Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

10 ώρες πρίν, Nephele78 είπε:

Ηλιθια κ αυτη!;σορυ Οπωσδηποτε να κανεις καμπυλη ινσουλινης και καμπυλη σακχαρου μαζι !!και οταν φτασεις στο μικροβιολογικο να κατσεις 15 λεπτα κ να ηρεμησεις»γιατι αν εισαι σπιντ ατομο σαν εμενα τοτε βγαζεις κατεχολαμινες κ θα δειξει η καμπυλη πειραγμενη κ μετα θα σου πουν να παρεις γλουκοφαζ χωρις λογο ..

Μου έγραψε τελικά και καμπύλη ινσουλίνης, δικό μου το λάθος, απλά δεν μπορούσα να το δω να το επιβεβαιώσω γιατί έχω άυλη και μου έρχονται σαν κωδικοί στο κινητό 

Ουφ, πάω να σκάσω. Ήρθα στη Βιοϊατρική να κάνω τις καμπύλες κλπ και μου λένε ότι εμφανίζομαι σαν ανασφάλιστη και πρέπει να τις κάνω ιδιωτικά με 250€... Εγκεφαλικό!!! Μιλάω με τη λογίστριά μου και μου λέει ότι όλοι όσοι είναι στον ΕΦΚΑ τους εμφανίζει ως ανασφάλιστους, άγνωστο γιατί!! Παίρνω τηλέφωνο στο Έλενα να δω αν μπορώ να τις κάνω εκεί και μου λένε ότι μπορώ να τις κάνω εκεί μόνο αν με παρακολουθεί γιατρός από το Έλενα και εμένα μου τις έγραψαν ιδιωτικά. Θα τρελαθώ!!! Γιατί όλα πρέπει να είναι τόσο δύσκολα πια? Έλεος... Θυμάμαι ότι είχα διαβάσει εδώ ότι και κάποια άλλη κοπέλα είχε το ίδιο πρόβλημα με τον ΕΦΚΑ, αλλά δε θυμάμαι ποια. Μπορεί κάποια να βοηθήσει? Έχω πελαγώσει. 

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

37 minutes ago, happiness79 said:

Μου έγραψε τελικά και καμπύλη ινσουλίνης, δικό μου το λάθος, απλά δεν μπορούσα να το δω να το επιβεβαιώσω γιατί έχω άυλη και μου έρχονται σαν κωδικοί στο κινητό 

Ουφ, πάω να σκάσω. Ήρθα στη Βιοϊατρική να κάνω τις καμπύλες κλπ και μου λένε ότι εμφανίζομαι σαν ανασφάλιστη και πρέπει να τις κάνω ιδιωτικά με 250€... Εγκεφαλικό!!! Μιλάω με τη λογίστριά μου και μου λέει ότι όλοι όσοι είναι στον ΕΦΚΑ τους εμφανίζει ως ανασφάλιστους, άγνωστο γιατί!! Παίρνω τηλέφωνο στο Έλενα να δω αν μπορώ να τις κάνω εκεί και μου λένε ότι μπορώ να τις κάνω εκεί μόνο αν με παρακολουθεί γιατρός από το Έλενα και εμένα μου τις έγραψαν ιδιωτικά. Θα τρελαθώ!!! Γιατί όλα πρέπει να είναι τόσο δύσκολα πια? Έλεος... Θυμάμαι ότι είχα διαβάσει εδώ ότι και κάποια άλλη κοπέλα είχε το ίδιο πρόβλημα με τον ΕΦΚΑ, αλλά δε θυμάμαι ποια. Μπορεί κάποια να βοηθήσει? Έχω πελαγώσει. 

Kατέβασε την εφαρμογή myhealth, φαίνονται αναλυτικά οι εξετάσεις :)

Μου κάνει εντύπωση, γιατί να μην μπορείς να τις κάνεις ; Σε άλλη δημόσια δομή;

• Ευχαριστώ 2

πρίν από 5 λεπτά , zouko είπε:

Kατέβασε την εφαρμογή myhealth, φαίνονται αναλυτικά οι εξετάσεις :)

Μου κάνει εντύπωση, γιατί να μην μπορείς να τις κάνεις ; Σε άλλη δημόσια δομή;

Σε καμία δημόσια δομή ! Δυστυχώς είναι πρόβλημα του συστήματος του εφκα είπαν θα αποκατασταθεί μέσα στον Μάρτιο αλλά ακόμα δεν....... όποτε μόνο ιδιωτικά αλλιώς αργότερα.

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 56 λεπτά , happiness79 είπε:

Ααα οκ παλι καλά.! Απλα τωρα οχι μονο δε χαλάρωσες τσίτωσες και χειροτερα ! Πωπω ! Λαθος του συστηματος προφανως κατι εχει γινει Αντε και αλλη ταλαιπωρια :-( σε αλλο κεντρο αν πας ; Δεν εχω ιδεα τηλ εφκα ή μπες στο συστημα ονλινε κατι θα δειχνει.φοβερο ! :-(

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Κοριτσια έχω ερώτηση.Μου προτεινε ο Παν να κάνω ngs όπως προτείνει πιστεύω αδιάκριτα σε όλους.Η ερώτηση μου είναι η εξής:Τον Δεκέμβριο εκανα υστεροσκοπηση καθαρή, λιγεσ εγχυσεις αντιβίωσης προληπτικά, καλλιέργειες καθαρές και pcr και από τότε εδώ και δυο μήνες προβιοτικά κολπικά φουλ.Έχει κανένα νόημα να κάνω ngs?

xu6xp2.png

πρίν από 6 λεπτά , mominthemaking είπε:

Κοριτσια έχω ερώτηση.Μου προτεινε ο Παν να κάνω ngs όπως προτείνει πιστεύω αδιάκριτα σε όλους.Η ερώτηση μου είναι η εξής:Τον Δεκέμβριο εκανα υστεροσκοπηση καθαρή, λιγεσ εγχυσεις αντιβίωσης προληπτικά, καλλιέργειες καθαρές και pcr και από τότε εδώ και δυο μήνες προβιοτικά κολπικά φουλ.Έχει κανένα νόημα να κάνω ngs?

Όταν λες pcr;

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 33 λεπτά , mominthemaking είπε:

Σου έχω στείλει pm

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Πώς σας φαίνεται οιστραδιολη 133 και Lh 8 (με cetrotide) για ωοληψια σε φυσικό κύκλο; Η οιστραδιολη είναι νομίζω χαμηλή, αλλά επειδή έχω hashimoto διπλασιάζεται απότομα μέσα σε 2 μέρες... Δηλαδή αν παω για ωοληψια Παρασκευή μπορεί να είναι πανω απο 200...Μου έχει τύχει... 

πρίν από 43 λεπτά , mominthemaking είπε:

αλλαξες γιατρο κοριτσακι μου;; ναι το προτεινει γνκ απο οσο ξερω,, δυστυχως ομως δν ξερω αν στην περιπτωση σου εχει νοημα. να ρωτησω κατι προβιοτικα κ γαλακτοβακιλοι ειναι το ιδιο; ποιας ευαιριας εχεις βρει κολπικα;; γτ εγω βρισκω μονο απο στομα..

• Ευχαριστώ 1

2 minutes ago, Pagotoula said:

αλλαξες γιατρο κοριτσακι μου;; ναι το προτεινει γνκ απο οσο ξερω,, δυστυχως ομως δν ξερω αν στην περιπτωση σου εχει νοημα. να ρωτησω κατι προβιοτικα κ γαλακτοβακιλοι ειναι το ιδιο; ποιας ευαιριας εχεις βρει κολπικα;; γτ εγω βρισκω μονο απο στομα..

Όχι δεν άλλαξα ακόμα απλα πήγαμε μαζί με τον γιατρό μου για δεύτερη άποψη μηπως χάνουμε κάτι…

παίρνω εδώ και δυο μήνες της Ευας αγγλιστί τα bio lact Ελπιζω να μη θεωρηθεί διαφήμιση δεν είναι!!!εχει και κολπικά και δια στόματος και τα παίρνω όλα!!! 
και 0% να ήταν οι γαλακτοβακιλλοι μου τον Δεκέμβριο από τότε με τόσο προβιοτικό δε θα έχει ανεβεί;;;;

xu6xp2.png

πρίν από 27 λεπτά , froufrou80 είπε:

Πώς σας φαίνεται οιστραδιολη 133 και Lh 8 (με cetrotide) για ωοληψια σε φυσικό κύκλο; Η οιστραδιολη είναι νομίζω χαμηλή, αλλά επειδή έχω hashimoto διπλασιάζεται απότομα μέσα σε 2 μέρες... Δηλαδή αν παω για ωοληψια Παρασκευή μπορεί να είναι πανω απο 200...Μου έχει τύχει... 

Εμενα μία χαρα διοτι σε φυσικο 8η μερα  ειδαμε ωαριο 14εκ ,εκανα  Lh: 7,6  e2: 163      και προγεστερονη : 0,4   Μου ειπε το βραδυ κ εκανα  οβιτρελ κ 10η μερα κυκλου ωοληψια κ εγινε ενα εξαιρετικο εμβρυο που ειναι σιγουρα το ενα μωρο μου.ευχομαι το ιδιο κ σε σενα!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 24 λεπτά , mominthemaking είπε:

Όχι δεν άλλαξα ακόμα απλα πήγαμε μαζί με τον γιατρό μου για δεύτερη άποψη μηπως χάνουμε κάτι…

παίρνω εδώ και δυο μήνες της Ευας αγγλιστί τα bio lact Ελπιζω να μη θεωρηθεί διαφήμιση δεν είναι!!!εχει και κολπικά και δια στόματος και τα παίρνω όλα!!! 
και 0% να ήταν οι γαλακτοβακιλλοι μου τον Δεκέμβριο από τότε με τόσο προβιοτικό δε θα έχει ανεβεί;;;;

σιγουρα θα χει ανεβει. 

ο δικος μου φαντασου δεν επετρεπε σε μονιμη βαση τη ληψη τους.

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...