Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

@kateriiina25 Γιατί είδε από τις  ορμόνες(FSH, LH) ότι έχω μια ελααααχιστη προδιάθεση για ΣΠΩ. Δεν είχα ποτέ κάποιο θέμα και ο κύκλος μου είναι ρολόι.

Θα πάω όμως στην ενδοκρινολογο πριν να το παρω για να είμαι σίγουρη, καμπύλη σακχάρου έχω κανει και ηταν φυσιολογικη. Επίσης  η δόση που μ έδωσε είναι 850 πρωι και  βράδυ....Αν χρειάζεται ας το πάρουμε κι αυτο :))

• Μπερδεμένη/-ος 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

5 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Σήμερα είχα ραντεβού με ενδοκρινολόγο αναπαραγωγής. Είδε όλες μου τις εξετάσεις και θέλει να κάνω κάποιες επαναληπτικές, συν καμπύλη ζαχάρου που δεν έχω κάνει ποτέ ως τώρα. Τον επανέλεγχο θυρεοειδή και την καμπύλη ζαχάρου μπορώ να τις κάνω άμεσα. Τον ορμολογογικό έλεγχο δυστυχώς για 2 μέρες δεν τον προλάβαμε σε αυτόν τον κύκλο, δυστυχώς αυτό μας πάει ένα μήνα πίσω, αλλά τι να κάνουμε...

Υπήρξε κάτι που με προβλημάτισε. Τρεις φορές στο παρελθόν έχω ελέγξει την προλακτίνη μου και ήταν αρκετά ανεβασμένη και ποτέ κανείς γιατρός μέχρι σήμερα δεν μου είχε πει ότι μπορώ να την κατεβάσω με κάποιο σκεύασμα. Το είχα διαβάσει εδώ και μου το επιβεβαίωσε η γιατρός σήμερα. Όπως και δεν μου είπαν ότι η ανεβασμένη προλακτίνη μπορεί να οδηγεί σε αδυναμία εμφύτευσης. Το άκουσα πρώτη φορά σήμερα και άδειασε η ψυχή μου. Ελπίζω μόνο να μη χάσαμε κάποιο καλό έμβρυο εξαιτίας κάτι τόσο απλού... Δε θα το μάθουμε μάλλον, οπότε σφίγγω τα δόντια και πάμε παρακάτω. Τι μου είπε τώρα η γιατρός για τις ορμολογογικό που με προβλημάτισε: να πάω να τις κάνω 2-3 ώρες αφότου έχω ξυπνήσει. Ενώ για την προλακτίνη θυμάμαι μου είχαν πει να πάω όσο γίνεται κατευθείαν μετά το πρωινό ξύπνημα, γιατί αλλιώς βγαίνει ανεβασμένη. Σήμερα η γιατρός μου είπε ακριβώς το αντίθετο. Και ότι να πάω να την κάνω 2-3 ώρες μετά το ξύπνημα για να μη βγει ανεβασμένη! Θυμάται κάποια άλλη κοπέλα που να έχει ελέγξει προλακτίνη, τι οδηγίες της έδωσαν? Γιατί ειλικρινά έχω μπερδευτεί και δεν ξέρω τι να πιστέψω! 

Επίσης, να σας πω τι κουφό παρατήρησε η γιατρός κοιτάζοντας τις παλιότερες τιμές της ΑΜΗ μου. Το Δεκέμβρη του 2919 η ΑΜΗ ήταν 0,90ng/ml. Ενώ το Νοέμβρη του 2020 ήταν 14,3 αλλά με διαφορετική μέθοδο μέτρησης, που μου είπε ότι το κάνουμε διά 7, άρα για να το συγκρίνουμε με την προηγούμενη, ήταν 2,04. Αυτό μου λέει δε συνάδει. Όσο κι αν έγιναν σε διαφορετικά εργαστήρια, έχουν πολύ μεγάλη απόκλιση για να είναι όντως έτσι. Και μου είπε ότι δε στέκει η ΑΜΗ να ανέβηκε. Που εγώ νόμιζα ότι ανέβηκε με τη διατροφή που πρόσεχα, αλλά αυτή μου λέει ότι αυτό δε γίνεται. Προφανώς τώρα θα ξαναμετρήσουμε την ΑΜΗ για να δούμε πού είμαστε. 

Βγήκα από το ιατρείο χίλια κομμάτια. Τόσο μουδιασμένη, μπερδεμένη, αποκαρδιωμένη... Ξέρω ότι δεν αντιστοιχεί. Αλλά προφανώς είναι συσσωρευτικό. Και μπερδεύομαι που δεν ξέρω τι να πιστέψω, ποιο γιατρό. Είμαι θυμωμένη που ο καθένας κοιτάει την ειδικότητά του και ως εκεί φτάνει, είμαι θυμωμένη που δεν μου έχουν δώσει μια κατεύθυνση και ψάχνω μόνη μου με ό,τι μαθαίνω από εσάς, λες και είναι δική μας δουλειά. Σας ευχαριστώ βαθύτατα για όλες τις γνώσεις, τη στήριξη, για όλα. Είμαι πολύ ευγνώμων που σας συνάντησα. Να είστε καλά κορίτσια... Εύχομαι να τα καταφέρουμε όλες όσο πιο εύκολα γίνεται από εδώ και πέρα. 

Την καμπύλη σακχάρου την γράφουν πάντα μαζι με την καμπύλη ινσουλίνης. Αν δεν στην έγραψε καντη και πλήρωσε τη, πιστεύω θα ξέρει  να την αξιολογήσει.

Την προλακτινη την κανεις κανα δυο ωρες αφου ξυπνήσεις Ζεν που ειπαν τα κοριτσια και δεν περπατάς καν για το μικροβιολογικό.

Η αμη κι εγω ξερω οτι δεν ανεβαίνει με τιποτα!

Ολα θα γίνουν και θα τα βρείτε να μην στεναχωριέσαι!

wRSzp2.pngUIzHp2.png

10 minutes ago, Αγάπ said:

@kateriiina25 Γιατί είδε από τις  ορμόνες(FSH, LH) ότι έχω μια ελααααχιστη προδιάθεση για ΣΠΩ. Δεν είχα ποτέ κάποιο θέμα και ο κύκλος μου είναι ρολόι.

Θα πάω όμως στην ενδοκρινολογο πριν να το παρω για να είμαι σίγουρη, καμπύλη σακχάρου έχω κανει και ηταν φυσιολογικη. Επίσης  η δόση που μ έδωσε είναι 850 πρωι και  βράδυ....Αν χρειάζεται ας το πάρουμε κι αυτο :))

Το να έχεις προδιάθεση για ΣΠΩ δεν είναι λόγος για να πάρεις glucophage και μάλιστα με φυσιολογική καμπύλη. Από κιλά πως είσαι? Έχεις παραπανίσια? 

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

5 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Σήμερα είχα ραντεβού με ενδοκρινολόγο αναπαραγωγής. Είδε όλες μου τις εξετάσεις και θέλει να κάνω κάποιες επαναληπτικές, συν καμπύλη ζαχάρου που δεν έχω κάνει ποτέ ως τώρα. Τον επανέλεγχο θυρεοειδή και την καμπύλη ζαχάρου μπορώ να τις κάνω άμεσα. Τον ορμολογογικό έλεγχο δυστυχώς για 2 μέρες δεν τον προλάβαμε σε αυτόν τον κύκλο, δυστυχώς αυτό μας πάει ένα μήνα πίσω, αλλά τι να κάνουμε...

Υπήρξε κάτι που με προβλημάτισε. Τρεις φορές στο παρελθόν έχω ελέγξει την προλακτίνη μου και ήταν αρκετά ανεβασμένη και ποτέ κανείς γιατρός μέχρι σήμερα δεν μου είχε πει ότι μπορώ να την κατεβάσω με κάποιο σκεύασμα. Το είχα διαβάσει εδώ και μου το επιβεβαίωσε η γιατρός σήμερα. Όπως και δεν μου είπαν ότι η ανεβασμένη προλακτίνη μπορεί να οδηγεί σε αδυναμία εμφύτευσης. Το άκουσα πρώτη φορά σήμερα και άδειασε η ψυχή μου. Ελπίζω μόνο να μη χάσαμε κάποιο καλό έμβρυο εξαιτίας κάτι τόσο απλού... Δε θα το μάθουμε μάλλον, οπότε σφίγγω τα δόντια και πάμε παρακάτω. Τι μου είπε τώρα η γιατρός για τις ορμολογογικό που με προβλημάτισε: να πάω να τις κάνω 2-3 ώρες αφότου έχω ξυπνήσει. Ενώ για την προλακτίνη θυμάμαι μου είχαν πει να πάω όσο γίνεται κατευθείαν μετά το πρωινό ξύπνημα, γιατί αλλιώς βγαίνει ανεβασμένη. Σήμερα η γιατρός μου είπε ακριβώς το αντίθετο. Και ότι να πάω να την κάνω 2-3 ώρες μετά το ξύπνημα για να μη βγει ανεβασμένη! Θυμάται κάποια άλλη κοπέλα που να έχει ελέγξει προλακτίνη, τι οδηγίες της έδωσαν? Γιατί ειλικρινά έχω μπερδευτεί και δεν ξέρω τι να πιστέψω! 

Επίσης, να σας πω τι κουφό παρατήρησε η γιατρός κοιτάζοντας τις παλιότερες τιμές της ΑΜΗ μου. Το Δεκέμβρη του 2919 η ΑΜΗ ήταν 0,90ng/ml. Ενώ το Νοέμβρη του 2020 ήταν 14,3 αλλά με διαφορετική μέθοδο μέτρησης, που μου είπε ότι το κάνουμε διά 7, άρα για να το συγκρίνουμε με την προηγούμενη, ήταν 2,04. Αυτό μου λέει δε συνάδει. Όσο κι αν έγιναν σε διαφορετικά εργαστήρια, έχουν πολύ μεγάλη απόκλιση για να είναι όντως έτσι. Και μου είπε ότι δε στέκει η ΑΜΗ να ανέβηκε. Που εγώ νόμιζα ότι ανέβηκε με τη διατροφή που πρόσεχα, αλλά αυτή μου λέει ότι αυτό δε γίνεται. Προφανώς τώρα θα ξαναμετρήσουμε την ΑΜΗ για να δούμε πού είμαστε. 

Βγήκα από το ιατρείο χίλια κομμάτια. Τόσο μουδιασμένη, μπερδεμένη, αποκαρδιωμένη... Ξέρω ότι δεν αντιστοιχεί. Αλλά προφανώς είναι συσσωρευτικό. Και μπερδεύομαι που δεν ξέρω τι να πιστέψω, ποιο γιατρό. Είμαι θυμωμένη που ο καθένας κοιτάει την ειδικότητά του και ως εκεί φτάνει, είμαι θυμωμένη που δεν μου έχουν δώσει μια κατεύθυνση και ψάχνω μόνη μου με ό,τι μαθαίνω από εσάς, λες και είναι δική μας δουλειά. Σας ευχαριστώ βαθύτατα για όλες τις γνώσεις, τη στήριξη, για όλα. Είμαι πολύ ευγνώμων που σας συνάντησα. Να είστε καλά κορίτσια... Εύχομαι να τα καταφέρουμε όλες όσο πιο εύκολα γίνεται από εδώ και πέρα. 

Καλησπέρα, η προλακτίνη πρέπει να είναι κάτω από 10 πριν την ετ και γενικά πέφτει εύκολα με το κλασικό χαπακι. Πόσο ανεβασμένη ήταν η δική σου; Όπως σου είπαν κ άλλα κορίτσια πιο πάνω εμποδίζει την εμφύτευση ΑΛΛΑ προσοχή: όταν θα είναι να ετοιμαστείς για την ετ θα πρεπει να σταματήσεις το χαπακι εγκαίρως. Γι'αυτό θα πρέπει να την έχεις κατεβάσει για να έχει κ ένα περιθώριο για αύξηση. Κάτι παίζει όμως με το χαπακι, την υπόφυση και τις ορμόνες που παίρνουμε και μπορεί το χαπακι να εμποδίσει την πάχυνση του ενδομητρίου. Μετά από μια θετική χοριακη έτσι κι αλλιώς το φυσιολογικό είναι να ανέβει η προλακτίνη. Μετά δεν μας πειράζει δηλαδή, όπως ο θυρεοειδής για παράδειγμα. 

Επίσης, αυτό με την ΑΜΗ το έπαθα κι εγώ! Στα 31 την είχα μετρήσει κ ήταν 1 και πριν δύο χρόνια, στα 34, ήταν 2,5. Κουλό!... :wacko:

8 hours ago, Mar.Theo said:

Λογικά για να έπαθες όλα αυτά πήγες κατευθείαν για εμβρυομεταφορα κ λογικά έκανες κ οβιτρελ . . . Για να αποφύγεις τα χειροτερα κάνεις arvekap κ περιμένεις τον επόμενο κύκλο.  .  .  Τελικά μου πήραν 20 τα οποία θα δούμε την Κυριακή ποσα θα φτάσουν βλαστοκυστες κ θα κάνουμε ετοιμασία ενδομητριου για τον επόμενο κύκλο.  .  . Καλή επιτυχία εύχομαι σ όλες τις κοπέλες!!!

Ναι έτσι έγινε ! Τρόμαξα να συνέλθω καλή επιτυχία και καλή ανάρρωση 

Διαφημίσεις

πρίν από 27 λεπτά , marina_86 είπε:

Καλησπέρα, η προλακτίνη πρέπει να είναι κάτω από 10 πριν την ετ και γενικά πέφτει εύκολα με το κλασικό χαπακι. Πόσο ανεβασμένη ήταν η δική σου; Όπως σου είπαν κ άλλα κορίτσια πιο πάνω εμποδίζει την εμφύτευση ΑΛΛΑ προσοχή: όταν θα είναι να ετοιμαστείς για την ετ θα πρεπει να σταματήσεις το χαπακι εγκαίρως. Γι'αυτό θα πρέπει να την έχεις κατεβάσει για να έχει κ ένα περιθώριο για αύξηση. Κάτι παίζει όμως με το χαπακι, την υπόφυση και τις ορμόνες που παίρνουμε και μπορεί το χαπακι να εμποδίσει την πάχυνση του ενδομητρίου. Μετά από μια θετική χοριακη έτσι κι αλλιώς το φυσιολογικό είναι να ανέβει η προλακτίνη. Μετά δεν μας πειράζει δηλαδή, όπως ο θυρεοειδής για παράδειγμα. 

Επίσης, αυτό με την ΑΜΗ το έπαθα κι εγώ! Στα 31 την είχα μετρήσει κ ήταν 1 και πριν δύο χρόνια, στα 34, ήταν 2,5. Κουλό!... :wacko:

Μαρίνακι μου εμένα ποτέ δεν μου ζήτησαν προλακτινη προ ετ. Θα τρελαθώ τώρα!! Την πρώτη φορά την είχα 24 όταν έκανα τον πρώτο έλεγχο, την Δευτέρη την είχα κάνει κάποια στιγμή για την επιτροπη κ ήταν αν θυμάμαι καλά κάπου 40. Κ θυμάμαι είχα ρωτήσει την μαία του Ανε... Ίδη κ μου χε πει ότι δεν είναι ανησυχητικο. Τον Νοέμβριο που μας πέρασε, την έκανα απλά γιατί μου την ζήτησε μια γυναικολόγος ήταν 17.Αμη επίσης δεν μου την ζήτησαν ποτέ, πάρα μόνο την πρώτη φορά ο γιατρος μου μαζί με την σαλπιγγογραφια. Έκτοτε ποτέ δεν ζητήθηκε...θα πρεπε κάθε φορά να την κάνω; ουφφφ κ κλαψψ

πρίν από 8 λεπτά , Ναντιν40 είπε:

Μαρίνακι μου εμένα ποτέ δεν μου ζήτησαν προλακτινη προ ετ. Θα τρελαθώ τώρα!! Την πρώτη φορά την είχα 24 όταν έκανα τον πρώτο έλεγχο, την Δευτέρη την είχα κάνει κάποια στιγμή για την επιτροπη κ ήταν αν θυμάμαι καλά κάπου 40. Κ θυμάμαι είχα ρωτήσει την μαία του Ανε... Ίδη κ μου χε πει ότι δεν είναι ανησυχητικο. Τον Νοέμβριο που μας πέρασε, την έκανα απλά γιατί μου την ζήτησε μια γυναικολόγος ήταν 17.Αμη επίσης δεν μου την ζήτησαν ποτέ, πάρα μόνο την πρώτη φορά ο γιατρος μου μαζί με την σαλπιγγογραφια. Έκτοτε ποτέ δεν ζητήθηκε...θα πρεπε κάθε φορά να την κάνω; ουφφφ κ κλαψψ

Αχ, πού να χτυπηθω βρε αγαπημένη! Και σκέψου ότι την προλακτίνη τη λένε την ορμόνη του άγχους. Δηλαδή, ανεβαίνει γενικά όταν βιώνεις μια στρεσογόνα κατάσταση. Οπότε, ίσως όταν περνούσες από επιτροπή με όλες αυτές τις εξετάσεις να σου είχε ανέβει. Εννοείται ότι θα την ελέγξεις. Μα είναι πολύ απλή ορμόνη, δεν είναι κάτι για έναν ενδοκρινολόγο να τη ζητήσει. Εδώ κ ιδιωτικά να πας κάνει περίπου 13€. Και επαναλαμβάνω ότι δεν είναι και τόσο δύσκολο να τη ρίξεις. Επίσης, ο σωστός ενδοκρινολόγος κανονικά αν δει ανεβασμένη προλακτίνη για μεγάλο διάστημα ζητάει κ μαγνητική υπόφυσης. Εγώ έχω κάνει δύο μέχρι στιγμής, ενώ η προλακτίνη μου δεν είχε φτάσει κ στον Θεό. Το περισσότερο ήταν μια φορά που είχε φτάσει 70. Μετά, αν δεν έπαιρνα φάρμακο, ήταν γύρω στο 30. Με φάρμακο πέφτει στο 5. Τώρα εγώ παίρνω μισό χάπι αν 20 μέρες για να φανταστείς γιατί πέφτει εύκολα.

Η ΑΜΗ εμάς δεν μας χρειάζεται πλέον αγαπημένη μου. Όπου θέλει ας πάει! ❤️ 

2 ώρες πρίν, KoraliaP είπε:

@Maroxmarox Είχα κάνει κι εγώ το 2019 λαπαροσκοπική αφαίρεση ινωμυωμάτων/ενδομητρίωσης και μετά καταστολή με Arvekap για 6 μήνες. Νομίζω έκανα 2 ενέσεις, 1 για κάθε τρίμηνο. Αυτό που θυμάμαι είναι σίγουρα πως δεν επανήλθε στους 6 μήνες η περίοδος, αλλά στους 7-8. Μου είχε πει ο γιατρός πως συμβαίνει συχνά. Τώρα απο συμπτώματα γενικά την πέρασα χαλαρά. Δεν πήρα κιλά, ούτε είχα πρήξιμο, απλά ζεσταινόμουν πάρα πολύ το καταχείμωνο. Κοντομάνικο Δεκέμβρη μήνα :P

εσύ δεν θυμάμαι, συγγνώμη, θα κάνεις πρώτα κάποια επέμβαση; 

Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες,ναι θα κάνω λαπαροσκόπηση ινομυωματων και μετά καταστολη..και μετά την πρώτη μου εμβρυομεταφορα ..

10 minutes ago, Αγάπ said:

@kateriiina25Δεν έχω κιλά, είμαι αδύνατη 

Γιατρός δεν είμαι αλλά αν σε εμένα που έχω σοβαρό θέμα με ΣΠΩ και όχι φυσιολογική καμπύλη, είπαν 3 γιατροί ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να το πάρω επειδή είμαι αδύνατη, τότε γιατί σε σένα να πουν το αντίθετο? Προς Θεού, δεν λέω να μην το πάρεις, απλώς ξαναπροβληματίζομαι γενικά. Αλλά δεν πρόκειται να πάω και σε 5ο ενδοκρινολόγο. Ήμαρτον

eardp2.png

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, silvy22 είπε:

Είναι διαφορετικές καμπύλες 

Σ' ευχαριστώ για την απάντηση. Ουφ. Αναρωτιέμαι γιατί δεν μου έγραψε και καμπύλη ινσουλίνης τότε. Μα πάντα θα είμαι με την αμφιβολία ότι υπάρχει και κάτι ακόμα που δεν έχω ψάξει? Και της το είπα ότι δε θέλω να αφήσουμε τίποτα που να μη το δούμε... 

1 hour ago, marina_86 said:

Εγώ προλακτίνη είχα 22,7 πριν την ετ. και είναι μέσα στις φυσιολογικές τιμές. Η μαία μου είπε ότι είναι μια χαρά. Αυτό για το κάτω από 10 ποιος σου το έχει πει? Επίσης τι χάπι παίρνεις για την προλακτίνη?

eardp2.png

2 ώρες πρίν, KoraliaP είπε:

@Maroxmarox Είχα κάνει κι εγώ το 2019 λαπαροσκοπική αφαίρεση ινωμυωμάτων/ενδομητρίωσης και μετά καταστολή με Arvekap για 6 μήνες. Νομίζω έκανα 2 ενέσεις, 1 για κάθε τρίμηνο. Αυτό που θυμάμαι είναι σίγουρα πως δεν επανήλθε στους 6 μήνες η περίοδος, αλλά στους 7-8. Μου είχε πει ο γιατρός πως συμβαίνει συχνά. Τώρα απο συμπτώματα γενικά την πέρασα χαλαρά. Δεν πήρα κιλά, ούτε είχα πρήξιμο, απλά ζεσταινόμουν πάρα πολύ το καταχείμωνο. Κοντομάνικο Δεκέμβρη μήνα :P

εσύ δεν θυμάμαι, συγγνώμη, θα κάνεις πρώτα κάποια επέμβαση; 

Έκανες διατροφή ,γυμνάζοσουν; Φοβάμαι μη πάρω κιλά ...χιχιχι 

3 ώρες πρίν, winspert είπε:

Οκ...ναι...Οποτε δεν ηταν φκ...Εγω αναγκαστικά πάω με κατεψυγμενα σε επομενο κυκλο...

Κι εγώ με κατεψυγμένα, γιατί είναι καλύτερα για το ενδομήτριο. 

3 ώρες πρίν, Maroxmarox είπε:

Γλυκιά μου hapiness ναι η προλακτίνη όταν είναι ανεβασμένη παίζει να εμποδίζει την εμφύτευση και σύλληψη για αυτό πρέπει πάντα να είναι εντός ορίων,έτσι μου είχαν πει την είχα κάνει και εγώ ,μετά από το ξύπνημα δε μου είχε δωθεί οδηγία ειδική,ξύπνησα και πήγα μετά από μια ώρα ..εσύ κάνε αυτό που σου είπε μετά από δύο ώρες ..αν θυμάμαι καλά είχες πάει στο Έλενα και μάλιστα έκλεισα και εγώ ραντεβού ..τώρα πηγές σε άλλον ενδοκρινολόγο αναπαραγωγής ; Εάν θέλεις και σου φάνηκε καλός στείλε μου πμ .

Είσαι σε καλό δρόμο όλα θα πάνε καλά σε αυτή σου την εμβρυομεταφορα ,όσο για την αμη μήπως να τη κάνεις σε νοσοκομείο ,πχ Ρέα,Ιασώ,μητέρα; Εγώ πάντα τη κάνω πχ στο Ρέα για να μην έχω τρελές αποκλίσεις...από διάφορα εργαστηρίου εννοώ..ναι η προλακτίνη ρυθμίζεται με φάρμακο 

Σ' ευχαριστώ για την απάντηση καλή μου. Πήγα σε ενδοκρινολόγο αναπαραγωγής, ενώ πριν πήγαινα σε ενδοκρινολόγο μεν, αλλά όχι εξειδικευμένη στα "δικά μας" θέματα. Αν μου φάνηκε καλή ή όχι ειλικρινά δεν ξέρω πώς μπορώ να το κρίνω, ειδικά από αυτό το πρώτο ραντεβού, ήταν αρκετά ολιγόλογη, γιατί ήθελε να έχει πρώτα τις τωρινές εξετάσεις μου και μετά να εκφέρει άποψη. Πάντως σίγουρα μέσα σε λίγο χρόνο μου είπε πράγματα που δεν μου τα έχει πει κάποιος άλλος ως τώρα. Μου είναι δύσκολο να προτείνω γιατρό γενικά, γιατί είναι μεγάλη ευθύνη και μπορεί να θεωρεί κανείς ότι κάποιος είναι πολύ καλός, αλλά μετά κάτι να συμβεί και να προκύψουν αμφιβολίες κλπ κλπ κι έτσι δεν το κάνω εύκολα. Παρ' όλα αυτά αν θέλεις να σου δώσω τα στοιχεία της πολύ ευχαρίστως, στείλε μου προσωπικό και θα σου απαντήσω. Είναι καθηγήτρια πανεπιστημίου πάντως και μου τη σύστησε γιατρός, η ενδοκρινολόγος μου.

Όσο για την ΑΜΗ, μου φαίνεται μεγάλο πακέτο να τρέχω να την κάνω σε μαιευτήριο που λες, γιατί μου είπε να την κάνω ίδια μέρα με τις υπόλοιπες ορμονικές (άρα και μαζί με την προλακτίνη που τόσος λόγος γίνεται πόση ώρα μετά τον ύπνο πρέπει να γίνει και σε όσο πιο χαλαρές συνθήκες γίνεται), άρα με βολεύει η βιοϊατρική που είναι αρκετά κοντά μου και τη θεωρώ έγκυρο εργαστήριο. Εξάλλου η δεύτερη φορά που έκανα ΑΜΗ ήταν εκεί, οπότε δε θα έχει λογικά απόκλιση μεγάλη. 

Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ που πιστεύεις ότι όλα θα πάνε καλά στην επόμενη εμβρυομεταφορά μου, αλήθεια. Είναι σα να το είδα να γίνεται! Που δε έχω ιδέα πότε θα γίνει και με ποιους όρους. Σκέφτομαι ακόμα ότι μπορεί όλα αυτά άσκοπα να τα ψάχνω τώρα και τελικά να πάω με δανεικά. Αλλά να μου πεις ακόμα και τότε καλό είναι να έχω ελέγξει κάποιους από αυτούς τους παράγοντες. Δεν εννοώ βέβαια ούτε ότι παραιτούμαι, ούτε ότι δεν ελπίζω, κάθε άλλο. Είναι η αγωνία των ημερών μεγάλη μάλλον, μέχρι να δούμε τι θα δείξουν όλες οι εξετάσεις. Τέλος πάντων. Σ' ευχαριστώ γι' αυτό το μήνυμα ❤️

πρίν από 23 λεπτά , Maroxmarox είπε:

Έκανες διατροφή ,γυμνάζοσουν; Φοβάμαι μη πάρω κιλά ...χιχιχι 

@Maroxmarox πολύ νορμάλ πράγματα. Στη διατροφή μου δεν άλλαξα κάτι, απο γυμναστική 2 φορές την εβδομάδα τέννις, τίποτα τρελό. Εξαρτάται και από τον οργανισμό φαντάζομαι. Εσύ θα ζυγίζεσαι 1 φορά τη βδομάδα να δεις που βρίσκεσαι και ότι είναι το ισιώνεις στην πορεία :P

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...