδρολόγο? 

3 ώρες πρίν, Marina21 είπε:

Κοριτσια να ρωτήσω κατι, μετα απο αποβολη την Τρίτη εκοψα τα φαρμακα μετα απο ποσες ημερες έρχεται η περίοδος περιπου; 

Πρέπει να μηδενίσει πρώτα η χοριακή και μετά θα έρθει η περίοδος. Υπομονή... 

1 hour ago, Bookthiefy είπε:

Κορίτσια σοσ! Κατά πάσα πιθανότητα ήρθα σε επαφή με κρουσμα κοβιντ. Αλλά όπως ξέρετε είμαι στην διαδικασία διεργεσης και περιμένω περίοδο. Αν κόλλησα κοβιντ ακυρώνεται ο κυκλος; Κανονικά η περίοδος είναι να μου έρθει σε μια βδομάδα. Αν το περάσω τωρα και είμαι καλά στην 1η μέρα περιόδου μπορώ κανονικά να προχωρήσω; 

Ωχ, μπέρδεμα... Στη θέση σου νομίζω ότι δε θα το ρίσκαρα και θα άφηνα τη διαδικασία για τον επόμενο μήνα, αφού δεν έχεις ήδη ξεκινήσει τα φάρμακα. Γιατί δεν ξέρεις σε περίπτωση που νοσήσεις για πόσες μέρες θα σε βγάζουν θετική τα τεστ. Και για να μπεις στο χειρουργείο για ωοληψία θα σου ζητήσουν pcr (στο Ιασώ είσαι, σωστά?) Επίσης, υπάρχει ο κίνδυνος αν νοσήσεις να σου επηρεάσει την ποιότητα των ωαρίων. Οπότε σκέψου μήπως το αναβάλλεις για 1 μήνα. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 56 λεπτά , Nephele78 είπε:

Στο λεει γιατι ειναι πολυ χαμηλη η αμη σου!εγω με αμη 0,3 και fsh 17 εκτος του οτι εκανα φυσικους,εκανα κ ενα φυσικο τροποποιημενο(150 μοναδες καθε μερα για 6 μερες) οπου κατεβασα 2 ωαρια κ γονιμοποιηθηκανε κ τα 2 με πολυ καλο σπερμα επισης..προτεινε του να ξεκινησετε ετσι κ σεις!!κ μετα μαζευεις με φυσικους καθε μηνα..

Σ´ευχαριστω πολύ για την απάντησή σου! Η αλήθεια είναι πως πέρα από αυτά που άκουσα, θα ήθελα να προσπαθήσω έστω και μια φορά με διέγερση. Έτσι, για την τιμή των όπλων! :-) φαντάζομαι δεν παίζει ρόλο η σειρά που θα γίνει, πρώτα φυσικό ή με διέγερση, σωστά; 

πρίν από 58 λεπτά , happiness79 είπε:

Όχι, δεν είχα γράψει κάτι τέτοιο. Σκέψου ότι η θεία μου είναι γενετήστρια, έχω δηλαδή πολύ δικό μου άνθρωπο, αλλά δεν έχει χρειαστεί να επέμβει ως τώρα σε κάτι, ενώ ξέρει την πορεία μας. Αν θεωρούσε ότι ήταν καλό να επέμβει θα το είχε κάνει σίγουρα. Ίσως χρειαστούμε τη γνώμη της για τα έμβρυα, ανάλογα το τι θα προκύψει, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει χρειαστεί. 

Καλώς όρισες Tselek και καλή αρχή τις προσπάθειες σας! Σκέφτομαι ότι η άποψη του γιατρού σου έχει βάση. Είναι κρίμα να ταλαιπωρήσεις τον οργανισμό σου με ορμόνες, με αμφίβολο αποτέλεσμα, τη στιγμή που υπάρχει η επιλογή των φυσικών κύκλων, που θεωρείται μάλιστα ότι δίνουν και πιο ποιοτικά ωάρια συγκριτικά με αυτά που προκύπτουν μετά από διέγερση. Το τι αξίζει και το τι όχι, είναι σχετικό. Εγώ που έχω κάνει 5 διεγέρσεις, συν φυσικούς κύκλους, σου λέω ότι μακάρι να είχα πάει μόνο με φυσικούς κύκλους όλες τις φορές. Αν είχα όταν ξεκινούσα τις γνώσεις που έχω τώρα, αυτό θα επέλεγα πάντως! Σκέψου το, πάρε κι άλλες γνώμες και αποφασίζεις! 

Οι οφειλές που έγραψα αφορούσαν το ταμείο μου και όχι εφορία ή κάτι άλλο. Δεν ξέρω αν σε βγάζει ανασφάλιστο αν έχεις αλλού οφειλές. 

Ναι, η Οικονομοπούλου είναι αιματολόγος στο τμήμα αποβολών του Έλενα. Για τον άντρα μου δε μου έγραψε εξετάσεις (δε νομίζω ότι μπορεί να συνταγογραφήσει σε άντρες), μου είπε όμως να δούμε ξανά το σπέρμα και με πιο ειδικές εξετάσεις, γιατί το μόνο που είχαμε ήταν 3 σπερμοδιαγράμματα, προ διετίας. Εχεις μήπως να προτείνεις κάποιον ανδρολόγο? 

Ωχ, μπέρδεμα... Στη θέση σου νομίζω ότι δε θα το ρίσκαρα και θα άφηνα τη διαδικασία για τον επόμενο μήνα, αφού δεν έχεις ήδη ξεκινήσει τα φάρμακα. Γιατί δεν ξέρεις σε περίπτωση που νοσήσεις για πόσες μέρες θα σε βγάζουν θετική τα τεστ. Και για να μπεις στο χειρουργείο για ωοληψία θα σου ζητήσουν pcr (στο Ιασώ είσαι, σωστά?) Επίσης, υπάρχει ο κίνδυνος αν νοσήσεις να σου επηρεάσει την ποιότητα των ωαρίων. Οπότε σκέψου μήπως το αναβάλλεις για 1 μήνα. 

πρίν από 58 λεπτά , happiness79 είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ @happiness79 για την πολύτιμη βοήθειά σου και για τις ευχές! Και σε σένα από καρδιάς ο,τι καλύτερο! 

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, Tselek είπε:

Πιστεύω οτι ο γιατρος που επισκέφτηκες ειναι πολυ σωστός και τίμιος. Ετσι ειναι τα πράγματα διεγείρεις τις ωοθήκες οταν έχουν καταβολές , οταν δεν έχουν ομως , τι να κατεβάσουν;  Να ξέρεις οι περισσότεροι γιατροι καταφεύγουν στην διέγερση που ειναι η εύκολη λύση και όχι στους φυσικούς που έχουν στενή παρακολουθηση.

• Μου αρέσει 1

wRSzp2.pngUIzHp2.png

1 ώρα πρίν, Tselek είπε:

Σ´ευχαριστω πολύ για την απάντησή σου! Η αλήθεια είναι πως πέρα από αυτά που άκουσα, θα ήθελα να προσπαθήσω έστω και μια φορά με διέγερση. Έτσι, για την τιμή των όπλων! :-) φαντάζομαι δεν παίζει ρόλο η σειρά που θα γίνει, πρώτα φυσικό ή με διέγερση, σωστά; 

Σ ευχαριστώ πολύ @happiness79 για την πολύτιμη βοήθειά σου και για τις ευχές! Και σε σένα από καρδιάς ο,τι καλύτερο! 

Δε παιζει ρολο!η fsh σου ειναι σχετικα καλη οποτε με μινι διεγερση κατι θα γινει πιστευω δηλ.3 μπορει, κ το λεω σε συγκριση με μενα.αλλα αν θες να κανεις με πολλες μοναδες να ξερεις οτι η διεγερση κανει ζημια στα ωαρια οταν εκβιαζουμε τις ωοθηκες να μας δωσουν κστι που δεν εχουν! Εγω ας πουμε εκανα διεγερση κ κατεβασα 3 ωαρια κ ηταν ακαταλληλα.

1 hour ago, Margeau said:

Γεια σας κορίτσια! Ψάχνω ραντεβού για την Οικονομοπούλου. Αν πάρει κάτι το μάτι σας ή θέλει κάποια να ακυρώσει θα με έχετε στο νου σας;

Έχει διαθέσιμο στις 12 Μαΐου αν σε ενδιαφέρει. Μέχρι το πρωί είχε και για Απρίλη αλλά απ ότι φαίνεται τα έκλεισαν όλα

eardp2.png

Διαφημίσεις

7 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Χίλια συγγνώμη, σε μπέρδεψα με άλλη....Ποια κοπέλα είχε γράψει προ ημερών ότι έχει συμβουλευτεί γενετιστή; Μπαίνω και διαβάζω απόσπασματικά και δε θυμάμαι ποια το έγραψε...

9 ώρες πρίν, Margeau είπε:

Γεια σας κορίτσια! Ψάχνω ραντεβού για την Οικονομοπούλου. Αν πάρει κάτι το μάτι σας ή θέλει κάποια να ακυρώσει θα με έχετε στο νου σας;

Είχε γράψει μία κοπέλα ότι έχει κλείσει ραντεβού αλλά θέλει να το πάει πιο μετά και να το ανταλλάξει με κάποιο άλλο ραντεβού για αργότερα. Οπότε δες αν έχει να κλείσεις, μήπως τα κάνετε τράμπα! Δε θυμάμαι όμως να σου πω ποια κοπέλα είναι, αλλά λογικά θα παρακολουθεί. 

2 ώρες πρίν, Troia είπε:

Χίλια συγγνώμη, σε μπέρδεψα με άλλη....Ποια κοπέλα είχε γράψει προ ημερών ότι έχει συμβουλευτεί γενετιστή; Μπαίνω και διαβάζω απόσπασματικά και δε θυμάμαι ποια το έγραψε...

Τι συγνώμη καλέ, αλίμονο!!! Δε θυμάμαι ποια το είχε γράψει. Προσπαθώ να καταλάβω πάντως πώς θα μπορούσε ο γενετιστής να βοηθήσει σε αυτή τη φάση. Πέρα από το να γράψει κάποιες πιο ειδικές γενετικές εξετάσεις ζεύγους ώστε να ελεγχθούν κάποιοι παράγοντες που θα μπορούσαν ενδεχομένως να δημιουργήσουν πρόβλημα στα έμβρυα, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο... Καλή επιτυχία στη φίλη σου!! 

7 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Έχει διαθέσιμο στις 12 Μαΐου αν σε ενδιαφέρει. Μέχρι το πρωί είχε και για Απρίλη αλλά απ ότι φαίνεται τα έκλεισαν όλα

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ! Μπήκα τώρα το πρωί και βρήκα για τη Δευτέρα!!! 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 2 λεπτά , Margeau είπε:

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ! Μπήκα τώρα το πρωί και βρήκα για τη Δευτέρα!!! 

Τέλειααααα!!! Πολύ τυχερή που βρήκες τόσο σύντομα!!! Είναι πολύ αξιόλογη γιατρός! 

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια!! Σας διαβαζω τον τελευταιο καιρο κ μαθαινω τα νεα σας! Ποσο κουραγιο δινει η μια στην αλλη! Ευτυχως που υπαρχουν τα φορουμ κ μαθαινουμε τοσα πολλα κ παιρνουμε δυναμη! 
Εκανα περυσι μια προσπαθεια εξωσωμ με προεμφυτευτικο κ απεβαλα. Τωρα με νεα δεδομενα σκεφτομαι να ξαναπροσπαθησω.. Εχω δυστυχως μια κλειστη σαλπιγγα κ μια αλλη οχι τοσο διαβατη..κ οσον αφορα το σπερμα μαλλον κακο το βλεπω..σε ποσοτητα μεν 71 εκ/μλ αλλα μολις 1% κανονικες μορφες κ χαμηλη ζωηρη κινητηκοτητα 13% την 1 ωρα, νωθρη 37%. 
Ο ανδρολογος που πηγαμε μας ειπε οτι ειναι μια χαρα εχει ποσοτητα κ θα βρεθουν καλα..εντωμεταξυ βγηκε θετικος κ στο ουρεοπλασμα κ δν του εδωσε αντιβιωση γιατι δεν ειναι ενεργη λοιμωξη λεει! Καπως μου ακουγονται ολα αυτα κοριτσια; Εσεις τι γνωμη εχετε απο δικες σας εμπειριες;  Εκλεισα ηδη ραντεβου κ σε αλλον ανδρολογο να παρω δευτερη γνωμη.

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...