Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

12 ώρες πρίν, Maroxmarox είπε:

Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές .. Πάμε δυνατά !! Και σου εύχομαι καλή λευτεριά !!! Καλά δε θυμάμαι ότι είσαι εγκυουλα ; 

@Maroxmarox ναι στους 3,5 μήνες. 

Ότι χρειαστείς εδώ είμαι και όπου μπορώ να βοηθήσω. Έχω περάσει κι εγώ από πολλά στάδια και επεμβάσεις. Όλα με το καλό να έρθουν :wub:

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Νομίζω δεν είναι απαραίτητο να έχεις οφειλή. Το λέω γιατί έχει συμβεί και σε ανθρώπους χωρίς καμία εκκρεμότητα. Βέβαια καμία φορά μπορεί να υπάρχει οφειλή και να μην το ξέρεις. Εμείς ας πούμε είχαμε 0,93€ τελικά χαχα

Είναι γελοίο πάντως όλο αυτό. Να είσαι εντάξει στις πληρωμές σου και ξαφνικά να μην μπορείς να προχωρήσεις με θέματα υγείας απο λάθος του συστήματος. 

Ναι, αυτό συνέβη και σε μένα, είχα οφειλές και δεν το ήξερα γιατί ενώ είχα βάλει πάγια εντολή πληρωμής είχε μπλοκάρει το σύστημα και δεν τραβούσαν τα χρήματα. Είχε περάσει το χρέος στο ΚΕΚΑΟ και έπρεπε να κάνω εγγραφή εκεί για να δω τι παίζει. Ξεχρέωσα χθες και ελπίζω όντως να αποκατασταθεί το θέμα σε 3 εργάσιμες όπως μου είπαν. Ακούω βέβαια και αυτό που γράφεις ότι κάθε 2 βδομάδες ανανεώνεται το σύστημα και φρικάρω λίγο. Ίσως θέλουν λίγη πίεση, δεν ξέρω. Θα δείξει!! 

2 hours ago, νικηαντωνια81 said:

Α οκ μπορεί δεν το ξέρω!!!! Θα κάνω κι εγω πληρωμή σμρ και θα σου πω αν μέχρι τη Δευτέρα έχει διορθωθεί η ασφαλιστική ικανότητα . Κωλο συστημα

39 minutes ago, happiness79 said:

Ναι, αυτό συνέβη και σε μένα, είχα οφειλές και δεν το ήξερα γιατί ενώ είχα βάλει πάγια εντολή πληρωμής είχε μπλοκάρει το σύστημα και δεν τραβούσαν τα χρήματα. Είχε περάσει το χρέος στο ΚΕΚΑΟ και έπρεπε να κάνω εγγραφή εκεί για να δω τι παίζει. Ξεχρέωσα χθες και ελπίζω όντως να αποκατασταθεί το θέμα σε 3 εργάσιμες όπως μου είπαν. Ακούω βέβαια και αυτό που γράφεις ότι κάθε 2 βδομάδες ανανεώνεται το σύστημα και φρικάρω λίγο. Ίσως θέλουν λίγη πίεση, δεν ξέρω. Θα δείξει!! 

Εσείς πήγατε από 'κει? Με ραντεβού ή χωρίς?

eardp2.png

πρίν από 22 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Εσείς πήγατε από 'κει? Με ραντεβού ή χωρίς?

Όχι τι να κάνουμε εκεί; 

Η πληρωμή γίνεται ηλεκτρονικά.

Στον εφκα πας με ραντεβού ακόμα ναι

ugAHp3.png

jfV0p3.png

9 minutes ago, νικηαντωνια81 said:

Όχι τι να κάνουμε εκεί; 

Η πληρωμή γίνεται ηλεκτρονικά.

Στον εφκα πας με ραντεβού ακόμα ναι

Επειδή λέτε οτι σας είπαν πως σε 2 μέρες θα φτιάξει. Έλεγα μήπως σας το είπαν κατ ιδίαν. 

eardp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Επειδή λέτε οτι σας είπαν πως σε 2 μέρες θα φτιάξει. Έλεγα μήπως σας το είπαν κατ ιδίαν. 

Όχι όχι!!!!! Σε 2 μέρες φαίνεται η πληρωμή αλλά δεν ξέρω σε πόσες μέρες θα αποκατασταθεί η ασφ ικανότητα . Αυτό εννοούσα πριν.

ugAHp3.png

jfV0p3.png

4 minutes ago, νικηαντωνια81 said:

Όχι όχι!!!!! Σε 2 μέρες φαίνεται η πληρωμή αλλά δεν ξέρω σε πόσες μέρες θα αποκατασταθεί η ασφ ικανότητα . Αυτό εννοούσα πριν.

Α οκ. Εγω τωρα έβαλα τον άντρα μου να πάει απο κει και να πει οτι δεν μπορουμε να περιμένουμε μεχρι 14 Απρίλη για το ραντεβού λόγω θεμάτων υγείας κτλ. Αν καταφέρει κατι θα σας πω. 

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

Κοριτσια καλησπέρα !! τα φώτα σας παρακαλώ δεν ξερω και ουτε καταλαβαινω τι γινεται!!!!!!!

κάνω εμβρυομεταφορα 1 βλαστοκύστη 5ης μερας 4ΑΑ 25/2 .....πρώτη χοριακή 9 μέρες μετά 250!!! δεύτερη χοριακή 200.... τρίτη 120.... Βιοχημική λέει ο γιατρός (λογικό!) κόβω τα φάρμακα και περιμένω περίοδο.......5 μέρες μετά δεν έχει έρθει περίοδος πάω κάνω χοριακή και δείχνει 300!!!!!!!! λέει ο γιατρός φοβαται για εξωμήτριο αλλά γενικά είναι χαμηλή η χοριακή οπότε δεν θέλει να μου δώσει κάτι σε χάπι για να αποβάλλω .....ξανακάνω χοριακή σήμερα (2μερες μετά δλδ) και βγαίνει 600!!!! δηλαδή διπλασιάστηκε......

τι στο καλό συμβαίνει εκει μέσα ????? έχει καμιά κάποια ανάλογη εμπειρία???? θα πάω το απόγευμα να με δει ο γιατρός από κοντά και να κάνουμε υπέρηχο....

ψυχολογικά είμαι χάλια περισσότερο γιατί δεν ξέρω τι γίνεται....είμαι έγκυος (λόγω χοριακής) χωρίς να είμαι έγκυος αφου τιποτα από ολα αυτα δεν ειναι φυσιολογικο..... και μου έχουν σπάσει τα νεύρα!!!!!!

• Μπερδεμένη/-ος 7

13 minutes ago, Menikos said:

Κοριτσια καλησπέρα !! τα φώτα σας παρακαλώ δεν ξερω και ουτε καταλαβαινω τι γινεται!!!!!!!

κάνω εμβρυομεταφορα 1 βλαστοκύστη 5ης μερας 4ΑΑ 25/2 .....πρώτη χοριακή 9 μέρες μετά 250!!! δεύτερη χοριακή 200.... τρίτη 120.... Βιοχημική λέει ο γιατρός (λογικό!) κόβω τα φάρμακα και περιμένω περίοδο.......5 μέρες μετά δεν έχει έρθει περίοδος πάω κάνω χοριακή και δείχνει 300!!!!!!!! λέει ο γιατρός φοβαται για εξωμήτριο αλλά γενικά είναι χαμηλή η χοριακή οπότε δεν θέλει να μου δώσει κάτι σε χάπι για να αποβάλλω .....ξανακάνω χοριακή σήμερα (2μερες μετά δλδ) και βγαίνει 600!!!! δηλαδή διπλασιάστηκε......

τι στο καλό συμβαίνει εκει μέσα ????? έχει καμιά κάποια ανάλογη εμπειρία???? θα πάω το απόγευμα να με δει ο γιατρός από κοντά και να κάνουμε υπέρηχο....

ψυχολογικά είμαι χάλια περισσότερο γιατί δεν ξέρω τι γίνεται....είμαι έγκυος (λόγω χοριακής) χωρίς να είμαι έγκυος αφου τιποτα από ολα αυτα δεν ειναι φυσιολογικο..... και μου έχουν σπάσει τα νεύρα!!!!!!

Τι μπέρδεμα είναι αυτο; Υπάρχει περίπτωση να ήταν 2 μωράκια και να παλινδρόμησε το 1 αλλα το 2ο να τα κατάφερε; Ο γιατρός είπε αν υπάρχει κάποια ελπίδα να πάει καλά στο τέλος;

eardp2.png

Διαφημίσεις

13 minutes ago, Menikos said:

What the actual f....!

Τι κουλό ! Εαν ήταν δίδυμη, έχει μια λογική το σκαμπανέβασμα (δηλαδή να είχες αποβολή στο 1 μωρό), αλλα μετέφερες μια απο ότι λες.

Επίσης, είναι πολλές οι μέρες απο την ενεση που κάνεις trigger , για να έχεις ακόμα την ορμόνη να ανιχνεύεται...

Δεν ξέρω, τι να πω !

πρίν από 14 λεπτά , Menikos είπε:

Πωπω κορίτσι μου, τι μπέρδεμα κι αυτό... Δεν έχω ξανακούσει κάτι παρόμοιο! Δεν ξέρω μήπως κάποια άλλη κοπέλα ξέρει να σου πει κάτι. Περιμένουμε τα νέα σου από τον υπέρηχο, εύχομαι να είναι ευχάριστα! Καλό κουράγιο!!! 

Ευχαριστώ κοριτσια για τις απαντήσεις.....μια βλαστοκύστη βάλαμε ..αλλά μπορεί και να έσπασε σε δύο στην πορεία....πάντως δεν νομίζω ότι έχω πιθανότητες για κάτι καλό!!! το μόνο που θέλω είναι να ολοκληρωθεί με κάποιο τρόπο ότι και να είναι για να μπορέσω να δω τι θα κάνω στη συνέχεια και ποτε θα ξαναπροσπαθήσω....αυτό το σκωτσέζικο ντούς είναι απάλευτο.....θα σας στειλω όταν έχω νεα μετά τον υπέρηχο...

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 3

πρίν από 7 λεπτά , Menikos είπε:

Ευχαριστώ κοριτσια για τις απαντήσεις.....μια βλαστοκύστη βάλαμε ..αλλά μπορεί και να έσπασε σε δύο στην πορεία....πάντως δεν νομίζω ότι έχω πιθανότητες για κάτι καλό!!! το μόνο που θέλω είναι να ολοκληρωθεί με κάποιο τρόπο ότι και να είναι για να μπορέσω να δω τι θα κάνω στη συνέχεια και ποτε θα ξαναπροσπαθήσω....αυτό το σκωτσέζικο ντούς είναι απάλευτο.....θα σας στειλω όταν έχω νεα μετά τον υπέρηχο...

στο ίδιο εργαστήριο όλες οι χοριακές? περίεργο πολύ ...
στείλε μας μετά τον υπέρηχο , είσαι 20 μέρες μετά την μεταφορά τώρα κάτι θα δείξει

Επιστρέφω από το Έλενα που πήγα να πάρω τις εξετάσεις που μου έγραψε η Οικονομοπούλου. Είναι όλες πολύ καλές! Δεν προκύπτει κανένα πρόβλημα από εκεί, μου είπε! Τώρα έχω ακόμα μεγαλύτερη αγωνία για το τι θα δείξει ο προεμφυτευτικός έλεγχος των εμβρύων... Ρώτησα και στο ταμείο για επιβεβαίωση και μου είπαν αυτό που λέτε κι εσείς, ότι μπορώ να κάνω εκεί τις καμπύλες κι ας φαίνομαι ανασφάλιστη στο σύστημα! Οπότε όλα καλά, θα τις κάνω αύριο! 

• Μου αρέσει 8

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...