Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

9 hours ago, happiness79 said:

Μου έγραψε τελικά και καμπύλη ινσουλίνης, δικό μου το λάθος, απλά δεν μπορούσα να το δω να το επιβεβαιώσω γιατί έχω άυλη και μου έρχονται σαν κωδικοί στο κινητό 

Ουφ, πάω να σκάσω. Ήρθα στη Βιοϊατρική να κάνω τις καμπύλες κλπ και μου λένε ότι εμφανίζομαι σαν ανασφάλιστη και πρέπει να τις κάνω ιδιωτικά με 250€... Εγκεφαλικό!!! Μιλάω με τη λογίστριά μου και μου λέει ότι όλοι όσοι είναι στον ΕΦΚΑ τους εμφανίζει ως ανασφάλιστους, άγνωστο γιατί!! Παίρνω τηλέφωνο στο Έλενα να δω αν μπορώ να τις κάνω εκεί και μου λένε ότι μπορώ να τις κάνω εκεί μόνο αν με παρακολουθεί γιατρός από το Έλενα και εμένα μου τις έγραψαν ιδιωτικά. Θα τρελαθώ!!! Γιατί όλα πρέπει να είναι τόσο δύσκολα πια? Έλεος... Θυμάμαι ότι είχα διαβάσει εδώ ότι και κάποια άλλη κοπέλα είχε το ίδιο πρόβλημα με τον ΕΦΚΑ, αλλά δε θυμάμαι ποια. Μπορεί κάποια να βοηθήσει? Έχω πελαγώσει. 

4 hours ago, happiness79 said:

Αν πας για ωοληψία Παρασκευή είναι μια χαρά έτσι κι αλλιώς, ακόμα κι αν δε διπλασιαστεί, γιατί σίγουρα θα ανέβει κι άλλο! Καλή επιτυχία σου εύχομαι! 

Στη βιοϊατρική μου είπαν ότι σε δημόσιο φορέα μπορώ να τις κάνω. Λες να μου πούνε άλλα στο Έλενα και να μπλέξω? Αχ ελπίζω να μην έχω ξανά θέμα... Να μπορέσω να τις κάνω να τελειώνω... 

Εγώ είμαι αυτή που έχω το ίδιο θέμα. Ειμαι στην ασφάλεια του άντρα μου και είμαστε ξαφνικά και οι δυο ανασφάλιστοι χωρίς κάποια οφειλή. Μας είπαν το ίδιο που είπαν κ σε σενα, οτι ειναι λάθος του συστήματος και θα αποκατασταθεί. Ο λογιστής μας ειπε οτι για εναν πελάτη του που βρέθηκε ανασφάλιστος όσο ηταν μεσα στο νοσοκομείο, πήγε ο ίδιος απο τον εφκα να του το φτιάξει και πάτησαν ενα κουμπί και το διόρθωσαν επιτόπου. Το θέμα ειναι οτι το πρώτο διαθεσιμο ραντεβού που είχε ηταν 14 Απριλίου, οποτε καλά κρασιά. 
Σε δημόσιο νοσοκομείο μπορεις κανονικά να κανεις τις εξετάσεις που σου έχουν γράψει χωρίς να πληρώσεις κατι. Το λεει και στην συνταγογράφηση οτι ειναι μονο για δημόσιο φορέα. Αφου βρήκες άκρη με το Έλενα, μια χαρά! 

• Ευχαριστώ 1

eardp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

22 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Κι εγώ με κατεψυγμένα, γιατί είναι καλύτερα για το ενδομήτριο. 

Σ' ευχαριστώ για την απάντηση καλή μου. Πήγα σε ενδοκρινολόγο αναπαραγωγής, ενώ πριν πήγαινα σε ενδοκρινολόγο μεν, αλλά όχι εξειδικευμένη στα "δικά μας" θέματα. Αν μου φάνηκε καλή ή όχι ειλικρινά δεν ξέρω πώς μπορώ να το κρίνω, ειδικά από αυτό το πρώτο ραντεβού, ήταν αρκετά ολιγόλογη, γιατί ήθελε να έχει πρώτα τις τωρινές εξετάσεις μου και μετά να εκφέρει άποψη. Πάντως σίγουρα μέσα σε λίγο χρόνο μου είπε πράγματα που δεν μου τα έχει πει κάποιος άλλος ως τώρα. Μου είναι δύσκολο να προτείνω γιατρό γενικά, γιατί είναι μεγάλη ευθύνη και μπορεί να θεωρεί κανείς ότι κάποιος είναι πολύ καλός, αλλά μετά κάτι να συμβεί και να προκύψουν αμφιβολίες κλπ κλπ κι έτσι δεν το κάνω εύκολα. Παρ' όλα αυτά αν θέλεις να σου δώσω τα στοιχεία της πολύ ευχαρίστως, στείλε μου προσωπικό και θα σου απαντήσω. Είναι καθηγήτρια πανεπιστημίου πάντως και μου τη σύστησε γιατρός, η ενδοκρινολόγος μου.

Όσο για την ΑΜΗ, μου φαίνεται μεγάλο πακέτο να τρέχω να την κάνω σε μαιευτήριο που λες, γιατί μου είπε να την κάνω ίδια μέρα με τις υπόλοιπες ορμονικές (άρα και μαζί με την προλακτίνη που τόσος λόγος γίνεται πόση ώρα μετά τον ύπνο πρέπει να γίνει και σε όσο πιο χαλαρές συνθήκες γίνεται), άρα με βολεύει η βιοϊατρική που είναι αρκετά κοντά μου και τη θεωρώ έγκυρο εργαστήριο. Εξάλλου η δεύτερη φορά που έκανα ΑΜΗ ήταν εκεί, οπότε δε θα έχει λογικά απόκλιση μεγάλη. 

Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ που πιστεύεις ότι όλα θα πάνε καλά στην επόμενη εμβρυομεταφορά μου, αλήθεια. Είναι σα να το είδα να γίνεται! Που δε έχω ιδέα πότε θα γίνει και με ποιους όρους. Σκέφτομαι ακόμα ότι μπορεί όλα αυτά άσκοπα να τα ψάχνω τώρα και τελικά να πάω με δανεικά. Αλλά να μου πεις ακόμα και τότε καλό είναι να έχω ελέγξει κάποιους από αυτούς τους παράγοντες. Δεν εννοώ βέβαια ούτε ότι παραιτούμαι, ούτε ότι δεν ελπίζω, κάθε άλλο. Είναι η αγωνία των ημερών μεγάλη μάλλον, μέχρι να δούμε τι θα δείξουν όλες οι εξετάσεις. Τέλος πάντων. Σ' ευχαριστώ γι' αυτό το μήνυμα ❤️

Ναι το πιστεύω ότι θα επανέλθεις με θετικότατη χοριακη και θα μας το πεις και θα χαρούμε φουλ !!!! Σου εύχομαι καλή επιτυχία ,όλα θα πάνε καλά στο τέλος..κάποιος για εσένα ίσως  / ο Θεός για εμένα είναι εκεί μας κοιτά και μας χαμογελά / σου χαμογελά ..όλα στο τέλος θα πάνε καλά ,θα το δεις ..

• Μου αρέσει 2

4 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Όχι, δε θα έχει αποκατασταθεί το πρόβλημα στο ΕΦΚΑ, σίγουρα όχι ακόμα, αυτό μου το είπαν σήμερα. Περιμένω να με καλέσουν από τα κεντρικά για να το λύσουμε και δεν ξέρω πόσο θα πάρει. Πού να πάρω τηλέφωνο όμως? Μίλησα με το ενδοκρινολογικό του Έλενα, τους είπα ότι έχω αυτό το θέμα και μου είπαν να πάω μεθαύριο να κάνω τις εξετάσεις, αφού περάσω πρώτα από το ταμείο. Φοβάμαι όμως μήπως σκαλώσει το πράγμα στο ταμείο... Πρέπει να φαίνομαι ασφαλισμένη για να κάνω εξετάσεις σε δημόσιο νοσοκομείο? Αν ναι, τότε θα έχω πρόβλημα. 

Πριν απο λίγα χρόνια ως ανασφάλιστος εμπαινες στο νοσοκομειο για εξετασεις και νοσηλεία και ερχόταν μετα στην εφορία η οφειλή σου. Που σημαίνει την επόμενη χρόνια, οποτε ως τότε θα ειχε διευθετηθεί το ζητημα σου και δεν νομιζω να πληρώσεις κατι τελικα.

3 ώρες πρίν, Chrisi21 είπε:

Καλησπέρα Κάντι!

Ήθελα απλά την εμπειρία σου από τον προεμφυτευτικό, γενικά.

Σε 6 μέρες έχω ωοληψία και λόγω της ηλικίας  μου, έχω λίγο άγχος.

Ο γιατρός μου βρήκε αρκετά ωάρια αλλά το θέμα είναι πόσα θα γίνουν βλαστοκύστες και πόσα θα είναι υγιεί!

Εσύ είχες κάνει υστεροσκόπηση, καρυότυπο και διάφορα τέτοια ή δεν είχες πρόβλημα ηλικίας και παλαιών αποτυχιών;

Σε ευχαριστώ πολύ!

Κατ αρχας ποσο χρόνων εισαι; Και ποσες προσπαθείς εχεις κανει;

εγω ειχα κανει τα πάντα δηλαδη υστεροσκοπηση και καρυοτυπος ειναι αυτονόητα. Τον  εκανα λόγω αποτυχιών 7 στο σύνολο.

Στα 38 μου εςτειλα 4 για έλεγχο και ηταν τα δυο υγιή και εμφυτεύτηκε μονο το ενα.

• Ευχαριστώ 1

wRSzp2.pngUIzHp2.png

On 12/3/2022 at 9:18 ΜΜ, mominthemaking είπε:

Σε ευχαριστώ!!Ακριβως, δεν ηταν σιγουρη αν ειναι αρχη ινομυωματος η αδενομυωση.

Ναι αγαπη μου πολυ σωστα ειμαι 34. Το ca125 ποτε δεν εχει ανεβει πανω απο 5-6 το κοιταμε συνεχεια...εχω κανει και ανοιχτο χειρουργειο με καμια υποψια ενδομητριωσης. Μεχρι στιγμης δεν εχω συμπτωματα σχετικα και μετα την ατυχη εγκυμοσυνη δεν ποναω και καθολου στην περιοδο. 

Καλησπέρα σας κ συγγνώμη για την παρέμβαση… έχω ίδια εμπειρία με αδενομυωση… κάνω ήδη θεραπεία για την συγκεκριμένη πάθηση, με ενέσεις όπου κ έχει κοπεί η περίοδος μου, διότι σε περίπου 1 μήνα θα κάνω εμβρυομεταφορα… για αυτό τον λόγο κιόλας κάνω κ την συγκεκριμένη θεραπεία… μέχρι να βρούμε αν είναι ινομυωμα η αδενομυωση, ταλαιπωρήθηκα παρά μα παρά πολύ γιατί έχω βεβαρημένο ιστορικό με 2 επεμβάσεις… ο εξωσωματικός μου (ειναι στο Ιασώ) μου ανέφερε ότι μάλλον ήταν αδενομυωση, αλλά με παρέπεμψε σε άλλον γιατρό να σιγουρευτούμε… δεν ξέρω αν επιτρέπεται να πω το όνομα του, αλλά θεωρώ ότι είναι από τους καλύτερους! Λέγεται Χειλαρης Γιωργος, με το που πήγα κ μου έκανε κολπίκο υπέρηχο, μου είπε ότι είναι αδενομυωση. Με έβαλε να κάνω εξετάσεις αίματος την ca125 όπου ήταν 10-20 φορές πάνω από το κανονικό και μου έδωσε αντιβίωση για 5 μέρες, όπου μετά όταν ξανά έκανα την εξέταση ca125 είχε πέσει εντελώς!  Ελπίζω να σε βοήθησα κάπως κ γιατί όχι…;; Να πας στον γιατρό τον συγκεκριμένο να σου λύσει τις απορίες σου. Καλή συνέχεια κ καλή επιτυχία!!!’ν

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 14 λεπτά , Καντι είπε:

Πριν απο λίγα χρόνια ως ανασφάλιστος εμπαινες στο νοσοκομειο για εξετασεις και νοσηλεία και ερχόταν μετα στην εφορία η οφειλή σου. Που σημαίνει την επόμενη χρόνια, οποτε ως τότε θα ειχε διευθετηθεί το ζητημα σου και δεν νομιζω να πληρώσεις κατι τελικα.

Κατ αρχας ποσο χρόνων εισαι; Και ποσες προσπαθείς εχεις κανει;

εγω ειχα κανει τα πάντα δηλαδη υστεροσκοπηση και καρυοτυπος ειναι αυτονόητα. Τον  εκανα λόγω αποτυχιών 7 στο σύνολο.

Στα 38 μου εςτειλα 4 για έλεγχο και ηταν τα δυο υγιή και εμφυτεύτηκε μονο το ενα.

Είμαι 40 και έχω κάνει 3 ετ, σε έναν κύκλο.(στους τελευταίους 6 μήνες)

Θα κάνω τώρα την υστεροσκόπιση γιατί κάναμε πολλές εξετάσεις και όλες ήταν οκ.

Έτσι, ο γιατρός είπε να κάνουμε και υσυεροσκόπιση και προγεννετικό.

Να δούμε πώς θα πάει…

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

23 ώρες πρίν, KoraliaP είπε:

@Maroxmarox πολύ νορμάλ πράγματα. Στη διατροφή μου δεν άλλαξα κάτι, απο γυμναστική 2 φορές την εβδομάδα τέννις, τίποτα τρελό. Εξαρτάται και από τον οργανισμό φαντάζομαι. Εσύ θα ζυγίζεσαι 1 φορά τη βδομάδα να δεις που βρίσκεσαι και ότι είναι το ισιώνεις στην πορεία :P

Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές .. Πάμε δυνατά !! Και σου εύχομαι καλή λευτεριά !!! Καλά δε θυμάμαι ότι είσαι εγκυουλα ; 

5 ώρες πρίν, ksvolimi είπε:

Γλυκια μου Οχι σε δημόσιο νοσοκομειο μπορεις ειχε το ιδιο θεμα ο σύζυγος μου περυσι και τις καναμε σε δημόσιο.. 

Αχ, με ανακουφίζει τόσο πολύ η απάντηση σου, ευχαριστώ πολύ ❤️

5 ώρες πρίν, Chrisi21 είπε:

Καλησπέρα Κάντι!

Ήθελα απλά την εμπειρία σου από τον προεμφυτευτικό, γενικά.

Σε 6 μέρες έχω ωοληψία και λόγω της ηλικίας  μου, έχω λίγο άγχος.

Ο γιατρός μου βρήκε αρκετά ωάρια αλλά το θέμα είναι πόσα θα γίνουν βλαστοκύστες και πόσα θα είναι υγιεί!

Εσύ είχες κάνει υστεροσκόπηση, καρυότυπο και διάφορα τέτοια ή δεν είχες πρόβλημα ηλικίας και παλαιών αποτυχιών;

Σε ευχαριστώ πολύ!

Ένα και καλό θέλουμε! Ειδικά αφού είδε πολλά ο γιατρός σου, τόσο περισσότερες πιθανότητες να υπάρχει τουλάχιστον ένα καλό! Σου εύχομαι καλή επιτυχία! 

3 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Εγώ είμαι αυτή που έχω το ίδιο θέμα. Ειμαι στην ασφάλεια του άντρα μου και είμαστε ξαφνικά και οι δυο ανασφάλιστοι χωρίς κάποια οφειλή. Μας είπαν το ίδιο που είπαν κ σε σενα, οτι ειναι λάθος του συστήματος και θα αποκατασταθεί. Ο λογιστής μας ειπε οτι για εναν πελάτη του που βρέθηκε ανασφάλιστος όσο ηταν μεσα στο νοσοκομείο, πήγε ο ίδιος απο τον εφκα να του το φτιάξει και πάτησαν ενα κουμπί και το διόρθωσαν επιτόπου. Το θέμα ειναι οτι το πρώτο διαθεσιμο ραντεβού που είχε ηταν 14 Απριλίου, οποτε καλά κρασιά. 
Σε δημόσιο νοσοκομείο μπορεις κανονικά να κανεις τις εξετάσεις που σου έχουν γράψει χωρίς να πληρώσεις κατι. Το λεει και στην συνταγογράφηση οτι ειναι μονο για δημόσιο φορέα. Αφου βρήκες άκρη με το Έλενα, μια χαρά! 

Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Πωπω, ακούγεται τραγικό όλο αυτό! Σήμερα ήμουν πόσες ώρες στην αναμονή του τηλεφώνου για να βγάλω άκρη με τον εφκα... Είναι πολύ ανακουφιστικό που μπορούμε να τις κάνουμε σε δημόσιο νοσοκομείο. Ελπίζω να λυθεί το θέμα άμεσα για όλους μας! Όχι τίποτα άλλο, έχω και μια προλακτίνη να κάνω σε ένα μήνα και πρέπει να πάω χαλαρή είπαμε!!! 

2 ώρες πρίν, Maroxmarox είπε:

Ναι το πιστεύω ότι θα επανέλθεις με θετικότατη χοριακη και θα μας το πεις και θα χαρούμε φουλ !!!! Σου εύχομαι καλή επιτυχία ,όλα θα πάνε καλά στο τέλος..κάποιος για εσένα ίσως  / ο Θεός για εμένα είναι εκεί μας κοιτά και μας χαμογελά / σου χαμογελά ..όλα στο τέλος θα πάνε καλά ,θα το δεις ..

Με συγκίνησες αγάπη μου ❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 2

8 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Αχ, με ανακουφίζει τόσο πολύ η απάντηση σου, ευχαριστώ πολύ ❤️

Ένα και καλό θέλουμε! Ειδικά αφού είδε πολλά ο γιατρός σου, τόσο περισσότερες πιθανότητες να υπάρχει τουλάχιστον ένα καλό! Σου εύχομαι καλή επιτυχία! 

Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Πωπω, ακούγεται τραγικό όλο αυτό! Σήμερα ήμουν πόσες ώρες στην αναμονή του τηλεφώνου για να βγάλω άκρη με τον εφκα... Είναι πολύ ανακουφιστικό που μπορούμε να τις κάνουμε σε δημόσιο νοσοκομείο. Ελπίζω να λυθεί το θέμα άμεσα για όλους μας! Όχι τίποτα άλλο, έχω και μια προλακτίνη να κάνω σε ένα μήνα και πρέπει να πάω χαλαρή είπαμε!!! 

Με συγκίνησες αγάπη μου ❤️❤️❤️

Καλημέρα! Μίλησα κι εγω με τον εφκα.

οσοι έχουν οφειλές στο ΚΕΑΟ μέχρι και 31/12 είναι ανασφάλιστοι. Παρόλα αυτά μπορείς να κανείς τις εξετάσεις σου σε δημόσιο νοσοκομείο με την ιδιότητα του ανασφάλιστου.

Όποτε είσαι κομπλέ!!!!!

• Ευχαριστώ 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

1 hour ago, νικηαντωνια81 said:

Καλημέρα! Μίλησα κι εγω με τον εφκα.

οσοι έχουν οφειλές στο ΚΕΑΟ μέχρι και 31/12 είναι ανασφάλιστοι. Παρόλα αυτά μπορείς να κανείς τις εξετάσεις σου σε δημόσιο νοσοκομείο με την ιδιότητα του ανασφάλιστου.

Όποτε είσαι κομπλέ!!!!!

Νομίζω δεν είναι απαραίτητο να έχεις οφειλή. Το λέω γιατί έχει συμβεί και σε ανθρώπους χωρίς καμία εκκρεμότητα. Βέβαια καμία φορά μπορεί να υπάρχει οφειλή και να μην το ξέρεις. Εμείς ας πούμε είχαμε 0,93€ τελικά χαχα

Είναι γελοίο πάντως όλο αυτό. Να είσαι εντάξει στις πληρωμές σου και ξαφνικά να μην μπορείς να προχωρήσεις με θέματα υγείας απο λάθος του συστήματος. 

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 34 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Νομίζω δεν είναι απαραίτητο να έχεις οφειλή. Το λέω γιατί έχει συμβεί και σε ανθρώπους χωρίς καμία εκκρεμότητα. Βέβαια καμία φορά μπορεί να υπάρχει οφειλή και να μην το ξέρεις. Εμείς ας πούμε είχαμε 0,93€ τελικά χαχα

Είναι γελοίο πάντως όλο αυτό. Να είσαι εντάξει στις πληρωμές σου και ξαφνικά να μην μπορείς να προχωρήσεις με θέματα υγείας απο λάθος του συστήματος. 

Έτσι είπε η κυρία στα κεντρικά του εφκα.

κ όντως δεν φαίνεται η οφειλή στο κεαο από την σελ του εφκα. Πρέπει να εχεις άλλους κωδικούς δηλαδή. Εκεί είναι η παγίδα δηλ.

• Μου αρέσει 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

5 minutes ago, νικηαντωνια81 said:

Έτσι είπε η κυρία στα κεντρικά του εφκα.

κ όντως δεν φαίνεται η οφειλή στο κεαο από την σελ του εφκα. Πρέπει να εχεις άλλους κωδικούς δηλαδή. Εκεί είναι η παγίδα δηλ.

Σου είπαν μήπως πόσες μέρες μετά θα αποκατασταθεί το πρόβλημα; 

eardp2.png

πρίν από 2 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Σου είπαν μήπως πόσες μέρες μετά θα αποκατασταθεί το πρόβλημα; 

Χαχαχαχ άγνωστο. Άπαξ και πληρωθεί η οφειλή σε 2 μέρες φαίνεται στο συστημα

όποτε λογικα γίνεται άμεσα. 

• Μου αρέσει 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

2 minutes ago, νικηαντωνια81 said:

Χαχαχαχ άγνωστο. Άπαξ και πληρωθεί η οφειλή σε 2 μέρες φαίνεται στο συστημα

όποτε λογικα γίνεται άμεσα. 

Εμείς το έχουμε πληρώσει παραπάνω μέρες :unsure: πφφφ

Κατι μας ειπε ένας στο 1555 οτι το σύστημα ανανεώνεται ανα 2 εβδομάδες.

• Μπερδεμένη/-ος 1

eardp2.png

πρίν από 5 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Εμείς το έχουμε πληρώσει παραπάνω μέρες :unsure: πφφφ

Κατι μας ειπε ένας στο 1555 οτι το σύστημα ανανεώνεται ανα 2 εβδομάδες.

Α οκ μπορεί δεν το ξέρω!!!! Θα κάνω κι εγω πληρωμή σμρ και θα σου πω αν μέχρι τη Δευτέρα έχει διορθωθεί η ασφαλιστική ικανότητα . Κωλο συστημα

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...