Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

1 hour ago, mominthemaking είπε:

Κοριτσια έχω ερώτηση.Μου προτεινε ο Παν να κάνω ngs όπως προτείνει πιστεύω αδιάκριτα σε όλους.Η ερώτηση μου είναι η εξής:Τον Δεκέμβριο εκανα υστεροσκοπηση καθαρή, λιγεσ εγχυσεις αντιβίωσης προληπτικά, καλλιέργειες καθαρές και pcr και από τότε εδώ και δυο μήνες προβιοτικά κολπικά φουλ.Έχει κανένα νόημα να κάνω ngs?

Σε μενα δεν ηθελε να το κανω γιατι εβλεπε οπως μου λεγε μια τελεια μητρα αλλα εγω επεμενα πολυ κ επεμενα κ για νικά κ για υστεροσκοπηση που ηταν κατηγορηματικος για τα 2 τελευταια κ τελικα δεν τα καναμε αλλα εκανα μονο ngs. το αποτελεσμα 100% γαλακτοβακιλοι οποτε θεωρω απο ακομα κ απλο υπερηχο εχουν εικονα ..το pcr ειναι αλλο πραγμα κ αλλο η υστερο ..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 28 λεπτά , Nephele78 είπε:

Εμενα μία χαρα διοτι σε φυσικο 8η μερα  ειδαμε ωαριο 14εκ ,εκανα  Lh: 7,6  e2: 163      και προγεστερονη : 0,4   Μου ειπε το βραδυ κ εκανα  οβιτρελ κ 10η μερα κυκλου ωοληψια κ εγινε ενα εξαιρετικο εμβρυο που ειναι σιγουρα το ενα μωρο μου.ευχομαι το ιδιο κ σε σενα!

Ευχαριστώ πολύ για την αισιόδοξη ματιά!! 

2 hours ago, zouko said:

Kατέβασε την εφαρμογή myhealth, φαίνονται αναλυτικά οι εξετάσεις :)

Μου κάνει εντύπωση, γιατί να μην μπορείς να τις κάνεις ; Σε άλλη δημόσια δομή;

Κατέβασα το my health τέλειο δεν ήξερα ότι υπάρχει τέτοια εφαρμογή ευχαριστω 

35 minutes ago, Σ-1994 said:

Κατέβασα το my health τέλειο δεν ήξερα ότι υπάρχει τέτοια εφαρμογή ευχαριστω 

Είναι πάρα πολύ βολική. Βλέπεις και τις συνταγές και τις εξετάσεις που σου έχουν γράψει. Βλέπεις ακόμα και το κόστος/συμμετοχή που πρέπει να πληρώσεις (φαρμακείο ή ιδιωτική δομή) . Στα μειλ/sms της αύλης δεν φαίνονται όλα αυτά !

Παρακαλώ :)

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 2

πρίν από 7 λεπτά , zouko είπε:

Είναι πάρα πολύ βολική. Βλέπεις και τις συνταγές και τις εξετάσεις που σου έχουν γράψει. Βλέπεις ακόμα και το κόστος/συμμετοχή που πρέπει να πληρώσεις (φαρμακείο ή ιδιωτική δομή) . Στα μειλ/sms της αύλης δεν φαίνονται όλα αυτά !

Παρακαλώ :)

Στο μειλ φαίνονται οι εξετάσεις που σου έχουν γραψει και το κόστος...Στα απλα μηνύματα δεν φαίνονται...

• Μου αρέσει 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

Να σας ενημερώσω ότι ύστερα από αμέτρητο στρες, ένα σωρό τηλεφωνήματα και ώρες που αφιέρωσα, ας πούμε ότι έβγαλα μια σχετική άκρη. Ναι, ο ΕΦΚΑ έχει θέμα γενικά και παρουσιάζει πολλούς ως ανασφάλιστους, ενώ δεν είναι. Ειδικά στην περίπτωση μου το μπέρδεμα είναι λίγο μεγαλύτερο και περιμένω τηλεφώνημα από τα κεντρικά του ΕΦΚΑ εντός 3 ημερών για να το διευθετήσουμε, ελπίζω εύκολα, γιατί τα νεύρα μου έχουν γίνει τσατάλια και σίγουρα η προλακτίνη έχει ανέβει στο Θεό. Ευτυχώς που δε θα τη μετρήσω ακόμα! Επειδή στο μεταξύ δεν μπορώ να κάνω τις εξετάσεις ιδιωτικά χωρίς να πληρώσω 250€, μίλησα με το Έλενα ξανά και από εκεί που μου το παρουσίαζαν δύσκολο να τις κάνω εκεί και με μεγάλη αναμονή και ααααν βρω ραντεβού εκεί πριν λήξει το παραπεμπτικό μου, μόλις άκουσαν ότι με παρακολουθεί η κ.Οικονομοπούλου, άλλαξαν εντελώς στάση (!!!) και μου είπαν να πάω μεθαύριο το πρωί να κάνω τις εξετάσεις εκεί! Ξαφνικά βρήκαν και ραντεβού και τόσο άμεσα!!! Τι να πω... Τέλος πάντων, ελπίζω τα βάσανα να τελειώνουν σιγά σιγά και να ακούσω και κανά ευχάριστο, γιατί αρχίζω και αδειάζω από ψυχικά αποθέματα. 

7 ώρες πρίν, froufrou80 είπε:

Κορίτσια, καλημέρα! Να ρωτήσω κάτι σχετικό-άσχετο, όσες είστε στο Ιασώ πού παρκάρετε; Υπάρχει κάπου δωρεάν στάθμευση ή πιο οικονομικό πάρκινγκ από αυτό του νοσοκομείου;

Δεν είναι δύσκολο το πάρκινγκ γύρω από το Ιασώ! Συνήθως βρίσκεις στο κομμάτι πίσω από την Ελληνογερμανική σχολή (ακριβώς απέναντι από το Avenue), αλλιώς είτε στο parking του Anenue που είναι δωρεάν, είτε στο ανοιχτό parking του Σκλαβενίτη που είναι στο 1ο παράλληλο στενό του Ιασώ, ένα τετράγωνο πιο πάνω. 

4 ώρες πρίν, zouko είπε:

Kατέβασε την εφαρμογή myhealth, φαίνονται αναλυτικά οι εξετάσεις :)

Μου κάνει εντύπωση, γιατί να μην μπορείς να τις κάνεις ; Σε άλλη δημόσια δομή;

Δεν ξέρω γιατί το έπαιζαν τόσο δύσκολοι. Ενώ νομίζω υποχρεωμένοι ήταν να μου τις κάνουν, αφού σε δημόσια δομή μπορούσα. Τέλος πάντων, ευτυχώς λύθηκε το θέμα μόλις τους είπα ότι με παρακολουθεί η κ.Οικονομοπούλου από το νοσοκομείο τους και μου έκλεισαν κατευθείαν ραντεβού για μεθαύριο! Σ' ευχαριστώ για την πληροφορία για την εφαρμογή! 

4 ώρες πρίν, νικηαντωνια81 είπε:

Σε καμία δημόσια δομή ! Δυστυχώς είναι πρόβλημα του συστήματος του εφκα είπαν θα αποκατασταθεί μέσα στον Μάρτιο αλλά ακόμα δεν....... όποτε μόνο ιδιωτικά αλλιώς αργότερα.

Όχι, σε δημόσια δομή μου είπαν ότι μπορώ. 

4 ώρες πρίν, mominthemaking είπε:

Κοριτσια έχω ερώτηση.Μου προτεινε ο Παν να κάνω ngs όπως προτείνει πιστεύω αδιάκριτα σε όλους.Η ερώτηση μου είναι η εξής:Τον Δεκέμβριο εκανα υστεροσκοπηση καθαρή, λιγεσ εγχυσεις αντιβίωσης προληπτικά, καλλιέργειες καθαρές και pcr και από τότε εδώ και δυο μήνες προβιοτικά κολπικά φουλ.Έχει κανένα νόημα να κάνω ngs?

Εγχύσεις αντιβίωσης προληπτικά? Σου μεταφέρω αυτό που μου είπε η κ. Οικονομοπούλου από το τμήμα αποβολών του Έλενα, ότι οι αντιβιώσεις θέλουν προσοχή και πολλές φορές αντί για καλό κάνουν κακό. Εμένα μου είπε ότι σε περίπτωση που ο γιατρός μου θελήσει να μου δώσει κάποια αντιβίωση, να τη συμβουλευτώ, γιατί δεν χρειάζονται όλες οι περιπτώσεις αντιβίωση. Στο μεταφέρω μήπως σου φανεί χρήσιμο σαν πληροφορία, μήπως θελήσεις να πάρεις μία ακόμα γνώμη! 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 19 λεπτά , happiness79 είπε:

Να σας ενημερώσω ότι ύστερα από αμέτρητο στρες, ένα σωρό τηλεφωνήματα και ώρες που αφιέρωσα, ας πούμε ότι έβγαλα μια σχετική άκρη. Ναι, ο ΕΦΚΑ έχει θέμα γενικά και παρουσιάζει πολλούς ως ανασφάλιστους, ενώ δεν είναι. Ειδικά στην περίπτωση μου το μπέρδεμα είναι λίγο μεγαλύτερο και περιμένω τηλεφώνημα από τα κεντρικά του ΕΦΚΑ εντός 3 ημερών για να το διευθετήσουμε, ελπίζω εύκολα, γιατί τα νεύρα μου έχουν γίνει τσατάλια και σίγουρα η προλακτίνη έχει ανέβει στο Θεό. Ευτυχώς που δε θα τη μετρήσω ακόμα! Επειδή στο μεταξύ δεν μπορώ να κάνω τις εξετάσεις ιδιωτικά χωρίς να πληρώσω 250€, μίλησα με το Έλενα ξανά και από εκεί που μου το παρουσίαζαν δύσκολο να τις κάνω εκεί και με μεγάλη αναμονή και ααααν βρω ραντεβού εκεί πριν λήξει το παραπεμπτικό μου, μόλις άκουσαν ότι με παρακολουθεί η κ.Οικονομοπούλου, άλλαξαν εντελώς στάση (!!!) και μου είπαν να πάω μεθαύριο το πρωί να κάνω τις εξετάσεις εκεί! Ξαφνικά βρήκαν και ραντεβού και τόσο άμεσα!!! Τι να πω... Τέλος πάντων, ελπίζω τα βάσανα να τελειώνουν σιγά σιγά και να ακούσω και κανά ευχάριστο, γιατί αρχίζω και αδειάζω από ψυχικά αποθέματα. 

Δεν είναι δύσκολο το πάρκινγκ γύρω από το Ιασώ! Συνήθως βρίσκεις στο κομμάτι πίσω από την Ελληνογερμανική σχολή (ακριβώς απέναντι από το Avenue), αλλιώς είτε στο parking του Anenue που είναι δωρεάν, είτε στο ανοιχτό parking του Σκλαβενίτη που είναι στο 1ο παράλληλο στενό του Ιασώ, ένα τετράγωνο πιο πάνω. 

Δεν ξέρω γιατί το έπαιζαν τόσο δύσκολοι. Ενώ νομίζω υποχρεωμένοι ήταν να μου τις κάνουν, αφού σε δημόσια δομή μπορούσα. Τέλος πάντων, ευτυχώς λύθηκε το θέμα μόλις τους είπα ότι με παρακολουθεί η κ.Οικονομοπούλου από το νοσοκομείο τους και μου έκλεισαν κατευθείαν ραντεβού για μεθαύριο! Σ' ευχαριστώ για την πληροφορία για την εφαρμογή! 

Όχι, σε δημόσια δομή μου είπαν ότι μπορώ. 

Εγχύσεις αντιβίωσης προληπτικά? Σου μεταφέρω αυτό που μου είπε η κ. Οικονομοπούλου από το τμήμα αποβολών του Έλενα, ότι οι αντιβιώσεις θέλουν προσοχή και πολλές φορές αντί για καλό κάνουν κακό. Εμένα μου είπε ότι σε περίπτωση που ο γιατρός μου θελήσει να μου δώσει κάποια αντιβίωση, να τη συμβουλευτώ, γιατί δεν χρειάζονται όλες οι περιπτώσεις αντιβίωση. Στο μεταφέρω μήπως σου φανεί χρήσιμο σαν πληροφορία, μήπως θελήσεις να πάρεις μία ακόμα γνώμη! 

Χωρίς πληρωμή; Παρόλο που ο εφκα σε δείχνει ανασφάλιστη;

ugAHp3.png

jfV0p3.png

3 ώρες πρίν, froufrou80 είπε:

Πώς σας φαίνεται οιστραδιολη 133 και Lh 8 (με cetrotide) για ωοληψια σε φυσικό κύκλο; Η οιστραδιολη είναι νομίζω χαμηλή, αλλά επειδή έχω hashimoto διπλασιάζεται απότομα μέσα σε 2 μέρες... Δηλαδή αν παω για ωοληψια Παρασκευή μπορεί να είναι πανω απο 200...Μου έχει τύχει... 

Αν πας για ωοληψία Παρασκευή είναι μια χαρά έτσι κι αλλιώς, ακόμα κι αν δε διπλασιαστεί, γιατί σίγουρα θα ανέβει κι άλλο! Καλή επιτυχία σου εύχομαι! 

πρίν από 9 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Χωρίς πληρωμή; Παρόλο που ο εφκα σε δείχνει ανασφάλιστη;

Στη βιοϊατρική μου είπαν ότι σε δημόσιο φορέα μπορώ να τις κάνω. Λες να μου πούνε άλλα στο Έλενα και να μπλέξω? Αχ ελπίζω να μην έχω ξανά θέμα... Να μπορέσω να τις κάνω να τελειώνω... 

• Μου αρέσει 1

5 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Μου έγραψε τελικά και καμπύλη ινσουλίνης, δικό μου το λάθος, απλά δεν μπορούσα να το δω να το επιβεβαιώσω γιατί έχω άυλη και μου έρχονται σαν κωδικοί στο κινητό 

Ουφ, πάω να σκάσω. Ήρθα στη Βιοϊατρική να κάνω τις καμπύλες κλπ και μου λένε ότι εμφανίζομαι σαν ανασφάλιστη και πρέπει να τις κάνω ιδιωτικά με 250€... Εγκεφαλικό!!! Μιλάω με τη λογίστριά μου και μου λέει ότι όλοι όσοι είναι στον ΕΦΚΑ τους εμφανίζει ως ανασφάλιστους, άγνωστο γιατί!! Παίρνω τηλέφωνο στο Έλενα να δω αν μπορώ να τις κάνω εκεί και μου λένε ότι μπορώ να τις κάνω εκεί μόνο αν με παρακολουθεί γιατρός από το Έλενα και εμένα μου τις έγραψαν ιδιωτικά. Θα τρελαθώ!!! Γιατί όλα πρέπει να είναι τόσο δύσκολα πια? Έλεος... Θυμάμαι ότι είχα διαβάσει εδώ ότι και κάποια άλλη κοπέλα είχε το ίδιο πρόβλημα με τον ΕΦΚΑ, αλλά δε θυμάμαι ποια. Μπορεί κάποια να βοηθήσει? Έχω πελαγώσει. 

Είδα ότι το θέμα σου λύθηκε, αλλά το γράφω για ενημέρωση και για άλλες κοπέλες. Εφόσον σε παρακολουθοὐσε η Οικονομοπούλου, μπορούσες να την πάρεις τηλ. και να ζήταγες να πας στο τμήμα της για αιμοληψία. Σ´ εμένα ἐχει τύχει στο α᾽τρίμηνο της εγκυμοσύνης που ήθελε η Τσεκούρα να μου κάνει κάποιες εξετάσεις να μου κάνουν με την ίδια αιμοληψία και αυτές που μου είχε γράψει ο γυναικολόγος μου, ο οποίος ήταν ιδιώτης. Αυτά συνέβησαν πέρυσι τον Απρίλιο. Τώρα αν στο μεταξύ έχει αλλάξει κάτι δεν ξέρω...

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 3 λεπτά , Troia είπε:

Είδα ότι το θέμα σου λύθηκε, αλλά το γράφω για ενημέρωση και για άλλες κοπέλες. Εφόσον σε παρακολουθοὐσε η Οικονομοπούλου, μπορούσες να την πάρεις τηλ. και να ζήταγες να πας στο τμήμα της για αιμοληψία. Σ´ εμένα ἐχει τύχει στο α᾽τρίμηνο της εγκυμοσύνης που ήθελε η Τσεκούρα να μου κάνει κάποιες εξετάσεις να μου κάνουν με την ίδια αιμοληψία και αυτές που μου είχε γράψει ο γυναικολόγος μου, ο οποίος ήταν ιδιώτης. Αυτά συνέβησαν πέρυσι τον Απρίλιο. Τώρα αν στο μεταξύ έχει αλλάξει κάτι δεν ξέρω...

Σ' ευχαριστώ, πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία, δεν ήξερα ότι γίνεται! Επίσης δεν είμαι σίγουρη αν λύθηκε το θέμα μου τελικά, γιατί μου έβαλε ιδέες η @νικηαντωνια81 ότι αν εμφανίζομαι ως ανασφάλιστη στο σύστημα, δε θα μου τις κάνουν ούτε στο Έλενα (ενώ στη βιοϊατρική μου είπαν ότι σε δημόσιο φορέα μπορώ να τις κάνω) Μήπως ξέρεις τι ισχύει? 

Διαφημίσεις

πρίν από 17 λεπτά , happiness79 είπε:

Σ' ευχαριστώ, πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία, δεν ήξερα ότι γίνεται! Επίσης δεν είμαι σίγουρη αν λύθηκε το θέμα μου τελικά, γιατί μου έβαλε ιδέες η @νικηαντωνια81 ότι αν εμφανίζομαι ως ανασφάλιστη στο σύστημα, δε θα μου τις κάνουν ούτε στο Έλενα (ενώ στη βιοϊατρική μου είπαν ότι σε δημόσιο φορέα μπορώ να τις κάνω) Μήπως ξέρεις τι ισχύει? 

Γιατί δεν παίρνεις ένα τηλέφωνο πριν πας; Ωστόσο μπορεί να έχει αποκατασταθεί κ το πρόβλημα στον εφκα. Τι να πω με το παλιό ελληνικό σύστημα.

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 12 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Γιατί δεν παίρνεις ένα τηλέφωνο πριν πας; Ωστόσο μπορεί να έχει αποκατασταθεί κ το πρόβλημα στον εφκα. Τι να πω με το παλιό ελληνικό σύστημα.

Όχι, δε θα έχει αποκατασταθεί το πρόβλημα στο ΕΦΚΑ, σίγουρα όχι ακόμα, αυτό μου το είπαν σήμερα. Περιμένω να με καλέσουν από τα κεντρικά για να το λύσουμε και δεν ξέρω πόσο θα πάρει. Πού να πάρω τηλέφωνο όμως? Μίλησα με το ενδοκρινολογικό του Έλενα, τους είπα ότι έχω αυτό το θέμα και μου είπαν να πάω μεθαύριο να κάνω τις εξετάσεις, αφού περάσω πρώτα από το ταμείο. Φοβάμαι όμως μήπως σκαλώσει το πράγμα στο ταμείο... Πρέπει να φαίνομαι ασφαλισμένη για να κάνω εξετάσεις σε δημόσιο νοσοκομείο? Αν ναι, τότε θα έχω πρόβλημα. 

1 hour ago, happiness79 είπε:

Όχι, δε θα έχει αποκατασταθεί το πρόβλημα στο ΕΦΚΑ, σίγουρα όχι ακόμα, αυτό μου το είπαν σήμερα. Περιμένω να με καλέσουν από τα κεντρικά για να το λύσουμε και δεν ξέρω πόσο θα πάρει. Πού να πάρω τηλέφωνο όμως? Μίλησα με το ενδοκρινολογικό του Έλενα, τους είπα ότι έχω αυτό το θέμα και μου είπαν να πάω μεθαύριο να κάνω τις εξετάσεις, αφού περάσω πρώτα από το ταμείο. Φοβάμαι όμως μήπως σκαλώσει το πράγμα στο ταμείο... Πρέπει να φαίνομαι ασφαλισμένη για να κάνω εξετάσεις σε δημόσιο νοσοκομείο? Αν ναι, τότε θα έχω πρόβλημα. 

Γλυκια μου Οχι σε δημόσιο νοσοκομειο μπορεις ειχε το ιδιο θεμα ο σύζυγος μου περυσι και τις καναμε σε δημόσιο.. 

• Ευχαριστώ 1

On 15/3/2022 at 2:31 ΜΜ, Καντι είπε:

Εχω κανει προεμφυτευτικο οτι απορία εχεις ρωτάμε. Εμεις βάλαμε δυο υγιή που ειχαμε, αλλα μονο ο μικρός μου εμφυτεύτηκε.

Καλησπέρα Κάντι!

Ήθελα απλά την εμπειρία σου από τον προεμφυτευτικό, γενικά.

Σε 6 μέρες έχω ωοληψία και λόγω της ηλικίας  μου, έχω λίγο άγχος.

Ο γιατρός μου βρήκε αρκετά ωάρια αλλά το θέμα είναι πόσα θα γίνουν βλαστοκύστες και πόσα θα είναι υγιεί!

Εσύ είχες κάνει υστεροσκόπηση, καρυότυπο και διάφορα τέτοια ή δεν είχες πρόβλημα ηλικίας και παλαιών αποτυχιών;

Σε ευχαριστώ πολύ!

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Δεν έχω ιδέα...Εδώ μέσα διάβασα κι εγώ για το πρόβλημα με τον ΕΦΚΑ...Νομίζω όμως ότι στα δημόσια νοσοκομεία έχουν πρόσβαση και οι ανασφάλιστοι.

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...