Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 22 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Εγώ προλακτίνη είχα 22,7 πριν την ετ. και είναι μέσα στις φυσιολογικές τιμές. Η μαία μου είπε ότι είναι μια χαρά. Αυτό για το κάτω από 10 ποιος σου το έχει πει? Επίσης τι χάπι παίρνεις για την προλακτίνη?

Κοίτα, αν μια κοπέλα δεν ανεβάζει ποτέ προλακτίνη πάνω από το κανονικό ή στα ανώτατα όρια (το όριο είναι συνήθως το 29) πιθανότατα να μη χρειάζεται αγωγή. Αν έχεις όμως τάση αύξησης, πρέπει να ελέγχεται. 

Υπάρχουν δύο χάπια νομίζω. Οι περισσότεροι προτείνουν dostinex. 

Αυτό για κάτω από το 10 μου το έχουν πει εμένα προσωπικά όλοι οι εξωσωματικοι κ οι ενδοκρινολόγοι που έχω πάει. Αλλά επαναλαμβάνω: σε εμένα που έχω τάση αύξησης άρα είμαι επίφοβη να την τιναξω προς τα πάνω κ λόγω άγχους κατά τη διαδικασία. Ενδεχομένως αν εσύ δεν έχεις θέμα με την προλακτίνη σου, να μην πρέπει να το πας στο 10. Εγώ το είπα για τις κοπέλες που έχουν ανεβασμένη προλακτίνη. Για τις υπόλοιπες δεν γνωρίζω.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

3 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Αυτό το πράγμα με τους γιατρούς το αισθάνομαι κι εγώ. Νιώθω ότι αν δεν είχα μπει σε αυτό το forum δεν θα ήξερα την τύφλα μου και ίσως να προσπαθούσα για χρόνια να βρω μία άκρη. Λαθος διαγνώσεις, γιατροί που σε στέλνουν κατευθειαν στις πιο ακριβές μεθόδους, γιατροί που δεν σε εξετάζουν καν, άλλοι που νομίζουν ότι ξέρουν τα πάντα από όλες τις ειδικότητες, οι μεν να σου γράφουν τις Χ εξετάσεις, οι δε να σου γράφουν τις Ψ εξετάσεις. Πραγματικά δεν παλεύονται. Και όλο αυτό να μας αγχώνει και μας ακόμα παραπάνω. Δεν μας έφταναν όλα τα άλλα.

Κι εγώ πάνω κάτω τα ίδια θα σου πω. Προλακτίνη μου ζήτησε και μένα να δούμε λίγο πριν την ετ οπότε φαντάζομαι θα παίζει κάποιο ρόλο. Βέβαια σκέφτομαι, αν ένας γιατρός δεν την κοιτάει καν, μήπως δεν παίζει και τόοοσο σοβαρό ρόλο? Δεν μπορεί κάτι να είναι τόσο σημαντικό και να μην το κοιτάνε καν. Δηλαδή το σκέφτομαι και απογοητεύομαι αν είναι έτσι. Πάντως και μένα μου είπαν να έχω ξυπνήσει 2 ώρες περίπου και να είμαι ήρεμη διαφορετικά μπορεί να δείξει ψευδώς ανεβασμένη. 

Μιας και θα πας για καμπύλη σακχάρου και θα πιεις και αυτό το υπέροχο σιρόπι (μπλιαχ), καλό θα ήταν να κάνεις και καμπύλη ινσουλίνης μαζί. Επίσης σου έγραψε για 2 ώρες οι μετρήσεις ή για 3?

Την προλακτίνη μου την είχαν γράψει πριν δύο χρόνια και είχαν δει ότι ήταν ανεβασμένη, την επανέλαβα κι αργότερα και πάλι ανεβασμένη βγήκε και τις 3 φορές που την έχω κάνει ως τώρα, αλλά κάπως δεν έδωσαν σημασία στο ότι ήταν ανεβασμένη. Λες και δεν ήταν τελικά τόσο σημαντικό? Τι να σου πω, δεν ξέρω... Μπερδεύομαι κι εγώ. 

Όσο για την καμπύλη ινσουλίνης που λες, δεν ξέρω γιατί δε μου την έγραψε κι αυτήν η ενδοκρινολόγος αναπαραγωγής που πήγα, ενώ της είπε ότι θέλω να τα ελέγξουμε όλα. Μήπως επειδή με ρώτησε αν έχει κάποιος διαβήτη στην οικογένεια και της είπα όχι? Μπορεί να έκρινε ότι δεν τη χρειάζομαι, τι να σου πω. Να πάω και να την κάνω τώρα μόνη μου, ενώ δε μου την έχει γράψει? 90€ έδωσα για την επίσκεψη, να πληρώνω τώρα και εξέταση που δεν έχει συνταγογραφηθεί και που μπορεί να μη χρειάζεται κι όλας? Γιατί φαντάζομαι ότι θα μου την έγραφε αν το έκρινε σκόπιμο. Από την άλλη να μου πεις τόσα και τόσα πληρώνουμε... Όμως ειδικά γι' αυτό, έχω αρχίσει και ανησυχώ ότι θα μας τελειώσουν τα λεφτά και τι θα κάνουμε... Εσύ την έχεις κάνει? Ούτε η Οικονομοπούλου από το Έλενα πάντως μου ανέφερε καμπύλη ινσουλίνης, ενώ ζάχαρο ήθελε να δούμε, αλλά ήμουν φαγωμένη τότε και γι' αυτό δεν μου έκανε. Τι να δεν ξέρω... 

*Δεν ξέρω πώς μπορώ να δω αν μου έγραψε μετρήσεις για 2 ή για 3 ώρες (γιατί έχω άυλη), θα φανεί όμως αύριο που θα πάω να τις κάνω! Λογικά για 2 πάντως, γιατί νομίζω ότι μου ανέφερε ότι θα είμαι εκεί 2 ώρες! 

24 minutes ago, marina_86 said:

Κοίτα, αν μια κοπέλα δεν ανεβάζει ποτέ προλακτίνη πάνω από το κανονικό ή στα ανώτατα όρια (το όριο είναι συνήθως το 29) πιθανότατα να μη χρειάζεται αγωγή. Αν έχεις όμως τάση αύξησης, πρέπει να ελέγχεται. 

Υπάρχουν δύο χάπια νομίζω. Οι περισσότεροι προτείνουν dostinex. 

Αυτό για κάτω από το 10 μου το έχουν πει εμένα προσωπικά όλοι οι εξωσωματικοι κ οι ενδοκρινολόγοι που έχω πάει. Αλλά επαναλαμβάνω: σε εμένα που έχω τάση αύξησης άρα είμαι επίφοβη να την τιναξω προς τα πάνω κ λόγω άγχους κατά τη διαδικασία. Ενδεχομένως αν εσύ δεν έχεις θέμα με την προλακτίνη σου, να μην πρέπει να το πας στο 10. Εγώ το είπα για τις κοπέλες που έχουν ανεβασμένη προλακτίνη. Για τις υπόλοιπες δεν γνωρίζω.

Εντάξει κοπέλα μου, σε ευχαριστώ. Όχι τίποτε άλλο, μην αρχίσουμε να αγχωνόμαστε και για τα φυσιολογικά τώρα χαχα

9 minutes ago, happiness79 said:

Την προλακτίνη μου την είχαν γράψει πριν δύο χρόνια και είχαν δει ότι ήταν ανεβασμένη, την επανέλαβα κι αργότερα και πάλι ανεβασμένη βγήκε και τις 3 φορές που την έχω κάνει ως τώρα, αλλά κάπως δεν έδωσαν σημασία στο ότι ήταν ανεβασμένη. Λες και δεν ήταν τελικά τόσο σημαντικό? Τι να σου πω, δεν ξέρω... Μπερδεύομαι κι εγώ. 

Όσο για την καμπύλη ινσουλίνης που λες, δεν ξέρω γιατί δε μου την έγραψε κι αυτήν η ενδοκρινολόγος αναπαραγωγής που πήγα, ενώ της είπε ότι θέλω να τα ελέγξουμε όλα. Μήπως επειδή με ρώτησε αν έχει κάποιος διαβήτη στην οικογένεια και της είπα όχι? Μπορεί να έκρινε ότι δεν τη χρειάζομαι, τι να σου πω. Να πάω και να την κάνω τώρα μόνη μου, ενώ δε μου την έχει γράψει? 90€ έδωσα για την επίσκεψη, να πληρώνω τώρα και εξέταση που δεν έχει συνταγογραφηθεί και που μπορεί να μη χρειάζεται κι όλας? Γιατί φαντάζομαι ότι θα μου την έγραφε αν το έκρινε σκόπιμο. Από την άλλη να μου πεις τόσα και τόσα πληρώνουμε... Όμως ειδικά γι' αυτό, έχω αρχίσει και ανησυχώ ότι θα μας τελειώσουν τα λεφτά και τι θα κάνουμε... Εσύ την έχεις κάνει? Ούτε η Οικονομοπούλου από το Έλενα πάντως μου ανέφερε καμπύλη ινσουλίνης, ενώ ζάχαρο ήθελε να δούμε, αλλά ήμουν φαγωμένη τότε και γι' αυτό δεν μου έκανε. Τι να δεν ξέρω... 

*Δεν ξέρω πώς μπορώ να δω αν μου έγραψε μετρήσεις για 2 ή για 3 ώρες (γιατί έχω άυλη), θα φανεί όμως αύριο που θα πάω να τις κάνω! Λογικά για 2 πάντως, γιατί νομίζω ότι μου ανέφερε ότι θα είμαι εκεί 2 ώρες! 

Πραγματικά δεν ξέρω τον σκοπό της εξέτασης για να σου πω πόσο σημαντική είναι. Εμένα την πρώτη φορά μου ζήτησαν μόνο σακχάρου και την δεύτερη μαζί και ινσουλίνης. Πάντως γίνεται μαζί με την σακχάρου. Εννοώ με την ίδια γλυκόζη που θα πιεις και με το ίδιο αίμα που θα σου πάρουν. Γίνεται ταυτόχρονα. Και το κόστος της ιδιωτικά άντε να είναι 20€. Και μιας και τα τσεκάρεις όλα... 

eardp2.png

3 ώρες πρίν, Αγάπ είπε:

@happiness79 Κορίτσια η προλακτινη είναι φυσικό αντισυλληπτικό, όταν μια γυναικα θηλάζει ανεβαινει αυτη η ορμονη για να μπορέσει να συνεχίσει το θηλασμό και να μην μείνει έγκυος. Προφανώς και δεν είναι καλό να είναι υψηλή. Εμένα ήταν από τα πρώτα πράγματα που είδε ο γυναικολογος μου...μαζί με το θυρωειδη... όταν του είπα ότι προσπαθώ να μείνω εγκυος και μ έγραψε ορμονολογικες. Την πρώτη φορά βγήκε υψηλή γιατί πήγα να την κάνω μόλις ξύπνησα για να πάω μετά στη δουλειά.Μου είπε να την επαναλάβω και να πάω μερικές ώρες αργότερα από όταν ξυπνήσω και όντως βγήκε πιο χαμηλή. 

@Pagotoula

@silvy22  κορίτσια μου είπαν να πάρω glucophase 2μηνες πριν την εξωσωματική...τι εξετάσεις κάνατε για να πάρετε αυτο το χαπι? Καμπύλη σακχάρου?

Εμένα είδε κάποιες εξετάσεις ορμονικές απο περυσι, αλλά θα πάω να τις ξανακάνω να σιγουρευτώ πριν το ξεκινήσω...βέβαια χάνω χρονο ετσι, Αλλά δεν θέλω να το παρω εάν δεν χρειάζεται, διάβασα ότι έχει και παρενέργειες

Ναι. Κι εμένα μου την είχε γράψει ο πρώτος γιατρός που είχα πάει στον ορμονολογικό έλεγχο, βγήκε αυξημένη και μου είπε να την επαναλάβω. Την επανέλαβα, βγήκε πάλι αυξημένη αλλά λιγότερο. Την έκανα και 3η φορά, λίγο πιο κάτω, αλλά και πάλι ψηλά. Και εκεί έμεινε το πράγμα, δε μου είπε να πάρω κάποιο χαπάκι. Ούτε αυτός, ούτε ο επόμενος γιατρός, ούτε η ενδοκρινολόγος μου. Μόνο η ενδοκρινολόγος αναπαραγωγής που πήγα τώρα μου το ανέφερε, ότι μπορεί να χρειαστεί να πάρω χαπάκι για να πέσει. Και κάπου έχω διαβάσει ότι κάποιοι γιατροί θεωρούν ότι δεν είναι τόσο σημαντικό να είναι ανεβασμένη όταν κάνεις εξωσωματική. Αλλά τι να σου πω. Ύστερα από τόσες αποτυχίες μάλλον θα έπρεπε να κοιτάνε λίγο παραπάνω όλους τους παράγοντες και όχι μόνο την ποιότητα των ωαρίων, που προφανέστατα είναι σημαντική, αλλά ίσως όχι το μόνο που μετράει. 

2 ώρες πρίν, Καντι είπε:

Την καμπύλη σακχάρου την γράφουν πάντα μαζι με την καμπύλη ινσουλίνης. Αν δεν στην έγραψε καντη και πλήρωσε τη, πιστεύω θα ξέρει  να την αξιολογήσει.

Την προλακτινη την κανεις κανα δυο ωρες αφου ξυπνήσεις Ζεν που ειπαν τα κοριτσια και δεν περπατάς καν για το μικροβιολογικό.

Η αμη κι εγω ξερω οτι δεν ανεβαίνει με τιποτα!

Ολα θα γίνουν και θα τα βρείτε να μην στεναχωριέσαι!

Λες να μου έγραψε και καμπύλη ινσουλίνης? Δε μου το ανέφερε όμως, μόνο καμπύλη σακχάρου μου θυμάμαι να μου είπε. Ε, προφανώς θα ξέρει να την αξιολογήσει, ενδοκρινολόγος αναπαραγωγής είναι και καθηγήτρια πανεπιστημίου!!! Το θέμα είναι αν δεν μου την έγραψε μήπως δεν υπήρχε λόγος. Δεν ξέρω τι να υποθέσω! 

Τι εννοείς ότι για να πάω να κάνω την προλακτίνη δεν περπατάω καν για το μικροβιολογικό? Και πώς θα πάω, πετώντας!?!!?? Πωοω βρε παιδιά, τόση κουβέντα που κάνουμε πώς γίνεται να πάω χαλαρή? Θα έχω άγχος μη τυχόν και αγχωθώ!!! Δηλαδή έλεος! 

• Χαχα 3

11 minutes ago, happiness79 said:

Τι εννοείς ότι για να πάω να κάνω την προλακτίνη δεν περπατάω καν για το μικροβιολογικό? Και πώς θα πάω, πετώντας!?!!?? Πωοω βρε παιδιά, τόση κουβέντα που κάνουμε πώς γίνεται να πάω χαλαρή? Θα έχω άγχος μη τυχόν και αγχωθώ!!! Δηλαδή έλεος! 

χαχαχα κλαίω! Η Κάντι λογικά εννοούσε να πας με το αμάξι και όχι με τα πόδια :lol:  Βρε 'σύ απλώς κοίτα να πας χαλαρή χωρίς κάποια ένταση στην δουλειά ή στο σπίτι.

Εγώ πάντως κάποια στιγμή παλιά είχα αγχωθεί επειδή δεν είχα άγχος χαχα

• Χαχα 1

eardp2.png

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, marina_86 είπε:

Καλησπέρα, η προλακτίνη πρέπει να είναι κάτω από 10 πριν την ετ και γενικά πέφτει εύκολα με το κλασικό χαπακι. Πόσο ανεβασμένη ήταν η δική σου; Όπως σου είπαν κ άλλα κορίτσια πιο πάνω εμποδίζει την εμφύτευση ΑΛΛΑ προσοχή: όταν θα είναι να ετοιμαστείς για την ετ θα πρεπει να σταματήσεις το χαπακι εγκαίρως. Γι'αυτό θα πρέπει να την έχεις κατεβάσει για να έχει κ ένα περιθώριο για αύξηση. Κάτι παίζει όμως με το χαπακι, την υπόφυση και τις ορμόνες που παίρνουμε και μπορεί το χαπακι να εμποδίσει την πάχυνση του ενδομητρίου. Μετά από μια θετική χοριακη έτσι κι αλλιώς το φυσιολογικό είναι να ανέβει η προλακτίνη. Μετά δεν μας πειράζει δηλαδή, όπως ο θυρεοειδής για παράδειγμα. 

Επίσης, αυτό με την ΑΜΗ το έπαθα κι εγώ! Στα 31 την είχα μετρήσει κ ήταν 1 και πριν δύο χρόνια, στα 34, ήταν 2,5. Κουλό!... :wacko:

Μάλιστα, κατάλαβα! Σ' ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες! Η προλακτίνη μου ήταν την πρώτη φορά 49, τη δεύτερη φορά 22,5 και την τρίτη 30,6. Αυτό που λες, ότι ανέβηκε και η δική σου ΑΜΗ, μου δίνει ελπίδες και με μπερδεύει ταυτόχρονα!!! 

1 ώρα πρίν, happiness79 είπε:

Σ' ευχαριστώ για την απάντηση. Ουφ. Αναρωτιέμαι γιατί δεν μου έγραψε και καμπύλη ινσουλίνης τότε. Μα πάντα θα είμαι με την αμφιβολία ότι υπάρχει και κάτι ακόμα που δεν έχω ψάξει? Και της το είπα ότι δε θέλω να αφήσουμε τίποτα που να μη το δούμε... 

Ηλιθια κ αυτη!;σορυ Οπωσδηποτε να κανεις καμπυλη ινσουλινης και καμπυλη σακχαρου μαζι !!και οταν φτασεις στο μικροβιολογικο να κατσεις 15 λεπτα κ να ηρεμησεις»γιατι αν εισαι σπιντ ατομο σαν εμενα τοτε βγαζεις κατεχολαμινες κ θα δειξει η καμπυλη πειραγμενη κ μετα θα σου πουν να παρεις γλουκοφαζ χωρις λογο ..

πρίν από 31 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Εντάξει κοπέλα μου, σε ευχαριστώ. Όχι τίποτε άλλο, μην αρχίσουμε να αγχωνόμαστε και για τα φυσιολογικά τώρα χαχα

Πραγματικά δεν ξέρω τον σκοπό της εξέτασης για να σου πω πόσο σημαντική είναι. Εμένα την πρώτη φορά μου ζήτησαν μόνο σακχάρου και την δεύτερη μαζί και ινσουλίνης. Πάντως γίνεται μαζί με την σακχάρου. Εννοώ με την ίδια γλυκόζη που θα πιεις και με το ίδιο αίμα που θα σου πάρουν. Γίνεται ταυτόχρονα. Και το κόστος της ιδιωτικά άντε να είναι 20€. Και μιας και τα τσεκάρεις όλα... 

Οκ, σ' ευχαριστώ πολύ! 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, kateriiina25 είπε:

Εγώ προλακτίνη είχα 22,7 πριν την ετ. και είναι μέσα στις φυσιολογικές τιμές. Η μαία μου είπε ότι είναι μια χαρά. Αυτό για το κάτω από 10 ποιος σου το έχει πει? Επίσης τι χάπι παίρνεις για την προλακτίνη?

Ειχα 48 προλακτινη μια βδομαδα πριν την ετ ψεύδη σιγουρα γιατι ουτε ντοστινεξ πηρα που μου προτινανε και ολα πηγαν καλά!

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 10 λεπτά , kateriiina25 είπε:

χαχαχα κλαίω! Η Κάντι λογικά εννοούσε να πας με το αμάξι και όχι με τα πόδια :lol:  Βρε 'σύ απλώς κοίτα να πας χαλαρή χωρίς κάποια ένταση στην δουλειά ή στο σπίτι.

Εγώ πάντως κάποια στιγμή παλιά είχα αγχωθεί επειδή δεν είχα άγχος χαχα

Χαχαχα!! Δική μου είσαι εσύ!!! Χαχαχαχ!! Ναι μωρέ, αυτό εννοούσε, αλλά τότε θα αγχωθώ επειδή δε θα βρίσκω πάρκινγκ, χαχαχαχ!! Βρε τι τραβάμε!! Τουλάχιστον γελάμε!!! 

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

9 ώρες πρίν, winspert είπε:

Οσες κανατε εμβρυομεταφορα σε εντελως φυσικό κύκλο,πως ακριβώς εγινε; Με έλεγχο της lh ωστε να δειτε ποτε κανει την αιχμη της και μετα εμβρυομεταφορα οταν έπρεπε ή κανατε και οβιτρελ; Επισης εχει κανει καποια το ερα σε φυσικό κύκλο; Εκει κανατε οβιτρελ;

Εκανα το ερα σε φυσικο κυκλο αλλα εκανα κ οβιτρελ γιατι πηραμε κ το ωαριο του μηνα.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 35 λεπτά , Nephele78 είπε:

Ηλιθια κ αυτη!σορυ!Οπωσδηποτε να κανεις καμπυλη ινσουλινης και καμπυλη σακχαρου μαζι !!και οταν φτασεις  στο μικροβιολογικο να κατσεις 15 λεπτα κ να ηρεμησεις»γιατι αν εισαι σπιντ ατομα σαν εμενα τοτε βγαζεις κατεχολαμινες κ θα δειξει η καμπυλη πειραγμενη κ μετα θα σου πουν να παρεις γλουκοφαζ χωρις λογο ..

Μάλισταααααα... Ε, πιστεύω να έχει αναμονή, οπότε θα χαλαρώσω θέλοντας και μη εκεί, χεχε!! 

Κορίτσια, καλημέρα! Να ρωτήσω κάτι σχετικό-άσχετο, όσες είστε στο Ιασώ πού παρκάρετε; Υπάρχει κάπου δωρεάν στάθμευση ή πιο οικονομικό πάρκινγκ από αυτό του νοσοκομείου;

1 hour ago, froufrou80 said:

Κορίτσια, καλημέρα! Να ρωτήσω κάτι σχετικό-άσχετο, όσες είστε στο Ιασώ πού παρκάρετε; Υπάρχει κάπου δωρεάν στάθμευση ή πιο οικονομικό πάρκινγκ από αυτό του νοσοκομείου;

Καλημέρα! Εγώ όποτε έχει χρειαστεί να πάω στο ιασω παρκάρω στο parking του Avenue που είναι δωρεάν. 

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...