Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 11 λεπτά , happiness79 είπε:

Επιστρέφω από το Έλενα που πήγα να πάρω τις εξετάσεις που μου έγραψε η Οικονομοπούλου. Είναι όλες πολύ καλές! Δεν προκύπτει κανένα πρόβλημα από εκεί, μου είπε! Τώρα έχω ακόμα μεγαλύτερη αγωνία για το τι θα δείξει ο προεμφυτευτικός έλεγχος των εμβρύων... Ρώτησα και στο ταμείο για επιβεβαίωση και μου είπαν αυτό που λέτε κι εσείς, ότι μπορώ να κάνω εκεί τις καμπύλες κι ας φαίνομαι ανασφάλιστη στο σύστημα! Οπότε όλα καλά, θα τις κάνω αύριο! 

ωραία νέα!!! πότε θα έχεις τα αποτελέσματα του προεμφυτευτικού?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@happiness79 και @νικηαντωνια81 μόλις γύρισε ο άντρας μου από τον ΕΦΚΑ και κατάφερε να το φτιάξει. Είπε στην είσοδο ότι δν μπορεί να περιμένει μέχρι 14 Απρίλη που του έδιναν ραντεβού γιατί υπάρχει θέμα υγείας με εξετάσεις, φάρμακα κτλ, ήταν μαζί και ένας άλλος κύριος 60αρης που είχε παρόμοιο πρόβλημα και τον έπεισαν να τους αφήσει να μπουν. Τους έστειλαν απευθείας στην υποδιευθύντρια και τους το έφτιαξε εκείνη την ώρα. Τώρα ο άντρας μου φαίνεται κανονικά ασφαλισμένος, εγώ σαν προστατευόμενο μέλος, όχι ακόμα δυστυχώς αλλά μας είπαν πως να το κάνουμε μέσω Ίντερνετ.  

• Μου αρέσει 2

eardp2.png

1 hour ago, Menikos είπε:

Κοριτσια καλησπέρα !! τα φώτα σας παρακαλώ δεν ξερω και ουτε καταλαβαινω τι γινεται!!!!!!!

κάνω εμβρυομεταφορα 1 βλαστοκύστη 5ης μερας 4ΑΑ 25/2 .....πρώτη χοριακή 9 μέρες μετά 250!!! δεύτερη χοριακή 200.... τρίτη 120.... Βιοχημική λέει ο γιατρός (λογικό!) κόβω τα φάρμακα και περιμένω περίοδο.......5 μέρες μετά δεν έχει έρθει περίοδος πάω κάνω χοριακή και δείχνει 300!!!!!!!! λέει ο γιατρός φοβαται για εξωμήτριο αλλά γενικά είναι χαμηλή η χοριακή οπότε δεν θέλει να μου δώσει κάτι σε χάπι για να αποβάλλω .....ξανακάνω χοριακή σήμερα (2μερες μετά δλδ) και βγαίνει 600!!!! δηλαδή διπλασιάστηκε......

τι στο καλό συμβαίνει εκει μέσα ????? έχει καμιά κάποια ανάλογη εμπειρία???? θα πάω το απόγευμα να με δει ο γιατρός από κοντά και να κάνουμε υπέρηχο....

ψυχολογικά είμαι χάλια περισσότερο γιατί δεν ξέρω τι γίνεται....είμαι έγκυος (λόγω χοριακής) χωρίς να είμαι έγκυος αφου τιποτα από ολα αυτα δεν ειναι φυσιολογικο..... και μου έχουν σπάσει τα νεύρα!!!!!!

Και όμως το έχω ξανακούσει. Κάνε υπέρηχο και στείλε μας τα νέα σου.

πρίν από 32 λεπτά , happiness79 είπε:

Επιστρέφω από το Έλενα που πήγα να πάρω τις εξετάσεις που μου έγραψε η Οικονομοπούλου. Είναι όλες πολύ καλές! Δεν προκύπτει κανένα πρόβλημα από εκεί, μου είπε! Τώρα έχω ακόμα μεγαλύτερη αγωνία για το τι θα δείξει ο προεμφυτευτικός έλεγχος των εμβρύων... Ρώτησα και στο ταμείο για επιβεβαίωση και μου είπαν αυτό που λέτε κι εσείς, ότι μπορώ να κάνω εκεί τις καμπύλες κι ας φαίνομαι ανασφάλιστη στο σύστημα! Οπότε όλα καλά, θα τις κάνω αύριο! 

ήθελα να σε ρωτήσω εκ μέρους κάποιας φίλης μου. Εσύ είχες γράψει ότι μετά από αποτυχίες απευθύνθηκες σε γενετιστή; Μπορείς να μου γράψεις συνοπτικά την ιστορία σου μήπως και τη βοηθήσω;

40 minutes ago, Troia said:

Και όμως το έχω ξανακούσει. Κάνε υπέρηχο και στείλε μας τα νέα σου.

ήθελα να σε ρωτήσω εκ μέρους κάποιας φίλης μου. Εσύ είχες γράψει ότι μετά από αποτυχίες απευθύνθηκες σε γενετιστή; Μπορείς να μου γράψεις συνοπτικά την ιστορία σου μήπως και τη βοηθήσω;

το εχεις ξανακούσει????και τι αποτέλεσμα είχε??? οχι καλό να φανταστω......

πρίν από 3 λεπτά , Menikos είπε:

Μου φαίνεται απόλυτα λογικό το ενδεχόμενο διάσπασης της βλαστοκυστης. Το είχα διαβάσει εδώ στο φόρουμ. 

Περιμενουμε με αγωνία τα νέα σου!

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 34 λεπτά , Menikos είπε:

Όχι καλό, αλλά έχει σημασία να κάνεις υπέρηχο να δεις τι γίνεται. Περιμένουμε νέα σου!

5 ώρες πρίν, Alexiiia είπε:

Καλημέρα!!θα ήθελα να μάθω αν κάποια κοπέλα έχει κάνει εξωσωματική στο Ρεα.εμπειριες και τιμες ευχαριστώ πολύ!!

Γεια σου κοπελα μου δε ξερω για το ΡΕΑ αλλα για εναν συγκεκριμενο γιατρο εχω διαβασει τα χειροτερα τον τζε..

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Menikos είπε:

Κοριτσια καλησπέρα !! τα φώτα σας παρακαλώ δεν ξερω και ουτε καταλαβαινω τι γινεται!!!!!!!

κάνω εμβρυομεταφορα 1 βλαστοκύστη 5ης μερας 4ΑΑ 25/2 .....πρώτη χοριακή 9 μέρες μετά 250!!! δεύτερη χοριακή 200.... τρίτη 120.... Βιοχημική λέει ο γιατρός (λογικό!) κόβω τα φάρμακα και περιμένω περίοδο.......5 μέρες μετά δεν έχει έρθει περίοδος πάω κάνω χοριακή και δείχνει 300!!!!!!!! λέει ο γιατρός φοβαται για εξωμήτριο αλλά γενικά είναι χαμηλή η χοριακή οπότε δεν θέλει να μου δώσει κάτι σε χάπι για να αποβάλλω .....ξανακάνω χοριακή σήμερα (2μερες μετά δλδ) και βγαίνει 600!!!! δηλαδή διπλασιάστηκε......

τι στο καλό συμβαίνει εκει μέσα ????? έχει καμιά κάποια ανάλογη εμπειρία???? θα πάω το απόγευμα να με δει ο γιατρός από κοντά και να κάνουμε υπέρηχο....

ψυχολογικά είμαι χάλια περισσότερο γιατί δεν ξέρω τι γίνεται....είμαι έγκυος (λόγω χοριακής) χωρίς να είμαι έγκυος αφου τιποτα από ολα αυτα δεν ειναι φυσιολογικο..... και μου έχουν σπάσει τα νεύρα!!!!!!

Κοριτσι μου ευχομαι να τα καταφερει το μωρακι σου.. κι απο εχω κ περα να εχεις μονο κλαματα χαρας!❤ Περιμενουμε με αγωνια τον υπερηχο σου. Και μια συμβουλη.. αν θες την ακους.. αλλιως την πετας: Πηγαινε και σε αλλον εναν γιατρο για υπερηχο! Δωσε μια ευκαιρια στο εμβρυο αλλα κ στον εαυτο σου..  Να διασταυρωσεις αυτα που σου λεει ο δικος σου και τουλαχιστον ενας ακομη γιατρος.. κ μετα να αποφασισεις. 

• Μου αρέσει 2

Καλησπέρα σε όλες-ους και συγγνώμη προκαταβολικά αν είναι άσχετο το μήνυμά μου στο θέμα αυτό. Είμαι 37, πάσχω από ΠΩΑ, με ΑΜΗ 0,10 και fsh 12. Απευθυνθήκαμε σ ένα κέντρο στη Θεσσαλονίκη για πληροφορίες και ο γιατρός μας συμβούλευσε να προχωρήσουμε σε εξωσωματική μόνο σε φυσικό κυκλο καθώς είναι απόλυτος ότι εγώ και με διέγερση, παλι ένα ωάριο θα δώσω. Έχει δοθεί ανάλογη κατεύθυνση σε άλλη κοπέλα εδώ; Δεν αξίζει όντως να προχωρήσω σε διέγερση, αναρωτιέμαι..;! σημειωτέον, το σπερμα του συζύγου είναι σε άριστη κατάσταση. 
ευχαριστω εκ των προτέρων! 

• Μου αρέσει 1

6 ώρες πρίν, KoraliaP είπε:

@Maroxmarox ναι στους 3,5 μήνες. 

Ότι χρειαστείς εδώ είμαι και όπου μπορώ να βοηθήσω. Έχω περάσει κι εγώ από πολλά στάδια και επεμβάσεις. Όλα με το καλό να έρθουν :wub:

Κοριτσάρα μου με το καλο να κρατήσεις το μωράκι σου !! Σε ευχαριστώ πολύ ναι έχω περάσει από τα ίδια ,επεμβάσεις φουλ..για αυτό πέφτω καμιά φορά αλλά εάν δε σκεφτόμαστε Θετικά με ελπίδα δε κάνουμε τίποτα ! Και σε ευχαριστώ πολύ πολύ ,ότι χρειαστώ θα σου χτυπήσω! 

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Nephele78 είπε:

Γεια σου κοπελα μου δε ξερω για το ΡΕΑ αλλα για εναν συγκεκριμενο γιατρο εχω διαβασει τα χειροτερα τον τζε..

Να προσθέσω και τον Ζαφ…

@Alexiiia

μια κοπέλα έμεινε πολύ ευχαριστημένη απο ένα άλλο γιατρό εκεί που είναι Μπαμπας κ γιος 

• Ευχαριστώ 1

6 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Ναι, αυτό συνέβη και σε μένα, είχα οφειλές και δεν το ήξερα γιατί ενώ είχα βάλει πάγια εντολή πληρωμής είχε μπλοκάρει το σύστημα και δεν τραβούσαν τα χρήματα. Είχε περάσει το χρέος στο ΚΕΚΑΟ και έπρεπε να κάνω εγγραφή εκεί για να δω τι παίζει. Ξεχρέωσα χθες και ελπίζω όντως να αποκατασταθεί το θέμα σε 3 εργάσιμες όπως μου είπαν. Ακούω βέβαια και αυτό που γράφεις ότι κάθε 2 βδομάδες ανανεώνεται το σύστημα και φρικάρω λίγο. Ίσως θέλουν λίγη πίεση, δεν ξέρω. Θα δείξει!! 

Συγνωμη που παρεμβαίνω εάν έχεις οφειλές σε δημόσιους φορείς σε βγάζει ανασφαλιστο; Πχ και εφορία;

19 ώρες πρίν, Panagiotakats39 είπε:

Καλησπέρα σας κ συγγνώμη για την παρέμβαση… έχω ίδια εμπειρία με αδενομυωση… κάνω ήδη θεραπεία για την συγκεκριμένη πάθηση, με ενέσεις όπου κ έχει κοπεί η περίοδος μου, διότι σε περίπου 1 μήνα θα κάνω εμβρυομεταφορα… για αυτό τον λόγο κιόλας κάνω κ την συγκεκριμένη θεραπεία… μέχρι να βρούμε αν είναι ινομυωμα η αδενομυωση, ταλαιπωρήθηκα παρά μα παρά πολύ γιατί έχω βεβαρημένο ιστορικό με 2 επεμβάσεις… ο εξωσωματικός μου (ειναι στο Ιασώ) μου ανέφερε ότι μάλλον ήταν αδενομυωση, αλλά με παρέπεμψε σε άλλον γιατρό να σιγουρευτούμε… δεν ξέρω αν επιτρέπεται να πω το όνομα του, αλλά θεωρώ ότι είναι από τους καλύτερους! Λέγεται Χειλαρης Γιωργος, με το που πήγα κ μου έκανε κολπίκο υπέρηχο, μου είπε ότι είναι αδενομυωση. Με έβαλε να κάνω εξετάσεις αίματος την ca125 όπου ήταν 10-20 φορές πάνω από το κανονικό και μου έδωσε αντιβίωση για 5 μέρες, όπου μετά όταν ξανά έκανα την εξέταση ca125 είχε πέσει εντελώς!  Ελπίζω να σε βοήθησα κάπως κ γιατί όχι…;; Να πας στον γιατρό τον συγκεκριμένο να σου λύσει τις απορίες σου. Καλή συνέχεια κ καλή επιτυχία!!!’ν

Καλησπέρα κορίτσι μου ,εύχομαι όλα να πάνε καλά ,όταν λες βεβαρημένο ιστορικό με 2 επεμβάσεις ,ινομυωματα να υποθεσω; Επίσης η αδενομυωση μπορεί να μπερδεύεται με ινομυωμα; Είμαι παθουσα με ινομυωματα για αυτό σε ρωτάω εάν επιτρεπεται

4 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Σούπερ ! Μπράβο κορίτσι μου ,η Οικονομόπουλου είναι αιματολογος στο Ελενα σωστά; Για το σύζυγό σου έγραψε εξετάσεις;

πρίν από 18 λεπτά , Marina21 είπε:

Κοριτσια να ρωτήσω κατι, μετα απο αποβολη την Τρίτη εκοψα τα φαρμακα μετα απο ποσες ημερες έρχεται η περίοδος περιπου; 

5 με 6 μέρες θέλει να έρθει 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...